Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘Αντιβλασφημικος αγων’ Category

ANTIBΛΑΣΦΗΜΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ 2. «Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΘΕΪΑ» (Του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου Ν. Καντιωτου) 3. Οι επισκοποι σιωπουν ενοχως! (Σαββα Ηλιαδη)

author Posted by: Επίσκοπος on date Νοέ 7th, 2023 | filed Filed under: MIA ZΩNTANH ISTORIA Α, Αντιβλασφημικος αγων

«ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ὁ π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης
στήν Κοζάνη» –ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ-, (μέρος 90, σελ. 228)

ANTIBΛΑΣΦΗΜΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Κύμη τῆ 10 Ιουνίου 1951

Αντιβλασφημικη πινακιδα - Ελληνες μη βλασφημΑγαπητέ μου Γεώργιε,
-Δόξα τῶ Θεῶ έφθασα εις Κύμη…
Τά χρήματα πού έχει η «Σπιθα» – βιβλία, φύλαττε καλῶς. Διότι θα τά χρειασθοῦμε. Τό χαρτί ακρίβενε πολύ. Ζήτημα εάν θά μπορέσουμε νά βγάλουμε τήν «Σπιθα». Πρόσεχε λοιπόν…
Νά μοῦ στείλετε 100 αντιβλασφημικές πινακίδες καί 200 φυλλάδια.
Μή βραδύνης. Θ΄αρχίσω περιοδεία.
Έστειλες στι Νῖκο Αποστόλου τά άμφια;…
Η τελευταία «Σπιθα» (ο Διάβολος άνοιξε πλατειά πύλη) ήρθε;
Πάντοτε νά ,οῦ σρέλλετε 100 φύλλα.

Με πολλή αγάπη
Αυγουστῖνος

Αποσπασμα ομιλίας τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Ν. Καντιώτου

_____

____

Σιωπουν ενοχως!

Σάββας Ηλιάδης, Δάσκαλος Κιλκίς, 6-11-2023
Δεν έχω δει το βλάσφημο τηλεοπτικό έργο «Φόνοι στο καμπαναριό». Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση αξιοπρεπών και αξιοσέβαστων ανθρώπων, οι οποίοι το επεσήμαναν, εξέφρασαν την γνώμη τους και το καταδίκασαν. Γι΄ αυτό και γράφω…..

Την συνεχεια: https://agonasax.blogspot.com/2023/11/blog-post_78.html#more

Η ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ.. ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΥ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΜΑΣΟΝΙΑΣ του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου. (Βγαλτε την φωτογραφια του σκιτσου & αντικαταταστηστε την με το προσωπο, του καλοταϊσμενο απο την μασονια Μοσ-(χαριου)-ιαλλου) 2) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΘΕΜΑ: ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑΝ ΘΕΟΤΟΚΟΝ (Μητροπολιτου πρ. Καλαβρυτων & Αιγιαλειας Αμβροσιου

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 28th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, Αντιβλασφημικος αγων

 Η ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ… ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΥ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΜΑΣΟΝΙΑΣ

Του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου 1964
_______

________

2) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ

ΘΕΜΑ: ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑΝ ΘΕΟΤΟΚΟΝ
************
Αγαπητοί μου,
Ο εν Βηθλεέμ γεννηθείς Κύριος να βασιλεύη στις καρδιές μας και να κυβερνά τη ζωή μας!
Συνημμένως σας διαβιβάζω μία νέα δημοσίευση στη σειρά
«Κραυγή αγωνίας»
και ζητώ την εκ μέρους σας κατανόηση!
+ Ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος
Αίγιον, Χριστούγεννα, 26 Δεκεμβρίου 2021
*************************

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΛΛΟΓΙΜΩΤΑΤΟΝ κ. ΗΛΙΑΝ ΜΟΣΙΑΛΟΝ, ΙΑΤΡΟΝ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, Τέως ΥΠΟΥΡΓΟΝ Και …….ΕΒΡΑΙΟΝ (;;;;)

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ:
Από έρευνα, που πραγματοποιήσαμε στις σελίδες του Διαδικτύου, ανακαλύψαμε, ότι ο υβριστής της Παναγίας μας, της Υπεραγίας Θεοτόκου, κύριος (με μικρό το κ) Ηλίας Μόσιαλος είναι Εβραίος και μάλιστα στο Ιnternet τα βιβλία του πωλούνται με το όνομα ««Ελάιας Μόσια – Elias Mossia».
«Από πολλές πηγές, που ανενόχλητα κάνουν το γύρο του διαδικτύου, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και «σοφός» του Γιώργου Παπανδρέου επί θεμάτων Υγείας, κ. Ηλίας Μόσιαλος είναι εβραίος και, μάλιστα, ότι τα βιβλία του πωλούνται στο Internet με το όνομα «Ελάιας Μόσια – Elias Mossia». Τυχαίο; Εσείς τι νομίζετε; Read more »

«ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΩΤΕΡ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ». Εγω πιστευω ακραδαντως ο,τι εαν η γη μας δεν τιναχθηκε ακομα στον αερα, για τα πολλα & μεγαλα μας αμαρτηματα, οφειλεται οτι η Παναγια μας παρακαλει ακαταπαυστως τον Υιον της. Αλλα εως ποτε ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα κανη υπομονη; Εως ποτε η μακροθυμια του θα ειναι ανεξαντλητος; Εως ποτε το ελεος του δεν θα εχη ορια;… Φοβουμαι αδελφοι μου οτι η μακροθυμια του Θεου εξαντλειται. Το ποτηριον της οργης του Θεου θα ξεχειλισει.

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 12th, 2020 | filed Filed under: Αντιβλασφημικος αγων, Αυτοκτονει η Ελλας, Η ΠΑΝΑΓΙΑ

«ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΩΤΕΡ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ»

Εγω πιστευω ακραδαντως οτι εαν η γη μας δεν τιναχθηκε ακομα στον αερα, για τα πολλα & μεγαλα μας αμαρτηματα, οφειλεται οτι η Παναγια μας παρακαλει ακαταπαυστως τον Υιον της. Αλλα εως  ποτε ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα κανη υπομονη; Εως ποτε η μακροθυμια του θα ειναι ανεξαντλητος; Εως ποτε το ελεος του δεν θα εχη ορια;…  Φοβουμαι αδελφοι μου οτι η μακροθυμια του Θεου εξαντλειται. Το ποτηριον της οργης του Θεου θα ξεχειλισει.

