Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ’ Category

ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ!!! ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ· «ΩΣΠΕΡ ΗΜΕΡΑΙ ΝΩΕΝ». Η ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. 2) Η εφημεριδα »Χουρριετ» (Τουρκιας), εγκωμια Ελπιδοφορου για τον Τουρκο πολιτη που επιλεχτηκε ως Αρχιεπισκοπος στις ΗΠΑ, για να ηγηθει της ελληνικης Ορθοδοξου Αρχιεπισκοπης Αμερικης!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 17th, 2019 | filed Filed under: MASONIA, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ!!!
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ· «ΩΣΠΕΡ ΗΜΕΡΑΙ ΝΩΕΝ». Η ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

Μιὰ προφητεία τοῦ Κυρίου γιὰ τοὺς ἐσχάτους καιροὺς ποὺ πραγματοποιεῖται στὶς μέρες μας·

elpidoforos - ουν

«῞Ωσπερ αἱ ἡμέραι τοῦ Νῶε….» (Mατθ. 24, 37)
Διαβαστε εδῶ: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=68374

Προσόντα τοῦ Ελπιδοφορου! Του ἔδωσε ἡ Θεολογικη Σχολη Θεσσαλονίκης κάποια ἔδρα για να διδάξει και να τον προωθήση σε ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΘΡΟΝΟ. Αυτό δεν ειναι γνωρισμα της αξίας του, αλλα της μασονιας.

Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ, ὅπως θὰ διαβάσετε στο Τούρκικο δημοσίευμα, ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΙΔΑΝΙΚΗ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕ, ΤΟΝ ΤΑΪΣΕ, ΤΟΝ ΠΟΤΙΣΕ & ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΤΩΧΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΠΗ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ & ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΘΡΟΝΟ, ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ!!

https://www.kalami.us/2019/omogeneia/elpis_hurriyet.html

 

Η εφημεριδα »Χουρριετ» (Τουρκιας)

γιά τον »πρώτο Τούρκο πολίτη που θα ηγηθεί της ελληνικής Αρχιεπισκοπής ΗΠΑ»

(Το δημοσίευμα στα αγγλικά)

Γιά πρώτη φορά στην ιστορία, ένας ΤΕλπιδοφόρος elpidoforosούρκος πολίτης επιλέγηκε ως ο Αρχιεπίσκοπος στις ΗΠΑ, γιά να ηγηθεί της ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Ο Ελπιδοφόρος Λαμπρυνιάδης, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή Bakırköy της Κωνσταντινούπολης, επιλέγηκε γιά να διοικήσει όλες τις Ορθόδοξες Ελληνικές Κοινότητες στις ΗΠΑ. Γέννημα της Κωνσταντινούπολης, ο Λαμπρυνιάδης είχε διατελέσει διευθυντής της κλειστής Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, ένα νησί στα ανοικτά των ακτών της Κωνσταντινούπολης και έχει διδάξει ως καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα.
Ο Λαμπρυνιάδης, επιλέχθηκε από το Συμβούλιο, που ονομάζεται «ιερό Συμβούλιο» (σύνοδος) από την Ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία, η οποία αποτελείται από 12 μέλη, υπό την ηγεσία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, στην Κωνσταντινούπολη.
«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ένας Τούρκος πολίτης επιλέγεται ως ο Αρχιεπίσκοπος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό έχει μια σημαντική σημασία για την Τουρκία, επειδή ο Αρχιεπίσκοπος των ΗΠΑ είναι ο θρησκευτικός ηγέτης όλων των ελληνικών οργανώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό σημαίνει επίσης, ότι έχει και πολιτικό αντίκτυπο. Ως εκ τούτου, είναι μεγάλη ευκαιρία για την Τουρκία επειδή κάποιος που ξέρει την Τουρκία, κάποιος που καταλαβαίνει την Τουρκία, κάποιος που μιλάει τουρκικά, πρόκειται να οδηγήσει την Ορθοδοξία στις ΗΠΑ. Η σημασία αυτού του γεγονότος, είναι προφανής», τόνισε ο Λαμπρυνιάδης στην καθημερινή εφημερίδα »Χουριέτ», σε πρόσφατη συνέντευξη. Read more »

ΕΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ (Βιντεο). 2) ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 24th, 2019 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Μητροπολίτου Φλωρίνης Αὐγουστίνου Καντιώτου (βιντεο)
————–

—————

Πλὴν τοῦ θέματος τῆς Βορείου Ἠπείρου ὑπάρχει καὶ ἄλλο μεγάλο θέμα. Συγκλονίζεται ἡ Μακεδονία. Ἐπειδὴ εἶστε πατριῶτες σᾶς τὸ λέω, ὅτι δὲν πᾶμε καλά. Ἀνακινεῖται τὸ Μακεδονικὸ ζήτημα… Ἐκγυμνάζεται ταξιαρχία τρομοκρατῶν, ἡ ὁποία καὶ θὰ δράσῃ ἐδῶ στὴν Ἑλλάδα. Θὰ ἔχουμε ἡμέρες Μακεδονικοῦ ἀγῶνος. Κατόπιν αὐτῶν, πήρα ἄδεια ἀπὸ τὸν ἀρχιεπίσκοπο γιὰ νὰ κάνουμε μία συνεδρίασι οἱ ἱεράρχες τῆς Μακεδονίας. Σείεται καὶ θὰ τὴ χάσουμε τὴ Μακεδονία. Καθώς ἔχω πληροφορίες, συνελήφθησαν τρεῖς τρομοκράτες στὴν Καστοριά, ἄλλοι τόσοι στὴ Φλώρινα, καὶ τρεῖς ἐδῶ στὴ Θεσσαλονίκη.
Δὲν πάει καθόλου καλὰ τὸ Ἐθνικό μας πρόβλημα. Ἐκ’ παραλλήλου μὲ τὸ Βορειοηπειρωτικὸ πρέπει νὰ ἀγωνιστοῦμε ὡς Μακεδόνες καὶ γιὰ τὸ Μακεδονικό. Γίνεται διαφώτισι καὶ θὰ γίνῃ σὲ μεγαλύτερη κλίμακα καὶ δικαίως γίνεται. Ἀλλὰ τώρα δὲν εἶνε ἡ ὥρα τῶν Ἱεραρχῶν, τώρα εἶνε ἡ ὥρα –τὸ εἶπα καθαρὰ στὴ Σύνοδο–, τώρα εἶνε ἡ ὥρα τοῦ Παύλου τοῦ Μελᾶ. Τὸν ἀποκήρυξαν τὸν Παῦλο Μελᾶ, τοῦ ξήλωσαν τὰ γαλόνια. Ἕνας Παῦλος Μελᾶς μᾶς χρειάζεται σήμερα…

d7f55ca6e4

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Το ΔΝΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ομολόγησε (ΜΜΕ) ότι δολοφόνησε τους Έλληνες, για να σώσει τις Ευρωπαϊκές Τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Εάν θέλετε να σώσετε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ-ΑΙΓΑΙΟ-ΝΗΣΙΑ, και την Ελλάδα από ακρωτηριασμό, ψηφίστε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ κόμματα, ενάντια στη θέληση των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της ομάδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τα Πατριωτικά κόμματα «σαρώνουν» στην Ευρώπη, και σκέφτονται ΜΟΝΟ τι συμφέρει στην Ευρώπη, και στη Πατρίδα τους.
Στην Ιταλία του Σαλβίνι, στην Ουγγαρία του Όρμπαν, στη Γαλλία της Λεπέν, στην Αγγλία του Φάρατζ, στην Αυστρία του Κούρτζ, ψηφίζουνε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ κόμματα.
Εμείς εδώ τι κάνουμε;;;
Μέχρι η Βουλγαρία έκλεισε τα σύνορα στους Λαθρό…..
Εμείς Ψηφίζουμε τους δούλους του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! (ΤΣΙΠΡΑ κ.λ.π. Ανθέλληνες).
Δεν σκεφτόμαστε τη Μακεδονία, το Αιγαίο, τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, τα Μνημόνια, την επιτροπεία (ΘΕΣΜΟΙ) των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Αυτοί οι Πατριώτες Ευρωπαίοι πολιτικοί ΔΕΝ θέλουν Μουσουλμάνους ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ Λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, και στη χώρα τους.
Ενώ οι «Έλληνες», Ανθέλληνες πολιτικοί, υποτασσόμενοι στους ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ θέλουν Ισλαμιστές Λαθρό στην Ελλάδα. Read more »

12 ερωτηματα για τον »αρχιεπισκοπο» Ελπιδοφορο 2) Σκοπος τους τελικος ειναι, να μπερδεψουν τους πιστους.

