Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ’ Category

ΟΙ ΑΓΑΠΟΛΟΓΟΙ THΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ & ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!! Αλλα αν αφαιρέσις την βαση η κορυφη δεν μπορει να σταθη. Εαν αφαιρεσης τα δογματα, το αγαπατε αλλήλους θα καταντηση σεξουαλικο συστημα και εκει θελουν να οδηγησουν τον χριστιανισμο

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 29th, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΟΙ ΑΓΑΠΟΛΟΓΟΙ THΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΠΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ & ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!!

______

______

Μικρο απόσπασμα ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρίνης
π. Αυγουστίνου Καντιώτου. ‘Εγινε στις 29.6.1968

Πστις δι’ αγαπης ενεργουμενη (Γαλ. 5, 6)

Πίστι είναι τα δόγματα, τᾳ οποια δεν χωρίζονται από την αγάπη. Στην εποχή μας οι μοντέρνοι θεολόγοι τα χωρίζουν. Και στο Σύνταγμα αυτό θέλουν να κάνουν, να τα χωρίσουν.
Εμεῖς λέει το Κράτος το Ελληνικό θα προστατεύσουμε μόνο τα δόγματα, όσο τα άλλα, την ηθική, την μοντέρνα ηθική, θά κρατήσουμε λέει από όλο το Ευαγγέλιο μόνο το αγαπᾶτε αλλήλους!!! Θα κρατήσουν, λένε, το αγαπᾶτε αλλήλους, που είναι η κορυφή τοῦ Ολύμπου. Δεν μπορεῖ να μείνη η κορυφή στην θέσι της, αν πριονίσης το βουνό ολόκληρο! Υπάρχει η κορυφή, διότι υπάρχει ολόκληρος ο όγκος τοῦ βουνοῦ. Και υπάρχει το αγαπάτε αλλήλους, γιατί υπάρχουν δόγματα. Εάν αφαιρέσης τα δόγματα, το αγαπᾶτε αλλήλους θα καταντήση σεξουαλικό σύστημα και εκεῖ θέλουν να καταντήση ο χριστιανισμός.
Δεν θα χωρίσης το δόγμα από την ηθική, όχι! Δεν θα αρνηθοῦμε την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ θα την κρατήσουμε μέχρι τελευταίας μας αναπνοῆς.
Αυτοί που ζητοῦν να χωρίσουν το δογμα απο την ηθική πρέπει νά  κόψουν τα 12 κεφάλαια της προς Ρωμαίους επιστολῆς και να μείνουν τα άλλα. Δηλαδη, το -Παρακαλῶ να είστε αγνη καθαροι-, αυτά τα δέχονται, αλλά τα 12 κεφάλαια που πετοῦν είναι οι βάσεις, είναι τα θεμέλεια του Ορους, επάνω στα οποῖα υψοῦται η κορυφή το αγαπᾶτε τον Θεό αγαπᾶτε αλλήλους

Μετα τους ναους, κλειδωνουν και τις θυρες της ιστοριας 2) «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 23rd, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Μετα τους ναους, κλειδωνουν και τις θυρες της ιστορiας

«Ένα απέραντο «Εθνικό Νεκροταφείο», που κρύβει στα σπλάχνα του τα κορμιά χιλιάδων παλληκαριών, είναι ο τόπος μας. Και πάνω στα κορμιά αυτά στήθηκαν τα θεμέλια αυτής της πόλης. Και το σιτάρι που φτιάχνει το ψωμί μας, θεριεύει και μεστώνει ρουφώντας από τη γη αίμα αντί για νερό. Κάθε λόφος γύρω μας κι ένας «κρανίου τόπος». Κάθε χωράφι κι ένας «αγρός αίματος…
Νατσιός Δημήτρης, δάσκαλος-Κιλκίς

https://agonasax.blogspot.com/2020/06/blog-post_642.html#more

9a150f5deb69

Προσωπικό Ιστολόγιο. Την 17/08/2019 υπέβαλα τήν παραιτησίν μου εκ της ενεργού Διακονίας και έκτοτε ο τίτλος μου είναι: «Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος»

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 NΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  ΕΝΑ NEO ΒΙΒΛΙΟ

ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

καί  ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ

 ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

Korvnoios____________Όλη αυτή η ιστορία με τον Κορωνοϊό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνον το σχέδιο των δαιμονικών Δυνάμεων, οι οποίες συγκροτούν την λεγόμενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και έχουν ως στόχο τους να οδηγήσουν την ανθρώπινη Κοινωνία στο σφράγισμα του Αντιχρίστου, δηλ. το τσιπάκι με τον αριθμό 666, που θα μας εμφυτεύουν στο σώμα μας με το πρόσχημα του εμβολίου κατά του Κορωνοϊού! Γι’ αυτό ακριβώς με μύριους όσους τρόπους και συνθήματα, όπως το » ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ » προσπάθησαν,  και δυστυχώς το πέτυχαν, να μας εμφυτεύσουν το φόβο, τον πανικό θα έλεγα, μήπως κολλήσουμε τον ιό! Οπότε, όταν αύριο θα έχει …….ανακαλυφθεί το εμβόλιο, όλοι οι πλημμυρισμένοι από τον φόβο του Κορωνοϊού θα σπεύσουν να δεχθούν το εμβόλιο και μαζί μ’ αυτό και το σφράγισμα του Αντιχρίστου!
_______Ώστε, λοιπόν, το πρώτο στάδιο αυτού του δαιμονικού σχεδίου ήταν να φοβηθούν οι άνθρωποι, στο άκουσμα Κορωνοϊός κυριολεκτικώς να τρέμουν! Για να επιτύχουν στα σχέδια τους έκλεισαν τους Ναούς,  απαγόρευσαν να κτυπούν οι  καμπάνες των Εκκλησιών, απαγόρευσαν να λειτουργούν τα μεγάφωνα έξω από τον Ναό, διέδωσαν ψευδώς και κατώρθωσαν να προκαλέσουν  τον πανικό με τον ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ισχυρισμό, ότι με την Θεία Κοινωνία  μεταδίδεται ο ιός κλπ. κλπ.
_________Σας ερωτώ, Aδελφοί μου: Είναι ποτέ δυνατόν να μεταδίδεται ένα μικρόβιο από τους ήχους της καμπάνας; Είναι ποτέ δυνατόν να μεταδοθεί ο ιός από τους ήχους ενός μεγαφώνου, που ευρίσκεται έξω από μια εκκλησία και μεταφέρει τις ψαλμωδίες των ιερών ακολουθιών;  Εάν ΝΑΙ!, τότε γιατί δεν μας είπαν επίσης και τα εξής:   «ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕ  ΤΟΝ ΗΧΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!
________ Ένα άλλο παράδειγμα: Την Παρασκευή του Πάσχα (εορτή της Ζωοδόχου Πηγής) εδώ στο Αίγιο απαγόρευσαν  την λιτάνευση της ιεράς Εικόνος της Παναγίας  Τρυπητής στην πόλη, και μάλιστα έβαλαν πρόστιμο 500 €, αφαίρεσαν δε και τις πινακίδες κυκλοφορίας από ένα μικρό αγροτικό αυτοκίνητο πάνω στο οποίο είχε τοποθετηθεί η Εικόνα της Παναγίας μας!…

1) Eις τυπον και τοπον ΙΟΥΔΑ (αποκαλυπτονται οι λυκοποιμενες). Μηπως τους χρειαζετε αφορισμος για να συνετιστουν; 2) ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! (ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ)

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 9th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Eις τυπον και τοπον ΙΟΥΔΑ

Σύρου Δωρόθεος Β’ – εις τύπον και τόπον ΙΟΥΔΑ.

α) Τους λυκοποιμένες μισθωτούς και προδότες της Πίστεως, ο Θεός τους αποκαλύπτει σε όσους έχουν μάτια να δουν.

https://tasthyras.wordpress.com/2020/06/09/%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CF%89%CF%81%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%82-%CE%B2-%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%BD-%CE%B9/#more-16941

elpidoforos - ουνβ) Ο αρχιεπισκοπος Αμερικης «θιγει την δογματικη Αληθεια» της Εκκλησιας της Ελλαδος

Διαβαστε:

https://orthodoxostypos.gr/__trashed-2/

 

9a150f5deb69

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020

ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ
Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

_______Ζητώ την κατανόηση όλων υμών, όσοι επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας, διότι θα επιμείνουμε στο θέμα του Αφορισμού. Και σήμερα δηλ. θα σας κουράσουμε, διότι θα σας απασχολήσουμε και πάλι με το ζήτημα αυτό. Δεν είναι θέμα αξιοπρέπειας, όπως εύκολα κάποιος θα μπορούσε να σκεφθεί Είναι ζήτημα αλλοιώσεως της Ορθοδόξου Διδασκαλίας. Η αλήθεια του Χριστού και η Διδαχή των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας δεν πρέπει να μολύνωνται με γνώμες ή και γνωμοδοτήσεις κάποιων Προσωπικοτήτων, δηλ. κοινωνικά ισχυρών προσώπων τα οποία θέλουν να αρέσουν στους ισχυρούς της ημέρας!
________Έτσι, λοιπόν, έπειτα από την αμαρτωλού περιεχομένου, δαιμονικής δε εμπνεύσεως, Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, κατά την οποίαν ο επιβληθείς Αφορισμός είναι «ανυπόστατος και ανίσχυρος » με μεγάλη έκπληξη αναγνώσαμε ένα σχετικό άρθρο του Σεβ. Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου (της Κρήτης) κ.κ. Ανδρέα, ο Οποίος τυγχάνει και Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με τίτλο: «Επισκόπηση: Μεταξύ Κορωνοϊού καί Αφορισμού». Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε στη Romfea.gr την 25ην Μαΐου, έπειτα δε και στην Εφημερίδα «ΚΙΒΩΤΟΣ» της 4ης ‘Ιουνίου, (σελ. 30-31), το περιεχόμενο του οποίου όχι απλώς μας εξέπληξε, αλλά και βαθύτατα μας πλήγωσε!
________Έτσι, λοιπόν, η μάχη συνεχίζεται! «Θέλουμε να αγιάσουμε και δεν μας αφήνουν», καθώς λέγει και η λαϊκή παροιμία!
….την συνέχεια: http://mkka.blogspot.com/

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ… ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ, ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ 2) Σημαντικο σχολιο, απο μια καθαριστρια

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 8th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ…

Τοῦ ιατροῦ Μιχαήλ Φωτίου

Ψευδοσυνοδος Κρητης ιντ

Σάν σήμερα, πρίν ἀπό τέσσερα χρόνια, ἔλαβε χώρα στήν Κρήτη ἡ ληστρική ψευδοσύνοδος τοῦ Κολυμπαρίου.