Ἀπόσπασμα ὁμιλίας τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου.
Ἐγινε στήν Φλώρινα, στὶς 26.12.1967
____

____

«…. Λέει ἡ Αγία Γραφή· Πολλά ίσχύει ἡ δέησις δικαίου ἐνεργουμένη, δηλαδή ὅταν ἕνας ἄνθρωπος δίκαιος, -ἂν ὑπάρχει δίκαιος-, γονατίσει καὶ παρακαλέσει τό Θεό, για ἕναν ἄλλον ἄνθρωπο, ἡ παράκλησις του ἔχει τεραστία δύναμι, για τὴν σωτηρία μιας οικογενείας και για την σωτηρία των ἀνθρώπων. Εἶδες, τί εἶπε ὁ Θεός στὸν Ἀβραάμ; Ἄν ὑπήρχαν 10 δίκαιοι στὰ Σόδομα, ὁ Θεός δὲν θὰ τὰ κατέστρεφε. Ἄρα οι 10 δίκαιοι ἦταν σέ θέσιν να σώσουν ὁλόκληρη πολιτεῖα, και όμως δέν ὑπῆρχαν στις πόλεις τῶν Σοδόμων και τῆς Γομόρας καί δια πυρός ἄνοιξαν οἱ καταράκτες τοῦ οὐρανοῦ καὶ λαμπάδιασε ὁ τόπος και κατεστράφηκαν.
Δέκα δίκαιοι θα έσωζαν μία πόλι. Εὐτυχεῖς οἱ πόλεις πού ἔχουν ἁγίους. Εὐτυχεῖς οἱ πολιτεῖες πού ἔχουν γυναικες ἀφοσιωμένας στον Θεό. Εὐτυχεῖς οἱ κοινωνίες, ποὺ ἔχουν μέσα τους ἄνδρες δικαίους και τιμίους και ἐναρέτους· Αὐτοί εἶναι ἡ σωτηρία τοῦ κόσμου.
Ναί, πολύ ἰσχύει ἡ δέησες δικαίου ἐνεργουμένη. Ἐὰν, λοιπόν, ἡ δέησες ἑνός ἁπλῶς δικαίου, ἑνός ἁπλῶς ἁγίου ἔχει τέτοια δύναμι, μπορεῖτε νὰ φανταστῆτε πόση δύναμι ἔχει ἡ προσευχή, ἡ παράκλησις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου; Read more »

Συγχρονοι Αγιοι «ελεγχουν» την Ιερα Συνοδο για την ασεβη αποφαση της να συνταχθει με τους εκκλησιομαχους κυβερνωντες 2) Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΝ ΕΥΛΑΒΗ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ & ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΑΡΓΙΑ!!! 3) ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ & ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΟΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΩΞΗ ΕΥΛΑΒΟΥΣ ΙΕΡΕΩΣ

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 30th, 2020 | filed Filed under: Αντιβλασφημικος αγων, ΑΞΙΟΙ & ΑΝΑΞΙΟΙ

Συγχρονοι Αγιοι «ελεγχουν» την Ιερα Συνοδο για την ασεβη αποφαση της να συνταχθει με τους εκκλησιομαχους κυβερνωντες.

Αφορμή για την σύνταξη του παρόντος άρθρου στάθηκε το πρόσφατο γεγονός με τον γενναίο κληρικό της Φλώρινας, τον οποίο έθεσε σε («προσωρινή») αργία ο Μητροπολίτης Θεόκλητος, επειδή ο ιερέας αυτός ανάρτησε στην εκκλησία του μια επιγραφή που έλεγε: «Στον ιερό και αγιασμένο χώρο του Ναού δεν επιτρέπεται να φοράμε μάσκα, γιατί αυτό δείχνει ασέβεια και ολιγοπιστία»!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: https://drive.google.com/file/d/1OYuUc3KBXUHXwiMqEPGd_0AZ214fkGzM/view?usp=sharing

4219881

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΝ ΕΥΛΑΒΗ ΙΕΡΕΑ

Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΑΡΓΙΑ!!!

______

_______

ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ & ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΩΞΗ ΙΕΡΕΩΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΘΕΟΚΛΗΤΟ.

Παραθέτουμε ένα παλαιότερο βίντεο, μέ τήν δίωξη του πιο καλου  ιεροκήρυκα της Πτολεμαϊδος & εφημερίου της «Αγίας Σκέπης π. Μελετίου, γιατί δεν πηγε στην υποδοχη, του νέου Πάπα Βαρθολομαιου, που εκείνος κάλεσε στην Φλωρινα. Ο σεβάσμιος Γέροντας π. Αυγουστινος έφυγε τότε μακριά από την Φλώρινα, για να μη συναντήση τον πατριάρχη, που ασφαλως θα ήθελε να βγάλη και καμμια φωτογραφία μαζί του, για να κάνει τον ορθόδοξο.

Στην ερώτηση που έκανα στον Γέροντα, τότε, αν ηθελε να είναι στην Φλώρινα, για να δη τον πατριάρχη, μου απήντησε αυστηρά ΟΧΙ & τον βιντεοσκόπησα.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΩΞΗ

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (Ο π. Θεοδωρος Ζησης, στην τραπεζα της Ιερας Μονη Αγιας Παρασκευης Μηλοχωριου στις 26.7.2020)

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 29th, 2020 | filed Filed under: Αντιβλασφημικος αγων

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ

ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ,

ΔΙΟΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

(Ο π. Θεοδωρος Ζήσης, στην τραπεζα της Ἱερας Μονη Αγιας Παρασκευης Μηλοχωρίου, εκφραζει την χαρά του, για την παρατήρηση που έκανε μεσα στον ναο, στην γυναικα που φορουσε μασκα, στὶς 26.7.2020 )
———

———

 Ελενη ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ   Ευχαριστω+ Δόξα σοι ο Θεός+++  Όλα είναι τα σχέδια του εχθρού
Εδώ που μένουμε στην Αυστραλία δεν ανοίγουν της εκκλησίες και έχουν βάλλει τον κόσμο κλειστό – όλα είναι σχέδια Αντίχριστου. Ο Θεός να σας έχει καλά, να μαθαίνουμε πιο είναι το σωστό – Οσοι δεν θέλουν να μαθαίνουν να μην ακούν.
+ Της ευχές τους πατέρες της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, στους πατέρες της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ+++

TON KAΛΟ ΠΟΙΜΕΝΑ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΤΡΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 2) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 29th, 2020 | filed Filed under: Αντιβλασφημικος αγων

TON KAΛΟ ΠΟΙΜΕΝΑ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ,

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΤΡΙΟ,

ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

___________

____________

2. ΠΟΤΕ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ
 • 3. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
 • https://youtu.be/SlUgQGDqUfE
 4219881

Καποιοι ειδανε τη προχθεσινη συνεντευξη του Μεσογαιας και φριξανε.

