Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ’ Category

Ἐλπιδοφορος Σωτηριαδης: “Έγγραφο φωτια ἀπο την Εὐρωπαϊκη Ὑπηρεσια Φαρμακων! Τα εμβολια δεν ειχαν ποτε προδιαγραφες κατασκευης για να προστατευουν απο την μολυνση ή την μεταδοση του κορωνοϊου!”

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 19th, 2024 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Ἐλπιδοφόρος Σωτηριάδης: “Έγγραφο φωτιά ἀπό τήν Εὐρωπαϊκή Ὑπηρεσία Φαρμάκων! Τα εμβόλια δεν είχαν ποτέ προδιαγραφές κατασκευής για να προστατεύουν από την μόλυνση ή την μετάδοση του κορωνοϊού!”

Άρθρο του Ελπιδοφόρου Σωτηριάδη – αναδημοσίευση από το πρωτότυπο.

Αγαπητοί,

Επισυνάπτω αντίγραφο της επιστολής που έχει αποστείλει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων (ΕΜΑ) προς συγκεκριμένους ευρωβουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο με την οποία επιβεβαιώνει ΓΡΑΠΤΩΣ (κίτρινο χρώμα) ότι τα εμβόλια δεν είχαν ΠΟΤΕ προδιαγραφές κατασκευής για να προστατεύουν από την μόλυνση ή την μετάδοση του κορωνοϊού.

Παρόλο που η συγκεκριμένη γνώση ήταν διαθέσιμη από την πρώτη στιγμή της κατασκευής των εμβολίων, τώρα επιβεβαιώνεται με τον πιο επίσημο τρόπο από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ρυθμιστική Αρχή αδειοδότησης των εμβολίων. Αυτά που δηλώναμε εμφαντικά τα προηγούμενα 3 χρόνια επιβεβαιώνονται απόλυτα.

Read more »

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 2) ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΛΟΓΓΙΝΟ. Συνενοχος στα εγκληματα αυτα & ο Βαρθολομαιος, που ανοιξε την ορεξη στους τραμπουκους της ψευτοεκκλησιας της Ουκρανιας να κηρυξουν τον διωγμο. Να τους χαιρετε & αυτος & ο ανθελληνας Μητσοτακης που κλεβει τα οπλα απο τις αποθηκες του στρατου μας & τα στελνει σε αυτους τους εγκληματιες

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 7th, 2024 | filed Filed under: ΑΞΙΟΙ & ΑΝΑΞΙΟΙ, ΔΙΩΓΜΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Kakoi poimenesΗ μεν ηγεσία της Ελλαδικής Εκκλησίας, η ανώτατη πνευματική ηγεσία του Έθνους δηλονότι, προέκρινε, ακόμη και σε αυτή την οριακή συγκυρία για το Έθνος και την κοινωνία, να μη συγκρουσθεί με την αντίχριστη Πολιτεία, επιλέγοντας για μια  ακόμη φορά τον ανώδυνο για το δαιμονοκίνητο κατεστημένο (πολιτικό, ακαδημαϊκό, δημοσιογραφικό και λοιπό) χαρτοπόλεμο και αυτόν λειψό.…
Δικαίως, η στάση της έχει επικριθεί ως κατώτερη των περιστάσεων αλλά και εξοργιστική,  αφού αφεύκτως έχει προσλάβει το χαρακτήρα της μειοδοσίας και προδοσίας της ιερής και υψηλής αποστολής της.
Υπάρχει, υποτίθεται, και μια άλλη ηγεσία  που μάλλον ουρά και πέμπτη φάλαγγα πρέπει να ονομάζεται.

(Πατηστε τον τίτλο & διαβαστε το ἄρθρο, ειναι σε pdf)

589345584235671765gogbaΔολοφονικη επιθεση κατα του καλυτερου Μητροπολιτου της Διωκομενης Ορθοδοξης Εκκλησιας στην Ουκρανια ΛΟΓΓΙΝΟΥ

Ποιος ειναι ο Επίσκοπος Λογγίνος:

ΔΕΙΤΕ: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=65119

————————————

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΟΓΓΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΟ. ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛογγινοςΟ Αρχιεπίσκοπος Λογγίνος περιγράφει όσα συνέβησαν.

Έγινε το βράδυ της 22.01.24. Χτύπησαν την πόρτα 3 φορές, και όταν την άνοιξα δέχτηκα ένα χτύπημα από το οποίο έχασα τις αισθήσεις μου.
Μετά το χτύπημα χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση. Τώρα νοιώθω καλά! Όλα είναι στο έλεος και την κρίση του Θεού! Αρχιεπίσκοπος Longhin (Jar)Δολοφονική επίθεση κατά του Μητροπολίτη Λογγίνου της Διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας από τραμπούκους του καθεστώτος. Εμφανίζεται πολυτραυματίας από επίθεση!! 

