Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ’ Category

«Καποτε ο Ρωμηος ειχε Μεγαλη Ιδεα για το Γενος του. Σημερα εχει Μεγαλη Ιδεα για το ατομο του. Γι’ αυτο εχει μισομπει στο μεγαλο παγκοσμιο κλουβi

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 17th, 2021 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ (1937 – 14/01/2019) :

«Κάποτε ὁ Ρωμηὸς εἶχε Μεγάλη Ἰδέα γιὰ τὸ Γένος του. Σήμερα ἔχει Μεγάλη Ἰδέα γιὰ τὸ ἄτομὸ του. Γι’ αὐτὸ ἔχει μισομπεῖ στὸ μεγάλο παγκόσμιο κλουβί. Κάποια ἀρχαία φωνή ὅμως τὸν ἐμποδίζει νὰ μπεῖ ὅλος»  (Από Νεότητα ΕΡΩ).
==============
 

Άρθρο Καραμπάτση Ευάγγελου (Οικονομολόγου)

Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά.
 Όπως γνωρίζουμε από τη μυθολογία, ο Ηρακλής όταν πήγε στην Κρήτη χρειάστηκε να παλέψει πολλές φορές με ένα μικρόσωμο Κρητικό που τον έλεγαν Ανταίο. Πάντοτε όμως νικούσε ο Ανταίος. Ο Ηρακλής κόντεψε να σκάσει από τη στεναχώρια και από την ντροπή του. Και ενώ βρισκόταν σε αδιέξοδο, κάποιος του είπε ένα μεγάλο μυστικό. Ότι δηλαδή ο Ανταίος είναι «το παιδί της γης» και όταν ακουμπάει (πατάει) πάνω στη γη παίρνει δύναμη και είναι ανίκητος. Τότε ο Ηρακλής σήκωσε ψηλά στα χέρια του τον Ανταίο (ώστε να μην ακουμπάει πάνω στη γη) και τον κατανίκησε. Έτσι έχει συμβεί και με μας τους Νεοέλληνες. Οι σύγχρονοι Ηρακλειδείς (παγκοσμιοποίηση, νέα τάξη πραγμάτων, μεγάλες δυνάμεις, εθνομηδενισμός, ωχαδερφισμός, ατομισμός, κλπ) μας έχουν αποκόψει από τις ρίζες μας, αφού πρώτα μας πέταξαν στα σύννεφα του παραλογισμού και της εθνικής λήθης με συνέπεια να γίνουμε αιθεροβάμονες και εθνικά μετέωροι.
 

Read more »

ΓΥΡΩ- ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ!!! ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΣ & ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! – Εις κεντρα λακτιζουν. Τα νερα αγιαστηκαν! Οι ιερεις, που διωκονται γινονται πιο φλογεροι & οι Ορθοδοξοι χριστιανοι οργανωνται & προετοιμαζονται, ακομα & για μαρτυριο. Ανοητοι! τι νομιζετε οτι κανετε; Προετοιμαζετε νεους αληθινους αγιους, το λεει Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 6th, 2021 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΓΥΡΩ- ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ!!!

ΕΧΘΡΟΙ; Ο ΧΡΙΣΤΟΣ & Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ!!!

κορακες -ψ.Απο μια κυβερνηση που ἐξαπάτησε τοὺς Ἕλληνες πολίτες μὲ τὸν δῆθεν πατριωτισμό της, στα μεγάλα συλλαλητηρια, γιὰ τὴν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ καὶ κάνει ἀκριβῶς τὰ ἀντίθετα. Υποτεταγμένοι σε ξένες σκοτεινες δυνάμεις, ἐπιβάλλει τὴν πιό αἰσχρὴ δικτατορία, στους ορθοδόξους χριστιανούς της Ελλάδος! μὲ ὅπλο τον κορωνοϊο! Πολεμα με λυσσα τον ΧΡΙΣΤΟ! Θεωρει εχθρό τα Αγια Μυστήρια της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ μας, που σωζουν! Γυρω- φερνει τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ & ΟΧΙ στα τζαμιά, που κρύβονται οι τζιχαντισταί, για να συλλάβει ευλαβεις ιερεις, που τολμουν να κάνουν το καθήκον τους!!! Να συλλάβει συνειδητους χριστιανους, που πειθαρχουν στο Θεό και στην φωνή της συνειδήσεώς τους.

Εις κέντρα λακτίζουν.
Τα νερά αγιάστηκαν είτε το θελουν είτε όχι! Οι ιερεις, που διώκονται γίνονται πιο φλογεροι & οι Ορθόδοξοι χριστιανοί οργανώνται & προετοιμάζονται, ακόμα και για μαρτύριο.
Ανοητοι, τι νομίζετε ότι κάνετε; Προετοιμάζεται νέους αληθινούς αγίους

Λέει η Αποκάλυψη κεφ. (6,911):

  • «Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν πέμπτην σφραγῖδα, εἶδον ὑποκάτω τοῦ θυσιαστηρίου τὰς ψυχὰς τῶν ἐσφαγμένων διὰ τὸν λόγον τοῦ Θεοῦ καὶ διὰ τὴν μαρτυρίαν τοῦ ἀρνίου ἣν εἶχονα«
  • Και όταν το Αρνίον ήνοιξε την πέμπτην σφραγίδα, είδα κάτω από το ουράνιον θυσιαστήριον τας ψυχάς των μαρτύρων, που είχαν σφαγή κατά τους διωγμούς δια τον λόγον του Θεού και δια την μαρτυρίαν του Αρνίου, την οποίαν είχαν παραλάβει και εκρατούσαν ως ανεκτίμητον θησαυρόν.
  • «καὶ ἔκραξαν φωνῇ μεγάλῃ λέγοντες ἕως πότε, ὁ δεσπότης ὁ ἅγιος καὶ ὁ ἀληθινός, οὐ κρίνεις καὶ ἐκδικεῖς τὸ αἷμα ἡμῶν ἐκ τῶν κατοικούντων ἐπὶ τῆς γῆς; Read more »

ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ; 2) Παραβιαζουν το Συνταγμα (άρθρο 16 παρ 2). Βρηκαν την «εποχη του Covid 19» βολικη, για να πολεμησουν την Ορθοδοξη πιστη μας & την ελληνορθοδοξη παραδοση μας. Κλειστε τις τηλεορασεις & μην ακουτε την προπαγανδα τους. Τα Χριστουγεννιατικα δωρα που θελουν να μας εμφυτευσουν θα ειναι μια κολαση ανευ επιστροφης. Τουλαχιστον σκεφτητε το

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 22nd, 2020 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΑΤΑΙ
ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ;

  • Οι επικίνδυνοι πολιτικοί, που πηραν την εξουσία & συμπεριφέρονται σαν δικτάτορες της λέσχης μπιλντερμπεργκ πολεμῶντας την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ μας;
  • Οἱ Τοῦρκοι, που παραβιάζουν το Αὶγαίο και διεκδικοῦν τα νησιά μας;
  • Οι δαίμονες και τα οργανα τους, που εργάζονται πυερετωδως για την ελευση του Αντιχρίστου;

