Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ’ Category

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ – ΤΗΝ ΗΡΩΪΚΗ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ -Όλη η εκδηλωση χωρις μονταζ! Καταιγιστικοι: Ν. Αργυροπουλος & π. Γ. Σχοινας!

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 12th, 2024 | filed Filed under: ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!

Όλη η εκδήλωση χωρίς μοντάζ! Καταιγιστικοί:
Ν. Αργυρόπουλος & π. Γ. Σχοινάς!

——–

———

 

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ

Ὁ π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης γνωρισε τον Μακάριο προσωπικά, ὅταν το 1949 σαν στρατιωτικος Ιερευς  βρισκόταν στη Φλώρινα. Τόν ἔδωσαν ἐντολή να τον ξεναγίση στα στρατὀπεδα της Μακεδονίας.

Ὁ σεβάσμιος Γέροντας σε μια συγκέντρωση στελεχῶν της κατασκηνώσεως ἀνέφερε τρία περιστατικά που του ἔκαναν ἐντύπωση ἀπό τον Μακάριο τότε.

Ἔβαλε χῶμα σε ἕνα σακουλάκι, για να το μεταφέρει στην Κυπρο και εἶπε θα το βάλλει σε μια γλάστρα για να φυτευση ἕνα Κυπριακό λουλουδι σε χωμα ἀπό την Μακεδονικη γη.

Δυο πράγματα τοῦ ἔκαναν κακή ἐντύπωση ἀπό τον Μακάριο. Τό ὅτι κάπνιζε πολύ. Καί το ἄλλο το φοβερότερο: Κάθισαν στο τραπέζι για να φανε, και ἐκεῖνος ἔκανε κάποιες κινήσεις που ἄρχισαν να σηκώνονται τα πιατα μόνα τους, ἦταν πνευματιστής. Οι πνευματισταί, οι μασωνοι & οι σημερινές λέσχες μπιλτεμπεργκ εἶναι ἐπικινδυνες φωλιες των σκοτεινων δυνάμεων. Αυτοί ὅταν παρουν ἐντολές ἀπό τα σκοτεινά κέντρα τους, τις ἐκτελοῦν χωρις δεύτερη κουβέντα. Αυτό ἔγινε και στην Κύπρο. Οι μασόνοι πολιτικοί & οι φιλομασόνοι δεσποτάδες εἶναι οι οδοστροτηρες της Ελλάδος και τις Κύπρου. Και ὅταν ἕναν θελουν να τον προβάλουν τον ὁνομάζουν και ἐθναρχη!!! Ὅπως τον μασόνο, τον γερο Καραμαλή, & τον Μακάριο τῆς Κύπρου. Σε λίγο θα βαπτισουν γενάρχη και τον Μητσοτάκη, που δεν ἔχουν τίποτε ἱερό και ὅσιο.

Ὁ Μακάριος τότε τα εἶχε βρῆ σκουρα, ἀπό τρεῖς γενναίους ἱεράρχες της Κυπρου, που αγωνιζονταν να εφαρμοστουν οι Ἐκκλησιαστικοί νόμοι. Γιατι ἀπαγορευουν οι Ἱεροί κανόνες στους κληρικους να ἔχουν και κοσμική ἐξουσία, νά πολιτευονται. Του εἶπαν να διαλέξη ή το ἕνα ή το ἄλλο.Ἕνας ἀπό αὐτους ἦταν και ὁ Πάφουν Γενάδιος. Read more »

3 ειδησεις ΝΤΡΟΠΗΣ & 5 ειδησεις-Βιντεο ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ & ΕΛΠΙΔΑΣ! 2) Πανδημια made in Germany (Σοκαριστικα στοιχεια) 3. Προγνωστικος προγραμματισμος μιας παγκοσμιας κυβερνοεπιθεσης 4. Προπαγανδιστικος Φλωριδισμος για μ(π)αζανθρωπους & θερμοκεφαλους ομοϊδεατες 5. Η μεθοδευση της μειωσης του παγκοσμιου πληθυσμου μεσα απο έγγραφα του Κογκρεσσου

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 3rd, 2024 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

3 ειδησεις ΝΤΡΟΠΗΣ και 5 ειδησεις-Βίντεο ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ & ΕΛΠΙΔΑΣ!

Πατηστε τον τίτλο

d454142812c7

Πανδημια made in Germany

Σοκαριστικά στοιχεία από την δημοσιοποίηση των πρακτικών του Ινστιτούτου «Ρόμπερτ Κοχ» για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης (2020-2021)

Μεταφράζει και σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης
Πατηστε τον τίτλο

d454142812c7

Προγνωστικος προγραμματισμος μιας παγκοσμιας κυβερνοεπιθεσης

https://kvathiotis.substack.com/p/e18?utm_source=post-email-title&publication_id=78694

50751235unled5

Προπαγανδιστικος Φλωριδισμος για μ(π)αζανθρωπους και θερμοκεφαλους ομοϊδεατες

 

Μαθηματα εφαρμοσμένης προπαγάνδας Μάθημα 21

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Πατηστε τον τίτλο

50751235unled5Η μεθοδευση της μειωσης του παγκοσμιου πληθυσμου μεσα απο έγγραφα του Κογκρεσσου

https://enromiosini.gr/arthrografia/i-methodeysi-tis-meiosis/

Τα «αδεσποτα σκυλια» (Του Δημητριου Νικ. Δασκαλακη, Δικηγορου Αθηνων). 2) Πληρωμενη απαντηση μαθητου σε γυμνασιο της Θεσσαλονικης, που ο καθηγητης παρουσιαζε την εσταυρωμενη εγκυο, με τα στηθη απο εξω, ως εργο τεχνης, που κανεις δεν εχει δικαιωμα να περιορισει

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 27th, 2024 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Τα «αδεσποτα σκυλια»

Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης, Δικηγόρος Αθηνών

Η ταινία-ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά» της σεναριογράφου και σκηνοθέτιδος κ. Ελίνας Ψύκου, φιλοδοξεί να προβληθεί στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα από τις 28 Μαρτίου ε.ε. θα κυκλοφορήσει και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες…

Πατηστε τον τίτλο και διαβασστε το ἄρθρο

589345584235671765gogba

ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για την σταυρωμένη ἔγκυο με τα στηθη από ἔξω

