Αυγουστίνος Καντιώτης



ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! 2. ΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗΝ ΤΗΣ 15ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 -2ον ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ «ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ»! 3) ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ (2008 – 2018)! 4) Πατριωτικα κομματα υπαρχουν πολλα δυστυχως αληθινοι πατριωτες δεν υπαρχουν μεσα σ’ αυτα

date Μαρ 20th, 2018 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

  • Ὁ Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης ἔλεγε:

    ομοφυλ

    «Κάποτε ἡ ἁμαρτία γινόταν κρυφα. Ἔτρεμαν οἱ ἔνοχοι, να μη τους πάρῃ χαμπάρι ὁ κόσμος. Ἔκλειναν πόρτες και παράθυρα για να μη τους δοῦν. Ὅμως τὸ κακὸ ἀποθρασύνθηκε. Ἔφυγε τελείως ἡ ντροπή. Ἡ ἀνωμαλία καὶ διαφθορά βγῆκε στους δρόμους. Το κακό στεφανώνεται»!!!

Οἱ ἔνοχοι ὄχι μόνο δὲν κρύβονται, ἀλλὰ κάνουν καὶ παρελάσεις στοὺς δρόμους!!! Ἡ ἀρετη καὶ ἡ ἐγκράτεια θεωρεῖται ἀφύσικο πράγμα καὶ κάθε εἶδος ἀνωμαλία θεωρεῖτε φυσικό!!! Ἀκούσαμε γιὰ μια προφητεία ποὺ ἔλεγε ὅτι: Θὰ ἔρθη καιρος που θα τρελλαθοῦν οἱ ἄνθρωποι καὶ ὅταν συναντάν κάποιον λογικὸ θὰ λένε: Πάει τρελάθηκε αυτός!

diaxor.

Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ «ΕΦ.ΣΥΝ.»

Αθώος ο κήρυκας του μίσους (Μια παροιμία λέγει: Εἶπε ὁ γαϊδαρος τὸν πετεινὸ κεφάλα»)

https://www.efsyn.gr/arthro/athoos-o-kirykas-toy-misoys

diaxor.ΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗΝ ΤΗΣ 15ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2018-2ον ΜΕΡΟΣ
ΣΤΟ «ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ»!

____Την Πέμπτη 15η Μαρτίου ε.έ. η Θεία Χάρις μας αξίωσε να καθήσουμε στο «εδώλιο της Δικαιοσύνης», στο «σκαμνί του κατηγορουμένου», όπως συνήθως λέγεται. Μηνυτές και κατήγοροί μας ήσαν μία ομάδα εννέα προσώπων, από το χώρο των Ομοφυλοφίλων. Είχαν …….
https://mkka.blogspot.gr/2018/03/15-2018-2_20.html

diaxor.

ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!

Η πρωτη 10ετια Αρχιεπισκοπειας Ιερωνυμου Β΄ (2008 – 2018)

http://www.romfea.gr/psaltiki-kai-politismos/20604-i-proti-10etia-arxiepiskopeias-ieronumou-b-2008-2018

diaxor.

Πατριωτικα κομματα υπαρχουν πολλα

δυστυχως αληθινοι πατριωτες δεν υπαρχουν μεσα σ’ αυτα

Γράφει ο Ηλίας Ευαγγελόπουλος Αρκετές φορές έχω γράψει ότι το επίπεδο του πατριωτικού χώρου σε επίπεδο ηγεσίας είναι πολύ χαμηλό, πράγμα το οποίο έχει παρεξηγηθεί από πολλούς που θεωρούν τους εαυτούς τους υπερπατριώτες. Σήμερα θα προσθέσω ότι πέρα από το χαμηλό του επίπεδο ο πατριωτικός χώρος χαρακτηρίζεται και από την ανυπαρξία του στα τεκταινόμενα στη χώρα μας. Η κύρια απόδειξη ότι ο πατριωτικός χώρος είναι ανύπαρκτος είναι η πλήρη επικράτηση στην πολιτική ζωή της χώρας όσων δεν πιστεύουν σε Θεό και πατρίδα.

http://koukfamily.blogspot.gr/2018/03/blog-post_130.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.