Ἂς μᾶς φυλάξει ὁ ΧΡΙΣΤΟΣ ἀπὸ ὅλους τοὺς παραπάνω ἐχθρούς, ἀλλὰ καὶ ἐμεῖς νὰ προσέχουμε. Νὰ μὴν δίνουμε ἐμπιστοσύνη σ᾽ αὐτοὺς ποὺ πολεμοῦν τὴν ΠΙΣΤΗ μας, τὴν Ὀρθόδοξη Πατρίδα μας, τὰ Μεγάλα ἰδανικά μας. Νὰ μὴ παίρνουμε τίποτε ἀπὸ τὰ προοιόντα ποὺ διαφημίζουν. Νὰ μὴ δεχόμεθα τὰ «δῶρα» τους. «Ὁ ἄνθρωπος ποὺ δὲν σέβεται τὸν Θεό, δὲν θὰ σεβαστῆ οὔτε ἐμᾶς. Μή τὸν βάζετε στὸ σπίτι σας. θὰ κάνη κακὸ στὴν γυναίκά σας και στὰ παιδιά σας. Μή τὸν λέτε καλημέρα. Μὴν ἔχετε καμία σχέση μαζί του»(Μητροπολίτης Φλωρίνης Αὐγουστῖνος)

σκιτσ πλυσ.ιστTὰ δωρα τὰ Χριστουγεννιάτικα, που βιάζονται νὰ μᾶς ἐμφυτεύσουν οἱ ἔμποροι τῶν ἐθνῶν, ποὺ μιλᾶ ἡ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, μὴ τὰ παίρνετε. Ἂστε νὰ τὰ δοκιμάσουν, ὅσοι δυστυχῶς ὑπέστησαν τὴν πλύση ἐγκεφάλου ἀπὸ τὴν τηλεόραση και περιμένουν νὰ τοὺς σώσουν αὐτοὶ που πολεμοῦν με λύσσα τὸν ΧΡΙΣΤΟ! Την ευθύνη για τις παρενέργειες των εμβολίων ουτε οι εταιρεῖες ούτε ἡ πολιτεία τις αναλαμβάνει! Ζητοῦν με χαρτί να τις υπογράψης εσύ, που θα εισαι το υποψήφιο θυμα!!!
Οι χορηγοι των εμβολίων ειναι ανθρωποφάγοι του αισχίστου είδους. Ἀδιάντροπα μιλοῦν για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμοῦ. Απο διαβόλους, που πολεμοῦν τον ΧΡΙΣΤΟ και τρέμουν τα ΑΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ μας, περιμένεις ποτέ καλό; Μήπως το εμβόλιό τους θα ειναι μιά κόλασι της Υγείας μας ανευ επιστροφῆς;  Η Ὰποκάλυψη μιλᾶ για εκείνους που θα πάρουν το χάραγμα του θηρίου: Θα μασοῦν τις γλῶσσες τους από τους πόνους και θα βλασφημοῦν τον Θεό. Μακριά από αὐτούς & τις προσφορές τους.  Την Πίστη μας εἶναι πολύ μικροί για να την ξεριζώνουν. Οἱ ευλαβεῖς ἱερεῖς ειτε μόνοι τους ειτε με το μικρό ποίμνιο, θα αγιασουν τα ύδατα, εἴτε το θέλουν εἴτε ὄχι. Θα ρίξουν τον τίμιο σταυρο στά ποτάμια και στις Θάλασσές μας, χωρίς την σατανικη τους παρουσία. Οἱ δεσποτάδες που φοβοῦνται, ας περιμένουν να δουν το τέλος τους.

d47

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2021

(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ )

Του υποναύαρχος ΛΣ (ε.α)
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιοι στην πατρίδα μας, βρήκαν την «εποχή του Covid 19» βολική για να παίρνουν αποφάσεις, ώστε να την απογυμνώνουν μεθοδικά από την ορθόδοξη πίστη μας και την ελληνορθόδοξη παράδοσή μας, σε αντίθεση από αυτό που πρεσβεύει το Σύνταγμα (άρθρο 16 παρ 2) «…την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης…». Read more »

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΤΟ ΣΠΑΘΙ 2) ΔΑΣΚΑΛΕ των παιδιων της Ελλαδος, κρατα γερα στις επαλξεις …. 3) Η δολοφονια της πιστης των μαθητων (απο τους απιστους και ανθελληνας που κυβερνουν την Ελλαδα)

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 23rd, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Η μάχη των Γιαννιτσών, μια μάχη, η σημαντικότερη ίσως των Βαλκανικών πολέμων, που διεξήχθη στις 19 με 20 Οκτωβρίου 1912 και αποτέλεσε ορόσημο και σταθμό για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης μας.
΄Ηταν από αυτές τις μάχες που οι ΄Ελληνες πολέμησαν λιονταρίσια και κάτω από αντίξοες συνθήκες κέρδισαν μία περίλαμπρη νίκη.
Είναι μία από αυτές τις μάχες, που μαζί με τους άλλους αγώνες της εθνικής μας παλιγγενεσίας και το έπος του 40 θα πρέπει να διδάσκονται από την προσχολική ηλικία τα παιδιά μας, για να διαμορφώσουν ένα περήφανο εθνικό φρόνημα, που θα τα καταστήσει ικανά και συνεχιστές των άξιων προγόνων μας, ώστε να αποτρέπουν οποιονδήποτε εισβολέα ή επιβολέα. ΄Οποιος διδάσκεται αυτήν την λαμπρή ιστορία των Ελλήνων μπορεί κάλλιστα να είναι περισσότερο δημοκρατικός από τον καθένα και από την άλλη να είναι και ο μεγαλύτερος ειρηνοποιός, αλλά όταν πάνε να του κλέψουν την πατρίδα να μεταμορφώνεται σε τιτάνα πολεμιστή…
Την συνέχεια:

https://www.triklopodia.gr/%cf%bf-%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b9/

4219881«Οφειλουμε στους δασκαλους το ευ ζην;»

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣΤου Αριστείδη Π. Δασκαλάκη

ΔΑΣΚΑΛΕ των παιδιών της Ελλάδος, κράτα γερά στις επάλξεις ….
ΔΑΣΚΑΛΕ, των παιδιών της Ελλάδος, εσύ που ενσταλάζεις στους Ναούς των παιδιών μας και   μεταλαμπαδεύεις φως, ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ,   τα ιδανικά της φυλής μας σε κάθε γωνιά της Πατρίδος μας, σήμερα  εποχή αμοραλισμού υπό συνθήκες επιθετικής  άρνησης της Πίστεως και εθνομηδενισμού.
ΔΑΣΚΑΛΕ, εσύ που προσεύχεσαι πριν εισέλθεις στην τάξη, που δεν ξεκινάς το μάθημα, αν δεν γίνει η προσευχή με τους μαθητές σου, εσύ που δεν δέχεσαι στην αίθουσα να μην είναι αναρτημένη η εικόνα του ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΔΑΣΚΑΛΕ, που μορφώνεις και εμπνέεις σοφία, σωφροσύνη, αρετή και τόλμη και γυμνάζεις άλκιμους φερέλπιδες νέους και νέες, την ελπίδα του έθνους μας.
  ΔΑΣΚΑΛΕ! Όπου και αν λειτουργείς, αδελφέ εν Χριστώ, εσύ ενέπνευσες το παρακάτω κείμενο, με το έργο σου.
Λογίζεσαι διδάσκαλος του γένους. Μπορεί να μην είσαι Ρήγας Φεραίος, όμως και οι εποχές είναι άλλες, αλλά τα ιδανικά μας παρακαταθήκη, «νύν και αεί» σταθερές Αξίες!…