Του έστειλαν την παρακατω επιστολη, η οποια μας εσταλη απα μια πρεσβυτερα

  Άκουσα, με μεγάλη προσοχή, την συνέντευξή σας στην δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη. Δηλώσατε, μεταξύ άλλων, πως η χειρότερη πράξη είναι να κρίνετε την Εκκλησία και τη Σύνοδο, που είναι εγγυήτρια και είπατε: «Αν γίνει λάθος ή κάτι διαφορετικό από αυτό που εγώ σκέφτομαι, με μεγάλη μου εσωτερική ανάπαυση, που ελευθερώνει την ψυχή μου, προκρίνω την Εκκλησία και ψηφίζω το λάθος!» Τί γίνεται όμως, εάν η εκκλησία γίνει Χριστομάχος; Τί γίνεται, όταν συνεργεί, επικροτεί και προωθεί αντίθεους νόμους; Ποιός εγγυάται, σε εμάς, πως η επίσημη Εκκλησία είστε εσείς, όταν δεν ορθοτομείτε τον λόγο της Αληθείας, ασπαζόμενοι τους αντίχριστους νόμους του Κράτους;
Η Ιστορία έδειξε πως την Εκκλησία την κράτησαν σε δύσκολες περιστάσεις, όπως σήμερα, ένας μοναχός ή ένας ιεράρχης, που Ομολογούσαν την Αλήθεια του Χριστού! Ο μοναχός Μάρκος ο Ευγενικός, πήγε εναντίων όλων των Πατριαρχών και σήκωσε στην πλάτη του, μόνος του,όλη την Ορθοδοξία, όταν εκείνοι έπεσαν σε αίρεση, όπως εσείς που κλείσατε τις εκκλησίες μας!!!
Δεν σιώπησε, όπως εσείς προτείνετε σε ιερωμένους και λαϊκούς, καταδικάζοντας ως αγριεμένο ιεροκατήγορο, όποιον «ελέγξει» την «εκκλησία»!
Τι είναι όμως, η εκκλησία; Ο λαός ή η ιεραρχία και οι κληρικοί; Αυτοί εγγυώνται για την ψυχή μας, αν ένοχα σιωπήσουμε, εν ονόματι της υπακοής….στα «λάθη» τους; Απλό λάθος θεωρείτε την βλασφημία της διοικούσας Εκκλησίας στο Άγιο Πνεύμα,ενάντια σε όλους τους Αγίους, σε όλη την Παράδοση της Εκκλησίας, με πρωτοφανείς υποχωρήσεις και πράξεις;
Όλοι οι ιεράρχες συμπορευθήκατε με την πλάνη και χειροκροτήσατε αντίχριστους και μασόνους, για χάρη της υγείας του ανθρώπου και προδώσατε τον Δημιουργό! Η Εκκλησία του Χριστού, δεν κάνει λάθη! Κατέχει την αλήθεια! Οι άνθρωποι κάνουμε λάθη και εγκλήματα, που είμαστε πεπτωκοί, όπως άνθρωποι είστε και οι Ιεράρχες, που γίνατε αιρετικοί, κλείνοντας τις Εκκλησίες του Χριστού!

Read more »

Οι αθεοι δαιμονιζονται τις μεγαλες εορτες της Χριστιανοσυνης & σαν λυσσασμενα σκυλια δαγκωνουν & βλασφημουν τον ΧΡΙΣΤΟ, την ΠΑΝΑΓΙΑ μας & οτι Αγιο & Ιερο εχει η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Φτυνουν & πετροβολουν τον Σωτηρα του κοσμου, γιατι διελυσε το κρατος του διαβολου. Σαν ηλιθιοι πετρουβολουν τον ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ & οι πετρες αργα ή γρηγορα επιστρεφουν στις κεφαλες τους

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 20th, 2019 | filed Filed under: Αντιβλασφημικος αγων

ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ

& ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΘΟΛΩΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ

Εσταυρ..

Βλάσφημη διαφήμιση στην Νορβηγία: Η Παναγία συνέλαβε τον Χριστό με τον… ταχυδρόμο!

Η Νορβηγική Ταχυδρομική Υπηρεσία το παράκανε πριν από τα Χριστούγεννα! Οργή και αντιδράσεις και βέβαια καθολική απαίτηση για… https://www.pentapostagma.gr/2019/12/%ce%86%ce%b7%ce%bc%ce%b7-%ce%b4%bc%ce%b9%cf%83%ce1.html

d47

Νεα προκληση πριν απο τα Χριστουγεννα!

– Βλάσφημο βιντεοπαιχνίδι

‘Ενα νέο binteoπαιχνίδι προσομοίωσης επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν ως Ιησούς Χριστός. Σύμφωνα με το τρέιλερ ο παίκτης θα έχει πρόσβαση σε όλες τις «Ιερές Ικανότητες του Ιησού». Το παιχνίδι ακολουθεί το ταξίδι του Ιησού Χριστού και επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν θαύματα…

https://www.pentapostagma.gr/2019/12/ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b1.html

d47ΦΡΙΚΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Jesus Christ Superstar» ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛ!!

Σημεῖο τῶν καιρῶν! Λύσσαξαν τὰ ὀργανα τοῦ Ἀντιχρίστου!
Αν τολμοῦν ἄς ποῦν, ἔστω καὶ μία βλασφήμια γιὰ τὸν Μωάμεθ οἱ παλληκαράδες, νὰ δοῦμε πού θὰ πᾶνε τὰ κεφάλια τους. Μαζί μὲ τοὺς ἀναρχικοὺς στὰ Ἐξάρχεια, πριμοδοτοῦν, ὅπως φαίνεται, καὶ βλάσφημα θεατρικὰ ἔργα ἐναντιον τοῦ Χριστοῦ στοὺς ἀνόητους θεατρίνους. Δοκιμάζοντας τὴν πίστη τῶν χριστιανῶν, τέτοιες ἅγιες ἡμέρες, ποὺ δὲν μπορεῖ νὰ εἶναι τίποτε ἄλλο ἀπό τὴν ἔντονη διαμαρτυρία καὶ τὴν προσευχὴ. Φτύνουν καὶ πετροβοῦν τὸν Χριστό οἱ ἀνόητοι, γιὰ τὰ ἀργύρια τοῦ Ἰούδα, ἀλλὰ τὰ σάλια καὶ οἱ πέτρες τους στὰ κεφάλια τους θὰ ἐπιστρέψουν!!!
http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=64738#more-64738

d47Να σταματησει παραυτα η βλασφημη

και επαισχυντη θεατρικη παρασταση «Jesus Christ Superstar»

– Μηνυση του Κυθηρων Σεραφειμ –

Οἱ ἄλλοι ἐπίσκοποι τί κακουν; Μόνο οἱ πανάκριβες στολές και τα πανηγύρια τους ἐνδιαφέρουν;
AΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ….

