Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ’ Category

«Η μνημoνευση του Επισκoπου στη Θεiα Λειτουργiα» (Και οι ΑΚΡΕΜΟΝΕΣ Επίσκοποι: Φλωρίνης Αυγουστίνος – Ελευθερουπόλεως Αμβρόσιος έναντι του ΙΕ Κανόνα, ως συνέχεια των Αγιορειτών Πατέρων – 1275) – Toυ Nικ. Ε. Σακαλακη, μαθηματικου)

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 23rd, 2024 | filed Filed under: ΚΑΚΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

«Η μνημoνευση του Επισκoπου στη Θεiα Λειτουργiα»

(Και οι ΑΚΡΕΜΟΝΕΣ Επίσκοποι: Φλωρίνης Αυγουστίνος – Ελευθερουπόλεως Αμβρόσιος έναντι του ΙΕ Κανόνα, ως συνέχεια των Αγιορειτών Πατέρων – 1275)

σαλπ. met.intΜΕΡΟΣ IΓ΄ – Η προφητεία του π Αυγουστίνου Καντιώτη
«Κατά τας θεωρίας των οικουμενιστών η Εκκλησία καταντά τόπος κοινής αγοράς» (Χρ. Σπίθα – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 1972 – Αρ. 347)
Είναι, αναμφίβολα, μέγιστη η πνευματική και εκκλησιολογική δύναμη – δυναμική των συγγραφών και των κηρυγμάτων του μακαριστού Αυγουστίνου Καντιώτη.
Η «Χρ. Σπίθα» (Φεβρ. 1972 – Αρ. 347) είχε θέμα: «Εκκλησιαστικά θέματα – ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ».
Εκεί, στην παράγραφο «Κατά τας θεωρίας των οικουμενιστών η Εκκλησία καταντά τόπος κοινής αγοράς», γράφει ο π. Αυγουστίνος:
«Ως βλέπομεν, η αρχαία Εκκλησία εκοσκίνιζε το πλήρωμα αυτής δι’ αλλεπαλλήλων κρίσεων, εξωτερικών και εσωτερικών, και επέτρεπε την θείαν Κοινωνίαν εις τους μη βεβαρημένους με θανάσιμα αμαρτήματα. Ενώ τώρα; Ποίος δεν θρηνεί την κατάπτωσιν της σημερινής Εκκλησίας; Read more »

ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ – Ο Ελπιδοφορος, το παλαιο πτωχόπαιδο εγινε Αρχιεπισκοπος Αμερικης!!! Πως; Παλαια τεχνη του διαβολου. Ολοι την ξερουν. Κανεις τουμπες στις μασονικες στωες, γινεσαι δουλος τους & σε κανουν επισκοπο, αρχιεπισκοπο, πατριαρχη, υπουργο, πρωθυπουργο, προεδρο δημοκρατιας & αρειοπαγιτη!!! 2. Ο Σιδηροκαστρου Μακαριος έβαλε τα μπουζουκια μεσα στο Ναό.

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 20th, 2023 | filed Filed under: ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΑΙ, ΚΑΚΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

____

___

Ο Ελπιδοφορος, το παλαιο πτωχόπαιδο εγινε Αρχιεπισκοπος Αμερικης!!! Πως; Παλαια τεχνη του διαβόλου. Ολοι την ξερουν. Κανεις τουμπες στις μασονικες στωες, γινεσαι δουλος τους & σε κάνουν επισκοπο, αρχιεπισκοπο, πατριάρχη, υπουργο, πρωθυπουργο, προεδρο δημοκρατιας & αρειοπαγιτη! Ο Ελπιδοφορος θα επρεπε να ειναι καθηρημενος. Τωρα τον προσκυνάνε!!!! Τους προσκυνημενους κανουν δεσποταδες και μάλιστα τους επιλέγουν κατω απο το τραπεζι πριν επέμβει το Πνεῦμα το Αγιο, για να μη τους ξεφυγει κανένας! Το είπε ο αγωνιστης Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος. Ας τον ξανακουσουμε.

ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η φωτογραφια μιλαει

????Q?O??? Lo?U ??d??//?U???ýU

Ο Ελπιδοφορος αν ειχαμε επισκόπους αγιους θα ήταν καθηρημενος. Τωρα τον προσκυνάνε!!!! Τους προσκυνημενους  κανουν δεσποταδες και μάλιστα τους επιλέγουν πριν επέμβει το Πνεῦμα το Αγιο, για να μη τους ξεφυγει κανένας! Μας το είπε ο αγωνιστης Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος. Το δημοσιευσαμε & άλλοτε το ξαναδημοσιευουμε και τώρα, για να φυλαγομαστε απο τους μισθοτους ποιμενας. Δειτε την φωτογραφια & κρινετε:

Ο ΝΕΟΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

  • Τί έπαθε ο μετασχηματιζόμενος Φθιώτιδος ; 
  • σ.σ. «Ναι ρε, είμαστε συντηρητικοί! Τι θέλεις; Να χαίρεσαι το σκοτάδι της προόδου σου! Είμαστε συντηρητικοί και αν σ’ αρέσει!»
  • –π. Συμεών, ημιανάπαυση!!!
Γράφει ο ιατρός Λυκούργος Νάνης

 Και εξαίφνης ο μητροπολίτης Φθιώτιδος μετεβλήθη εις…πολέμαρχον! Και από την εύανδρο Φθιώτιδα, ύψωσε το λάβαρο της πολεμικής κατά της υπό της ψευτοσυντηρητικής κυβερνήσεως Μητσοτάκη μελετωμένης νομοθετικής κατοχυρώσεως του ψευτο-γάμου των σοδομιτών και της υπ αυτών «τεκνοθεσίας» αθώων και ανεύθυνων παιδιών.

Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, οφείλω να πω ότι συμφωνώ και επαυξάνω με τα όσα είπε ο εν λόγω επίσκοπος.

Μόνο που το πρόσφατο, σχετικό με το υπό συζήτηση θέμα, ανακοινωθέν της λεγόμενης ΔΙΣ (που συνεδρίασε μόνο 2 ημέρες τον τρέχοντα μήνα ενώ κάθε ημέρα συμβαίνουν σεσιμικά γεγονότα γύρω μας…) δεν είναι συντονισμένο με τον τόνο και το περιεχόμενο των συγκεκριμένων επισκοπικών δηλώσεων…

Read more »

Δωδεκα αδιαμφισβητητα σημαδια ότι οι παγκοσμιοποιητες σχεδιαζουν το τeλος της ανθρωπoτητας 2) Η ψηφιακη ταυτοποιηση των πολιτων μεσω του κινητου τηλεφωνου ως προδρομος της ψηφιακης ταυτοτητας βιομετρικων δεδομeνων 3) Ειμαστε (διαρκως) σε «πολεμο»: τωρα οχι με τον «αορατο εχθρο» αλλα με τις «καταστροφικες δυναμεις της φυσης» 4) Ο Πατριαρχης Σερβιας για την φυλακιση του Μητροπολιτη Παυλου

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 3rd, 2023 | filed Filed under: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

Δωδεκα αδιαμφισβητητα σημαδια ότι οι παγκοσμιοποιητες σχεδιαζουν το τελος της ανθρωπoτητας

50751235unled5

 Η ψηφιακη ταυτοποιηση των πολιτων μεσω του κινητου τηλεφωνου ως προδρομος της ψηφιακης ταυτοτητας βιομετρικων δεδομeνων

Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης, Δικηγόρος Αθηνών

50751235unled5Ειμαστε (διαρκως) σε «πολεμο»: τωρα οχι με τον «αορατο εχθρο» αλλα με τις «καταστροφικες δυναμεις της φυσης»

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτη 

https://kvathiotis.substack.com/p/ab7

50751235unled5

Ο Πατριαρχης Σερβιας για την φυλακιση του Μητροπολιτη Παυλου

Στις 22 Ιουλίου 2023 ο Αγιώτατος Πατριάρχης Σερβίας Πορφύριος απέστειλε επιστολές σε σειρά θρησκευτικών ηγετών και εκπροσώπων διεθνών οργανώσεων, σε υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καλώντας τους να χρησιμοποιήσουν το κύρος τους ανά τον κόσμο, προκειμένου να συνδράμουν στην αποφυλάκιση του καθηγουμένου της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου μητροπολίτη Βίσγκοροντ και Τσερνόμπιλ Παύλου, ώστε ο ιεράρχης να μπορέσει να συνεχίσει την ευαγγελική του αποστολη…

Η Σύναξη των Ρώσων Ιεραρχών καταγγέλλει το πρωτείο εξουσίας του Βαρθολομαίου.

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη

Read more »

Βορβορο & σαπιλα εκπεμπει το Φαναρι. Αρχιμαντριταδες κλεφτες, διεφθαρμενοι, αιρετικοι, προωθουνται σε δεσποτικες θεσεις, για να κλεψουν την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ μας & οι δεσποταδες μας τους κανουν πλατες!!! 2) Η Ορθοδοξη Αυτοκεφαλη Εκκλησια Αλβανιας καταγγελει ότι εξελεγη Βοηθος Επισκοπος για Αλβανους στις Η.Π.Α. κατα την χειροτονια απο Βαρθολομαιο στο Φαναρι, ειπε το Παπικο Πιστευω! 2) Δωδεκα αδιαμφισβητητα σημαδια ότι οι παγκοσμιοποιητες σχεδιαζουν το τελος της ανθρωπoτητας

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 2nd, 2023 | filed Filed under: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!!!

Η Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία Αλβανίας καταγγέλει ότι εξελέγη Βοηθός Επίσκοπος για Αλβανούς στις Η.Π.Α. που στη χειροτονία του στο Φανάρι απήγγειλε το Παπικό Πιστεύω! Δεν θ΄αφήσουν τίποτα όρθιο…

https://dimpenews.com/2023/07/28/%ce%b7-%cee%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd/

50751235unled5

Ο κλεφτης αρχιμανδριτης του Βαρθολομαιου, παραμενει κοντα του! Μονο τετοιοι μπορουν να επιζησουν κοντα του

50751235unled5 Πατηστ τον κάτω τιτλο

Κατὰ τὴν εἰς Ἐπίσκοπον χειροτονία του στὸν Πατριαρχικὸ Ναὸ τοῦ Ἁγίου Γεωργίου στὸ Φανάρι, ὁ Θεοφάνης Κόγιας ἀπήγγειλε τὸ Σύμβολο τῆς Πίστεως μὲ τὸ filioque!

