Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ’ Category

Ἀπαντησι στους κατηγορους των ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ (του Μητροπολιτου Φλωρλινης Αυγουστινου)

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 9th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΑΠΑΝΤΗΣ. ΣΕ ΑΠΙΣΤΟΥΣ

Του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου

Ἀπαντησι στους κατηγορους των ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ

ΟΡΘΟΔ. ιστ

Τον περασμένο Ἰούλιο, ἐπ᾽ εὐκαιρίᾳ τῆς μνήμης τῶν Πατέρων τῆς Δ΄ Οἰκ. Συνόδου ἀνοίξαμε ἕνα θέμα. Ἡ μνήμη τώρα τῶν Πατέρων τῆς Ζ΄ Οἰκ. Συνόδου καὶ τὸ πνεῦμα ὑποτιμήσεως τόσο τῶν ἁ­γί­ων πατέρων («μεταπατερικὴ» θεολογία) ὅσο καὶ τῶν ἱερῶν κανόνων («κωδικοποίηση»), μᾶς δίνουν πάλι τὴν εὐκαιρία νὰ συνεχίσουμε.

Ἐάν, ἀγαπητοί μου, ἐγκύψῃ κανεὶς στὴ μελέτη τῶν ἱερῶν κανόνων ὅπως τοὺς ἑρ­μηνεύουν σοφοὶ κανονολόγοι τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας καὶ μάλιστα ὁ ἅγιος Νικόδημος ὁ Ἁγιορείτης, ἐὰν πρὸ παντὸς πιστεύῃ ὅτι οἱ ἱεροὶ κανόνες εἶνε ἀποφάσεις ὄχι ἑνὸς ὑ­πουργικοῦ συμβουλίου ἢ κάποιας βου­λῆς ἀλλὰ ἱερῶν ἀνδρῶν ποὺ συνέρχονται καὶ συσκέπτονται ἐν ἁγίῳ Πνεύματι, τότε θὰ τοὺς βλέπῃ μὲ διαφορετικὸ βλέμμα. Θὰ βλέπῃ τὸ βάθος τῆς πατερικῆς σκέψεως καὶ ὄχι τὴν ἐ­πιφάνεια, τὸ πνεῦμα καὶ ὄχι τὸ γράμμα. «Τὸ γράμμα ἀποκτέννει, τὸ δὲ πνεῦμα ζωοποιεῖ» (Β΄ Κορ. 3,6). Ἡ οὐσία, ποὺ περικλείεται στὰ σχήματα τῶν ἱερῶν κανόνων, ἔχει αἰώνια ἀξία.
Μερικοί, γιὰ νὰ ἐξευτελίσουν καὶ διακωμῳ­δήσουν τοὺς ἱεροὺς κανόνες, ἀναφέρονται σὲ μερικοὺς ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ θίγουν διάφορα ζητήμα­τα ἠθικῆς τάξεως καὶ ὠχυρωμένοι πίσω ἀπὸ τὸ γράμμα τους ἰσχυρίζονται ὅτι οἱ κανό­νες δὲν ἔχουν πλέον θέσι στὴ σύγχρονη ζωή.

* * *

Ἐμεῖς τοὺς ἀπαντοῦμε τὰ ἑξῆς.
1. Λένε ὅτι οἱ κανόνες, ἀφοῦ θεσπίσθηκαν πρὸ 1.200 – 1.600 ἐτῶν, εἶνε παμπάλαιοι. Λησμο­νοῦν ὅμως ὅτι μερικὰ πράγματα δὲν παλιώνουν. Παράδειγμα ὁ ἥλιος, ποὺ παρὰ τὴν ἡλικία του εἶνε γιὰ ὅλους ἀπολύτως ἀπαραίτητος. Μπορεῖ νὰ καταργηθῇ ὁ ἥλιος;
Ἀλλ᾽ ὅ,τι εἶνε γιὰ τὸ ὑλικὸ σύμπαν ὁ ἥλιος, εἶνε γιὰ τὸ πνευματικὸ σύμπαν ὁ ἠθικὸς νόμος, τὰ ἀθάνατα ῥήματα τοῦ Ναζωραίου στὸ Εὐαγγέλιο· εἶνε τὸ φῶς, πρὸς τὸ ὁποῖο σπεύδουν οἱ ψυχὲς ποὺ ζητοῦν τὴν ἀλήθεια. «Ἐκ νυκτὸς ὀρθρίζει τὸ πνεῦμά μου πρὸς σέ, ὁ Θεός, διότι φῶς τὰ προστάγματά σου ἐπὶ τῆς γῆς» φωνάζει ὁ προφήτης Ἠσαΐας (26,9).

Read more »

Τωρα που στην Ελλαδα καταπατουνται ολες οι ελευθεριες των πολιτων, ολες οι πολιτικες μεγαλες παραταξεις δειχνουν ευαισθησια μονο στα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων!!! AYTO TO EΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ & ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!! TETOIOYΣ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ & ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ! – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ψαξτε & ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ & ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ!!!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 25th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

Τωρα που στην Ελλάδα καταπατουνται ολες οι ελευθερίες των πολιτων, όλες οι πολιτικες μεγαλες παραταξεις δειχνουν ευαισθησία μόνο στα δικαιωματα των ομοφυλοφίλων!!!