  *.  *. *

Αρχικά επιχείρησε η Ονουφρειάδα να το υποβαθμίσει… αλλά η καταγγελία βγήκε από το μοναστήρι του παθόντα ήταν αδύνατο οπότε δέχθηκε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Στην εντατική βρίσκεται ο Μητροπολίτης.. Read more »

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ & ΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ 2) ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝOΜOΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ 3) Γιατι ὅσοι στ’ ὄνομα του Χριστου βαπτισθηκατε το Χριστο ἐνδυθηκατε» 4) «Ζητουνται ευσχημονες βουλευται

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 29th, 2024 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ & ΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εχει προθεσμία μεχρι 31 Ιανουαρίου 2024, 21:00

Πατῆστε: http://www.opengov.gr/ypep/?p=847&cpage=26#comments

Κατηγορῶ της Ελλάδος ιντΤο δικό μας σχόλιο ηταν σκληρό  & το απέρριψαν, για αυτό το ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα μας, διαβαστέ το:
«Αφου σας ενδιαφερουν τα δικαιωματα της διεφθαρμένης μειοψηφίας & θέλετε να γίνουμε Σόδομα & Γόμορρα, αποποινικοποιήστε & την κλοπή & τους κλέφτες, γιατί όχι & την κτηνοβασία. Oi κτηνοβάτες, κουτάβια θα υιοθετουν & όχι αθωες ανθρωπινες υπαρξεις. Οτι ο Θεός καταδικάζει εσεις το βραβεύετε!!! Ανοιξτε την «Αποκαλυψη του Ιωάννου», για να δείτε το τέλος σας. Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΥΣ

fb76bf1ΚΥΡΙΑΚΗ 11 Φεβ 2024

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝOΜOΣΧΕΔΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩN

Εστία Πατερικών Μελετών

____________________

_____________

Ἡ ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, η ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ, ο ΙΝΚΑ, καί άλλα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών, με αφορμή την επιστημονικά απαράδεκτη, αντεθνική και αντορθόδοξη απόφαση της κυβέρνησης να φέρει στη Βουλή σχέδιο νόμου, που προβλέπει τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και το «δικαίωμά» τους στην υιοθεσία, δηλώνουν εξαρχής τη σταθερή τους αντίθεση και εκφράζουν έντονη αποδοκιμασία………..
Επειδή τέτοια σχέδια νόμου διαλύουν τον ιερό θεσμο της οικογενείας και δεν αντιμετωπίζονται από τον καναπέ, προσκαλείσθε όλοι στο Συλλαλητήριο τήν Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ώρα 3μμ, στο Σύνταγμα για να εκφράσουμε την απέχθεια μας προς το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο.

fb76bf1

Γιατι ὅσοι στ’ ὄνομα του Χριστου
βαπτισθηκατε το Χριστο ἐνδυθηκατε
»

Ὁ Ἅγιος Χρυσόστομος μᾶς λέει ὅτι ὁ βαπτισμένος, ὅπως τὸ μικρὸ παιδὶ παραδίδεται στοὺς γονεῖς του ἐνδεδυμένο, παραδίδεται στοὺς ὀρθοδόξους χριστιανούς γονεῖς του μὲ ὁλοκάθαρα, μυροβόλα καὶ  φωτεινὰ ροῦχα, μὲ τὸν ὁλόλευκο λαμπρὸ χιτώνα τῆς θείας Χάριτος.    Τὶ κάνει λοιπὸν τοὺς δαίμονες νὰ θέλουν νὰ ἀμαυρώσουν, λερώσουν αὐτὸν τὸν λαμπρό, ὁλόλευκο καὶ καθαρὸ θεῖο χιτώνα;  Ἀπάντηση: παραδίδοντας τὸ ὁλοκάθαρο ἔνδυμα τοῦ παιδιοῦ στὴν κακουργία τῶν ἀκαθάρτων, αὐτὸ τὸ ἔνδυμα θὰ τὸ λερώσουν….

