Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ’ Category

ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ!!! Η βουλη των Ελληνων χρειαζεται εξορκισμο (Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος) – 176 ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΤΕΦΑΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΤΙΣΜΟ!!! – «ΩΣΠΕΡ ΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΛΩΤ» & ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; – ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ, εκτελουν εντολες των παγκοσμιοποιητων & Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ;!

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 16th, 2024 | filed Filed under: “ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ” π. Αυγουστ., ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ!!!

 »Η βουλή χρειάζεται Εξορκισμό οχι Αγιασμό!!

Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης

———–

—————

589345584235671765gogba

Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

«…Μια ιεραρχία οι οποία έδωσε όρκο ιερό να αγωνίζεται υπέρ ιερών και οσίων, τίποτα απ’ αυτά δεν κάνει.
Αλλά τι περιμένεις από δεσποτάδες και αρχιεπισκόπους και πατριαρχάδες, -αφήστε, να ανοίξω την καρδιά μου- Έλεγα σήμερα στην Αγία Μαρίνα· Πάνε μέσα στη στοά, γίνονται μασόνοι και κατόπιν γίνονται πατριάρχαι.
Αν δεν προσκυνήσουν το διάβολο αυτό της μασονίας, δεν γίνονται πατριάρχαι και δεν καταλαμβάνουν τα ύψιστα αξιώματα εν τη Εκκλησία, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Και το λέω αυτό όχι εκ δειλίας, αλλά από δικαιοσύνη. Γιατι δεν θ’ άφησε ο Θεός τον λαόν του αμάρτυρον στη γενεάν μας….
Στην σημερινή δραματική μας ἐποχή ἡ πλειονότης των ἐπισκόπων δεν κανει τίποτε ἁπολύτως οὔτε για την σωτηρία τῆς Πατρίδος και προδίδει την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ!….

589345584235671765gogba

EΣXATOI ΧΡΟΝΟΙ

«ώσπερ αι ημέραι του Νώε»

Το τέλος του κόσμου λέει ο Χριστός ότι θα είναι «ώσπερ αί ημέραι του Νώε». Και οι ημέρες είναι όπως αί ημέραι του Νώε. Διότι έχομε ξεκλίνει και πρέπει να περιμένωμε το τέλος του Νώε. Δεν το λέω εγώ, ο επίσκοπος Φλωρίνης ο δήθεν αυστηρός το λένε άλλα στόματα, έγκυρα, πολιτικών και επιστημόνων, ανδρών διαπρεπών Αμερικής και Ρωσίας αυτοί προβλέπουν, ότι είμεθα εγγύς θυέλλης.
Δεν θα ανοίξουν πλέον οι καταρράκται του ουρανού για να πέσει νεράκι πάνω στα κεφάλια των αμαρτωλών ανθρώπων αλλά όπως λέει ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, θα φανούν στον ουρανό τα «μαυροπούλια», που είναι τα αεροπλάνα. Και οι αεροπόροι, από ύψος χιλίων μέτρων θα πατήσουν τα ηλεκτρικά τους κουμπιά θα ρίξουν ατομικές βόμβες και θα καταστραφεί η γη. Δεν θα υπάρχουν πλέον πόλεις, δεν θα υπάρχει κόσμος, θα γίνει καταστροφή άνευ προηγουμένου. Αυτός θα είναι ο Αρμαγεδών της Αποκαλύψεως, ο τελευταίος πόλεμος, ο οποίος οπωσδήποτε θα γίνει για τις αμαρτίες μας.
Η ειρήνη του κόσμου κρέμεται από μια κλωστή.
Κόσμε, γλέντα, διασκέδαζε, Read more »

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ: «ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ & ΟΙ ΒΕΒΥΛΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ & ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ; ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΖΗΣΗ Η ΕΛΛΑΣ, ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΝ & ΕΘΝΙΚΟΣ & ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ & ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΜΑΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 24th, 2024 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

NΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑΙ, ΜΑΧΗΤΑΙ, ΑΓΩΝΙΣΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ

Τελευταίο απόσπασμα ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστινου Ν. Καντιώτου από την ερμηνεια Αγίας Γραφῆς (Β Τιμ. 2, 16), στον κύκλο ανδρων, στην αίθουσα της Μητροπόλεως, στις 13.2.1981

_________

________________

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ, που την προωθησε αρχημασονος Καραμαλης (βιντεο). 2) ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ & ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΙΟΤΑΚΗ! ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΛΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ & ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 9th, 2024 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ & ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ακουστε απόσπασμα ομιλίας του που εγινε στις 6.2.1972

Τα λόγια του επισκόπου επαληθεύονται σήμερα, αλλα οι μασονοι και ανθελληνες πολιτικοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.  Δουλευουν για λογαριασμό ξένων εχθρικῶν δυνάμεων, αρκεῖ αυτοί και τα σόγια τους να μπουκώσουν από χρήματα του μαμωνα

______________

______________

Ο γερο αρχιμασονος Καραμαλης εκανε την ενταξη, χωρις την γνώμη του Ελληνικου λαοῦ!  Οι μασονια δουλευει πάνω από 50 χρόνια για να καταστρέψει την Ελλάδα

d454142812c7

2. ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ
ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Μπίλντερμπεργκ

Η ανωμαλία, που λέει ο Ελληνικός λαός, η αρσενοκοιτία που λέει η Αγία Γραφή, η ομοφυλοφιλία που λένε οι νεοταξίτες, που ωραιοποιουν όλες τις αμαρτίες, θα γίνη λέει ο Μητσοτάκης νόμος του κράτους ως τα τελη Φεβρουαρίου!!!!