Οἱ ἐκπρόσωποι τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος ἄλλες ἐντολές ἔλαβαν ἀπό τήν ὁλομέλεια τῆς Ἱερᾶς Συνόδου, καί ἄλλες ἀποφάσεις προέκριναν καί ὑπέγραψαν στό Κολυμπάρι!
Ὦ τῆς παρακοῆς καί τῆς παρανομίας!
Ὦ τῆς φρικτῆς περιφρονήσεως καί προδοσίας τῆς Ἁγιοπατερικῆς μας Παραδόσεως!
Ὠνόμασαν τούς παπικούς »ἐκκλησία» καί τούς ἀναγνώρισαν »ἱερωσύνη» καί »μυστήρια»!
»Νομιμοποίησαν» τούς γάμους τούς μεικτούς!
Ἡμέρα τῆς Πεντηκοστῆς, λειτούργησαν στό Κολυμπάρι, παρουσίᾳ ἐντός τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ πολυμελοῦς ὁμάδος καρδιναλίων!
Προλείαναν τό ἔδαφος γιά τήν προσχεδιαζόμενη ἐκκλησιολογική ἀναγνώριση τῶν ἀχειροτόνητων καί καθηρημένων Οὐκρανῶν.
Ἔστρωσαν χαλί στήν ἐπέλαση τῆς παναιρέσεως τοῦ οἰκουμενισμοῦ!
Στῶμεν καλῶς, ἀδελφοί μου. Στῶμεν μετά φόβου.
Ἡ χάρις τοῦ Παναγίου Πνεύματος νά μᾶς στηρίζει στήν ὀρθοτόμηση τῆς Ἀλήθειας.

Σημαντικο σχολιο, απο μια καθαριστρια

Κατω ἀπό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=SxRl9FfXvMg
Τό ἀντιγράφουμε μὲ ἑλληνικούς χαρακτῆρες, γιὰ νὰ διαβάζεται

Τί ταπείνωση! Σᾶς σέβομαι πάτερ! Ὁ Θεὸς μαζί σας. Ζοῦμε στὰ Σόδομα καὶ Γόμορα, γιὰ ἄλλη μιὰ φορά και λίγοι μιλᾶνε γιὰ αὐτὰ ποὺ γίνονται.
Πρὶν μιὰ ἐβδομάδα πῆρα μήνυμα ΙΟΕΛ! Κ. 1. 2, νὰ μεταδόσω. (Δέν γνωρίζουμε τί σημαίνει, ἀν μπορεῖ ἡ ἴδια ἀδελφὴ να το ἐξηγήση).
Εἶμαι μία ἁμαρτωλὴ καθαρίστρια. Ἔφυγε τὸ Ἅγιο Πνεῦμα ἀπὸ πατριάρχες καὶ παπάδες! Ἔχουν προδόση τὸν ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ! Προδόσανε τὴν Ἐκκλησία μας στοὺς παπιστάς!
Ἐκείνη τὴν ἡμέρα ἤμουν στὸ Κολυμπάρι καὶ τοὺς εἶδα μὲ τα μάτια μου! Τὸ 2016, 6 Ἰουνίου, νομίζω ὄτι ἤτανε.
Ὁ Θεὸς νὰ βάλλη το χέρι του. Τώρα θὰ δοῦμε ὅλη τὴν ὀργή τοῦ Θεοῦ.
Δύναμη πάτερ καὶ τὸ Ἅγιο Πνεῦμα νὰ σᾶς σκεπάζη. Ἀμήν.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ; (αποσπ. αρθρ. απο τις 17 Μαἰου 1953, του Μητροπολ. Φλωρινης Αυγουστινου Καντιωτου) 2) Η ΑΠΟΦΡΑΣ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ (Απο ΤΑΜΑ του ΕΘΝΟΥΣ www.fotgrammi.gr)

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 29th, 2020 | filed Filed under: ΕΘΝΙΚΑ - Β. ΗΠΕΙΡΟΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ;

ΒΥΖΑΝΤ

(ἀποσπάσματα ἄρθρου στὸ περιοδ. «Κιβωτός»,  τ. 17-18/Μάϊος 1953 του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου
περιοδικὸ «Χριστιανικὴ Σπίθα» φ. 717/Μάϊος 2013)

Τίποτε, ἀγαπητοί μου, δὲν εἶνε τυχαῖο στὸν κόσμο. Οὔτε μιὰ σταγόνα νεροῦ οὔτε ἕνα φύλλο ἀπὸ τὰ δέντρα δὲν πέφτει χωρὶς κάποια αἰτία. Κάθε πρᾶγμα ἢ γεγονὸς ἔχει τὴν αἰτία του.
Οἱ ἄνθρωποι ἐρευνοῦν γιὰ νὰ βροῦν τὰ βαθύτερα αἴτια. Ἀξιέπαινη ἡ ἔρευνα τῆς ἐπιστήμης. Ἀλλ᾿ ὄχι σπάνια ἡ ἔρευνα γιὰ νὰ βρεθῇ ἡ αἰτία ἀποτυγχάνει· ὁ νοῦς τῶν ἐπιστημόνων πλανᾶται, λοξοδρομεῖ, πέφτει σὲ λαβύρινθο ἀμφιβολιῶν καὶ βγάζει σφαλερὰ συμπεράσματα, ποὺ δὲν δίνουν τὴν εἰκόνα τῆς πραγματικῆς αἰτίας τῶν γεγονότων. Ἔτσι καὶ προκειμένου γιὰ τὴν αἰτία τῆς πτώσεως τοῦ Βυζαντίου.

Ἀπὸ ὅσα μαρτυροῦν αὐτόπτες καὶ αὐτήκοοι βγαίνει τὸ συμπέρασμα, ὅτι «ἡ ἀπερίγραπτη ἐκείνη συμφορὰ δὲν ἐπῆλθε μόνη της· ἦταν ἀποτέλεσμα μιᾶς γενικῆς ἐξαχρειώσεως τοῦ ἔθνους, ὅτι κυρία αἰτία δὲν ἦταν τόσο ἡ δύναμι τοῦ κατακτητοῦ ὅσο οἱ ἁμαρτίες ποὺ πλημμύρισαν τὸν πολιτικό, κοινωνικὸ καὶ ἰδιωτικὸ βίο»(Νικηφόρος Καλογερᾶς μτφρ.)….