Tην συνεχεια: https://www.triklopodia.gr/%e1%bc%85b5%cf%81%ece%b2%ce%b1%cf%80/

fb76bf1«Ζητουνται ευσχημονες βουλευτες»

(Κατά Λουκάν – Κεφ. 23, 50-54)

Εντύπωση προκαλεί η έλλειψη πίστεως της ελληνικής κυβέρνησης στο απεριόριστο κύρος και στην θεοπνευστία της Αγίας Γραφής, προωθώντας νόμο «περί “γάμου” ομοφυλοφίλων», την αμαρτητική απολυτότητα του οποίου καταδικάζει έντονα η Αγία Γραφή. Εκφράζει, επίσης, έλλειψη πίστης στο πλήρες διαφάνειας φυσικό σύστημα της δημιουργίας, που δεν δίνει – αναγνωρίζει άλογες, απατηλές σαρκικές μίξεις, που ανακόπτουν την φυσική πορεία της ζωής. Read more »

ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ, Για την αποπειρα δολοφονιας του Μεγαλου ηρωος της Ορθοδοξιας Αθανασιου, απο 5.000 στρατιωτες, στο τελος αγρυπνιας, μεσα στο ναο του Αγιου Θεωνα στην Αλεξανδρεια. Την κρισιμη εκεινη στιγμη ο Μ. Αθανασιος δινει εντολη απο του αμβωνος να ψαλλουν τον «πολυελαιο» και ο Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος σταματα το κηρυγμα & ψαλλουν τον κατανυκτικον αυτον υμνο.

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 18th, 2024 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ

ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

Ακουστε ενα απόσπασμα https://youtu.be/760ctGbyRXI

________________

______________

Για την απόπειρα δολοφονίας του Μεγάλου Αθανασίου, από 5.000 στρατιῶτες, που ορμησαν με εντολή τοῦ Αρειανου αυτοκράτορα σε αγρυπνια σε ναο της Αλεξάνδρειας τα μεσάνυκτα, για να τον δολοφονήσουν. Εκεινη τη στιγμη, ο ηρωας αυτος τῆς Ορθοδοξίας δίνει εντολή απο τον αμβωνα στο εκκλησιασμα να ψαλλουν τον «Πολυέλαιο». Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος σταματά σε αυτό το σημειο το κήρυγμα, για να ψάλλουν το κατανυκτικό αυτο τροπάριο

 

Αδιασειστα στοιχεια απο Κυβερνητικα Δεδομενα της Νεας Ζηλανδιας για τη Δημοκτονια των mRNA Εμβολιων

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 18th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Αδιασειστα στοιχεια απο Κυβερνητικα Δεδομενα της Νεας Ζηλανδιας για τη Δημοκτονια των mRNA Εμβολιων

Νέα Ζηλανδία: “Αδιάσειστα στοιχεία για τη Δημοκτονία των mRNA Εμβολίων” [Σύντομη Έκδοση - 16 Λεπτἀ]
1:07:49

πατηστε εδω: https://rumble.com/v40p2ho–mrna-.html

?30/11/2023 – Το πιο σοκαριστικό βίντεο που αποδεικνύει με επίσημα κρατικά στοιχεία τη δημοκτονία του πλανήτη από τα mRNA εμβόλια.

?Το βίντεο είναι μεγάλο (1 ώρα) και δεν θέλησα να κόψω κάτι ένεκα της σημαντικότητάς του. Εάν δεν έχετε το χρόνο να αφιερώσετε μία ώρα για να ακούσετε ένα άνθρωπο που θυσίασε τη καριέρα του, και διακινδυνεύει τη ζωή του για να βγάλει στο φως την αλήθεια, καλύτερα να μην δείτε αυτό το βίντεο. Μπορείτε να συνεχίσετε την πλοήγησή σας στην απέραντη, αχανή και άχρηστη υπερπληροφορία του ἰντερνετ.

?Αυτές οι αποδείξεις από τη Νέα Ζηλανδία είναι φρικτές. Αδιάψευστη απόδειξη της εσκεμμένης δημοκτονίας από τα βιολογικά όπλα Κόβιντ19. Ένας κυβερνητικός πληροφοριοδότης από τη Νέα Ζηλανδία τα βγάζει όλα στη φόρα.

?Έχει ακόμη και στατιστικά στοιχεία ανά εμβολιαστή και μπορείτε να δείτε ότι στο όνομά τους το 24% των εμβολιασμένων δολοφονήθηκε.

?Κάποιες περιοχές στη Νέα Ζηλανδία είχαν 30% θνησιμότητα από τις ενέσεις βιολογικών όπλων Κόβιντ19. Αυτό εντοπίστηκε σε συγκεκριμένα εμβολιαστικά κέντρα. Read more »

Τον Άγιο Ιερομαρτυρα Φιλουμενο τον Κυπριο επετρεψε ο Θεος να τον κατακρεουργησουν με 72 τσεκουριες για την αναλγησια της Εκκλησιας για να τον αγιοποιησει! ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ 2) Εκκλησεις απο Ελληνορθοδοξο Επισκοπο Σεβαστειας Atallah Hanna: Που ειστε, ηγετες της Δυσης που ειναι οι χριστιανικες σας αξιες; 3) ANOIKTH EΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΦΙΛΟΘΕΟ 4) Καθαιρετεοι & ανθελληνες – συλλειτουργησαν με σχισματικο ψευτομακεδονα, συμπροσευχηθηκαν με αιρετικους.