Διαβαστε εδῶ: https://www.pentapostagma.gr/politiki/7214761_maximoy-os-ta-teli-febroyarioy-tha-ehei-psifistei-n/s-gia-ta-omofyla-zeygaria-ti

Ποιός εισαι «κύριε», που περιφρονεῖς τους ηθικούς νόμους και πάς κόντρα με το θέλημα του Θεοῦ; Αν έχεις κότσια,  κάνε δημοψήφισμα, για να δῆς πόσους ψήφους θα πάρης, από τον Ελληνικό λαό. Αλλά ξέρετε εσεῖς οι μασόνοι και το όχι Ελληνικοῦ λαοῦ να το κάνετε ναι, και το ναι όχι, δικτάτορες δεν ειστε;

Για τέτοια φοβερα πράγματα, ο Ελληνικός λαός αποφασίζει και όχι οι εχθροι της Ελλάδος! Εισαι μέγας οδοστρωτηρας τοῦ Ελληνικοῦ έθνους, για αυτό σε προωθησαν για πρωθυπουργό. Ισοπέδωσες ότι δεν μπόρεσε να καταστρέψει ο Τσίπρας! Εισαι μέγας τρομοκράτης, αφου εβαλες το μαχαίρι στο λαιμό του Ελληνικοῦ λαοῦ, για να κάνει τα θανατηφόρα εμβόλια! Είσαι εχθρός της πατρίδος, αφοῦ περιφρονεῖς τους ποταμούς αιματων, που έχυσαν τα παλληκάρια της Ελλάδος για να μείνη η πατριδα ελεύθερη. Είσαι ναζιστης και προδότης της πατρίδος, αφοῦ άδειασες νυκτα τις αποθῆκες με τα όπλα του  Ελληνικοῦ στρατοῦ και τα έστειλες στην Ουκρανία. Εισαι μέγας δικτάτορας και επικνδυνος για την πατρίδα, αφοῦ με το αποφασίζω και διατάσω επιβάλεις νόμους που μισει ο Ελληνικός λαός.

Φτωχοποιήσατε τον Ελληνικό λαό, όλοι εσεῖς οι προδότες πολιτικοι, κουβαλήσατε τα ξένα funds,για  να αρπάξουν, με ελάχιστα χρήματα, τα σπιτια του Ελληνικοῦ λαοῦ και να πετάξουν τους φτωχους και τους ανάπηρους στο δρόμο, με την βοήθεια της αστυνομίας! Ξεφτελισμένοι ανθέλληνες πολιτικοί!!!

Τωρα περνᾶς ανώμαλους νόμους με το έτσι θέλω. Αλλα μάθε ότι εισαι ενα δεκανίκι του αντιχρίστου που ερχεται, και των υποτακτικῶν του. Γρήγορα θα φάτε τα κεφάλια σας. Θα πληρώσετε με τόκο και επιτόκιο τα εγκλήματά σας.  Ὀλα οσα φαγατε, θα τα ξεράσετε, αλλά θα είναι αργά. Ὁ Θεός αργεῖ, αλλά δεν λησμονει. Η Αποκάλυψη του Ιωάννου μιλᾶ για το φρικτό σας τελος και το τέλος των μεγάλων σας αφεντικῶν, που νομίζουν ότι κάποιοι είναι! Read more »

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟY)

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 3rd, 2023 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

p. AYG. ιστΖοῦμε, ἀγαπητοί μου, σὲ δύσκολη ἐ­ποχή, σὲ ἄπιστα χρόνια. Ἡ ἀπιστία κυριαρχεῖ. Ἄλλοτε, δὲν τολμοῦσε ἄνθρωπος δημοσίως νὰ βλαστημήσῃ τὰ θεῖα, κανείς. Ἂν καμμιὰ φορὰ κάποιος τὸ τολμοῦσε, χίλια χέρια σηκώνονταν νὰ τὸν χτυπήσουν, δὲν μποροῦσε νὰ σταθῇ. Κι ἂν καμμιὰ φορὰ παρουσιαζόταν κανένας καὶ ἔλεγε ὅτι δὲν ὑ­πάρχει Θεός, Χριστός, Παναγιά, δὲν ὑπάρχει κόλασις καὶ παράδεισος, τοῦ ἔκλειναν τὴν πόρτα· καὶ ἡ γυναίκα του ἀκόμα τὸν ἔδιωχνε. Ὅπως σήμερα ἀποφεύγουν ἕναν ἄρρωστο μὲ ἀρρώστια μεταδοτική, ἔτσι ἀπέφευ­γαν τότε τὸν ἄνθρωπο ποὺ εἶχε προσβληθῆ ἀπὸ τὴ χειρότερη ἀσθένεια, τὴν ἀθεΐα καὶ ἀπιστία. Στὰ χρόνια ἐκεῖνα βλάστημος καὶ ἄθεος δὲν ἦταν ἀνεκτός.
Τώρα ὅμως τελευταῖα τὸ κακὸ προχώρησε. Ὄχι μόνο αὐτοὶ ποὺ πᾶνε στὰ σχολεια καὶ στὰ πανεπιστήμια καὶ μαθαίνουν μερικὰ γράμματα καὶ κάνουν τὸ σοφὸ καὶ γυρίζουν στὸ χωριὸ καὶ κάθονται στὸ καφενεῖο διπλοπόδι μὲ τὸ τσιγάρο στὸ στόμα καὶ τρῶνε τὸν ἱδρῶτα τοῦ γεωργοῦ ἄκοπα, ὄχι μόνο αὐτοὶ λένε ὅτι δὲν ὑπάρχει Θεός, ἀλλ᾽ ἀκόμα καὶ στὰ βουνὰ καὶ στὰ λαγκάδια, ἁπλοϊκοὶ χωριάτες καὶ βοσκοὶ καὶ μικρὰ παιδιὰ καὶ γριὲς γυναῖκες ἀ­κοῦς νὰ λένε ὅτι δὲν ὑπάρχει Θεός. Εἶνε χρόνια ἄπιστα καὶ ἄθεα.
Καὶ ὄχι μόνο ἀρνοῦνται τὴν πίστι, ἀλλὰ καὶ ὡρισμένοι στὶς ἡμέρες μας μισοῦν τὴν Ἐκ­κλη­σία τοῦ Χριστοῦ.
Read more »

ΙΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ & ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΗΣΤΩΝ 2) Mασονοι, φιλομασωνοι, φασιστες ρατσιστες εις βαρος της Ορθοδοξιας & του Ορθοδοξου Ελληνικου λαου 3) Ανακοινωση της ΔΙΣ για τις ταυτοτητες!!! 4) ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ – ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΔΙΧΑΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΧΕΙΡΟΤΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΑΡΠΑΓΕΣ & ΠΥΡΠΟΛΥΣΕΙΣ ΝΑΩΝ, ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΠΙΣΤΩΝ, ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ & ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ & ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 18th, 2023 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΕΝΩΝ

https://youtu.be/1xhgSlQhaVU?si=F7GiYFZiH_wwztFP

 