Tῃν συνέχεια: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=34345

 

57Η ΑΠΟΦΡΑΣ ΗΜΕΡΑ

ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ 29.5.2020

Ἐπ’εὐκαιρίᾳ τῆς σημερινῆς ἀποφράδος ἡμέρας, τῆς ἐπετείου τῆς 29ης Μαΐου 1453, τῆς Ἁλώσεως τῆς Κωνσταντινουπόλεως, δημοσιεύομε ἀπὸ τὸ περισπούδαστον ἔργον τοῦ Μουσικοδιδασκάλου κ. Νικολάου Κλέντου Read more »

ΕΛΛΗΝΕΣ ! Εμπνευστε στα παιδια σας το φρονημα των ΗΡΩΩΝ της ΕΟΚΑ & του 1821 & η ΕΛΛΑΣ θα ΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ 2) ΜΑΣΤΙΓΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ή ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ (Ζουμε σε χρονους αποκαλυπτικους, η διαφθορα κυριαρχει στον κοσμο. Ας ειμεθα προσεκτικοι. Ακουστε και τον αντιλογο για τα εμβολια, απο ειδικους επιστημονες, ισως ωφεληθητε)

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 18th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

  ΕΛΛΗΝΕΣ ! Εμπνεύστε στα παιδιά σας το φρόνημα των ΗΡΩΩΝ της ΕΟΚΑ και του 1821 και η ΕΛΛΑΣ θα ΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ – Συγκλονιστικά κείμενα διά Χειρός Αγίων και Ηρώων. (Γεώργιος ΚΕ. Δύρας)

ΕΟΚΑ:  Συγκλονιστικά κείμενα διά  Χειρός Αγίων και Ηρώων – Τα γράμματα των μελλοθανάτων Δημητρίου και Καραολή 

4219881

ΜΑΣΤΙΓΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ή ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

Ζουμε σε χρονους αποκαλυπτικους, η διαφθορα κυριαρχει στον κοσμο, γι» αυτο να ειμαστε προσεκτικοι και να μη δεχομεθα ευκολα οτι μας πασαρουν οι σκοτεινες δυναμεις. Ο Ευαγγελιστης Ιωάννης (Α Ιω. 4,1), μας συμβουλευει: Ἀγαπητοί, μὴ παντὶ πνεύματι πιστεύετε, ἀλλὰ δοκιμάζετε τὰ πνεύματα εἰ ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐστιν, ὅτι πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐξεληλύθασιν εἰς τὸν …

Ας ακουσουμε και τον αντιλογο για τα εμβολια, απο επιστημονες της ειδικοτητος του

ΜΑΣΤΙΓΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

https://www.brighteon.com/8fd1ef28-027c-4392-9d5a-99cf71e0a481 Read more »

ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ ΑΠΟ Τ’ ΑΓΡΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 18th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ

ΑΠΟ Τ’ ΑΓΡΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Μητρoπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτου 1978

______

________

ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ

author Posted by: Επισκοπος on date Μαι 17th, 2020 | filed Filed under: ΑΞΙΟΙ & ΑΝΑΞΙΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ

_________________

____________

Μικρό απόσπασμα απο την ερμηνεία της Β΄ Θεσσαλονικής επιστολή, του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου, στους άνδρες. Τί έλεγε ο ορθόδοξος αγωνιστής ιεράρχης, ας τον ακούσουμε· …Αν σας πούμε κάτι, που δεν είναι του Χριστού και είναι ενάντια του Χριστού, να λύστε τις καρέκλες και να μας κυνηγήστε μέχρι τον Αλιάκμονα ποταμό. Εάν όμως, αυτό που σας λέμε δεν είναι δικό μας, αλλά του Χριστού, οφείλετε να υπακούσετε

Ο γερων Φιλοθεος Ζερβακος για τη σιωπη στην περιπτωση περιφρονησης της Πιστης 2) Τηλε-παπατζηδες της σχισματικης παρασυναγωγης του Επιφανειου στην Ουκρανια τελουν on line ”μεταληψη” εξ αποστασεως… 3) ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV: Δραμα στο Μαυροβουνιο με τον ιο του Κομμουνισμου: Ο ‘τριλατεραλ’ ΝΑΤΟ-κομμουνιστης Τζουκανοβιτς επεχειρησε να ΣΥΛΛΑΒΕΙ δια της βιας (!) τον Μητροπολιτη

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 15th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

Ο γερων Φιλοθεος Ζερβακος για τη σιωπη στην περιπτωση περιφρονησης της Πιστης

Τώρα ο θυμός του Θεού είναι μέγας, διότι οι αμαρτωλοί είναι εις όλον τον κόσμον, τον συγκρατεί η Παναγία και οι Άγιοι Πάντες με τας προσευχάς των και δεήσεις υπέρ των αμαρτωλών

https://katanixi.gr/2020/05/14/%ce%bf-%ce…%cf%80%ce%ae/

090634b9b49e9b3e4c9bc943

2)Τηλε-παπατζηδες της σχισματικης παρασυναγωγης

του Επιφάνειου στην Ουκρανία τελούν on line ”μετάληψη” εξ αποστάσεως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ://agonasax.blogspot.com/2020/05/on-line.html#more

090634b9b49e9b3e4c9bc943

3) ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV: Δραμα στο Μαυροβουνιο με τον ιο του Κομμουνισμου:

Ο ‘τριλατεραλ’ ΝΑΤΟ-κομμουνιστης Τζουκανοβιτς επεχειρησε να ΣΥΛΛΑΒΕΙ δια της βιας (!) τον Μητροπολιτη