Την συνέχεια:  https://agonasax.blogspot.com/2020/10/blog-post_25.html

4219881

Η δολοφονια της πιστης των μαθητων

Παναγιώτη Τσαγκάρη
Καθηγητή Θεολόγου, Υπ. Δρ. Θεολογίας,
Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων

Η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως έβαλε εγγράμματους, επιστήμονες της Θεολογικής Επιστήμης(!) και συνέταξαν καινούργια Προγράμματα Σπουδών και βιβλία του μαθήματος των Θρησκευτικών τα οποία αντικατέστησαν τα κατηργημένα από το Συμβούλιο της Επικρατείας Προγράμματα και βιβλία των προηγούμενων Υπουργών Παιδείας Φίλη και Γαβρόγλου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που κοιτάζοντας με μια πρώτη γρήγορη και επιφανειακή ματιά τα νέα βιβλία είπαν, ότι, εφόσον αφαιρέθηκαν από αυτά τουλάχιστον τα θρησκειολογικά στοιχεία, έχουν τρόπον τινά καταστεί ορθόδοξα. Σε αυτή την συμβιβαστική θέση, σε σχέση και με την τόσο σημαντική υπόθεση της χριστιανικής αγωγής των παιδιών, θα απαντήσουμε, χρησιμοποιώντας μια φράση του θυμόσοφου λαού μας, λέγοντας ότι αυτό που έγινε με τα νέα βιβλία του μαθήματος των Θρησκευτικών είναι σαν να «έβγαλε τα ρούχα του ο Μανωλιός και τα έβαλε αλλιώς»!

Σε εκείνους που καλοπροαίρετα θα αντιτείνουν, «μα γιατί τόση ειρωνεία και άρνηση απέναντι στα νέα βιβλία του μαθήματος των Θρησκευτικών;» θα απαντήσουμε με ευθύτητα, λέγοντας ότι δεν μπορούμε να σωπαίνουμε άλλο πλέον, απέναντι στη συντελούμενη εδώ και χρόνια, προσπάθεια δολοφονίας της πίστης των ορθοδόξων μαθητών.

Read more »

Νεα προσωπα της λεσχης bilderberg βαζει σε θεσεις κλειδια ο Μητσοτακης 2) Ενα βιντεο που εξαφανισαν τα ΜΜΕ… Κωστας Μπεης Ομοτιμος καθηγητης πανεπιστημιου Αθηνών! 3) Μοσχα: «Κυριαρχο δικαιωμα της Ελλαδας να επεκτεινει τα χωρικα της υδατα εως 12 ν.μ.»

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 15th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Η λεσχη bilderberg κυβερνα

την Ελλαδα και όχι τα κομματα

Ο Μητσοτάκης δεν τα καταφέρνει μόνος του νά παράδοση τη χωρα στα διεθνη καθάρματα και προσλαμβάνει νέα πρόσωπα της λέσχη bilderberg σε πολύ σημαντικά πόστα.
Η Διαμαντοπουλου άνθρωπος της λέσχης. Όλοι το ξέρουν (τό 2007 ήταν μέλος της στην Κωνστατινούπολη). Περιττή, λοιπόν η απάντησή της, γιατί δέχθηκε την θέση που την πρότεινε ο Μητσοτάκης. Δεν είναι χαϊβάνια οι Έλληνες για να μη το καταλάβουν.

Σέ όλες τίς θέσεις κλειδιά, οι εχθροί τής πατρίδας μας!

Βάλανε Σύμβουλο Εθνικης ασφάλειας τον Ντόκο, δηλαδή αυτόν που έλεγε να κάνουμε συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους στο Αιγαίο; Αυτός έπρεπε νά είναι σύμβουλος της Τουρκίας και όχι της Ελλάδος!!!
Εμείς….. ποιά είναι ή θέση ή δική μας απέναντι σε όλα αυτά τα σκουπίδια;  Μέ τούς Μογγόλους να αλωνίζουν στό Αιγαίο, μία πρέπει να είναι ή…

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Ενα βιντεο που εξαφανισαν τα ΜΜΕ… Κωστας Μπεης Ομοτιμος καθηγητης πανεπιστημιου Αθηνων !

Αυτός είναι καθηγητής, άνθρωπος με κουβέντες αυθεντικές. Μιλ[α για τους βρώμικους πολιτικους

Μοσχα: «Κυριαρχο δικαιωμα της Ελλαδας

να επεκτεινει τα χωρικα της υδατα εως 12 ν.μ.»

Η Μόσχα διαμέσου της πρεσβεία της στην Αθήνα πήρε θέση υπέρ της Ελλάδας και την στηρίζει σε μια επέκταση των εθνικών χωρικών της υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.
Με ανάρτησή της στο twitter, η πρεσβεία της Ρωσίας σημειώνει ότι θεωρεί το Δίκαιο της Θάλασας του 1982 «ακρογωνιαίο λίθο» του διεθνούς δικαίου καθεστώτος των θαλασσών και σημειώνει ότι προβλέπεται ρητά το κυρίαρχο δικαίωμα όλων των κρατών για χωρικά ύδατα έως 12 ναυτικά μίλια.
Φυσικά με την αναγνώριση του Δίκαιου της Θάλασσας του 1982 η Μόσχα αναγνωρίζει και την δυνητική ελληνική ΑΟΖ όπως αυτή ορίζεται από τον περιβόητο «Χάρτη της Σεββίλης».
Η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας Read more »

Μια απορια: Τι προσφερουν σημερα οι βουλευτες μας στην Ελλαδα; Ποιο εργο επιτελουν; Γιατι πληρωνονται τοσο ακριβα, την στιγμη που ειναι αχρηστοι; Και ειναι αχρηστοι, αφου χρησιμοποιουνται σαν μαριωνετες; Δεν εχουν δικαιωμα να ψηφιζουν κατα συνειδηση, αλλα μονο να νομιμοποιουν & να επικυρωνουν τις προδοσιες των πρωθυπουργων της χωρας, που ειναι υποχειρια των σκοτεινων δυναμεων; 2) ΡΟΔΟΣ: Αθωος ο Ιερεας που αποκαλεσε τους πολιτικους «Εθνοπροδοτες, ρεμαλια και τεμπελχαναδες»

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 12th, 2020 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Μια απορια:

