Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ’ Category

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΗ THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!! Ο Χ Ι ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!.. 2) ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ & ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – Ο πρ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑ στον ακοινωνητο Μανωλη Δερμιτζακη 3) Επιστημονικα δεδομενα κατα ή υπερ χρησεως μασκας εξαιτιας Covid-19 (του Ομ. Καθηγητη Ιατρικης του Α.Π.Θ., Ιωαννη Κουντουρα

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 17th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΗ!! Ο Χ Ι ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΗ!! ΟΧΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!…

Περισσοτερα: https://apotixisi.blogspot.com/2020/09/blog-post_74.html#comment-form

4219881ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ & ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Στον κ. Μανώλην Δερμιτζάκην Καθηγητήν  Γενετικής του Πανεπιστημίου Γενεύης

 Πολλήν αγανάκτησιν ησθάνθην εις τήν ψυχήν μου καθώς ανέγνωσα τις Δηλώσεις στον ΣΚΑΪ TV, τις αναφερόμενες στην μετάδοση της Θείας Κοινωνίας. Αποτολμήσατε και είπατε τα εξής φοβερά λόγια:

«Προτού σταματήσουν οι οικονομικές δραστηριότητες και κλείσουν επιχειρήσεις θα πρέπει να σταματήσει η θεία κοινωνία».

  Σας ερωτώ, λοιπόν: 

 • Με ποιό δικαίωμα αποφαίνεσθε επί θεμάτων,  τα οποία εκφεύγουν της επιστημονικής αρμοδιότητός Σας;
 •  Έχετε μίαν ζωντανή σχέση με την Εκκλησία;
 •  Εκκλησιάζεσθε ανελλειπώς κάθε Κυριακή;
 •  Διαθέτετε πνευματικόν Πατέρα;
 •  Εξομολογείσθε κατά καιρούς;
 •  Μεταλαμβάνετε συχνά των Αχράντων Μυστηρίων;
 •  Μελετάτε την Καινή Διαθήκη;
 •  Μελετάτε βιβλία πνευματικού περιεχομένου;
 • Προσεύχεσθε ανελλειπώς πρωΐ καί βράδυ;

ΑΣΦΑΛΩΣ, ΟΧΙ!

Είμαι βέβαιος γι’ αυτό, χωρίς να Σας γνωρίζω! Επομένως, αν και Καθηγητής Πανεπιστημίου, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞ ΕΠΟΨΕΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ! Πρέπει να είσθε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ με την Εκκλησία!… Την συνέχεια στο πλόκ του σεβασμιωτάτου Αμβροσίου:

http://mkka.blogspot.com/2020/09/blog-post_17.html

4219881

 • Ο κ. Ιωαν. Κουντουράς καθηγητής  ιατρικής Α.Π.Θ. ειναι απο τους πιό σημαντικούς ΕΡΕΥΝΗΤΈΣ και συνεπείς επιστήμονες της Ιατρικής που διακρίνεται για το ήθος  και το επιστημονικό κύρος του.

https://agonasax.blogspot.com/2020/09/covid-19_16.html#more

 Επιστημονικα δεδομενα κατα ή υπερ χρησεως μασκας εξαιτιας Covid-19

Γράφει ο Ομ. Καθηγητής Ιατρικής τού Α.Π.Θ., Ιωάννης Κουντουράς.

Ο τύπος της μάσκας και η χρήση της για την προφύλαξη έναντι του Covid-19 αποτέλεσε αντικείμενο ευρείας διχογνωμίας με έντονους τόνους προφορικών αντιπαραθέσεων, χωρίς να γίνεται κατεξοχήν αναφορά σε τεκμηριωμένα  σχετικά επιστημονικά δεδομένα και δημοσιευμένα σε έγκριτα διεθνή περιοδικά. Αόριστες προφορικές αναφορές π.χ. σε ΜΜΕ και μάλιστα από «ειδικούς» υπέρ  της ευρείας ή μη χρήσης της μάσκας με το πρόσχημα της επιστήμης χωρίς καταγραμμένη επιστημονική τεκμηρίωση, εμπεριέχουν σοβαρές ευθύνες  εξαιτίας του συνεπαγόμενου δυνητικού καταρράκτη των ζοφερών συνεπειών στην παγκόσμια κοινότητα. Κατά συνέπεια, Read more »

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ & ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ 2) Ξεκινησαν καταληψεις στα σχολεια κατα της υποχρεωτικης χρησης μασκας – Κλειδωνουν τους καθηγητες εξω! 3) & 4) βίντεο που διακωμωδουν την κατασταση

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 15th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος Καντιωτης βλεποντας
τα σκοτεινα προσωπα που αναλαμβαναν το Υπουργειο Παιδειας, γραφει στο
περιοδικο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΠΙΘΑ, φυλ. 274, Ὁκτωβρίου 1964

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ

«Καὶ σήμερα ἡ κατάστασις τῆς Ἑλληνικῆς Παιδείας δὲν εἶνε εὐχάριστη και θὰ γίνη εἰς τὸ προσεχὲς μέλλον ἀκόμη χειρότερη. Χειρότερη, Θὰ μᾶς εἴπουν; Ὄχι δὰ τόση ἀπαισιοδοξία!…

 • ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣΚαι εμεῖς σήμερα ὲρωτοῦμε: Ειχε άδικο ο αγωνιστής επίσκοπος; Αν συγκρίνουμε τα παιδιά της Ελλάδος τοῦ 1964, με τα σημερινα παιδια θα τρομάξουμε. Εκεῖνα ειχαν έλλειψη υλικῶν αγαθων, αλλα είχαν ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ στην καρδιά.  Σημερα τα παιδια κινδυνευουν και σωματικα και πνευματικά, εξ αιτίας της αθεας και ανθελληνικης παιδείας των μασόνων πολιτικῶν που κυβερνουν την Ελλάδα. Νόμοι υπερ των εκτρώσεων. Εκατομμύρια Ελληνόπουλα σκοτώνονται πριν να γεννηθουν. Νόμοι υπέρ της ανωμαλίας, υπερ τῆς αθεϊας… Σχολικα βιβλία αίσχους, που σκοτώνουν ότι αγνο και ωραίο έχει η ψυχή τοῦ παιδιοῦ. Τα ὶδανικα τῶν Ἑλληνων, ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, που δονούσαν άλλοτε της καρδιες των μαθητων, τα διέγραψαν και τα βάπτισαν  ρατσισμό οι μασόνοι!!! Ευτυχῶς κρατᾶ ακόμα η Ελληνική οικογένεια. Οι ανθέλληνες όλων των κομμάτων έχουν στήσει παγίδες γύρω από το καθε παιδί και μόνο για τα προσφυγόπουλα ενδιαφέρονται. Τα παιδιά των Ελλήνων είναι δευτέρας κατηγορίας! Τα Ελληνόπουλα κινδυνευουν και σωματικα απο ξένα επικίνδυνα κακοποια στοιχεια, που γέμισαν την Ελλάδα και κυκλοφοροῦν ανάμεσά τους. Κινδινεύουν και από χίλιους δυο άλλους λόγους.
 • Ὀ επίσκοπος Αὺγουστῖνος όταν μιλοῦσε, για τους εχθρούς τῆς Πατρίδος, έλεγε: Αν ευρισκαν μηχάνημα, θα μᾶς αφαιροῦσαν και αυτό το οξυγόνο που αναπνέουμε. Αυτό  σήμερα ανέλαβε να κάνει η ελληνικη κυβέρνηση, που εκτελεῖ εντολές των εχθρῶν τῆς Ελλάδος, με την δικαιολογία του κορονοϊου. Με τις μασκες, αφαιρεῖ το οξυγόνο όχι μόνο από τους μεγάλους αλλα και από τα μικρά παιδια.