Παραδείγματα Φωτεινά Πατερικών Επισκόπων,οισυγκρισειςμε τα δικά μας ,σκέτη πίκρα…

Θέμα: ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV: Δράμα στο Μαυροβούνιο με τον ιό του Κομμουνισμού: Ο ‘τριλάτεραλ’ ΝΑΤΟ-κομμουνιστής Τζουκάνοβιτς επεχείρησε να ΣΥΛΛΑΒΕΙ δια της βίας (!) τον Μητρ. Αμφιλόχιο και τον επίσκοπο Ιωανίκειο στο Νίκσιτς, αλλά Χ Ι Λ Ι Α Δ Ε Σ ΠΙΣΤΟΙ, δέν τούς τό επέτρεψαν!!!
Ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος του οποίου την σύλληψη απέτρεψαν οι χιλιάδες των πιστών που έχουν βγει στους δρόμους της πόλης. Μίλησε για «τον πόλεμο (του Τζουκλάνοβιτς) εναντίον του λαού και του Αγίου Βασιλείου». είπε ότι ο Άγιος Βασίλειος αγωνίζεται ενάντια στον ιό του φασισμού και του κομμουνισμού.
Ο (διαφωνών)αστυνομικός διευθυντής του Νίκσιτς έβγαλε ανακοίνωση για τη επικείμενη σύλληψη του Αμφιλόχιου, και χιλιάδες κάτοικοι μαζεύτηκαν μπροστά από το Επισκοπείο φωνάζοντας «Ούστασα,Ούστασα» και καλούσαν τους αστυνομικούς να «Πετάξουν τις στολές»!
Την συνέχεια¨https://odysseiatv.blogspot.com/2020/05/blog-post_800.html

Ένταση και διαμαρτυριες εξω απο την Συνοδο 2) Πορεια 10/5/2020 στη Θεσσαλονικη Για την Πατριδα, το Εθνος, την Ορθοδοξια. Σχολιασμος- Φωτογραφιες -Βιντεο 3) EΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΙΝΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΙΕΠ) 4) Αντικρουση αποπροσανατολιστικου αρθρου του Σωτηριου Αθ. Μουντζουρη με τιτλο «Κριση πανδημιας -Πολιτεια – Εκκλησια»

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 13th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένταση και διαμαρτυριες εξω απο την Συνοδο 

Δ

 Ειπώθηκαν συνθήματα όπως·

«Ποιμένες πείτε ποιον υπηρετείτε»

(Να μη ‘εκκλησιαζόμεθα στους ναούς όπου λειτουργουν οι υπευθυνοι για το κλεισιμο των ιερων ναων επίσκοποι. Ας μένουν μονοι τους οι επίσκοποι)
9a150f5deb69

2) Πορεια 10/5/2020 στη Θεσσαλονικη

Για την Πατρίδα, το Έθνος, την Ορθοδοξία. Σχολιασμός- Φωτογραφίες -Βίντεο

«…Μετά τους χαιρετισμούς (της «Ένωσης Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία», του σωματείου «Δεσμοί Ελλήνων», του ιερέα και του αγιορείτη πατέρα) ακολούθησε η εμπεριστατωμένη και δυναμική ομιλία του Προέδρου του Ιερού Λόχου 2012… Την ομιλία και τους χαιρετισμούς διέκοπταν αγωνιστικά συνθήματα ενάντια στην προδοτική συμπεριφορά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στην πατρίδα και στην ορθοδοξία, ενάντια στη λαθρομετανάστευση-εποικισμό της πατρίδας μας αλλά και ενάντια στην Μασονία, τον Οικουμενισμό, την προδοσία από τους αρχιερείς της Εκκλησίας μας αλλά και υπέρ των υψηλών ιδανικών της πατρίδας και της ορθοδοξίας μας. Ακολούθησε πορεία στην παραλία (κέντρο της Θεσσαλονίκης), στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 1500 άτομα, όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που θα αναρτηθούν

Διαβάστε περισσότερα και δεῖτε πλουσιο φωτογραφ. υλικο ἐδῶ: https://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/05/1052020.html

 9a150f5deb69

3) EΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΙΝΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΙΕΠ)

12 Μαΐ 2020

…Για την εξαίρεση από τη μοριοδότηση όσων συμμετείχαν ως εκπονητές, αξιολογητές ή επιμορφωτές στα Νέα Προγράμματα Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου (2011) και (2014), διότι α) τα Προγράμματα αυτά ακυρώθηκαν τετράκις με τις αντίστοιχες αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ 660 και 926, που δημοσιεύτηκαν το (2018), και 1749 και 1750 που δημοσιεύτηκαν το (2019), ως μη συνταγματικά και μη κατάλληλα για τη διδασκαλία τους σε μαθητές. β) Τα Προγράμματα αυτά επίσης ακυρώθηκαν με τις νέες Υπουργικές αποφάσεις του ΥΠΑΙΘ: αριθμ. 31585/Δ2 και 31603/Δ2, ΦΕΚ 698 και 699 – 4 Μαρτίου 2020: Προγράμματα Σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών Δημοτικού– Γυμνασίου και Λυκείου.
Επιστολή της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων προς το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ)…

Πατηστε τον τιτλο και διαβάστε το ἄρθρο σε pdf

9a150f5deb69

4) Αντικρουση αποπροσανατολιστικου αρθρου

του κ. Σωτηρίου Αθ. Μουντζούρη με τίτλο «Κρίση πανδημίας -Πολιτεία – Εκκλησία»