  • Τί προσφέρουν σήμερα οι βουλευτές μας στήν Ελλάδα; Αφου δεν μπορουν να βαλλουν πανω απο το κομμα, τα Θρησκευτικα & τα Εθνικα μας συμφεροντα & να ψηφισουν με ηθικα κριτηρια; Τους πληρώνει καλά ο πτωχός Ελληνικός λαός για να βολευονται και να καλοπερνουν επικυρώνοντας τις προδοτικές συμφωνίες των πρωθυπουργων της χωρας, που ειναι υποχειρια των σκοτεινων δυναμεων;

https://youtu.be/TYEu_9ubZl0

AISXOS POY CHFIZ. 21Υπάρχουν σήμερα βουλευταί της Ελλάδος παλληκάρια, που τιμοῦν τις θυσίες των προγόνων μας και μποροῦν να ἐκφράσουν ἀντίθετη γνώμη ἀπό τόν πρωθυπουργό τῆς χωρας καί τοὺς προέδρους τῶν ἄλλων κομμάτων, που κατάντησαν προδότες και εργάζονται γιά τήν ἐξαφάνιση τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἔθνους;
Υπάρχουν βουλευταί που νὰ κραττοῦν τίς προεκλογικές τους ὑποσχέσεις;
Ὑπάρχουν βουλευταί με συνείδηση, πού θα θέσουν τα συμφέροντα τῆς χῶρας, πάνω ἀπό τὰ προσωπικά τους συμφέροντα και θα ἀντιδράσουν δυναμικά ἄν χρειασθῆ και θα ψηφίσουν ἐναντίον τῶν ἀνθελληνικῶν ἀποφάσεων πού προτείνει οἱ ἀρχηγοί τους;
Υπάρχουν βουλευτες που δεν φοβοῦνται τις ἀπειλές και την διαγραφή τους ἀπό το κόμμα ὴ τό ἀπόκομμα πού ἀνήκουν; Αν δεν ὑπάρχουν παλληκάρια βουλευτές, γιατί να ξοδευται ὁ φτωχός Ἑλληνικός λαός, για να πληρώνει 300 χαραμοφάϊδες, που λέει και ὁ παπα-Χρηστος τῆς Ρόδου;
Κάποτε ὑπήρχαν κάποιοι καλοι βουλευται, που ἐργάζονταν γιὰ τὸ καλό τῆς Πατρίδος. Σήμερα ἤ δέν ὑπάρχουν ἢ τρέμουν την διαγραφή τους ἀπό το κόμμα.
Και ἐρωτοῦμε: Ποιός βουλευτής τῆς Ελλάδος αντέδρασε στην κατηφόρα του πρωθυπουργου; Καί ἂς ἀφήσουμε τὸν Τσίπρα, πού ἦταν φανερος ἄθεος και ἀνθέλληνας, οἱ βουλευται τῆς ΝΔ πού ἔκανα τον πατριώτη στὰ συλλαλητήρια, τί κάνουν σήμερα; Και μή μας πουν ὅτι ὁ Μητσοτάκης τῆς λέσχης Μπίλντερμπεργκ, εἶναι καλύτερος!!! Οἱ σημερινοί βουλευταί ἢ εἶναι ἀσυνείδητοι ἢ τρεμουν την διαγραφή τους!!!

Τί ὑποκρισία!!! Ἐπαναστατοῦν οι ἄθεοι & οἱ μασόνοι!!! Τά κόμματα ἔχουν δικαίωμα, να διαγράφουν τά μέλη τους, ὅταν αὐτά ἐκφράσουν ἤ ψηφίσουν κάτι πού εἶναι ἀντίθετοἀπό τό κόμμα! Ἡ Ἐκκλησία δεν μπορεῖ νά διαγράψη= να ἀφορήση= νά ἀποκόψη ἀπό μέλη της τους ἀθέους, τούς μασόνους τοὺς ἐχθρους τῆς Ἐκκλησίας, που οὔτως ή ἄλλως εἶναι ἀποκομένα μέλη της, και δεν ἔχουν καμμία σχέση με τον Χριστό και την Ἐκκλησία του!!! d47

ΡΟΔΟΣ: Αθωος ο Ιερεας που αποκαλεσε τους πολιτικους «Εθνοπροδοτες, ρεμαλια και τεμπελχαναδες»

ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ: Έπαψε η δίωξη με βάση το νέο ποινικό κώδικα, σε βάρος του ιερέα της Ρόδου π. Χρήστου Σιάννα ο οποίος επρόκειτο σήμερα να δικαστεί.

Η τυπική εξέταση της υπόθεσης έγινε σήμερα το πρωί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Ρόδου. Από νωρίς έξω από τα δικαστήρια της Ρόδου είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες πιστοί, υποστηρικτές του π. Χρήστου Σιάνννα, εκφράζοντας έτσι με αυτό τον τρόπο την συμπαράστασή τους στο πρόσωπό του.
Σε δηλώσεις του ο παπαχρήστος, ευχαρίστησε τον δικηγόρο του κο Άκη Δημητριάδη, τον Δήμαρχο Ρόδου, άλλους ιερείς, καθώς επίσης και τους πιστούς της ενορίας του που όλο αυτό το διάστημα δεν έλλειψαν από το πλευρό του.
Σε δηλώσεις του επίσης ο κος Δημητριάδης, υποστήριξε ότι “η δίκη τελείωσε και ότι ο παπαχρήστος είναι αθώος. Τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να στερήσει από έναν ιερωμένο που έχει στο πλευρό του το λαό να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του όπως και ο υπόλοιπος κόσμος.” Read more »

Οργη στο Πανελληνιο για την παραπομπη σε δικη του παππα- Χρηστου Σιαννα, απο την Ροδο. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΙΣΟΥ για την δικη της Παρασκευης του Ελληνοψυχου πατρος Χρηστου Σιαννα. (Τους προδοτας καποτε τους κρεμουσε η Πατριδα. Τωρα οι προδοτες θελουν να κρεμασουν ολους τους Ελληνες) 2. “ΕΜΦΥΛΙΟΣ” ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ Λ@ΘΡΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! ΠΟΙΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ;

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 8th, 2020 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Οργη στο Πανελληνιο για την παραπομπη

σε δικη του παπα-Χρηστου Σιαννα

Αραγε θα τον δικάσουν Ελληνες εισαγγελεις ή λαμόγια των απατεώνων της δύσης;;;

_____

____

Παραπέμπεται στο Μονομελές Ρόδου ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου, π. Χρήστος Σιάννας, εις βάρος του κινήθηκε μετά από αναφορά του γενικού γραμματέα απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου κ. Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του τ. υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά.

α όσα είπε τον Ιούνιο του 2018 ο πατήρ Χρήστος σε κήρυγμά του εντός του Ιερού Ναού και της Λειτουργίας, είχαν προκαλέσει αίσθηση και έλαβαν πανελλήνια δημοσιότητα.
«Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος τόνισε: »Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας».
«Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος.
«Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες» υπογράμμισε ο π. Χρήστος.