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 20th, 2019 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

12 ερωτηματα για τον »αρχιεπισκοπο» Ελπιδοφoρο

αγωνιστειτε εν

Αντί των φιλοφρονήσεων και των διαχύσεων »αγάπης», που με τον τρόπο που τις γράφει ακούγονται αστείες και ανειλικρινείς, ο »καρδινάλιος» Ελπιδοφόρος (και σε αναμονή »αρχιεπίσκοπος Αμερικής», αν η δικαστική εξέλιξη γιά την παράνομη »εκλογή» του το επιτρέψει), θα αποκτούσε πολύ ευκολότερα την εμπιστοσύνη όλων μας, εάν απαντούσε σε μερικές απλές ερωτήσεις, επειδή υπάρχουν πολλές και έντονες αντιδράσεις στην Ομογένεια ΗΠΑ, για την επιλογή του:

  • 1) Εάν η αντιπαράθεση Ελλάδας-Τουρκίας στο Αιγαίο καταλήξει σε ένοπλη σύγκρουση, που είναι πιθανή όπως όλα δείχνουν, ως Αρχιεπισκοπή-Αρχιεπίσκοπος και ως Τούρκος υπήκοος, θα είναι με το μέρος της Ελλάδας ή της Τουρκίας; Με δεδομένο ότι το πλήρωμα της Εκκλησίας στις ΗΠΑ, είναι σχεδόν ολικά ‘Ελληνες ή ελληνικής καταγωγής Αμερικανοί. ‘Εχουμε κάθε δικαίωμα να γνωρίζουμε την θέση του, επειδή ο προϊστάμενός του, ο κ. Βαρθολομαίος, είναι γνωστό ότι »ευλόγησε» τα τουρκικά »ασκέρια» στην εισβολή και παράνομη κατοχή συριακού εδάφους.
  • 2) Ποιά η θέση του γιά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και την κατοχή του 1/3 του εδάφους της;
  • 3) Εάν η Ομογένεια προχωρήσει σε αίτημα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού, θα είναι μαζί της ή θα σταθεί εμπόδιο; (Σημ.: είναι γνωστές οι πιέσεις που δέχτηκε ο Αρχιεπ. Δημήτριος για το θέμα και οδήγησαν πιθανότητα, μεταξύ αλλων, στο σπρώξιμό του προς παραίτηση).
  • 4) Ποιά η θέση του γιά το κλείσιμο ελληνικών σχολείων από την Αρχιεπισκοπή;
  • 5) Δημοσιεύματα και σε αμερικάνικα ΜΜΕ τον αναφέρουν ως »πράκτορα τουρκικών Υπηρεσιών». Διαψεύδει ή όχι;…

Tη συνεχεια: https://www.kalami.us/2019/omogeneia/elpidoforos_erwthmata.html

9a150f5deb69

Σκοπος τους τελικος ειναι, να μπερδεψουν τους πιστους

Γράφει ὁ Φώτης Μιχαήλ, ἰατρός

Οἱ θιασῶτες τῆς παναιρέσεως τοῦ οἰκουμενισμοῦ ἔχουν κυριολεκτικά ξεσαλώσει στίς ἡμέρες μας. Μέχρι χθές κάνανε τόν δῆθεν εὐσεβῆ καί πατροπαράδοτον. Σήμερα, ὅμως, ἔχουν πετάξει ἀπό πάνω τους τίς προβιές τῆς μεταμφίεσης καί ἄφησαν νά φανοῦν πλέον ξεκάθαρα οἱ πραγματικές τους προθέσεις.
Δέν προφταίνουμε ἁπλῶς καί μόνον νά μετρᾶμε τίς δαιμονικές τους ἐπινοήσεις!
Ὕπνος δέν τούς πιάνει, γιά νά σκέφτονται τί νεώτερο θά ἐπιχειρήσουν, ὥστε νά μπερδέψουν ἀκόμα περισσότερο τίς συνειδήσεις τῶν πιστῶν.

Ὁ ἐν πολλοῖς τεχνηέντως ἀκατήχητος λαός μας, δυστυχῶς, ἀδυνατεῖ νά ξεχωρήσει τήν ὄντως Ἀλήθεια ἀπό τίς ψευτοαλήθειες τῶν οἰκουμενιστῶν και ἔτσι πολύ εὔκολα πέφτει θῦμα τῶν παγίδων, πού στήνουν οἱ ἀντίχριστοι.
Μιλᾶνε καί οἱ οἰκουμενιστές γιά ἀγάπη, ἀλλά ὄχι μέ τήν γλῶσσα τοῦ Μαθητῆ τῆς Ἀγάπης, τοῦ Ἰωάννου, πού ἀπαγόρευε ἀκόμα και τήν καλημέρα στούς αἱρετικούς.
Μιλᾶνε καί οἱ οἰκουμενιστές γιά εἰρηνική τάχα συνύπαρξη μέ τούς αἱρετικούς καί τούς ἀλλοθρήσκους. Περιφρονοῦν, ὅμως, ὑβριστικά τούς Ἀγίους μας Πατέρες, πού καταδικάζουν μέ καθαίρεση καί ἀφορισμό, ἀκόμα καί τήν ἁπλῆ εἴσοδο σέ συναγωγές καί τζαμιά. Read more »

Βαριες κατηγοριες για τον νεο Αρχιεπισκοπο Αμερικης Ελπιδοφορο: «Πρακτορας των Τουρκων»-Πως μπλεκουν την Ελλαδικη Εκκλησια και τις «Νεες Χωρες» α) ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ β) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ

author Posted by: Επισκοπος on date Μαι 16th, 2019 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ. 

Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΗ

 *  *  *

ΤΗΝ ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ(!!!), ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΝΑ TΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΑΠΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ,  ΑΘΕΟΦΟΒΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ.

Διαβάστε το βιβλίο σε pdf, του Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου:

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ

 *  *  *

Βαριες κατηγοριες για τον νεο Αρχιεπισκοπο Αμερικης:

«Πρακτορας των Τουρκων»-Πως μπλεκουν την Ελλαδικη Εκκλησια και τις «Νεες Χωρες»

https://www.pentapostagma.gr/2019/05/%ce%b2%ce%b1%f.html

Άρχισαν το όργανα στην πλευρά του Ατλαντικού μετά την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου.

Oι αντιδράσεις φουντώνουν και το ιστολόγιο Orthodox Christian Laity επικαλούμενο άρθρο στο Veterans Today  κατηγορεί ούτε λίγο ούτε πολύ τον κ.Ελπιδοφόρο για πράκτορα των Τούρκων!!