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Ξεκινησαν καταληψεις στα σχολεια

κατα της υποχρεωτικης χρησης μασκας – Κλειδωνουν τους καθηγητες έξω!

Καταλήψεις ξεκίνησαν στα σχολεία γονείς και μαθητές διαμαρτυρόμενοι για την υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Συγκεκριμένα στα Χανιά βρίσκεται από το πρωί υπό κατάληψη το σχολικό συγκρότημα Βουκολιών του δήμου Πλατανιά, στο οποίο στεγάζονται το Γενικό Λύκειο και το Γυμνάσιο της περιοχής. Στην κατάληψη συμμετέχουν μαθητές του σχολείου εκφράζοντας την αντίθεσή τους με την χρήση μάσκας στα σχολεία. Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση έχουν κλείσει την είσοδο του σχολείου, ενώ έχουν υψώσει και πανό.

Τρεις καταλήψεις σε σχολεία της Πάτρας
Ίδια εικόνα όμως παρατηρείται και στη Πάτρα όπου από το πρωί βρίσκονται τρία σχολεία υπό κατάληψη με μαθητές που αρνούνται να φορέσουν μάσκα!
Πρόκειται για το 2ο και 12ο Λύκειο Πάτρας αλλά και το Γυμνάσιο – Λύκειο Φαρών. Οι μαθητές στο 2ο, έχουν κλειδώσει απ έξω τους καθηγητές και διαμαρτύτονται για τις μάσκες και τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη.
Οι μαθητές των σχολείων αποφάσισαν να κάνουν καταλήψεις αρνούμενοι να φορέσουν μάσκες μέσα στις τάξεις, όπως προβλέπουν οι διατάξεις των Υπουργείων για την προστασία από τον κορωνοϊό….
Φαίνεται πως μετά τις αντιδράσεις των γονέων για τη χρήση μάσκας στα σχολεία έρχονται και οι πρώτες αντιδράσεις από μαθητές αφού ήδη από σήμερα σχολεία της χώρας βρίσκονται υπό κατάληψη. Read more »

Επιχεiρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχειρημα του κορωναϊου Covid-19….. S.O.S. Αποκαλυψεις Καθηγητη Ιατρικης, ΩΡΛ για τους εκπαιδευτικους και την μασκα. “Οι μασκοφοροι δασκαλοι δεν θα αντεξουν!” 2) Η ποινικη αξιολογηση του κρατικου πειθαναγκασμου των πολιτων σε παρατεταμενη μασκοφορια.-30+1 λογοι που εξαιρουν την μασκα.(Βιντεο) 3) Συγγραφεας δυστοπικου βιβλιου προεβλεψε την χρηση μασκας ως μεσο για την επιβολη της συμμορφωσης των μαζων, 90 χρονια πριν

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 15th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επιχεiρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχειρημα του κορωναϊου Covid-19….. S.O.S. Αποκαλυψεις Καθηγητη Ιατρικης, ΩΡΛ για τους εκπαιδευτικους και την μασκα. “Οι μασκοφοροι δασκαλοι δεν θα αντεξουν!”

http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%af%cf%81%7%ce%b5/

2. Η ποινικη αξιολογηση του κρατικου πειθαναγκασμου των πολιτων σε παρατεταμενη μασκοφορια.-30+1 λογοι που εξαιρουν την μασκα.(Βίντεο)

Στην διάθεση κάθε δικαστή και εισαγγελέως.Ώρα να με πείσετε ότι ζούμε σε δημοκρατία.Εισφέρω και τεκμηριώνω το επιχείρημα ότι η παρατεταμένη χρήση μάσκας, μεταξύ άλλων, προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται:α) για την ποινική αξιολόγηση του κρατικού πειθαναγκασμού σε παρατεταμένη μασκοφορίαβ) για την άσκηση του νόμιμου δικαιώματος ανάγκης των πολιτών αλλά καιγ) για την αντισυνταγματικότητα της σχετικής ΚΥΑ.

Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Πηγή

3. Συγγραφεας δυστοπικου βιβλιου προεβλεψε την χρηση μασκας ως μεσο για την επιβολη της συμμορφωσης των μαζων, 90 χρονια πριν

Summit News / ΚΟ Read more »

«ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗΣ, … ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ» (Ο Μητροπολιτης Κερκυρας Νεκταριος)

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 14th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

«ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗΣ

Ὁ Ἁρχιεπίσκοπος εἶπε «πρῶτα ὁ ἄνθρωπος».
Ἐμεῖς πιστεύουμε «πρῶτα ὁ Θεός».

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο το 18ο Ιερατικό Συνέδριο της Ι.Μ. Κερκύρας, με ομιλητές τον κ. Νικόλαο Ξιώνη, καθηγητή της Δογματικής, της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και τον κ. Σπύρο Χριστόφιλο, Δρ. Νομικής και μάχιμο Δικηγόρο.

Τίτλος του φετινού Συνεδρίου ήταν “Αναστοχασμοί και προκλήσεις στην εποχή της πανδημίας”.

