Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.’ Category

O NOMOΣ ΠΕΡΙ ΚΑΘΑΡΩΝ ΖΩΩΝ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΙΝ, ΚΑΙ ΜΗ 2) Τα ειπε ολα! Επισκοπος Κολομβιας Ορθοδοξος Ινδιανος «Εμεις κοιταμε προς την Ελλαδα, ομως δεν ξερω προς τα που κοιτανε οι Ελληνες»

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 27th, 2023 | filed Filed under: ΕΛΛΑΣ, ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ., ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

O NOMOΣ ΠΕΡΙ ΚΑΘΑΡΩΝ ΖΩΩΝ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΙΝ, ΚΑΙ ΜΗ

Του ιερέως Ιωάννου  Νικολόπουλου
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Πατηστε τον τίτλο και διαβαστε το αρθρο, ειναι σε pdf

d454142812c7

Τα είπε όλα! Επίσκοπος Κολομβίας Ορθόδοξος Ινδιάνος «Εμείς κοιτάμε προς την Ελλάδα, όμως δεν ξέρω προς τα που κοιτάνε οι Έλληνες»
____

___

ΑΝΤΙΣΤΗΤΕ ΤΩ ΔΙΑΒΟΛΩ ΚΑΙ ΦΕΥΞΕΤΑΙ ΑΦ’ ΥΜΩΝ 2) Το θαυμα και η επιστήμη . ““Δηλαδη, εσεις αν και επιστημονας, πιστευετε στο Θεο; ” τραυλισε η τηλεπαρουσιαστρια σα να υπεστη εγκεφαλικo

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 9th, 2023 | filed Filed under: OI EΠIΣTHMONEΣ OMIΛOYN, ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

ΑΝΤΙΣΤΗΤΕ Τῼ ΔΙΑΒΟΛῼ ΚΑΙ ΦΕΥΞΕΤΑΙ ΑΦ’ ΥΜΩΝ

Του ιερέως Ιωάννου  Νικολόπουλου
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Πατηστε τον τίτλο και διαβαστε το αρθρο, ειναι σε pdf

589345584235671765gogba

“Δηλαδη, εσεις αν και επιστημονας, πιστευετε στο Θεο; ” τραυλισε η τηλεπαρουσιαστρια σα να υπεστη εγκεφαλικo

Θ. Μαλκίδης

Πριν από λίγο στην ΕΡΤ3, ανάμεσα σε «ειδήσεις» για τους εγχώριους και τους εισαγόμενους celebrities, ανάμεσα σε ειδήσεις που τρομοκρατούν, φοβίζουν και χειραγωγούν το λαό μας, προβλήθηκε και το συγκλονιστικό νέο για τον 17χρονο Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη, για τον οποίο ενώ είχε κινηθεί η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του γιατί πληρούσε τις προϋποθέσεις εγκεφαλικής νέκρωσης, άρχισε να συνέρχεται και να δίνει σημεία εγκεφαλικής λειτουργίας !
Η παρουσιάστρια των ειδήσεων θέλησε να δώσει το χαρμόσυνο νέο όχι ως θαύμα, αλλά ως μια κατάκτηση του 17χρονου, αλλά και να θέσει τον νευροχειρουργό κ.Σουρτζή προ των » επιστημονικών ευθυνών » του, να αποκαταστήσει δηλαδή την πιθανή παραπληροφόρηση και τη δυσφήμιση της καμπάνιας της δωρεάς οργάνων από ένα τέτοιο » τυχαίο» γεγονός….. Read more »

«ΟΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ» ΠΟΙΗΜΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ 1838-1895 2) Ένα βαθυ αρθρο που αξιζει να διαβαστει για για τον πραγματικο ρολο των ανεμβολιαστων στην πανδημι

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 27th, 2022 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

«ΟΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ»

 ΠΟΙΗΜΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ 1838-1895

Ὅλα προσεύχονται, καὶ γῆ καὶ οὐρανός κι ἀστέρια
Καὶ τὰ πουλιά ποὺ ἔχουνε στὰ σύννεφα λημέρια,
Καὶ ὅσα ἔχουνε ζωὴ κι ὅσα ζωὴ δὲν ἔχουν,
Κι ἐκεῖνα ὅπου ἕρπουνε, κι ἐκεῖνα ὅπου τρέχουν !
Ὅλα προσεύχονται ! τῆς γῆς τὸ ταπεινὸ χορτάρι
Ὁ ἥλιος ὁ περήφανος, τὸ ἀργυρὸ φεγγάρι
Ἡ θάλασσα, οἱ ῥύακες, τὸ δάσος καὶ ἡ βρύση,
Δὲν ἀπομένει τίποτε χωρὶς νὰ προσκυνήσει
Καὶ δίχως νὰ προσευχηθῇ στοῦ κόσμου τὸν Πατέρα!…

Για τη συνεχεια πατηστε τον τίτλο, ειναι σε pdf

50751374unled13

2) Ένα βαθυ αρθρο που αξιζει να διαβαστει για για τον πραγματικο ρολο των ανεμβολιαστων στην πανδημια:

«Ένα Άρθρο Γνώμης Από Έναν Εμβολιασμένο Αυστραλό Συγγραφέα»
«Αν ο Κόβιντ ήταν πεδίο μάχης, θα ήταν ακόμα ζεστό από τα σώματα των ανεμβολίαστων. Ευτυχώς οι υποχρεωτικότητες υποχωρούν και οι δύο πλευρές του πολέμου επιστρέφουν παραπατώντας  στη νέα κανονικότητα.
Οι ανεμβολίαστοι είναι οι ήρωες των δύο τελευταίων ετών, καθώς μας επέτρεψαν να έχουμε μια ομάδα ελέγχου στο μεγάλο πείραμα και να αναδείξουμε την αδυναμία των εμβολίων κατά του κόβιντ.

Read more »

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ 2) Προφητης Ηλιας ο μεγιστος των προφητων

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 20th, 2022 | filed Filed under: εορτολογιο, ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ

Του ιερέως Ιωάννου  ΝικολόπουλουΠροφ. Ηλιας
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Μόλις εἶχε γίνει 30 ἐτῶν. Ἕνας ἄντρας ψηλός λεπτός ἀθλητικός καί ἰδιαίτερα τριχωτός, δρομέας ταχύτητος πού κάποτε ξεπέρασε στό τρέξιμο ἄλογα. Καί ἦταν πολύ ἁγνός κι’ ἀπόλυτα πιστός στό Θεό. Καί εἶναι ὁ πρῶτος πού ἔμεινε ἄγαμος παρθένος….

Πατηστε τον τίτλο και διαβαστε το άρθρο

862c570e406e

Το κείμενο δημοσιεύτηκε το 2021.
Του Μυργιώτη Παναγιώτη

Προφητης Ηλιας ο μεγιστος των προφητων

Προφήτης Ηλίας, ο πλέον γνωστός και ο πλέον μεγαλύτερος από όλους τους προφήτες της Παλαιάς διαθήκης. Ονομάστηκε Θεσβίτης γιατί καταγόταν από τη Θέσβη. Έζησε τον 9ο αι. π.Χ. και λειτούργησε ως προφήτης 25 χρόνια. Κατά την γέννησή του ο πατέρας του είδε σε οπτασία δυο αγγέλους να τον ονομάζουν Ηλία και να τον σπαργανώνουν με φωτιά και να του δίδουν φλόγα να φάει. Οι ιερείς του Ισραήλ, ερμηνεύοντας την οπτασία, είπαν στον πατέρα, ότι ο γιος του θα γίνει προφήτης και θα κρίνει το Ισραήλ με δίκοπο μαχαίρι και φωτιά. Read more »

ΠΟΡΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΣΙΣ 2) Διονυσης Μακρης : Οἱ ΕΛΠΙΔΟκτονοι τῆς Νεας Ταξης 3) Βιντεο εκθετει τον Οικουμενικο Πατριαρχη. Τα πανακριβα αμφια και η απληρωτη εργασια μικρων παιδιων. 4) Οι απατεωνες ψευτομακεδονες, ψευτο-ιεραρχες των Σκοπιων δεν θα ανεχθουν λεει αλλοιωση της μοναδικοτητας της Μακεδονικης ταυτoτητας!