ΜΙΛΑΕΙ για Ελευθερίες ποιός; Αυτός που καταράκωσε τις ελευθερίες των πολιτών στην Ελλάδα, με το πρόσχημα του κορωνοϊου!
Ο Μητσοτάκης: Οι αδικίες και το μίσος που υφίστανται οι ΛΟΑΤΚΙ+ συμπολίτες μας πρέπει να εξαλειφθούν. Ως Πρωθυπουργός δεσμεύομαι ότι δεν θα αφήσω κανέναν μόνο του σε αυτόν τον αγώνα ελευθερίας και ισότητας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ομοφοβίας και τρανσφοβίας, επισημαίνοντας ότι «ελεύθερη χώρα είναι η χώρα που έχει ελεύθερους πολίτες». Πηγή: Protagon.gr
Τι στερουνται οι ΛΟΑΤΙΚ; Τους διωχνει κανεις από τις δουλείες τους, όπως έκανε ο Μητσοτάκης στους υγειονομικούς; Τους απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις και τις παρελάσεις «υπερηφανείας», όπως απαγόρευαν τους χριστιανούς από τους ναούς, ακόμα και τα Χριστούγεννα και το Πάσχα;
Αν μπορούσαν να γεννήσουν οι ομοφυλόφιλοι παιδιά, θα το έκαναν ελεύθερα. Ποιός τους φταίει αν αυτό που κάνουν είναι αντίθετο από τη φύση του ανθρώπου & προκαλεί την οργή του Θεού; Διαβάστε την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα προπαγανδίζει τους γκέοι, ακόμα και στα μικρά παιδιά του Δημοτικού, για να μην έχουμε ηθικες αντιστάσεις και να μας οδηγήσουν με ευκολία στο μαντρί του παγκόσμιου Τρομοκράτη των εσχάτων καιρών. Του παγκόσμιου κυβερνήτη κατά την Νέα Τάξη. Του Αντίχριστο κατά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννου.

 fb76bf1

Τσίπρας: Ισότητα στο γάμο και δικαίωμα τεκνοθεσίας για όλους

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησε με τα μέλη της οργάνωσης σχετικά με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Δεσμεύθηκε ότι η επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει το σχετικό νομοθέτημα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕς

https://www.pontosnews.gr/688978/politiki/tsipras-isotita-sto-gamo-kai-dikaioma-teknothesias-gia-oloys/

Και ο βλάσφημος Ανδρουλάκης του Κιναλ, δεν μπορει να έχει άλλη γνώμη.

Αλλά και δεσποτάδες  που ποδοπατουν το Ευαγγέλιο, ομιλουν την γλώσσα του θηρίου της Αποκαλύψεως. Διαβαστε το παρακάτω άρθρο:

Θα επιληφθεί άραγε η Ιερά Σύνοδος για τις δηλώσεις αυτές;

https://orthodoxostypos.gr/%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CBF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84/

Της μιτρες και τις πατερίτσες δεν τις προσφέρουν σήμερα στους ευλαβεις κληρικους, αλλά σε πρόσωπα που υπηρετουν το βρώμικο σύστημα.

ΒΡΩΜΙΑ & ΣΑΠΙΛΑ!!! ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ! – Πατερας Θεοδωρος Ζησης: « Ο Μητροπολιτης Νεας Ιωνιας, θα επρεπε να οδηγηθει σε συνοδικο δικαστηριο, για τις αποψεις του περi ομοφυλοφιλiας»

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 22nd, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΑΙ, ΚΑΚΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ

Πατερας Θεοδωρος Ζησης: « Ο Μητροπολιτης Νεας Ιωνιας, θα επρεπε να οδηγηθει σε συνοδικο δικαστηριο, για τις αποψεις του περi ομοφυλοφιλiας»

Δεσπ. θρονοι επαθλα κολακων«Υπάρχει ένας εθνομηδενισμός. Προχωρά και στα σχολικά βιβλία, αλλοιώνεται η εθνική μας ιστορία» τόνισε ο πατέρας Θεόδωρος Ζήσης στο Focus Fm και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη….

ηχητικα:

https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B6%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-190522

Ο ιερέας και ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. αναφερόμενος στην απουσία αναφοράς της γενοκτονίας των Ποντίων από τα σχολικά βιβλία, υπογράμμισε: «Θα έπρεπε η σημερινή να χαρακτηριστεί ως “αποφράδα ημέρα” και να την γιορτάζουμε, ‘όπως την 29η Μαΐου του 1453 και την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Ο Πόντος προσέφερε πάρα πολλά στο έθνος και στην εκκλησία». Ο πατέρας Θεόδωρος Ζήσης αναφέρθηκε και στην αναγνώριση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο της σχισματικής εκκλησίας των Σκοπίων. «Αρχικά στενοχωρηθήκαμε όλοι διότι θεωρήσαμε ότι πρόκειται για μία επανάληψη της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Ουσιαστικά αναγνωρίζει το Πατριαρχείο ότι υπάρχει εκεί ένα έθνος, ανεξάρτητα από τη διευκρίνηση της μη χρήσης του όρου Μακεδονική Ορθόδοξη εκκλησία, αλλά του όρου Αρχιεπισκοπή Αχρίδας. Διότι όπως έγινε με το Βόρεια Μακεδονία που εγκαταλείφθηκε το Βόρεια και όπου βρεθούν οι Σκοπιανοί λένε ότι είναι Μακεδόνες, το ίδιο θα γίνει και τώρα. Read more »

ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ: 1) ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ή ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ; ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ & ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ 2) Μητσοτακης, Ουασιγκτον: Ποσο διασυρμο αντεχει;;; 3) ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ 4) Σηκω Ευαγορα να δεις το ιωβηλαιο της ντροπης!

