Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ’ Category

Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΑΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΝΑ ΔΕΧΘΗ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ & ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ. «ΑΝΑΘΕΜΑ! ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, 100 & ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΘΕΜΑ….» ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΑΚΗ & ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΗΣ. Μικρο Επεισοδιο στο προαυλιο τοῦ ναου, που δεν ἄφησε να ακουστη το διπλο μηνυμα στα αυτια των παραληπτων

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 26th, 2024 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΙΣΤΟΙ τις 25 Μαρτιου 2024 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΩΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ.

Ετσι πλήρωσε ὁ Φλωρινιώτικος λαός τον δεσπότη που προκαταβολικῶς δήλωσε ὅτι θα αφήση ανοικτες τις πόρτες του ναοῦ σε εκείνους που καταπατουν τους Θειους και ἀνθρωπίνους νόμους.

  ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΝΑΟ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ & ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.

ΚΗΔΕΙΟΧΑΡΤΟ της Βουλης των Ελληνων.Μικρο επεισόδιο: Εξω στο προαύλιο του ναοῦ βρέθηκε κάποιο ἄτομο. Δεν εἶχε πολυβόλα και οὔτε εἶχε σκοπό να ανοιξη το στόμα του, για να αποδοκιμάση την φιλοσοδομίτησα βολευτίνα, εἶχε μόνο ἕνα ηχητικό μήνυμα του αγωνιστοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου, που ἔκτισε τον ναό και ἦταν κατάλληλο για ἐκείνη τη στιγμή. Ἦρθε στα χέρια της, κατα Θεία Πρόνοια, ὡς εκ θαύματος, την παραμονή της εορτῆς του Ευαγγελισμοῦ της Θεοτόκου και τῆς Εθνικῆς μας εορτῆς και ἑνοιωσε την ὑποχρέωση να το ἀκούσουν οι ἐνοχοι. Μαγνητοφώνησε κάποια πολύ μικρα αποσπάσματα, -τα παραθέτουμε παρακάτω- και περίμενε στο προαυλιο του ναου, μακριά από την εἴσοδο, ἔχοντας ὅμως την οπτική γωνια της εισοδου. Κάποιοι αστυνομικοί (4, 5 ἄτομα) της Ασφαλειας Φλωρίνης, βλέποντας την να μη μπαινει στο ναό, την πλησίασαν. Τις εκαναν κάποιες ερωτήσεις και ἐπειδή ἐκείνη δεν ἔκρυψε την δυσαρέσκειά της, για την εισοδο της Ζαχαράκης στο ναό, φοβήθηκαν μηπως την αποδοκιμάση κατα την εισοδο. Προσπάθησαν να την απομακρύνουν με ευγένεια, συζητωντας ευγενικά μαζί της. Η απόσταση για να ακουση η βολευτινα τα αναθεματα του Γέροντος αγωνιστοῦ ἱεράρχου, που ἔρχονταν πολύ πιο επικίνδυνα και δυνατά από το ὑπερπέραν εναντιον της, ηταν μεγάλη και δεν ἔφτασαν στα αυτιά της.  Τα δημοσιευουμε ὅμως απομαγνητοφωνημένα για να τα ακουση ὁ ευσεβεῖς Ἑλληνικός λαός, γιατι ηχητικά εἶναι πιο εὔκολο να μας τα κατεβάσουν οι λεγόμενοι δημοκράτες!!!

«Αναθεμα ὄχι μια φορα, ἀλλα 100 φορες ἀναθεμα, 1000 φορες αναθεμα!»

Μήνυμα Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αύγουστινου Ν. Καντιώτου με ημερομηνία 21.2.1971, πολύ έπίκαιρο
Έπεσε στα χέρια μας τήν παραμονή του Ευαγγελισμου