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 14th, 2022 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

ΠΟΡΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΣΙΣ

Πατηστε τον τιτλο & διαβαστε το αρθρο σε pdf

Του ιερέως Ιωάννου  Νικολόπουλου
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

fb76bf1

Διονυσης Μακρης : Οἱ ΕΛΠΙΔΟκτονοι τῆς Νεας Ταξης

https://youtu.be/TFByAM3QgAU

fb76bf1

Οι απατεωνες ψευτομακεδονες, ψευτο-ιεραρχες των Σκοπιων δεν θα ανεχθουν λεει αλλοιωση της μοναδικοτητας της Μακεδονικης ταυτoτητας!

Ιδού οι ορθοτομούντες του Λόγου της Αληθείας! – Οι απατεώνες ψευτομακεδόνες, ψευτο-ιεράρχες των Σκοπίων δεν θα ανεχθούν λέει αλλοίωση της μοναδικότητας της Μακεδονικής ταυτότητας!

Σημείωση : Η λέξη «Μακεδονία» και οποιοδήποτε παράγωγο της λέξης αυτής, γράφεται εντός εισαγωγικών διότι χρησιμοποιείται ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ λόγω της μετάφρασης, επειδή περιγράφει ένα ψευδοκράτος και συνονθύλευμα εθνοτήτων που δεν έχουν απολύτως καμμία σχέση με την Ελλάδα και τους Έλληνες, τουτέστιν την Μακεδονία και τους Μακεδόνες.

Read more »

«ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΟΚ» !!! Ο ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ!!! ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ & ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ & ΟΛΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ! ΑΝ ΣΕΒΟΤΑΝ & ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΣΠΟΤΗ. (Διαβαστε ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 7th, 2022 | filed Filed under: IOYΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ, ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΟΚ (pdf)

———-

Πατέρα Τύραννε, Ἐρντογκάν, πού μπαίνεις μόνο σέ Volkswan.
Σύ, γιά τή δόξα καί τό χρῆμα, ὡς καί τή μάνα σου πουλᾶς
καί σέ κ α ν έ ν α δέν μιλᾶς!!!

*  *  *

Μεγάλε Πάτερ Ἰουστῖνε μας, νιόφερτε σύ Ἀνθέ καί Κρίνε μας,
πού θές τοῦ Πάτερ Αὐγουστίνου μας νά λές κι’ ἐσύ ὅτ’ εἶσαι γιός!

Μπουκιά μεγάλη ὅση θέλῃς κι’ ὅσες φορές στό στόμα βάλε,
ἀλλά τή λέξη πιά αὐτή, ἀπό τό στόμα πλέον βγάλε.

Γελάει ὁ κόσμος σάν ἀκούῃ
«παιδί ὅτι εἶσαι τοῦ Αὐγουστίνου».
Γιά νά τοῦ μοιάσῃς δέν μπορεῖς,
εἰς τό νυχάκι του Ἐκείνου!

Την συνεχεια του ποιηματος του π. Ιωαννου
Νικολόπουλου απο την Καλαμαρια, Πατηστε τον τιτλο & διαβαστε το σε pdf

50751374unled13

Διαβαστε κάποια παλαιότερα άρθρα μας, για τα άθλια παρασκήνια στην παραίτηση του αγωνιστου Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιωτου, που εχουν σχεση με το προσωπο

ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ!!!

ΜΙΑ ΠΤΥΧΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=3529
4. ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ! ΠΟΥ «ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ Ο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ & ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ Ο ΓΕΡΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ!
https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=47654.