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 10th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ

Ενα φτωχοπαιδο που δεν είχε να φάει το φορτωσαν τιτλους, τον  εκαναν αρχιεπισκοπο Αμερικης και τωρα δουλευει για τις σκοτεινες δυνάμεις.

https://www.facebook.com/ArchbishopElpidophoros/videos/holy-friday-the-epitaphios-service-officiated-by-he-archbishop-elpidophoros-at-s/1044043266198691/

Βγαίνει με τον επιτάφιο την Μεγάλη Παρασκευη, για να συνοδεύση τον ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΚΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ &  δεν αισθάνεται κάν την ιερότητα της στιγμης!!! Με χαμόγελα & αγάπες προσκαλεί δίπλα του, σε πρώτη θέση, τον καρδινάλιο, του δίνει και ένα σταυρό,  για να ευλογει και προπορευεται του επιταφίου, σαν να κάνει περίπατο στην αγορά.

fb76bf1

Μητσοτακης, Ουασιγκτον: Ποσο διασυρμο αντεχει;;;

Δήθεν »ηγέτες Ομογένειας»(!!!), παραθέτουν δείπνο (17 Μαίου ’22, Ουάσιγκτον) στον Κυρ. Μητσοτάκη. Και γελά η Ομογένεια με τους… »οικοδεσπότες».
‘Συγχαρητήρια» κ. Μητσοτάκη. Εσύ και οι… »ηγέτες-μαϊντανοί Ομογένειας ΗΠΑ», είστε μιά υπέροχη παρέα ασοβάρευτων »κωμικών». Σας ευχαριστούμε γιά το γέλιο.

fb76bf1

Η μαχη για την διαδοχη Βαρθολομαιου, εχει ηδη αρχισει ατυπα… Η κατρακυλα δεν σταματησε, οτι πιο βρωμικο θα αναρριχηθει στον πατριαρχικο θρονο. 2) Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 18th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΛΟΓΟΙ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΣ

Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΘΡΟΝΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ

Η μάχη γιά την διαδοχή Βαρθολομαίου, έχει ήδη αρχίσει άτυπα και ΜΗΝ κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας γιά το αντίθετο και γιά »προσχήματα». Οι »στρατοί» ήδη εκδηλώνονται…

Διαβαστε:

https://www.kalami.us/2022/omogeneia/elpis-patriarxhs.html

d454142812c7

Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

[Υπομνηματισμός των εδαφίων Ματθ.23,1-39]

«Τότε ὁ Ἰησοῦς ἐλάλησε τοῖς ὄχλοις καὶ τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ λέγων· ἐπὶ τῆς Μωσέως καθέδρας ἐκάθισαν οἱ γραμματεῖς καὶ οἱ Φαρισαῖοι· πάντα οὖν ὅσα ἐὰν εἴπωσιν ὑμῖν τηρεῖν, τηρεῖτε καὶ ποιεῖτε, κατὰ δὲ τὰ ἔργα αὐτῶν μὴ ποιεῖτε· λέγουσι γάρ, καὶ οὐ ποιοῦσι (:Τότε ο Ιησούς μίλησε προς τα πλήθη του λαού και τους μαθητές Του και είπε: ‘’Πάνω στη διδασκαλική έδρα του Μωυσή κάθισαν οι νομοδιδάσκαλοι και οι Φαρισαίοι. Όλα λοιπόν όσα με βάση τον νόμο θα σας πουν αυτοί να τα τηρείτε, να τα τηρείτε και να τα κάνετε. Μην κάνετε όμως σύμφωνα με τα έργα τους και το παράδειγμά τους. Διότι λένε βέβαια και διδάσκουν την αλήθεια του νόμου, δεν πράττουν όμως σύμφωνα με αυτήν’’)»[Ματθ.23,1-3].
«Τότε»· πότε δηλαδή; Read more »

Οι δαιμονισμενοι πρακτορες της λεσχης Μπιλντερμπεργκ, που καβαλησαν το καλαμι της εξουσιας αποφασιζουν & διαταζουν: Υποχρεωτικα η 4η δοση σε ολους απο τον Σεπτεμβριο!!! (Δεν πατε να πνιγειτε & εσεις & τα ανθρωποφαγα αφεντικα σας) 2. Υγειονομικοι σε αναστολη Λαμπρος, Ζωη, Περικλης, Νικολαος, Σοφια 15η μερα εξω απο το Υπουργειο Υγειας! Η ζωη τους βρισκεται σε κινδυνο

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 6th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Μονο ο Θεος θα μας σωσει

Απο τους δαιμονισμένους πράκτορες της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που καβάλησαν το καλάμι της εξουσίας και εξοντώνουν τον Ελληνικό λαό. Χρειάζεται πιστη – προσευχη- μετάνοια & αγωνα

589345584235671765gogba

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ & ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ!!!

Η κυβερνηση ανακοινωσε υποχρεωτικη 4η δοση για ολους τον Σεπτεμβριο: Μονο ετσι θα ανανεωθουν τα πιστοποιητικα

Διαβαστε εδω: https://www.pronews.gr/ygeia/mina-gkagka-apo-ton-septemvrio-i-xorigisi-4is-dosis-se-olous/

589345584235671765gogba

Ζ.Μπέχλης: «Έλληνες σταθείτε στο πλευρό των υγειονομικών απεργών πείνας» (βίντεο)

https://www.pronews.gr/koinonia/z-mpexlis-ellines-statheite-sto-pleyro-ton-ygeionomikon-apergon-peinas-vinteo/

589345584235671765gogba

Λάμπρος, Ζωή, Περικλής, Νικόλαος, Σοφία!

Υγειονομικοι σε αναστολη. Βρισκονται σε απεργια πεινας για 15η μερα εξω απο το Υπουργειο Υγειας.