«Αναθεμα ὄχι μια φορα, ἀλλα 100 φορες ἀναθεμα, 1000 φορες αναθεμα! Μπά, αν είναι κανείς εδώ μέσα, που ηρθε γιά πρώτη φορά εδω μέσα θα πῆ: πω,πω, πω, καλά λένε κάποιοι ὅτι ὁ Καντιώτης εἶναι ἕνας ἀνάποδος και ἐξτρεμιστής ἄνθρωπος, που ἀρχίζει τό κήρυγμά του με άναθέματα. Αλλά εγώ αγαπητοί μου, δεν κηρύττω για να αρέσω στον α & στον β δημοσιογράφο. Εγω δεν κηρύττω για να ἀποσπάσω τα χειροκροτήματα ἑνός κόσμου που ἀπομαρύνεται συνεχῶς ἀπό τὸ θἐλημα τοῦ Θεοῦ. Εγω δεν κηρύττω για να εἶμαι ἀρεστῶς εις τις λεγόμενες ταξεις της ανώτερης κοινωνίας. Κηρύττω κατὰ καθῆκον, για τοῦτο ἐπαναλαμβάνω: Ανάθεμα ὄχι μιὰ φορά ἀλλα 1000 φορές.
Μπᾶ! ἀνάθεμα; Δέν τό λέω ἐγώ ἀγαπητοί μου, το λέει κάποιος που όλοι εμείς οι δεσποτάδες και παπάδες ἂν μαζευτουμε δεν κάνουμε το νυχάκι του…. Τό λέει ἕνας που δεν επέταξε σαν τους πυραύλους ἐπάνω στα φεγγάρι, ἄλλα ἐπέρασε μέχρι τρίτου οὐρανοῦ και «ηκουσε ἄρηττα ρήματα ἅ ουκ εξόν ἀνθρώπω λαλῆσαι». Τό λέει το ἀνάθεμα ὁ Ἀπόστολος Παῦλος…. Πού το λέει ὁ ἀπόστολος Παῦλος;… (διαβᾶστε Γαλάτας α,8). Το φωνάζουν οι Ἀπόστολοι. Το φωνάζει ἡ Α´ Οικουμενική Σύνοδος, το φωνάζουν οἱ 7 Οικουμένικαι Σύνοδοι. Το φωνάζει το Συνοδικό που θα διαβάσουμε την Α´ Κυριακή των νηστειῶν, την Κυριακή τῆς Ὀρθοδοξίας…. Χρειάζεται μία ηρωϊκή Ἐκκλησία. Χρειάζεται μιά ἱεραρχία ηρωϊκή, του ἀναστήματος των ἁγίων Πατέρων ἡ ὁποῖα να εξεσφενδονίση τον κεραυνό και να πῃ: Ανάθεμα…, Ανάθεμα μασώνοι, ἀνάθεμα χιλιασται. Το ὅπλο αυτό σημερα δεν χρησιμοποιεῖται. Εὰν το ὅπλο αὐτό ἐφαρμόζετο… Read more »

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ & Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ. Ο ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ & Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ AΠO THN EKKΛHΣIA. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ & ΑΦΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 26th, 2023 | filed Filed under: IOYΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ & Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ

Απόσπασμα ομιλίας του αληθινου ορθοδοξου επισκόπου από τις 24.12.1989

Ο ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ & Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΤΙΣ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ & ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ
_____________________

__________

Σχολιο κατω απο το βιντεο: «Αθάνατε πατέρα μας, μέγιστε των Αρχιερέων, ισάξιε του αγίου Ιω. του Χρυσοστόμου, παρακαλούμε θερμά για την μέριμνα σου σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε!!! Ρίγη σκορπούν οι θεόπνευστες ομιλίες σου!!! Πόσο πολύ μας λείπεις!!! Ευχαριστώ τον Θεό που σε γνώρισα!»

50751374unled13

  • Ο απαραδεκτος Ιουστινος Μπαρδακα, που εδινε ρευμα από τον προφητη Ηλία του χωριοῦ  του, στα Σκοπιανά συγκροτηματα για να κάνουν την προπαγάνδα, εδωσε  συνέντευξη που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην εβδομαδιαία εφημερίδα ΗΧΩ Φλώρινης το 2010  Δικαιολογει τις φωτιες και λέει την δική του βλακεία, που ο φιλος του ο δημαρχος Γιαννακης κανει αγωνα, προπαγανδίζοντας το ειδωλολατρικό εθιμο ως χριστιανικό!!!

https://echoflorina.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BEE%BD%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%B1/

Τετοιους κάνουν δεσποτάδες!!! Ακουστε τη συνεντευξη του!!!!!!:

Οι δικές μας οι «Φωτιές» είναι ένα έθιμο που οι ρίζες του χάνονται στο χρόνο και που κάποτε η Εκκλησία τις πολέμησε.