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ 2) ΤΑΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑΙΣ ΜΑΤΑΙΑΙΣ ΔΟΞΑΙΣ, ΑΝΑΘΕΜΑ 3) «Έθετο ο Θεος εν τη εκκλησια πρωτον αποστολους, δευτερον προφητας, τριτον διδασκαλους…»

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 27th, 2022 | filed Filed under: ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕ

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ

Του ιερέως Ιωάννου  Νικολόπουλου
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

«Πᾶς γραμματεύς μαθητευθείς εἰς τήν βασιλείαν τῶν οὐρανών ὅμοιός ἐστιν ἀνθρώπῳ οἰκοδεσπότῃ, ὅστις ἐκβάλλει ἐκ τοῦ θησαυροῦ αὐτοῦ καινά καί παλαιά» (Ματθ.13,52).
Εἶναι μιά ἀπό τίς συντομώτερες παραβολές τοῦ Κυρίου μέσα στά Εὐαγγέλια. «Γραμματεύς» εἶναι ὁ Γραμματικός, ὁ ἐπιστήμων τῶν κειμένων, ὁ διδάσκαλος τῶν γραμμάτων, ὁ φιλόλογος. Ἡ «βασιλεία τῶν οὐρανῶν» εἶναι καί σχολεῖο, ἀφοῦ ὁ Κύριος εἶναι «διδάσκαλος» κι’ αὐτοί πού τόν ἀκολουθοῦν «μαθηταί» του, κι’ ἔχουν βιβλίο τους τήν Βίβλον….

Πατηστε τον τίτλο και διαβαστε το αρθρο σε pdf

50751374unled13

ΤΑΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑΙΣ ΜΑΤΑΙΑΙΣ ΔΟΞΑΙΣ, ΑΝΑΘΕΜΑ

Του ιερέως Ιωάννου  Νικολόπουλου
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

50751374unled13

«Έθετο ο Θεος εν τη εκκλησια πρωτον αποστολους, δευτερον προφητας, τριτον διδασκαλους…»

(Απ. Παύλος – Α΄ Κορινθ. 12, 28)

Του Νικολάου Ε. Σακαλακη

Διαβάζοντας τις ομιλίες του Ι. Χρυσοστόμου στις «Πράξεις των Αποστόλων», θαυμάζουμε (γενικά) την πυκνότητα συνοχής των θεολογικών επιχειρημάτων του, τα οποία καλύπτουν τεράστια νοηματική – θεολογική έκταση, που διαλαμβάνει πολλές δογματικές θέσεις, πρακτικές τοποθετήσεις σε θέματα χριστιανικής ζωής, ερμηνευτικές – ρυθμιστικές αναλύσεις της Αγίας Γραφής και ανάλυση μεγίστων θεολογικών και ιστορικών γεγονότων, που επηρεάζουν και διαμορφώνουν το Ορθόδοξο φρόνημα της Εκκλησίας.
Στις ομιλίες αυτές αναφέρεται στη συνέχιση του απολυτρωτικού έργου του Σωτήρος Χριστού και στην διάδοση αυτού υπό των Αποστόλων, σ’ ολόκληρη την οικουμένη. Τονίζει, σχετικά: Read more »

ΑΝΤΙΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ 2) Μην την φοβαστε την Τουρκια. Του γεροντος ηγουμενου Μαξιμου Καραβα (& η ιστοσελιδα μας συμπληρωνει, να φοβαστε τους προδοτες πολιτικους μας, που βρισκονται παντου & μπορουν χωρις πολεμο να μας πουλησουν)

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 22nd, 2022 | filed Filed under: π. Μαξιμος Καραβας, ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

ΑΝΤΙΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ

Του ιερέως Ιωάννου  Νικολόπουλου
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Πατηστε τον τίτλο και διαβάστέ το σε pdf

d454142812c7Μην την φοβαστε τhν Τουρκια

Μὴν τὴν φοβάστε τὴν Τουρκιὰ, ὅσο κι ἂν ἀγριεύη,
γιατί τῆς λείπ’ ἡ δύναμι ποὺ τὴν ψυχὴ θεριεύει.