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 4th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Τον Άγιο Ιερομάρτυρα Φιλούμενο τον Κύπριο επέτρεψε ο Θεός να τον κατακρεουργήσουν με 72 τσεκουριές για την αναλγησία της Εκκλησίας για να τον αγιοποιήσει! ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

https://dimpenews.com/2023/12/04/%cf%84%ce%bf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%cf%8d/

fb76bf1

Εκκλήσεις από Ελληνορθόδοξο Επίσκοπο Σεβάστειας Atallah Hanna : Πού είστε, ηγέτες της Δύσης που είναι οι χριστιανικές σας αξίες; είστε κοντά στο χριστιανοσιωνισμό! KAI O ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ..

https://dimpenews.com/2023/12/04/%ce%b5%ce%ba%ce%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80/

fb76bf1

ANOIKTH EΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΦΙΛΟΘΕΟ

https://apotixisi.blogspot.com/2023/12/blog-post_94.html#more

fb76bf1

Καθαιρετεοι και ανθελληνες – συλλειτουργησαν με σχισματικο ψευτομακεδονα, συμπροσευχηθηκαν με αιρετικους.

σ.σ. Στην λεγόμενη «Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου» -έτσι τιμούν σήμερα τον Άγιο Ανδρέα στο Πατριαρχείο Κωνστ/Πόλεως- είδαμε ένα μικρό δείγμα του πύργου της Βαβέλ που χτίζει ο σχισματοποιός πατρ. Βαρθολομαίος. Το «νέο» αυτήν την φορά είναι ότι εκτός από τις γνωστές παρουσίες εντός του Ναού και του Ιερού Βήματος, συλλειτούργησε ο σχισματικός ψευτομακεδόνας Ναούμ! Αυτόν τον Ναούμ τον έχει επισκεφθεί στην Στρώμνιτσα ο Διδυμοτείχου Δαμασκηνός, ο οποίος όπου δει αιρετικό και σχισματικό τρέχει σαν την Βασίλω πρώτος να προλάβει.  Read more »

Ο πανοπλος στρατιωτης και το πληγωμενο παιδακι….(βιντεο) 2. Θα εισαγαγουν mRNA σε ολα τα εμβολια που υπαρχουν…. Soucharit Bhakdi (βιντεο)

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 30th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
thumbnail

Ο πανοπλος στρατιωτης και το πληγωμενο παιδακι…. (Graphic Content)

https://www.brighteon.com/5fcfa649-ae5e-41b5-a1d4-fc5cf1f42428

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ! ΤΑ ΜΜΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!   (Graphic Content)Ποιός άνθρωπος μπορεί ν’ αντέξει τόση φρίκη από τα γεννήματα των εχιδνών
thumbnail

 

Οι Ισραηλινοι Βομβαρδισαν τον Ελληνορθοδοξο ναο Αγιου Πορφυριου στη Γαζα. Φοβοι οτι οι νεκροι ειναι 40-150! Πολλοι κατω απo τα ερεiπια. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ! 2) «ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΥ» (Ομιλια μακαριστου γεροντος Αθανασιου Μυτιληναιου)

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 20th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Οι Ισραηλινοι Βομβαρδισαν τον Ελληνορθοδοξο ναο Αγιου Πορφυριου στη Γαζα. Φοβοι οτι οι νεκροι ειναι 40-150! Πολλοι κατω απo τα ερεiπια. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!

https://dimpenews.com/2023/10/19/%ce%b5%ce%ba%cf%8c%ce%b4%ce%bf/

Τραγωδια στην ελληνορθοδοξη εκκλησια του Αγιου Πορφυριου! Μητροπολιτης Γαζας: 18 νεκροι απο την ισραηλινη αεροπορικη επιδρομη (βίντεο)

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7199598_tragodia-stin-ellinorthodoxi-ekklisia-toy-agioy-porfyrioy

d454142812c7

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤ΄ΛΟΥΚΑ[: Λουκά 8,26-39]

Απομαγνητοφωνημένη ομιλία μακαριστού γέροντος Αθανασίου Μυτιληναίου, με θέμα:

«ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΥ»

[εκφωνήθηκε στην Ιερά Μονή Κομνηνείου Λαρίσης στις 20-10-1996], (Β346)

Μας καταλαμβάνει φόβος, αγαπητοί μου, κάθε φορά που έχομε ευαγγελική περικοπή, που αναφέρεται εις τους δαίμονες και τους δαιμονισμένους ανθρώπους, δηλαδή θύματα των δαιμόνων.