Καθηγητής σε γυμνάσιο τῆς Θεσσαλονίκης  εἶπε στην τάξη: Δεν θα ἔπρεπε να διαμαρτυρηθουν αυτοί, για την αφίσα με την σταυρωμένη έγκυο, που ἔχει τα στήθη από ἔξω, γιατί εἶναι ἔργο τέχνης και η τέχνη δεν περιορίζεται.
Και ένας μαθητής του, απάντησε: Κύριε καθηγητά, αν αυτή την ἀφισα, που έχουν βάλλει κάποιοι ἔξω από το σχολειο μας, με τους γκέϊ που φιλιοῦνται, ἐγω ζωγραφίσω ἕνα ὅπλο να τους σημαδεύει, ὡς ἔργο τέχνης, ἐπιτρέπεται;
Ὁ καθηγητής ἔμεινε κόκκαλο, δεν περίμενε τέτοια ἀπάντηση ἀπό τον μαθητή του και υψωσε τη φωνή. Τότε, ὅλοι οι μαθηται πηραν την θέση του συμμαθητοῦ τους. Δημιουργήθηκε αναστάτωση στην τάξι, που ἔγινε αντιληπτή και σέ ἄλλες τάξεις του σχολείου. Ο καθηγητής αναγκάστηκε να αλλάξη θεμα, για να καθησυχάση τα πνεύματα.
Οι παγκοσμοποιηται γι᾽αυτό λύσσαξαν και θέλουν να διαλύσουν την Ελληνική οικογένεια, γιατί παρ᾽ὅλη την προπαγάνδα τα παιδιά της ἔχουν ἀκόμα αρχές.

Το 62,5% που ἀπειχε απο τις εκλογες στη Φλωρινα φωναζει ὅτι ειναι ανεπιθυμητη η κ. Ζαχαρακη την 25η Μαρτιου στην πολη τους. Την συνιστουν να παη στις παρελασεις των ομοφυλοφιλων που ψηφισε & χειροκροτησε τα αποτελεσματα, για να κρατα ελευθερα & την σημαια τους.

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 21st, 2024 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Οι προδοτες της Μακεδονιας & υποστηρικται της ανωμαλιας κανουν τον πατριωτη! Θα στειλουν αντιπροσωπο στην Φλωρινα,  για τον εορτασμο της 25ης Μαρτιου!!!

Ὁ λαός τους μουτζωσε  στις εκλογές. Μόνο το 37,74% πηγε να ψηφίση. Η ΝΔ, δεν πηρε ούτε 14% ἐπι του συνόλου των 87.268γγεγραμμένων. Η Φλώρινα τους γυρισε την πλάτη & δεν θέλει οι εχθροι τῆς Πατριδος να τον ἐκπροσωποῦν. Μόνο με ἀλλαγή τις θέσεως των ἀριθμων μποροῦν να μετατρέψουν  το 14% σε  41%

-*-

Ὁ Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστῖνος Καντιωτης στέλνει
ἕνα μήνυμα στους ἀνθέλληνες διεθνιστες

https://youtu.be/-ax8Pd4O7kg

Κατω τα χερια από την Μακεδ.Οι προδοτες της Μακεδονίας και υποστηρικταί της ‘ανωμαλίας – ομοφυλοφιλίας, θα στείλουν ‘αντιπρόσωπο στην Φλωρινα,  για τον εορτασμό την 25η Μαρτίου!!!
Τόσο ηλίθιο θεωροῦν τον Φλωρινιώτικο λαό, που τους διέγραψε στις ‘εκλογές με το μεγαλύτερο ποσοστό αποχῆς στην Ελλάδα,  62,5%.
«Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, με καταμετρημένο το 99.98% των ψήφων, «πρωταθλητής» στην αποχή ήταν ο Νομός Φλώρινας, καθώς ήταν ο μόνος που εμφάνισε ποσοστό άνω του 60%! Συγκεκριμένα, το 62.47% των πολιτών που είχαν δικαίωμα ψήφου δεν προσήλθαν στις κάλπες.    Αναλυτικά:

Μεγαλύτερη αποχή (https://www.pentapostagma.gr/politiki/7170385)

 • Φλώρινα 62,47%
 • Κεφαλληνία 57,58%
 • Λακωνία 56.83%
 • Ευρυτανία 55.41%
 • Λέσβος 53.08%
 • Αρκαδία 51.48%
 • Θεσπρωτία 50,32%
 • Σάμος 50.12%».

 Σοφία Ζαχαράκη, που πανηγύριζε με τους ομοφυλόφιλους, για τα αποτελέσματα του γάμου της ἀνωμαλίας, θα σταλῆ ὡς ἀντιπρόσωπος!!!! Δεν ἔχει τέτοιους η Φλώρινα κυρία μου, για να σε χειροκροτήσουν, πάνε στην παρέλαση των φίλων σου για να σε υποδεχθουν με τις δικές τους σημαιες.

Δεῖτε τα μουτρα της, την ὡρα του πανηγυρισμοῦ, εδῶ:

https://tasthyras.wordpress.com/2024/03/20/%CCE%BF%CF%85%CE%BD/

Ἔτσι πῶς πᾶνε δεν θα τριζουν τα κόκκαλα του Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου, που ὁ λαός τῆς Φλώρινας τον ἀγαπᾶ και τον ἐκπροσωπεῖ, αλλά οι καρεκλες τους, κάτω ἀπό τα πόδια τους. Ο λαός της Φλωρίνης δεν χρειάζεται προδότες της Μακεδονίας και φίλους της ανωμαλίας για εκπροσώπους στις Ἐθνικές γιορτές. Αυτοι να πᾶνε στις διεθνιστάς και στις λέσχες των μασόνων, που υπηρετουν.

MAΣ KYBEΡNOYN OI ANTIXΡIΣTOI & ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 2) ΤΙ ΕΣΤΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; 3) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΕΟΛΟΓΩΝ: Διαδικτυακη Συναξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» προς Τιμη των Τριων Ιεραρχων, την Δευτερα 29.1.2024, Ώρα 19:30 4) ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 27th, 2024 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ & ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

(ΦΥΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)

Από τον ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
 (Πατηστε τον τιτλο & διαβαστε σελιδοποιημένο με φωτογραφικο υλικο το αρθρο)

589345584235671765gogbaΤΙ ΕΣΤΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

«ἀγαθά καί φαῦλα» (Ἰωάν.5,29)
«ἀρετή καί κακία» (Β΄Πέτ.1,5: Α΄Κορ.14,

Του ιερέως Ιωάννου Νικολόπουλου, από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης
(Πατηστε τον τιτλο & διαβαστε σελιδοποιημενο το άρθρο)

589345584235671765gogbaΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΕΟΛΟΓΩΝ

Διαδικτυακή Σύναξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» προς Τιμή των Τριών Ιεραρχών
Θέμα: «Η αναγκαιότητα της Ειρήνης στην Οικογένεια και στο Σχολείο, κατά τους Τρεις Ιεράρχες»
Ομιλητής: Κυριάκος Σταυριανός: Καθηγητής Παιδαγωγικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης
Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, Ώρα 19:30
Ηλεκτρονικός σύνδεσμος συμμετοχής στην εκδήλωση:

    synaksi.petheol.gr 

589345584235671765gogbaΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α)