Χωρίς βεβαίως να υιοθετούμε τις πληροφορίες, παραθέτουμε τα στοιχεία που επικαλείται το άρθρο και αναμένουμε την αντίδραση από πλευράς Φαναρίου. 

Σύμφωνα λοιπόν με τις κατηγορίες ο Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος έχει στενούς δεσμούς με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Το άρθρο αναφέρει πως κύριος στόχος της Άγκυρας είναι να αποδυναμώσει την Εκκλησία της Ελλάδας και να επεκτείνει την επιρροή της Κωνσταντινούπολης. Και ένας από τους κύριους ρόλους αυτής της διαδικασίας ανήκει στον Μητροπολίτη Προύσης.
Η σταδιοδρομία του ιεραρχείου εξελίσσεται πολύ γρήγορα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που επικαλείται το άρθρο, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ενδιαφέρθηκαν για την προώθησή του και συνεργάστηκαν μαζί του από τα τέλη της δεκαετίας του 1990.

 

Και το άρθρο συνεχίζει υπογραμμίζοντας πως για την Άγκυρα, ο μητροπολίτης είναι σχεδόν ένας τέλειος πράκτορας:  μισός Τούρκος, μιλάει επίσης άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά. Συμπεριλαμβάνεται συχνά σε διάφορες επιτροπές που συμμετέχουν σε διεθνείς διακλαδικές εκδηλώσεις τόσο στην Τουρκία όσο και στο εξωτερικό, γεγονός που του επιτρέπει να παρακολουθεί όλες τις σχετικές διαμάχες και συμφωνίες μεταξύ των Ορθοδόξων αρχών. Επιπλέον, συχνά προσκαλείται σε κοινές δεξιώσεις και είναι μέλος των ελληνικών διπλωματικών κύκλων στην Τουρκία.

Eτσι, ποιοι είναι οι στόχοι της Άγκυρας και τι ανατίθεται στον Ελπιδόφορο με βάση όσα ισχυρίζεται το άρθρο: Read more »

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΠΡΟΣΘΗΚΗ EΠΙΚΑΙΡΩΝ ΣΤΙΧΩΝ ΣΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ». (Του ηγουμενου της Αγιας Παρασκευης Μηλοχωριου Πτολεμαϊδος, συνοδευεται με βιντεο)

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 9th, 2019 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΤHTA ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

————

———-

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΧΩΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΥ «ΣΤΙΧΟΠΛΟΚΟΥ»

Μακεδονία ξακουστή,
Τοῦ Ἀλεξάνδρου ἡ χώρα,
Ποὺ τὄνομά σου το ἔνδοξο
Πούλησαν σ᾽᾽ἄλλη χώρα.
*  *  *
Ἤσουνα πάντα Ἑλληνική,
Ἑλλήνων τὸ καμάρι,
Μὰ οἱ ἄθεοι ποὺ κυβερνοῦν
Σ᾽ ἔβγαλαν στὸ παζάρι.
* * *
Τὸ διαμαντένιο στέμμα σου
Βγάλε ἀπὸ τὸ κεφάλι,
Γιατὶ οἱ νέοι γενίτσαροι
Σὲ ξεπουλῆσαν πάλι.
* * *
Ἡ Μακεδονία εἶναι Ἑλληνική,
ἀλλὰ τὴν πουλῆσαν οἱ πολιτικοί.(ἐπωδὸς) (δίς)

 Γραμμένο ἀπὸ π. Μάξιμο Καραβᾶ

Η εκδηλωση στη Φλωρινα για την αποδομηση και τις νομικες αντιφασεις που οδηγουν στην καταργηση της Συμφωνιας των Πρεσπων (video, pics) 2) ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ-ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΛΙΒΕΡΑ ΞΥΝΩΡΙΣ. ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΙΚΟΥΣ

Η εκδηλωση στη Φλωρινα για την αποδομηση και τις νομικες αντιφασεις

που οδηγουν στην καταργηση της Συμφωνιας των Πρεσπων

Η αποδόμηση και οι νομικές αντιφάσεις που οδηγούν στην κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν το αντικείμενο της εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Φ.Σ.Φ «Ο Αριστοτέλης» και ο δήμος Φλώρινας, με κεντρικούς ομιλητές τους:

Κρις Σπύρου, πρώην Γερουσιαστή των Η.Π.Α., Πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθήνας,
Αριάδνη Νούκα, Δικηγόρο και επικεφαλής της ομάδας «Νομική Αποδόμηση της Συμφωνίας των Πρεσπών»,
Μανώλη Κοττάκη, Δημοσιογράφο, Εκδότη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αίθουσα ήταν κατάμεστη, ενώ μετά τις ομιλίες τέθηκαν ερωτήματα από το κοινό. Ξεχωριστή στιγμή επίσης όταν όλοι μαζί τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» και έψαλαν τον εθνικό ύμνο.

Δείτε στο παρακάτω video ΟΛΗ την εκδήλωση
_________

_______

http://neaflorina.gr/2019/03/i-ekdilosi-gia-tin-apodomisi-kai-tis-nomikes-antifaseis-poy-odigoyn-stin-katargisi-tis-symfonias-ton-prespon-video-pics/

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ-ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:

ΘΛΙΒΕΡΑ ΞΥΝΩΡΙΣ. ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΙΚΟΥΣ

Τοῦ ιατροῦ Λυκούργου Νάνη
Χαμόγελα και αβρότητες ανάμεσα στον αρχιεπίσκοπο και τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα αλλά και αξιοσημείωτες σκέψεις και στοχασμούς με καταφυγή μάλιστα σε αγιογραφικά κείμενα,  από τη μεριά του Προέδρου της Δημοκρατίας , στα πλαίσια του εορτασμού της Κυριακής της Ορθοδοξίας.  Μάλιστα ο κ.Παυλόπουλος βράβευσε τον αρχιεπίσκοπο. Σε παρόμοια ενέργεια είχε προβεί προ καιρού τόσο η ΔΙΣ όσο και μεμονωμένοι μητροπολίτες… Θεώρησαν άξιο βράβευσης τον κ.Παυλόπουλο! Ω της απονοίας των! Προφανώς εμπνεύσθηκαν τη στάση τους εν προκειμένω από αυτήν των αγίων Ιωάννου του Προδρόμου, Αμβροσίου Μεδιολάνων και Ιωάννου του Χρυσοστόμου απέναντι στην πολιτική εξουσία (και λίγη ειρωνεία χρειάζεται. Δεν είναι κατ ανάγκην κακό κάτι τέτοιο)…Πού καταντήσαμε αλήθεια!
Τα πλέον ακατάλληλα πρόσωπα στελεχώνουν τις  πλέον υπεύθυνες θέσεις, έχοντας  καταντήσει μαριονέτες του άθεου και εκκλησιομάχου Τσίπρα και των νεοταξιτών.  Αμφότεροι είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας της υψηλής αποστολής τους.

Read more »

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: Mαζικη συγκεντρωση για τη Μακεδονια στην Κατερινη (βιντεο). 2) ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!!! ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ & ΘΡΑΣΟΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΦΑΝΩΣΟΥΝ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! 3) Το δογμα της «γαλαζιας πατριδας» τωρα που μπηκε Μαρτης [ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Υποναυαρχος Λ.Σ (ε.α)]

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 13th, 2019 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Mαζική συγκέντρωση για τη Μακεδονία στην Κατερίνη – Στο συλλαλητήριο & η ματωμένη σημαία του Πισοδερίου – Δείτε βίντεο

Χωρίς διακοπή συνεχίζονται οι αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών στην Μακεδονία για την Συμφωνία των Πρεσπών ακόμη και σχεδόν δύο μήνες μετά την επικύρωση της από την Βουλή…

https://www.pentapostagma.gr/2019/03/m%ce%b1%ce%b6%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84.html

9a150f5deb69

ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!!!