Στην προσφώνησή του ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε τα εξής :ἡ κρίση ἀπεκάλυψε τά ἐλλείμματα πίστεως τά ὁποῖα ὑπάρχουν καί σέ κλῆρο καί λαό. Ἡ ὀλιγοπιστία ὅμως ἔχει μία πολύ σοβαρή συνέπεια, ἡ ὁποία ἀπαιτεῖ λεπτό ποιμαντικό χειρισμό. Εἶναι ἡ πρόκληση διασπάσεως, διχασμοῦ, διαλύσεως τῆς ἑνότητος τοῦ σώματος τοῦ Χριστοῦ. Καί ἐντός τῆς Ἐκκλησίας χωριστήκαμε σέ ζηλωτές καί ὀρθολογιστές, σέ ἀμφισβητίες τῆς πανδημίας καί σέ ὑποταγμένους στά κελεύσματα τοῦ κράτους, σέ δυναμικούς καί σέ φοβικούς, σέ αὐτούς πού θέλουν νά ἔχουν λόγο καί σέ σιωπηλούς. Παρότι εἶναι δεῖγμα ὑγείας τό νά ἔχουμε διαφορετικές ἀπόψεις καί ἀπόδειξη ὅτι μᾶς δόθηκε ἀπό τόν Θεό ἡ ἐλευθερία τῆς σκέψεως καί τῆς κρίσεως, ἐν τούτοις ἄν ἐπικρατήσει ἡ ἄποψη ὅτι πιστός πραγματικά εἶναι αὐτός πού ἀκολουθεῖ τήν μία ἤ τήν ἄλλη ἄποψη, τότε ὁ διάβολος ἐπέτυχε τόν μεγαλύτερο στόχο του: νά γεννήσει ἀφορμές φατριασμοῦ, ἀκοές σχισμάτων, ἀμύντορες τῆς Ὀρθοδοξίας καί προδότες, μέ ἀποτέλεσμα νά κινδυνεύουμε νά φανατιστοῦμε, νά περιφρονήσουμε, νά μήν ἀγαποῦμε. Θά γίνω συγκεκριμένος ποιμαντικά. Read more »

ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ! Ακυρωθηκε πτηση της αεροπορικης εταιρειας Westjet απο το Καλγκαρι στο Τοροντο του Καναδα, στις 8 Σεπτεμβ. διοτι ενα μωρο 19 μηνων δεν φορουσε μασκα!!! 2) Ξεκινησαν οι λιποθυμιες παιδιων στα σχολεια λογω μασκας απο την πρωτη μερα! (video)

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 14th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

TO TΡEΛOKOMEIO THΣ MAΣKAΣ!!!

Ένα μωρό 19 μηνών που δεν φορούσε μάσκα για κορονοϊό στάθηκε αιτία να ακυρωθεί πτήση της αεροπορικής εταιρείας Westjet από το Κάλγκαρι στο Τορόντο του Καναδά, στις 8 Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Global News, η οικογένεια του 19 μηνών βρέφους είχε πάρει τις θέσεις της στο αεροπλάνο, όταν μια αεροσυνοδός εμφανίστηκε και απαίτησε να φορέσουν μάσκα για κορονοϊό και τα δύο παιδιά.
Όπως εξήγησε ο πατέρας της οικογένειας στο ΜΜΕ, κατάφερε να βάλει τη μάσκα στην τρίχρονη κόρη του, αλλά το 19 μηνών μωράκι άρχισε να κλαίει και αγωνιζόταν να τη βγάλει.
«Όλη την ώρα η αεροσυνοδός μας κοιτούσε πολύ αναστατωμένη» ανέφερε η μαμά της οικογένειας. «Δώσε μας μερικά λεπτά» είπε η μητέρα στην αεροσυνοδό, γιατί δεν είχε βάλει ποτέ ξανά μάσκα στη μικρή της κόρη.
«Ήταν τότε που η μεγαλύτερη κόρη, δικαιολογημένα, άρχισε να πανικοβάλλεται» συνέχισε η μητέρα του βρέφους.
«Σας το ζητάω για τελευταία φορά γιατί μετά θα έρθει εδώ η αστυνομία και θα σας συλλάβουν και θα βγείτε έξω κι εσείς και το παιδιά σας» είπε η αεροσυνοδός, σύμφωνα με τη μητέρα.
Τελικά, το 3χρονο κοριτσάκι ηρέμησε και φόρεσε από μόνο του τη μάσκα, αλλά στο βρέφος κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, όπως φαίνεται στο βίντεο από κινητό που ανέβασε ο πατέρας της οικογένειας, Σαφβάν Τσουντρί….
https://www.pentapostagma.gr/kosmos/6963049_kanadas-akyrosan-ptisi-epeidi-19-minon-brefos-den-forage-maska

9a150f5deb69

Ξεκινησαν οι λιποθυμιες παιδιων στα σχολεια λογω μασκας απο την πρωτη μερα! (video)

Ακούστε τι λένε οι γονείς και το περιστατικό που συνέβη στο 1ο δημοτικό σχολείο της Ζακύνθου με μία μαθήτρια της Α’ δημοτικού που λιποθύμησε στο προαύλιο λόγω της επιβαλλόμενης μασκοφορίας…

Μετά την λιποθυμία της, μάλιστα, οι δάσκαλοι δεν της έβγαλαν καν τη μάσκα που φορούσε, μέχρι που η μητέρα της πήδηξε τα κάγκελα για να της την αφαιρέσει.

Δείτε τι λένε οι γονείς και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το παράδοξο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς…
_________

__________

Στο 1ο Δημοτικό σχολείο Καστοριάς είχαμε άλλα τρία περιστατικά λιποθυμιών στο προαύλιο κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ο διευθυντής του σχολείου, μάλιστα, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ότι δήθεν δεν έφταιγε η μάσκα που φορούσαν δύο ώρες που βρίσκονταν στην αίθουσα… Read more »

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΕΨΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ, Χ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ (Απο το περιοδικο «Ιστορια» του εκδοτικου οργανισμου «Παπυρος», τευχος Αυγουστου 2005)

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 12th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΕΨΙΟΥ

ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ,  Χ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ

Από το περιοδικό «Ιστορία» του εκδοτικού οργανισμού «Πάπυρος», τεύχος Αυγούστου 2005, άρθρο: «Χρυσόστομος Σμύρνης, η μεγάλη θυσία» σελ. 17.

« Τρία ήταν τα οράματα του:

1ο Η δημιουργία. Σ’ όποια επαρχία βρισκόταν έκτιζε σχολεία, γηροκομεία, εκκλησίες, βιβλιοθήκες, πολιτιστικές αίθουσες θεάτρου και μουσικής, γυμναστήρια. Πόσες φορές εμένα προσωπικώς ως μικρότερο ανιψιό, γιο του αγαπημένου αδελφού του Ευγένιου, με έπαιρνε μαζί του στους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Πανιωνίου ή του Απόλλωνος στη Σμύρνη. Εκεί, στην έναρξη του πρωταθλήματος κάθε χρόνο έδινε ο ίδιος πάντα το εναρκτήριο λάκτισμα.

****************************************

**************************

O Χρυσόστομος, μεταξύ άλλων επισήμων, παρακολουθεί ποδοσφαιρικό αγώνα στο στάδιο του Πανιωνίου Σμύρνης (Από το προσωπικό αρχείο του ανεψιού του, Χρ. Καλαφάτη)

*************************

2ο Η απελευθέρωση της Ιωνίας από τον τουρκικό ζυγό και η ένωση της με την Ελλάδα. Σ’ όλη τη ζωή του και με κάθε μέσον, προσπαθούσε ν’ αποτινάξει τον τουρκικό ζυγό, και τα εκατομμύρια των Ελλήνων της Μικράς Ασίας να ενωθούν με τους γηγενείς Έλληνες της Παλαιάς Ελλάδος. Γι’ αυτό το ιδανικό πάλεψε, δεν υποχώρησε ποτέ στη ζωή του, και γι’ αυτό το ιδανικό πέθανε.

