Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΑΓΩΝΕΣ’ Category

ΣΥΓΚΛΟΜΙΖΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΠΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ & ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ 2) ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Ε. ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗΣ; 2) Τι λεει για την αναστολη στον Focusfm 3) Σε αναστολη ενα απο τα πιο λαμπρα ονοματα στο χωρο της νευροχειρουργικης! 4) Ευρυβιαδης Μπαιραμιδης: Η τελευταια ελπιδα πολλων απελπισμενων! 5) 0 40χρονος απο την Κω εζησε το ιατρικο θαυμα στο Νοσοκομειο Μυτιληνης. 6) 27 Ιαν – Ο νευροχ. Ευρ. Μπαϊραμιδης στο ΡΣΜ της ΕΡΤ3

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 6th, 2021 | filed Filed under: OI EΠIΣTHMONEΣ OMIΛOYN, ΑΓΩΝΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΜΙΖΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΠΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΜΠΑΪΡΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ (Βιντεο)

Μητέρα ΚΛΑΙΕΙ επειδή έδιωξαν τον γιατρό που θα χειρουργούσε το παιδί της: «ΠΝΙΓΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ»….. video

https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%b5%ce%9%ce%b1%cf%84/

Εχουμε πληροφορία ότι πεθανε το παιδί της, μακάρι να ειναι ψέματα.

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Νευροχειρουργος Ε. Μπαϊραμιδης σε αναστολη… τι λεει στον Focusfm

_______

__________

Σε αναστολη ενα απο τα πιο λαμπρα ονοματα στο χωρο της νευροχειρουργικης!

Νοσοκ. π. Αυγ. + π. Ι. + οικ.Μπαϊραμιδη

Μεταξύ άλλων σπουδαίων Επιστημόνων, εκδιώκεται από την κυβέρνηση ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της νευροχειρουργικής, ο Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, παιδί υπερπολύτεκνης οικογένειας, ο οποίος μέχρι τις 31/08 υπηρετούσε στο «Βοστάνειο Γενικὸ Νοσοκομείο Μυτιλήνης». Υποκλινόμαστε στη λεβεντιά του!

Δημοσιογράφος:  Τι πρέπει να διαθέτει κανείς για να μπει σε ένα χειρουργείο για να χειρουργήσει έναν εγκέφαλο και να πρωτοπορήσει ταυτοχρόνως, που σημαίνει ενδεχομένως ότι το ρίσκο είναι μεγαλύτερο;
Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης:  Πρώτα απ’ όλα πρέπει να έχει Πίστη στο Θεό!
Δημοσιογράφος:  Τον επικαλείσθε εσείς όταν μπαίνετε στο χειρουργείο;
Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης:  Συχνά, πολύ συχνά! Και μάλιστα στις δυσκολίες θεωρώ ότι η εσωτερική προσευχή βοηθάει στην ηρεμία και στην υπερπήδηση των εμποδίων!

https://enromiosini.gr/arthrografia/se-anastoli-ena-apo/

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Ποιος είναι ο Ε. Μπαϊραμίδης;

Νευροχειρουργος Ευρυβιαδης Μπαιραμιδης: Η τελευταια ελπιδα πολλων απελπισμενων!

* ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ 2ηΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
* ΤΟ 16ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΝ» ΠΟΛΥΕΞΟΔΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Σε μια εποχή -ακόμη και τώρα σ’ αυτή την κρίση- όπου πάρα πολλά στην ταλαίπωρη Ελλάδα ζυγίζονται και μετριούνται με το συμφέρον και με το χρήμα, έρχονται στην επιφάνεια κάποια φωτεινά παραδείγματα απλών, σεμνών και ταπεινών ανθρώπων που σε κάνουν να ελπίζεις ότι μέσα στα ερείπια της πολυεπίπεδης παρακμής που ζούμε, δεν χάθηκαν όλα, υπάρχουν ακόμη αξίες, δεν πέθανε το ελληνικό φιλότιμο!
Ένα τέτοιο παράδειγμα απλού, σεμνού και ταπεινού ανθρώπου είναι η περίπτωση του Νευροχειρουργού Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη που υπηρετεί στο Νοσοκομείο τής Μυτιλήνης. Η φήμη του συνεχώς εξαπλώνεται παντού στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, διότι τολμά και κάνει δύσκολες νευροχειρουργικές επεμβάσεις, τη στιγμή που άλλοι ανά την Ελλάδα συνάδελφοί του δεν αναλαμβάνουν τέτοιες εγχειρήσεις ή αναλαμβάνουν μόν ομε το …αζημίωτο!
Η τελευταία ελπίδα πολλών απελπισμένων

Read more »

ANOIKTH EΠΙΣΤΟΛΗ Προς π. Μαξιμο Καραβα Καθηγουμενο Ι. Μονης Αγ. Παρασκευης Μηλοχωριου (Ι. Μ. ΦΛΩΡΙΝΗΣ)

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 29th, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, π. Μαξιμος Καραβας

ΒΟΛΟΣ 27/08/21

ANOIKTH EΠΙΣΤΟΛΗ

Προς π. Μαξιμο Καραβα

Καθηγούμενο Ι. Μονής Αγ. Παρασκευής Μηλοχωρίου (Ι. Μ. ΦΛΩΡΙΝΗΣ)

maximos.Σεβαστέ π. Μάξιμε, ευλογείτε

Σε περίοδο (σήμερα) που οι διωγμοί κατά της Εκκλησίας αναζωπυρώνονται εσχατολογικά – αποκαλυπτικά και οι αντιστάσεις κλήρου και λαού μειώνονται, είναι πράγματι ένα θαύμα που η μικρή Ι. Μονή σας προασπίζει Αγιοπατερικά την Ορθοδοξία και τον άνθρωπο.
Είναι μικρή η Ιερά Μονή σας μόνο κτιριακά – πληθυσμιακά απέναντι στα τεράστια συγκροτήματα άλλων Ι. Μονών, της Ι. Μ. Δημητριάδος για παράδειγμα, που κινούνται στο περιθώριο των σημερινών εκκλησιαστικών πραγματικοτήτων, επηρεασμένες προδοτικά – θανάσιμα από την αίρεση του οικουμενισμού.
Οι ιερές εκλάμψεις ανάτασή σας, καθιστούν την Ι. Μονή Αγ. Παρασκευής ένα γνήσιο κέντρο Ορθοδοξίας, που αγκαλιάζει τους απανταχού Ορθοδόξους, αφήνοντας πίσω τον «ευσεβή» ατομικισμό και τον ρηχό εγκεφαλισμό πολλών Επισκόπων και γεροντάδων. Read more »