προδοτεσ

ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ & ΘΡΑΣΟΣ!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΦΑΝΩΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει μέσα στην εβδομάδα ο Νικολά Ντιμιτρόφ και θα δώσει το παρών σε βράβευση του Νίκου Κοτζιά.

Διαβαστε: https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/757498_n-ntimitrof-episkepsi-stin-athina-stis-15-16-martioy-sta-plaisia-vraveysis

9a150f5deb69

Το  δογμα της «γαλαζιας πατριδας»
τωρα που μπηκε Μαρτης

Τοῦ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οι γείτονές μας, οι Τούρκοι, με αέρα υπερδύναμης, σε απομίμηση παλαιοτέρων δογμάτων Αμερικανών και Ρώσων Προέδρων, πρόσφατα, παρήγαγαν και το δικό τους δόγμα, το δόγμα της «γαλάζιας πατρίδας». Δηλαδή, μιας θάλασσας 462.000 τετραγωνικών χιλιόμετρων, στο Αιγαίο, στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο. Μιας έκτασης, την οποία δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να την υπερασπιστούν, καθώς κάνοντας λόγο για «γαλάζια πατρίδα» δεν εννοούν μόνο «ενεργειακά δικαιώματα» αλλά και «καθαρά κυριαρχικά».
Το θέμα όμως δεν είναι τωρινό. Δεν πρόεκυψε έτσι ξαφνικά. Εδώ και χρόνια αφήκαμε τα πράγματα να μας οδηγήσουν εδώ που φτάσαμε. Οι υποχωρήσεις μας, προς τους θρασείς Τούρκους, διαδέχονταν η μια την άλλη. Read more »

Η Γεροβασιλη τρεμει το διαδυκτιο και απειλει ολους τους Ελληνες: «Οποιος αντιδρα απο το διαδικτυο κατα της κυβερνησης διαπραττει αδικημα – Σας παρακολουθουμε ολους» 2) Η Πανελληνια Ομοσπονδια Αστυνομικων καταδικαζει τις προληπτικες προσαγωγες

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 7th, 2019 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Η Γεροβασιλη τρεμει το διαδυκτιο και απειλει ολους τους Ελληνες: «Οποιος αντιδρα απο το διαδικτυο κατα της κυβερνησης διαπραττει αδικημα – Σας παρακολουθουμε ολους»

ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΜ.

Μέτρησε, ἄραγε, ἡ παραπάνω κυρία, πόσα ιστολόγια τους φτύνουν και τους κατηγοροῦν για την ἀνθελληνικὴ πολιτική τους καὶ μόνο οἱ ἀνθέλληνες καί οἱ Σκοπιανοί τους ἐπαινοῦν; Δεν ξέρει ὅτι οἱ Ἕλληνες που γράφουν ἐναντίον τους, εἶναι ἀπόγονοι μαρτύρων και δεν φοβοῦνται τις ἀπειλές της; Πολύ περισσότερο τωρα ποὺ η δημοτικότητά τους ἔφτασε στα παλιά ποσοστά τοῦ 6% καί μόνο οἱ παράνομοι ἀλλοδαποί τους επαινουν και βιάζονται να τους κάνουν «έλληνες» για νὰ τους ἀνεβάσουν τα ποσοστά;

Αν κανεὶς καβαλίση το καλάμι νομίζει ὁτι αὐτὸς εἶναι το παν και ὅλοι πρέπει νὰ κάθονται σούζα μπροστά τους! Δεν πῆρε χαμπάρι ἡ Γεροβασίλη ὅτι δὲν θα εἶναι ἀκόμα πολύ καιρό στην ἐξουσία και μετὰ θὰ τρέμει αὐτοὶ τους Ἕλληνες για την συμπεριφορά της.

Διαβάστε την εδω:

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/756243_ol-gerovasili-gia-prosagoges-otan-kapoios-vgainei-sto-diadiktyo

vr1257428658wt4

Η Πανελληνια Ομοσπονδια Αστυνομικων καταδικαζει τις προληπτικες προσαγωγες

Σε άλλο μήκος κύματος από την πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αναφορικά με τις προληπτικές προσαγωγές

Σε άλλο μήκος κύματος από την πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αναφορικά με τις προληπτικές προσαγωγές.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΑΣΥ «καταδικάζει κατηγορηματικά τις «προληπτικές προσαγωγές» – με τον τρόπο και για τους λόγους που έγιναν προ μερικών ημερών στα Γιαννιτσά κατά την πραγματοποίηση μιας πολιτικής συγκέντρωσης – με στόχο την εξασφάλιση ενός αποστειρωμένου πολιτικά περιβάλλοντος για τον εκλεκτό ομιλητή της κυβέρνησης».
Και προσθέτει: «Τέτοιες αποφάσεις και ενέργειες, αφενός παραβιάζουν ευθέως τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών για ελεύθερη δημοκρατική έκφραση και διακίνηση των ιδεών τους, αφετέρου δε, φέρνουν τους πολίτες και την κοινωνία ολόκληρη, απέναντι στην Ελληνική Αστυνομία, που εκ του νόμου οφείλει να προστατεύει τις ελευθερίες και τα δικαιώματά τους, χωρίς κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες.

Read more »

ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ & ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ & ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ & ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ 1) ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ & ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ – ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ 2) TO BΡABEIO THΣ ΠΡOΔOΣIAΣ!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 5th, 2019 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

 ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ & ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ

ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Υψωθηκε ο Σταυρος στη Μυτιληνη copyΚατασχέθηκαν και δύο γερανοφόρα οχήμα που υψωσαν τον Σταυρό!!!

Σκληρή μάχη για τον Σταυρό και την πίστη τους δίνουν οι κάτοικοι στην Λέσβο λες και ζούνε σε ξένη χώρα. Πριν λίγο έγινε γνωστό πως στην αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου έχουν συλληφθεί 33 πολίτες επειδή έστησαν σήμερα το πρωί στη θέση Απελή στα Τσαμάκια ένα νέο Σταυρό, στη θέση του παλιού που κάποιοι είχαν καταστρέψει.
Συγκεκριμένα, χτες βράδυ μεγάλη ομάδα Eλλήνων προσπάθησε και κατάφερε να τοποθετήσει ένα τεράστιο σταυρό πάνω από 15 μέτρα στη θέση Απελή.
Αρχικά οι άνδρες της αστυνομίας που πήγαν στο σημείο του συμβάντος προχώρησαν στη σύλληψη δύο πολιτών, όμως οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί, θέλησαν να προσαχθούν όλοι μαζί , μην εκθέτοντας τους δύο συμπολίτες τους.
Συνολικά 33 άτομα κρατούνται στην αίθουσα συσκέψεων της Αστυνομίας…
Τη Συνέχεια: https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/755399_sygklonistikes-foto-mahi-gia-ton-stayro-tin-pisti-toys

 4219881

«Σημεια & Τερατα» στη Λεσβο:

«Πρόκληση κατά της Τουρκίας η ανέγερση Σταυρού» λέει φιλοτουρκική ΜΚΟ – Πολεμούν την Ορθοδοξία

https://www.pentapostagma.gr/2019/03/%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%B2%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84.html

 Ας πουνε, λοιπον ξεκαθαρα, οι μπολσεβικοι,

πώς τά νησιά τῆς Δωδεκανήσου δέν εἶναι πλέον Ἑλληνικά δέν εἶναι πλέον Χριστιανικά