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=64664#more-64664

d47

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΕΣ μη βλασφημεῖτε. Μὴ μολύνετε τὸν ἀέρα μὲ τὴν φρικτὴ βλασφημία. Μὴ προκαλεῖτε τοὺς κεραυνοὺς τῆς Θεϊκῆς ὀργῆς ποὺ πέφτουν στὴν χώρα τῶν ἀσεβῶν.
Μὴ λησμονεῖτε ὅτι ἐξ ἀφορμῆς καὶ μιᾶς μόνον βλασφημίας μπορεῖ νὰ καταστραφῆ μία οἰκογένεια, μία συνοικία, μία πόλις, ἑνα νησι, μία ὁλόκληρη χώρα. Διότι ὅλοι ὅσοι ἀκούουν τὸν βλάσφημο καὶ δὲν διαμαρτύρονται ὅλοι εἶνε ἔνοχοι. Κατὰ τὸν ἱερὸν Χρυσόστομον ἡ βλασφημία ἀποτελεῖ κοινὸν δημόσιον ἔγκλημα….
http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=62192#more-62192

ΑΝΤΙΒΛΑΣΦΗΜΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ: Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΜΑΡΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ, ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ Της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ. 2) ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΙ; 3) Ω βλασφημε! Ελθε εις τα λογικα σου. Αναλογισου την φρικην του αμαρτηματος σου. Σεβασου τον εαυτο σου. Σεβασου τους αλλους ανθρωπους, που πιστευουν εις τον Θεο. Λυπησου τα παιδια σου. Σκεψου τον φοβερο Κριτη. Προσπαθησε. Συγκρατησε τα νευρα σου. Αγωνισου. Και κοψε την κατηραμενη συνηθεια

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 8th, 2019 | filed Filed under: Αντιβλασφημικος αγων

Ἀπό βιβλίο «ΑΝΤΙΒΛΑΣΦΗΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝ»
Τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου, σελ. 189

ANTIBΛΑΣΦΗΜΙΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ 3η, 4η, 6η

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΜΑΡΤΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ, ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ Της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ

Εσταυρ..

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΜΕΝ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ
ΕΙΣ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΝ ΤΩΝ. ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΜΕ;

ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!

ΟΛΟΙ ΑΣ ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΡΙΖΩΘΗ Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ.

ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΡΜΟΖΕΙ.

(Αντιβλασφημικός Αγών Γρεβενών «Ο ΝΕΥΤΩΝ»)

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΙ;

Δὲν ὑπάρχει, ἀγαπητοί, δὲν ὑπάρχει ἄλλο ὄνομα τιμιώτερον ἀπὸ τὸ ὄνομα τοῦ Κυρίου. Δακρύζουν οἱ Ἅγιοι, κλίνουν γόνυ οἱ Ἄγγελοι καὶ Ἀρχάγγελοι. Τὸ ἀκούουν οἱ δαίμονες καὶ τρέμουν ὡς φύλλα…
Καὶ ὅμως! Ἐὰν ἐν Ἑλλάδι ὑπάρχη ἕνα ὄνομα ποὺ ὑβρίζεται χυδαιότερον παντὸς ἄλλου εἶνε τὸ ὄνομα τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ. Καὶ ἐὰν ὑπάρχη ὄνομα γυναικὸς ποὺ ρίπτεται εἰς τὸν βόρβορον τῶν αἰσχροτέρων λέξεων καὶ φράσεων εἶνε τὸ ὄνομα τῆς Ὑπεραγίας Αὐτοῦ Μητρὸς, τῆς Ἀειπαρθένου Μαρίας.
Εἰς ἄλλας χώρας καὶ βασίλεια οὐδεμία ἀκούεται βλασφημία. Καὶ οἱ ἄγριοι σέβωνται τοὺς θεούς των. Ξένοι ποὺ ἐπισκέπτονται τὴν Πατρίδα μας φρίττουν διὰ τὸ πλῆθος τῶν βλασφημιῶν μας. Οὐδαμοῦ γῆς, ἀκούονται τοιαῦται ἀσεβεῖς ἐκφράσεις κατὰ τῶν θεῖων ὅπως εἰς τὴν Πατρίδα μας.
Ἡ βλασφημία ἀποτελεῖ τὸ μελανώτερον στίγμα τοῦ πολιτισμοῦ μας. Ἐκθέτει τὴν Ἑλλάδα εἰς τὰ ὄμματα τῶν ξένων. Ἀλλὰ πρὸ παντὸς ἀποτελεῖ θανάσιμον ἁμάρτημα. Μὲ τὴν βλασφημίαν ποτίζεται μὲ ὅξος καὶ χολὴν ὁ Θεάνθρωπος, καρφώνεται ἐκ νέου, ἀνασταυρώνεται ὁ Χριστός. Καὶ σταυρωταί του; Σκεφθῆτε το καλῶς καὶ κλαύσατε: Ὄχι πλέον οἱ Ἑβραῖοι, ἀλλὰ οἱ βεβαπτισμένοι χριστιανοί, οἱ Ὀρθόδοξοι Ἕλληνες… Καὶ ἔπειτα ἀποροῦμεν διατὶ σείεται διαρκῶς ἡ γῆ μας; Ὦ Κύριε! Δόξα τῆ μακροθυμία Σου! Read more »

ΕΘΝΙΚΟΝ ΣΤΙΓΜΑ – Η Ελλας, εφʼ οσον δεν εξαλειφει το στιγμα της βλασφημιας, οχι ιεραποστολικο, αλλʼ ουτε Χριστιανικο Εθνος δικαιουται να ονομαζεται

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 1st, 2019 | filed Filed under: Αντιβλασφημικος αγων

Ἀπό βιβλίο «ΑΝΤΙΒΛΑΣΦΗΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝ»
Τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου, σελίδα 172

ΕΘΝΙΚΟΝ ΣΤΙΓΜΑ

nea epxiΑνεγράφη προ ετών εις εφημερίδας, ότι Πλημμελειοδικείον επαρχιακής πόλεως κατεδίκασεν εις πεντάμηνον φυλάκισιν πολίτην, διότι μία εικών, την οποίαν είχε αναρτήσει εις το γραφείον του, εθεωρήθη ως υβριστική δια το πρόσωπον αρχηγού μεγάλου κόμματος της Χώρας. Στρατοδικείον εξ άλλου κατεδίκασεν αξιωματικόν εις τριετή φυλάκισιν, διότι ούτος ηκούσθη να υβρίζη τον βασιλέα.
Αλλʼ ενώ τα δικαστήρια της Πατρίδος μας επιβάλλουν αυστηράς ποινάς προς περιφρούρησιν της τιμής προσώπων υψηλά ισταμένων, από του ενός έως του άλλου άκρου της Ελλάδος, και εις δρόμους, και εις πλατείας, και εις τα διάφορα κέντρα, και εις δημόσια καταστήματα, και εις αυτούς τους στρατώνας, και εις αυτά τα πολεμικά μας πλοία ακούονται καθημερινώς φρικώδεις βλασφημίαι, δια των οποίων εξυβρίζεται χυδαίως το όνομα του Θεού, ενώπιον του οποίου όλοι οι επίσημοι της γης είνε ένα πελώριον μηδενικόν. Εάν οι βλασφημούντες τον Θεόν και τα Θεία ετιμωρούντο τουλάχιστον τόσον, όσον τιμωρούνται οι υβρίζοντες τα επίσημα πρόσωπα της Χώρας μας, ποιος θα ετόλμα να βλασφημήση; Αλλʼ η τιμή φαίνεται, των επισήμων προσώπων εν Ελλάδι είνε μεγάλη, η δε τιμή του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων είνε μικρά…
Ω Ελλάς, γλυκυτάτη Πατρίς! Που κατήντησες εις τας ημέρας μας! Άλλοτε, όταν ήσουν υπόδουλος, ουδεμία βλασφημία ηκούετο. Το μαρτυρούν οι μάρτυρες αδελφοί μας της Μικράς Ασίας. Τώρα δε, που είσαι ελευθέρα, παν στόμα είνε ελεύθερον να υβρίζη τον Λυτρωτήν σου, και ουδείς συγκινείται. Η Ελλάς, εφʼ όσον δεν εξαλείφει το στίγμα της βλασφημίας, όχι ιεραποστολικόν, αλλʼ ούτε Χριστιανικόν Έθνος δικαιούται να ονομάζεται.