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: ΟΛΟΙ στο Συνταγμα στις 29/08, ωρα 6:30 μ.μ. κατα του υποχρεωτικου εμβολιασμου & στο Λευκο Πυργο Θεσσαλονικης 2) Θριάσιο: Πεθανε η 48χρονη που νοσηλευοταν με αιμορραγια στον εγκεφαλο μετα τον εμβολιασμο της κατα του κορωνοϊου. 3) Νεκρη απο επιπλοκες του εμβολiου η παρουσιaστρια του BBC Lisa Shaw 4) Καταγγελια απο τον R.Malone: «Άδεια απο τον FDA πηρε το προϊον της BioNTech & οχι το εμβολιο της Pfizer» 6) Κ.Πουλας: «322% αυξηση σε αιφνιδιους θανατους στην Καλυμνο το πρωτο 6μηνο του 2021 – Ολοι εμβολιασμενοι»!

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 26th, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ

Καλεσμα Ελευθεριας!

ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα στις 29/08, ωρα 6:30 μ.μ. κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού!

https://enromiosini.gr/arthrografia/kalesma-eleytherias-oloi-sto/

Καλεσμα & στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (στο Λευκό Πυργο) την Κυριακη 29.8.2021, ωρα 7μ.μ. Και σε διάφορες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος

d47

Θριάσιο: Πέθανε η 48χρονη που νοσηλευόταν με αιμορραγία στον εγκέφαλο μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού

https://www.pronews.gr/ygeia/1012537_thriasio-pethane-i-48hroni-poy-nosileyotan-me-aimorragia-ston-egkefalo-meta-ton

d47

Νεκρη απο επιπλοκες του εμβολiου η παρουσιaστρια του BBC Lisa Shaw

Eπιβεβαιώθηκαν οι ισχυρισμοί της οικογένειας Οι ισχυρισμοί της οικογένειας της 44χρονης παρουσιάστριας του BBC Lisa Shaw ότι ο θάνατός της προήλθε από το εμβόλιο, επιβεβαιώθηκαν. Η ιατροδικαστική εξέταση, όπως μεταδίδει το BBC,…

https://www.olympia.gr/1451510/diethni/tora-nekri-apo-epiplokes-toy-emvolioy-i-paroysiastria-toy-bbc-lisa-shaw/

d47

Καταγγελία από τον R.Malone: «Άδεια από τον FDA πήρε το προϊόν της BioNTech και όχι το εμβόλιο της Pfizer»

https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/1012483_kataggelies-apo-ton-rmalone-adeia-apo-ton-fda-pire-proion-tis-biontech-kai-ohi

d47

Κ.Πουλάς:

«322% αύξηση σε αιφνίδιους θανάτους

στην Κάλυμνο το πρώτο 6μηνο του 2021 – Όλοι εμβολιασμένοι»!

Ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, προχώρησε σε μια σοκαριστική καταγγελία, καθώς σύμφωνα με όσα είπε καταγράφεται ραγδαία αύξηση αιφνίδιων θανάτων στην Κάλυμνο το δεύτερο εξάμηνο του 2021, μια αύξηση που την συνδέει χρονολογικά με το πρόγραμμα εμβολιασμού.  

«Η Κάλυμνος είχε κατά μέσο όρο 176 θανάτους κατά μέσο όρο, ή 88 το εξάμηνο την προηγούμενη δεκαετία. Το προηγούμενο εξάμηνο του 2021 που συμπίπτει με την επιχείρηση «Ελευθερία» η Κάλυμνος κατέγραψε 284 αιφνίδιους θανάτους από «φυσικά αίτια» δηλαδή 322% πάνω από το μέσο όρο της δεκαετίας και όλοι εμβολιασμένοι. Όλοι εμβολιασμένοι! Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα και την δικαστική εξουσία», είπε χαρακτηριστικά ο Κ.Πουλάς.  Read more »

Τα αρνια εν μεσω λυκων-αρχοντων, ανθιστανται & νικουν! Προτιμουν να κατασπαραχθουν παρα να αρνηθουν την πιστι των & να εφαρμοσουν στη ζωη τους αντιχριστιανικες διαταξεις (Αποσπ. «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΠΙΘΑΣ» Μητροπολ. Φλωρινης Αυγουστινου)

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 26th, 2021 | filed Filed under: “ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ” π. Αυγουστ., ΑΓΩΝΕΣ

«ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΠΙΘΑ», φυλ. 422, Ιαν. – Φεβρ. 1983
Του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου

Τα αρνια ανθιστανται και νικουν!

Kakoi poimenesΕΙΔAΜΕ, ἀγαπητοί, τὴν στάσιν τοῦ Χριστοῦ ἀπέναντι τοῦ Καίσαρος. Αὐτή πρέπει νὰ εἶνε πάντοτε ἡ στάσις τῶν πιστῶν, κληρικῶν καὶ λαϊκῶν, ὁλοκλήρου τῆς Ἐκκλησίας, ἀπέναντι τοῦ Καίσαρος, εἴτε βασιλεύς καὶ αὐτοκράτωρ λέγεται, εἴτε πρόεδρος δημοκρατίας, εἴτε πρωθυπουργός, εἴτε ὑπουργός εἴτε ἄλλως.