…Στήν Λέσβο συνέβη, πού σέ πεῖσμα τῶν μπολσεβίκων καί τῶν κάθε λογῆς ἐκφραστῶν τῆς ΝΤΠ, οἱ κάτοικοι ἐτοποθέτησαν ἕναν Σταυρό στήν θέσι ἐκείνου πού γνωστά-ἄγνωστα ὄντα, (ἀπό κάποια Σορο-ΜΚΟ, πιθανῶς) εἶχαν στήν κυριολεξία ἰσοπεδώσῃ, σήμερα τό πρωΐ. Ἀποτέλεσμα: κατέφθασαν ἀστυνομικές δυνάμεις καί συνέλαβαν 33 Ἕλληνες, ὡς τί ἄρα γε;  Γιά ποιά πρᾶξι κατηγοροῦνται; Ποιά ἦταν ἡ ἀνομία στήν ὁποία προέβησαν; 
Ὁ Σταυρός, δέν βρισκόταν δεκάδες χρόνια στήν θέσι ἐκείνη; Ὁ Σταυρός, πού εἶναι σύμβολο τῆς Ἑλληνικῆς Πίστεως δέν βρισκόταν σέ ἑλληνικό ἔδαφος στό νησί τῆς Λέσβου;
Κάποιοι τόν ἰσοπέδωσαν,πού ἐκεῖ ἡ ἀστυνομία δέν κατάφερε νά ἐντοπίσῃ κανέναν ἐκ τῶν δραστῶν ΟΛΩΣ ΥΠΟΠΤΩΣ ( μετά βεβαιότητος τό ΥΠΟΠΤΩΣ ),τό πλέον φυσιολογικό δέν ἦταν νά στηθῇ καί πάλι στήν θέσι του ὁ Σταυρός ;
Γιά νά ἀποτελεῖ πρᾶξι ἄνομη πού ἐπιφέρῃ σύλληψιν, αὐτό, δέν μπορεῖ παρά νά σημαίνῃ πώς ἡ πρᾶξις ἐπανατοποθετήσεως ἔγινε σέ ξένο ἔδαφος. 
Δέν μπορεῖ νά ἔχῃ καμμία ἄλλη αἰτιολόγησι.

Ολοκληρο εδω: https://attikanea.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html

Να ανακληθή το βραβείον της προδοσίας

Του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ιωάννου Κ. Διώτη

Θεολόγου – Δημοσιογράφου – Συγγραφέως – Εκδότου

Κατά προκλητικήν περιφρόνησιν του ελληνικού Λαού (80%) και της Ιστορίας, οι εντολοδόχοι του χειροτέρου όλων των εποχών Πρωθυπουργού της Ελλάδος Αλεξίου Τσίπρα εβράβευσαν αυτόν δια την προδοτικήν συμφωνίαν των Πρεσπών.

  • Εντροπή, Κύριοι! Αίσχος ! Αισχύνη και καταισχύνη !!! Με την ηλιθίαν και βλακώδη αυτήν βράβευσιν, το βραβείον σας κατερρακώθη και ερρίφθη εις βαθύ βάραθρον ανυποληψίας. Έχει καταργηθή. Ιδού ποίον εβραβεύσατε:
  • Ο Τσίπρας είναι ανιστόρητος, απαίδευτος και αγράμματος, διότι απεφάνθη αυθαιρέτως ότι υπάρχει μακεδονική γλώσσα, μακεδονική εθνότης και ότι οι Σκοπιανοί δεν είναι Σλάβοι αλλά Μακεδόνες, όπως αυτοoνομάζονται και όπως δέχεται αυτούς ο Τσίπρας. Παράνοια και διανοητική κατάπτωσις του Τσίπρα.
  • Ο Τσίπρας έγινε γελοίος, διότι συνεχώς βροντοφωνεί προς πάσαν κατεύθυνσιν ότι η συμφωνία των Πρεσπών υπεγράφη δια τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος και δεν ηδυνήθη να παρουσιάση ουδέν τοιούτον συμφέρον, όταν προεκλήθη.

Read more »

ΘEIA ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ) ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ 2) ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΙΣ 22.12.1999 ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ 3) ΨHΦIΣMA TOY ΔHMOTIKOY ΣYMBOYΛIOY ΦΛΩPINHΣ ΣTIΣ 13 .12.1999

ΘEIA ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ
——–

——–

Τους λόγους που ο σεβάσμιος Γέροντας π. Αὺγουστῖνος  αναγκάστηκε να παραιτηθῆ θα τους βρῆτε:

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?cat=11

862c570e406e

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΙΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1999

(Για τὴν παραίτηση τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αὐγουστίνου)

Τὸ Δημοτικὸ Συμβούλιο Πρεσπῶν, ἐκφράζει τὴν λύπη καὶ θλίψη του γιὰ τὴν ἀπόφαση τοῦ Σεβασμιότατου Μητροπολίτου κ.κ. Αὐγουστίνου Καντιώτου νὰ παραιτηθῆ ἀπὸ τὸν Ἐπισκοπικὸ θρόνο τῆς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπῶν καὶ Ἐορδαίας.
Θεωρεῖ δυσαναπλήρωτο τὸ τεράστιο μακροχρόνιο ἔργο του μὲ 32 συνεχὴ ἔτη ἔντόνων ἀγώνων δημιουργίας στὴν Ὀρθόδοξο Ἐκκλησία, τὴν Κοινωνία, τὸ Ἔθνος.
Κατεχόμενοι ἀπὸ τὸ ἄγχος καὶ τὴν ἀγωνία για τὸ μέλον τῆς περιοχῆς μας σ᾽ ἕνα εὐαίσθητο ἀκριτικὸ χῶρο τῆς βορειοδυτικῆς Ἑλλάδος μὲ πολλὰ προβλήματα, τὴν ὑπαρξη μιᾶς βαρειᾶς κληρονομιᾶς ἑνὸς δυσκόλου ἐπισκοπικοῦ ἔργου, θέλουμε μ᾽ ὅλη τὴν εὐλάβεια νὰ ἐπισημάνουμε πρὸς τὴν Ἱερὰ Σύνοδο καὶ τὸν Μακαριότατο Ἀρχιεπίσκοπο Ἀθηνῶν καὶ πάσης Ἑλλάδος Χριστόδουλο, ὅπως κατὰ τὴν ἐπερχομένη κρίση ὑμῶν γιὰ τὴν ἀνάδειξη τοῦ διαδόχου ἐπισόπου, μ᾽ ὅλον τὸν σεβασμὸ παρακαλοῦμε νὰ ληφθῆ ὑπ᾽ ὅψιν ἡ διὰ τοῦ παρόντος ἐκφραζόμενη βούλση τοῦ Δημοτικοῦ Συμβουλίου Πρεσπῶν ἀλλὰ καὶ τοῦ χριστεπωνύμου πληρώματος τῆς Ἐπισκοπῆς μας, τὸ οὔτως ἤ ἄλλως δυσαναπήρωτο κενόν τοῦ χηρεύοντος θρόνου νὰ καλυφθεῖ ἀπὸ ἕναν ἐκ τῶν πολλῶν ἄξιων και ἐκλεκτῶν ὑπηρετούντων  εἰς τὴν Ἐπισκοπήν μας Ἀρχιμανδριτῶν.