Στο πλευρό του ο Γεροντας Αθανάσιος: Δηλώνω παρών στην Δίκη του π Χ. Σιάννα- Διασύρεται ένας κληρικός…
Την συνέχεια:
https://www.ekklisiaonline.gr/nea/orgi-sto-panellinio-gia-tin-parapompi-se-diki-tou-p-chr-sianna-endechomeno-paragrafis/

090634b9b49e9b3e4c9bc943Αντι για  επαινους απειλές!!! Που βρισκόμαστε! Τι είδους ανθρώπων είναι αυτοί που μας κυβερνουν; Αραγε θα στειλουν εισαγγελέα κανέναν γκριζο λύκο ή καμμιά γκριζα λύκαινα να τους καταδικάση; Θα το δουμε συντομα.

“ΕΜΦΥΛΙΟΣ” ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ Λ@ΘΡΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!

ΠΟΙΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ;

Έλληνες δυο ταχυτήτων στην υπεράσπιση των συνόρων μας; Κι όμως, συμβαίνει στον πολύπαθο Έβρο!

Πιο συγκεκριμένα, καταγγελίες κατά μερίδας Εβριτών για την στάση τους τον περασμένο Μάρτιο, όταν βοήθησαν τις αστυνομικές και ένοπλες δυνάμεις να αποτρέψουν την μαζική εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών απ’ την Τουρκία, έχει προκαλέσει έρευνα της Δικαιοσύνης με δεκάδες μάρτυρες και από τα δυο στρατόπεδα να παρελαύνουν από το εισαγγελικό γραφείο.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Evros-news.gr, ήδη από την Εισαγγελία Ορεστιάδας έχουν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες για τα γεγονότα που συνέβησαν στις περιοχές δίπλα στον ποταμό Έβρο και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή των Φερών. Read more »

Ο διακεκριμενος Ελληνας Συνταγματολογος Γιωργος Κασιματης με αυστηρη δηλωση του μιλαει για την πανδημια- Κανει λογο για «πλυση εγκεφαλου» και για «επερχομενη λαιλαπα». 2) Καναμε λαθος θεραπειες στην Ιταλια γι’ αυτο αυξησαμε τους θανατους. Μεγαλη η ευθυνη ιατρικων συλλογων & πολιτικων.

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 7th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΩΓΜΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο διακεκριμενος Ελληνας Συνταγματολογος

Γιωργος Κασιματης με αυστηρη δηλωση του

μιλάει για την πανδημία- Κάνει λόγο για «πλύση εγκεφάλου» και για «επερχόμενη λαίλαπα».

6 Οκτωβρίου 2020

Κασιματης

Έσπασε την σιωπή του -όπως περίμεναν πολλοί από την αρχή της πανδημίας- ο διακεκριμένος Έλληνας συνταγματολόγος, νομικός και καθηγητής κ.Γιώργος Κασιμάτης με μια εκτενή και εμπεριστατωμένη ανακοίνωσή του για τα όσα «παράλογα» συμβαίνουν.

Από τους λίγους πνευματικούς ανθρώπους που κράτησαν ψηλά την αξιοπρέπειά τους και στην κρίση των Μνημονίων, έτσι και σήμερα ο Γιώργος Κασιμάτης γίνεται η φωνή της λαϊκής συνείδησης, υπερασπίζοντας συγχρόνως την συνταγματική νομιμότητα, την δημοκρατία και την επιστημονική σοβαρότητα.
Την ώρα που έχει ξεφτιλιστεί ο ιατρικός κόσμος από μια θλιβερή κομπανία γιατρών εντεταλμένων του ΠΟΥ, την ώρα που επικρατεί «σιωπή» και «ελαφρότητα» στην επιστημονική κοινότητα και στον πολιτικό κόσμο και δεν υπάρχει καμμία σοβαρή «πρόβλεψη» και «σχεδιασμός», ο διάλογος είναι «ντε φάκτο αποκλεισμένος», όπως λέει ο καθηγητής.
Ο Γιώργος Κασιμάτης τονίζει την «πλύση εγκεφάλου» των έντυπων και οπτικοακουστικών ΜΜΕ, που όσοι τα κατήγγειλαν μέχρι σήμερα υβρίζονται ως «ψεκασμένοι» και «συνωμοσιολόγοι» από όλους τους λακέδες της mainstream παραπληροφόρησης και τρομολαγνείας.
Ο καθηγητής λέει χαρακτηριστικά: «Ο πανικός του κορωνοϊού είναι παγκοσμίως κατάφωρος, όπως είναι επιστημονικά γνωστή και η μέθοδος δημιουργίας πανικού ή τρόμου ή σοκ για την επιβολή θελήσεων και μέσων εξουσίασης».
Επισημαίνει ότι, ενώ ο τρόπος που γίνεται η ενημέρωση είναι γεμάτος «ασάφειες και παλινδρομήσεις», έχει επιβληθεί ο πλήρης αποκλεισμός από τα μεγάλα ΜΜΕ κάθε αντίθετης άποψης (ακόμα και γνωστών επιστημόνων βραβευμένων με Νόμπελ)…Ο αποκλεισμός της ελευθερίας του τύπου και του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης είναι απαράδεκτος, λέει ο Γιώργος Κασιμάτης, όταν επιβάλλονται με αντιδημοκρατικό τρόπο παράλογα ή βαριά οικονομικά μέτρα και οργιάζει η εγκληματική κερδοσκοπία (π.χ. μάσκες)!……

Δισβάστε την συνέχεια:
https://www.exapsalmos.gr/2020/10/06/o-diakekrimenos-ellinas-syntagmatologos-giorgos-kasimatis-me-afstiri-dilosi-tou-milaei-gia-tin-pandimia-kanei-logo-gia-plysi-egkefalou-kai-gia-eperchomeni-lailapa/

9a150f5deb69

Καναμε λαθος θεραπειες στην Ιταλια

γι’ αυτό αυξήσαμε τους θανάτους. Μεγάλη η ευθύνη ιατρικών συλλόγων και πολιτικών.

 

Pasquale Mario Bacco, Ιταλός Ιατροδικαστής, 19/9/2020

Είμαι ένας από τους 11 πρώτους γιατρούς που κάνανε τις νεκροψίες στην Ιταλία και διαπίστωσαν ότι τα πρωτόκολλα ή δεν τηρούνταν ή ήτανε λανθασμένα.
Σε όλο τον κόσμο και στην Ιταλία νομίζαμε στην αρχή ότι κύρια παθογενετική δράση αυτού του ιού ήτανε η πνευμονία όμως στην πραγματικότητα διαπιστώσαμε ότι προκαλεί θρομβοεμβολές, δηλ. αποφράξεις των αγγείων στους πνεύμονες ή και σε άλλα όργανα, κάτι που είναι θεραπεύσιμο.
Και ενώ μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά φάρμακα από την αρχή της επιδημίας που εξάλλου τώρα αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε γιατί είναι πιο αποτελεσματικά, χρησιμοποιούσαμε το οξυγόνο σε μεγάλη συγκέντρωση και πίεση μέσα στους πνεύμονες (διασωλήνωση) που ουσιαστικά σκότωνε τους ασθενείς.
Ένα άλλο μεγάλο λάθος είναι ότι βάζαμε πολλούς ανθρώπους σε γηροκομεία που εκεί συναντούσαν άλλους ασθενείς που πέθαιναν και συνέχεια τους αποτεφρώναμε.
Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται νεκροψίες για να ανακαλύπτουμε τις βασικές αιτίες θανάτου και εφόσον δεν μας είχε δοθεί ελευθερία να το κάνουμε αυτό όλοι οι γιατροί έπρατταν λάθος.