«Ἀπόδοτε τὰ Καίσαρος Καίσαρι καὶ τὰ τοῦ Θεοῦ τῷ Θεῷ». Θεμελιώδης ἀρχή ῥυθμιστική τῶν σχέσεων Ἐκκλησίας καὶ Κράτους. Ὅπου ὑπῆρξαν ἤ ὑπάρχουν πιστοί εἰς τὸν Χριστόν ἄνδρες καὶ γυναῖκες, ὅπου ὑπῆρξεν ἤ ὑπάρχει ἐλευθέρα καὶ ζῶσα Ἐκκλησία, ἔστω καὶ εἰς ὀλίγα πρόσωπα περιωρισμένη, ἐκεῖ ὁ λόγος τοῦ Χριστοῦ ἐτηρεῖτο καὶ τηρεῖται. Δὲν ὑπάρχουν νομοταγεῖς, ὅσον οἱ χριστιανοί. Ὄντως ἀρνία ἐν μέσῳ λύκων, ἀρχόντων ἀπίστων καὶ τυραννικῶν. Ἀλλά τὰ ἀρνία τῆς ἱερᾶς ποίμνης τοῦ Ἰησοῦ εἰς ζητήματα πίστεως καὶ ἠθικῆς προετίμων νὰ κατασπαραχθοῦν ἀπό τούς λύκους-ἄρχοντας, παρά νὰ ἀρνηθοῦν τήν πίστιν των καὶ νὰ ἐφαρμόσουν εἰς τὸν βίον των ἀντιχριστιανικάς διατάξεις. Ὑπεράνω τοῦ Καίσαρος ὁ Κύριος Ἰησοῦς Χριστός, ὁ ὤν ἐπί πάντων Θεός εὐλογητός εἰς τούς αἰῶνας. Χάριν τῆς πίστεως καὶ τῶν μικροτέρων ἀκόμη ἐντολῶν τοῦ Χριστοῦ τὰ ἀρνία μετεβάλλοντο εἰς λέοντας πῦρ πνέοντας καὶ προεκάλουν τὴν κατάπληξιν τοῦ κόσμου διὰ τὴν παρρησίαν καὶ τὴν γενναιότητά των. ῎ Ας ἐνθυμηθῶμεν τούς μεγάλους Ἱεράρχας, τὸν Μέγαν Ἀθανάσιον, τὸν Μέγαν Βασίλειον, τὸν Γρηγόριον τὸν Θεολόγον, τὸν Ἰωάννην τὸν Χρυσόστομον, τὸν Μᾶρκον τὸν Εὐγενικόν. Ἄς ἐνθυμηθῶμεν, πῶς ὡμίλησαν καὶ πῶς ἀντέστησαν εἰς τούς ἄρχοντας τοῦ Κράτους, ὅταν τὸ κινδυνευόμενον ἦτο ἡ πίστις. Read more »

Συνεντευξη με τον Ευαγγελατο, τον χρυσοπληρωμενο δημοσιογραφο. Δεν μας παραξενευουν τα λογια του, γι᾽ αυτο πληρωνεται. Ακουστε & τον δεσπ. Θεοκλητο Πασαλη. Κατηγορει στον Ευαγγελατο τον γεροντα ηγουμενο Μαξιμο Καραβα, γιατι φυλαγει Θερμοπυλες & λεει: «Ειναι κατα του κορονοϊου, κατα της μασκας & κατα ολων οσων λεει η επισημη εκκλησια, η Ι. Συνοδος, το Πατριαρχειο, ο Μητροπολιτης». Ακουστε & το μηνυμα που εστειλε απο το Μοναστηρι της Αγιας Παρασκευης Μηλοχωριου, ο Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος, & τι λεει για τον π. Μαξιμο, τον κτιτορα της Μονης, στις 26.7.1994

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 25th, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ

Απο την Ιερα Μονη Αγιας Παρασκευης Μηλοχωρίου, για ολους τους Χριστιανους, στις 26.7.1994 και για τον ηγουμενο και κτίτορα της Μονης π. Μάξιμο Καραβα, που ο δεσποτης Θεόκλητος πηγε να υποβαθμίση. Αν θέλει, μπορουμε να βάλουμε τι έλεγε και γι» αυτό, αλλα δεν τον συμφέρει
____


__

(Ενα χρονο μετα το μήνυμα, 1995-2000 οι φίλοι του Θεοκλητου & ο ιδιος & το πρωτοπαλλήκαρό του Ιουστινος Μπαρδακας, συνεργάστηκαν με όλους τους ἐχθροὺς τοῦ ἐπισκόπου Αὐγουστίνου, για να παραιτηθη λόγω γήρατος ο και να γίνη δεσπότης ο Θεοκλητος και στην συνέχεια ο Μπαρδάκας. Τέτοιους ήθελε τό σύστημα. Ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος απο τον αμβωνα του Ἁγίου Παντελεήμονος τοῦ ειπε να παραιτηθη και να γινη δεσπότης ο Θεόκλητος. Θὰ ἔφερνε τὸν Πάπα στὴν Ἑλλάδα & φοβόταν τὶς ἀντιδράσεις του Μητροπολίτου Αυγουστίνου).  Διαβαστε εδω:..

https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=66091

Τὰ αισχρά παρασκήνια τῆς παραιτήσεως διαβάστέ τα δεξιὰ στὶς κατηγορίες ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ & εδῶ:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (49)

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=25004

Τέτοιους θελει το σύστημα, αυτους προωθει η μασονία, γι᾽αὐτὸ ἀλλόθηκε ἡ ἘΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ & λέγει ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλος οἱ ἐπίσκοποι θὰ γίνουν χειρότεροι ὅλων.
Ἀκοῦστε ἐδῶ: https://youtu.be/uEhydCZ8pLI

Αὐτοὶ θὰ φύγουν, ὁ ΧΡΙΣΤΟΣ θὰ μείνει, ἡ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ θὰ θριαμβεύση, διαβᾶστε ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Ἐμεῖς νὰ ἀγωνιστοῦμε νὰ μη τοὺς ἀκολουθήσουμε καὶ χαθοῦμε.
Τώρα που ο Θεόκλητος, οι περισσότεροι δεσποτάδες καὶ ὁ ἀρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εἶναι ὑπερήλικες, κανεις δεν μιλα για την παραίτηση τους, γιατί λουστράρουν τα παπούτσα των μασόνων.
Ἀλλά: ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

https://youtu.be/SlUgQGDqUfE. Πατήστε & ἀκουστε τὸ παραπάνω αποσπασμα τῆς ομιλίας του π. Αυγουστινου:

Ο γεροντας ηγουμενος της Ι. Μ. Αγιας Παρασκευης Μηλοχωριου Μαξιμος Καραβας μη ανεχόμενος την ασέβεια εντος των ιερων ναων και ολα όσα γινονται εις βάρος της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, με το πρόσχημα τον κορονοϊο, εβαλε δύο πανό στην εισοδο της Μονης του, για να ανακοινωση στους προσκυνητας οτι δεν επιτρέπονται μασκες εντος της Ι. Μονης. Η απλη αυτη κινηση, σε μια γωνία της Ελλάδος πηρε μεγαλη δημοσιοτητα & αναστατωσε την κυβέρνηση. Επεσαν επανω του, για να τα κατεβάση, αστυνομικοι, δημοσιογράφοι, δημοσιογραφίσκοι, αλλα δεν υποχωρησε. Δεν κατέβασε τα πανό και ειπε: Εγω δεν τα κατεβάζω και ας έρθετε να με πάρετε το κεφάλι. Αν τα κατεβάσετε εσεις, θα δημοσιευσω αρθρο ὅτι κάνετε λογοκρισία μόνο στην Ορθοδοξία.

Οταν ομως δεν τα καταφέρνει η κυβέρνηση με τους αγωνιστας ιερεις της Μητροπόλεως Φλωρίνης, τοτε επεμβαίνει ο Θεόκλητος και τους σωζει!!!

Διαβαστε εδω: https://agonasax.blogspot.com/2021/08/blog-post_45.html

Το κυρος της μασονικης κυβερνησης της λέσχης μπιλντερμπεργκ το έσωσε ο 90χρονος δεσπ. Θεοκλητος Πασαλης, γι» αυτό δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Ευαγγελάτου! Αλλά για τους επαίνους ανθρώπων, έλεγε ο Γέροντας αγωνιστης ιεράρχης π. Αυγουστινος, ότι τους δίνουμε σημασία όσο ενα βρωμόπανο. Ο Θεόκλητος προσπάθησε να υποβαθμίση το κύρος του επι 45 χρόνια «ηγουμένου της Αγία Παρασκευης και κτήτορα της Μονης π. Μαξίμου, πνευματικο παιδι του επισκοπου Αυγουστινου και για πολλά χρόνια αρχιερατικου της Πτολεμαϊδος.
Read more »

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΟΣ

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 14th, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΟΣ

Βασιλευει το αγκαθιΟ Μακαριστός π. Αυγουστίνος Καντιώτης στο βιβλίο του «Βασιλεύει το αγκάθι» αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Η επανάστασις του 21 δεν υπήρξε απόρροια της Γαλλικής Επαναστάσεως. Κίνητρον των ηρώων του 21 δεν υπήρξε η αθεϊα, αλλά αντιθέτως η φλογερά πίστις εις τον Χριστό. Η πίστις αύτη ηλέκτριζε το έθνος…Ο Σταυρός ενίκησε. Προς εκδήλωσιν δε της Ευγνωμοσύνης των προς τον Σωτήρα Χριστόν, οι αείμνηστοι εκείνοι άνδρες, όταν διά πρώτην φοράν εις τας Αθήνας εώρτασαν την εθνικήν των εορτήν, ανήλθαν εις Λυκαβητόν και ήναψαν εν καιρώ νυκτός τεραστίαν πυράν εις σχήμα σταυρού…΄Ένα ευγενές τέκνο της πατρίδος μας εκ του εξωτερικού επρότεινε να τοποθετηθεί εις την κορυφήν του Λυκαβητού, κατόπιν γενναίας δωρεάς, πελώριος σταυρός, ο οποίος φωτιζόμενος την νύκτα θα εφαίνετο ως φωτεινό μετέωρο εις την πρωτεύουσαν υπενθυμίζοντας το «Εν τούτω νίκα». Και συνεχίζει στο παραπάνω βιβλίο του ο αείμνηστος Ιεράρχης:
«Η απόρριψις όμως τοποθετήσεως του σταυρού εις το σημείο που προτάθηκε, αποτελεί χαρακτηριστικό της νοοτροπίας της ηγέτιδος τάξεως της χώρας μας. Το αντιχριστιανικόν σύστημα, η μασονία, επί αιώνα και πλέον είναι η κυριαρχούσα δύναμις της ηγέτιδος τάξεως. ΄Όχι ο Σταυρός, αλλά ο διαβήτης, το τρίγωνον και η πεντάλφα είναι τα προσφιλή σύμβολα των εκάστοτε κυβερνώντων στο ταλαίπωρο τούτο έθνος. Το αντιχριστιανικόν πνεύμα που έπνευσε ισχυρώς κατά τους δύο παρελθόντας αιώνας εις την Δύση, εγέννησε την σύγχρονον αναρχίαν και σύγχυσιν και στοίχισε εις την ανθρωπότητα δύο παγκοσμίους πολέμους». Read more »

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ 1) ΑΠΙΣΤΕΥΤA ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ! – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ 2) ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΣΤΗΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ! Ιαχή «Λεωνίδα» στα σχέδιά τους. 3) Αποκαθηλωνουν το «παγκοσμιο σχεδιο» οι αποκαλυψεις της Dr. Ευα Δουβαρα. Μιλα με δικα τους κειμενα 2. Σερρες: Νεα συγκεντρωση & πορεια

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 30th, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ»ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!

https://youtu.be/29w2gPmKpEw

090634b9b49e9b3e4c9bc943

2. ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΣΤΗΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ! Ιαχη «Λεωνιδα» στα σχεδια τους

______

________

3. Αποκαθηλώνουν το «παγκόσμιο σχέδιο» οι αποκαλύψεις της Dr. Ευα Δουβάρα. Μιλώ με δικά τους κείμενα

https://youtu.be/CXIkYUw5WP0 Read more »

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΣΤΙΣ 24.7.2021 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. (Μιλησαν πολλοι ομιληται). Παραθετουμε ενα μικρο αποσπασμα: «Δεν πεθανε απο κορωνοϊο ο π. Αυγουστινος (Μυρου), τον φαγανε…»