589345584235671765gogba

Mασονοι, φιλομασωνοι, φασιστες ρατσιστες εις βαρος του Ορθοδοξου Ελληνικου λαου

Βρισκονται στην κυβερνηση, στην δικαιοσυνη, στην εκκλησιαστικη ηγεσια

1. Ο Δημοσιογραφος Αθανασιος Αυγερινος απορει για την σκληρη θεση της Κυβερνησης, στους Ελληνες της Μελιτουπολης

Ακουστε τον: https://youtu.be/pjy8kEmmEQY?feature=shared

Μόνο που ο Μητσοτακης ειναι το ίδιο απαισιος σε όλους Ελληνες & φιλος με όλους τους ανθελληνες! Καιγονταν η Ελλαδα & και αυτος ηταν γλυκες & αγαπες με τον ναζιστη Ζελεσκη!!! Και η αντιπολιτευση ειναι ανυπαρκτη!

589345584235671765gogba

Οι κολασμενοι διαλογοι της «αγαπης–Στο Πατριαρχειο …prodotes-or

Η Διεθνής Επιτροπή είναι το ανώτατο επίσημο όργανο για τον «Διάλογο της Αγάπης» μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της «Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας sic»…

589345584235671765gogba

Οπαδοι της ψευτο-ορθοδοξης αυτοκεφαλης εκκλησιας της Ουκρανιας άρπαξαν ιερο ναο στο δημο Μπορτνιτσι του Κιεβου

https://www.vimaorthodoxias.gr/rosiki-ekklisia/opadoi-tis-aytokefalis-ekklisias-tis-oykranias-arpaxan-iero-nao-sto-dimo-mportnitsi-toy-kievoy/

589345584235671765gogbaΕκδιωξη της Θεολογικης Ακαδημιας Κιεβου απο τον χωρο της Λαυρας

https://www.vimaorthodoxias.gr/rosiki-ekklisia/rosiki-ekklisia-entoni-diamartyria-gia-tin-ekdioxi-tis-theologikis-akadimias-kievoy-apo-ton-choro-tis-layras/

589345584235671765gogba

Στην καταληψη της Λαυρας του Κιεβου & το μακρυ χερι  του Βαρθολομαιου!!!

  • (Ας μη απορρουμε για  τον κλεφτη (του ωρολογιου στην Τουρκια), τον μεγα αρχιμανδριτη του Οικουμενικοῦ Θρόνου, του Βαρθολομαιου.  Και ο Ελπιδοφορος της Αμερικης εκεῖ ξεβαπτισθηκε  & εγινε λυκος βαρυς στην Ορθοδοξη Εκκλησια. Οι σκοτεινες δυναμεις εχουν την φωλια τους στο Φαναρι. Ο Βαρθολομαιος καταντησε αρχιλήσταρχος της Ορθοδοξης Ουκρανικης Εκκλησιας και οι δεσποτάδες μας αγρο αγοραζουν!!! Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστινος σε μια ομιλία του έλεγε: Και τον Αντιχριστο, όταν έρθη, θα του ψάλλουν οι αναξιοι παπάδες και δεσποτάδες, το: «Εις πολλά ετη Εωσφόρε»!)

UOC: Η κατάληψη τη Λαύρας και η δίωξη δεν προκύπτουν από τάση «πνευματικής ανεξαρτησίας», αλλά για οικοδόμηση ανεξαρτησίας από τον Χριστό για να λατρεύουν επίγειους άρχοντες!

Read more »

Αλλαγες στο Συνταγμα για να αλλαξουν τα τερατα της παγκοσμιοποιησης τα παντα στην Ελλαδα & να μας κανουν σκλαβους τους! ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 51 ΧΡΟΝΙΑ: Η ΕΟΚ (Ε.Ε.) ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ… 2) «Μια συγκριτικη μελετη των σχεδιαζομενων τροποποιησεων σε σχεση με το ισχυον Συνταγμα, σε θεμελιωδεις συνταγματικες διαταξεις, για να αλλαξουν τα παντα στην Ελλαδα (Χαραλ. Άνδραλη, Δικηγορου)

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 24th, 2023 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ· Η ΕΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθηνα 6.2.1972
_____________

_______________

«..Oυαί και αλοίμονο· Η ένταξή μας στην ΕΟΚ όχι απλώς εμπορική, αλλά ιδεολογική, ηθική, οικογενειακή, προφητεύω από της θέσεως ταύτης, ότι θα γίνει ο τάφος της Ελλάδος και της ορθοδοξίας…
Αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν βραχυκυκλώση το ταλαίπωρον Έθνος μας και είναι σαν αετός στο κλουβί…. Εμπρός να σπάσουμε την φυλακήν αυτή και ο αετός να πετάξει πάλι ψηλά, πολύ ψηλά, μέχρι τα άστρα του ουρανού….»

d454142812c7

Οι αλλαγες στο Συνταγμα που θα αλλαξουν τα παντα στην Ελλαδα

Χαράλαμπος Άνδραλης, Δικηγόρος

Μια συγκριτική μελέτη των σχεδιαζόμενων τροποποιήσεων
σε σχέση με το ισχύον Σύνταγμα, σε θεμελιώδεις συνταγματικές διατάξεις

Πρόλογος

Μασωνια τεραςΣε προηγούμενο κείμενό μας[1] υπενθυμίσαμε το «Καινοτόμο Σύνταγμα» του κ. Γεραπετρίτη και της συγγραφικής ομάδας του, το οποίο θα τεθεί επί τάπητος στην επόμενη Βουλή. Αναφέραμε επιγραμματικά κάποιες σημαντικές αλλαγές που αυτό θέτει σε σχέση με το ισχύον Σύνταγμα. Στην παρούσα μελέτη γίνεται εκτενέστερη συγκριτική ανάλυση των αλλαγών που ετοιμάζονται από την επόμενη και τη μεθεπόμενη Βουλή.
Παρά το σχετικά εκτενές της παρακάτω συγκριτικής μελέτης, είναι πολύ χρήσιμο να διαβαστεί από το εκλογικό σώμα, το οποίο καλείται με την ψήφο του να επικυρώσει ή να αποδοκιμάσει τις προωθούμενες συνταγματικές τροποποιήσεις.