Συνημμένως παρατίθεται το αντικρουόμενο επίμαχο άρθρο: που δημοσιεύθηκε:
http://aktines.blogspot.com/2020/05/blog-post_23.html#more
Kai ΕΔΩ: https://imlarisis.gr/%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%AF%CE%B1/
Λαμβάνοντας υπόψιν μας το δημοσίευμα του αξιότιμου κ. Σωτηρίου Μουτζούρη με τίτλο «Κρίση πανδημίας -Πολιτεία – Εκκλησία» που δημοσιεύθηκε στις http://aktines.blogspot.com και στο ιστολογιο της Μητροπόλεως Λαρίσης, θεωρήσαμε καθήκον μας να το αντικρούσουμε ένεκα του ότι λειτουργεί αποπροσανατολιστικά και προπαγανδιστικά από τα πραγματικά γεγονότα της διαμορφωθείσας καταστάσεως λόγω κορωνοϊού.
Το παρόν άρθρο-αντίκρουση απεστάλη στο ιστολόγιο ΕΔΩ που δημοσίευσε το εν λόγω επίμαχον άρθρον του κ Σωτηρίου Αθ. Μουτζούρη για να δημοσιευθεί, αλλά δεν έτυχε της τιμής της δημοσιεύσεως.
Αγαπητέ μας κ. Σωτήρη Αθ. Μουτζούρη, πρόεδρε του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου «Πορεία Αγάπης», που εδρεύει στη Λάρισα, η γνωριμία μας στο χώρο της Εκκλησίας είναι πολύ παλιά, πριν από 40 χρόνια και τυγχάνεις της εκτιμήσεώς μου, όπως και το έργο της Εξωτερικής Ιεραποστολής που επιτελείτε, μάλιστα είμαστε και αρωγοί. Read more »

Ομιλια του πατρος Βασιλειου Βολουδακη σε ζητηματα της καυτης επικαιροτητας 2) Εκκληση εν οψει της νεας συνεδριασεως της Διαρκους Συνοδου της Εκκλησιας της Ελλαδος: Ο πιστος λαος δεν θα αντεξει αλλη εκκλησιαστικη μειοδοσια! (ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΩΝΤΩΝ;)

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 11th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ομιλια του πατρος Βασιλειου Βολουδακη σε ζητηματα της καυτης επικαιροτητας

Ἔκκληση ἐν ὄψει τῆς νέας συνεδριάσεως τῆς Διαρκοῦς Συνόδου τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος

Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΛΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ

τοῦ κ. Δημ. Κ. Ἀναγνώστου, Θεολόγου

Εὑρισκόμεθα σέ ἀπόσταση ἀναπνοῆς ἀπό τό ἄνοιγμα τῶν Ἱερῶν Ναῶν καί τήν ἀποκατάσταση τῆς ἐλευθέρας καί κανονικῆς (;) ἀσκήσεως τῆς Θείας Λατρείας ἀπό τόν Λαό τοῦ Θεοῦ (Κληρικούς, μοναχούς καί λαϊκούς).

Στό τελευταῖο Διάγγελμά του πρός τόν Ἑλληνικό λαό ὁ Πρωθυπουργός τῆς Χώρας προανήγγειλε ὅτι τήν 17η Μαΐου τρέχοντος ἔτους θά λήξουν τά σχετικά ἀπαγορευτικά μέτρα περί τήν ἄσκηση τῆς Θείας Λατρείας (σημείωση: πρωτόγνωρα, ἀντισυνταγματικά καί ἀντορθόδοξα) καί θά ἐπανέλθουμε σέ μία «νέα κανονικότητα»! Read more »

Γιατι λεμε ΟΧΙ στη σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στο σχολειο 2) ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – ΓΝΩΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΑΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3) Πανελληνια αγανακτηση και αποστροφη κατα του Δεσποτη Χιου κ. Μαρκου, για την διωξη του ευλαβη ιερεα, που πειθαρχησε στο Θεο. 4) Ποιημα του Χιωτη γεροντος ηγουμενου Μαξιμου Καραβα, για τον γενναιο ιερεα της Χιου, τον π. Χριστοφορο Γουρλη.

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 11th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

Γιατι λεμε ΟΧΙ στη σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στο σχολειο

[Κυριακή, 10 Μαΐου 2020]

Εκπομπή-συζήτηση με τους: Καλλιόπη Προκοπάκη, παιδοψυχίατρο, Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη-Τσαγκαροπούλου, πνευμονολόγο, π. Χρήστος Κοκκινάκης, θεολόγο – ιατρό
Συντονίζει: Νικόλαος Λεβεντάκης, MSc μηχανολόγος μηχανικός….

Ἀκοῦστε:
https://www.tideon.org/paidei/172-2017-02-04-17-07-23/15770-diadiktyaki-syzitisi-giati-leme-oxi-sti-seksoualiki-diapaidagogisi-sto-sxoleio-kyriaki-10-maiou-202:
4219881
Διάφορα

ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΕΙ & ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

– ΓΝΩΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΑΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβᾶστε:

https://www.fotgrammi.gr/uncategorized/%CF%84%CE%BF-%CF%84%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%87%CE%BF/

4219881
Πανελληνια αγανακτηση κατα του Δεσποτη Χιου κ. Μαρκου

για την προδοτική του στάση να δεχθεί να κλείσουν οι Ναοί και για την επιδείξασα ανοχή να διωχθεί ο ταπεινός και αγωνιστής Ιερέας τους π. Χριστοφόρος Γ. Γουρλής.