Η βλασφημια εις το Εθνος μας κυριολεκτικως οργιζει. Μενει σχεδον ακαταδιωκτος και ατιμωρητος. Αι ελαχισται τιμωριαι ολιγων βλασφημων μαλλον ως θωπειαι ή ως τιμωριαι πρεπει να λογiζωνται.

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 7th, 2019 | filed Filed under: Αντιβλασφημικος αγων

Ἀπό βιβλίο «ΑΝΤΙΒΛΑΣΦΗΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝ»
Τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου, σελ. 168

ΠΕΡΙ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ

αντιβλασφ.-ιστ

Προ ετών εις δικαστήριον των Αθηνών εδικάζετο μία υπόθεσις. Εις το εδώλιον του κατηγορουμένου εκάθητο νέος, ηλικίας 25 ετών. Είχε μηνυθή διʼ απαγωγήν νεάνιδος. Κατεδικάσθη εις δύο ετών φυλάκισιν. Ο κατηγορούμενος, όταν ήκουσε την καταδίκην του, εγένετο έξω φρενών. Εκ του στόματος του εξήλθε βόρβορος˙ εξήλθον ύβρεις φοβεραί, ακατανόμαστοι κατά των δικαστών. Αι εφημερίδες με αποσιωπητικά εσημείωσαν τας αισχράς ύβρεις. Δεν ήθελον, βλέπετε, να μολύνουν τον χάρτην, τον οποίον εν τούτοις δεν παύουν να μολύνουν με άλλας λέξεις και φράσεις, που υπονοούν αισχρότερα των όσων εξεστόμισεν εν των δικαστηρίω ο νέος. Αλλʼ ας είνε. Το θέμα δεν είνε αυτό. Είνε άλλο.
Ο νέος, είπομεν, ύβρισε χυδαιότατα τους δικαστάς του. Είνε και το γεγονός αυτό χαρακτηριστικόν της διαφθοράς της συγχρόνου νεότητος. Δεικνύει την τάσιν των νέων να μη σέβωνται τίποτε, αλλά και εις τους πλέον ιερούς τόπους να συμπεριφέρωνται ως να ευρίσκωνται εις αχυρώνα τετραπόδων, εις τα περιβόητα, ηθέλομεν να είπωμεν, κέντρα συγχρόνου διασκεδάσεως, εις τα οποία άφρων και ακόλαστος νεότης, υπό τους ήχους μπουζουκίων, θραύει πιάτα και οργιάζει…

* * *

Ύβρισε χυδαίως τους δικαστάς του ο νέος, γέννημα και θρέμμα μιας Ελλάδος, εις την οποίαν προ Χριστού ο φιλόσοφος των Αθηνών, καταδικασθείς αδίκως εις την εσχάτην των ποινών, δεν εξέφερεν υβριστικούς λόγους κατά των δικαστών, αλλά πίνων το κώνειον και αποθνήσκων εξηκολούθει να διδάσκη περί του σεβασμού προς τους νόμους.
Το Δικαστήριον, ως ήτο επόμενον, δεν ήτο δυνατόν να αντιπαρέλθη αδιάφορον την ύβριν. Ο νέος εκάθησεν εκ νέου εις το εδώλιον. Του απηγγέλθη κατηγορία επί εξυβρίσει των δικαστών. Μάρτυρες κατηγορίας οι χωροφύλακες φρουροί της αιθούσης. Ο Εισαγγελεύς υπήρξε δριμύτατος εις την αγόρευσιν του. « Η περίπτωσις αυτή – είπεν – είνε μοναδική εις τα Ελληνικά δικαστηριακά χρονικά». Εζήτησε την καταδίκην του. Το Δικαστήριον κατεδίκασε τον υβριστήν της Δικαιοσύνης εις δύο ετών φυλάκισιν. Read more »

ΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ – ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ 2) ΖΩΗΡΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΤΑΝ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ & ΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 17th, 2019 | filed Filed under: Αντιβλασφημικος αγων

ΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ – ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ

Ἀπό βιβλίο «ΑΝΤΙΒΛΑΣΦΗΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝ»
Τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου, σελίδα 129-130

αντιβλασφ.-ιστΕνοχοι! Ποιοι; Οι βλάσφημοι. Αυτοί, οι οποίοι οπουδήποτε και αν σταθούν, ακονίζουν την γλώσσαν των, ανοίγουν το στόμα των και ωσάν φίδια φαρμακερά χύνουν το δηλητήριον των, υβρίζουν με το αισχρότερον λεξιλόγιον τα ιερά και όσια της Θρησκείας μας. Φρίκη! Όλοι οι λαοί, και αυτοί ακόμη οι άγριοι, σέβονται τον θεόν των˙ και μόνον ημείς οι Έλληνες, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, υβρίζομεν τα ιερά και όσια της Θρησκείας μας.
Υβρίζομεν! Όλοι λοιπόν υβρίζομεν; Όλοι είμεθα βλάσφημοι; Δεν αρνούμεθα ότι υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι ποτέ εις την ζωήν των δεν εβλασφήμησαν. Καυχώνται μάλιστα δια τούτο και το παρουσιάζουν ως τίτλον αγιότητος. Αλλά και αυτοί έχουν μερίδα εις την ενοχήν των βλασφήμων, και θα δώσουν λόγον δια τας φρικτάς βλασφημίας, αι οποίαι ακούγονται επάνω εις την γην. Ναι, είνε συνένοχοι. Διότι ακούουν με απάθειαν, με αδιαφορίαν να βλασφημήται η Θρησκεία μας. Παρατηρήσατε τι γίνεται! Ένας βλάσφημος εις την πλατείαν της πόλεως βλασφημεί. 50, 100, 200, 1.000 άνθρωποι τον ακούουν. Δεν είνε Εβραίοι ούτε Τούρκοι. Χριστιανοί είνε. Λέγουν, ότι πιστεύουν εις τον Χριστόν. Και όμως, ούτε ένας από αυτούς, οι οποίοι ήκουσαν την φρικτήν βλασφημίαν, δεν συνεκινήθη, δεν εταράχθη, δεν εθύμωσε, δεν ηγανάκτησε, δεν ήνοιξε το στόμα του δια να διαμαρτυρηθή δια την δημοσίαν προσβολήν της Θρησκείας. Πως να ονομάσωμεν τους Χριστιανούς αυτούς του 20ου αιώνος; Χλιαρούς, απαθείς, αδιαφόρους; Επιεικής ο χαρακτηρισμός. Η ενοχή των είνε μεγάλη, τεραστία. Θα ηθέλομεν να ερωτήσωμεν ένα από αυτούς…