50751235unled5

Δωδεκα αδιαμφισβητητα σημαδια ότι οι παγκοσμιοποιητες σχεδιαζουν το τελος της ανθρωπoτητας

50751235unled5ΕΛΛΑΔΑ

Καινε μαζι την Ελλαδα οι κυβερνητικοι & οι ρασοφοροι κομπαρσοι τους

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, Ο Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος συμβουλευει: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. 2) Γεροντας Γαβριηλ του Αγιου Ορους: Μακρια απο τον πατριαρχη Βαρθολομαιο & τους δεσποταδες που λειτουργουν με τους αχειροτονητους της Ουκρανιας 3) Διαμαρτυρια ορθοδοξων χριστιανων Φθιωτιδας για το ανιερο συλλειτουργο 3) Ελπιδοφορος, το τυφλο οργανο της παγκοσμιοποιησης, εβαλε σε αργια ιερεα της Μητροπολης Νεας Ιερσεης

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ

Ο Μητροπολιτης Φλωρίνης Αυγουστῖνος μας συμβουλευει:

«Μακρια απο τους αρουραιους της Παγκοσμιοποίησης  που ροκανίζουν τις ρίζες του δένδρο της Ορθοδοξίας…» και συνεχίζει: «Όπως πηγαίνουμε στην ευλογημένη πατρίδα μας…σε 50 χρόνια και λιγότερο, θα υπάρχουν όλων των λογιών καρύδια, μόνο έλληνες ορθόδοξοι δεν θα υπάρχουν. Μάλιστα, αυτού θα καταντήσουμε εαν δεν δημιουργήσουμε ένα ρεύμα αντιστάσεως.. (Αυτά τα λόγια τα είπε πριν ακριβῶς 50 χρόνια, στις 6.7.1972. Σε επόμενη ανάρτηση θα τα βάλουμε να τα ακουσετε και ηχητικά).

Τώρα που ο πατριάρχης Βαρθολομαιος και κάποιοι δεσποτάδες κουβαλανε τους αχειροτόνητους της Ουκρανίας στην Ελλάδα και συλλειτουργουν μαζί τους και ο ανημέρωτος λαος συμμετέχει, τι γινεται;

589345584235671765gogba

Ο Γεροντας Γαβριηλ του Αγιου Ορους απαντα:

Μακρια απο τον πατριάρχη Βαρθολομαίο και τους δεσποτάδες που λειτουργουν με τους αχειροτονητους της Ουκρανιας. Μακριά και απο τους παπάδες που δικαιολογουν και υπερασπίζονται ακόμα τον πατρ. Βαρθολομαιο.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

«Οι σχισματικοί της Ουκρανίας είναι αφορισμένοι και καθηρημένοι. Είναι αχειροτόνητοι και αυτοχειροτόνητοι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝΕ.
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ/ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ….

Την συνέχεια: https://balsamopsyxhs.gr/2022/09/11/%ce

589345584235671765gogba 

Διαμαρτυρια ορθοδοξων χριστιανων Φθιωτιδας για το ανιερο συλλειτουργο με τον σχισματικο Επιφανιο «επισκοπο» Ολβιας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ OΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

             Πρός τόν Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών
Κοινοποίηση Διαδίκτυο

Σεβασμιώτατε,
Πληροφορηθήκαμε ἀπό τήν ἐπίσημη ἱστοσελίδα τῆς Μητροπόλεώς μας γιά τό ἀνίερο συλλείτουργο μέ τόν σχισματικό Ἐπιφάνιο «ἐπίσκοπο» Ὀλβίας στίς 11-09-2022. Λυπηθήκαμε βαθύτατα γιατί ὡς τώρα εἴχατε μόνο -ἔστω- παρευρεθεῖ, συναντηθεῖ καί ὑποδεχθεῖ τούς σχισματικούς. Τώρα δυστυχῶς συλλειτουργήσατε κιόλας τό ὁποῖο, ὅπως γνωρίζετε, ἀποτελεῖ μέγα ἀτόπημα βάσει τῶν Κανόνων τῆς Ἐκκλησίας (ΜΕ΄(45ος), ΜΣΤ΄ (46ος), ΞΕ΄ (65ος) Ἀποστολικοί Κανόνες καί ὁ ΛΓ΄ (33ος) τῆς ἐν Λαοδικίᾳ Συνόδου). Αὐτό μᾶς ἐμποδίζει στό ἑξῆς νά παρευρεθοῦμε σέ τόπο πού λειτουργεῖτε ἐσεῖς ἤ οἱ ὑπόλοιποι ἱερεῖς (οἱ δύο ἱερεῖς τῆς ἐνορίας στά Καμένα Βούρλα, ὁ ἱερέας τῆς ἐνορίας στόν Μῶλο καί ὁ ἱερέας τῆς ἐνορίας στό Ρεγκίνι) πού συμμετεῖχαν στό ἀναφερόμενο γεγονός…

Την συνεχ. http://aktines.blogspot.com/2022/09/blog-post_80.html

589345584235671765gogbaΑλλο τυφλό όργανο της παγκοσμιοποίησης είναι της Αμερικης ο Ελπιδοφόρος. Τώρα που οι χριστιανοι όχι  μόνο της ομογένειας τον πηραν χαμπάρι και τον φτυνουν κατάμουτρα, αλλα και  της Ελλάδος, τιμωρει ο παλληκαράς έναν ιερέα του, γιατί εξέφρασε την διαφωνία με αυτά που κάνει!