Όπως είναι γνωστό, από 24 Ιανουαρίου 2024 μέχρι και 31 Ιανουαρίου 2024, έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του Υπουργού Επικρατείας με τίτλο «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα». Το νομοσχέδιο αυτό, θεσμοθετεί στην ελληνική έννομη τάξη το γάμο μεταξύ δύο προσώπων ανεξάρτητα από το φύλο τους, προκειμένου να επιτευχθούν η ισότητα στον γάμο και η νομική προστασία οικογενειών. http://www.opengov.gr/ypep/?p=848

Read more »

Η πορεια του Δημ. Νατσιου ή θα δικαιωση τους επικριτες του ή θα τους αποστομωσει 2) «Ω Κακιστοι κοχλιαι, των οικων υμων εμπιπραμενων, υμεις αδετε;» (Αισωπος) 3. Αλλη μορφη συγχρονης δουλειας (Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου)

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 14th, 2023 | filed Filed under: ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Η πορεια του κ. Νατσιου ή θα δικαιωση τους επικριτες
του ή θα τους αποστομωσει

Κατω τα χερια από την Μακεδ.Τους επικινδυνους παλαιους απατεωνες πολιτικους, που ρημαξαν την Ελλάδα τους ξέρουμε & δεν τους ψηφιζουμε. Θελουν, με τις νεες εκλογες, να παρουν πλειοψηφια και να αλλάξουν το Συνταγμα, για να νομομιμοποιησουν τις προδοσίες που εκαναν και να παραδώσουν ότι αλλο εμεινε ορθιο  στην Ελλάδα. Τους νέους πολιτικους που θελουν, τωρα,  να μπουν στη βουλή τους ξέρουμε; Διαβασαμε οτι: Οι Αμερικανοι(*) αναστωθηκαν με το νεο κομμα που ειναι στα πρόθυρα της βουλης, γιατι φοβουνται οτι δεν θα μπορουν να τους κουμαντάρουν! Και τωρα τι κάνει το στενο επιτελειο του κόμματος;  Ξηλώνει μελη με πολλους σταυρους και τους αντικαθιστα με αλλους; Ειναι αυτό τίμιο;

(*) https://www.pronews.gr/pronewstv/anisyxia-ipa-gia-endexomeni-eisodo-tis-nikis-sti-vouli-einai-rosofiloi-den-mporoun-na-enimeronontai-gia-tis-kiniseis-tou-nato/

Παραθετουμε αρθρο του π. Μαξιμου Καραβα, που με αγνη καρδια, διαμαρτυρεται για την σκληρη πολεμικη, που εξασκουν καποιοι χριστιανοι εναντιον του κ. Νατσιου. Ο γεροντας τον γνωριζει, πριν ανακατευθει με την πολιτικη, αλλά ο κ. Νατσιος ειναι τωρα ο ίδιος;

Ω Κακιστοι κοχλιαι, των οικων υμων
εμπιπραμενων, υμεις αδετε; (Αισωπος)

Πατηστε τον παραπανω τιτλο και διαβαστε το άρθρο

Ο σεβάσμιος γεροντας στο  δημοσιευμα του παραθετει παλαιους αγωνες του κ. Νατσιου, που εγιναν αιτια να τον πεταξουν απο τις εκπομπες, που έκανε στο «θρησκευτικό» καναλι 4Ε! Αλλά τωρα, που ανακατεύθηκε με την πολιτική δεν ξερουμε αν παραμένει ο ίδος. Η πολιτικη διαφθειρει τους ανθρώπους και δεν υπάρχουν σήμερα Καποδίστριες. Και αν κάποιος πάει να τον μοιάσει τον εξαφανίζουν. «Διαολοι ολοι ειναι», έλεγε ο θεολόγος Νικολαος Σωτηρόπουλος. «Να ψάξουμε να βρουμε & να ψηφίσουμε τον διαβολο με τα μικρότερα κέρατα». Οι χριστιανοι πιστευουν ότι ειναι λιγο καλυτερος ο κ. Νατσιος απο τους άλλους και θα του δωσουν μια ευκαιρια με την ψηφο τους. Απο αυτον εξαρτάται, αν την σεβαστη και τους χαροποιησει με τους αγωνες του υπερ πιστεως & πατριδος, ή δικαιώσει τους επικριτας του και εκθεσει τους σεβαστους εκεινους εργατες του Ευαγγελιου, που τον υπερασπίστηκαν. Οψόμεθα

589345584235671765gogba

Βιβλίο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ; του Μητροπολίτου Φλωρίνης
Αυγουστίνου Καντιώτου, εκδοση 1985, σελ. 61-64

Αλλη μορφή σύγχρονης δουλείας.
Ποιά εἶναι αὐτή; Εἶναι ἡ χωρὶς ἐπιφυλάξεις τυφλή προσκολλησι στὸ πολιτικό κόμμα.

Ἄνθρωπος πιονι

«… Τὸ νὰ ἀνήκει κανείς σὲ κάποιο κόμμα μὲ συνετὴ λογικὴ χρήσι μὲ τὸ δικαίωμα ποὺ ἔχει κάθε πολίτης νὰ ἐκλέγη μὲ τὴν ψῆφο τοὺς καλύτερους γιὰ πολιτικοὺς ἄρχοντες, ἐπιβάλλεται, εἶνε καθῆκον του. Μόνο ἄνθρωποι τελείως ἀτομικισταί, φίλαυτοι, κλεισμένοι σὰν τὸν σαλίγκαρο στὸ καβούκι τους μποροῦν νὰ μένουν ἀδιάφοροι γιὰ τὴν τύχη τοῦ τόπου ποὺ κατοικοῦν.
Εἶσαι λοιπὸν ἐλεύθερος νὰ ἐκλέξης ὁποιαδήποτε πολιτικὴ ἰδεολογία θέλεις. Ἀλλὰ πρόσεξε, ἀγαπητέ, πρόσεξε μήπως τὸ κόμμα ποὺ διάλεξες σὲ ὑποτάξη μέχρι τέτοιο σημεῖο, ὥστε ἡ προσωπικότητά σου νὰ ἐκμηδενισθῆ τελείως καὶ νὰ καταντήσης ἕνα πιόνι, ποὺ τὸ παίρνει καὶ τὸ μεταχειρίζεται ὅπως θέλει ὁ δεινὸς παίκτης, γιὰ νὰ πετύχη τὴ νίκη τοῦ ἀντιπάλου του.
Θὰ γνωρίζης βεβαίως, ὅτι σὲ ξένες χῶρες ἀλλὰ καὶ στὴν πατρίδα μας ἐφανίσθηκαν κατὰ καιροὺς κόμματα ποὺ ἐξυπητετοῦν ὁλοκληρωτικὰ δικτατορικὰ καθεστῶτα. Τέτοιο εἴδους κόμματα δὲν ἐπιτρέπουν οὔτε στὰ ἴδια τὰ μέλη τους νὰ ἐκδηλώνουν διαφορετικὴ γνώμη ἀπὸ ἐκείνη ποὺ χαράζει γιὰ ὅλους τὸ κόμμα. Read more »