Διαβᾶστε: http://ethnegersis.blogspot.com/2020/05/blog-post_82.html
4219881

Ποίημα τοῦ γέροντας ἡγουμένου τῆς Ἁγίας Παρασκευης Μηλοχωρίου τοῦ π. Μάξιμου Καραβά

για τον γενναιο ιερεα της Χιου, τον π. Χριστοφορο Γουρλη

τόν π. Χριστοφόρο (Νικηφόρο)

p-xristodoulos-gourlis

Μεγάλο Σάββατο πρωί,
ὁ πάτερ Χριστοφόρος
τήν ἐκκλησία ἄνοιξε
πού ’κλείσ’ ὁ Ἑωσφόρος,

γιά νά λειτουργηθοῦν σ’ αὐτήν
τά λίγα πρόβατά του,
πού τοῦ ἀνέθεσε ὁ Θεός
μαζί μέ τά παιδιά του.

Ἀλλ’ ὁ Ἐχθρός δέν ἄντεξε
νά νιώθει νικημένος,
ἀπό ἕναν ἄξιο κληρικό
καί τεταπεινωμένος.

Προτοῦ τελειώσει ἡ Λειτουργιά,
ἔστειλε στούς κρατοῦντας
μήνυμα νά συλλάβουνε
τούς ἐπαναστατούντας, Read more »

Τωρα εχουμε ακινδυνο Χριστιανισμο. Θα μπουμε στον επικινδυνο & μαχητικο & αγωνιστικο χριστιανισμο: ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ & ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ· ΨΥΧΗ & ΧΡΙΣΤΟ…!»

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 7th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΩΓΜΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απόσπασμα ὁμιλίας τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

«ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ & ΚΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΥΧΗ & ΧΡΙΣΤΟ…»

——–

——-

Τώρα ἔχουμε ἀκίνδυνο Χριστιανισμό. Θα μποῦμε στὸν ἐπικίνδυνο & μαχητικό & ἀγωνιστικὸ χριστιανισμό· Να μη φοβηθοῦμε ΧΡΙΣΤΟΣ & ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…. Αυτά τα δύο νὰ μην τα δώσουμε ποτέ…!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ 1) Αποκαλυψεις για το φιασκο του κορωνοϊου, εμβολια, chip, ατζeντα. DR. RASHID BUTTAR 2) Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ & ΤΩΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ, ΛΕΕΙ… 3) O κορυφαιος Ελληνας καθηγητης Παθολογιας & Επιδημιολογιας στο πανεπιστ. Στανφορντ, Γιαννης Ιωαννιδης με τις 266.000 επιστημονικες αναφορες λυνει το μυστηριο γιατι πεθαναν πολλοι στην Ιταλια & εξηγησε γιατι το εμβολιο μπορει να κανη κακο

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 3rd, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

Η Αθηνα Λινου καθηγητρια του Τσιοδρα

  • Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών & της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Harvard, ενώ κατέχει Διδακτορικό Τίτλο Σπουδών και Υφηγεσία στον τομέα της Επιδημιολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει αναλάβει πολλές ακαδημαϊκές θέσεις μεγάλης διάρκειας & έχει διδάξει Επιδημιολογία, Προληπτική Ιατρική και Ιατρική της Εργασίας στη Μεταπτυχιακή Σχολή Mayo, στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Minnesota και στο Πανεπιστήμιο Case Western Reserve. Από το 2004 είναι Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • του ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ
  • Αυτά, ως προς το βιογραφικό της κ. Λινού. Η οποία είναι “τόσο Harvard”, όσο και ο Σωτήρης Τσιόδρας. Με μια ενδιαφέρουσα πρόσθετη επισήμανση. Υπήρξε και καθηγήτρια του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας.
  • Ως εκ τούτων, γνωρίζει τα περί “επιστημονικής αβεβαιότητας” το ίδιο καλά με τον πρώην φοιτητή της και τώρα συνάδελφό της…
    Την συνεχεια:
  • https://www.libre.gr/epistimonikes-avevaiotites-choris-kr/?fbclidYEypBrsS16w6elt7lExA08RLPMv8
4219881

O Kαθηγητης Ιω. Ιωαννιδης λεει:
Η ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΙΠΗΣ.

O κορυφαίος Έλληνας καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης με τις 266.000 επιστημονικές αναφορές, προέβη σε νέες δηλώσεις σχετικά με τον κορωνοϊό και λύνει το μυστήριο γιατί πέθαναν πολλοί στην Ιταλία, ενώ εξήγησε γιατι το εμβόλιο μπορεί να κάνει χειρότερα τα πράγματα.
Παράλληλα τόνισε πάλι πως η θνητότητα του κορωνοϊού αποδεικνύεται μέσα από μελέτες, πως είναι ίση με αυτήν της εποχικής γρίπης.
«Έχουμε πλέον ισχυρά δεδομένα από πολύ καλές μελέτες χωρών όπως η Ισλανδία, η Δανία, η Γερμανία και μελέτες που κάνουμε στο Στάνφορντ, οι οποίες πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα. Είναι αισιόδοξο αυτό, σε αντίθεση με ό,τι θεωρούσαμε αρχικά ότι είναι ένας ιός με θνητότητα 30 ή έστω 10 φορές μεγαλύτερη της εποχικής γρίπης.
Φαίνεται ότι είναι της ίδιας τάξης. Υπάρχει αισιοδοξία μέσα σε αυτή την τραγωδία ότι πλησιάζουμε σε μια κατάσταση κοντά στη λύση αυτού του επιδημικού κύματος», τόνισε ο καθηγητής μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.
Γιατί ωστόσο ένας ιός με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι υπαίτιος για ολόκληρη πανδημία που έχει «γονατίσει» ολόκληρα εθνικά συστήματα υγείας όπως της Ιταλίας, της Ισπανίας και των ΗΠΑ.
«Η “σφαγή” στην Ιταλία και τη Νέα Υόρκη ήταν “σφαγή” νοσοκομειακών λοιμώξεων. Ερχόταν κάποιος χωρίς κορονοϊό, ενώ το νοσοκομείο είχε κατακλυστεί από τον ιό και γινόταν διασπορά!», ήταν τα λόγια του Ιωάννη Ιωαννίδη, ο οποίος συν τοις άλλοις, αποκαθήλωσε και τη σημασία της εύρεσης εύρεσης εμβολίου:
«Ο λόγος που πεθαίνεις από τον κορωνοϊό δεν είναι αναγκαστικά ο ιός, μπορεί να είναι η απάντηση του ανοσοποιητικού συστήματος στον κορωνοϊό. Το εμβόλιο τονώνει την ανοσοποιητική απάντηση και μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα. Το να περιμένουμε το εμβόλιο για να συνεχίσουμε τη ζωή μας νομίζω ότι είναι τραγικό λάθος».
Για να καταλήξει αναφορικά με το φθινόπωρο: «Πλέον ξέρουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε πώς να τον αντιμετωπίσουμε, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει το φθινόπωρο ή τα επόμενα χρόνια. Όλοι μας μέσα στα επόμενα χρόνια έχουμε πιθανότητα να πεθάνουμε από κάτι, αλλά η πιθανότητα να πεθάνουμε από κορωνοϊό είναι απελπιστικά μικρή».