Ελπιδοφορος εβαλε σε αργια ιερεα της Μητροπολης Νεας Ιερσεης, γιατι διαφωνοι με τις αντιχριστιανικες ενεργειες του

Ελπιδοφόρος: Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος έβαλε σε αργία από κάθε ιεροπραξία μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ενώ τον καλεί και σε πνευματικό δικαστήριο στις 4 Οκτωβρίου στις 12 η ώρα το μεσημέρι, τον Αρχιμανδρίτη Αλέξανδρο Κανταράκια. Read more »

Α’) ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΥΣΤΑΤΗ ΦΩΝΗ ΙΚΕΣΙΑΣ Β’) Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ! Ολο τον κοσμο θα κυβερνα Ρωσια, Ευρωπη, Αμερικη. Την τελευταια διαλεγει για «Μητρια», στο Φαναρι λουφαζει σαν «παραπαιδι» & πειθαρχει τυφλα. Ερχεται 29 του Μαη. Μα, 1η του Iουνη ποιος γιορταζει, η Ελλαδα; Μηπως οι Φιλοσκοπιανοι θα ’χουνε κοινη γιορτη; Δεν θα ’ρθω να σε συναντησω, την οψη σου να αντικρυσω, στου Ιουστινου τη γιορτη. Μες σε ερειπια & πτωματα, αλλες πληγες ανοιγεις… Εγγραφα Πατριαρχικα! Νασου οι πολεμοι μετα· ἀναπτυσεις συ τα μιση…. Τα ιδια λαθη, τα ιδια παθη & το συμφερον κυριαρχει (ιερεως Ιωαν. Νικολοπουλου)

Α’ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ

Του ιερέως Ἰωάννου Νικολοπούλου
Πατηστε τον τιτλο, και διαβάστε όλο το άρθρο σε pdf

Pieς to aima adelfου σουΜέλη τοῦ αὐτοῦ Σώματος τῆς Μιᾶς Ἁγίας Καθολικῆς καί Ἀποστολικῆς Ἐκκλησίας ὄντες, ἔχοντες Μίαν Κεφαλήν, τόν Δημιουργόν μας καί ἀναπλάσαντα καί σώσαντα ἡμᾶς διά τοῦ Τιμίου Αὐτοῦ Σταυροῦ, Κύριον καί Σωτῆρα «εἰς τό διηνεκές» (Ἑβρ.7,3 & 10,12-14), «Ἰησοῦν Χριστόν τόν Ἐσταυρωμένον τόν Ναζαρηνόν» (Μάρκ.16,6), εἰς Ὅν «ἀφορῶμεν ὡς εἰς Τόν τῆς Πίστεως τόν Μόνον Ἀρχηγόν καί Τελειωτήν» (Ἑβρ.12,2)· μέ τόν αὐτόν νοῦν προικισθέντες, ἄς γρηγορήσωμεν κατ’ αὐτάς ἐπαρκέστερον καί ἄς ἀνησυχήσωμεν ὡς Ἕλληνες καί Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί, μή ἐθελοτυφλοῦντες, ἀδρανοῦντες καί ἀμελοῦντες· ἐπειδή μέσα καί γύρω μας τεκταίνονται πράγματα τά ὁποῖα πολύ σύντομα θά μᾶς στοιχίσουν πάρα πολύ ἀκριβά, ἔχουν δοκιμαστῆ ἀλλοῦ μέ τραγικά ἀποτελέσματα, καί ἐξακολουθοῦν νά δοκιμάζωνται καί νά ἐφαρμόζωνται, μέ ἐνέργειες στίς ὁποῖες προβαίνουν ἄνθρωποι, οἱ ὁποῖοι καθοδηγοῦνται ἀπό δῆθεν ἄγνωστα εἰς τόν πολύ λαόν Κέντρα, γιά ἴδια Προσωπικά ἤ Θεσμικά, Οἰκουμενιστικά καί Παγκοσμιοποιήσεως

d454142812c7

Β΄Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ !
—- . —-

Εἴθε, ὅταν ἔρθῃ
νά ’χῃ
ἄλλα μυαλά,
στήν
βασανισμένη
τήν
Καλαμαριά.

Τά τοῦ Ἰουστίνου
ἄν φέρῃ καί αὐτός,
καλύτερα
νά πάῃ
νά τόν δῇ Γιατρός!