2-ygionomikoiΑίτημά τους η επιστροφή τους στην εργασία τους με δύο rapid tests.
Η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.
Σηκώνουν στις πλάτες τους 7000 οικογένειες υγειονομικών σε αναστολή. Μέσα σε αυτές και περίπου 20 οικογένειες της Φλώρινας.
Μια μέρα απεργία τη σκεφτόμαστε.
Ένα χαμένο μεροκάματο μας τρελαίνει.
Τι σημαίνουν οκτώ μήνες σε αναστολή;
Και έπονται και άλλοι.
Στεγαστικά που δεν πληρώνονται; Τράπεζες που απειλούν; Παιδιά που δεν τρέφονται σωστά; Πού δεν ντύνονται σωστά; Φάρμακα που δεν αγοράζονται; Φτωχοποίηση που γίνεται εμφανής; Συγγενείς που στηρίζουν; Συγγενείς που γκρινιάζουν; Κοινωνικός αποκλεισμός; Read more »

1) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΛΥΚΟΙ ΒΑΡΕΙΣ (Μητρ. Φλωρινης Αυγουστινου) 2) «Οικ. Πατριaρχης: Ταχεια λυση καταληψεως κεντρικου κτιριου Μονης Εσφιγμενου 3) Απαντηση απο αναγνωστη στο αρθρο του Ανθιμου Αλεξανδρουπολεως στο liberal.gr περι Ουκρανιας 4) BAS_4 : ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ … ή ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΟΥΤΕΡΟΣ;

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 31st, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΚΑΚΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ

 ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΜΠΗΚΑΝ ΛΥΚΟΙ ΒΑΡΕΙΣ

Απο «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΠΙΘΑ», Φεβρουαριου 1965
Τοῦ Μητροπολιτου Φλωρίνης Αὺγουστίνου

Εἰς τὴν ἀδιαφορία τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ διὰ τὴν ἀνόρθωσι τῶν ἐκκλησιαστικῶν πραγμάτων συνετέλεσαν καὶ συντελοῦν πολλοὶ παράγοντες, ἐκ τῶν ὁποίων μνημονεύομε εδω ενα, που θεωρουμε σπουδαιότερον…

Διαβαστε εδω: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=90477#more-90477

589345584235671765gogba

«Οικ. Πατριάρχης: Ταχεία λύση καταλήψεως κεντρικού κτιρίου Μονής Εσφιγμένου…

Pieς to aima adelfου σου(ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ πάρα ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ! ) Ο ηθικός α υ τ ο υ ρ γ ό ς του «πολέμου πρίν τόν πόλεμο» (!) στήν Ουκρανία (γιά όσους π α ρ α κ ο λ ο υ θ ο ύ ν τά εκκλησιαστικά), τώρα ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ καί στό Άγιον Όρος. Ιδού: «Οικ. Πατριάρχης: Ταχεία λύση καταλήψεως κεντρικού κτιρίου Μονής Εσφιγμένου…

Yπό του κ. Δημ. Κ. Αναγνώστου, Θεολόγου
Προσκυνηματική επίσκεψη στην Μητέρα Εκκλησία, το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποίησαν ο καθηγούμενος (;)…

Την συνέχεια: https://agonasax.blogspot.com/2022/03/blog-post_26.html#more

589345584235671765gogba

Απάντηση από αναγνώστη στο άρθρο του Άνθιμου Αλεξανδρουπόλεως στο liberal.gr περι Ουκρανίας

triklhttps://www.triklopodia.gr/%ce%b1%cf%8e%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba/

589345584235671765gogba

BAS_4 : ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ … ή ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΟΥΤΕΡΟΣ;

Περιδιαβαίνοντας τις διαδικτυακές ιστοσελίδες έπεσα σε στην είδηση :
Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος: Απαγορεύει αναφορές σε κορονοϊό και μη εμβολιασμό

https://www.reporter.gr/Oles-oi-eidhseis/505070-Mhtropoliths-Dhmhtriados-Ignatios-Apagoreyei-anafores-se-koronoio-kai-mh-emboliasmo (τον ενοχλεί η Αλήθεια) Read more »

Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, “ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ, ΠΡΟΠΟΜΠΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ” 2) ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – «Στην εποχη μας, ο διαβολος πηγε διακοπες, γιατι το εργο του, το συνεχιζουν οι επισκοποι!!! 3) ΕΤΣΙ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ! – Μεγαλα αξιωματα, κουφους τιτλους, υποδοχες & δοξολογιες απο αθεοφοβους ρασοφορους!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 23rd, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ

ΠΡΟΠΟΜΠΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ”

Ν. ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣκακοι ποιμ

Συνεχίζεται σέ ὅλη τή χώρα τό ἀνελέητο πογκρόμ ἀπό τούς δεσποτάδες τῆς ντροπῆς. Ἔξι ἀκόμη ἱερεῖς στή Μυτιλήνη προστέθηκαν στόν γενικό κατάλογο καί βγῆκαν σέ ἀργία (τούς ἀπαγορεύεται δηλαδή νά ἱερουργοῦν καί νά ἐξομολογοῦν). Καί ὄχι φυσικά ἐπειδή ἔπεσαν σέ αἵρεση ἤ σέ κάποιο βαρύ ἠθικό παράπτωμα, ἀλλά ἐπειδή ἀπλούστατα…δέν ἐμβολιάστηκαν!

https://www.triklopodia.gr/%ce%bd-%ce%b4%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%ce%bb%ce%b1%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%bb%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%83-%cf%80/

9a150f5deb69ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ

«Στὴν ἐποχή μας, ὁ διάβολος πῆγε διακοπές, γιατί τὸ ἔργο του, τὸ συνεχίζουν οἱ Ἐπίσκοποι!!! Τὸ μεγαλύτερο ἐκκλησιαστικὸ πρόβλημα τῆς ἐποχῆς μας εἶναι οἱ Ἐπίσκοποι! Τί πίστη ἔχουν»! (π. Ιωάννης Ρωμανίδης)

Γράφει ὁ Διονύσης Μακρῆς (Θεολόγος- Δημοσιογράφος)
Διαβαστε: https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1/

9a150f5deb69

 Μεγαλα αξιωματα, κουφοι τιτλοι, και δοξολογιες σε προδοτη της Ορθοδοξου πιστεως!!!