Δὲν εἶν’ μαζί της ὁ Θεὸς ποὺ κυβερνᾶ τὸν κόσμο
καὶ δίνει θάρρος στὶς ψυχὲς ἢ τοὺς ἐμπνέει τρόμο.

Ἀντὶ γιὰ Εὐαγγέλιον, νὰ τοὺς καθοδηγάη,
ἔχουνε τὸ Κοράνιον ποὺ τοὺς παραπλανάει.

Γιὰ τοῦτο λέγω, ἀδελφοί, νὰ μὴν τοὺς φοβηθῆτε,
γιατ’ εἶν’ μαζί μας ὁ Θεός… μὲ θάρρος νά σταθῆτε. Read more »

ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΜΟΥ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΕΓΩ ΘΗΣΩ;;; (Του ιερεως Ιωαννου Νικολοπουλου απο Καλαμαρια Θεσσαλονικης) 2. Zero Hedge: Οργανισμος Υγειας του Ηνωμενου Βασιλειου: Το 99% των περιπτωσεων της ευλογιάς των πιθηκων ειναι ομοφυλοφιλοι ανδρες 3) Πατελης: Θα δούμε και γκέι πρωθυπουργό στην Ελλάδα

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 16th, 2022 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΜΟΥ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΕΓΩ ΘΗΣΩ;;;

Του ιερέως Ιωάννου  Νικολόπουλου
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Πατηστε τον τίτλο και διαβάστέ το σε pdf

fb76bf1

Zero Hedge : Οργανισμός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου: Το 99% των περιπτώσεων της ευλογιάς των πιθήκων είναι ομοφυλόφιλοι άνδρες

https://katohika.gr/diethni/zero-hedge-organismos-ygeias-tou-inomenou-vasileiou-to-99-ton-periptoseon-tis-evlogias-ton-pithikon-einai-omofylofiloi-andres/

fb76bf1

Θα δουμε και γκει πρωθυπουργο στην Ελλαδα

Ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του Μητσοτακη, Αλέξης Πατέλης:

«…Έχω παντρευτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Ελλάδα έχω υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Ελπίζω ότι θα δούμε και στην Ελλάδα να γίνεται γάμος και θα είστε και καλεσμένοι».

https://katohika.gr/ellada/patelis-tha-doume-kai-gkei-prothypourgo-stin-ellada-vinteo/
Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ, μιλᾶ πολύ σκληρα γι` αυτο το αμάρτημα, που ο Θεός κατέκαψε τους Σοδομήτες. Read more »

ΕΛΕΓΧΕ ΣΟΦΟΝ, ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΣΕ (Παροιμ.9,8) 2) Η πιο δουλοπρεπης κυβερνηση στην συγχρονη ιστορια της Ελλαδας, »τελειωνει» σε λιγους μηνες. 3) Περι παρελασης-καρναβαλου στην Νεα Υορκη (υποτιθεται για 25η Μαρτιου), που γινεται 5 Ιουνιου

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 3rd, 2022 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

ΕΛΕΓΧΕ ΣΟΦΟΝ, ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΣΕ (Παροιμ.9,8)

Του ιερέως Ιωάννου  Νικολόπουλου
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Ἐν ἀναμονῇ ἐπισκέψεως τοῦ Πατριάρχου τήν Κυριακήν 29ην Μαΐου, ἀπό τοῦ Σαββάτου δέν παρέλειψα νά σοῦ ὑπομνήσω ν’ ἀποφύγῃς νά φανῇς γλείφτης, κόλακας καί ὑπερβολικός -ὅπως συνηθίζεις πάντα-, καί μή γιά μία ἀκόμη φορά ἀρχίσῃς νά τεκταίνεσαι (κατασκευάζῃς) καί σκαρφίζεσαι πράγματα πού δέν ἁρμόζουν σέ ἐπίσκοπο….