Ο Κύριος είχε περάσει στην ανατολική όχθη της λίμνης Γενησαρέτ, ακριβώς για να συναντήσει αυτόν τον περιγραφόμενον δαιμονισμένον άνδρα, που ακούσαμε στην ευαγγελική περικοπή. Και τον ελευθέρωσε. Και όπως γράφει ο ευαγγελιστής Ιωάννης: «Ες τοτο φανερώθη Υἱὸς το Θεο, να λύσ τ ργα το διαβόλου». Γι’αυτό φανερώθηκε. Για να λύσει τα έργα του διαβόλου. Και έργο του διαβόλου είναι να κατέχει την κτίσιν και τον άνθρωπο. Και να εμποδίζει την επέμβαση του Θεού. Και η άλογος κτίσις δαιμονίζεται πάντοτε για καταστροφή. Και πρόχειρο παράδειγμα, ο δαιμονισμός των δύο χιλιάδων χοίρων που απεπνίγησαν εις την λίμνην. Read more »

Φρικη! απο τους εβραιομασωνους σιωνιστας! Αδισταχτοι εκτελεστες αθωων ανθρωπων & νηπιων! Εχουν αναλωσιμους & τους δικους τους ανθρωπους αρκει να προχωρησουν τα σατανικα σχεδια τους…! 2) Για να μαθουμε την Ιστορια: ΕΤΣΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ… 3) Η αληθεια σε αριθμους για την Παλαιστινη

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 18th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Βομβαρδιζουν το ένα νοσοκομειο μετα το αλλο. Χτυπησαν το νοσοκομειο ”Βαπτιστης” στη Γαζα. 1.100 νεκροι! ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ

https://dimpenews.com/2023/10/17/%ce%bb%f%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b2%ce%b1%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%84%ce%bf-%ce%b9%cf%83%cf%81/

  • Φρικη! απο τους εβραιομασώνους σιωνιστάς! Αδίσταχτοι εκτελεστες αθώων ανθρωπων και νηπίων! Εχουν αναλώσιμους και τους δικους τους ανθρώπους, αρκεῖ να προχωρήσουν τα σατανικά σχέδιά τους. Βιαζονται να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση του Αντιχριστου, αλλά δεν έχουν δικό τους ναό για να τον εγκαταστησουν!

589345584235671765gogba

ΕΤΣΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ…

Νάκμπα 1948 – 2023.

 75 χρόνια εκτοπισμοί και συνεχής εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων

*Στις παραμονές του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου οι Εβραίοι στην Παλαιστίνη δεν ξεπερνούσαν το 15% του πληθυσμού της Παλαιστίνης.
Και όμως ζούσαν όλοι αρμονικά μεταξύ τους ….
Διαβαστε την συνέχεια εδω:

589345584235671765gogba

Η αληθεια σε αριθμους για την Παλαιστινη

Πριν απο τα τελευταία χτυπήματα

 Αυτό το γράφημα με στοιχεία για τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν σκοτωθεί από το 2008 μέχρι σήμερα δείχνει ακριβώς ποιος είναι ο επιτιθέμενος και ποιος δέχεται την επίθεση, ενώ εμείς κάνουμε πως δεν βλέπουμε τι συμβαίνει

ΠΗΓΗ – Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ (ηχητικο): «ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΟΡΜΗΣΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΔΩΡΩΝ, ΑΡΠΑΞΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ & ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΑΓΡΙΕΣ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ…». Αυτα γινονται σημερα, στην μαρτυρικη Ορθοδοξη Εκκλησια της Ουκρανιας, απο τους ανθρωπους του Βαρθολομαιου τους αχειροτονητους που τους εδωσε αυτοκεφαλια 2) ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ: «ΟΥΚ ΕΞΕΣΤΙ ΣΟΙ» ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΑΣ; Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 29th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

__________________

___________________

2. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ & ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Πατηστε τον τιτλο για να διαβᾶστε σελιδοποιημένο το άρθρο παλαιου συνεργατου μας

Ὁ ἅγιος Ἰωάννης ὁ Πρόδρομος ὅταν ἔμαθε ὅτι ὁ κυβερνήτης Ἡρώδης ἔπραξε ἁμάρτημα φοβερό, ὅτι ἔπραξε αἱμομιξία (δηλαδή γιὰ νὰ παντρευτεῖ τὴν ἁμαρτωλὴ Ἡρωδιάδα -τὴν γυναῖκα τοῦ ἀδερφοῦ του), καὶ ὅτι ὁ λαὸς σκανδαλίζεται μὲ τὴν ἀνήθικη ζωὴ τῶν πολιτικῶν τῆς ἐξουσίας, καὶ συγκεκριμένα ὅπως προαναφέραμε ὅταν Ἡρώδης ἀγάπησε τὴν γυναῖκα τοῦ ἀδερφοῦ του, τὴν Ἡρωδιαδα, καὶ ἔδιωξε τὴν νόμιμη γυναῖκα του γιὰ νὰ τὴν παντρευτεῖ , τότε ὁ ἡρωικὸς ἅγιος Ἰωάννης βγῆκε μπροστά. Τὴν αἱμομιξία αὐτὴ δὲν τὴν ἄφησε ἔτσι….