Θα ψηφισουμε ενα κομμα που αγαπαει το Χριστο & την πατριδα, με τη γενικη της εννοια. Δεν κοιταμε λεπτομερειες, γιατι θα γινουμε σκοποχωρι & θα βασιλευσουν οι αθεοι & οι μασονοι (Aφιερωμενω στον Οδυσσεα, που εγραψε & ανεβασε το βιντεο, αλλα δεν ακουσε τα λογια του π. Ευθυμιου, που εκτιμα, αλλα πολεμα με παθος ένα τετοιο χριστιανικο κομμα). 2) Ο Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος: «Δινοντας την ψηφο μας σε ὑλιστας, βλασφημους, μασονους & ἀθεους, θα πληρωσουμε με τοκο κ᾽ ἐπιτοκιο αὐτη την ἁμαρτια μας»

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 7th, 2023 | filed Filed under: ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΣΩΝΟΥΣ & ΑΘΕΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΩΣ ΚΟΜΜΑ

Ενα πολυ μικρο απομαγνητοφωνημενο απόσπασμα της ομιλίας του π. Ευθυμίου Τρικαμηνα

Η ομιλία έχει ως θέμα: «Οι Οροι της Πίστεως & η εννοιες τους». Στο τέλος, στα 31,15΄ ο π. Ευθυμιος δίνει μια συμβουλη για την θεση μας ως Χριστιανοι στις εκλογες, εδω:

https://youtu.be/4njlmCAop7I,

prosexe την ψηφο«Η θέση μου παραμένει η ίδια, όσον αναφορά το κόμμα που θα ψηφίσουμε. Να μην ψηφίσουμε αθέους και μασώνους, αλλά να ψάξουμε να βρουμε εναν, που ως κομμα, όχι ως ατομο, να έχη Ορθόδοξη γραμμή. Να αγαπαει τον Χριστο και την Πατρίδα. Να μη κοιτάμε λεπτομέρειες. Βλέπετε, έγινε νόμους για τους ανωμάλους… Έδωσαν το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανους. Εχουν ξεπουλήση τα πάντα: Λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα τρένα… Να βρουμε, λοιπόν, ένα κόμμα που να αγαπάει το Χριστο και την Πατρίδα, με την γενική της έννοια. Δεν κοιταμε λεπτομερειες, γιατί θα γίνουμε σκοποχώρι & θα βασιλεύσουν οι αθεοι & οι μασόνοι…
Ο αειμνηστος θεολόγος Νικολαος Σωτηροπουλος
,
που έβλεπε μασόνους και αθεους να μας κυβερνουν και να μας οδηγουν στο γκρεμό, έλεγε: «Ολοι διαβόλοι είναι. Να ψηφίζουμε τον διάβολο με τα μικρότερα κέρατα»

Και ο αγωνιστής Μητροπολίτης Φλωρινης π. Αυγουστινος Καντιωτης μας ενημέρωσε, πριν από 63 χρόνια, που θα οδηγούσαν την πατρίδα μας οι μασώνοι και άθεοι πολιτικοί που ψηφίζουμε! Σήμερα πληρώνουμε αυτή την κακή μας εκλογή. Αλλα ακόμα μυαλό δεν βάλαμε.  Ας ακούσουμε, έστω και την τελευταία στιγμή τον σεβασμιο ιεραρχη:

ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

(Απὸ τὸ βιβλίο του Μητροπολίτου Φλωρίνης «Ἐθνικὰ προβλήματα», μέρος Ζ΄ – Τὸ πολίτευμα, Ἀθῆναι 1961, σσ. 256-262, μτγλ.)

«Δινοντας την ψηφο μας σὲ ὑλιστάς, βλασφήμους, μασόνους καὶ ἀθέους, θὰ πληρώσουμε μὲ τόκο κ᾽ ἐπιτόκιο αὐτὴ τὴν ἁμαρτία μας»

 

 • «…Ὄχι ἀδιάφοροι. Ὕστερα ἀπὸ λίγες μέρες… θὰ γίνουν ἐκλογές. Ὁ Ἑλληνικὸς λαὸς θὰ κληθῇ ν᾽ ἀναδείξῃ μὲ τὴν ψῆφο του κυβέρνησι. Ὡς Ἕλληνες πολῖτες δὲν μποροῦμε νὰ μείνουμε ἀπαθεῖς θεαταὶ τοῦ ἐκλογικοῦ σάλου, ποὺ τ᾽ ἀφρισμένα κύματά του προξενοῦν μεγάλη ζάλη καὶ ναυτία στοὺς πολλούς· δὲν μποροῦμε νὰ προσπεράσουμε τὸ γεγονὸς τελείως ἀδιάφοροι, σὰν νὰ ἐπρόκειτο γιὰ ἐκλογὴ ποὺ θὰ γινόταν σὲ κάποια ἀπομακρυσμένη γωνία τῆς ὑφηλίου, π.χ. στὴ Γροιλανδία. Ὡς Ἕλληνες πολῖτες ἔχουμε καθῆκον ἀπέναντι στὴν πατρίδα. Ὡς ὀρθόδοξοι Χριστιανοί, ποὺ πάνω ἀπὸ ἐπίγειες πατρίδες θέτουμε τὴν πίστι, δὲν ἐπιτρέπεται νὰ δώσουμε τὴν ψῆφο μας στὸν τυχόντα.

Read more »

Η ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΝΑΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ «ΠΝΟΗ» 2) Περι των ἀπιoντων εἰς Ἱεροσoλυμα 4) Ελπιδοφορος Σωτηριαδης Ιατρoς καθ. επιδημιολογiας, ομιλει υπο βροχη στις 22/04/23 Π.Ο.Ε.Υ. κατω απο το αγαλμα του Μεγαλου Αλεξανδρου 4) Θρακη: Τι λεει η γυναικα που δεχθηκε επιθεση για την ελληνικη σημαια- » Το τουρκικο προξενειο έχει δωσει εντολη να με καθαρισουν» (Βιντεο)

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 26th, 2023 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

Του ιερέως Ιωάννου Νικολόπουλου
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Πατηστε τον τίτλο και διαβαστε το άρθρο

589345584235671765gogba

Του ιερέως Ιωάννου Νικολόπουλου
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΝΥΣΣΗΣ
Κειμενο & μεταφραση

589345584235671765gogba

Ομιλια του κατω απο το αγαλμα Μεγαλου Αλεξανδρου, υπο βροχη

____________

______________

Εθνικά θέματα

Θρακη: Τι λεει η γυναικα που δεχθηκε
επιθεση για την ελληνικη σημαια- »

Το τουρκικο προξενειο έχει δωσει εντολη να με καθαρισουν» (Βιντεο)

Σοκαριστική είναι η καταγγελία της γυναίκας που ζούσε σε χωριό της Θράκης και το 2020 δέχτηκε επίθεση από συγχωριανούς της επειδή είχε βάλει στο σπίτι της την ελληνική σημαία. «Το τουρκικό προξενείο έδωσε εντολή να με καθαρίσουν» αποκάλυψε η ίδια το πρωί της Τρίτης (25/4) μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» εξηγώντας πως το απίστευτο περιστατικό που έζησε σημειώθηκε στις 25 Μαρτίου του 2020.