Read more »

Ημιονος – Ημιθεος (π. Στυλιανος Εμμ. Καρπαθιου, Θεολογος Ψυχιατρος 2) π. Αντωνιος μιλα «έξω απ’ τα δοντια» στο FocusFM 180920 3) Ο Μητσοτακης αποστρατικοποιει τον Εβρο πριν απο τα νησιa;

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 25th, 2020 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Ημιονος – Ημιθεος

Γράφει ο π. Στυλιανός Εμμ. Καρπαθίου στην Romfea.gr
Θεολόγος Ψυχίατρος, Δρ Βιοηθικής

Ένας θορυβώδης πρωτοφανής συναγερμός εδώ και μήνες τείνει να εξουδετερώσει τη ζωντάνια της κοινωνικής μας δυναμικής, σχεδόν σε παγκόσμιο επίπεδο, με αφορμή μια συνήθη ιογενή επιδημία από τον ιό covid-19.
Οι κοινωνικές σχέσεις τσακίσθηκαν, το χαμόγελο σταμάτησε να ανθεί στα χείλη των ανθρώπων, η λαχτάρα για συμπαράσταση στον ασθενή, που μέχρι πριν λίγο διαφημιζόταν ως υψηλός αλτρουισμός, εξαερώθηκε, με αποτέλεσμα ο συνάνθρωπος, που εμφανίζει μια απλή πυρετική κίνηση, να στιγματίζεται και να αντιμετωπίζεται αυθωρεί ως μίασμα θανατικό….
Τὴν συνέχεια: https://www.romfea.gr/katigories/10-apopseis/39592-imionos-imitheos

π. Αντωνιος ΣΗΜΕΡΑ «έξω απ’ τα δοντια» στο FocusFM 180920

_______________

______________

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΚΚΕΛ: Ο Μητσοτακης αποστρατικοποιει τον Έβρο πριν απο τα νησια;

Ο Μητσοτάκης φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τα καθεστώτα στην Τουρκία και Γερμανία (ίσως και με άλλα) να αποστρατικοποιήσει το Νομό Έβρου άσχετα αν και πότε θα αποστρατικοποιήσει τα νησιά. Το ΑΚΚΕΛ πάντοτε ερευνά σε βάθος για την ουσία των θεμάτων και συνδυάζει. Ας δούμε λοιπόν όλοι μία σειρά γεγονότων και πώς συνδυάζονται:

Ο Μηταράκης ανακοίνωσε ότι το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Φυλακίου στον Βόρειο Έβρο θα επεκταθεί για να περιλάβει 5.000 αλλοδαπούς δηλαδή στην πλάτη των στρατιωτών μας θα βάλει πισώπλατα 5.000 ετοιμοπόλεμους αλλοδαπούς που κατά καιρούς έχουν εκφράσει αποφασιστικότητα ότι θα πάνε με το μέρος της Τουρκίας αν γίνει ελληνοτουρκική σύγκρουση, όπως δήλωσαν στην (φιλο)κυβερνητική εφημερίδα Γιενί Σαφάκ μεταξύ άλλων.

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη κατήργησε το ειδικό στρατιωτικό κλιμάκιο περίπου 50 ανδρών που ήταν υπεύθυνο για την φύλαξη των συνόρων, με αποτέλεσμα ένα τσουνάμι λαθρομεταναστών και κατακόρυφη αύξηση του αριθμού τους στα Πομακοχώρια κλπ. Read more »

ΤΥΦΛΟΙ & ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ (Ο Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος προειδοποιει για τον κινδυνο που ερχεται απο το 1961 και τωρα που ζουμε την φρικη του Ισλαμ, τους κανουν τεμενοι στην Ελλαδα και τους δινουν περισσοτερα δικαιωματα απο τον Ελληνα πολιτη!!!) 2) Εξωδικος καταγγελια κατα της ανεγερσης του Ισλαμικου Τεμενους στον εισαγγελεα του Αρειου Παγου

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 31st, 2020 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

(Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος βλεπει τον κινδυνο απο το 1961)

_______________

_____________

Εξώδικος καταγγελία κατά της ανέγερσης του Ισλαμικού Τεμένους

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κ. ΠΛΙΩΤΑ 
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΤ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Αἰκατερίνης Κ. Παντελίδου, δικηγόρου Ἀθηνῶν, ὁδός
Μαυρομιχάλη ἀρ. 182, δι’ ἑαυτήν καί ὡς πληρεξουσίας κατοίκωντοῦ Βοτανικοῦ, ὡς καί τοῦ Συλλόγου Βοτανικοῦ ἑδρεύοντος εἰς τήν ὁδόν Ἁγίου Σάββα ἀρ. 12, «Η ΑΘΗΝΆ» νομίμως ἐκπροσωπουμένου.

Κοινοποιούμενη πρός:
τήν ἀξιότιμον Πρόεδρον τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας, κατοικοεδρεύουσαν ἐν Ἀθήναις.
τόν κ. Δήμαρχον τοῦ Δήμου Ἀθηναίων κατοικοεδρεύοντα ἐν Ἀθήναις.
τόν Γενικόν Γραμματέα Θρησκευμάτων τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας, κ. Γεώργιον Καλαντζῆ.
τόν ἰμάμην κ. Ζακί Σιντί Μοχάμετ, κάτοικον Γαλατσίου Ἀττικῆς, ὁδός Κορίνης ἀρ. 13.
===========

Ἀξιότιμε κύριε Εἰσαγγελεῦ,
Ὃπως καί ἐγγράφως Σᾶς ἐνημερώσαμεν ἡ ὑπόθεσις τοῦ ἐπίδοξου ἰσλαμικοῦ τεμένους εἰς τόν Βοτανικόν ἀποτελεῖ Σκάνδαλον τῶν Δημοσίων Ὑπηρεσιῶν, πού δυστυχῶς καλύπτει ἐντέχνως τό ΣτΕ ἐπί σειράν ἐτῶν. Οὕτω ἠναγκάσθημεν να προσφύγωμεν καί εἰς σχετικήν ἀγωγήν κακοδικίας κατ’ αὐτοῦ συζητουμένην τόν Νοέμβριον τοῦ τρέχοντος ἔτους.