***

Μές σέ ἐρείπια καί πτώματα
ἄλλες
πληγές πάει ν’ ἀνοίξῃ,
ἀντί νά σπεύσῃ ὁ
Πανάγιος,
πρῶτα ἐκεῖνες γιά νά
κλείσῃ. Read more »

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ: «Οι σκοτεινες δυναμεις θα κλονισουν ολα τα καθεστωτα, ειτε δεξια ειτε αριστερα ειτε κεντρωα. Θα τ᾽ απαξιωσει στα ματια του λαου. Θα επικρατησουν κακοποια στοιχεια. Θα δημιουργηθη αναρχια παγκοσμια & μεσα απο το κλιμα αυτο της αναρχιας θα εκπηδηση ο Αντιχριστος. Αυτος θα ειναι ο παγκοσμιος δικτατωρ. (Τα πειθηνια οργανα των σκοτεινων δυναμεων, που βρισκονται στην Ελληνικη βουλη εκαναν προβα: Προβαλλαν & καταχειροκροτησαν τετοια τερατα στην βουλη, τους νεοναζι της Ουκρανιας!!!)

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 12th, 2022 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Οι μασκες της επαναστασης. PAUL MOREIRA. (με ελληνικους υπoτιτλους)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΓΑΛΛΟΣ δημοσιογραφος Paul Moreira, μετα απο ερευνα, σχετικα με τα γεγονοτα που εχουν συμβει στην Ουκρανια το 2014!

Οι μασκες της επαναστασης. PAUL MOREIRA. (με ελληνικους υπoτιτλους)

_________

_________

Κέντρο Επιστημονικών & Κοινωνικών Πρωτοβουλίων

Ένα ντοκιμαντέρ – έρευνα του γάλλου δημοσιογράφου Paul Moreira σχετικα με τα γεγονότα που εχουν συμβεί στην Ουκρανία το 2014! Η προβολή ταινίας στη Γαλλία εχει προκαλεσεί θύελλα αντιδράσεων των επίσημων αρχών του Κιέβου. Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην μεταφράση και την προβολή του εργου στα ελληνικά!

 589345584235671765gogba

ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ & ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

  • ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΝΕΠΥΘΗΜΗΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΕΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΑΝ & ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;

Ας προσέξουν τί εἶπε ὁ αγωνιστὴς ἱεράρχης Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης πριν ἀπὸ 45 χρόνια σε κύκλο ανδρῶν ερμηνεύοντας τὴν Β΄ Θεσσαλονικῆς ἐπιστολή. Τὰ λόγια του εἶναι ἀπομαγνητοφωνημένα. Ὑπάρχουν και ηχητικά.

«Ἔρχεται ἡ ἀναρχία. Αὐτὸ ἐπιδιώκουν οἱ σκοτεινὲς δυνάμεις. Θὰ κλονίσουν ὅλα τὰ καθεστῶτα, εἴτε δεξιὰ εἴτε ἀριστερὰ εἴτε κεντρῷα, θὰ τ᾽ἀπαξιώσουν στα μάτια τοῦ λαοῦ, γιὰ νὰ φέρουν τὴν ἀναρχία.
Τί θὰ πῇ ἀναρχία; Ἂς ὑποθέσουμε, ὅτι αὐτὴ τὴν ὥρα δὲν ὑπάρχει στρατός, δὲν ὑπάρχει χωροφυλακή, δὲν ὑπάρχει καμμιά ἐξουσία. Φαντάζεστε τί μπορεῖ νὰ γίνῃ; Θὰ ἐπικρατήσουν ἀμέσως τὰ ἄτακτα στοιχεῖα. 30, 40, 50, τὰ πλέον ἀπίθανα ἄτομα, θὰ ἔρθουν ἐπάνω στὴν ἐπιφάνεια καὶ θὰ δημιουργήσουν μιὰ χαώδη κατάστασι. Θὰ στήσουν στὴν πλατεῖα καρμανιόλα καὶ θὰ κόβουν κεφάλια, ἐν ὀνόματι κάποιας ἀγνώστου δυνάμεως. Θὰ πέσουν, λοιπόν, τὰ καθεστῶτα καὶ θὰ δημιουργηθῇ μιὰ ἀναρχία παγκόσμια. Θὰ γίνῃ αὐτὸ ποὺ ἐπιδιώκουν οἱ σκοτεινὲς δυνάμεις. Καὶ μέσα στὸ κλῖμα αὐτὸ τῆς ἀναρχίας θὰ ἐκπηδήσῃ ὁ ἀντίχριστος. Αὐτὸς θὰ εἶναι ὁ παγκόσμιος δικτάτωρ. Βλέπουμε σήμερα την ἀναρχία νὰ ἐπεκτείνεται.