Πατηστε τον τίτλο και διαβαστε το άρθρο σε pdf

e3fdd3242c48

Η πιο δουλοπρεπης κυβερνηση

Μασωνια τερας(Οχι οτι οι αλλες κυβερνησεις μετά το Καποδίστρια ήταν Χριστιανικές και Ελληνικές. Η μασονία προωθει πολιτικους, ακόμα και εκκλησιαστικούς ηγέτες καθάρματα, χωρίς φόβο ΘΕΟΥ, χωρίς αγάπη στην Πατρίδα, χωρις σεβασμό στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, φιλόδοξους, φιλάργυρους, απάτριδες, αντίχριστους και οι Ελληνες τους ψηφίζουν!!!

Μας τα πηραν όλα, τωρα με την δικαιολογία του κορωνοίου θέλουν να κλέψουν και την ελευθερία μας, που είναι δώρο ΘΕΟΥ! Θελουν να μας περάσουν τα δεσμά και να μᾶς σέρνουν από την μύτη, μέχρι να μας τελειώσουν. Ας προσέξουμε προσέξουμε ποιους ψηφίζουμε, έστω και τώρα. Να ψάξουμε καλά και τα πατριωτικά κόμματα, γιατί και εκεί υπάρχουν υποκριτές και επικίνδυνοι άνθρωποι)

Τα παρακάτω άρθρα ειναι άπό: KALAMI e-News USA <kalami@kalami.net

Η πιο δουλοπρεπής κυβέρνηση στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, »τελειώνει» σε λίγους μήνες.
Tα υπερατλαντικά »αφεντικά» του »προτεκτοράτου», πήραν ότι ήθελαν από τον »μικρό Κυριακούλη» και είναι θέμα (ολίγου) χρόνου η πτώση του.
( ΔΙΑΒΑΣΤΕ )
…..

Περί παρέλασης-καρνάβαλου στην Νέα Υόρκη (υποτίθεται  γιά 25η Μαρτίου), που γίνεται 5 Ιουνίου Read more »

ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΙ’ ΑΠ’ ΤΟΝ ΜΠΑΡΔΑΚΑ ΣΤΑΖΟΥΝ ΣΟΡΟΠΙΑ!

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 31st, 2022 | filed Filed under: ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

(Δειτε την αγιογραφία: Επάνω απο τον τρουλο του ναου, ζήτησε ο Καλαμαριάς Ιουστίνος να ζωγραφίσουν την φάτσα του και τον πατριάρχη που τον υποδέχεται! Μεγάλο γεγονός, να μείνουν και οι δυό στην ιστορία!!! Αλλά ποιος πληρώνει τέτοιες μεγάλες παραστάσεις;)

ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

ΚΙ’ ΑΠ’ ΤΟΝ ΜΠΑΡΔΑΚΑ ΣΤΑΖΟΥΝ ΣΟΡΟΠΙΑ!

ΤΟΥ ιερέως Ιωάννου  Νικολόπουλου,

από την Καλαμαρια Θεσσαλονίκης, 28.5.2022

—— . —–

O kalamaria; Ιουστινος αποθανατ. την φατσα του

Ξεσηκωμός, χαλασμός στήν Καλαμαριά!
Ἔρχεται ὁ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ!
Σκίζεται ὁ Μπαρδάκας.
Τί νά πρωτοσκεφτῇ καί τί νά πρωτοκάνῃ
γιά νά πετύχῃ αὐτά πού ἀπό καιρό
τό ἕνα πάνω στό ἄλλο βάνει,
καί τό Χρυσόστομο
Δεσπότη νά τόν κάνῃ!