Σε Θεσσαλονίκη και Άγιον Όρος ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Θα ανακηρυχθεί σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκη. (Για πιά προσόντα του; Το ερώτημα δικό μας)
Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και στο Άγιον Όρος θα πραγματοποιήσει μέχρι το τέλος του μήνα, ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος με την συνοδεια 25 «Αρχόντων» (Ποιός πληρώνει τα έξοδα; των «αρχόντων»!) – εκκλησιαστικούς παράγοντες της Αμερικής και συνεργάτες του.
Read more »

Απαντηση Αγιορειτων σε βλασφημες θεσεις Μητροπολιτη, που δικαιολογει την ομοφυλοφιλiα!!! (Αμ κατρακυλισεις σε αυτα τα βρωμερα αμαρτηματα, σε κανει και δεσποτη η μασονια).

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 22nd, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει τῆ 30.1/12.2.2022
Τῶν Ἁγίων Τριῶν Ἱεραρχῶν

Απαντηση Αγιορειτων σε βλασφημες θεσεις Μητροπολιτη για την ομοφυλοφιλiα

Εἰς τὸ Ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος. Ἀμήν.

Τὰ τελευταῖα χρόνια, κάποιοι μεγαλοσχήμονες συναγωνίζονται γιὰ τὸ ποιός θὰ ἐκφράσει τὸ χειρότερο ἢ ποιός θὰ ξεπεράσει τὸν χειρότερο. Ἅλλοι αὐτοαναγορεύονται ὡς ἰατροί, λοιμοξιολόγοι καὶ ἄλλοι αὐτοπροβάλλονται ὡς νέοι φωστῆρες, θεολόγοι.

Οἱ αἱρετικὲς θέσεις ἀπομαγνητοφωνημένων ἀποσπασμάτων μητροπολίτη σχετικὰ μὲ τὴν ὁμοφυλοφιλία, μᾶς λύπησαν βαθύτατα. Σχολιάζονται ἀκροθιγῶς κατωτέρῳ, μὲ τὴν ἐπισήμανση, ὅτι οἱ παραπομπὲς τοῦ μητροπολίτη εἶναι παρμένες ἀπό τό … «Κατὰ Νέαν Ἐποχὴν» εὐαγγέλιο, ἐνῶ αὐτές πού χρησιμοποιοῦμε ἐμεῖς εἶναι ἀπό τό Εὐαγγέλιο ποὺ αἰῶνες χρησιμοποιεῖ καὶ ἀποδέχεται ἡ Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ, ἡ Ὀρθόδοξη.

α) Βλασφημεῖ ἰσχυριζόμενος ὅτι . «Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ σὲ μερικοὺς ἀνθρώπους νὰ αἰσθάνονται τὴν ἕλξη πρὸς τὸ ἴδιο φῦλο», καὶ σὲ ἄλλη ἀποστροφὴ τοῦ λόγου του . «Ὅταν τὴ δίνει ὁ Θεὸς θὰ πολεμήσω αὐτήν;» Read more »

ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (του π. Θεοδωρου Ζηση)

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 17th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

«π. Θεόδωρος Ζήσης

ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Ἀπό οἰκουμενιστή καθηγητή

1. Ἁγιομαχικά πυρά. Μετά τόν προφήτη Ἠλία ἡ σειρά τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου.

Παντοκρ. Πλατ.Δέν ἔχει περάσει πολύς καιρός πού ἐκυκλοφορήθη στό Διαδίκτυο ἄρθρο μας μέ τίτλο «Ἁγιομάχος οἰκουμενιστής προσβάλλει τήν μνήμη τοῦ προφήτη Ἠλία»Εἰς αὐτό ἐπικρίναμε ἄρθρο πού συνέγραψε ὁ καθηγητής Μιλτ. Κωνσταντίνου στό περιοδικό τῆς Ἐκκλησίας «Ἐφημέριος» μέ τίτλο: «20 Ἰουλίου: Μνήμη προφήτη Ἠλία. Σχόλιο στό Β´ Ἀνάγνωσμα τοῦ Ἑσπερινοῦ: Γ´ Βα ιη´ 1- ιθ´ 16. Ἡ εἰδωλολατρία στόν βιβλικό Ἰσραήλ.» Διαπιστώναμε ὅτι στό ἀρχιεπισκοπικό καί συνοδικό περιβάλλον ἔχει δημιουργηθῆ οἰκουμενιστικό – συγκρητιστικό κλῖμα, τό ὁποῖο εὐνοεῖ τίς ἁγιομαχικές καί μεταπατερικές θέσεις, οἱ ὁποῖες περνοῦν πλέον καί στά ἐπίσημα μέσα ἐπικοινωνίας τῆς Ἐκκλησίας, στά περιοδικά της καί στόν Ραδιοφωνικό της Σταθμό. Read more »

Βεβηλωνοντας με…λαμπροτητα τους Οικους του Θεου…(Νεκταριος Δαπεργουλας) 2) Ανευλαβης ευλαβεια (Γεωργιος Κ. Τζανακης). 3) Kαλοπληρωμενο οργανο της Πανθρησκειας – Aισχρος βλασφημος ο αρχιεπισκ. Αμερικης Ελπιδοφ(θ)ορος! 4) O XΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Νεα Ταξη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ – ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 26th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ
 ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ

Νεκταριος Δαπεργολας:

Βεβηλωνοντας με…λαμπροτητα τους Οικους του Θεου…

Μέ ἰδιαίτερη λαμπρότητα, μᾶς λέει τό ἀστεῖο ρεπορτάζ, ἑορτάστηκε προχτές ἡ μνήμη τοῦ Μεγάλου Ἀθανασίου στόν πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό Ἰωαννίνων. Τή «λαμπρότητα» βεβαίως τή βλέπουμε ξεκάθαρα στίς ἀνατριχιαστικά ἀποκαλυπτικές φωτογραφίες. …

https://agonasax.blogspot.com/2022/01/blog-post_363.html#more

9a150f5deb69Ανευλαβης ευλαβεια.