[Αγαποῦσε τὴν πατρίδα και μαρτύρησε γι᾽αὐτήν,λλὰ δυστυχῶς τὸ παρακάτω όραμα του (το 3ο), τό ὁποῖο θεωροῦν σπουδαῖο αὐτοὶ ποὺ τὸ γράφουν, δεν εἶναι τῆς Ὀρθοδοξίας, ἀλλά τῶν σκοτεινῶν δυνάμεων, τῆς πανθρησκειας τοῦ Ἀντιχρίστου καὶ τοῦ αἰσχροῦ Οἰκουμενισμοῦ. Μακάρι νὰ εἶναι ψέμμα, γιὰ νὰ εἶναι ὄχι μόνο Ἐθνομάρτυρας, ἀλλὰ καὶ ἀληθινός ἅγιος]

3ο Το τρίτο και σπουδαιότερο όραμά του, ήταν η ένωση όλων των μονοθεϊστικών θρησκειών σε μια Θρησκεία και Εκκλησία. Η Θρησκεία είναι μία και μόνη, διότι ένας είναι και ο Δημιουργός του Σύμπαντος. Οι Προφήτες και Δάσκαλοι μπορεί να είναι πολλοί ―Χριστός, Μωάμεθ, Βούδας, κ.ά.― όλοι όμως ομιλούν την ίδια γλώσσα για την ειρήνη του κόσμου, την αγάπη και την αδελφοσύνη των ανθρώπων.

Read more »

Α.ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Διεθνης Ομαδα Γιατρων καλουμε τον Τσιορδα σε δημοσιο διαλογο – Συνεδριο Covid. (Για να δουμε θα τολμηση να παη στο συνεδριο των ἰδικων; ή μονο στον απλο λαο πουλα τις εξυπναδες του;) 2. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιας Ένωσης Θεολογων (ΠΕΘ), Τα μεταβατικα βιβλια των Θρησκευτικων που δεν συμμορφωνονται με τις αποφασεις του ΣτΕ, ενεκρινε η Ιερα Συνοδος!

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 11th, 2020 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Α.ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Διεθνης Ομαδα Γιατρων καλουμε τον Τσιορδα σε δημοσιο διαλογο – Συνεδριο Covid

______________

_____________

Συνεδριο ἐπιστημων, με θεμα: Επιστημη & Κοινωνια στον πολεμο της Πανδημιας 

Στὶς 19-20 Σεπτ. 2020 Αθήνα, στην αίθουσα φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός» (Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Καρύτση 8),

Το διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο Ιταλών, Γερμανών, Γάλλων αλλά και των ανεξάρτητων Ελλήνων γιατρών που αντιτίθεται σε όλη αυτή την παράνοια με τον κορωναϊό ανακοίνωσαν ο γνωστός καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης και ο καρδιολόγος-πνευμονολόγος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και την αίθουσα φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός» (Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Καρύτση 8), το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή μεγάλων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, οι οποίοι προσκλήθηκαν για να μας δώσουν τα «φώτα» τους και να μας ανοίξουν τα μάτια για όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την ίωση του κορωναϊού που ταλαιπωρεί τις ζωές μας τους τελευταίους έξι μήνες. Προσκλήθηκαν επίσης και όσοι έχουν την αντίθετη άποψη από εκείνους, δηλαδή, όλοι εκείνοι οι γιατροί και επιστήμονες που βγαίνουν στις τηλεοράσεις (Τσιόδρας, Μόσιαλος κ.α), οι οποίοι τάσσονται υπέρ των μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής και συνεργάζονται με την κυβέρνηση, για να γίνει ένας αποδοτικός διάλογος και να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο της πραγματικής επικινδυνότητας του κορωναϊού. Ο διοργανωτής αυτού του γεγονότος παγκοσμίου ενδιαφέροντος είναι ο καρδιολόγος-πνευμονολόγος και μέλος της Επιτροπής παρακολούθησης του κορωναιού στον ΙΣΑ Ανδρέας Γιαννουλόπουλος, ο οποίος μίλησε στον focus fm.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα μεταβατικά βιβλία των Θρησκευτικών που δεν συμμορφώνονται με τις αποφάσεις του ΣτΕ,

ενέκρινε η Ιερά Σύνοδος!(*)

Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (ΠΕΘ), επιζητώντας πάντοτε την αλήθεια των πραγμάτων, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκειά της, διότι η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 3/9/2020, ασχολήθηκε με τα νέα μεταβατικά βιβλία του Μαθήματος των Θρησκευτικών (ΜτΘ) και τα ενέκρινε, χωρίς να ζητήσει ή να λάβει υπόψη τη γνώμη των μάχιμων Θεολόγων της ΠΕΘ, οι οποίοι είναι εκείνοι, που, μεταξύ άλλων, είχαν προσφύγει και δικαιωθεί στο ΣτΕ. Προφανώς, με τη διατύπωση της γνώμης της ότι τα Βιβλία «είναι απολύτως εναρμονισμένα με τις πρόσφατες αποφάσεις του ΣτΕ», η ΔΙΣ θεωρεί ότι τα νέα μεταβατικά βιβλία του ΜτΘ δεν χρήζουν καμιάς περαιτέρω βελτίωσης!

Η ΠΕΘ, με ειδικές επιτροπές που σύστησε, μελέτησε εξονυχιστικά -λέξη προς λέξη- αυτά τα μεταβατικά Προγράμματα και Βιβλία, σε σύγκριση με τις αποφάσεις του ΣτΕ και διαπίστωσε ότι: Read more »

Δημοτικο σχολειο Ανω Καλλινικης ΦΛΩΡΙΝΗΣ: Οι γονεις δε θα στειλουν τα παιδια τους για μαθημα. (Η ΚΑΛΛΙΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ & ΖΗΤΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ) 2. Το παιδι μου δεν βαζει μασκα στο σχολειο! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !! Να το μαστιγωσω δημοσιως;

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 10th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δημοτικό σχολείο Άνω Καλλινίκης:

Οι γονεις δε θα στειλουν τα παιδια τους για μαθημα

αγωνιστειτε εν

Την απόφαση να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο έλαβαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλλινίκης, που αντιτίθενται στη χρήση μάσκας από τους μαθητές.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τη χρήση μάσκας από τα παιδιά, για τα οποία περιμένουν να λάβουν σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις, καθώς και να υπάρξουν επαρκή και αδιαμφισβήτητα επιστημονικά στοιχεία και δεδομένα, τα οποία θα διασφαλίζουν τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών.
Ο Σύλλογος, με δήλωση – επίσημο αίτημα του προς τους αρμόδιους φορείς, αναλύει τους λόγους της απόφασής του και αναμένει απαντήσεις στα αιτήματά του. Αναλυτικά η δήλωση:

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ

ΔΗΛΩΣΗ- ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ

Τοῦ Ν.Π.Ι.Δ. μὲ τὴν ἐπωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΩ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ», ποὺ ἐδρεύει στὴν Τ.Κ. Ἀνω Καλινίκης Δήμου Φλώρινας καὶ ἐκπροσωπείται νόμιμα
Διαβάστε:
https://neaflorina.gr/2020/09/ys-gia-mathima/

 

9a150f5deb69

Το παιδι μου δεν βαζει μασκα στο σχολειο!