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 25th, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΣΤΙΣ 24.7.2021

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

«Δὲν πέθανε ἀπὸ κορωνοϊό ὁ π. Αὐγουστῖνος (Μύρου), τὸν φάγανε…» Μικρό ἀπόσπ. ὁμιλίας μιᾶς ἡρωϊδας Σερβίδας ποὺ βρίσκονταν στὴν γέφυρα τοῦ Βελιγραδίου ὅταν τοὺς βοβάρδιζε τὸ ΝΑΤΟ, για να τὴν προστατεύσουν ἀπὸ τοὺς βομβαρδισμούς. Τωρα ζει και αγωνίζεται 17 χρόνια στὴν Κοζάνη.
_________

______

Πανω απο 45.000 κοσμoς

απο Ομονοια -Συνταγμα

https://youtu.be/P08FYtLHqfw
_________

__________

Οι συγκεντρωσεις διαμαρτυριας: Ειρηνικες, με αρωμα Ελληνικο, Οικογενειακο, Χριστιανικο και με εχθρους τους επισκοπους. Προφητεια του αγιου Κοσμα του Αιτωλου που πραγματοποιειται

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 22nd, 2021 | filed Filed under: «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ», ΑΓΩΝΕΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Οι συγκεντρωσεις διαμαρτυριας ειρηνικες, με αρωμα Ελληνικο, Οικογενειακο, Χριστιανικο και με εχθρους τους επισκοπους!!!

p. AugoustΤο προφήτευσε αυτό ο αγιος Κοσμας ο Αιτωλος, ἕνα χρόνο προτοῦ νὰ μαρτυρήσῃ:  Θἄρθουν χρόνια κατηραμένα και ἡ ἁρμονία αὐτή πού ὑπάρχει μεταξύ τοῦ κλήρου καὶ τοῦ λαοῦ, δὲν θὰ ὑπάρχῃ πιά. Ὁ λαός θὰ εἶναι ἐναντίον τοῦ κλήρου…. Θἄρθῃ μέρα πού θὰ πιάσουν τά ξύλα οἱ χριστιανοί νὰ καταδιώκουν καὶ παπᾶδες καὶ Δεσποτᾶδες. Τὰ λέγει ὁ αγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός.
(Και εμεις τώρα ερωταμε: Αν κάποιος χάσει κάποιο αγαπητό του πρόσωπο ή το παιδί του παθη σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο, που ο δεσπότης ή ο παπας του ειπε να το κάνει ως ευλογία, τι θα κάνει αυτός ο ‘ανθρωπος; Απαντηστε εσεις).
Ο αγιος Κοσμας εἶπε καὶ κάτι ἄλλο, πού δὲν θὰ τολμοῦσα νὰ τὸ πῶ, γιατί ἀρκετούς διωγμούς ἔχω εἰς βάρος μου ἐκ μέρους τῆς ἐπισήμου ἐκκλησίας, ἡ ὁποία παρερμηνεύει τούς λόγους μου…. Ἀλλά λέγω ἀπόψε τὰ λόγια τοῦ Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ.
β) Θἄρθῃ ἡμέρα πού οἱ παπᾶδες καὶ οἱ Δεσποτᾶδες θὰ εἶναι οἱ χειρότεροι ὅλων τῶν ἀνθρώπων. Ὤ! Χριστέ, ὤ! Χριστέ, γιὰ ἀκοῦστε τὶ λόγια εἶπε ὁ Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός; Καὶ τὰ εἶπε τὰ λόγια αὐτά κλαίωντας ὄχι γελώντας…
‘Ακουστε τον αγωνιστή ιεράρχη π. Αυγουστινο Καντωτη
στο τέλος του αποσπάσματος:
https://youtu.be/uEhydCZ8pLI 

Ομιλία ιερέα στην συγκέντρωση της Κατερίνης

________

________

Σε κάθε πόλη οι συγκεντρωθέντες ψάλλουν αυθόρμητα και με την καρδιά τους, το: Υπερμάχω Στρατηγω τα νικητήρια και λυσσουν οι δαίμονες που μας κυβερνουν και τα σκοτεινά αφεντικά τους. Πολεμουν δύο χρόνια την ‘Εκκλησία του Χριστου με κάθε τρόπο. Εχουν συμμάχους δεσποτάδες και παπάδες! Ακουστε έναν τέτοιο δεσποτη:
https://www.pentapostagma.grkklisia/ekklisia-tis-ellados/7024816-sektas αλλά ο Ελληνικός λαός δεν λυγίζει και βροντοφωνει, χωρίς αυτους, το: Υπερμάχω Στρατηγω τα νικητήρια

https://youtu.be/ifgKOGqCHTI

Γνωρίσματα των διαμαρτυριων του Ελληνικου λαου:

Οικογενειακό: Βλέπει κανείς στις πορειες τους γονείς με τα παιδιά τους στα χέρια, στους ώμους ή στις αγκαλιές τους. Αυτοι οι γονείς θα ισοπεδώσουν και δεν θα αφήσουν να αγγίξουν τα παιδιά τους οι εκπρόσωποι των σκοτεινων δυνάμεων και οι παρατρεχάμενοι, που μας κυβερνουν. Δεν θα τους αφήσουν να κάνουν πειραματόζωα τα παιδιά τους με οποιοδήποτε κόστος

Ελληνικό: Υπάρχουν ακόμα Ελληνες που πονουν την Πατρίδα τους, στις φλέβες τους τρέχει αίμα ηρώων και μαρτύρων. Βλέπουν το ξεπούλημα κάθε γωνία της Ελλάδος από τους ανθέλληνες που μας κυβερνουν και ειναι έτοιμοι να εκραγουν

Χριστιανικό:  Με λύσσα πολεμουν την Εκκλησία του Χριστου οι εκπρόσωποι των σκοτεινων δυνάμεων, που μας κυβερνουν, με συμμάχους και τους περισσότερους δεσποτάδες!!!
Εκλεισαν τους ναούς, τους παρουσίασαν μαγαρισμένους τόπους, που θέλουν απολύμανση! Απαγόρευσαν τις ιερές ακολουθίες ακόμα και τις ημέρες του Πάσχα και των Χριστουγένων!! Απαγόρευσαν τις λιτανειες, που διώχνουν τους ιους και κάθε ειδος συμφοράς. Έβγαλα τα λυσσακά τους Read more »