Γράφει ὁ Γεώργιος Κ. Τζανάκης

Βλέπουμε  ἀρχιερεῖς καὶ ἱερεῖς, ἐνώπιον τῆς Ἁγίας Τραπέζης, νὰ ἱερουργοῦν μασκοφορεμένοι. Νὰ βγάζουν τὰ ἅγια μασκαρεμένοι. Νὰ κοινωνοῦν τὸν λαό μὲ τὰ μουρόπανα μέχρι τὰ μάτια. Καὶ τὸν λαὸ νὰ «προσκυνᾶ» τὶς ἅγιες εἰκόνες χωρὶς τὰ χείλη του τὰ ἄλαλα νὰ κουμποῦν, γιατί μεσολαβοῦν μιὰ ἥ δυό «μασκοῦλες». Γιὰ νὰ μπῇς στὸν ναὸ ἐλέγχεσαι ἀπὸ σεκουριτάδες, οἱ παπάδες οἱ ψάλτες καὶ καντηλανάφτες πρέπει νὰ ἐμβολιαστοῦν ὑποχρεωτικά. Τὸν λαὸ τὸν ἔχει ἀναλάβει…

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2022/01/blog-post_39.html

     

9a150f5deb69Παπαγαλακι της παγκοσμιοποίησης. Βλασφημος, καλοπληρωμένο  οργανο της Πανθρησκειας

Η ελεύθερη συγκατάθεση της Παναγίας να συλλάβει τον Σωτήρα είναι το ίδιο με την απόφαση μιας γυναίκας να κάνει έκτρωση, σύμφωνα με τον Ελπιδοφ(θ)όρο Αμερικής!!

Που φτάσαμε! Να χρησιμοποιείται από ρασοφόρο ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου για τα σχέδια των ευγονιστών…

https://agonasax.blogspot.com/2022/01/blog-post_24.html

9a150f5deb69

O XΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Νεα Ταξη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.

ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Στο πρόσωπο του Θεανθρώπου ευελπιστούμε την έλευσητου στρατηγού  που θαπροστατεύσει τον ανθό του Έθνους μας και θα εξευτελίσει το σκηνικό του τρόμου που καταρρακώνει την ζωή μας και κλέβει το πνεύμα των Χριστουγέννων!!

Κάποτε θα ‘ρθουν

Κάποτε θα ‘ρθουν να σου πουν
πως σε πιστεύουν, σ’ αγαπούν
και πως σε θένε.

Έχε το νου σου στο παιδί,
κλείσε την πόρτα με κλειδί
ψέματα λένε.

Κάποτε θα ‘ρθουν γνωστικοί,
λογάδες και γραμματικοί
για να σε πείσουν.

Read more »

Οι σημερινοι Χριστιανοι και ακομη χειροτερο οι κληρικοι που εμπιστευονται το νομο των ανθρωπων, τους «ειδικους επιστημονες», και απορριπτουν την εμπειρια της Εκκλησιας και την πστη στον αληθινο Λογο του Θεου

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 21st, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

 “ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ…ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ

ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ”
(Ν. ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ)

Μέ ἰδιαίτερη λαμπρότητα, μᾶς λέει τό ἀστεῖο ρεπορτάζ, ἑορτάστηκε προχτές ἡ μνήμη τοῦ Μεγάλου Ἀθανασίου στόν πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό Ἰωαννίνων. Τή «λαμπρότητα» βεβαίως τή βλέπουμε ξεκάθαρα στίς ἀνατριχιαστικά ἀποκαλυπτικές φωτογραφίες…

Διαβαστε: https://www.triklopodia.gr/80%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%ce%bb%ce%b1%cf%cf%80%cf%81%ce%bf/

Πνευμα εις το Αγιον βλασφημει,

οστις εν Κυριου, τω ναω φιμωτροφορεi…

Δείτε επίσης  :Η βλασφημία του Αγίου Πνεύματος

  Μεγαληνάρια

Φίμωτρα οὐδόλως ἐν τῷ ναῷ, τῷ ὑγιοδώρῳ, καὶ ἁγίῳ καὶ ἱερῷ, τοῖς βεβαπτισμένοις, εἰς ὄνομα Κυρίου, προσήκει τῇ προφάσει, ὑγείας σώματος. 

Φιμωτροφορία ἡ ἐν ναῷ, ἔνδειξις ὑπάρχει, ἀσεβείας πρὸς τὸν Θεόν, τὸν ἡγιακότα, ναὸν αὐτοῦ καὶ δόντα, αὐτὸν εἰς θεραπείαν, ψυχῆς καὶ σώματος….

___________
Εν ηχηρό χαστούκι στους αλλοτριωμένους Συνοδικούς και κάθε παπαγαλάκι τους .

(Ν. Ξιώνης – Καθηγητής Θεολογίας ΕΚΠΑ)

____

___

Οι σημερινοί Χριστιανοί και ακόμη χειρότερο οι κληρικοί που εμπιστεύονται το νόμο των ανθρώπων, τους «ειδικούς επιστήμονες», και απορρίπτουν την εμπειρία της Εκκλησίας και την πίστη στον αληθινό Λόγο του Θεού με το να:

-χρησιμοποιούν την ιατρική μάσκα εντός του Ναού,

-αποφεύγουν την προσκύνηση του Ιερού Ευαγγελίου, των Εικόνων και των Ιερών Λειψάνων,

-χρησιμοποιούν διαφορετικές Λαβίδες για την Θεία Μετάληψη ή απολυμαντικά υγρά, διότι θεωρούν όλα αυτά ως πιθανές αιτίες μολύνσεως, Read more »

