Σκοπια, Ουνια, Ιστορικη αναδρομη. Ὁ Παπας δια των Σκοπιων & της Ουνιας στα Βαλκανια – Ο Επισκοπος Φλωρινης Αὐγουστινος το μεγαλο ἐμποδιο των Σκοπιανων – Το Ἑλληνικο Ἔθνος & ἡ Ὀρθοδοξια ἂς τελουν σε συναγερμο (Επιστολη απο τα αρχεια του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου)
Posted by: Επίσκοπος on
Σεπ 24th, 2026 |
Filed under: ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ
Σκοπια, Οὐνια, Ιστορικη αναδρομη
Ὁ Παπας δια των Σκοπιων & της Ουνιας στα Βαλκανια
Τὸ Ἑλληνικο Ἔθνος και ἡ Ὀρθοδοξια ἂς τελουν σε συναγερμο.
- (Ἑπιστολὴ Ἕλληνος πατριώτου, ποὺ γνωρίζει πολύ καλά τὴν Ἰστορία τῆς Φλώρινας. Τὴν ἔστειλε στὸν Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπῶν & Ἐορδαίας π. Αὐγουστῖνο, ποὺ εἶναι τὸ μεγάλο ἐμπόδιο τῶν Σκοπιανῶν. Τὴν ἔστειλε στὶς 31.5.1993 καὶ παρουσιάζει μὲ ἀτράνταχτα στοιχεῖα, ὅτι κύριος ὑποκινητής τοῦ Σκοπιανοῦ εἶναι τὸ Βατικανό καὶ ἡ Οὐνία)
«Σεβασμιώτατε,
Τολμώ να σας υποβάλω την παρούσα και να σας γνωρίσω ότι από μελέτη εγγράφων και προφωρικῶν πληροφοριών έχω καταλήξει στα έξεις συμπεράσματα:
1) Ότι πίσω από τὰ Σκοπιά είναι ο Πάπας και το Βατικανό, οι πανίσχυρες δυνάμεις που προστατεύουνε τα Σκοπιά από την Αμερική και την Ευρώπη.
2) Ο Πάπας προ ημερών ἐπισκεύτηκε τα Τίρανα και τοποθέτησε τρεις Καθολικούς Μητροπολίτας.
3) Αλβανός ἱερομένος οὐνίτης από Αμερική προ έτους μετέβη στην Κορυτσά για να δημιουργήση Αλβανική τάχα Μητρόπολη, μα οι χριστιανοί της Κορυττσάς τον έδιωξαν με τις πέτρες, ταχθέντες με την Ελλάδα.
4) Η Ιστορία των οὐνιτῶν στην Μακεδονία αρχίζει με την Βουλγαρική εξαρχία εναντίον της Ελληνικής Ορθοδοξίας και του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Την εποχή αυτή οὐνίτης Μητροπολίτης κατείχε τον Μητροπολιτικό θρόνο του Κιλκίς (1870 – 1889), συνεργαζόμενος με την εξαρχία της Βουλγαρίας.
5) Η Βουλγαρική εξαρχία, και οι Βούλγαροι σήμερα με την ΔΟΡΑΝ των Μακεδόνων των Σκοπίων ἐργάζονται κατά της Ορθοδοξίας με μακροχρόνια προοπτική και με τὴν Σατανικὴ βοήθεια του Παπά, παγκοσμίως.
Υπάρχουν ακόμη σε χωριό των Γιανιτσῶν 50 _ 70 οικογένειες οὐνιτῶν η μαγιά των Οὐνιτῶν στην Μακεδονία.
Η Γαλλία και η Αυστραλία προ των Βαλκανικών πολέμων εργαζόταν για τον Παπά και την Οὐνία. Κατ’ αρχάς η Ορθόδοξη Τσαρική Ρωσία ἀντετάχθηκε κατά του Παπά και της Οὐνίας, μα κατόπιν ο Ρωσικός Πανσλαυισμόςσυνετάχθη με την Βουλγαρική ἐξαρχία και τοὺς οὐνῖτες δια των οποίων πίστευε στην επιβολή του Πανσλαυισμοῦ.
Συμπέρασμα
Σήμερα τὰ γεγονότα μας ὁδηγοῦνε στὸ συμπέρασμα ὅτι ἡ διάλυση τῆς Γιουγκοσλαβίας διὰ τῶν καθολικῶν Κροατῶν καὶ τῶν Μουσουλμάνων τῆς Βοσνίας εἶναι ἔργο τοῦ Βατικανοῦ καὶ τοῦ Πάπα διὰ τὴν ἐπιβολὴ του στὴν Ὀρθοδοξία, καὶ στὴ Βαλκανικὴ, μέσω τῶν Σκοπίων ποὺ θὰ χρησίμευαν σὰν βάση τοῦ Βατικανοῦν.
Ἡ Ὀρθόδοξη Σερβία καὶ ἡ Ἑλλὰς ἔπρεπε νὰ περικυκλωθοῦν καὶ νὰ ἀπομακρινθοῦν ἡ μία ἀπὸ τὴν ἄλλη.
Σὰν δεύτερο βήμα εἶναι ἡ ἀπόσταση τῆς Μακεδονίας ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα καὶ ἡ δημιουργία τῆς Μεγάλης Μακεδονίας ἡ ἐκκλησία τῆς ὁποίας διὰ τῆς Οὐνίας θὰ ὑπόκειται στὸ Βατικανὸ,
Ἡ Ὀρθόδοξη Σερβία Ξεδοντιάζεται κατόπιν θὰ ἔρθη ἡ σειρα τῆς Ἑλλάδος.
Τὸ Ἑλληνικὸ Ἔθνος καὶ ἡ Ὀρθοδοξία ἂς τελοῦν σὲ συναγερμό.
Ὅργανα τῶν Σκοπιανῶν στὴν Φλώρινα μὲ τὴν χρηματικὴ βοήθεια τοῦ Βατικανοῦ ἔχουν ἐγκατασταθεῖ σὲ ἀμφότερα μεγάλα κόμματα καὶ μὲ ἐξαγορὰ ἀνθρώπων καὶ ὑπερεσιῶν ὁργανώνουν τὸν Νομὸ Φλωρίνης ὅπως πάντα.
Στόχος τοὺς πρῶτος εἶναι ὁ Γέροντας Ἐπίσκοπος Αὐγουστῖνος τῆς Φλώρινας, ποὺ εἶναι μεγάλο ἐμπόδιο στὰ σχεδιά τους.


Be the first! 