1) Αφαιρείται το προοίμιο του Συντάγματος «Εις το Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος»
Οι πρόγονοί μας είχαν την καλή συνήθεια πριν αρχίσουν ένα έργο να κάνουν μία προσευχή. Το προοίμιο του Συντάγματος είναι μία μικρή δοξολογική προσευχή στον Τριαδικό Θεό με την οποία αρχίζει ένα ιερό έργο, το Ελληνικό Σύνταγμα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και μία ένδειξη ευγνωμοσύνης στο Θεό, στον Οποίο είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι Έλληνες για την ελευθερία της πατρίδας.

Αν αφαιρεθεί το προοίμιο, εκτός από τις νομικές συνέπειες που θα τις δούμε αναλυτικά στο άρθρο 3, θα δείξουμε ως έθνος μία αχαριστία προς το Θεό και στους προγόνους μας οι οποίοι έθεσαν την προμετωπίδα ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές. Για όσους πιστεύουμε στο Θεό, αυτή η αχαριστία θα έχει και πολλές πνευματικές συνέπειες.

2) Απαλείφεται πλήρως το άρθρο 3 περί επικρατούσας θρησκείας

Το άρθρο 3 του σημερινού Συντάγματος έχει ως εξής: Read more »

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ZHTOYN THN ΨΗΦΟ ΜΑΣ! Θα ειμαστε συναυτουργοι στα εγκληματα τους εαν τους ξαναψηφισουμε. Ακουστε τι λεει ενα τετοιο κορακι 2) Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (Επισκ. Αμβροσιου. 3) ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ- ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ_(Επισκ. Αυγουστινου) 4) «ΣΑΛΕΥΘΗΝΑΙ… ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΝΑΙ» (Θεσ. 2, 2-3). Γνωρισμα των εσχατων καιρων η εξαπατηση. Υπαρχουν & οι Τσιοδρες Νο2, τους χρησιμοποιει το συστημα

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 23rd, 2023 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ,
ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ & ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ

Κορακια ΑντιχρistoyΕδω: https://youtu.be/jFC8wUoQqJ8

Οι μασονοι πολιτικοι, που κυβερνουν την Ελλάδα, τα 50 τελευταια χρόνια έγιναν οδοστρωτηρες του Εθνους. Ότι απέκτησε η πατριδα με κοπους, θυσίες και αιματα των παιδιῶν της, αυτοί οι ανθέλληνες κατώρθωσαν να το ξεπατώσουν και τωρα μας κάνουν τον δάσκαλο!!! Ζητοῦν την ψηφο μας!!! Θα είμαστε συναυτουργοί στα εγκλήματά τους εαν τους ξαναψηφίσουμε.

No 15 – Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ: «Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,
ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ!

Πατηστε τον υπογραμισμένο τιτλο και διαβαστε το αρθρο του επισκόπου Αμβροσίου

589345584235671765gogbaΕντυπο ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ- ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ_

Του μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστινου Ν. Καντιώτου

Πατηστε τον τίτλο και κατεβάστε την ομιλία

589345584235671765gogba«ΣΑΛΕΥΘΗΝΑΙ… ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΝΑΙ»

Εδω: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=60110

  • Προσοχη, υπάρχουν και υποκριται που λενε ωραια λόγια, κάνουν τον σουπερ χριστιανό και τον σουπερ πατριωτη, μεχρι να πάρουν την ψήφο μας και μετά γινονται αφαντοι. Τους χρησιμοποιει το συστημα και ξεχνουν τα παντα. Αυτοι ειναι πιο επικινδυνοι. Γιατί ένας χριστιανος & πατριωτης δεν ψηφιζει τον μασόνο, που τον ξέρει, γιατί δεν του έχει εμπιστοσύνη.

Read more »

«Θελουν να μας αφανισουν! Στοχος η ελληνικη γη, όχι τα σπιτια!» (Σπυρου Παγιατη) 2) Ο κ. Νικος Αντωνιαδης για την δικη του αιωνα! 3) ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡHΤH ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου Καντιωτου

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 19th, 2023 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

«Θελουν να μας αφανισουν! Στοχος η ελληνικη γη, όχι τα σπιτια!»

(Σπύρος Παγιάτης)
https://youtu.be/MylpDN3od8o

———————

—————-

589345584235671765gogba

Ο κ. Νικος Αντωνιαδης για την δικη του αιωνα!

σ.σ. Δεν είναι σχήμα λόγου. Όντως πρόκειται για την δίκη του αιώνα. Ο Θεός να ενδυναμώνει και να φωτίζει τον κ. Αντωνιάδη.

https://youtu.be/cv4_EzT4DdQ

589345584235671765gogba

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡHΤH

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

(Μητροπολιτου Φλωρίνης Αυγουστινου Καντιώτου)

  • Αν ρίξουμε ένα βλέμμα και στη δική μας κοινωνία αλλά και σε παγκόσμιο κλίμακα, στις διεθνείς σχέσεις των λαών, θα δούμε ότι δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Δέ’ βασιλεύει ό νόμος του Χριστού μας, το «Αγαπάτε αλλήλους» (Ίωάν. 13,34). Στις κοινωνίες μας, παρ’ όλα τα επιτεύγματα τους, βασιλεύει ό νόμος της ζούγκλας ότι «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό». Εγκλήματα γίνονται καθημερινώς σε όλες τις χώρες• εγκλήματα εκτελεσμένα με τέτοια εντέλεια, πού κι ό ικανότερος αστυνόμος να μη μπορεί να τα εξιχνίαση. Ό ένοχος μένει ασύλληπτος, περιγελά και περιπαίζει τις αρχές. Οι δράστες περιφέρονται ασύλληπτοι, μερικές φορές τιμώνται κιόλας!