 Να το μαστιγωσω δημοσιως;

https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA7%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF

Με κλωτσιες γκρεμισαν την αγια τραπεζα αλλα και κομματι της ιδιας της αψιδας του ιερου, τα χαϊδεμενα παιδια της Νεας ταξης, που εφεραν στην Ελλαδα, για να την λεηλατησουν 2. Μικρο αποσπασμα απο την Ιταλικη Βουλη Για τα σχεδια της εγκληματικης συμμορια που κρυβεται πισω απο τον κορονοϊο (βιντεο) 3) Και οι 12 ήταν υπέροχοι (12 γιατροι μιλουν για τα μετρα κατa του Covid-19)

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 8th, 2020 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

‘Απίστευτες εικόνες στον λεηλατημένο Άγιο Ιωάννη της Μόριας.

Με κλωτσιές γκρέμισαν την αγία τράπεζα αλλά και κομμάτι της ίδιας της αψίδας του ιερού, ενώ από τον τοίχο της πρόσοψης κάποιοι έσκαψαν και άρπαξαν παλαιοχριστιανικό αμφικιονίσκο ηλικίας 1.500 ετών (!)

Δειτε φωτογραφίες

https://www.ksipnistere.com/2020/09/blog-post_283.html

9a150f5deb69

Μικρο αποσπασμα απο την Ιταλικη Βουλη

Για τα σχεδια της εγκληματικης συμμοριας που κρυβεται πισω απο τον κορονοϊο
_________

____________

Και οι 12 ήταν υπέροχοι (12 γιατροί μιλούν για τα μέτρα κατά του Covid-19)

“Ενός βλακός μύριοι έπονται”.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο κ.Κλεάνθης Γρίβας, ψυχίατρος, νευρολόγος, διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κοινωνιολόγος και πολλά άλλα, επιμελήθηκε και μας παρουσιάζει σε ένα εκπληκτικό άρθρο, τις γνώμες 12 γιατρών που μιλούν για τα μέτρα κατά του Covid-19, με έναν τρόπο εναλλακτικό – ωστόσο έγκυρο- από τον κατεστημένο. Αφορμή γι΄αυτή του την καταγραφή στάθηκε η απόφαση της Κυβέρνησης να φιμώνεται κάθε Μέσο Ενημέρωσης που θα τολμά να αμφισβητήσει την επίσημη «αφήγηση», για χάρη της «δημόσιας υγείας». Συγκέντρωσε και παραθέτει, λοιπόν, στο εν λόγω άρθρο, τις απόψεις 12 επιστημόνων από το πεδίο της ιατρικής που δεν είναι στις «λίστες πληρωμών» της Big Pharma και ανησυχούν για την κυρίαρχη «αφήγηση» που διαχέεται από τα (εταιρικά) μέσα «ενημέρωσης» που χρηματοδοτούνται από την Big Pharma, το οποίο και σας προτρέπουμε να μελετήσετε με ενθουσιασμό.

Ο κ.Γρίβας, δεν σταματά όλον αυτόν τον καιρό της λεγόμενης πανδημίας να μελετά, να καταγράφει και να φωτίζει όλες τις σκοτεινές πλευρές της ζοφερής αυτής υπόθεσης. Και το κάνει καλά! Όχι αποσπασματικά, ούτε μεσοβέζικα. Στο άρθρο η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» μας αποκαλύπτει ότι, ήδη από το 2008 που εκδηλώθηκε η οικονομική κρίση, ο ΟΗΕ είχε επεξεργαστεί ένα πρόγραμμα αντίδρασης των κυρίαρχων ελίτ που τιτλοφορούνταν Πρόγραμμα της Παγκόσμιας Νέας Τάξης. Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του: «Το Πρόγραμμα της Παγκόσμιας Νέας Τάξης του ΟΗΕ είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία υψηλού επιπέδου που θεσπίστηκε το 2008 για να προωθήσει ένα νέο οικονομικό μοντέλο, μια Read more »

ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ & ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, 2. AΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Γιαγια 88 ετων, απο την Καστορια παραλυτη, που την φροντιζε ο γιος της των 56 ετων, χωρις μασκα, διαγνωσθηκε οτι ειχε κορωνοϊο, διασωληνωθηκε & την 9 ημερα πεθανε. Πως η γιαγια & ουτε κανεις απο το περιβαλλον του δεν κολλησε; 2) Η αληθεια για τις μασκες 3) Σχολιο απο το Youtube, που διαγραψαμε, για τις υπερβολες

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 28th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ Η ΖΩΗΣ ΣΑΣ

Dr. Roberto Petrella σχετικά με την ατζέντα covid 19 & εμβολιασμών
_________

____________

ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γιαγία 88 ἐτῶν ἀπὸ τὴν Καστοριά , πράλυτη ἐδῶ καὶ τρία χρόνια, τὴν τάϊζε τὴν πότιζε, τὴν σήκωνε ἀγκαλιά ἀπό τὸ κρεβάτι, γιὰ νὰ τὴν καθαρίση καὶ γενικὰ τῆς ἔκανε τὰ πάντα ο γιός της τῶν 56 ἐτῶν Ἀμαραντίδης μαζί με την γυναίκα του. Ὅταν ἐπιδεινώθηκε ἡ ὑγεία του πῆγε στὸ Νοσοκομεῖο καὶ διαγνώστηκε ὅτι εἶχε κορωνοϊο, τὸν διασωλήνωσαν καὶ μετα πέθανε.
Ἡ ἀπορία μας εἶναι: Πῶς ἡ μαμά του τῶν 88 ἐτῶν, ἡ ἄρρωστη και παραλυτη, δεν κόλλησε, που ἐρχόταν σε τόση στενή ἐπαφη με τον γιό της καὶ οὔτε κανένα μελος της οἰκογένειά του; Δυο λυσεις υπάρχουν ή δεν πέθανε απο κορωνοϊο ή δεν μεταδίδεται τοσο εύκολα ο κορωνοϊος. Αν υπαρχει  τρίτη λογικη απάντηση, γράψτε την και θα την δημοσιεύσουμε. Τὸ e-mail βρισκεται στὴν μαυρή μπάρα, στο τέλος τῆς ιστοσελίδος.
Ρωτήσαμε κάποιους και ἀπάντησαν· Ετυχε! Δηλαδή σε πρόσωπα που ξέρουμε και δεν μποροῦν να τα διαψεύσουν τυχαίνει να μή κολλάνε;
Ὑπόψιν ὅτι πριν ἀπό 4-5 χρόνια καὶ ἡ ἀδελφή του εἶχε πυρετό ἀπό γρίπη, ὄχι ἀπὸ κορωνοϊο καὶ ἐπαθε ἀκριβῶς το ἴδιο πράγμα. Μόνο που εκείνη έμεινε 12 μέρες διασωληνωμένη καὶ ὡς ἐκ θαύματος γλύτωσε, χωρίς νὰ τὴν ἀφήση κανένα σοβαρο κουσούρι.
Τελικά ή ὁ κορωνοϊος δὲν εἶναι τόσο μεταδοτικός ή ὁ Ἀμαραντίδης δὲν πέθανε ἀπό κορωνοϊο;