Read more »

OI ANΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ THΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ: 1) Οι υγειονομικοι – απεργοι πεινας μιλουν στη «Ζουγκλα» 2) Συλλαμβανουν στην Ουκρανια ορθοδοξο ιερεα, εν ωρα Θειας Λειτουργιας (βιντεο – Δειτε το). 3) Η σατανιστικη «Εκκλησια του Εωσφορου» υποστηριζει την Ουκρανια δηλωνοντας πως «Οι μερες του Πουτιν ειναι μετρημενες»! 4) Μοσχα: «Χαντερ Μπαιντεν, Τζ. Σορος και CDC εμπλεκονται στα εργαστηρια βιολογικων οπλων της Ουκρανιας». 5) «ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ τον Πουτιν για να σταματησει ο πολεμος»! Χαμος με δυτικο δημοσιευμα! Σε μηνυσεις προχωραει ρωσικη πρεσβεια

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 30th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

Οι υγειονομικοι – απεργοι πεινας μιλουν στη «Ζουγκλα»
___

____

Ουκρανοί Ναζί εφόρμησαν εντός του Ιερού Ορθόδοξης εκκλησίας εν ώρα Θείας Λειτουργίας και συνέλαβαν Ορθόδοξο ιερέα και έναν πιστό. ΒΙΝΤΕΟ

Εδω: https://www.triklopodia.gr/%ce%bf%%b9%ce%b5%cf%81/

fb76bf1

Η σατανιστική  «Εκκλησία του Εωσφόρου» υποστηρίζει την Ουκρανία δηλώνοντας πως «Οι μέρες του Πούτιν είναι μετρημένες»!

Δεύτερη ανάρτηση που έγινε, η πασίγνωστη «βασίλισσα» του αποκρυφισμού και «ιέρεια» του Spirit Cooking, Μαρίνα Αμπράμοβιτς (ΕΔΩ και ΕΔΩ), η οποία είχε διοργανώσει και event εικονικού κανιβαλισμού, καλεί τον κόσμο να ενωθεί και να απαλλαγεί από τον Πούτιν.
Όπως αναφέρουν οι σατανιστές: «Δανοί μέλη της εκκλησίας μας έχουν ενταχθεί στην πολιτοφυλακή ξένων εθελοντών του Ζελένσκι. Δωρίσαμε 3 Bitcoin στην Ουκρανική Βοήθεια και σας ενθαρρύνουμε να κάνετε ό,τι μπορείτε για τον Ουκρανικό σκοπό. Δόξα στην Ουκρανία».

https://attikanea.info/%CE%B7-%CF%83%%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CF%84/

fb76bf1

Μόσχα: «Χάντερ Μπάιντεν, Τζ.Σόρος και CDC εμπλεκονται στα εργαστηρια βιολογικων οπλων της Ουκρανιας»

https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%b9-cdc-%ce%b5/

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ 1) Ο Μπaιντεν πρoτεινε τον βομβαρδισμo του Βελιγραδiου…. 2) ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…! 3) ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΣΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ… 4) ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?? _ JP Sears: Ukraine and Russia

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 23rd, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

Ο Μπάιντεν πρότεινε τον βομβαρδισμό του Βελιγραδίου….

https://www.brighteon.com/watch/39566992-52c3-49cb-9c21-50e78e067b29?index=14

2) ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…!

https://www.brighteon.com/watch/39566992-52c3-49cb-9c21-50e78e067b29?index=3

3) ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΣΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ…

https://www.brighteon.com/b2e78566-060e-4275-9a03-4e0c60192d8f

 

4) ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ??

_ JP Sears: Ukraine and Russia

https://www.brighteon.com/watch/39566992-52c3-49cb-9c21-50e78e067b29?index=6

1998:Προειδοποιηση καθηγουμ. Γεωργ. Καψανη † Ι.Μ.Οσ. Γρηγοριου, για ολα αυτα που βιωνουμε σημερα. «Σχεδιαζεται μια παγκοσμιοποιηση οχι μονο χωρις Χριστο, αλλα κατα του Χριστου… Το υπερκρατος, η υπεροικονομια, η υπερθρησκεια δεν θα υπηρετουν τον Χριστο & τον ανθρωπο…, αλλα τον αντιχριστο & οσους προσκυνησουν τον αντιχριστο… Οι διαφοροι θεσμοι θα αφαιρουν τις ελευθεριες των ανθρωπων προκειμενου οι ανθρωποι να γινουν πιονια στα χερια των ισχυρων της γης».

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 24th, 2022 | filed Filed under: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

«Σχεδιαζεται μια παγκοσμιοποιηση

οχι μονο χωρις Χριστο, αλλα κατα του Χριστου…»

Αρχ. Γεώργιος Καψάνης †

τραγ. μασονων*Ο Μακαριστός Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους, π. Γεώργιος Καψάνης σε μια ομιλία που έγινε πριν 24 χρόνια, προειδοποιούσε για όλα αυτά που βιώνουμε σήμερα, στο όνομα της παγκοσμιοποίησης.

Πολλοί σήμερα μιλούν για παγκοσμιοποίηση. Ενώ κάποιοι ολίγοι την σχεδιάζουν και την προετοιμάζουν. Παγκοσμιοποίηση στην οικονομία, στην δημιουργία ενός υπερκράτους, στην θρησκεία.