3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ

Πατηστε τον τίτλο για τη συνέχεια του παραπάνου αρθρου

ΚΑΤΑΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΩΣ 2) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΤΙΣ ΙΡΙΔΟΣ. ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΡΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ; ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 3) ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 11th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

ΚΑΤΑΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΩΣ

Ι. ΠΕΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . 11.8.2023.pdf_

(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-Πατηστε τον τιτλο & διαβαστε το αρθρο)
Διαφημίζουν ήδη την εμφύτευση βιοτσίπ στον εγκέφαλο, για να υποβάλλουν απ’ τα κέντρα τους  λογισμούς δαιμονικούς, υποβιβάζοντας σε άβουλους δούλους τους ανθρώπους (Ελευθερία είναι η επίγνωση της αναγκαιότητας κατά τον Μαρξ, που ήταν μυημένος στα σκοτάδια τους. Συνειδητή δουλεία δηλαδή. Οι ίδιοι βέβαια εξαιρούνται ως «υπεράνθρωποι»). Η ελευθερία είναι συστατικό ιδίωμα του κατ’ εικόνα. Αν αφαιρεθεί, παύει ο άνθρωπος να εικονίζει τον Θεό και συνεπώς αδυνατεί να αναχθεί στο «καθ’ ομοίωσιν», να θεωθεί.

Αν η ταυτότητα είναι προσφράγισμα, δεν συνιστά δέσμευση γάμου, ως αρραβώνας ολέθριος για τον πιστό;

589345584235671765gogba

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Δεν εχεΜασωνια τεραςι καμια σχεση με τις φωτογαφικές μηχανες, που εχουν τα φωτογραφία. Σκαναρουν και δεν φωτογραφίζουν το πρόσωπο και την ιριδα του ματιου. Τι κρυβεται πισω απο αυτήν την τεχνολογία, που πάνε με το ζώρι όπως στα εμβόλια για να μας τα επιβάλλουν, τα αρρωστημένα σατανικά μυαλά των παγκοσμιοποιητων, της Ε.Ε. με την βοηθεια των δικων μας πολιτικων καθάρματων , ο Θεός ξέρει. Οσοι εχετε παλαιες ταυτότητες βγάλτε μεσα στο Αυγουστο καινουργιες, πριν απο την εφαρμογη αυτης της τεχνολογίας.

Στο χερι φουσκωσαν τα επικινδυνα εμβόλια, τωρα θα σκανάρουν & το μετωπο, για να εχουν πληρη ελεγχο για την ολοκληρωτικη σκλαβια του μυαλου που θελουν, μεχρι να φάνε και αυτοι το κεφάλι τους. Διαβαστε Αποκάλυψη και κλειστε τις τηλεοράσεις που κάνουν πλυση εγκεφάλου και πλησιασται τον ΧΡΙΣΤΟ.

589345584235671765gogba

ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

Αθήνα, 6 Αυγούστου 2023

Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία από όλη την Ελλάδα που υπογράφουν το κείμενο αυτό, εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους προς την Ελληνική Κυβέρνηση, για την προαναγγελλόμενη κυκλοφορία ηλεκτρονικών (ψηφιακών) ταυτοτήτων από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, έπειτα από περίπου 40 χρόνια σταθερής λαϊκής αποδοκιμασίας και απόρριψης παρομοίων κυβερνητικών προσπαθειών.

Ως πιστά μέλη τής Εκκλησίας, παραμένουμε προσηλωμένοι στις συνοδικές αποφάσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος (1993, 2626/1997, 2641/1998) και στην παρακαταθήκη των συγχρόνων σεβασμίων και αγίων Γερόντων, οι οποίοι μας συνέστησαν να μην παραλάβουμε καμμία τέτοιου είδους ταυτότητα, με την οποία, όπως εξηγούμε παρακάτω, παραδίδουμε μετά βεβαιότητας τη θεόσδοτη ελευθερία μας στο ψηφιακό κράτος. Read more »