Φωταψίες στολισμός
κι’ ἦταν φῶτα, χίλια φῶτα,
μά δέν ἤτανε τό φῶς! Read more »

Ετσι παιρνουν προαγωγες & τιτλους οι κακοι ποιμενες: Ἐπιτιμος Διδακτωρ Μητροπολιτης ανευ πτυχιου θεολογιας! 2) ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 26th, 2022 | filed Filed under: ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

Ἐπ. Διδακτωρ Μητροπολιτης ανευ πτυχιου θεολογιας!

satαναςΔιὰ τὴν πλουσίαν οἰκουμενιστικήν του δρᾶσιν καὶ διὰ τὴν συμβολήν του εἰς τὴν δημιουργίαν «Ἐκκλησίας» ἀχειροτονήτων εἰς Οὐκρανίαν θὰ ἐπιβραβευθῆ μὲ ἀπόφασιν τοῦ Τμ. Κοινωνικῆς Θεολογίας καὶ Θρησκειολογίας ΕΚΠΑ ὁ πρ. Γαλλίας. Παραθέτομεν ἀπόσπασμα ἀπὸ σχετικὸν ἀνακοινωθέν: […]

Διαβαστέ το εδω:

https://orthodoxostypos.gr/%e1%bc%90%cf%80-%ce%b4%ce%bf%82-%e1%bc%84%ce%bd%ce%b5%cf%85-%cf%80%cf%84%cf%85%cf%87%ce%af/

50751235unled5Του ιερέως Ἰωάννου Νικολοπούλου
  • ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΏΝΕΤΕ, ΕΚΕΙΝΟN ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΝ.
    ΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΑ ἤ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ, ΑΝΑΤΡΕΧΕΤΕ  ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ, ἤ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝH ΣΕ ΣΑΣ Η ΩΦΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑI ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΠΟΎ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ.

ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ
—— . ——

«Μή πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοί οὔτε μαλακοί οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὔτε λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι» (Α΄Κορ.6,9-10)
«Ἡ ἀρσενοκοιτία, τῇ ὑγιαινούσῃ διδασκαλίᾳ τοῦ νόμου
τοῦ εὐαγγελίου ἀντίκειται» (Α΄Τιμ.1,10)…

Πατηστε τον τιτλο, και διαβάστε το άρθρο σε pdf το άρθρο του π. Ιωάννη

Α’) ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΥΣΤΑΤΗ ΦΩΝΗ ΙΚΕΣΙΑΣ Β’) Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ! Ολο τον κοσμο θα κυβερνα Ρωσια, Ευρωπη, Αμερικη. Την τελευταια διαλεγει για «Μητρια», στο Φαναρι λουφαζει σαν «παραπαιδι» & πειθαρχει τυφλα. Ερχεται 29 του Μαη. Μα, 1η του Iουνη ποιος γιορταζει, η Ελλαδα; Μηπως οι Φιλοσκοπιανοι θα ’χουνε κοινη γιορτη; Δεν θα ’ρθω να σε συναντησω, την οψη σου να αντικρυσω, στου Ιουστινου τη γιορτη. Μες σε ερειπια & πτωματα, αλλες πληγες ανοιγεις… Εγγραφα Πατριαρχικα! Νασου οι πολεμοι μετα· ἀναπτυσεις συ τα μιση…. Τα ιδια λαθη, τα ιδια παθη & το συμφερον κυριαρχει (ιερεως Ιωαν. Νικολοπουλου)

Α’ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ

Του ιερέως Ἰωάννου Νικολοπούλου
Πατηστε τον τιτλο, και διαβάστε όλο το άρθρο σε pdf