Το Ιατρικο περιοδικο με τη μεγαλυτερη επιρροη στο κοσμο δημοσιευει επειγουσα επιστολη-παρεμβαση BMJ (British Medical Journal). Υπαρχει ελλειψη δεδομενων ως προς τις μακροπροθεσμες βλαβες των εμβολιων COVID-19 2) «Φερτε πισω τους ανεμβολιαστους υγειονομικους» 3) Πατερας Εμμανουηλ: «Στην πρωτη καραντινα, καθε Μητροπολη πηρε γυρω στο 1 εκατ. ευρώ για να κλείσει τις εκκλησιες. Παντοτε πρεπει να υπαρχει ενα αντιτιμο στην προδοσια.» – ΒΙΝΤΕΟ Focus FM

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 12th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Το Ιατρικο περιοδικο με τη μεγαλυτερη επιρροη στο κοσμο δημοσιευει επειγουσα επιστολη-παρεμβαση

BMJ (British Medical Journal) > Υπάρχει έλλειψη δεδομένων ως προς τις μακροπρόθεσμες βλάβες των εμβολίων COVID-19 [BOMBA από το εγκυρότερο ιατρικό περιοδικό του πλανήτη]

https://kourdistoportocali.com/news-desk/bmj-british-medical-journal-gt-to-iatriko-periodiko-me-ti-megalyteri-epirroi-kai-to-pleon-eyreos-diavasmeno-ston-kosmo-dimosieyei-epistoli-symfona-me-tin-opoia-ta-a-stoicheia-den-dikaiologoyn-toys-ypo/

9a150f5deb69

«Φερτε πισω τους ανεμβολιαστους υγειονομικους»

«Ξεσπά» νοσηλεύτρια στον Ευαγγελισμό: «Είναι εγκληματικό – Η αλήθεια δεν είναι αυτή που σας δείχνουν τα κανάλια». Η κατάσταση στον Ευαγγελισμό είναι τραγική, καθώς οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί νοσούν με Covid-19 και το ήδη «τσακισμένο» ΕΣΥ βρίσκεται πλέον υπό κατάρρευση.

https://www.triklopodia.gr/%ce%be%ce%cf%83%ce%bc/

9a150f5deb69

Τους δεσποτάδες δεν τους προστάτευσαν απο τον κορωνοϊο ούτε τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας (διαβαστε παρακάτω), ούτε τα εμβόλια. Ενας- ενας μολύνονται οι φανατικοί οπαδοί των εμβολίων, που ειναι πληρης εμβολιασμένοι. Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος.  Θετικός στον κορωνοϊο ο Μεσσηνίας. Θετικός στον κορωνοϊο ο αποβιώσας Γόρτυνος Ιερεμίας…

9a150f5deb69

Πατέρας Εμμανουήλ: «Στην πρώτη καραντίνα, κάθε Μητρόπολη πήρε γύρω στο 1 εκατ. ευρώ για να κλείσει τις εκκλησίες. Πάντοτε πρέπει να υπάρχει ένα αντίτιμο στην προδοσία.» – ΒΙΝΤΕΟ Focus FM

https://youtu.be/m_KHrnPFSp4

“Το να ομολογείς την πίστη σου σήμερα, είναι κατόρθωμα” σχολίασε ο πατέρας Εμμανουήλ, αναφορικά με την υπόθεση Τζόκοβιτς.

“Ο Τζόκοβιτς έκανε κάτι που έπρεπε να κάνουν όλοι οι ορθόδοξοι, αυτό που λέει η Αγία Γραφή. Όποιος ομολογήσει την πίστη του μπροστά στους ανθρώπους, θα τον ομολογήσω και εγώ μπροστά στον Ουράνιο πατέρα μου και όποιος με αρνηθεί θα τον αρνηθώ” πρόσθεσε. Read more »

Ο ΦΘΟΝΕΡΟΣ & ΟΙ ΦΘΟΝΕΡΟΙ καταδοτες!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 12th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Ο ΦΘΟΝΕΡΟΣ & ΟΙ ΦΘΟΝΕΡΟΙ καταδοτες!!!

Καταδοτης ιντ.Βρισκόμουν μία Κυριακή στον ναό των Ταξιαρχων του Βαθυλάκου, την ωρα που ο ιερέας μοιραζε το αντίδωρο, ακουω μιά γυναίκα, μεγάλης ηλικίας, να τσιρίζει στο ναό & να λέει: Ακου να σου πω παπά…
Η ταλαίπωρη, παραμόνευε μετά από την Θεία Λειτουργία και μετά από κάποιο μνημόσυνο να κάνει φασαρία μέσα στο ναό. Ο ιερέας, πιθανόν να την ήξερε και συνέχιζε να μοιράζει το αντίδωρο, χωρίς να την απαντα. Θαυμασα την ηρεμία του και απάντησα εγω:

Που βρίσκεσαι, την ειπα, στο γήπεδο; Δεν σέβεσαι τον ναό; Τί τσιρίζεις. Αν θέλεις να πεις κάτι τον παπά περίμενε να κάνει την κατάλυση και όταν βγη από τον ναό να του μιλήσης σαν άνθρωπος. Ομως αυτή, δεν άκουγε και ο άνδρας της, που ήταν δίπλα της, μου είπε: Εσένα τί σε νοιάζει. Να σεβαστείτε τον ναό, του απάντησα.
Αυτή η παρέα, με μια φίλη τους, ένα χρόνο μετά, από εκείνο το επεισόδιο, άκουσα ότι ειδοποίησε την Κυριακή την αστυνομία, για να γράψουν τον παπά! Γιατί; Κάποιοι πιστοι, έμπαιναν χωρίς μασκα στον ναό! Αυτά τα σατανικά μέσα, που χρησιμοποιουν οι σκοτεινές δυνάμεις, για να ταπεινώσουν την Εκκλησία και να διώξουν τους πιστούς από τους ναούς, είναι βούτυρο στο ψωμί των φθονερών.
Αυτό το περιστατικό, το άκουσε κάποιος δημοσιογράφος της επαρχίας, που κυνηγάει τετοια επεισόδια, για να γίνει μεγάλος δημοσιογράφος!!! Και το έφερε στην δημοσιότητα!!! (Εχει κάνει και αυτός τον καταδότη, πριν από λίγους μηνες. Ειδοποίησε την αστυνομία σε ναό της πόλεως Κοζάνης, επειδή ειχε πολλούς πιστους).
Δεν θα ειναι παράξενο, να τον δουνε και αυτόν οι βαθυλακιώτες την Κυριακή με τις κάμερές του να παραμονεύει έξω από τον ναό των Ταξιαρχων, για συμπαράστασι σε αυτους που κατέλαβε το δαιμόνιο του φθόνου.