  • Ή ανθρώπινη δικαιοσύνη αποδεικνύεται ανίσχυρη. είναι, όπως έλεγε ένας αρχαίος φιλόσοφος, ένα αραχνόπανο πού πιάνει μυγάκια, μα οί σφήγκες το σχίζουν και περνούν. Ή ανθρώπινη δικαιοσύνη συλλαμβάνει τα μικρά και ασήμαντα• τα μεγάλα εγκλήματα μένουν ατιμώρητα. Και τι θα γίνη λοιπόν; αυτοί θα μείνουν ατιμώρητοι αιωνίως; Όχι! διαμαρτύρεται ή συνείδησης. Το ένστικτο του δικαίου, πού ό Θεός εφύτευσε μέσα μας, φωνάζει, ότι οπωσδήποτε θα έρθει μέρα πού οι εγκληματίες των «τελείων» εγκλημάτων, οί παραβάτες των ηθικών διατάξεων, θα συλληφθούν στα δίχτυα της αδέκαστου δικαιοσύνης. Υπάρχει Θεός, που θ’ απονείμει το δίκαιο, θα τιμωρήσει το έγκλημα και θ’ αμείψει την αρετή.

Read more »

MIA ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ; Διαβαζουμε οτι ΨΗΦΙΣΑΝ 6.000.000 Ελληνες, 2.000.000 απειχαν απο τις εκλογες, αρα 8.000.000. Σαν μεγαλος δεν φαινεται ο αριθμος; Μηπως στον καταλογο των ψηφισαντων, προσθεσε η ξενη εταιρεια που εκανε τις καταμετρησεις (του Σορου, αν δεν απατομαι, την εξαγορασε το 2015, οχι φυσικα για καλο σκοπο), προσθεσε ονοματα πεθαμενων & νηπιων; Φαινεται παραξενο: Πως οι Έλληνες τιμωρησαν τον Τσιπρα & βραβευσαν τον Μητσοτακη, που εκανε περισσοτερα κακα στην Ελλαδα!

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 23rd, 2023 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Το 41% της ΝΔ ειναι βραβειο & δημιουργει ερωτηματικα στον Ελληνικό λαό!

  1. Σωτηρες παγκοσμιοπ..Οταν ακουμε τους παλαιους  νεοδημοκρατες στην πόλη μας και στα χωρια μας, οτι δεν ψηφισαν τον Μητσοτακη που τους κατεστρεψε, μας δημιουργειται η απορία πως πηρε τόσο μεγαλα ποσοστα στις εκλογές;

2. Ειναι δυνατον ο Ελληνικος λαός να τιμώρησε μόνο τον Τσιπρα, για τα κακά που εκανε στην Ελλάδα και τον Μητσοτακη που εκανε περισσότερα να τον βράβευσε; Για τόσο ηλίθιους θεωρουν τους Ελληνες; Κάτι δεν πάει καλά, για αυτό αφισβητουμε τα αποτελέσματα των εκλογων.
3. Ερευνησα, για να μάθω, πως επιασε το  41% ο Μητσοτακης. Με τα μαθηματικα, δοξα τω Θεω, παμε καλά, για αυτό σκεφτηκα: Read more »

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ – Θα κλονιστουν ολα τα καθεστωτα. Ἀπογοητευμενοι & αηδισμενοι οι Ἕλληνες θα ἀπεχουν ἀπο τις ἐκλογες. Ἔτσι θα ἐπικρατησουν μερικα κακοποια στοιχεια & θα φερουν την ἀναρχια. Αὐτο ἐπιδιωκουν οι σκοτεινες δυναμεις & μεσα ἀπο την ἀναρχια θα ξεπηδηση ὁ Ἀντιχριστος (Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου 1976).

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 3rd, 2023 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ

Μέσα ἀπὸ τὴν ἀναρχία θὰ ξεπηδηση ὁ Ἀντιχριστος.

Χριστ. Εσχ.(Τα παρακάτω λόγια τα προφητικα, ειναι ερμηνεια τῆς Β΄ Θεσσαλονικής επιστολή, του Αποστόλου Παυλου, κεφ. 2. Ερμηνεύθηκαν  από το Μητροπολίτη Φλωρίνης π. Αυγουστῖνο Καντιωτη, στον Κύκλο της Αγίας Γραφῆς ανδρων, στην αιθουσα τοῦ υπογείου της Ιερας Μητροπόλεως του, το 1976. Περιέχονται απομαγνητοφωνημένα στο βιβλίο του: «ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ», ὲκδοση Γ, σελ. 117)

  • «Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι έρχεται ο αντίχριστος. Και εδώ μας δίνει ο απόστολος Παύλος τα γνωρίσματα του, για να τον καταλάβουμε.
  • Λέει, ότι θα έρθει ο αντίχριστος· αλλά το πότε θα έρθει, είναι ένα πράγμα που δεν μπορούμε ακριβώς να το ορίσουμε. Μας δίνει όμως ορισμένα σημάδια και αυτά είναι τα εξής.

  ΑΝΑΡΧΙΑ

Κακό πράγμα είναι η εξουσία, αλλά αναγκαία. Γιατί αν πέσει η εξουσία, τότε έρχεται κάτι φοβερό. Έρχεται η αναρχία. Και αυτό επιδιώκουν οι σκοτεινές δυνάμεις. Να κλονίσουν όλα τα καθεστώτα, είτε δεξιά είτε αριστερά είτε κεντρώα και να φέρουν αναρχία.
Τι θα πει αναρχία; Ας υποθέσουμε, ότι αυτή την ώρα δεν υπάρχει στρατός, δεν υπάρχει χωροφυλακή, δεν υπάρχει καμία εξουσία. Φαντάζεστε τι μπορεί να γίνει; Θα επικρατήσουν αμέσως τα άτακτα στοιχεία. Τριάντα – σαράντα – πενήντα, τα πλέον απίθανα άτομα, θα έρθουν επάνω στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν μια χαώδη κατάσταση. Θα στήσουν στην πλατεία καρμανιόλα και θα κόβουν κεφάλια, εν ονόματι κάποιας αγνώστου δυνάμεως.
Θα πέσουν λοιπόν, τα καθεστώτα και θα δημιουργηθεί μία αναρχία παγκόσμια. Θα γίνει αυτό που επιδιώκουν οι σκοτεινές δυνάμεις. Και μέσα στο κλίμα αυτό της αναρχίας θα εκπηδήσει ο αντίχριστος. Αυτός θα είναι ο παγκόσμιος δικτάτωρ. Read more »

Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος: Σημερα κυριαρχουν οἱ ἀπατεωνες & οι λωποδυτες. Να ἀγωνιστουμε, αν θελουμε να ζηση η Ελλας 2) ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟΥ 1990, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ Θ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ 3) «Αναζητουνται οι Μακεδονομαχοι του 2019» 4) Οργη για την αποφαση του πρωτοδικειου Φλωρινας & την ψευτομακεδονικη γλωσσα

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 23rd, 2023 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Σημερα κυριαρχουν οἱ ἀπατεωνες & οι λωποδυτες.
Να ἀγωνιστουμε, αν θελουμε να ζηση η Ελλας

Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστινος

Σήμερα κυριαρχοῦν οἱ ἀπατεῶνες καὶ οἱ λωποδύτες. Σὲ τέτοιες ἐποχὲς ζοῦμε. Κ᾿ ἐσεῖς θὰ ἀναγκασθῆτε ἀργότερα νὰ πᾶτε σὲ αὐτοάμυνα, νὰ ὑπερασπίσετε τὴν τιμὴ καὶ τὴν ὑ­πόληψι τῆς οἰκογενείας σας. Καταλάβατε;… Θὰ ἀγωνιστοῦμε, ἂν θέλουμε νὰ ζήσῃ ἡ πατρίς μας καὶ ἂν δὲν θέλουμε νὰ γίνῃ ἀμπέλι ξέφραγο καὶ νὰ χορεύουν ὅλοι οἱ πίθηκοι, ὅλων τῶν χρωμάτων καὶ καταστάσεων…

589345584235671765gogba

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΣΤΙΣ 16.12.1990, ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ, ENANTΙΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΕΟΚ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

___________

__________

Παροντες στο συλλαλητηριο οι δήμαρχοι της Φλωρίνης, του Αμυνταίου, της Πτολεμαίδος των Πρεσπων και όλος ο λαός κοντά στον επίσκοπό του. Ο γέροντας αγωνιστης Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστῖνος Καντιώτης, που διαβασε το σενάριο, εκανε προσπάθεια, να αφαιρέση ο Θ. Αγγελόπουλος απο την ταινία, που γύριζε κάτω από τα παράθυρα της Μητροπόλεως του, τα σημεῖα της προδοσίας. Του έδωσε προθεσμία, αλλά για εκεῖνον τα 600.000.000 που του εδωσε η ΕΟΚ ήταν ανωτερα απο την πατρίδα του. Τωρα ερχεται το Πρωτοδικειο της Φλωρινας, σιγουρα πάλι με εξωτερικη παρέμβαση, για να ολοκληρωση την προδοσία. Ας περιμένουν & οι νέοι προδότες του Εθνους να έχουν το τελος του Αγγελόπουλου & του Ιουδα.

589345584235671765gogba

«Αναζητουνται οι Μακεδονομαχοι του 2019»

Άκης Τσελέντης

Με αφορμή την κατάπτυστη απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας, ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης, έκανε μια ανάρτηση-ποταμό στο facebook (με τίτλο «Αναζητούνται οι Μακεδονομάχοι του 2019»), στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Τρίζουν τα κόκαλα του Παύλου Μελά και του Μέγα Αλέξανδρου, από τις αθλιότητες των νεοελλήνων… η αιματοβαμμένη μακεδονική γη παραδίδεται βορά στους σφετεριστές και κατσαπλιάδες της Ιστορίας του Ελληνισμού, για να εξυπηρετήσουν τα γεωπολιτικά συμφέροντα ξένων χωρών και κέντρων εξουσίας».

589345584235671765gogba

Οργη για την αποφαση του πρωτοδικειου Φλωρινας & την ψευτομακεδονικη γλωσσα

Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη

Από τα πρώτα μαθήματα στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης οι τότε καθηγητές μας μάς εφιστούσαν την προσοχή ότι οι δικαστικές αποφάσεις οφείλουν να γίνονται σεβαστές, και ότι γενικώς δεν νοείται να υφίστανται αυτές κριτική από οποιονδήποτε. Και η αντιμετώπισή τους αυτή είναι δικαιολογημένη, δεδομένου ότι σε διαφορετική περίπτωση θα είχε ενθαρρυνθεί η αυτοδικία.
Θέλω, ωστόσο, να πιστεύω ότι είναι επιτρεπτή η διατύπωση απορίας, για τυχόν αποφάσεις που αναφέρονται σε ανύπαρκτο περιστατικό, σε μη υφιστάμενο αντικείμενο, σε προσπάθεια δημιουργίας ad hoc και μέσω δικαστικής απόφασης, φανταστικής ύπαρξης.
Και, ακριβώς, αυτό συμβαίνει με την απόφαση αυτή του δικαστηρίου της Φλώρινας. Όπως είναι παγκοίνως γνωστό, αλλά και όπως δεν κουράζονται να το επαναλαμβάνουν οι Βούλγαροι για λόγους που τους αφορούν άμεσα, ότι δηλαδή η γλωσσα των Σκοπίων είναι παρακλάδι της βουλγαρικής, δηλαδή καθαρά σλαβική γλώσσα. Read more »

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ με πολυ πονο αφορισε τον Θ. Αγγελοπουλο, γιατι διαφημιζε την πτωση των Ελληνικων συνορων στη Φλωρινα, το 1990. Ας προσεξουν οι προδοτες πολιτικοι & δικαστικοι ο Μητρ. Αυγουστινος βρισκεται εκει. Σε μια ομιλια του προειδοποιησε ότι & απο τον ταφο θα φωναζη. Θυσιαστηκαν τα καλυτερα παιδια της Ελλαδος, για να μεινει η Μακεδονια ελευθερη. Τι ωφελησαν τον Αγγελοπουλο τα 600.000.000 που πηρε απο την ΕΟΚ; Μαθετε το τελος του

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 22nd, 2023 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Ο αγωνιστής Μητροπολίτης της Φλωρινας Αυγουστῖνος βρίσκεται στη Φλώρινα. Σε μία ομιλία του προειδοποιησε ότι και από τον τάφο θα φωνάζει. Ας  προσέξουν οι προδότες πολιτικοι και δικαστικοί, που όλες τις προδοτικες συμφωνίες τις κάνουν στην Φλώρινα, θα πληρώσουν σκληρά την προδοσία τους. Τους κεραυνούς από τον μικρό αφορισμό που έριξε στον Θ. Αγγελόπουλο, στις 17.12.1990, που διαφήμιζε την πτωση των συνόρων στην Φλώρινα θα τους ρίξει στα κεφάλια τους. Ας ερευνήσουν να μάθουν δυστυχως, το άσχημο τέλος του Αγγελόπουλου.