  • Η Εκκλησία δεν πρέπει να απορρίπτει, ούτε να πολεμάει αυτό που ήταν μέσα στη ζωή των ανθρώπων. Θα ήταν πολύ βάρβαρο, απάνθρωπο και πολύ αψυχολόγητο, κάτι τέτοιο. Τι έκανε όμως; Τους έδωσε άλλο νόημα. Άλλο περιεχόμενο. Αυτό που εξυπηρετούσε παλαιότερα το μύθο, τώρα εξυπηρετεί την αλήθεια. Ο ίδιος ο λαός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ο λαός έχει τεράστιες δυνάμεις μέσα του και βρίσκει τις λύσεις. Εδώ στη Φλώρινα, τώρα πια, κανείς δε λέει ότι τα Χριστούγεννα οι φωτιές ανάβουν για να τιμήσουν το θεό Ήλιο. Αντιθέτως, λένε ότι ανάβουν τις φωτιές για να ζεστάνουν το Χριστό. Και είναι μία πράξη ευλαβείας. Η Εκκλησία έχει την υποχρέωση να μην ξεριζώνει απότομα και να δημιουργεί πληγές, αλλά να μπολιάζει. Όπως ακριβώς γίνεται με ένα
    αγριόδεντρο που το μπολιάζεις και ημερεύει και καρποφορεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ & ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 340/9-12-1979, ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ

https://www.vimaorthodoxias.gr/theologikos-logos-diafora/o-makaristos-florinis-avgoustinos-kai-ta-atopa-pro-ton-christougennon/

ΣΧΟΛΙΑ: Στο αρθρο: «ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ, ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ.. . 2) ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ…! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ! – Ο ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ & TA KAΛA & TA ΛAΘH ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ www.pemptousia.gr & ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 20th, 2023 | filed Filed under: IOYΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ: 1ο Της Ανδρονίκης Καπλάνογλου, στο αρθρο: ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ, ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ.. . 2) ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ…! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ! – Ο ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ & TA KAΛA & TA ΛAΘH ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ www.pemptousia.gr & ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Και 2ο σχολιο αγανακτισμενου αναγνωστη:

Σχολιο 1ο Ο Καλαμαριας Ιουστινος Μπαρδάκας ειναι ο ποιο ακατάλληλος για να βαζει στο στόμα του τον αγωνιστη Μητροπολίτη Φλωρινης Αυγουστινο Καντιωτη, γιατι: Δεν σεβάστηκε αυτός και ο περιγυρός του τα τίμια Γηρατεια του αγωνιστου ιεράρχου. Για να πάρη σειρά αυτος και ο γέροντάς του Θεόκλητος, συνεργαστηκε με όλους τους διαβόλους, που έστησαν ολόκληρη επιχείρηση 5 χρόνια, για να τον αναγκάσουν σε οικειοθελη παραιτηση. Τον παρουσίασαν οτι δεν επικοινωνουσε με το περιβάλλον του, λογω γηρατος! Ακουστε, με πόση ὰνεση υπαγορεύει προλογο σε βιβλίο μου, δυο χρόνια μετά την παραίτησιν του.

___________

___________

Ο Γεροντας, παρα τις πιεσεις και το βαρύ σταυρο του, δεν παραιτουνταν, γιατί δεν τους ειχε καμμια εμπιστοσύνη. Και όπως φανηκε, δεν ειχε άδικο, γιατι δεν κράτησαν τιποτε απο την ορθοδοξη αγωνιστικη γραμμη του γενναιου ιεραρχου. Εξ αλλου, γι` αυτο τους εκαναν δεσποταδες. Τετοιους θέλει το σύστημα. Δεν αντεδρασαν στην ελευση του Πάπα στην Ελλάδα, ενω ο π. Αυγουστινος, αν και υπο παραιτηση, αντεδρασε. Στο Κολυμπάρι που αναγνωριστηκαν ολες οι αιρεσεις εκκλησιες το βούλωσαν. Για την αναγνωριση της ψευτο- ορθοδοξης εκκλησιας της Ουκρανιας, με τους αχειροτονητους γκαραγκιοζιδες παπάδες και δεσποταδες, αφου το ειπε  ο Βαρθολομαιος, εκαναν την κολοτουμπα τους! Για τους φρικτους διωγμους της κανονικης Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας τσιμουδιά! Εγινε υπάλληλος της αθεας κυβερνησης επι κορωνο, τα ιδια κάνει και με την διαφήμιση των νέων ταυτοτητων. Την φάτσια του την αγιογράφησε στους τοιχους του ναου, όταν υποδεχθηκε τον πατριαρχη, τι άλλο θελει; Τι σχεση εχει αυτος με τον π. Αυγουστινο και τον βάζει στο στόματα του; Και τα καλά που λέει τα μισοξέρει και αδικη την ιστορία του Γέροντα.