Σε δηλώσεις της η Αϊσέ Ιμάμ, η γυναίκα που καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από τους συγχωριανούς της στο χωριό Άνω Θέρμες στη Θράκη επεσήμανε: «Η μάνα μου πριν από 50 χρόνια έβαλε την ελληνική σημαία και μετά, πριν από εννέα χρόνια, πέθανε. Κι όταν πέθανε η μάνα μου μού ζήτησε εάν κάποτε γυρίσω στο χωριό, στην αυλή του πατέρα μου πρέπει να βάλω την ελληνική σημαία να κυματίζει. Και όπου πήγα στην Ξάνθη πρώτα έβαζα την ελληνική σημαία και μετά έμπαιναν τα πράγματα. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Γιατί όταν γεννήθηκε ο γιος μου και μαθεύτηκε ότι είναι από χριστιανό πατέρα και όταν έγινε έξι χρονών δεν τον άφηναν να πάει στο σχολείο».

Όπως περιέγραψε η ίδια, το 2019 ξεκίνησε ο πόλεμος που δέχτηκε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ψωνίζει στα μαγαζιά του χωριού και να πρέπει να κατέβει στη Ξάνθη.

«Το 2019, 15 Αυγούστου, ήρθαν και μου έσκισαν τη σημαία, με αποτέλεσμα μαζεύτηκαν, αφού είχε 2.500 κόσμο και μετά μαζεύτηκαν.

Read more »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & THΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ & Η ΠΡΩΤΗ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ 2) MIA OIKOΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Η Ντορα Μπακογιαννη: «Η Τουρκια εχει ακρογιαλιες ατελειωτες πανω στο Αιγαιο, αρα εχει καποιο δικαιωμα κι εκεινη… Aνιστοριτη, που χωνεις την μουρη σου παντου! Τα παραλια που έχει η Τουρκια ήταν Ἑλλαδα. Έσφαξε τους Ελληνες για να τα αποκτησει. 3) ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ & Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΑΜΑΜΑ

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 6th, 2023 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, THΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ & Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ

Μητσ. Φλ. ιντΟ Μητσοτάκης επισκέφτηκε την Φλώρινα σαν πρωθυπουργός, είχε μαζί του και την γυναίκα του Μαρίκα. Και όπως είναι εθυμοτυπία πηγε να συνατήση τον Μητροπολιτη Φλωρινης Αυγουστινο Καντιώτη, στο γραφεῖο του.
Ο π. Αυγουστῖνος βρισκόταν στον επάνω όροφο της Μητροπόλεως, στο δωμάτιό του και διάβαζε. Τον ειδοποίησαν και κατέβηκε. Μπαίνοντας εὶδε την γυναίκα του Μητσιοτάκη να κάθεται σταυροπόδι, και αντι για καλημέρα, απευθύνθηκε σε αυτην και είπε αυστηρα: Κατέβασε κάτω το πόδι σου. Τους έπιασε όλους ψυχρολουσία. Τότε του ειπαν ότι έχει πρόβλημα το πόδι της, για αυτό καθεται έτσι. Τότε ζήτησε συγνώμη ο Μητροπολίτης.
Οταν μια μάνα βγάλει καλά παιδια την μακαρίζουν οι άνθρωποι, όταν βγάλει απληστα, αχορταγαν, που ριμάζουν την κοινωνία και την Ελλάδα, για να γεμίσουν τις τσέπες τους, την καταριῶνται. Την μάνα των Μητοτσακέων την μακαριζουν οι Ελληνες ή την καταριωνται;  Δεν απαντοῦμε εμεῖς, επειδη έχει πεθάνει, ας απαντηση ο κάθε αναγνώστης και ας πράξει ότι τον φωτίση ο Θεός, για να βάλει φρένο σε κάθε μασώνο και κακοποιο στοιχεῖο.

589345584235671765gogba2) Ντορα Μπακογιαννη: Πιεζει για…
δικαιωματα της Τουρκιας στο Αιγαιο

Σοκ από τις δηλώσεις της αδελφής του πρωθυπουργού: «Πρέπει να πούμε την εικόνα στον κόσμο, για να ξέρει ποια είναι»Διαβαστε:

https://www.triklopodia.gr/%ce%bd%cf%84%cf%8c%cf%81%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%1-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%8e/

Ακου τι είπε:

«Η Τουρκία έχει ακρογιαλιές ατελείωτες πάνω στο Αιγαίο, άρα έχει κάποιο δικαίωμα κι εκείνη πάνω στο Αιγαίο. Είναι κουβέντα αυτονόητη για όποιον ασχολείται».

Κυρά μου, φτάνει που καταβρόχθησες την Ελλάδα εσύ και το σόϊ σου. Θα σου βγουν από τις μυτες σου αυτά που έφαγες, πανε στην Τουρκία για να περάσης καλά. Κουμάντο στην Ελλάδα δεν θα κάνεις, φτάνει πιά.
Τα παράλια που έχει η Τουρκία ήταν Ἑλλάδα και έσφαξε τους Ελληνες για να τις αποκτήση

589345584235671765gogba

3) ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΑΜΑΜΑ

από το χωρίο Εσταγιε της Τρίπολης στην Σεβάστεια

Είναι μια αληθινή ιστορία που έζησε ένα μικρο κορίτσι που τον Νοέμβριο του 1916 εξορίστηκε μαζί με τους γονείς της και άλλους 3000 συγχωριανούς της από το χωρίο Εσταγιε της Τρίπολης στην Σεβάστεια και χάθηκε μέσα στην αναμπουμπούλα που επεκράτησε από την στιγμή της συγκέντρωσης των κατοίκων της υποχρεωτικής πορείας των γυναικόπαιδων από το Espiye Tirebolu έως την πόλη της Σεβαστείς (Sivas) 315 χλμ μέσα από κακοτράχαλα βουνά και από υψόμετρο στο επίπεδο της θάλασσας στα 1285 μέτρα που είναι η Σεβάστεια. Read more »

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ… ~ Γιατρε Ευρυβιαδη Μπαϊραμιδη, σε ευχαριστουμε! |Οι εκ μερους ολων μας ευχαριστιες προσωποιουνται στην 85χρονη γιαγιουλα, στην οποια πριν 15 μερες δωρισατε παραταση ζωης. 2) ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ & ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ – O Παρανοϊκος Δικτατορας

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 30th, 2023 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

~ Γιατρέ Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, σε ευχαριστούμε! |Οι εκ μέρους όλων μας ευχαριστίες προσωποιούνται στην 85χρονη άγνωστη σε μας γιαγιούλα, στην οποία πριν 15 μέρες δωρίσατε παράταση ζωής ...