____________________

____

Η πρωτοδίκη τῆς Φλώρινας έβγαλε απόφαση υπέρ της Ελεύθερης προπαγάνδας των Σκοπιανῶν στην Φλώρινα και σε όλη την Μακεδονία!!! ΟΜητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστῖνος ειναι εκεῖ και θα στείλη από τον τάφο τους κεραυνους του αφορισμοῦ στο κεφάλι της και σε όποιους δικαστές επικύρωσαν δικαστικά την αθλια αυτή συμφωνία.
Ο Θ. Αγγελόπουλος πῆρε 600.000.000 απο την ΕΟΚ για το γύρισμα της ταινίας και δεν τον ενοχλοῦσε ο αφορισμός, αλλά πια η ωφελεια; Κάικε το σπίτι του στο Μάτι και ο ίδιος είχε φοβερό τέλος στο γύρισμα κάποιας του ταινίας. Τα χρήματα και οι θέσεις που προσφέρουν τα σκοτεινα κυκλώματα αργά ή γρήγορα γίνονται φωτιά και καῖνε τους προδότες.
Οι ανθέλληνες μασόνοι πολιτικοί & οι σύγχρονοι προδότες δικαστικοί έχουν δικαίωμα να ξεπουλήσουν μόνο τις βίλες τους και να αλλάξουν τα ελληνικά τους ονόματά με σκοπιανά, και όχι την Ελληνική γη, που οι Έλληνες έχυσαν ποταμούς αιμάτων για να μείνη η πατρίδα μας ελεύθεροι.
Η κ. πρωτοδικη, ασφαλῶς δεν είναι από τη Φλώρινα, γιατί οι Φλωρινιώτες είναι πατριῶτες, αλλά εστάλη για να επικυρώση δικαστικά την προδοτική συμφωνία Read more »

Ακουστε τους γυφτους – Τηλεοπτικο καναλι Σκοπιων: Ιστορικη νικη των “Μακεδονων” στην Ελλαδα 2) ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; 3) Γιατι ξεπουλουν την Μακεδονια στα Σκοπια, με τα λεφτα του διεθνη απατεωνα Σορου; ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΣΣΟΒΟ, με την υπογραφη «ελληνων» δικαστων!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 22nd, 2023 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Ακουστε τους γυφτουςΤηλεοπτικο καναλι Σκοπιων: Ιστορικη νικη των “Μακεδονων” στην Ελλαδα

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2023/03/blog-post_245.html#more

589345584235671765gogbaΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Κατω τα χερια από την Μακεδ.

Τὴν δηθεν Σκοπιανη μειονότητα, με «Μακεδονικη γλωσσα», τὴν ἐκπροσωπει στην Ελλαδα το «Οὐρανιο Τόξο». Δεν το ξέρουν οι δικασταί, ή κάτι άλλο συμβαίνει; Ποσοι ειναι οι ψευτομακεδόνες; Στις ευροεκλογες του 1994 πηρε το κόμμα τους, σε όλοκληρη την Ελλαδα 7.263 ψηφους! Με τοσα χρονια προπαγανδα & χρηματοδοτησεις απο ισχυρα κεντρα της Αμερικης πηρε 7.263 ψηφισαν! Αυτοί ειναι! Ας αναγνωρίσουν πρώτα οι Σκοπιανοί τις 200.000 Ελληνες που βρίσκονται στα Σκόπια και τον πολλαπλάσιο αριθμό Ελλήνων στην Βόρεια Ηπειρο και μετά να ζητουν την δική τους αναγνώριση. Αλλά δεν φταινε αυτοί, φταῖνε τα δικά μας μασονικά καθάρματα, που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Δυστυχῶς, σημερα εβαλε την υπογραφη στην προδοσία τους και το πρωτοδικείο της Φλωρινας!!! Αλλα για αυτο θα δώση απάντηση στο επόμενο δημοσίευμα ο ίδιος ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστινος & θα τους ξετινάξει απο τον τάφο του  

589345584235671765gogba

Γιατι ξεπουλοῦν την Μακεδονία στα Σκόπια;

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΣΣΟΒΟ

Οι Αλβανοί εγκαταστάθηκαν στο Σερβικό, Κοσσυφοπέδιο πού αποτελεί το ιερότερο τμήμα της σερβικής γης. Ευνοηθηκαν από τους οθωμανους κατακτητες και αργότερα από τους Ιταλους. Μετά την κατάληψη της Γιουγκοσλαβίας από τις δυνάμεις του Άξονα (Απρίλιος 1941), μεγάλο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου και της FYROM εντάχθηκαν στην Αλβανία που βρισκόταν κάτω από ιταλικό έλεγχο, οι Αλβανοί άσκησαν πίεση στο σερβικό στοιχείο και μετέφεραν στο Κόσοβο και τη FYROM αλβανικούς πληθυσμούς τόσο από την Αλβανία όσο και από άλλες περιοχες. Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εκδηλώθηκαν αποσχιστικές τάσεις από αντάρτικες ομάδες Αλβανών εθνικιστών των λεγόμενων »Μπαλίστα», που δρούσαν στην περιοχή και είχαν συνεργαστεί με τις ιταλικές δυνάμεις κατοχής. Read more »

Ο Παπας Φραγκισκος ζητα «Μια παγκοσμια κυβερνηση» για να «σωσει την ανθρωποτητα»

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 16th, 2022 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

 

13/12/2022

Ο Παπας Φραγκισκος ζητα «Μια παγκοσμια κυβερνηση»

για να «σωσει την ανθρωποτητα»

1. Σε υψηλο θρονο Βαρθολομ. ιντΟ Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε « μια παγκόσμια κυβέρνηση » και « πολιτική εξουσία » αυτή την εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση μεγάλων ζητημάτων όπως η «κλιματική αλλαγή».