Σχολιο 2ο αναγνωστου:

Διαβασα το άρθρο:  Ο ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ & TA KAΛA & TA ΛAΘH ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ www.pemptousia.gr  Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να μιλάει αυτός για την προσωπικότητα του π. Αυγουστίνου, ενός Αγίου Ιεράρχου της Εκκλησίας του Χριστού; Με ποιο δικαίωμα και ποιος του ζητάει αυτουνού να βγαινει πυκνά συχνά και να μιλάει για τον π. Αυγουστίνο, σαν να είναι ο Μπαρδάκας ο «έξπερτ» ο «παντογνώστης» ο «εμπειρογνώμονας» για τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες του βίου πολιτείας και διδασκαλίας του π. Αυγουστίνου (Λες και εχει ανάγκη ο γίγαντας, ο ατλας ο π. Αυγουστινος για την υπεράσπιση του Ιουστίνου)…;!

Όπως είπες και εσυ, όντως σου έρχεται αηδία από τα «καλά και άγια» που λέει για τον π. Αυγουστίνο, γιατί μόλις πει κάτι υπέροχο και αληθινό για την προσωπικότητα του π. Αυγουστίνου, αμέσως μετά τον βγάζει φοβιτσιάρη! Σε προηγούμενες δηλώσεις/εκπομπές του στη Βέροια θυμάμαι,  μόλις εστιάζει την προσοχή του ακροατηρίου στην όντως οσιακή και ασκητική μορφή του π. Αυγουστίνου, αμέσως μετά, μετέθεται την προσοχή του ακροατηρίου στο «έκανε λάθη ο π. Αυγουστίνος, είπαμε ότι έκανε λάθη και μάλιστα πολλά λάθη ο π. Αυγουστίνος»…
Πρώτον, ποιος είσαι εσυ που κρίνεις τα λάθη των άλλων και μάλιστα ενός φωτισμένου Αγίου αγωνιστού ακούραστου αφοσιωμένου ιεράρχου, όσο κανείς άλλος;;;!!! Read more »

Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος Καντιωτης: «Παναγιωτατε, πιες το αιμα των Ορθοδοξων!» 1) Ο Ζελενσκι στο Φαναρι! 2) Το Φαναρι αναψε πρασινο φως στην Ουκρανια: ”Αγανακτισμενοι”, ναζιστες & αστυνομια εισεβαλαν σε ναο, την ωρα της Θειας λειτουργιας στην πολη Neteshin & κατελαβαν βιαια την εκκλησια! ΒΙΝΤΕΟ 3) Ουκρανικο «αυτοκεφαλο»: Ἕνας ἀποκαλυπτικος διαλογος (Πρωτοπρεσβ. Ἀναστ. Γκοτσοπουλου)

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 13th, 2023 | filed Filed under: ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Πηγε στην Κωσταντινουπολη ο Ζελενσκι για να βρῆ έναν μεγαλοσχημο, υποτακτικο της παγκοσμιοποιησης & να θεριση τους Ορθοδοξους

https://dimpenews.com/2023/07/08/%ce%bf-0%ce%bf%cf%86%ce%ac%cf%83%ce%b9/

589345584235671765gogba

Το Φανάρι άναψε το πράσινο φως, Ουκρανία: ”Αγανακτισμένοι”, ναζιστές και αστυνομία εισέβαλαν σε ναό κατά τη λειτουργία στην πόλη Neteshin βιαιοπράγησαν και τραμπούκισαν επίσκοπο, ιερείς  και πιστούς και κατέλαβαν βίαια την εκκλησία! ΒΙΝΤΕΟ

https://dimpenews.com/2023/07/10/%cf%84%ce%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af/