του Ηρακλή Α. Σωτηράκη

Θέλω να το δημοσιοποιήσω, όχι για να το διαβάσει ο ίδιος, άλλωστε δύσκολα θα βρίσκει χρόνο να ασχολείται με τίποτε άλλο πέρα από τη δουλειά του, αλλά γιατί το θεωρώ σαν χρέος μου, απέναντι σε έναν λειτουργό της υγείας, που δίνει άλλο νόημα στην ανθρώπινη υπόσταση δηλαδή στο «άνω θρώσκω», που πρέπει να χαρακτηρίζει τον άνθρωπο.
Είναι γιατρός, νευροχειρουργός, και πριν δέκα πέντε μέρες, έσωσε την κουνιάδα  μου από βέβαιο θάνατο, σταματώντας μία αιμορραγία στον εγκέφαλο που είχε προέλθει από βαρύ πέσιμο και χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Η επέμβαση έγινε μόλις 2 ώρες από τη στιγμή που η ασθενής έφτασε στα επείγοντα, και ελάχιστα λεπτά πριν πέσει σε κώμα, ημέρα Κυριακή βράδυ, σε επαρχιακό νοσοκομείο, κράτησε περίπου 2 ώρες, και χτες η ασθενής αυτή γύρισε γερή σπίτι της.
Η περιγραφή φυσικά είναι φτωχή, για να περιγράψει τι έκανε αυτός ο γιατρός, μέσα σε ελάχιστα λεπτά της ώρας, από τη στιγμή που διάβασε την αξονική και διαπίστωσε εκτεταμένο αιμάτωμα που πίεζε τον εγκέφαλο..
.
Την συνέχεια:  https://elladapoyantisteketai.blogspot.com/2023/03/85-15.html

 • Και όμως αυτους τους μεγαλους γιατρους, που αρκουνται στα λίγα λεφτα που τους δίνει το Ελληνικό κράτος, τους ειχε σε αναστολη ο Μητσοτακης, πάνω απο ενα χρόνο, για να φυγουν απο την Ελλάδα!!! Οι μαριωνέτες των ξένων σκοτεινων δυνάμεων μας κυβερνουν.

50751374unled13

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ & ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

 O Παρανοϊκος Δικτατορας

του Παναγιώτη Τραϊανού

…Πρόδωσε τη Μακεδονία —παραβλέποντας τις δικές του προεκλογικές εξαγγελίες, και άρα εξαπατώντας τον λαό— με τη νομιμοποίηση της «Συνθήκης των Πρεσπών»!

…Πρόδωσε την Κύπρο, υποσκάπτοντας μόνιμα τις κυπριακές θέσεις και τα συμφέροντα της!

…Πρόδωσε τους Έλληνες της Ουκρανίας με την εγκληματική φιλονατοϊκή του στάση, ενώ η Ελλάδα , λόγω αυτών των πληθυσμών, θα μπορούσε ν’ αποφύγει κάθε εμπλοκή!

Read more »

Κεντρο «Μακεδονικης» (=Σκοπιανο-βουλγαρικης) γλωσσας στην Ελλαδα, με την υπογραφη «ελληνων» δικαστικων!!! 2) EΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΑΣ – ΜΑΡΤΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ (σκιτσο). «H MAKEΔONIA MAΣ HTO, EINAI & ΘA EINAI ΠANTA EΛΛHNIKH» (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 104η ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ, ΦΛΩΡΙΝΑ 2/2/1970).

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 20th, 2023 | filed Filed under: ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Κεντρο «Μακεδονικης» (=Σκοπιανο-Βουλγαρικης) γλωσσας στην Ελλαδα, με την υπογραφη «ελληνων» δικαστικων!!!

Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου “μακεδονικής” γλώσσας στη Φλώρινα και επικύρωσε το καταστατικό του…!!!

Διαβαστε περισσότερα  εδῶ: http://ethnegersis.blogspot.com/2023/03/blog-post_475.html#more

2) ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛ. ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ..

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 104η ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΦΛΩΡΙΝΑ 2/2/1970

 • («Aπό τους πρώτους που αντιλήφθηκε τον κίνδυνο που διέτρεχε  η Μακεδονία από την προπαγάνδα γειτονικών λαών ήταν ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης. Κατήγγειλε και αποκάλυψε τους σκοπούς της νεοσύστατης τότε λεγόμενης «Μακεδονικής Εκκλησίας» και προέτρεψε τους κληρικούς της Μητροπόλεως του να συλλέξουν και απο το μικρότερο ακόμη χωριό τα στοιχεία εκείνα που βροντοφωνούν ότι η Μακεδονία ήτο είνε και θα μείνει πάντα Ελληνική. Μίλησε και αγωνίστηκε για την Ελληνικότητα της Mακεδονίας, όταν ακόμη οι πολιτικοί μας σιωπούσαν, γιατί δεν έβλεπαν η δεν λογάριαζαν τον κίνδυνο. Αυτό οι Σκοπιανοί δεν μπορούν να του το συγχωρέσουν. Τον απείλησαν κατ’ επανάλειψη ότι θα τον εκτελέσουν. Στο Σκοπιανό ραδιόφωνο τον αποκαλούσαν εχθρό της Μακεδονίας. Σήμερα υπάρχουν ιστοσελίδες του διαδικτύου που τον υβρίζουν κατά τον ελεεινότερο τρόπο. Τον ονομάζουν «ιερό εξεταστή», «μπουλτουζέρι των ναών», «Χουϊμενή της Μακεδονίας» κ.τ.λπ.)
 • (Σήμερα κοντά σ`αυτούς, συντάχθηκαν καί οι ανθέλληνες μασωνοι πολιτικοί, τα ξεπουλημένα τέρατα της παγκοσμιοποίησης, μαζί με ολο το σκυλολόι τοῦ διαβόλου. Τους στηρίζουν ασυνείδητοι δικαστικοί, που για μια προσωρινή έδρα πουλουν την μάνα τους οι αθεόφοβοι!!! Ο Ελληνικος λαός πρέπει να καταδικάση με την ψῆφο του, όλα αυτά τα μασονικά τέρατα).