Τιμωρουν σκληρα την κακοποιηση ζωων οι υποκριται & κατακρεουργουν με νομους τα βρεφη, στην κοιλια της μανας τους, με τις εκτρωσεις!!!!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 28th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Στο Κογκο πουλανε παιδια 2-12 ετων μεσα σε σακους για εμπορια οργανων!! SOS παιδια! ΒΙΝΤΕΟ 2) Ο Δρ David MARTIN στο Ευρωπαϊκο Κοινοβουλιο: «Ο SARS δημιουργηθηκε απο τον άνθρωπο & η Κοβιντ19 ήταν μια σκοπιμη απελευθερωση, ένας χημικος & βιολογικος πολεμος & μια προμελετημενη τρομοκρατικη ενεργεια που διαπραχθηκε εναντιον της ανθρωποτητας (VIDEO)

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 4th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Στο Κογκό πουλάνε παιδιά 2-12 ετών μέσα σε σάκους για εμπορία οργάνων!! SOS παιδιά! Απίστευτες εικόνες διαδραματίζονται μέσα σε σάκους σαν γουρούνια στο σακί μικρά παιδιά ως και προσχολικής ηλικίας πουλιούνται για εμπορία οργάνων. Η Δύση αφαίμαξε την Αφρική και αυτή τρώει τα παιδιά της.. Το σκλαβοπάζαρο επέστρεψε.. dimpenews.com Continue reading Στο Κογκό πουλάνε παιδιά 2-12 ετών μέσα σε σάκους για εμπορία οργάνων!! SOS παιδιά! ΒΙΝΤΕΟ

589345584235671765gogba

Αποκαλυφθηκε η αληθεια στο Κοινοβουλιο της Ευρωπαϊκης Ένωσης..

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε φέτος. Εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν μέσω της Κόβιντ-19 με σκοπό το κέρδος.

Ο Δρ David MARTIN στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Ο SARS δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο και η Κόβιντ19 ήταν μια σκόπιμη απελευθέρωση, ένας χημικός και βιολογικός πόλεμος και μια προμελετημένη τρομοκρατική ενέργεια που διαπράχθηκε εναντίον της ανθρωπότητας».

Ο Δρ David Martin (https://www.davidmartin.world/about/), ιδρυτής και πρόεδρος της M-CAM ®, μιας κορυφαίας εταιρείας διαχείρισης χρηματοοικονομικών κινδύνων, σχεδιαστής ποσοτικών δεικτών, δημιουργός πολλών εταιρειών, εμπειρογνώμονας αναθεώρησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ερευνητής με δημοσιεύσεις στο δίκαιο, την ιατρική, τη μηχανική, αφού ξόδεψε αυτά τα χρόνια για να φέρει στην επιφάνεια την αλήθεια, παρουσιάζει την έκθεσή του στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής Covid III στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην ομιλία του στις 3 Μαΐου 2023, αποκαλεί την Κόβιντ19 μια πράξη προμελετημένης εγχώριας τρομοκρατίας, έναν χημικό και βιολογικό πόλεμο που διαπράττεται κατά της ανθρωπότητας.

Read more »

Δαιμονiστηκε το ”ποiμνιο” του Βαρθολομαiου στην Ουκρανiα. Κι αλλη Επιθεση με μαχαιρι κατα ιερεα στο Chornomorsk (Οδησσος) 25/12/22 και σφαγη ιερεα στη Βινιτσα. 2) Ουκρανια: Έκοψαν τον λαιμο σε ορθοδοξο ιερεα!!! Παντου αιματα, αναποδογυρισαν σταυρους 3) Εἰσβολη του πατριαρχου Βαρθολομαιου σε ξενο εκκλησιαστικο εδαφος & oi πολεμικες του κατακτητικες ενεργειες εναντιων Ορθοδοξων εκκλησιων

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 4th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

Κι αλλη Επιθεση με μαχαιρι κατα ιερεα στο Chornomorsk (Οδησσος) 25/12/22 και σφαγη ιερεα στη Βινιτσα 2/3/23. Συμβολαια θανατου κατα ιερεων;;

Δαιμονίστηκε το ”ποίμνιο” του Βαρθολομαίου στην Ουκρανία και σε αμόκ σφάζει ιερείς! ή Συμβόλαια θανάτου κατά ιερέων;;Κυνήγι κεφαλών με τιμές μέσω TV! Επίθεση 25/12/22 με μαχαίρι κατά ιερέα στο Chornomorsk ( Οδησσός) και σφαγή ιερέα στη Βίνιτσα 2/3/23;;;;
 https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%%b5%cf%81%ce%ad%ce%b1-%cf%83/