Η παγκοσμιοποίησις φαίνεται να είναι και ο στόχος του κινήματος της «Νέας Εποχής» που αποβλέπει στην αντικατάσταση του Χριστού από τον αντίχριστο. Read more »

«ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ» 2) ΠΡΟΔΟΤΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ 3) «Ο οικουμενισμος των ανθρωπινων δικαιωματων» (Ενα πολιτικο–ψυχολογικο οπλο εναντιον της Ορθοδοξου Εκκλησiας

«ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ»

Tὴν πίστι αὐτή, ποὺ ἀνόσιοι, ἀπάτριδες, ἀνάξια παιδιὰ τῆς Ἑλλάδος, ζητοῦν νὰ τὴν τορπιλίσουν, τὴν πίστι αὐτὴ θὰ τὴν κρατήσουμε· Εἶνε τὸ φῶς μας, εἶνε ἡ παρηγοριά μας, εἶνε ἡ ἄγκυρά μας, εἶνε ὁ φάρος μας, εἶνε τὸ φαρμακό μας, εἶνε ἡ ζωή μας. Προτιμότερο νὰ ἀποθάνουμε, παρὰ νὰ σβήσῃ ἡ πίστι..

____________

____________

ΠΡΟΔΟΤΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ  ΕΓΙΝΕ;

https://youtu.be/9FqzfGio_sU

9a150f5deb69

«Ο οικουμενισμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

(Ένα πολιτικό–ψυχολογικό όπλο εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας)

Εξ αρχής να τονίσουμε, ότι δεν είναι μόνο η αίρεση του οικουμενισμού προς αλλοίωση της Ορθοδοξίας. Χρησιμοποιείται επίσης, στην ηθικο-πολιτική «γεωγραφία» των ισχυρών πλανητικών δυνάμεων και ο οικουμενισμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Εν πολλοίς, ο οικουμενισμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι η αντίστροφη όψη των νόμων – εντολών του Θεού. Να θυμηθούμε, όμως, και την ανθρώπινη αρχή – έναρξη της αντιστροφής – παραβίασης των Θείων δικαιωμάτων, ως προβολή ανθρώπινου δικαιώματος:

«και είδεν η γυνή, ότι καλόν το ξύλον εις βρώσιν και ότι αρεστόν τοις οφθαλμοίς ιδείν και ωραίον εστι του κατανοήσαι, και λαβούσα από του καρπού αυτού έφαγε∙ και έδωκε και το ανδρί αυτής μετ’ αυτής, και έφαγον» (Γένεσις γ΄,6).

Είχαμε «δικαιωματική» αντίδραση στο θέλημα του Δημιουργού. Το χαρισματικό δικαίωμα (δώρο) στη Θέωση το μετέτρεψαν σε «έλλογη» ανθρώπινη δικαιωματική πράξη!

Η φιλανθρωπία του Θεού προχώρησε, όμως, στην αναίρεση της μεταπτωτικής αδυναμίας του ανθρώπου σε νέο πνευματικό άξονα: Read more »

Αναποδες προφητειες του Αδωνη Γεωργιαδη: α) «Σε ενα χρονο απο σημερα (9.7.2021), θα ασθενησουν ολοι οι ανεμβολιαστοι…» Λιγες μερες μετα, στις 27.7.2021, αρρωστησε ο ιδιος, πληρως εμβολιασμενος! & δηλωσε: β) Εχω κορονοϊο αλλα «ειμαι βεβαιος οτι θα νοσησω ελαφρια» (περναει δυσκολα). Περαστικα του & να μη λεει μεγαλα λογια! 2) Με κορονοϊο νοσηλευεται ο Μητροπολιτης Πατρων Χρυσοστομος (εμβολιασμενος) 3) Μολυνθηκε με Covid-19 αν & ειχε εμβολιαστει πληρως ο αντιδημαρχ. Μυκονου – Εισηχθη στο νοσοκομειο

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 3rd, 2021 | filed Filed under: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

Αναποδες προφητειες του Αδωνη Γεωργιάδη:

σωτηρες παγκοσμ.ιντΓεωργιάδης ειπε: Σε έναν χρόνο από σήμερα, θα ασθενήσουν όλοι οι ανεμβολίαστοι (https://www.kathimerini.gr › politics › georgiadis-se-en.., 9 Ιουλ 2021. Όμως δεν ήξερε ότι  ύστερα απο λίγες μέρες θα αρρώστaiνe ο ίδιος, που ήτο πλήρης εμβολιασμένος.
Ειπε και κατι άλλο: Ότι ειναι μεν θετικός στον κορωνοϊο, αλλα ξέρει ότι θα νοσήση ελαφριά, γιατί ειναι πλήρης εμβολιασμένος! Και σ’ αυτο διαψεύστηκε, γιατί διαβάζουμε: Δύσκολα περνάει τον κορονοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης – slpress.gr
Τώρα προσπαθουν να παρουσιάσουν ότι αποτελει εξαίρεση η δική του περίπτωση και ότι αν δεν ειχε εμβολιαστει θα ήταν χειρότερα. Να μήν είναι βέβαιος ούτε γι» αυτό, γιατί τα τεχνικα αντισώματα που δίνουν τα εμβολια, μπορει να εκαναν ζημιά στα φυσικα αντισώματα που αναπτύση ο οργανισμός.

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Ενας ακομη εμβολιασμενος.