Μιλώντας στην εφημερίδα «El Universo» του Ισημερινού, ο Πάπας είπε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν αρκετή δύναμη και πρέπει να τους παραχωρηθεί πλήρης κυβερνητικός έλεγχος « για το καλό της ανθρωπότητας».

Αυτό όμως που προκαλεί περισσότερο το δημόσιο αίσθημα, είναι το κάλεσμα του Πάπα για μια νέα παγκόσμια πολιτική εξουσία.

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα ζητήσει αυτή την εβδομάδα αλλαγές στον τρόπο ζωής και στην κατανάλωση ενέργειας για να αποτραπεί η «άνευ προηγουμένου καταστροφή του οικοσυστήματος» πριν από το τέλος αυτού του αιώνα, σύμφωνα με ένα προσχέδιο παπικής εγκυκλίου που διέρρευσε. Σε έγγραφο που κυκλοφόρησε από ιταλικό περιοδικό τη Δευτέρα, ο ποντίφικας θα προειδοποιήσει ότι η αποτυχία δράσης θα είχε «βαριές συνέπειες για όλους μας».

Ο Φραγκίσκος ζήτησε επίσης τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας πολιτικής αρχής επιφορτισμένης με «να αντιμετωπίσει τη μείωση της ρύπανσης και την ανάπτυξη των φτωχών χωρών και περιοχών ». Η έκκλησή του απηχούσε εκείνη του προκατόχου του, Πάπα Βενέδικτου XVI, ο οποίος σε μια εγκύκλιο του 2009 πρότεινε ένα είδος υπερ-ΟΗΕ για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων και των αδικιών του κόσμου .

https://katohika.gr/diethni/o-papas-fragkiskos-zita-mia-pagkosmia-kyvernisi-gia-na-sosei-tin-anthropotita/

589345584235671765gogba

Ἡ τριτη φαναριωτικη προδοσια της Μακεδονιας (Μερος Α΄)

Γράφει ὁ κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος

Τὸ ζήτημα τῶν Σκοπίων παραμένει ἀνοικτόν, ὅσον παραμένει ἀνοικτὴ ἡ ἐπίλυσις τοῦ ἐκκλησιαστικοῦ προβλήματος. Ὁ Πατριάρχης Κων/λεως ἔσπευσε νὰ προλάβη τὸ Πατριαρχεῖον Σερβίας ἄνευ συνεννοήσεως μὲ τὴν Ἐκκλησίαν τῆς Ἑλλάδος καὶ μὲ τὰς ὑπολοίπους Ὀρθοδόξους Ἐκκλησίας, μὲ ἀποτέλεσμα νὰ διαπράξη ἔγκλημα κατὰ τῶν Μακεδονομάχων, παραχωρῶν -ὡς νὰ ἦτο ὁ ἴδιος ὁ κατέχων τὰ δικαιώματα τῆς ἑλληνικῆς ἱστορίας- τὴν ὀνομασίαν «Ἀχρίδος». Read more »

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΙΛΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΙΣ 6.7.1972, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ & ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ & ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 28th, 2022 | filed Filed under: «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ», ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

1972 – 2022

Ο Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος Ν. Καντιωτης
σε ομιλια του το 1972 στην Αθηνα, λέει, τι θα γινη μετα απο 50 χρονια, δηλαδη το 2022, αν δεν ξυπνησουμε οι Ορθοδοξοι.

Ακουστε ηχητικα το αποσπασμα της ομιλίας του  και δειτε με πόση ακριβεια πραγματοποιήθηκαν όλα τα λόγια του.

____

___

Βρισκομαστε στο 12 παρα πέντε, αλλα. Ο Θεος μας δίνει μικρη παραταση για να ξυπνησουμε και να αγωνιστουμε, πριν έρθη ο ολεθρος.

Ακουστε την ομιλία απο τον ίδιο. Εμεις επισημαίνουμε τρία σημεια του αποσπάσματος:

1. «Η ΕΟΚ- Ε.Ε.  θα γίνη ταφος της Ελλάδος». το είπε το 1972 και σήμερα 1972+50=2022. Ποιος αμφιβάλλει ότι η Ε.Ε. εγινε ο τάφος της ένδοξης Πατρίδας μας;

2. Φοβούμαι δυστυχώς, ότι θα δούμε στη Μητρόπολη [των Αθηνών], στις εθνικες γιορτες,  θα δουμε μέσα στον ναο, διπλα στον πρωθυπουργό να βρίσκονται φραγκόπαπαδες…
και έγινε αυτό για πρωτη φορὰ στις 25.3.2017.

Δειτε εδω: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=57528

3. Κάνει ερώτηση: «…Μετα από 50 χρόνια θα υπάρχουν ορθοδοξοι στην Ελλάδα;
Περασαν τα 50 χρόνια από τότε και τώρα
βλέπουμε τον πατριαρχη Βαρθολομαῖο, τα «επισκοπίδια του πατριαρχειου», τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμος, αρκετούς δεσποτάδες και παπάδες της Ελλάδος να συλλειτουργουν με αχειροτόνητους της Ουκρανίας, εμπαίζοντας τον Θεό φρίτουμε!!! Ο λαος που έχει αγνοια, μπαινει μαζί τους στους ναους, ακουει κανονικα την ψαλμωδία, αλλά δεν ξέρει ότι οι Ουκρανοι που φορουν ρασα μεσα στο Αγιο βημα είναι γκαρακιόζηδες και οχι παπάδες ορθόδοξοι και μολύνεται και χαει την Ορθόδοξη πιστη του, χωρις να το καταλάβει.

ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Η ΕΟΚ=Ε.Ε. θα γίνει τάφος της Ελλάδος

«..Oυαί και αλοίμονο· Η ένταξή μας στην ΕΟΚ όχι απλώς εμπορική, αλλά ιδεολογική, ηθική, οικογενειακή, προφητεύω από της θέσεως ταύτης, ότι θα γίνει ο τάφος της Ελλάδος και της ορθοδοξίας [στο Εθνος μας] και η εξομοίωσή μας προς τα άλλα έθνη τα μακράν ημών. Read more »