Pieς to aima adelfου σουΜέλη τοῦ αὐτοῦ Σώματος τῆς Μιᾶς Ἁγίας Καθολικῆς καί Ἀποστολικῆς Ἐκκλησίας ὄντες, ἔχοντες Μίαν Κεφαλήν, τόν Δημιουργόν μας καί ἀναπλάσαντα καί σώσαντα ἡμᾶς διά τοῦ Τιμίου Αὐτοῦ Σταυροῦ, Κύριον καί Σωτῆρα «εἰς τό διηνεκές» (Ἑβρ.7,3 & 10,12-14), «Ἰησοῦν Χριστόν τόν Ἐσταυρωμένον τόν Ναζαρηνόν» (Μάρκ.16,6), εἰς Ὅν «ἀφορῶμεν ὡς εἰς Τόν τῆς Πίστεως τόν Μόνον Ἀρχηγόν καί Τελειωτήν» (Ἑβρ.12,2)· μέ τόν αὐτόν νοῦν προικισθέντες, ἄς γρηγορήσωμεν κατ’ αὐτάς ἐπαρκέστερον καί ἄς ἀνησυχήσωμεν ὡς Ἕλληνες καί Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί, μή ἐθελοτυφλοῦντες, ἀδρανοῦντες καί ἀμελοῦντες· ἐπειδή μέσα καί γύρω μας τεκταίνονται πράγματα τά ὁποῖα πολύ σύντομα θά μᾶς στοιχίσουν πάρα πολύ ἀκριβά, ἔχουν δοκιμαστῆ ἀλλοῦ μέ τραγικά ἀποτελέσματα, καί ἐξακολουθοῦν νά δοκιμάζωνται καί νά ἐφαρμόζωνται, μέ ἐνέργειες στίς ὁποῖες προβαίνουν ἄνθρωποι, οἱ ὁποῖοι καθοδηγοῦνται ἀπό δῆθεν ἄγνωστα εἰς τόν πολύ λαόν Κέντρα, γιά ἴδια Προσωπικά ἤ Θεσμικά, Οἰκουμενιστικά καί Παγκοσμιοποιήσεως

d454142812c7

Β΄Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ !
—- . —-

Εἴθε, ὅταν ἔρθῃ
νά ’χῃ
ἄλλα μυαλά,
στήν
βασανισμένη
τήν
Καλαμαριά.

Τά τοῦ Ἰουστίνου
ἄν φέρῃ καί αὐτός,
καλύτερα
νά πάῃ
νά τόν δῇ Γιατρός!

***

Μές σέ ἐρείπια καί πτώματα
ἄλλες
πληγές πάει ν’ ἀνοίξῃ,
ἀντί νά σπεύσῃ ὁ
Πανάγιος,
πρῶτα ἐκεῖνες γιά νά
κλείσῃ. Read more »

ΤΙΣ ΕΓΝΩ ΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΥ; 2) ΜΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ !!! 3) ΑΣΠΛΑΓΧΝΟΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΙΑΔΑ (Του ιερεως Ιωαννου Νικολοπουλου)

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 5th, 2022 | filed Filed under: ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

1) ΤΙΣ ΕΓΝΩ ΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΥ;

589345584235671765gogba

2) ΜΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ !!!

589345584235671765gogba3) ΑΣΠΛΑΓΧΝΟΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΙΑΔΑ

Του ιερέως Ἰωάννου Νικολοπούλου

Πατηστε τους υπογραμμισμένους τιτλους & διαβαστε τα αρθρα και τους στιχους

 

«ΔΙ’ ΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΕΝΕΤΟ» 2) Ζωντανη Διαδικτυακη Ομιλια με θεμα: ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ & Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ & ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, την Πεμπτη 14 Απριλιου και ωρα 4 μ.μ. 3) Κανετε εθνικη ζημια και προδοσια | ZOOM (12-4-2022)

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 13th, 2022 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ., ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

ΔΙ’ ΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΕΝΕΤΟ

Του ιερέως Ἰωάννου Νικολοπούλου

Πατηστε τον υπογραμμισμενο τιτλο & διαβαστε το αρθρο

fb76bf1

Ζωντανή Διαδικτυακή Ομιλία με θεμα:

ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ & Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ & ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Tην διοργανώνει ο σύλλογος «Αγία Εμμέλεια» και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 4 μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο δικηγόρος κ. Γεώργιος Δασκαλούλης. Τον Ευχαριστούμε θερμά!
Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι μας στο Youtube, όπου θα μπορείτε να αφήσετε σε σχόλιο τις ερωτήσεις σας.

https://agiaemelia.blogspot.com/2022/04/14-2022.html

fb76bf1

Κανετε εθνικη ζημια και προδοσια | ZOOM (12-4-2022)

https://youtu.be/AKzQV8IOprY