d47

Η αληθεια για τις μασκες

Ακουστε το παρακάτω βίντεο, για να δεῖτε τι ελεγαν προσωπα της κυβερνησεως, πριν λίγο καιρο & πῶς τα ανέτρεψαν τώρα. Οπως θελουν τα γυρίζουν!!! Ακουστε και τι λένε οἱ ὲπιστῆμονες

d47

Ηρθε σχολιο στο Youtube απο εναν λεφτα. Το διαγρaψαμε μετα απο ερευνα.

Το βάζουμε όμως στην ιστοσελιδα, για να δεῖτε πόσο μισος έχουν για την Εκκλησία του Χριστου & πόσο τραγικά παρουσιάζουν τα πραγματα οι ακοινωνητοι!
Τα χρηματα που τα πιάνουν χιλια χερια, δεν ειναι φορεῖς μικροβίων & του κορωνοἰου; Οι λαθρομεταναστες αγνωστου προελεύσεως, που κατέκλεισαν το νησί, δεν ειναι φορεις μικροβίων;

 • Coca-Cola Hellenic commented on your video
  ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (π. Θεοδ. Ζήση)
 • Coca-Cola Hellenic: Τρεις ιερείς στο νησί μας στην Μυτιλήνη είναι θετικοί στον κορονοιό και έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης!
  ——————-
  Ερευνήσαμε για να μάθουμε, ποιοι εἶναι οἱ 3 ἱερεῖς; Μόνο στον παρακάτω συνδεσμο αναφέρεται και ενας δευτερος. Και μάλιστα ο ένας ο 80 χρονος, με την παπαδιά του, αν και μεγάλοι, δεν εισήχθη στο νοσοκομειο. Αρα δεν ήταν σοβαρα η κατασταση και δεν είναι όπως τα λένε.
 • Και κατι ακόμα στους άπιστους. Ο 80 χρονος ιερέας λειτουργουσε καθημερινά και κοινωνοῦσαν τους πιστούς. Ὰφου, κατα τα μυαλά τους, μεταδίδεται ο ιος απο την Θεια κοινωνία, γιατί δεν μᾶς παρουσιάζουν έστω και έναν απο το εκκλησίασμα που νόσησε απο τον κορωνοϊο

Πηγή Τα Νέα της Λέσβου
Ένας 79χρονος ιερέας ναού της Μυτιλήνης, η επίσης 79χρονη σύζυγός του και μια ακόμη ηλικιωμένη 81 ετών -η οποία θεωρείται στις επαφές του άλλου ιερέα που νοσεί από κορονοϊο- είναι τα τρία νέα κρούσματα που έγιναν γνωστά σήμερα, όλα στη Μυτιλήνη. Και οι τρεις εμφάνισαν συμπτώματα αλλά κανείς δεν εισήχθη για νοσηλεία.

 

Του δεσποτα το «θυμιατο» δεν θελει πια «λιβανι», γιατι τον «λιβανιζουνε», κι αυτο κακο του κανει (ποιημα του γεροντος ηγουμενου, των 85 ετων, της Αγιας Παρασκευης Μηλοχωριου, της Ιερας Μητροπολεως Φλωρινης)

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 7th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τοῦ δέσποτα τό «θυμιατό» δέν θέλει πιά «λιβάνι»,
γιατί τόν «λιβανίζουνε», κι αὐτό κακό τοῦ κάνει.

ceb8cf85cebcceb9ceb1cf84cebfΤοῦ δέσποτα τό «θυμιατό» θέλει πολύ «μπαρούτι»,
γιά νά κονιορτοποιηθοῦν μέγαρα, δόξες, πλούτη
Νά βγῆ τό σάπιο καθεστώς ἀπ’ τήν Ἱεραρχία,
καί νά τούς συμμαζέψουνε, νά πᾶνε ἐξορία.

Νά μποῦν νέοι ἐπίσκοποι μέσα στήν Ἐκκλησία,
νά ξαναδώσουν στό λαό, θάρρος κι αἰσιοδοξία
Νά γίνουν γνήσιοι διάδοχοι τῶν δώδεκ’ Ἀποστόλων,
νά διαδοθῆ ἡ Πίστις μας γνήσια στόν κόσμον ὅλον.

Ν’ ἀρχίσουνε τόν πόλεμο κατά τοῦ Ἀντιχρίστου,
ν’ ἀνοίξουν ὅλους τους Ναούς, σέ πεῖσμα τοῦ Ἐχθίστου.
Ἀλλ’ ἄς προσέξουμε ἀδελφοί κάτι πολύ μεγάλο,
πού ’ναι τό μέγιστο κακό, ἀπ’ ὅλα πιό μεγάλο. Read more »

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ- ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΟΝ! – ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΕ ΤΟΝ αρχιμ. ΙΓΝΑΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ & Ο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ & ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! Ο Γεροντας ΜΑΚΡΟΘΥΜΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΧΑΖΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!!! 2) Υποχρεωτικη χρηση μασκας σε ολους τους χωρους λατρειας 3) 800.000 ανθρωποι διαδηλωσαν στο Βερολινο κατα των μετρων λογω της “μαϊμου πανδημιας” του κορωνοϊου

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 4th, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ- ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΟΝ!

Ναι στισ μασκες copy

ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ!!!

  Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΕ ΤΟΝ π. ΙΓΝΑΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ & Ο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ & Τὸν κατηγορεῖ γιατί σέβεται την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! & τηρεῖ τὴν παρακαταθήκη ποὺ ἔλαβε κατὰ τὴν χειροτονία του, ἀπὸ τὰ χέρια τοῦ τιμίου του ἐπισκόπου Φλωρίνης Αυγουστίνου!!! Ο π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΟΘΥΜΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ο Θεοκλητος ΔΙΧΑΖΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ  ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ & να γίνη ἐκεῖνος δεσπότης & να προβληθῆ τὸ ὁμοιό του πνευματικό τέκνο ὁ ἐκ Μελίτης Ιουστῖνος Μπαρδάκας!!!