Ἡ ἀπόφαση αὐτὴ πῆρε αὐξοντα ἀριθμὸ 202/1999

Τὸ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ., Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ

Πιστὸ ἀντίγραφο
Λαιμὸς 23.12.1999
Ὁ ΔΗΜΑΡΧΟΣ· ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΛΗΡΗΣ  ΕΓΓΡΑΦΑ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ Read more »

YΨΩΘΗΚΕ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 2) Ο ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ Ο ΣΕΛΤΣΙΑΣ «ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΧΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ 50-100 ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 4th, 2019 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

YΨΩΘΗΚΕ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Υψωθηκε ο Σταυρος στη Μυτιληνη copy

Ἀν δεν θέλουν να βλέπουν το Σταυρὸ οἱ φανατικοὶ Μουσουλμάνοι να πᾶνε σε μουσουλμανικὲς χῶρες για να καλοπεράσουν. Και ἂν τὸν τρέμουν οι ὑπάλληλοι τοῦ Σόρος, οἱ ἄθεϊοι και μασόνοι πολιτικοί μας να φύγουν ἀπὸ τὴν Ελλάδα, ποὺ ἔχυσε ποταμοὺς αἰμάτων γιὰ νὰ εἶναι ἐλευθερη Ὀρθόδοξη Χριστιανική, για να τους ξεφορτωθοῦμε· Ας ἀκούσουν το Ἐξαποστειλάριο, για την συντριβή τους:

«Σταυρός, ὁ φύλαξ πάσης της οἰκουμένης.
Σταυρός, ἡ ὡραιότης τῆς Ἐκκλησίας.
Σταυρός, βασιλέων τὸ κραταίωμα. Σταυρός, πιστῶν τὸ στήριγμα.
Σταυρός, ἀγγέλων ἡ δόξα καὶ τῶν δαιμόνων τὸ τραῦμα»

5407381

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Πογκρόμ της κυβέρνησης εναντίον πατριωτών στα Γιαννιτσά – Προσήγαγαν 16 άτομα που είχαν πάει να διαμαρτυρηθούν στον Κουβέλη για τη Μακεδονία

https://www.pentapostagma.gr/2019/03/

5407381

Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ

http://neaflorina.gr/2019/03/i-vasilopita-toy-syriza-Με καθυστέρηση δύο περίπου ωρών, εξαιτίας της κινητοποίησης πολιτών που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ξεκίνησε η εκδήλωση της Ν.Ε. Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ για την κοπή της βασιλόπιτας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος σχολίασε στο ξεκίνημα του χαιρετισμού του τις κινητοποιήσεις λέγοντας πως «αποδείξαμε ότι ο φόβος δεν πρέπει να νικάει τη Δημοκρατία».
Ο βουλευτής Κώστας Σέλτσας ανέφερε πως «από την προσέλευση σας φαίνεται πως αντέχουμε, αλλά και προχωράμε. Οι αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε σήμερα δεν μας πτόησαν. Και προπάντων εμένα. Εγώ δίνω καθημερινά μάχες και θα συνεχίσω να τις δίνω, με όποιο κόστος».
Τέλος, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Παύλος Γεωργίου, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ δε δίστασε να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και να προχωρήσει σε δύσκολες και επώδυνες επιλογές. Σε αυτά τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν απίστευτα πράγματα και ο ιστορικός του μέλλοντος θα τα καταγράψει».florinas-video-pics/

12 Σχόλια τῆς ιστοσελιδας:
http://neaflorina.gr/2019/03/i-vasilopita-toy-syriza-florinas-video-pics/

MAXIMOS
Μάρτιος 2, 2019 at 3:59 μμ
Κατά αρχάς, ένα μεγάλο ΕΥΓΕ! σε όλους τους Συμπατριώτες, Μακεδόνες, Φλωρινιώτες που συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι… στις παρυφές του λόφου του Αγιου Παντελεήμονα στη κορυφή του οποίου δεσπόζει ο μεγαλοπρεπής σταυρός, κατασκεύασμα του αγωνιστή Ιεράρχη, Μακαριστού Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη. Το δικαίωμα της συνάθροισης, ή «ελευθερία του συνέρχεσθαι» κατά την παραδοσιακή ορολογία, που κατοχυρώνεται στο άρθρο 11 του Συντ., είναι απόλυτα συνταγματικό δικαίωμα όλων των Ελλήνων και είναι από τα αρχαιότερα δικαιώματα της συλλογικής ή ομαδικής δράσης στο ελληνικό συνταγματικό δίκαιο. Η απομάκρυνση των συμμετεχόντων της χθεσινοβραδινής διαμαρτυρίας, από την αστυνομία απειλώντας με συλλήψεις και τραβώντας τους βίαια προς τα πεζοδρόμια για να ανοίξει τον δρόμο, καθιστά ξεκάθαρα πράξη κατάχρησης της εξουσίας και καταπάτησης του άρθρου 11 του συντάγματος περί της «ελευθερίας του συνέρχεσθαι» Στην προκομμένη περίπτωση όπως και σε κάθε παρόμοια, το καθήκον και η υποχρέωση της αστυνομίας είναι να ορίσει παρακαμπτήριους, έτσι ως είθισται. Άλλωστε υπήρχαν και άλλοι δρόμοι, μονοπάτια, ακόμα και λαγούμια που κατέληγαν στον χώρο της δεξίωσης, με αυτό τον τρόπο θα έφταναν όλοι τους ασφαλείς και έτσι όπως αρμόζει μόνο σε προδότες και φίδια…
Υ.Γ. Λόγω ότι, το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες… τέτοιου είδους <> επισκέψεις, θα πρέπει να φρεσκάρουμε λίγο τα συνταγματικά μας δικαιώματα… ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ. Read more »

Δεν υπαρχει δικαιοσυνη. Διεθνης κωμωδια παιζεται. Κ᾿ εμεις ειμεθα πολυ αφελεις να ελπιζουμε στους ξενους. ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Η [ανθελληνικη] κυβερνηση «φιμωνει» του Ελληνες: Συνεληφθη ο διαχειριστης της ομαδας «Πτολεμαιοι Μακεδονες» – Ο Τσιπρας «καθαριζει» πριν παει Μακεδονια

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 28th, 2019 | filed Filed under: ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Εθνη ποὺ λησμονοῦν τὴν ἱστορία τους εἶνε ἀνάξια νὰ ζοῦν

Του Μητροπολιτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου
Μικρο ἀπόσπασμα ἀπό ομιλία στον Ἁγιο Παντελεημονα Φλωρινης 28.10.1987

ΤΕΡΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ιντ

Ευλογει με δυο χ

«…Εἶνε ἄφρονες ὅσοι ἐπώνυμοι καὶ ἀνώνυμοι προσπαθοῦν νὰ μειώσουν καὶ νὰ ἐκμηδενίσουν στὶς ψυχὲς τῶν Ἑλλήνων τὸν παράγοντα ποὺ λέγεται πίστι στὸ Θεό.