Τὴν συνέχεια ἐδῶ: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=39968

9a150f5deb69

 

2) ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΗΡΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

ΟΤΑΝ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ & ΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ

Ιατρου Λυκουργου Νάνη

Με αφορμή τις χυδαίες ύβρεις που εξήλθαν και δυστυχώς συνεχίζουν να εξέρχονται του έρκους των οδόντων κάποιων δυστυχών τέκνων του αιώνος τούτου του απατεώνος , (για τους οποίους διάπυρη πρέπει να αναπέμπεται η προσευχή μας προς τον υπ αυτών δεινώς υβριζόμενο αρχηγό της Πίστεώς μας και την Παναγία μητέρα Του όπως τους ελεήσει για το ανοσιούργημά τους),σε βάρος του Θεανθρώπου και της Υπεραγίας Θεοτόκου στα πλαίσια θεατρικής παραστάσεως στη Θεσσαλονίκη, καθώς και των προκληθεισών αντιδράσεων από την πλευρά ευθαρσών συμπατριωτών μας που διέκοψαν διαμαρτυρόμενοι την εν λόγω παράσταση, ανεμνήσθην παλαιοτέρου δημοσιεύματος του εκλεκτού περιοδικού «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ» σχετικό με την επαινετέα και ζωηρή εκδήλωση αποδοκιμασίας ελεεινού θεατρικού «έργου» στα μέσα της δεκαετίας του 1975, από τη μεριά ευαισθητοποιημένων νέων της εποχής εκείνης και το οποίο παραθέτω ως έχει:

AΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Την νύκτα της 13ης προς την 14ην Αυγούστου εδόθη μια ηχηρά μαρτυρία και ομολογία. 80 περίπου χριστιανοί, μη υποφέροντες τον εκτραχηλισμόν του λεγομένου καλλιτεχνικού κόσμου, και μη θέλοντες να καταντήση αυτός ο τόπος εν απέραντον χαμαιτυπείον, προπαντων δε λυπούμενοι την νέαν γενεάν, η οποία δημοσία διά του κινηματογράφου και του θεάτρου λαμβάνει μαθήματα διαφθοράς και ασεβείας, προέβησαν εις μίαν ηρωικήν πράξιν. Ηγόρασαν εισιτήρια, εισήλθον εις το εν Αθήναις θέατρον Μπουρνέλλη, όπου επαίζετο πορνικόν, κιναιδικόν και ασεβές έργον, περί του οποίου γράφομεν και ανωτέρω, και προς το τέλος του εργου, όπου διεκωμωδείτο ο Θεός και παρωδείτο το Σύμβολον της Πίστεως, εφώναξαν στεντορεία τη φωνή «Αίσχος» και έλεγον: «όχι να εξευτελίζουν και την Πίστιν! Όχι να διαλύουν τα πάντα»! Ο περισσότερος λαός μας, παρ όλας τας αμοραλιστικάς και αθειστικάς θεωρίας, πραγματικάς πλύσεις εγκεφάλων διά των συγχρόνων μέσων, και παρ όλα τα σκάνδαλα αναξίων εκπροσώπων του Κράτους και της Εκκλησίας, εις τα βάθη του διατηρεί ακόμη φιλότιμον και ζώπυρα ηθικής και πίστεως. Read more »

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Πρoσκληση για την θεατρικη παρασταση· «ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ Η ΑΘΗΝΑΙΑ, η Κυρα των Αθηνων» 2) ΧΩΡΙΖΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ 3) ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 14th, 2019 | filed Filed under: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Αντιβλασφημικος αγων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

image1

    Η Εστια Πατερικων Μελετων διοργανωνει τη θεατρικη παρασταση

Η παράσταση θα δοθεί από τη θεατρική ομάδα του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πετρουπόλεως.

Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Αθήνα του 16ου αιώνα και να γνωρίσουμε τη ζωή της Ρεγούλας Μπενιζέλου (Αγίας Φιλοθέης).
Για προσκλήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 8025211
καθημερινά ώρες 11:00 – 13:00
και απόγευμα Τετάρτη και Παρασκευή 16:00 – 18:00 ή
να αφήσουν μήνυμα στον τηλεφωνητή της Εστίας Πατερικών Μελετών.

4219881

ΧΩΡΙΖΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ:

Σε θεατρική παράσταση, ηθοποιός έβρισε τον Χριστό και την Παναγία

https://www.el.gr/ellada/koinonia/chorizei-i-ira-apo-to-sitari-se-theatriki/

082d3be744dcc57be3bd3f5

Νεoτερη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ

σχετικά με την παρέμβασή μας στο Βασιλικό θέατρο

https://ierosloxos2012.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html
082d3be744dcc57be3bd3f5

ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φασαρια και σταματημα της θεατρικης παραστασης «Πυρκαγιες» στην Θεσσαλονικη!

Ενημερωθήκαμε, ότι στη θεατρική παράσταση «Πυρκαγιές» του Κρατικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης που παίζεται στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, του λιβανοκαναδού συγγραφέα Ουασντί Μουαουάντ (προφανώς μουσουλμάνου), ο νεαρός ηθοποιός Χαλκιάς Ορέστης (υποδύεται τον Σιμόν), χωρίς καμία αιτία, ακούγεται επί λέξη να εκστομίζει διαδοχικά τις παρακάτω βλαστήμιες: Read more »

Η ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ (ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΑΪΔΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΣ) 2) ΦΡΙΚΤΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΙ

author Posted by: Επίσκοπος on date Νοέ 2nd, 2018 | filed Filed under: Αντιβλασφημικος αγων

Η ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ…

ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΥ, ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΑΪΔΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΣ

—–

——-

Ἀπό το βιβλίο «ΑΝΤΙΒΛΑΣΦΗΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝ»
Tοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου, σελ. 65
Ἐδημοσιεύθη εἰς τὸ υπ᾽ ἀρ.312/1968 φύλλου τοῦ περιοδικοῦ «Χριστιανικὴ Σπίθα»

ΦΡΙΚΤΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΙ

αντιβλασφ.-ιστΟ Χριστός, αγαπητοί μου αναγνώσται, ο Χριστός είνε ο μεγαλύτερος ευεργέτης του κόσμου. Ο Χριστός είνει ο Ευεργέτης. Ο κορυφαίος μαθητής του, αυτόπτης και αυτήκοος της ζωής και της διδασκαλίας του, ο απόστολος Πέτρος, είπε χαρακτηριστικώς περί του Χριστού˙ «Διήλθεν ευεργετών» (Πράξ. 10, 38). Η δε ευεργετικότης του Χριστού δεν περιωρίσθη εις ωρισμένον τόπον και χρόνον. Αλλά μετά θαυμαστόν τρόπον, μυστηριώδη τρόπον, μετεδόθη, μεταδίδεται και θα μεταδίδεται μέσρι συντελείας των αιώνων εις όλην την ανθρωπότητα. Και οι άπιστοι κατά έναν τρόπον απολαύουν της ευεργεσίας του Χριστού. Οι λόγοι του ως ακτίνες ηλίου διασκορπίζονται εις όλον τον κόσμον. «Ουκ έστιν ως αποκρυβήσεται της θέρμης αυτού» (Ψαλμ. 18, 7). Από την θείαν διδασκαλίαν και ζωήν του Χριστού λαμβάνουν ιδέας πολλοί εκ των λεγομένων μεγάλων, αλλʼ αποφεύγουν νʼ αναφέρουν το όνομα του. Δεν λέγουν ένα «ευχαριστώ». Δεν υψώνουν τους οφθαλμούς των προς τα άνω. Δεν ευλογούν τον Χριστόν.
Ομοιάζουν ούτοι με τα ακάθαρτα εκείνα τετράποδα, τα οποία κατʼ αγέλας εισέρχονται εις δάσος βελανιδιών, τρώγουν και απολαμβάνουν λαιμάργως τους κατά γης ερριμμένους καρπούς, γρυλλίζουν, θορυβούν, και ουδέποτε υψώνουν την κεφαλήν των προς τα άνω, δια να ίδουν πόθεν πίπτουν οι καρποί. Η μόνη εκδήλωσις ευγνωμοσύνης προς το δένδρον είνε, ότι λερώνουν τον κορμόν, βρωμίζουν τον τόπον, και έπειτα απέρχονται! Αλλά το δένδρον και πάλι θα δώση τους καρπούς του εις τα αχάριστα τετράποδα. Δένδρον ζωής αθάνατον, ευσκιόφυλλον και αγλαόκαρπον, είνε ο Χριστός. Οι καρποί του και τα φύλλα του εις θεραπείαν των εθνών. Αχάριστα όντα οι άνθρωποι, απολαμβάνουν τα μύρια αγαθά, τα οποία σκορπίζει η μεγαλόδωρος αξία του, και ένα «ευχαριστώ» δεν λέγουν. Και όχι μόνον τούτο, αλλά και με την ακάθαρτον γλώσσαν των προσπαθούν να ρυπάνουν το αμόλυντον και ακηλίδωτον όνομα του Χριστού. Είπα προσπαθούν, διότι ουδέποτε θα το κατορθώσουν. Όπως όλα τα πτύσματα των ανθρώπων δεν δύνανται να σβήσουν τον ήλιον, ούτω και όλαι αι βρωμεραί και κακόηχοι λέξεις δεν δύνανται ουδέ κατʼ ελάχιστον να βλάψουν τον Κύριον. Το μόνον, το οποίον κατορθώνουν, είνε ότι εκδηλώνουν την κακίαν της διεφθαρμένης ψυχής των. Εκείνον, τον οποίον έπρεπε νʼ αγαπούν υπέρ πάντα, να ευχαριστούν και να δοξολογούν ημέραν και νύκτα δια τας φανεράς και αφανεις ευεργεσίας. Εκείνον αυτοί μισούν, υβρίζουν και βλασφημούν με τας χυδαιοτέρας των λέξεων. Read more »

Ο Σταυρος του Κυριου βλασφημειται -«Κολασωμεν των βλασφημουντων την μανιαν»! (Ιερος Χρυσοστομος)

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 8th, 2018 | filed Filed under: Αντιβλασφημικος αγων

Ο Σταυρος βλασφημειται

πό το βιβλίο «ΑΝΤΙΒΛΑΣΦΗΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝ»
Tοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου, σελ. 63
Ἐλήφθη ἐκ τοῦ υπ᾽ ἀρ.134/1952 φύλλου τοῦ περιοδικοῦ «Χριστιανικὴ Σπίθα»

ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

«… Τίμιος υπέρ σαπφειρούς και αδαμάντας, υπέρ βασιλικά στέμματα ο Σταυρός του Κυρίου. Ως τοιούτος ετιμάτο από τους χριστιανούς των πρώτων αιώνων, της θερμής εκείνης πίστεως και φλογεράς αγάπης και βεβαίας ελπίδος. Τιμή εις τον Σταυρόν, το γνώρισμα των γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών. Αλλά ποία είνε η τιμή, την οποίαν αποδίδουν εις το τρισμακάριστον ξύλον, το ζωηφόρον φυτόν, οι σημερινοί λεγόμενοι Χριστιανοί του 20ου αιώνος, οι κατοικούντες την γωνίαν αυτήν της γης που καλείται Ελλάς; Ποία εις τον Σταυρόν τιμή; Η συμπεριφορά, την οποίαν δεικνύουν οι πολλοί απέναντι του Σταυρού, είνε αξία θρήνων πολλών. Ίδετε εκείνους, οι οποίοι με αυτοκίνητα, με σιδηροδρόμους, με αεροπλάνα ταξιδεύουν από ένα άκρον της Ελλάδος εις το άλλο. Ίδετε εκείνους οι οποίοι κάθηνται και τρώγουν μέχρι διαρρήξεως εις τα πολυτελέστατα εστιατόρια των πόλεων. Ίδετε εκείνους οι οποίοι καθʼ εκάστην ανοίγουν τα καταστήματα των και μεταβαίνουν εις τας διαφόρους εργασίας των. Ίδετε εκείνους, οι οποίοι συνέρχονται εις συσκέψεις δια να συσκεφθούν δια τα κοινά συμφέροντα μιας πόλεως ή της Πατρίδος ολοκλήρου. Ίδετε…
Ονομάζονται όλοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Αλλά πόσοι από αυτούς κάμνουν το σημείον του τιμίου Σταυρού; Δειλοί, ψυχροί, αδιάφοροι, άπιστοι, ελησμόνησαν τον τίμιον Σταυρόν. Όχι πλέον εις τον Σταυρόν, αλλʼ εις την τέχνην και την επιστήμην, την ευφυΐαν, την δύναμιν, την πολιτικήν δεινότητα, τα αξιώματα, τον πλούτον, εκεί έχουν στηρίξει όλας τας ελπίδας των. Ταλαίπωροι άνθρωποι! Διʼ αυτά καυχάσθε; Επί της άμμου στηρίζεσθε. Το καύχημα σας ταχέως θα κενωθή, ενώ το καύχημα του Παύλου δια τον Σταυρόν θα μένη αιώνιον.
Αλλʼ υπάρχουν και άλλοι απείρως χειρότεροι. Αυτοί όχι μόνον ουδεμίαν αποδίδουν τιμήν εις τον Σταυρόν, αλλά και προσπαθούν νʼ αφαιρέσουν πάσαν τιμήν, να ρίψουν τον Σταυρόν εις τον βόρβορον. Είνε οι εχθροί του Σταυρού. Είνε οι βλάσφημοι. Και ούτοι δεν είνε ολίγοι. Δεν υπάρχει πόλις και χωρίον, εις το οποίον να μη ακούεται βλασφημία κατά του Σταυρού. Δεν παρέρχεται ημέρα, κατά την οποίαν να μη υβρίζεται με τας χυδαιοτέρας των ύβρεων ο Σταυρός. Ποιοι οι βλάσφημοι; Εβραίοι; Τούρκοι; Αλλόθρησκοι; Όχι. Ορθόδοξοι Χριστανοί. Αυτοί βλασφημούν τον Εσταυρωμένον. Ω γη! Πως δεν ανοίγεις τα στέρνα σου δια να καταπιής τους βλασφήμους; Ω ποταμοί και θάλασσαι! Πως δεν υψώνετε την στάθμην των υδάτων σας δια να πνίξετε τους υβριστάς του τιμίου Σταυρού; Οι βλάσφημοι! Όμοιοι και χειρότεροι από τους σταυρωτάς, οι οποίοι κάτω από τον Σταυρόν εχλεύαζον και εβλασφήμουν τον Κύριον της δόξης. Νέοι σταυρωταί!…