Με κορωνοϊό νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος – Είναι πλήρως εμβολιασμένος

Με κορωνοϊό νοσηλεύεται τελικά ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο οποίος μεταφέρθηκε την Κυριακή εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».
Με επίσημη ανακοίνωση της η 6η ΥΠΕ γνωστοποίησε πως ο Μητροπολίτης Πατρών διανύει ήπιας μορφής πνευμονία και πως είναι πλήρως εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού.
Και εδώ τίθεται γι’ ακόμη μια φορά το ερώτημα: «Γιατί επιμένει η κυβέρνηση στα πιστοποιητικά εμβολιασμού;»
Αφού και νοσείς και μεταδίδεις, ενώ όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr και πεθαίνεις, ακόμα και αν είσαι πλήρως εμβολιασμένος….
Την συνέχεια εδω: https://www.pronews.gr/thriskeia/1006821_me-koronoio-nosileyetai-o-mitropolitis-patron-hrysostomos-einai-pliros

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Μολύνθηκε με Covid-19 αν και είχε εμβολιαστεί πλήρως ο αντιδήμαρχος Μυκόνου – Εισήχθη στο νοσοκομείο

Read more »

Οι αντιδρασεις των καταστηματαρχων και ιδιοκτητων επιχειρησεων της Κοζaνης στο lockdown (Βιντεο – kozan.gr.) 2. Ι.Μαζης: Για τον παγκοσμιο κυβερνητη που θα ερθει… «Ποια θρησκεια εξυπηρετει τη Παγκοσμιοποιηση;

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 16th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

kozan.gr. Οι αντιδρασεις των καταστηματαρχων και ιδιοκτητων επιχειρησεων της Κοζανης στο lockdown

https://youtu.be/_jn7F1BTSL4

9a150f5deb69

Ι.Μαζης για τον παγκοσμιο κυβερνητη που θα ερθει…

Ι.ΜΑΖΗΣ: «Ποια θρησκεία εξυπηρετεί τη Παγκοσμιοποίηση;
Ένας νόμος, ένας θεός, ένα κράτος διεθνές, μία θρησκεία»

____________

______________

ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 21st, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΔΕΝ YΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΜΑΣΚΑ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ; ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;

_______________

____________

Ομιλία ιατρού π. Αντωνίου Στυλιανάκη σχετικά με τις μάσκες στα παιδιά με αφορμή άρθρο παιδιάτρου για την επικινδυνότητα της μάσκας. Απόσπασμα από τα LIVE Synaxaria στις 16-8-2020. Δείτε ολόκληρη την ομιλία (LIVE 22) στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=syXCL…

ΟΙ ΑΓΑΠΟΛΟΓΟΙ THΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ & ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!! Αλλα αν αφαιρέσις την βαση η κορυφη δεν μπορει να σταθη. Εαν αφαιρεσης τα δογματα, το αγαπατε αλλήλους θα καταντηση σεξουαλικο συστημα και εκει θελουν να οδηγησουν τον χριστιανισμο

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 29th, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΟΙ ΑΓΑΠΟΛΟΓΟΙ THΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΠΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ & ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!!

______

______

Μικρο απόσπασμα ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης
π. Αυγουστίνου Καντιώτου. ‘Εγινε στις 29.6.1968

Πστις δι’ αγαπης ενεργουμενη (Γαλ. 5, 6)

Πίστι είναι τα δόγματα, τᾳ οποια δεν χωρίζονται από την αγάπη. Στην εποχή μας οι μοντέρνοι θεολόγοι τα χωρίζουν. Και στο Σύνταγμα αυτό θέλουν να κάνουν, να τα χωρίσουν.
Εμεῖς λέει το Κράτος το Ελληνικό θα προστατεύσουμε μόνο τα δόγματα, όσο τα άλλα, την ηθική, την μοντέρνα ηθική, θά κρατήσουμε λέει από όλο το Ευαγγέλιο μόνο το αγαπᾶτε αλλήλους!!! Θα κρατήσουν, λένε, το αγαπᾶτε αλλήλους, που είναι η κορυφή τοῦ Ολύμπου. Δεν μπορεῖ να μείνη η κορυφή στην θέσι της, αν πριονίσης το βουνό ολόκληρο! Υπάρχει η κορυφή, διότι υπάρχει ολόκληρος ο όγκος τοῦ βουνοῦ. Και υπάρχει το αγαπάτε αλλήλους, γιατί υπάρχουν δόγματα. Εάν αφαιρέσης τα δόγματα, το αγαπᾶτε αλλήλους θα καταντήση σεξουαλικό σύστημα και εκεῖ θέλουν να καταντήση ο χριστιανισμός.
Δεν θα χωρίσης το δόγμα από την ηθική, όχι! Δεν θα αρνηθοῦμε την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ θα την κρατήσουμε μέχρι τελευταίας μας αναπνοῆς.
Αυτοί που ζητοῦν να χωρίσουν το δογμα απο την ηθική πρέπει νά  κόψουν τα 12 κεφάλαια της προς Ρωμαίους επιστολῆς και να μείνουν τα άλλα. Δηλαδη, το -Παρακαλῶ να είστε αγνη καθαροι-, αυτά τα δέχονται, αλλά τα 12 κεφάλαια που πετοῦν είναι οι βάσεις, είναι τα θεμέλεια του Ορους, επάνω στα οποῖα υψοῦται η κορυφή το αγαπᾶτε τον Θεό αγαπᾶτε αλλήλους