«H MAKEΔONIA MAΣ HTO, EINAI

KAI ΘA EINAI ΠANTA EΛΛHNIKH»

«H Mακεδονία, αγαπητοί μας, υπήρξε ανέκαθεν χώρα Ελληνική. O Στράβων, ο πατήρ της γεωγραφίας, πρό δύο χιλιάδων περίπου ετών, βασιζόμενος εις πλήθος μαρτυριών και παρατηρήσεων, κατά τρόπον αναμφισβήτητον διεκήρυξεν εις τον κόσμον, ότι η Mακεδονία είναι Ελληνική· «Έστιν ουν Eλλάς και η Mακεδονία». Της Μακεδονίας τέκνα υπήρξαν ένδοξοι άνδρες, οι οποίοι διέπρεψαν εις τέχνας και επιστήμας και συνετέλεσαν ουκ ολίγον εις την δημιουργία του Ελληνικού θαύματος. Να αναφέρωμε ονόματα; Αρκεί και μόνο το όνομα του μεγίστου φιλοσόφου της αρχαιότητος Αριστοτέλη, ο οποίος, ως γνωστόν, εγεννήθη εις τα Στάγειρα της Χαλκιδικής. Μαθητής δε αυτού υπήρξεν ο ενδοξότερος βασιλεύς της Ελλάδος ο Μέγας Αλέξανδρος ο Μακεδών. Ούτος, εμπνεόμενος από τα ιδεώδη, τα οποία του ενέπνευσε ο μέγας διδάσκαλός περί ενότητος της Ελληνικής φυλής και του προορισμού αυτής εν τω κόσμω, ώρμησεν εκ της Μακεδονίας και ως αετός ετάνυσε τας πτέρυγάς του και έφθασε μέχρι του Νείλου και του του Γάγγη ποταμού, όχι ως κατακτητής, αλλ’ ως αναμορφωτής, σκορπίζων παντού τα σπέρματα της Ελληνικής φιλοσοφίας και προετοιμάζων δια της Ελληνικής γλώσσης, ως όργανου κοινής συνεννοήσεως των υπό το σκήπτρόν του λαών, το έδαφος δια την υποδοχήν του Χριστιανισμού εις τα έθνη.

ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΙΩΣΕΙ

Ελληνική χώρα υπήρξε η Μακεδονία. Χώρα μαρτύρων και ηρώων. Kατά την διαδρομήν των αιώνων και χιλιετιών βάρβαροι εξ ανατολών και βορρά και δυσμών επέδραμον κατά της Mακεδονίας, επυρπόλησαν και ελεηλάτησαν, αιχμαλώτισαν και εφόνευσαν μυριάδας Eλλήνων Mακεδόνων, αλλά παρ’ όλας τας φοβεράς δοκιμασίας το δένδρον του Ελληνισμού δεν εξερριζώθη. Oύτε αι προπαγάνδαι των γειτονικών λαών, παρ’ όλα τα σατανικά μέσα, τα οποία μετεχειρίσθησαν δια τον παντελή αφελληνισμό της Mακεδονίας, επέφεραν αξιόλογα αποτελέσματα. Oύτε το άφθονο χρήμα ούτε η βία και η τρομοκρατία κατώρθωσαν να αλλοιώσουν τον ελληνικόν της χαρακτήρα. Read more »

No 8 – ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ …..ΑΣΤΕΡΕΣ – ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΣ» 2) ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΝΑ ΤΙΜΑ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 3) «Συνθηκη» των Πρεσπων, Τι κανουμε τωρα. | Μαρια Δεληβανη 2. Οι Τουρκοι καταπατουν την κυριαρχια μας στο Αιγαιο με τις ευλογιες του Κογκρεσου;

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 7th, 2023 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

No 8 – ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ …..ΑΣΤΕΡΕΣ

Αίγιον, 6/02/2023
«Αναλάβετε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ ».
Και πάλι …..ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ KAI ME TO ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ…. ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ Νο 8
Η αχίλλειος πτέρνα των Κομμάτων: ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΣ»
Πατηστε τον τίτλο και διαβάστε το άρθρο του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

589345584235671765gogba

ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΝΑ ΤΙΜΑ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.pdf 

Πατηστε τον τίτλο

589345584235671765gogba

«Συνθηκη» των Πρεσπων, Τι κανουμε τωρα. | Μαρια Δεληβανη
____

____
Μαρια Νεγρεποντη-Δελιβανη : Οι Τουρκοι καταπατουν την κυριαρχια μας στο Αιγαιο με τις ευλογιες του Κογκρεσου;

Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη

Στην Κυριακάτικη Δημοκρατία της 29/1 η εξαιρετική δημοσιογράφος μας Κύρα Αδάμ προβαίνει σε συντριπτικές, δυστυχώς, αποκαλύψεις, που επικυρώνουν τη θλιβερή πραγματικότητα, σχετικά με τις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ, σχετικά με τις σχέσεις της Τουρκίας με την Αμερική, αλλά και σχετικά με τη δική μας (αναγκαστική;) αδιαφορία. Read more »

ΣΚΛΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ. Παροντες & Ελληνες πατριωτες απο την Αυστραλια. Στο τελος ριχνει κεραυνους, στους γραικυλους & διεφθαρμενους ελληνες (στους προδοτες πολιτικους & δικαστικους). Αν φτασουμε, λεει, σε τετοιο σημειο εξευτελισμου… & τα λιθαρια που πατουμε θα φωναξουν οτι η Μακεδονια μας ητο, ειναι & θα μεινη Ελληνικη. 2) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ – ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 12th, 2022 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ & ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ

 ΣΚΛΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΕΙΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

Παρόντες στον ναό ειναι και Ελληνες πατριῶτες από την Αὺστραλία. Τους δίνει αντιδωρο & συνομιλεῖ μαζί τους. Στέλνει μήνυμα & στην Αυστραλία, μέσου αυτῶν, γιατί & ὲκεῖ δούλευε ἡ προπαγάνδα. Στο τέλος τῆς ὁμιλίας ὁ ὰγωνιστης Ορθόδοξος Ελληνας ιεράρχης ριχνει κεραυνους, στους γραικύλους & διεφθαρμένους ελληνες (στους προδότες πολιτικούς και δικαστικούς). Αν φτάσουμε, λέει, σε τέτοιο σημεῖο εξευτελισμοῦ, που να φοβόμαστε και να ντρεπόμαστε να ομολογήσουμε ότι είμαστε Ελληνες και τα ερειπια και να λιθάρια αυτά (της Πρεσπας) που πατουμε θα φωνάξουν ότι η Μακεδονία μας ητο, είναι και θα μείνη πάντα Ελληνική

________________


________________

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ – ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

Προς Πρόεδρο Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, Βουλή,
Πρόεδρο και Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, Εκκλησία της Ελλάδος, Α/ΓΕΕΘΑ, ΜΜΕ

1 Η πρώτη βόμβα κατά των θεμελίων του ελληνικού έθνους και της μακτου Αλέξη Τσίπραραίωνης ιστορίας του, πυροδοτήθηκε από την κυβέρνηση – εφιάλτη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ως Πρωθυπουργός, ανερυθρίαστα και ανιστόρητα, υπέγραψε με την σλαβική κυβέρνηση του Ζάεφ την αντισυνταγματική, ανθελληνική, πραξικοπηματική και άκυρη «Συμφωνία των Πρεσπών». Έκτοτε, τα Σκόπια αποκαλούνται «Βόρεια Μακεδονία», όνομα που οι απανταχού Έλληνες αρνούνται, δεν αποδέχονται και ούτε πρόκειται ποτέ να αποδεχθούν, γιατί η Μακεδονία ήταν και παραμένει μόνο μία και μοναδική και αιώνια ελληνική!