Κατά τήν σχετικήν ἐνημέρωσίν Σας, προφορικῶς καί ἐγγράφως, μόλις ἀναλάβατε τά καθήκοντά Σας καί προσδοκώντας ὅτι θά ἔχετε ἀνεπτυγμένον τό αἴσθημα τῆς δικαιοσύνης καί τῆς εὐθύνης ἔναντι τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἔθνους καί τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ, ἐν ἀντιθέσει μέ τήν προκάτοχόν Σας, ἐτονίσαμεν ὅτι:

Read more »

34ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ !! 2) KΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ’74 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ : ΜΙΑ ΜΕΓAΛΗ KAI ANOIXTH ΠΛΗΓΗ 46 ΧΡΟΝΩΝ. Κυπρος 1974

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 16th, 2020 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

34ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ !!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Οαγωνιστειτε εν ομογενής επικεφαλής του Γραφείου Τεχνολογίας των ΗΠΑ (CTO), Μιχαήλ Κράτσιος (Michael Kratsios), αναλαμβάνει καθήκοντα Υφυπουργού Αμυνας στην κυβέρνηση Τραμπ, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του πρακτορείου «Reuters».
Ειδικότερα, ο κ. Κράτσιος πρόκειται να επιβλέπει τον Οργανισμό Αμυνας Πυραύλων, τον Οργανισμό Προχωρημένων Ερευνητικών Εργων Αμυνας (DARPA), τη Μονάδα Καινοτομίας Αμυνας, τον Οργανισμό Διαστημικής Ανάπτυξης και την επιχείρηση DoD Laboratory.
Οπως προαναφέρθηκε, ο 34χρονος ομογενής κατείχε ήδη υψηλόβαθμη θέση στην αμερικανική κυβέρνηση, καθώς ήταν ο κορυφαίος σύμβουλος της πολιτικής για την Τεχνολογία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ….

(Θα είναι όντως ευχάριστο, αν δεν μπλέχτηκε στα γρανάζια της μασονίας, γιατί οι μασόνοι δεν εχουν πατριδα, δεν εχουν ιδανικα)

9a150f5deb69

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ’74

ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ : ΜΙΑ ΜΕΓAΛΗ KAI ANOIXTH ΠΛΗΓΗ 46 ΧΡΟΝΩΝ

Κύπρος 1974

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α)

Η Κύπρος, η μεγαλόνησος της Μεσογείου, το χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο σταυροδρόμι των μεγάλων θαλάσσιων διαδρομών Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής, ελληνική πάνω από τέσσερις χιλιετίες π.Χ. και από εδώ και δυο χιλιετίες ορθόδοξη χριστιανική, πριν από 46 χρόνια, με την ανοχή – συνενοχή μεγάλων δυνάμεων, δέχτηκε μια βάρβαρη εισβολή από την Τουρκία που κατέλαβε το 37% του εδάφους της. Read more »

ΕΛΛΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥ…. Σε ηπατησαν οι μεγαλοι. Και συ εξακολουθεις να τους πιστευης; (MHTΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ)

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 15th, 2020 | filed Filed under: ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

«ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΠΙΘΑ» Ιουνίου 1957, φ.195
Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστινου Καντιώτου

ΕΛΛΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥ….

Σὲ ἠπάτησαν οἱ μεγάλοι. Καὶ σὺ ἐξακολουθεῖς νὰ τους πιστεύης;

«…’H ἙλλΕΛΛΑΣ ΕΝ ΚΙΝΔάς, ἕρμαιον τῆς ἐξωτερικῆς πολιτικῆς τῶν μεγάλων ἐθνῶν, ἔχει δοκιμάσει πολλὰς πικρίας καὶ ἀπογοητεύσεις μέχρι τοῦδε ἀλλʼ ἐν τούτοις δὲν ἐννοεῖ νὰ σωφρονισθῆ. Λησμονεῖ εὐκόλως τὰς συμφορὰς ἐκ τῆς προδοσίας καὶ ἀπιστίας τῶν συμμάχων της, Ἑλλάς! Ἐνθυμήθητι μερικὰς ἡμερομηνίας τῆς πολιτικῆς σου ζωῆς. Ἐνθυμήθητι τὰς μαύρας ἐκείνας ἡμέρας τοῦ Σεπτεμβρίου τοῦ 1922, κατὰ τὰς ὁποίας ἑκατομμύριον ὀρθοδόξου λαοῦ εἶχε συρρεύσει εἰς τὴν παραλίαν τῆς Σμύρνης. Καὶ ἐνῶ τὰ θωρηκτὰ τῶν μεγάλων δυνάμεων, τῶν λεγομένων συμμάχων, θὰ ἡδύναντο μὲ ὁλίγας ὁμοβροντίας τῶν τηλεβολῶν των νὰ τρέψουν εἰς ἄτακτον φυγὴν τὰς ἀγέλας τῶν θηρίων τῆς Ἄγαρ, ποὺ κατεσπάρασσον τὰ ἄοπλα πλήθη, αὐτοὶ ἀπαθῶς ἐθεῶντο τὴν ἐθνικήν μας ἐκείνην συμφοράν… Ἐνθυμήθητι τὴν 6 Σεπτεμβρίου 1955 κατὰ τὴν ὁποίαν ἡ ἐν Κων)πόλει παροικία τῶν Ἑλλήνων παρεδίδετο εἰς τὸ πῦρ καὶ εἰς τὴν ἀτίμωσιν. Ἑλλάς! Οἱ σύμμαχοί σου οὐδὲν ἐπέδειξαν οὐσιαστικὸν ἐνδιαφέρον. Ὤ καὶ ἐὰν ἐθραύετο ἕνας καὶ μόνον ὑαλοπίναξ τῆς ἰδικῆς των πρεσβείας καὶ ἐρραπίζετο ἕνας καὶ μόνον ἰδικός των πολίτης! Ἐντὸς ὀλίγων ὡρῶν ὑπεράνω τοῦ οὐρανοῦ θὰ ἐνεφανίζοντο σμήνη βομβαρδιστικῶν ἀεροπλάνων καὶ θὰ ἠπειλεῖτο μὲ καταστροφὴν ἡ βιαιοπραγήσασα πόλις. Ἑλλάς! Ἐνθυμήθητι τὰς συνεδριάσεις τοῦ Ὀργανισμοῦ τῶν Ἡνωμένων Ἐθνῶν, κατὰ τὰς ὁποίας ἐπὶ δικαίων αἰτημάτων σου οὐδεμία αὐτῶν ἐλήφθη ἀπόφασις, διότι τὰ μεγάλα ἔθνη παίζουν τὴν διελκυστίνδα τῶν συμφερόντων των. Ἑλλάς! Ἐνθυμήθητι… Read more »

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ 2. Πρωην Διοικητης ΑΧΕΠΑ: «Αμα βρειτε ενα κρουσμα σε εκκλησια και με Θεια Κοινωνια να μου τρυπησετε τη μυτη, αν υπηρχε θα ηταν πρωτοσελιδο»

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 10th, 2020 | filed Filed under: EKKΛΗΣΙΑΣΤ. ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Είναι φανερό άλλη μια φορά, η «Καραντίνα» (είτε σε Εκκλησία, είτε σε Πολιτεία) εξυπηρετεί τα σχέδιά τους!
Απάντηση ΥΠΑΡΧΕΙ; Τι δουλειά είχαν οι Πακιστανοί από το Κατάρ στην Ελλάδα και μάλιστα με άδεια παραμονής;