Διαβᾶστε ἐδῶ:
http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=25004

«Η Ιερά Μητρόπολις Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας, κατόπιν του θορύβου που προκλήθηκε από πράξεις και δηλώσεις του ιερομονάχου Ιγνατίου της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Εορδαίας, δηλώνει τα εξής:
Ο εν λόγω ιερομόναχος δεν ανήκει στους κληρικούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως, διότι κατά δήλωσή του έχει αποτειχισθεί και ως εκ τούτου δεν διατηρεί καμία πνευματική και διοικητική σχέση με τον επίσκοπο και την Ιερά μας Μητρόπολη.
Ήδη είναι σε εξέλιξη δικαστική διαδικασία για κανονικά παραπτώματα του εν λόγω ιερομονάχου.
Η Ιερά Μητρόπολή μας απερίφραστα καταδικάζει την ενέργεια του ιερομονάχου να αποβάλει με φραστική προσβολή πιστή γυναίκα η οποία φορούσε μάσκα εντός του Ιερού Ναού, και φυσικά αποδοκιμάζει τις δηλώσεις του περί της πανδημίας.»

Από την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας

2. Υποχρεωτικη χρηση μασκας σε ολους τους χωρους λατρειας

Άθεοι πολιτικοί και Ιεράρχες χωρίς πίστη συνεργάστηκαν ώστε να συντελεστεί μια ακόμη βλασφημία εναντίον του Θεού. ο Θεός θα μολύνει τους πιστούς του στο σπίτι του! Η ανοησία των ανθρώπων είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. Οι πιστοί που πρέπει να απέχουν ο ένας από τον άλλο 1,5 μέτρο και να φορούν μάσκα στο τέλος της Λειτουργίας θα κοινωνήσουν όλοι από το ίδιο Ποτήριο με κοινή Αγία Λαβίδα. Θα διατρανώσουν έτσι ότι ο Θεός των Χριστιανών είναι ζωντανός και αληθινός.

800.000 άνθρωποι διαδηλωσαν στο Βερολινο κατα των μετρων λογω της “μαϊμου πανδημιας” του κορωνοϊου

800.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο Βερολίνο το Σάββατο για να διαμαρτυρηθούν κατά των μέτρων που επιβλήθηκαν στη Γερμανία λόγω της “μαϊμού πανδημίας” του κορωνοϊού, με ευθείς αναφορές στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών. Αριστεροί, δεξιοί, φιλελεύθεροι, νομιμόφρονες οικογενειάρχες και ακτιβιστές κατά του εμβολιασμού, βρέθηκαν όλοι μαζί. Εθεάθη ακόμη και η μαύρη-λευκή-κόκκινη αυτοκρατορική σημαία της Γερμανίας.

https://orthodoxostypos.gr/800-000-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%F%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%B1/

 

ΟΛΟΣ Ο ΝΑΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ & OΛA EINAI AΓIAΣMENA MEΣA ΣE AYTON. ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΟΛΥΣΜΟΥ & ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ. _ΑΛΗΘΕΙΕΣ & ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ (π. Θεδωρου Ζηση) 2) Ανοιχτη επιστολη προς ορθοδοξους Χριστιανους της Μητροπολεως Φλωρινης Πρεσπων και Εορδαιας (του καθηγητου Δημητριου Ἐμμανουηλ)

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 27th, 2020 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΟΛΟΣ Ο ΝΑΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ & OΛA EINAI AΓIAΣMENA MEΣA ΣE AYTON. ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΟΛΥΣΜΟΥ & ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ. _ΑΛΗΘΕΙΕΣ & ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΚΟΡΩΝΟΪΟ

_____


_________

Ενα μικρο αποσπασμα απο την τράπεζα στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευης Μηλοχωρίου, στις 26.7.2020, με τον γέροντα ηγούμενο π. Μάξιμο Καραβά και τον π. Θεόδωρο Ζήση. Θα  ακολουθήσουν και άλλα

9a150f5deb69

Ανοιχτή επιστολή προς ορθοδόξους Χριστιανούς της Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας

«Ο Θεός επέτρεπε κατά καιρούς, και τον Πρόδρομο, και άλλους Αγίους και Πατέρες, για να ελέγχουν, να διδάξουν και να κατηχήσουν, αλλά δεν επέτρεπε στον καθένα να λέει ό,τι θέλει χωρίς να έχει ευθύνη αυτών που λέει» (Λόγια του Φλωρίνης Θεοκλήτου)

ΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ «ΖΗΛΩΤΗ» ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, κληρικοί και λαϊκοί,

ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ -ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Στην Κυριακάτικη Θεία λειτουργία της 21ης Ιουνίου 2020 στον ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φούφα χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος παρουσία των τοπικών , πολιτικών και στρατιωτικών αρχών. Κλήρος και λαός τίμησαν την ημέρα αυτή όλους εκείνους που πολέμησαν υπέρ πίστεως και πατρίδος κατά τον Μακεδονικό Αγώνα, ιδιαίτερα δε τον Ζαχαρία Ανδρούτσο ή Καπετάν Φούφα το οποίου το όνομα φέρει η εν λόγω Κοινότητα.

Αν και οι τιμητικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν ομαλά με την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία δυστυχώς τα όσα ανέφερε στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Φλωρίνης για τους Πατέρες της Ιερά Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου τάραξαν τις συνειδήσεις πολλών πιστών μελών της Εκκλησίας του Χριστού, ιδιαίτερα δε αυτών που συνεχίζουν να αγωνίζονται νόμιμα – δια της οδού της Αποτειχίσεως – κατά της παναιρέσεως του Οικουμενισμού που είναι «ο τελευταίος πρόδρομος του Αντιχρίστου» (π. Αθανάσιος Μυτιληναίος) [1]. Το ευτύχημα όμως της υπόθεσης είναι το ότι ο Μητροπολίτης μας, μάς δίνει μία ακόμη καλή αφορμή προς εξέταση ορισμένων «θεολογικών» θέσεων και απόψεών του, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες σε βίντεο το οποίο φέρει τον τίτλο: «»ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΠΗΚΑΝ» Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ» ….

Tην συνέχεια στὸ ιστολόγιο:

http://emmadimitris.blogspot.com/2020/07/blog-post_81.html#more

ΟΙ ΑΓΑΠΟΛΟΓΟΙ THΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ & ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!! Αλλα αν αφαιρέσις την βαση η κορυφη δεν μπορει να σταθη. Εαν αφαιρεσης τα δογματα, το αγαπατε αλλήλους θα καταντηση σεξουαλικο συστημα και εκει θελουν να οδηγησουν τον χριστιανισμο

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 29th, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΟΙ ΑΓΑΠΟΛΟΓΟΙ THΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΠΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ & ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!!