Κατά τραγικό τρόπο, εκείνη την εγκληματική «Συμφωνία», βιαστικά και παράλογα υπέγραψε και ο τότε ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, λησμονώντας «τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών, τα δύσκολα και τ’ ανεκτίμητα Εύγε», το δάκρυ του ίδιου του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το εμπάργκο του Ανδρέα Παπανδρέου, το βέτο του Κώστα Καραμανλή, τα τρανά ΟΧΙ της Μελίνας Μερκούρη, του Οδυσσέα Ελύτη, του Μίκη Θεοδωράκη!

2 Η δεύτερη βόμβα κατά των θεμελίων μας πυροδοτήθηκε από την ίδια την Πρόεδρο Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όταν, κατ΄ εντολή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, δέχτηκε στις 5-10-2021 επίσημα, στο Προεδρικό Μέγαρο της Ελλάδας και με κόκκινα χαλιά, τον Πρόεδρο των Σκοπίων σαν Πρόεδρο της «Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», με την Προεδρική Φρουρά των Ευζώνων να παρατάσσεται τιμητικά (τι κατάντια) και την μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας να παιανίζει μέσα στην Αθήνα τον «αλυτρωτικό» Εθνικό Ύμνο των Σκοπίων, που αναφέρει:

«Σήμερα πάνω από την «Μακεδονία» γεννιέται,
νέος ήλιος της ελευθερίας!
Οι «Μακεδόνες» πολεμούν,
για τα δικαιώματα τους!
Η «Μακεδονία» ελεύθερη,
Ελεύθερη ζει»!

3 Η τρίτη βόμβα κατά των θεμελίων της Ελλάδας πυροδοτήθηκε από την ίδια την Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία και επέτρεψε την επίσημη έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων με την Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, υπό την άθλια ονομασία «Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 19-7-2022, παρά τις ρητές, προεκλογικές του δεσμεύσεις για άσκηση βέτο! Read more »

Ο δικηγορος Κοζανης Ιωαννης Μπαλαμπανιδης με αφορμη την αναγνωριση του Σωματειου «Κεντρο Μακεδονικης Γλωσσας» απο το Ειρηνοδικειο Φλωρινης 2. Ενστασεις για την ιδρυση “Κεντρου Μακεδονικης Γλωσσας” στη Φλωρινα 3) Ψηφισμα της Εταιρειας Μακεδονικων Σπουδων για την ιδρυση «Κεντρου Μακεδονικης Γλωσσας στην Ελλαδα»

Ο δικηγορος Κοζανης Ιωαννης Μπαλαμπανιδης με αφορμη την αναγνωριση του Σωματειου «Κεντρο Μακεδονικης Γλωσσας» απο το Ειρηνοδικειο Φλωρινης

Αν και
α) αποφεύγω παγίως να σχολιάζω δικαστικές αποφάσεις
β) δεν θα ήθελα να το “παίξω” όψιμος “Μακεδονομάχος” και
γ) παρόλο που η περιβόητη Συμφωνία των Πρεσπών, αναγνωρίζει Μακεδονική ιθαγένεια στους κατοίκους των Σκοπίων – πλέον Βόρειας Μακεδονίας – κι επίσημη γλώσσα τους την «Μακεδονική γλώσσα»
μετά την πρόσφατη αναγνώριση του Σωματείου «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας» από το Ειρηνοδικείο Φλωρίνης, θα ήθελα να θέσω δύο ρητορικά ερωτήματα :
α) Η «Μακεδονική γλώσσα» ομιλείται σε όλη την Μακεδονία κι αν ναι, γιατί οι υπόλοιποι κάτοικοι της Μακεδονίας δεν την γνωρίζουμε;….
Tην συνεχεια:

589345584235671765gogba

Ενστασεις για την ιδρυση “Κεντρου Μακεδονικης Γλωσσας” στη Φλωρινα

Του Κωσταντινου Χολέβα

https://efkozani.gr/enstaseis-gia-tin-idrysi-quot-kentroy-makedonikis-glossas-quot-sti-florina/

589345584235671765gogba

Ψηφισμα της Εταιρειας Μακεδονικων Σπουδων για την ιδρυση «Κεντρου Μακεδονικης Γλωσσας στην Ελλαδα»

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών με οργή πληροφορήθηκε την ίδρυση του αποκαλούμενου ως «Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα». Πρόκειται για έναν ακόμη κρίκο στη μακρά αλυσίδα της παραχάραξης της ιστορίας της Μακεδονίας που επιχειρείται συστηματικά από τα Σκόπια. Read more »

ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ», ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1994, 7.262 ΨΗΦΟΥΣ. Οι Ελληνες που βρισκονται στα Σκοπια ειναι 200.000, γιατι, για εκεινους κανενας δεν μιλα; 2) KΛΟΠΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ (Εκπομπη στο ALTER 17.9.2002 του Κων. Χαρδαβελλα με τον Νικοδημο Τσιαρκνια, εκπροσωπο των ψευτομακεδονων)

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 5th, 2022 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΤHTA ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Τὴν δηθεν Σκοπιανη μειονότητα, με «Μακεδονικη γλωσσα«, τὴν ἐκπροσωπει στην Ελλαδα το «Οὐρανιο Τόξο». Ποσοι ειναι; Στις ευροεκλογες του 1994 πηρε, σε όλοκληρη την Ελλαδα 7.263 ψηφους!  Με τοσα χρονια προπαγανδα & χρηματοδοτησεις απο ισχυρα κεντρα  της Αμερικης πηρε 7.263 ψηφισαν! Αυτοί ειναι! Ας αναγνωρίσουν πρώτα οι Σκοπιανοί τις 200.000 Ελληνες που βρίσκονται στα Σκόπια και τον πολλαπλάσιο αριθμό Ελλήνων στην Βόρεια Ηπειρο και μετά να ζητουν την δική τους αναγνώριση. Αλλά δεν φταινε αυτοί, φταινε οι δικοί μας μασόνοι πολιτικοι, που δεν αγαπουν την Ελλάδα.

_____

_____________

β)Συνεχεια εκπομπης στον κάτω συνδεσμο

https://youtu.be/SbpF0VFWyrY

589345584235671765gogba

Σταυρος Καλαφατης: Ο «μακεδονομαχος» που έγινε «Τιραμoλα»…

https://tasthyras.wordpress.com/2022/12/04/%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%86%ce%ac%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%ac%cf%87%ce%bf%cf%82/