589345584235671765gogba Ουκρανια: Έκοψαν το λαιμο σε ορθοδοξο ιερεα!!! Παντου αιματα, αναποδογυρισαν σταυρος

https://balsamopsyxhs.gr/2023/01/02/%ce%bf%cf%85%8c%ce%b4%ce%bf%ce%be%ce%bf/

589345584235671765gogba ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ & ΜΟΝΑΧΩΝ,

ΤΙΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΧΕΙΡΟΤΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

 Αύριο η τελευταία λειτουργία στην περίφημη Λαύρα Σπηλαίων Κιέβου-Πετσέρσκ!! Έτσι αποφάσισε ο Ορθοδοξάρας/Ultra-orthodoxe Ζελένσκι!!! Yπερορθόδοξος σίγουρα αλλά ποιας θρησκείας γιατί υπάρχουν κι άλλες θρησκείες που έχουν Ultra-orthodoxes.

Αύριο η τελευταία λειτουργία στη Λαύρα Σπηλαίων του Κιέβου/Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ στον τρίτο ιερότερο τόπο της Θεοτόκου ανά τη γη. Εκεί όπου είναι αποθησαυρισμένα 118 άφθορα σκηνώματα. Από 1/1/ 2023, οι αρχές του Κιέβου θα σταματήσουν να αφήνουν ιερείς και πιστούς να εισέρχονται στις δύο κύριες εκκλησίες της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ…..

Διαβαστε: https://dimpenews.com/2022/12/30/%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b7-%cf%84%ce%b5%ce%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%81/

589345584235671765gogba

Ουκρανία: Διώξεις κληρικών – πιστών και αρπαγές Ιερών Ναών

https://www.romfea.gr/patriarxeia-ts/patriarxeio-mosxas/49427-oukrania-diokseis-klirikon-piston-kai-arpages-ieron-naon

589345584235671765gogba

Ο ακροδεξιός φορέας που ενισχύει το σχισματικό «Πατριαρχείο Κιέβου» συνεχίζει να δρα ανεξέλεγκτα στην Ουκρανία

https://www.ekklisiaonline.gr/ekklisiaonline/akrodeksioi-oukranoi-mpoykaran-se-orthodokso-nao-apsifontas-kai-dikastiki-apofasi-foto/

589345584235671765gogba

Εἰσβολη του πατριαρχου Βαρθολομαιου σε ξενο εκκλησιαστικο εδαφος & oi πολεμικες του κατακτητικες ενεργειες εναντιων Ορθοδοξων εκκλησιων

Πρωτοπρ. Θεόδωρου Ζήση

1. Εἰσβολὴ τοῦ πατριάρχου Βαρθολομαίου σὲ ξένο ἐκκλησιαστικὸ ἔδαφος. Read more »

ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ_Ομιλουν και οι κορυφαιοι: ο ιολογος Sucharit Bhakdi (Σουχαριτ Μπαγκντι) και ο Δικηγορος Dr. Reiner 2) Παγκοσμιο φορο τιμης του στρατηγου Christian Blanchon στους ανεμβολiαστους

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 28th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΓΩΝΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ_Ομιλουν και οι κορυφαίοι ο ιολογος Sucharit Bhakdi (Σουχαριτ Μπαγκντι) και ο Δικηγορος Dr. Reiner Fuellmich

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ & ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΤΕ

Θελουν να μας ταἰζουν με τα ψεματα και τα σκουπίδια της Παγκοσμιοποιησεως με την τηλεόραση

____

____

Πατηστε τον παρακάτω τίτλο, για να ακουστε την ζωντανη μετάδοση, στο Πάρκο της Ελευθερίας που κατέβασε το Youtube

Το παρακάτω το αφησαν γιατί δεν έχει μεταφραση στα Ελληνικα και δεν καταλαβαίνει τα λόγια του μεγαλου δικηγόρου ο Ελληνικος λαός, που δεν ξέρει Αγγλικα

https://youtu.be/r2yE98DfZZ4

589345584235671765gogba

Στο τελος σχόλιο συνεργάτου μας

2) Παγκοσμιο φορο τιμης του στρατηγου Christian Blanchon στους ανεμβολiαστους:

Δειτε & την φωτογραφία του εδω σε pdf:Παγκόσμιο φόρο τιμής του στρατηγού Christian Blanchon στους ανεμβολίαστους  Στο τελος σχόλιο συνεργάτου μας

Είναι εκεί, δίπλα σου, φαίνονται κανονικοί, αλλά είναι υπερήρωες.
Ακόμα κι αν ήμουν πλήρως εμβολιασμένος, θα θαύμαζα τους μη εμβολιασμένους που άντεξαν τη μεγαλύτερη πίεση που έχω δει ποτέ, μεταξύ άλλων από συζύγους, γονείς, παιδιά, φίλους, συναδέλφους και γιατρούς. Read more »