«Κολάσωμεν των βλασφημούντων την μανίαν» !

Read more »

Για του Χριστου την Πιστη την Αγια: agiapisti@gmail.com -Διαμαρτυρια του ιστολογιου μας προς το συγκροτημα Iron Maiden για τη βεβηλωση του Τιμιου Σταυρου

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 7th, 2018 | filed Filed under: Αντιβλασφημικος αγων

Διαμαρτυρια του ιστολογιου μας

προς το συγκροτημα Iron Maiden για τη βεβηλωση του Τιμιου Σταυρου

 • απιστια

  From: Για του Χριστού την Πίστη την Αγία
  Subject: Διαμαρτυρία του ιστολογίου μας προς το συγκρότημα Iron Maiden για τη βεβήλωση του Τιμίου Σταυρού

 • Message Body:
  Δεν ξέρουμε αν θα έχει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα ή αν θα διαβαστεί καν, θεωρήσαμε όμως ότι είναι ελάχιστο καθήκον μας να πούμε κάτι με ευγενικό τρόπο μήπως πιάσουμε κανέναν στο φιλότιμο. Όταν μάλιστα οι Μουσουλμάνοι διαμαρτύρονται για τα πάντα, εμείς που έχουμε την Αλήθεια, δυο κουβέντες πρέπει νομίζουμε έστω να γράφουμε!
  Εκ των υστέρων διαπιστώνουμε ότι κάναμε το λάθος να γράψουμε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η ιστορική συνέχεια της Αρχαίας αλλά δεν αναφέραμε το κύριο ότι είναι και η Πνευματική.
  Εύχεσθε ο Κύριος και οι Αγ. Απόστολοι να μας συγχωρήσουν.
           Καλή Παναγιά
 • H Συντακτική Ομάδα
  https://agiapisti.blogspot.com/2018/08/iron-maiden.html

Αγαπητά μέλη του συγκροτήματος Iron Maiden,
Είμαστε οι διαχειριστές ενός ελληνικού ιστολογίου στο Διαδίκτυο το όνομα του οποίου μεταφράζεται στα Αγγλικά ως «Για την Ιερή Πίστη του Χριστού» (* 1). Εστιάζουμε σε θέματα που έχουν σχέση με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη (* 2), την επικρατούσα Θρησκεία στη Χώρα της Ελλάδας.
Σας γράφουμε γιατί έχουμε απογοητευτεί από ένα γεγονός που έλαβε χώρα στην πρόσφατη συναυλία σας στην Αθήνα στις 20 Ιουλίου 2018. Όπως φαίνεται στο βίντεο του παρακάτω συνδέσμου, ο τραγουδιστής σας κρατούσε έναν Σταυρό τον οποίο έριξε μακριά μια κίνηση που έδειξε απόλυτη περιφρόνηση!
Ως Έλληνες γνωρίζουμε ότι γνωρίζετε και σέβεστε την ιστορία της χώρας μας, κάτι που δείξατε με το τραγούδι σας «Μέγας Αλέξανδρος», ενώ όπως διαβάζουμε στην Wikipedia έχετε, στο παρελθόν, αρνηθεί κάθε υπόνοια ότι είστε Σατανιστές.
Έτσι αναρωτιόμασταν (και μαζί μας ένας μεγάλος αριθμός Ορθοδόξων Χριστιανών) γιατί μια μπάντα με τέτοια χαρακτηριστικά να προσβάλει με τέτοιο τρόπο το Ιερό Σύμβολο της επικρατούσας Θρησκείας της Χώρας που επισκέπτονται και η οποία έχει υπάρξει καλή οικοδεσπότης . Είναι ακόμα πιο αινιγματικό, καθώς ο Τίμιος Σταυρός είναι Σύμβολο επίσης Ιερό για τους πολλούς πιστούς της «Εκκλησίας της Αγγλίας» και για πολλά άλλα χριστιανικά
δόγματα στην πατρίδα τους! Δεν φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με τον σεβασμό και την ανοχή που δείχνουν οι περισσότεροι Βρετανοί σε διάφορες Θρησκείες και Ιδέες, ούτε μπορούμε να δούμε τι σκοπό εξυπηρετεί, αφού η μπάντα σας είναι τόσο δημοφιλής που δεν χρειάζεται τέτοιες προκλητικές κινήσεις ως
κόλπα προώθησης (ξέχωρα που κι αν δεν είσαστε δημοφιλής, το να προσβάλλει κανείς ανθρώπους και τις θρησκείες τους είναι ένα απαίσιο μέσο προώθησης που αποκλείει επίσης ορισμένα ακροατήρια!).

Τέλος, θα θέλαμε με σεβασμό να ρωτήσουμε: Πιστεύετε ότι θα κάνατε το ίδιο με ένα μουσουλμανικό σύμβολο;
Τὴν συνέχεια! https://agiapisti.blogspot.com/2018/08/iron-maiden.html