Αποκαλυψεις για το φιασκο του κορωνοϊου, εμβολια, chip, ατζeντα. DR. RASHID BUTTAR

Read more »

Αν ποτε οι αθεοι κατισχυσουν πληρως εις τον κοσμο, οι συνειδητοι χριστιανοι πρεπει να ειναι ετοιμοι για σταυρο, για μαρτυρια. Αλλ᾽ οσαδηποτε μαρτυρια & αν υποστουν οι χριστιανοι, το τέλος ειναι δοξα. Τον σταυρο ακολουθεi η ανασταση. 2) O KΥΡΙΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ: Για την αγαπη σου Εγω ανεβηκα εις τον Σταυρο. Για την Αγαπη τη δικη μου εσυ τι εκανες παιδι μου;

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 30th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΩΓΜΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ὁλεθρος καὶ σκότος θὰ εἶναι τελικῶς τὸ κέρδος ὅλων τῶν ἀμετανοήτων ἐχθρῶν τοῦ Χριστοῦ καὶ τῆς ἐκκλησίας του.

ΑΛΛΑ σεῖς, ἀγαπητοί μου ἀναγνῶσται, σεῖς ποὺ πιστεύετε εἰς τὸν Χριστό, σεῖς ποῦ σέβεσθε τὰ προστάγματα τοῦ Κυρίου, σεῖς ποὺ ἐκκλησιάζεσθε τακτικῶς, σεῖς ποὺ ἐξομολογεῖσθε καὶ μεταλαμβάνετε τῶν ἀχράντων μυστηρίων, σεῖς ποὺ συγκινεῖσθε ἐπὶ τῆ θέα τοῦ Ἐσταυρωμένου καὶ χαίρετε καὶ ἀγάλλεσθε ἐπὶ τῇ ἀναστάσει αὐτοῦ, σεῖς ποὺ ἔχετε ταπείνωσιν εἰς τὰς καρδίας σας καὶ δὲν ὑψηλοφρονεῖτε, ἀλλ᾽ εὐγνωμόνως δέχεσθε τὸν ζυγὸν τοῦ Κυρίου καὶ προσπαθεῖτε νὰ ἐκτελῆτε τὸ θέλημά του τὸ ἅγιο, σεῖς μὴ φοβεῖσθε! Δὲν ἔφθασε ἀκόμη ἡ ὥρα τοῦ διωγμοῦ. Εἰρηνικὴ περίοδο διερχόμεθα σήμερον. Ἀλλ᾽ ἄν ποτε οἱ ἄθεοι κατισχύσουν πλήρως εἰς τὸν κόσμο, οἱ συνειδητοί χριστιανοὶ πρέπει νὰ εἶνε ἕτοιμοι διὰ σταυρόν, διὰ μαρτύρια. Ἀλλ᾽ ὁσαδήποτε μαρτύρια καὶ ἂν ὑποστοῦν οἱ χριστιανοί, τὸ τέλος εἶνε δόξα. Τὸν σταυρό ἀκολουθεῖ ἠ ἀνασταση. (Ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΠΑΣΧΑ», τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου, ἐκδοση 1988, σελ. 170)

O KΥΡΙΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ:

Για την αγαπη σου Εγω ανεβηκα εις τον Σταυρο. Για την Ἀγαπη τη δικη μου εσυ τι εκανες παιδι μου;

ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ

Τοῦ γέροντος ἡγουμένου τῆς Ἁγίας Παρασκευῆς Μηλοχωρίου
Εορδαίας Πτολεμαϊδος π. Μαξίμου Καραβᾶ

Ὅταν Σὲ βλέπω στὸν Σταυρό
ἐπάνω, καρφωμένον,
γυμνόν, μὰ καὶ αἱμόφυρτον
καὶ ὅλον πληγιασμένον…

Πώς κάθε ἁμαρτία μου
εἶναι καὶ μιὰ πληγή Σου,
ὅπου τὴν ἔκαμα ἐγὼ
στὸ Παντιμο κορμί σου.

Καὶ δῶσε μου μετάνοια,
μετὰ πικρῶν δακρύων,
γιὰ νὰ ἐἀξιωθῶ κι ἐγὼ
τῆε δόξης τῶν ἁγίων.

Αἰσθάνομαι ὅτι ἐγώ σὲ
κάρφωσα, Χριστέ μου ναί, Read more »