Στο Βολο το πρωτο «ανταρτικο» κατα του υποχρεωτικου εμβολιασμου: Υγειονομικοι θα κινηθουν νομικα (βιντεο) 2) Ξεσηκωθηκαν οι υγειονομικοι στην Λαρισα 3) Ο εφευρετης των εμβολιων τεχνολογιας mRNA R.Malone υπονοει οτι: «Θα με «αυτοκτονησουν» αν μιλησω» (βιντεο) 4) ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΟΦ για το εμβολιο της Johnson & Johnson: Προκαλει θρομβοπενια! – Οι ευθυνες της κυβερνησης

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 21st, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ Ή ΧΑΟΣ

Στο Βολο το πρωτο «ανταρτικο» κατα του υποχρεωτικου εμβολιασμου: Υγειονομικοι θα κινηθουν νομικα (βίντεο)

Πολλοί υγειονομικοί από το νοσοκομείο του Βόλου αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και θα είναι η πρώτη κίνηση που θα γίνει στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες. Όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Ταχυδρόμος», νοσηλευτές, γιατροί αλλά και προσωπικών εργολάβων που απασχολείται στο νοσοκομείο της θεσσαλικής πόλης ετοιμάζουν μπαράζ προσφυγών μέσω δικηγορικού γραφείου των Αθηνών….

https://www.pronews.gr/ygeia/1002967_sto-volo-proto-antartiko-kata-toy-ypohreotikoy-emvoliasmoy-ygeionomikoi-tha-kinithoyn

Ξεσηκωθηκαν οι υγειονομικοι στην Λαρισα Δεν επαιξε πουθενα

Την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα εξέφρασαν το πρωί της Δευτέρας οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Στις δηλώσεις ο Κώστας Λαρίσης από το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων και η συνταξιούχος βιοχημικός Μαριάννα Ευαγγέλου

________


______________

Ο εφευρετης των εμβολιων τεχνολογιας mRNA R.Malone υπονοει ότι: «Θα με «αυτοκτονήσουν» αν μιλήσω» (βίντεο)

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1003264_o-efeyretis-tis-tehnologias-mrna-rmalone-xekatharizei-den

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΟΦ για το εμβόλιο της Johnson & Johnson: Προκαλεί θρομβοπενία! – Οι ευθύνες της κυβέρνησης

Ολόκληρη η αναφορά για τις θανατηφόρες παρενέργειες – Άφησαν και εμβολιάστηκαν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες

Read more »

Πανελλαδικες διαμαρτυριες σε πολλες πολεις της Ελλαδος 21.7.2021 β) Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος: Στα εγκληματα των πολιτικων πρεπει να αντισταθουμε. «Ειστε εδω 15.000 με 20.000; Σας παρακαλω εν ονοματι Ιησου του Ναζωραιου του Εσταυρωμενου Θεου, να γινεται 200.000, 300.000, 500.000, 1.000.000, να πλημμυρησουμε τους δρομους μας και να ζητησουμε την λευτερια μας»

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 21st, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ

1.  Πανελλαδικες διαμαρτυριες σε πολλές πόλεις της Ελλάδος 21.7.2021

Σε πολλές πόλεις της Ελλάδας διοργανώνονται συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, κατά των καταπατήσεων των ατομικών ελευθεριών και κατά των μέτρων διχασμού μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πολιτών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι διοργανωτές μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκέντρωση διοργανώνεται και στην Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, την Τετάρτη 21 Ιουλίου και ώρα 18:00 στις κεντρικές πλατείες των πόλεων.

Θεσσαλονίκη-ΑΧΕΠΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στάση εργασίας υγειονομικών-Αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στις. ΕΛΛΑΔΑ 21.07.2021 08:03

Στα εγκληματα των πολιτικων
κατα του Ελληνικου λαου, εμεις τι καναμε;

Ακουστε ολόκληρο το ‘απόσπασμα απο το στομα του αγωνιστου ιεράρχου

https://youtu.be/tIKjxuosHhs

π. A. εφ. ιντ.…Κάποιο συνεργεῖο πιστῶν ἀνθρώπων, ἐκοπίασε καὶ συνέλεξαν ὅλες αὐτές τὶς ἐγκληματικὲς, ἀνθελληνικές, τὶς ἀντιχριστιανικές, τὶς ἀνορθόδοξες ἐνέργειες τῆς κυβερνήσεως, καὶ τὶς βρήκανε ἑκατόν εἴκοσι. Νὰ σᾶς τὶς πῶ; Θὰ γίνῃ μεσάνυχτα.
Παρακαλῶ τὸ συνεργεῖον τῆς καλῆς ἐφημερίδος Ὀρθόδοξος Τύπος, νὰ ἀνατυπώσῃ σὲ χιλιάδες ἀντίτυπα καὶ νὰ κυκλοφορίσῃ, εἰς ὅλον τὸν ἑλληνικόν λαὸν.

Ἀντισταθήκαμε;

Ἀντισταθήκαμε κλῆρος καὶ λαός; Πρέπει νὰ ἀπαντήσωμε ὅτι, πλήν ὀλίγων ἐξαιρέσεων, ὁ ἑλληνικός λαός ἔμεινε ἀπαθής μπροστὰ σ᾽ αὐτή τὴν λαίλαπα τῆς ἀθεΐας καὶ ἀπιστίας καὶ δὲν ἐφήρμοσε τὸ ρητόν, ἀντίστητε τῷ διαβόλῳ καὶ φεύξεται ἀφ᾽ ἡμῶν. Ἔτσι (οἱ πολιτικοί) προχωρούσανε, προχωρούσανε, προχωρούσανε καὶ δημιουργήθη ἡ ἐντύπωσις ὅτι, ποιό κοιμισμένος λαός στὸν κόσμον, δὲν ὑπάρχει ἀπό τὸν Ἑλληνικόν λαόν.
Κι᾽ ὅταν ἕνας ἰσχυρός παράγων τοῦ κόμματος μετέβη στὸ ἐξωτερικόν καὶ τὸν ἠρώτησαν, πρό δύο ἐτῶν, (τὸ 1986).
Πῶς τὰ πᾶτε μὲ τὴν ἐκκλησίαν;
Ἀναιδέστατε κάγχασε καὶ εἶπε: Μὲ τὴν Ἐκκλησίαν τῆς Ἑλλάδος; Θαυμάσια πᾶμε, θαύμασια. Ξέρεις γιὰ μᾶς τί εἶναι Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος; Εἶναι ἕνα σακκούλι πού τὸ ἀνοίγωμε καὶ παίρνουμε ὅτι θέλομεν. Read more »

ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΕΤΗ – ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Ηχητικο αποσπασμα ομιλιας του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου Καντιωτου, στον Ι. Ν. Αγιου Παντελεημονος Αθηνων 29.3.1987. Παρουσιαζει τους ενοχους των εγκληματων του Εθνους & καλει τους Ελληνες να βγουν στους δρομους, αν θελουν να προστατευσουν την ελευθερια τους. Συνοδευεται με βιντεο απο την συγκεντρωση στο Λευκο Πυργο & την πορεια, που εγινε στις 14.7.2021 στη Θεσ/νικη, εναντιον του αναγκαστικου εμβολιασμου & των δικτατορικων μετρων

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 18th, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΕΤΩΝ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ηχητικό απόσπασμα «ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτου, στον Ιερό Ναο του Αγιο Παντελεημονος Αθηνων 29.3.1987.
(Παρουσιαζει τους ενοχους των εγκληματων του Εθνους & καλει τους Ελληνες να βγουν στους δρομους, αν θελουν να ζουν ελευθεροι).

Συνοδεύεται με βίντεο απο την συγκέντρωση στο Λευκό Πυργο Θεσσαλονίκης και την πορεια που εγινε στις 14.7.2021 στην Θεσσαλονίκη εναντιον του αναγκαστικου εμβολιασμου και των δικτατορικων μέτρων

__________

____________

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΤΙΣ 14.7.2021 στη Θεσσαλονικη, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 15th, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 14.7.2021

Πορεια διαμαρτυριας 14.7.2021 Θεσ.νικη

.

Γονείς μὲ τὰ παιδιά τους στις αγκαλιές και τὰ καρότσια. Ἄλλοι μὲ τὰ ποδήλατα. Ἕλληνες ὅλων τῶν ἡλικιῶν διαμαρτύρονταν για τὴν στυγνή δικτατορία τοῦ Μητσοτάκη, ποὺ ὑποχρεώνει τοὺς ἕλληνες νὰ γίνουν πειραματόζωα, κάνοντας ἐπικίνδυνα & πειραματικά ἐμβόλια, γιατί αὐτή τὴν ἐντολή τους ἐδωσαν τὰ σκοτεινὰ ἀφεντικά τους!!!

Γνωρίσματα:
1) Η συγκένντρωση ήταν αυθόρμητη & χωρις καλή ἐνημέρωση. Δυο ἡμέρες πρίν, ψάχναμε στα ιστολόγια & δὲν βρίσκαμε τίποτε για τὴν συγκέντρωση. Μετά ἀπό πολύ ψάξιμο, βρήκαμε τὴν παραμονὴ τῆς συγκεντρώσεως βίντεο, μὲ τὸν κ. Βόβολη που ἀνακοίνωνε, για την συγκέντρωση στὸν Λευκό Πύργο.
2) Πάνω ἀπὸ 50.000 συγκεντρώθηκαν, γύρω ἀπὸ τὸν Λευκό πύργο. Δὲν υπηρχε κανένας νὰ διευθύνει τὰ πλήθη. Δὲν υπῆρχε κανένας ὁμιλητής. Δὲν ὑπῆρχε καμία ἐγκατάσταση μεγαφώνου, μόνο 1-2 ἰδιωτικές ντουντούκιες. Ἕνας ἱερέας μὲ ντουτούκα ποὺ ἦρθε ἀπὸ τὴν ἐπαρχία εἶπε να ξεκινήσουμε την πορεία, και ἔτσι ἁπλά ξεκίνησε ἡ εἰρηνική πορεία. Δεν υπηρχε ὁμάδα περιφρούρησης, γιατί ἦταν ὅλοι Ἕλληνες εἰρηνικοί πολίτες. Ἡ κυβέρνηση πιαστηκε στὸν υπνο. Δὲν περίμενε νὰ συγκεντρωθη τόσος κόσμος, γιὰ νὰ ἐνεργοποιήση την ομαδα των αναρχικων του Σόρος, για να εμαυρώσουν την πορεια. Θα κάνει όμως κάτι άλλο, που το εφαρμόζει στα δύσκολα.  Φουσκώνει τον αριθμό των κρουσμάτων και χτυπάει κόκκινο.. Αλλα η αλήθεια στο τέλος θα λάμψη και όλοι αυτοί που μας κουνανε σήμερα το δάκτυλο, νομίζοντας οτι κάποιοι ειναι θα πανε ‘εκει που τους αξίζει.
Τὸ διάστημα τῆς πορείας ἐνεργοποιήθηκαν κάποιοι γιατροί και ἔφεραν κοντά στὸ ἄγαλμα τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου προχειρες μεγαφωνικές ἐγκαταστάσεις. Read more »

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ (ΝΑΥΑΡΧΟΣ ε.α. – ΝΟΜΙΚΟΣ) …ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΑ «ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 2nd, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ (ΝΑΥΑΡΧΟΣ ε.α. – ΝΟΜΙΚΟΣ) …

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

ΣΤΑ «ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

Σχοινι σωτηριας σΥπακούω στην καθημερινή σας κραυγή απόγνωσης – «Να μπεί επιτέλους κάποιος μπροστά» – περνάω ΜΠΡΟΣΤΑ !!! Σας καλώ όλους να σταθείτε δίπλα μου !!!

Περιμένω να αναλάβει ο καθένας σας την ευθύνη του και να σταθεί ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ !!!