Ο ΦΘΟΝΕΡΟΣ

Ομιλία του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου,
στὸν ἱ. ναὸ Ἁγ. Κων/νου & Ἑλένης Ἀμυνταίου τὴν 7-12-1969

Τὸ Σάββατο ἡ συγκύπτουσα ἦταν στὴν «ἐκκλησιά» της. Κ᾽ ἐμεῖς τὴν Κυριακή, τί κάνουμε; Νὰ μετρή­σω ἐ­δῶ τοὺς ἐκκλησιαζομένους; Ἐλάχιστοι! Τὸν βλέπεις ἐκεῖνον ἐκεῖ τὸ μαντράχαλο; δὲν ἔρχεται Κυριακὴ στὴν ἐκ­κλησιά. Ἔρχεται μόνο λίγο τὴ Λαμπρή, ν᾽ ἀ­κού­σῃ τὸ «Χριστὸς ἀνέστη», κι ἀμέσως φεύγει· θὰ ξανάρθῃ μόνο σὲ γάμο ἢ σὲ κηδεία. Μὰ κάπο­τε, ὅταν κι ὁ ἴδιος πεθάνῃ, θὰ τὸν σηκώσουν τέσσερις νὰ τὸν φέρουν στὴν ἐκκλησιά. Δὲν εἶ­νε ὅμως αὐτὸ Χριστιανισμός, Ἐκκλησία.
Ἦρθε Κυριακή, χτύπησαν τὰ σήμαντρα; Ὅ­πως ὁ στρατιώτης, ὅταν χτυπήσῃ ἐγερτήριο σηκώνεται καὶ δίνει τὸ παρών, ὅπως ὁ μαθητής, ὅταν χτυπάῃ τὸ κουδούνι τρέχει στὴν αἴ­θουσα, ἔτσι κι ὁ Χριστιανός· χτύπησε καμ­πάνα; λαχτάρα στὴν καρδιὰ καὶ φτερὰ στὰ πόδια νὰ ᾽ρθῇ στὴν ἐκκλησιά, νὰ πῇ ἕνα εὐχαριστῶ, ἕνα «Ἱλάσθητί μοι τῷ ἁμαρτω­λῷ» (ἔ.ἀ. 18,13). Read more »

Oι ολιγαρχες, μασονοι πολιτικοι, φασιστικα και αδιαντροπα, μας προετοιμαζουν για την παγκοσμια κυβερνηση του Αντιχριστου! Νομιζουν οτι ειναι καποιοι, γιατι τους εδωσε εξουσια το θηριο της Αποκαλυψεως! Τερατα ειναι & τερατα ζωγραφιζουν, μεχρι να κατασπαραχθουν απο αυτα 2) Οι αφορισμενοι αλυωτοι μοναχοι του Αγιου Όρους…

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 15th, 2021 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

ΘΑΡΣΕΙΤΕ. ΥΨΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

6.-Βάαλ-ή-Μολώχ-_-Δημοτικό-Πάρκο-Χανιά-768x1024Σταθμός Αττικής

Πολιτική εξουσία, δικαστική εξουσία και δημοσιογράφοι, σε αγαστή συνεργασία παγκοσμίως, έχουν τελέσει de facto πραξικόπημα κατά της λαϊκής μάζας…

Την συνεχεια:

https://agonasax.blogspot.com/2021/12/blog-post_99.html

9a150f5deb69

Οι αφορισμενοι αλυωτοι μοναχοι του Αγιου Όρους…

Μια σπάνια φωτογραφία παρμένη σε σπήλαιο τού Αγίου Όρους γύρω στά 1932.αφορισμέννων εδω:
http://www.kivotoshelp.gr

Οί απεσταλμένοι τού Αυτοκράτορα και του Πατριάρχου Βέκκου, κατά τήν επίσκεψή τους στό Άγιο Όρος μέ σκοπό νά εντάξουν τίς Ιερές Μονές στό σχέδιό τους καί νά συλειτουργήσουν μέ τούς Παπικούς, προσπάθησαν μέ διπλωματία νά τούς φέρουν σε συλλείτουργο. Συνάντησαν όμως σθεναρά αντίσταση από τά περισσότερα Μοναστήρια μέ αποτέλεσμα νά προχωρήσουν σε εγκληματικές ενέργειες πού ούτε οί βάρβαροι αχρίστιανοι πειρατές δέν είχαν κάνει…
Καί αφού έκαψαν τούς ανθενωτικούς μοναχούς στόν Πύργο τής Μονής Ζωγράφου προχώρησαν καί στην Μονή τού Βατοπαιδίου, και επειδή εκεί τους έλεγξαν ως Αιρετικούς, διά τούτο τον μέν Ηγούμενον αφού τον έδεσαν με αλυσίδες τον κατεπόντισαν εις την θάλασσα, τους δε άλλους δώδεκα Μοναχούς, τους απηγχόνησαν είς τόπον λεγόμενον σήμερα Φουρκόβουνον.
Τα ίδια περίπου συνέβησαν και είς την Ιεράν Μονήν τών Ιβήρων, όπου άλλους με καταπόντισαν βυθίζοντας το πλοίο μεταφοράς τους ανοικτά τού Ιβηρητικού πελάγους, άλλους δε, τους πήραν μαζί τους αιχμάλωτους… Read more »