______

______

Μικρο απόσπασμα ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης
π. Αυγουστίνου Καντιώτου. ‘Εγινε στις 29.6.1968

Πστις δι’ αγαπης ενεργουμενη (Γαλ. 5, 6)

Πίστι είναι τα δόγματα, τᾳ οποια δεν χωρίζονται από την αγάπη. Στην εποχή μας οι μοντέρνοι θεολόγοι τα χωρίζουν. Και στο Σύνταγμα αυτό θέλουν να κάνουν, να τα χωρίσουν.
Εμεῖς λέει το Κράτος το Ελληνικό θα προστατεύσουμε μόνο τα δόγματα, όσο τα άλλα, την ηθική, την μοντέρνα ηθική, θά κρατήσουμε λέει από όλο το Ευαγγέλιο μόνο το αγαπᾶτε αλλήλους!!! Θα κρατήσουν, λένε, το αγαπᾶτε αλλήλους, που είναι η κορυφή τοῦ Ολύμπου. Δεν μπορεῖ να μείνη η κορυφή στην θέσι της, αν πριονίσης το βουνό ολόκληρο! Υπάρχει η κορυφή, διότι υπάρχει ολόκληρος ο όγκος τοῦ βουνοῦ. Και υπάρχει το αγαπάτε αλλήλους, γιατί υπάρχουν δόγματα. Εάν αφαιρέσης τα δόγματα, το αγαπᾶτε αλλήλους θα καταντήση σεξουαλικό σύστημα και εκεῖ θέλουν να καταντήση ο χριστιανισμός.
Δεν θα χωρίσης το δόγμα από την ηθική, όχι! Δεν θα αρνηθοῦμε την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ θα την κρατήσουμε μέχρι τελευταίας μας αναπνοῆς.
Αυτοί που ζητοῦν να χωρίσουν το δογμα απο την ηθική πρέπει νά  κόψουν τα 12 κεφάλαια της προς Ρωμαίους επιστολῆς και να μείνουν τα άλλα. Δηλαδη, το -Παρακαλῶ να είστε αγνη καθαροι-, αυτά τα δέχονται, αλλά τα 12 κεφάλαια που πετοῦν είναι οι βάσεις, είναι τα θεμέλεια του Ορους, επάνω στα οποῖα υψοῦται η κορυφή το αγαπᾶτε τον Θεό αγαπᾶτε αλλήλους

Μετα τους ναους, κλειδωνουν και τις θυρες της ιστοριας 2) «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 23rd, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Μετα τους ναους, κλειδωνουν και τις θυρες της ιστορiας

«Ένα απέραντο «Εθνικό Νεκροταφείο», που κρύβει στα σπλάχνα του τα κορμιά χιλιάδων παλληκαριών, είναι ο τόπος μας. Και πάνω στα κορμιά αυτά στήθηκαν τα θεμέλια αυτής της πόλης. Και το σιτάρι που φτιάχνει το ψωμί μας, θεριεύει και μεστώνει ρουφώντας από τη γη αίμα αντί για νερό. Κάθε λόφος γύρω μας κι ένας «κρανίου τόπος». Κάθε χωράφι κι ένας «αγρός αίματος…
Νατσιός Δημήτρης, δάσκαλος-Κιλκίς

https://agonasax.blogspot.com/2020/06/blog-post_642.html#more

9a150f5deb69

Προσωπικό Ιστολόγιο. Την 17/08/2019 υπέβαλα τήν παραιτησίν μου εκ της ενεργού Διακονίας και έκτοτε ο τίτλος μου είναι: «Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος»

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 NΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  ΕΝΑ NEO ΒΙΒΛΙΟ

ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

καί  ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ

 ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

Korvnoios____________Όλη αυτή η ιστορία με τον Κορωνοϊό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνον το σχέδιο των δαιμονικών Δυνάμεων, οι οποίες συγκροτούν την λεγόμενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και έχουν ως στόχο τους να οδηγήσουν την ανθρώπινη Κοινωνία στο σφράγισμα του Αντιχρίστου, δηλ. το τσιπάκι με τον αριθμό 666, που θα μας εμφυτεύουν στο σώμα μας με το πρόσχημα του εμβολίου κατά του Κορωνοϊού! Γι’ αυτό ακριβώς με μύριους όσους τρόπους και συνθήματα, όπως το » ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ » προσπάθησαν,  και δυστυχώς το πέτυχαν, να μας εμφυτεύσουν το φόβο, τον πανικό θα έλεγα, μήπως κολλήσουμε τον ιό! Οπότε, όταν αύριο θα έχει …….ανακαλυφθεί το εμβόλιο, όλοι οι πλημμυρισμένοι από τον φόβο του Κορωνοϊού θα σπεύσουν να δεχθούν το εμβόλιο και μαζί μ’ αυτό και το σφράγισμα του Αντιχρίστου!
_______Ώστε, λοιπόν, το πρώτο στάδιο αυτού του δαιμονικού σχεδίου ήταν να φοβηθούν οι άνθρωποι, στο άκουσμα Κορωνοϊός κυριολεκτικώς να τρέμουν! Για να επιτύχουν στα σχέδια τους έκλεισαν τους Ναούς,  απαγόρευσαν να κτυπούν οι  καμπάνες των Εκκλησιών, απαγόρευσαν να λειτουργούν τα μεγάφωνα έξω από τον Ναό, διέδωσαν ψευδώς και κατώρθωσαν να προκαλέσουν  τον πανικό με τον ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ισχυρισμό, ότι με την Θεία Κοινωνία  μεταδίδεται ο ιός κλπ. κλπ.
_________Σας ερωτώ, Aδελφοί μου: Είναι ποτέ δυνατόν να μεταδίδεται ένα μικρόβιο από τους ήχους της καμπάνας; Είναι ποτέ δυνατόν να μεταδοθεί ο ιός από τους ήχους ενός μεγαφώνου, που ευρίσκεται έξω από μια εκκλησία και μεταφέρει τις ψαλμωδίες των ιερών ακολουθιών;  Εάν ΝΑΙ!, τότε γιατί δεν μας είπαν επίσης και τα εξής:   «ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕ  ΤΟΝ ΗΧΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!
________ Ένα άλλο παράδειγμα: Την Παρασκευή του Πάσχα (εορτή της Ζωοδόχου Πηγής) εδώ στο Αίγιο απαγόρευσαν  την λιτάνευση της ιεράς Εικόνος της Παναγίας  Τρυπητής στην πόλη, και μάλιστα έβαλαν πρόστιμο 500 €, αφαίρεσαν δε και τις πινακίδες κυκλοφορίας από ένα μικρό αγροτικό αυτοκίνητο πάνω στο οποίο είχε τοποθετηθεί η Εικόνα της Παναγίας μας!…