Τὶς ἡμέρες ἐκεῖνες τοῦ ᾿40, ἂν ἄνοιγες τὰ ῥαδιόφωνα, ὅλοι ἔψαλλαν ἐγκώμια στὴν Ἑλλάδα. Ἄγγλοι, Γάλλοι, Ῥῶσοι πρὸ παντός, ἔλεγαν· Ἕλληνες, δὲ᾿ θὰ σᾶς λησμονήσουμε ποτέ. Ἀγωνίζεσθε ὡς ἥρωες. Κι ὅταν θὰ ἔρθῃ ἡ ἡμέρα τῆς νίκης, θὰ εἶστε τὸ ἔθνος ποὺ θὰ ἀμείψουμε μὲ τὸ παραπάνω… Λόγια! Κ᾿ ἐμεῖς τὰ πιστεύαμε. Ὅταν ὅμως μετὰ τὴ νίκη ἐπροτάθη, νὰ δοθͺῆ στὴν Ἑλλάδα ἡ Βόρειος Ἤπειρος, ὁ Στάλιν χτύπησε τὸ γρόνθο του καὶ ἀρνήθηκε. Δὲν ὑπάρχει δικαιοσύνη. Διεθνὴς κωμῳδία παίζεται. Κ᾿ ἐμεῖς εἴμεθα πολὺ ἀφελεῖς νὰ ἐλπίζουμε, ἄλλοι μὲν στοὺς Ἀμερικάνους, ἄλλοι στοὺς Ῥώσους, ἄλλοι στοὺς Ἄγγλους. Ὄχι. Μᾶς ἠπάτησαν! Ἡ ἡμέρα αὐτὴ διδάσκει, ὅτι δὲν πρέπει νὰ ἔχουμε τέτοιες ἐλπίδες. «Μὴ πεποίθατε ἐπ᾿ ἄρχοντας, ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων, οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία» (Ψαλμ. 145,3). Τὴ μικρά μας πατρίδα νὰ ἀγαπήσουμε, καὶ ἂς μᾶς ἐγκαταλείψουν οἱ μεγάλοι, ἀρκεῖ νὰ ἔχουμε τὸ Θεὸ μαζί μας.
Τελειώνω. Τὰ πρῶτα χρόνια τῆς ἐπαναστάσεως τοῦ ᾿21 κανείς δὲν μᾶς ὑποστήριζε. Ἡ Ἱερὰ Συμμαχία τῆς Εὐρώπης, ὅταν ἄκουσε ἐπανάστασι τοῦ 21, γέλασαν ὅλοι καὶ εἶπαν· «Ὄχι. Τὸ ἔθνος αὐτὸ θὰ μείνῃ δοῦλο, δὲν τὸ ἀναγνωρίζουμε». Τὸ ἔμαθε ὁ Κολοκοτρώνης. Μπῆκε σὲ μιὰ ἐκκλησιὰ καὶ προσευχήθηκε μὲ δάκρυα. Κι ὅταν βγῆκε ἔξω εἶπε· «Ἡ Παναγιὰ δὲν εἶνε σὰν τοὺς μεγάλους· ἡ Παναγιὰ ὑπέγραψε τὴν ἐλευθερία τῆς πατρίδος μας, καὶ δὲν παίρνει τὴν ὑπογραφή της πίσω»! Μεγάλα λόγια αὐτά. Ἡ Παναγία δὲν εἶνε Ἀγγλία, δὲν εἶνε Ἀμερική, δέν εἶνε σὰν τοὺς ψεῦτες καὶ ἀπατεῶνες. Ἠπάτησαν τὸ ἔθνος αὐτὸ τὸ ἱστορικό, τὸ ὁποῖο σήμερα καὶ τὴν Κύπρο ἔπρεπε νὰ ἔχῃ, καὶ τὴ Βόρειο Ἤπειρο ἔπρεπε νὰ ἔχῃ, καὶ τὴ Ῥωμυλία ἔπρεπε νὰ ἔχῃ. Μᾶς ἐνέπαιξαν, μᾶς κορόιδεψαν! Ἀλλ᾿ ἐμεῖς δὲν θὰ πιστεύουμε σ᾿ αὐτούς.Ὁ Ἰωάννης Καποδίστριας, ὁ πρῶτος καὶ μοναδικὸς Χριστιανὸς κυβερνήτης τῆς χώρας μας, εἶπε· «Ὁ Θεὸς διὰ θαυμάτων σῴζει τὴν Ἑλλάδα». Καὶ διὰ θαυμάτων θὰ τὴν σώσῃ καὶ πάλι. Καὶ πάντοτε θὰ συγκεντρωνώμεθα γιὰ νὰ ψάλλωμε «Τῇ ὑπερμάχῳ στρατηγῷ.

4219881

Στη σύλληψη Ελλήνων πατριωτών που εναντιώνονται στη Συμφωνία των Πρεσπών και την κυβέρνηση-δημιουργό της, προχωρούν οι ελληνικές αρχές. Μετά από τα χθεσινά αιματηρά επεισόδια στην Πτολεμαϊδα, τον κυνισμό της Υπουργού «Προστασίας του Πολίτη» και με κυβερνητικές σκέψεις για περιοδεία Τσίπρα στη Μακεδονία, δυνάμεις της Ασφάλειας συνέλαβαν το διαχειριστή της σελίδας «Πτολεμαίοι Μακεδονές».

https://www.pentapostagma.gr/2019/02

Η ελληνική κοινωνία «βράζει» μετά από την επιβολή της Συμφωνίας των Πρεσπών και τα ποσοστά της κυβερνησης στη Μακεδονία είναι εξαιρετικά χαμηλά. Για αυτό το λόγο ο κ.Τσίπρας θέλει να ταξιδέψει ο ίδιος στις περιοχές της Β.Ελλάδας και να «διορθώσει» την κατάσταση, αφού πρώτα φιμώσει τους «ακραίους εθνικιστές» που φωνάζουν την αλήθεια. Read more »

ΟΙ ΑΝΟΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΑΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ & ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΑΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ & ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ & ΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ 2) Παραπεμπεται στο Μονομελες Ροδου ο Ιερεας π. Χ Σιαννας για τις δηλωσεις του για την Μακεδονια. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ & ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥΣ

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 24th, 2019 | filed Filed under: ΔΙΩΓΜΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ

ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ & ΜΕΣΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΞΕNΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Ἀπό τὸ βιβλίο «Ἐκ τοῦ Ἀνεσπέρου Φωτός»
τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου

p. Augoust. ef. 2

«Εἰς τὸ πρόσωπον τῶν ἀνόμων δικαστῶν οἱ ὁποῖοι ἐδίκασαν τὸν Χριστόν, βλέπει τοὺς συγχρόνους Ἄννας καὶ Καϊάφας καὶ Ποντίους Πιλάτους, τοὺς ἀδίκους ἐκείνους δικαστὰς τῶν σημερινῶν Διεθνῶν Συνεδρίων, οἱ ὁποῖοι λέγουν τὸ ἄσπρο μαῦρο καὶ τὸ μαῦρο ἄσπρο καὶ ρίπτουν καταδικαστικὴν ψῆφον ἐναντίον Ἐκείνης, ἡ ὁποία τοὺς εὐηργέτησε καὶ τοὺς ἔσωσε. Εἱς τὸ πρόσωπον τοῦ Ἰούδα ὁ Ἕλλην μὲ βαθεῖαν τὴν λύπην του βλέπει τοὺς συγχρόνους Ἰοῦδες, τοὺς κακοὺς ἐκείνουν Ἔλληνας οἱ ὀποῖοι διὰ ποικίλων τρόπων καὶ μέσων προδίδουν τὰ συμφέροντα τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ καὶ γίνονται ὄργανα ξένων προπαγανδων οἱ ὀποῖοι ἀπὸ ἕνα σατανικὸν μῖσος ὠρύονται ἐναντίον τῆς Ἑλλάδος: Ἆρον, ἆρον σταύρωσον αὐτήν!!…

Εἰς τὴν χολὴν καὶ τὸ ὄξος μὲ τὴν ὁποίαν ἐποτίσθη ὁ Θεάνθρωπος βλέπουν οἱ Ἕλληνες τὴν χολὴν καὶ τὸ ὄξος, τὴν ἀχαριστίαν, μὲ τὴν ὁποίαν ἡ Ἑλλὰς ποτίζεται ἀπ᾿ ἐκείνους οἱ ὁποῖοι πρῶτοι θὰ ἔπρεπε νὰ σπεύσουν εἰς τοὺς ἱερούς της βράχους διὰ νὰ πλύνουν τὰς πληγάς της καὶ τὴν ἀνακουφίσουν…

d7f55ca6e4

 Παραπεμπεται στο Μονομελες Ροδου ο Ιερεας π. Χ Σιαννας,

για τις δηλωσεις του για την Μακεδονια


Καθίζουν στο «σκαμνί» τον αντιστασιακό ιερέα της Ρόδου που αποκάλεσε προδότες αυτούς που επέτρεψαν για την εκχώρηση της Μακεδονίας
Παραπέμπεται στο Μονομελές Ρόδου ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου, π. Χρήστος Σιαννας ,εις βάρος του κινήθηκε μετά από αναφορά του πρώην γενικού γραμματέα απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου κ. Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του τ. υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά. Ο Ελληνόψυχος Ιερέας οδηγείται στη δικαιοσύνη με κατηγορία την υποτιθέμενη δημόσια προτροπή σε βία.