Εγώ το χρέος μου θα το κάνω και θα το κάνω μέχρι το τέλος. «Όσοι πιστοί προσέλθετε» Αξιοπρέπεια και Ελεύθερη Ζωή, ή Υποταγή και Δούλοι;

Με πολύ περίσκεψη και ύστερα από όλα αυτά τα θλιβερά, που συμβαίνουν από το 2010 και εξακολουθούν μέχρι και σήμερα. Με αηδία και οργή, για τον συστηματικό Ευτελισμό κάθε έννοιας Αξιοπρέπειας, που έχει οδηγήσει στο τέλμα τη Ζωή μας. Read more »

Σε σκοτεινες μερες του Εθνους η Ορθοδοξη Εκκλησια προετασσε τα στηθη των ηρωων κληρικων της 2) ΕΞΕΤΡΑΠΗ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ; ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΟΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ! 3) Οι κληρικοi να μη επιτρεπουν εισοδον εις αστυνομικους 4) ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 23rd, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΡΑΣΟ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑ

Του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου
Δημοσιεύτηκε στο υπ’ αρίθμ. 15/1948 φύλλο του περιοδικού «Χριστιανός Στρατιώτης».

«Ελευθερία ή θάνατος»π. Αυγουστ. Καντιωτης κηρυτ. Γρεβενα

Ανεκτίμητες υπηρεσίες πρόσφερε στην Ελληνική Πατρίδα το ράσο του Έλληνα κληρικού.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία ποτέ δεν έμεινε απαθής στις δοκιμασίες του λαού μας. Αντίθετα, στις σκοτεινές μέρες του Έθνους προέτασσε τα στήθη των ηρώων κληρικών της υπέρ των τέκνων της. Συνέκλαιγε, συνέπασχε, συσταυρωνόταν με την Ελλάδα. Ιδίως κατά τη μακρά περίοδο της σκληρής δουλείας των Τούρκων η Εκκλησία μας αναδείχθηκε η πραγματική μητέρα του Ελληνικού λαού, που έκανε τον ποιητή μας Κρυστάλλη, πλήρη από συγκίνηση, να ανακράζει·
«Ω Θρησκεία! /Γλυκιά μας μάνα!/ Συ χύνεις μέσα στην καρδιά μας/ χίλιες χρυσές ελπίδες»….

ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?cat=54

4219881

ΕΞΕΤΡΑΠΗ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ;
ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΟΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ!

Είναι απίστευτο ότι στην εγκύκλιο που απέστειλε η ΔΙΣ προς τις Ι. Μητροπόλεις, παραλείπουν τον Όρθρο της Κυριακής του Πάσχα! Πρόκειται για ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ι. Παραδόσεως! Αλαζονεία έχει καταλάβει τους Ιεράρχες; Πως τολμούν να παραβούν τον 89ο Κανόνα της Πενθέκτης Αγίας Οικουμενικής Συνόδου, μεταθέτοντας την Ανάστασιν σε ώρα που καταργεί τα παραδοθέντα από τους Ι. Ευαγγελιστές; Ολοκληρώνουν το ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της πίστεως! Πώς δεν αισχύνονται να εξοβελίσουν τον Όρθρο της Αναστάσεως; Να προβεί άμεσα η ΔΙΣ σε δήλωση αν παραμένουν Ορθόδοξοι ή παίρνουν εντολές από σκοτεινά κέντρα!…

Την συνεχεια: https://orthodoxostypos.gr/%ce%b5%ce%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1/

4219881Οι κληρικοi

να μη επιτρεπουν εισοδον εις αστυνομικους

Πάτερ Συμεών, ἐὰν γνωρίζατε καὶ νομικά, τὴν ὥρα ποὺ ὁ ἀστυνόμος ἦρθε καὶ ἔβγαλε τὸν κόσμο ἀπὸ τὴν ἐκκλησία θὰ μπορούσατε νὰ τὸν καταγγείλετε στὸν εἰσαγγελέα γιὰ παραβίαση τοῦ Συντάγματος καὶ τῶν νόμων.

Τὰ Ἄρθρα 1 1 καὶ 13 τοῦ Συντάγματος λένε ὅτι:
“Οἱ Ἕλληνες ἔχουν τὸ δικαίωμα νὰ συνέρχονται ἥσυχα καὶ χωρὶς ὅπλα”
“Ἡ ἐλευθερία τῆς θρησκευτικῆς συνείδησης εἶναι ἀπαραβίαστη”
“Κάθε, γνωστὴ θρησκεία εἶναι ἐλεύθερη καὶ τὰ σχετικὰ μὲ τὴν λατρεία της τελοῦνται ἀνεμπόδιστα, ὑπὸ τὴν προστασία τῶν νόμων”
Καὶ ὁ ποινικὸς κώδικας λέει ὅτι ὅποιος διακόπτει διὰ τῆς βίας τὴν τελετὴ λατρείας εἶναι ποινικὰ ὑπεύθυνος….

Την συνάχεια: https://orthodoxostypos.gr/%ce%bf%e1%bc%b1-%ce%ba%ce%bb%cf%85%ce%bd-%ce%b5%e1%bc%b4%cf%83%ce%bf%ce%b4/

4219881

  «Μη αποδεκτη η Ανασταση το απoγευμα»

Την αντίδραση του Συνδέσμου Κληρικών προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης η Ανάσταση να γίνει φέτος το απόγευμα, αντί για τα μεσάνυχτα, λόγω της πανδημίας, καθώς όπως αναφέρει η συγκεκριμένη απόφαση είναι ανεπίστρεπτη και μη χριστιανικά αποδεκτή. Σημειώνεται πάντως ότι η κυβερνητική απόφαση δεν είναι μονομερής, αλλά ελήφθη από κοινού με την Ιεραρχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Κληρικών για την Ανάσταση:

«Για μια ακόμα φορά, Ιερείς και πιστοί, βρεθήκαμε προ εκπλήξεως εξαιτίας της απαίδευτης παρέμβασης της Πολιτείας σε θέματα αμιγώς εκκλησιαστικά, και μάλιστα αφορώντα τον σκληρό πυρήνα της χριστιανικής λατρείας. Read more »