Δεν είναι καθόλου απλή η υπόθεση που αποκαλύφθηκε χθες και άφησε άφωνο το πανελλήνιο. 12 κρούσματα λοιπόν εντοπίστηκαν σε πτήση που ήρθε από το Κατάρ, και προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εννέα από τα κρούσματα, αφορούσαν πακιστανούς. Έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι αυτοί οι πακιστανοί διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα!…

https://agonasax.blogspot.com/2020/06/blog-post_89.html#more

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Πρωην Διοικητης ΑΧΕΠΑ: Κανενα κρουσμα σε εκκλησια και με Θεια Κοινωνια

Η Εκκλησια σκοτωνει κορωνοϊους. copy«Άμα βρείτε ένα κρούσμα σε εκκλησία και με Θεία Κοινωνία να μου τρυπήσετε τη μύτη, αν υπήρχε θα ήταν πρωτοσέλιδο»

www.pentapostagma.gr

Υπέρ της μεμονωμένης καραντίνας και όχι της «τρομοκράτησης», όπως είπε, του κόσμου με αριθμούς νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, τάχθηκε μιλώντας στον FOCUS FM ο χειρουργός μεταμοσχεύσεων και πρώην Διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Γάκης.

Read more »

ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ – «Η Ελλαδα πειναει κι εμενα θα μου βαλετε τηλεφωνο;»

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 25th, 2020 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

«Η Ελλαδα πειναει κι εμενα θα μου βαλετε τηλεφωνο;»

«Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο», είχε πει, ενώ ο αδελφός του ήταν άνεργος.

Μεταφέρουμε μερικά από τα πολλά αξιόλογα συμβάντα της ζωής του Nικόλαου Πλαστήρα, τα οποία χαρακτηρίζουν τον άνδρα και τον καθιστούν πρότυπο, παράδειγμα προς μίμηση για παλιότερους αλλά και σημερινούς, δεδομένου ότι, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι, έμπαιναν πλούσιοι στην πολιτική και έβγαιναν πάμφτωχοι.

Ο αείμνηστος Ανδρέας Ιωσήφ –πιστός φίλος του– αναφέρει: Ο στρατηγός είχε απαγορεύσει στους δικούς του να χρησιμοποιούν το όνομα “Πλαστήρας” όπου κι αν πήγαιναν. Ο αδελφός του ήταν άνεργος. Το εργοστάσιο ζυθοποιίας «ΦΙΞ» ζητούσε οδηγό κι εκείνος έκανε αίτηση. Ο αρμόδιος υπάλληλος τον ρώτησε πώς λέγεται: Κι επειδή αυτός δίσταζε να πει το όνομά του, ενθυμούμενος την εντολή του στρατηγού, τον ξαναρώτησε και δυο και τρεις φορές, ώσπου αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι τον λένε Πλαστήρα.

Read more »

Μεγαλες συγκεντρωσεις σε Αθηνα & Θεσσαλονικη κατα των απαγορευσεων & των παραβιασεων ατομικων δικαιωματων 2) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ! Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ! Αφορισμος Κεραμεως Μητσοτακη Χαρδαλια απο Μητροπολιτη πρωην Καλαβρυτων και Αιγιαλειας Αμβροσιο 3) ENAS ΑΛΛΟΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ & τα σκληρα αποτελεσματα του

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 19th, 2020 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Μεγαλες συγκεντρωσεις σε Αθηνα & Θεσσαλονικη

κατά των απαγορεύσεων & των παραβιάσεων ατομικών δικαιωμάτων

Συλλαλ. Αθηνα 15.5.20

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη για να διαμαρτυρηθούν κατά των απαγορεύσεων, της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την κυβερνητική αυθαιρεσία με δικαιολογία τα «αναγκαία μέτρα κατά του κορωνοϊού», υπέρ της Θείας Κοινωνίας κλπ.

ΑΘΗΝΑ: https://katihitikaagiasmarinas.blogspot.com/2020/05/blog-post.html?fbclid=IwAR0vS0xa210Rd5obmNS4HgiJ-YwQILpvpagUdkkKXxZM_E_v64BMmJLXh00

Θεσσαλονικη: Ομιλία και 1ο βίντεο από την συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης (10/5/2020).

4219881

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ!
Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ!

Αφορισμός Κεραμέως Μητσοτάκη Χαρδαλιά από Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο

____

______

«Το σφάλλειν ανθρώπινον, το εμμένειν σατανικόν», έλεγαν οι σοφοί άνθρωποι σε άλλες εποχές! Δυστυχώς όμως στην εποχή μας βλέπουμε την αλλοίωση των χαρακτήρων! Τα ηγετικα Πρόσωπα της Κοινωνίας σήμερα ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τά λάθη τους! Οπότε ο πέλεκυς, ως παιδαγωγικό μέσο, καθίσταται αναγκαίος!
http://mkka.blogspot.com/

ENAS ΑΛΛΟΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, με χρήματα της ΕΟΚ και αλλων φορέων, γυρισε στην Φλώρινα, το 1990, την ταινια: Μετεωρο Βημα του Πελαργου, στην οποια το κεντρικο σημειο της ταινίας ηταν ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! 28 χρονια πριν την υπογραφη των Πρεσπων εδωσαν χρηματα στον Αγγελόπουλο για να προπαγανδίση την πτώση των συνόρων, από την Φλωρινα! Αλλα εκει ηταν Μητροπολίτης ο π. Αυγουστινος Καντιώτης, που φύλαγε άγρυπνος τις Θερμοπύλες του βορρα! Κατόρθωσε να βρη το σενάριο από κάποιο δημοσιογράφο, το διάβασε και εφριξε! Η ταινία γελιοποιουσε με τέχνη την Εκκλησια, την οικογένεια και το Ελληνικο στρατο. Παρουσίαζε Ελληνα αξιωματικό, που έτρωγε επινε χωρις να πληρώνη και το έσκαζε στα Σκόπια ζητοκραυγάζοντας για την ελευθερία του!!!

Ο π. Αυγουστινος του έστειλε μηνυμα να σταματηση το γυρισμα της ανθελληνικης ταινίας, αλλα τα λεφτα του Ιουδά ηταν πολλά και γλυκα. Τον ηλεγξε από τον άμβωνα. Τον έθεσε προθεσμία. Έκανε τοπικο συλλαλητηριο με χιλιαδες λαο και όταν ειδε ότι ηταν αμεταπιστος διάβασε μικρό αφορισμο, ελπίζοντας οτι θα συναισθανθη το σφάλμα του και θα μετανοήση. Τα παρακάτω βίντεο, ειναι μικρα αποσπάσματα, του συλλαλητηριου .

Συντομα θα ανεβάσουμε βίντεο από την ημέρα του αφορισμου. Ο Μητροπολιτης Αυγουστινος εξηγει τι ειναι και πότε διαβάζετε ο αφορσμός. Τονίζει, ότι ειναι ο μόνος αφορισμός, που εκανε στην ζωή του και τον έκανε με μεγάλο πόνο.

  1. https://youtu.be/-56kkaSQDEU

2) https://youtu.be/61FG6DxSqRo?t=434

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Read more »