Τα όσα είπε τον Ιούνιο του 2018 ο πατήρ Χρήστος σε κήρυγμα του εντός του Ιερού Ναού και της Λειτουργίας, είχαν προκαλέσει αίσθηση και έλαβαν πανελλήνια δημοσιότητα.

»Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων. Σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος τόνισε: »Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας». Read more »

ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!!!!!! Εχει πεσει η βροχουλα του Σορος και της εγκληματικης μαφιας και τα σαλιγκαρια βγηκαν στην επιφανεια!!! ΣΚΙΤΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ (Ο γκαγκστερ με θρασυτητα & δια περιστροφου, κατω απο την δικαστικη εδρα -μπροστα στα αδιαφορα προσωπα της εκκλησιαστικης & πολιτικης ηγεσιας- απειλει τη Μακεδονια και η Ελλαδα με τους Ελληνες αντιστεκεται)

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 21st, 2019 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

 O MHTPOΠOΛITHΣ ΦΛΩPINHΣ AYΓOYΣTINOΣ KANTIΩTHΣ
λέει για την Σκοπιανή προπαγάνδα·

«Tώρα έχουμε τους Σκοπιανούς, που είναι είδος σαλιγκαρίου, τα οποία είναι κρυμμένα δεξιά και αριστερά, αλλά μόλις πέσει η βροχούλα, το έχετε παρατηρήσει, βγαίνουν όλα στην επιφάνεια»(Kατασκήνωσι 4-8-1992).

9a150f5deb69

Φλώρινα, 5.2.2019

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΡατσιστεςΚύριε Βασιλείου, σᾶς εὔχομαι καλὴ χρονιά.
Δὲν σᾶς γνωρίζω προσωπικά. Μαθαίνω γιὰ σᾶς τώρα, διαβάζοντας ἕνα ἄρθρο γιά ‘‘πένθιμες καμπάνες καὶ τοὺς καμπανάρηδες τῆς ζωῆς’’ καὶ δὲν μπορῶ νὰ μὴν σᾶς ἐνοχλήσω. Δὲν βιάσθηκε νὰ γράψω, ἀφήνοντας τὸν καιρὸ γιὰ νὰ ἠρεμήσω.
Ζητάω μία διευκρίνισι· Ὅσα γράφετε εἶναι προσωπικές σας ἀπόψεις ἢ γράφετε ὡς διευθυντὴς τύπου τῆς ΙΣ; Διότι ἂν ὅσα γράφετε ἐκφράζουν τὸν κ. Βασιλείου, εἶναι δικαίωμά σας καὶ δὲν ἀσχολοῦμαι. Μπορεῖτε νὰ εἶστε πιὸ σκοπιανὸς καὶ ἀπὸ τὸν Ζάεφ. Δὲν μὲ ἐνδιαφέρει καθόλου. Ἂν ὅμως εἶναι θέσεις τῆς Ι.Σ., καὶ γράφετε κατ’ ἐντολήν, τότε μόνον νὰ λάβετε ὑπ’οψιν σας, ὅσα θέλω καὶ ἐγώ, ὡς ἐλεύθερος πολίτης μιᾶς δημοκρατικῆς πολιτείας, νὰ καταγράψω.
Ἔτρεχα χρόνια γιὰ τὸ Μακεδονικὸ πρόβλημα. Ἤμουν, εἶμαι καὶ θὰ εἶμαι ὑπὲρ τῆς τρισχιλιόχρονης Μακεδονίας μὲ τὴν ὁποία δὲν ἔχουν καμμία σχέσι, οὔτε βέβαια καὶ κανένα δικαίωμα πάνω της οἱ σλαῦοι (Τὰ παραδέχθηκε καὶ ὁ μακαρίτης Γκρηγκόροφ). Δὲν ἔχει καὶ κανένας, ἔστω πρωθυπουργός, τὸ δικαίωμα νὰ ξεπουλάει τὴν Μακεδονία, ὡσὰν νὰ εἶναι κτῆμα τοῦ πατέρα του. Βλέποντας ὅμως τὴν μεγάλη προδοσία της, δὲν μποροῦμε νὰ μὴν διαμαρτυρηθοῦμε. Κίνητρό μας εἶναι ἡ Φιλοπατρία καὶ τίποτε ἄλλο. Ἡ Φιλοπατρία εἶναι ἀρετὴ δὲν εἶναι ἐγκλημα. Δὲν στρεφόμαστε ἐναντίον κανενός. Ὑπερασπιζόμαστε μὲ τὶς φωνές μας καὶ τὶς πένθιμες καμπάνες τὴν προδομένη πατρίδα. Ἐμᾶς ποὺ διαμαρτυρόμαστε γιὰ τὸ ξεπούλημα τῆς Μακεδονίας πῶς μᾶς ζυγίσατε καὶ μᾶς βρήκατε νὰ ἔχωμε ‘‘ἀρρωστημένο πατριωτισμό’’, καὶ σὲ ἕνα δεύτερο ζύγισμα διαπιστώσατε ‘‘ὑπέρμετρα ἀρρωστημένο πατριωτισμό’’. Καὶ σὲ δεὐτερη διάγνωσί σας μᾶς βρήκατε καὶ ‘‘πατριδοκάπηλους’’; Read more »

Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ 2) AYTOI EINAI OI ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 19th, 2019 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Ο αθεος υπουργος Παιδειας στη Φλωρινα –

Θα κόψει την πίτα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ας προσέξη να μη σηκωθῆ ἀπὸ τὸν τάφο ὁ Μητροπολίτης Φλωρίνης Αὐγουστῖνος για να τον εκδιώξη

http://neaflorina.gr/2019/02/o-ypoyrgos-paideias-sti-florina-tha-kopsei-tin-pita-tis-nomarchiakis-epitropis-toy-syriza/

9a150f5deb69

 

Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΠΟΥ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ

https://www.e-daily.gr/themata/125178/oi-2-ellhnikes-lekseis-poy-den-mporoyn-na-metafrastoyn-se-kamia-glwssa-video

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=344&v=aXPJNDVfBgU
The Greek Secret

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΑΠΟΛΕΜΗΤΗ.

ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΟΙ ΔΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΛΟΓΟ (γραπτό η προφορικό) ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΣΕ ΑΞΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΙΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΝ= ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΝ, ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.-9a150f5deb69

OI SKOPIANOI ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ με τον ηλιο της Βεργίνας και τεράστιο χάρτη της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας» με τα σύνορα της Ελλάδος να φτανουν ως την Λάρισα

ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΡΤΗΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΑ

Aπό την προχθεσινή εκδήλωση των Σκοπιανών στον Καναδά για την 147η επέτειο της γέννησης του Βούλγαρου Γκότσε Ντέλτσεφ. Τρικούβερτο γλέντι μπροστά από τον Ήλιο της Βεργίνας και έναν τεράστιο χάρτη της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας» με τα σύνορα της Ελλάδος να ξεκινούν από…την Λάρισα. AYTOI EINAI OI ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!