589345584235671765gogba

Πρωτοπρεσβύτερος
Ἀναστάσιος Γκοτσόπουλος
φημέριος Ἱ. Ν. Ἁγ. Νικολάου Πατρῶν
τηλ. 6945-377621, 
email : agotsopo@gmail.gr

Πάτρα 12 . 7 . 2023

Ουκρανικο «αυτοκεφαλο»:

Ἕνας ἀποκαλυπτικος διαλογος

Pieς to aima adelfου σουΚατά τήν τελευταία φάση τῆς προετοιμασίας τῆς λεγομένης «Ἁγίας καὶ Μεγάλης Συνόδου» (Κρήτη, Ἰούνιος 2016) πραγματοποιήθηκε ἀπό 21-27.1.2016 στό Ὀρθόδοξο Κέντρο τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου στὴ Γενεύη τῆς Ἐλβετίας Σύναξη τῶν Προκαθημένων τῶν Αὐτοκεφάλων Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν.

Τὰ πρακτικὰ τῆς Συνάξεως αὐτῆς ἐκδόθηκαν στὸν τόμο, Γραμματεία ἐπὶ τῆς Προπαρασκευῆς τῆς Ἁγίας καὶ Μεγάλης Συνόδου, Σύναξις τῶν Προκαθημένων τῶν Ἁγιώτατων Ὀρθόδοξων Αὐτοκεφάλων Ἐκκλησιῶν, Πρακτικὰ-Κείμενα, ἒκδ. Ἀποστολικῆς Διακονίας τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, Ἀθήνα 2021, σσ. 542. Read more »

Επεισοδιακη η δικη στην Φλωρινα στις 6.4.2023, του Σωματειου, με την επωνυμια «Κεντρο Μακεδονικης γλωσσας στην Ελλαδα». Διεκοπη προσωρινα. Το σωματειο δεν εχει ακομα εδρα, & διευθυνση στην Ελλαδα & όμως αναγνωριστηκε επισημο!!! Η ντοπια γλωσσα, παλαιοτερα ηταν η Βουλγαρικη, γιατι εκεινοι ήταν συμμαχοι των Γερμανων & ανοιγαν σχολεια, δινοντας ρουχισμο & σιταρι στα παραμεθορια χωρια. Σημερα ελαχιστοι την ομιλουν. Η γλωσσα όπως ακουστηκε είναι μόνο προφορικη. Δεν έχει αλφαβητο, συντακτικο & γραμματικη. Θα την διδασκουν οπως φανηκε σκοπιανοι δασκαλοι, με σκοπιανη γραφη, δηλαδη προπαγανδα με υπογραφη των δικαστηριων μας;

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 7th, 2023 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επεισοδιακη η δικη του «Σωματειου», στα δικαστηρια της Φλωρινας στις 6.4.2023, με την επωνυμια «Κεντρο Μακεδονικης γλωσσας στην Ελλαδα.

ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ,
ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛ. ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ..Αποδείχθη ότι το Σωματειο δεν διαθέτει ακόμα κάποια συγκεκριμένη έδρα, κάποια διεύθυνση και όμως βγήκαν αποφάσεις υπέρ του ανύπαρκου σωματείου!!!
Ζήτησε ο σκοπιανός δικηγόρος, να εξεταστεῖ ως μάρτυρας ένα μελος του Δ.Σ. του σωματείου του, χωρίς να το πῆ στην εισαγγελέα. Ορκίστηκε και άρχισε να αγορεύει. Κάποια στιγμή το αντιλήφθηκε η εισαγγελέας και έκανε παρατήρηση στον δικηγόρο, γιατί είναι διάδικος και δεν είχε δικαίωμα να εξεταστεῖ σαν μάρτυρας. Δικαιολογήθηκε εκείνος ότι πριν 7 μέρες έγιναν οι εκλογές και μπερδεύτηκε.
Αυτος ήταν απλός χωρικός της περιοχής, και φαίνεται, ότι τον είχε για πιο έξυπνο από τους άλλους τους δικούς του, που είχαν καταλάβει όλα τα καθισματα του ακροατηρίου, γι᾽αυτό παρακάλεσε την εισαγγελέα να πῆ δυο λόγια σαν κάτοικος της περιοχῆς.
Κάποια στιγμή αυτός, απευθύνθηκε στον Φλωρινιώτη δικηγόρο που νωρίτερα είπε ότι ήρθαν οι γονείς του απο το Μοναστήρι στη Φλώρινα και άκουγε από μικρός να μιλοῦν αυτή την ξένη γλώσσα και όταν ρωτουσαν τους ντοπιους, τι γλώσσα είναι αυτή, απαντοῦσαν Βουλγάρικη. Απευθύνθηκε λοιπόν σε αυτόν και του είπε: Ήρθατε έσεις από το Μοναστήρι στη Φλώρινα για να μας πάρετε τα χωράφια μας. Γέλασε ο δικηγόρος με την αφέλεια του, να ομολογήσει, οπως φανηκε, τους σκοπους του Σωματείου του.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ,
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΟΥΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ

Στην ερώτηση τοῦ Ελληνα Μακεδόνα δικηγόρου στην γλωσσολογο τους: Ποια γλωσσα θα διδάξετε στα σχολεια, αφου η ντόπια, που κάποτε την ἔλεγαν Βουλγαρική είναι μόνο προφορική και δεν έχει ούτε συντακτικό ούτε γραμματικη ούτε έχει δικό της αλφάβητο; Και ποιους δασκάλους θα φέρετε, να την διδάξουν, από την Βούλγαρια ή απο τα Σκόπια; Φυσικά φάνηκε από τα Σκόπια. Δηλαδή θα μαθουν την δική τους γλώσσα με σλαβικό αλφαβητάριο και θα την προπαγανδίσουν επίσημα ως Μακεδονική!!! Read more »

Ανοικτη επιστολη του επισκοπου Αμβροσιου στον Τατσοπουλο, υβριστη της Υπεραγιας Θεοτοκου 2) Διορθοδοξη δυσαρεσκεια για τον αποθανοντα αρχιεπισκοπο Κυπρου (Του πρωτοπρεσβυτερου Θεοδωρου Ζηση)

author Posted by: Επίσκοπος on date Νοέ 18th, 2022 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, Ομιλ. π. Θεοδ. Ζήση

Νο 6 ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ, ΣΤΟΝ Π. ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ, ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Πατηστε τον τιτλο και διαβαστε το αρθρο σε pdf

fb76bf1

Διορθοδοξη δυσαρεσκεια για τον αποθανοντα αρχιεπισκοπο Κυπρου

Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Ζήσης
Ὁμότιμος Καθηγητὴς Θεολογικῆς Σχολῆς Α.Π.Θ.

Ἦταν ὄντως συμπαθὴς καὶ ἀνοικτὸς στὴν ἐπικοινωνία μὲ τὸν κόσμο ὁ ἀποθανὼν ἀρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β´. Δὲν ἦταν οὔτε σπουδαῖος θεολόγος οὔτε πνευματικὸς καθοδηγητής. Ἦταν ὅμως μεγάλος πατριώτης καὶ καλὸς διοικητής. Ἀναδιοργάνωσε διοικητικὰ τὴν μικρὴ ἐκκλησία τῆς Κύπρου καὶ ὑποστήριζε ἀταλάντευτα καὶ μὲ σθένος τὴν ἀκεραιότητα τῆς μεγαλονήσου καὶ τὴν ἐξάλειψη τῶν κακῶν συνεπειῶν τῆς διχοτόμησης ἀπὸ τὴν τουρκικὴ εἰσβολὴ τοῦ 1974. Read more »

Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος, στις 7-6-1981 ελεγε: Θα δητε αντι του θρησκευτικου μαθηματος να εισαχθη το μαθημα της σεξουαλικης αγωγης στα σχολεια. 2) Στο νηπιαγωγειο (19) των Χανιων το 2017, εκαναν μαθημα σεξουαλικης αγωγης, σε νηπια 4-5 ετων!!! Μηνυθηκαν απο τον πατερα ενος νηπιου & οι ενοχοι κηρυχθηκαν αθωοι!!! Δειτε πως λειτουργουν, τα προσωπα του παρακρατους!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 6th, 2022 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Ο Μητροπολίτης Φλωρινης Αυγουστίνος Καντιώτης, στις 7-6-1981, στην Αθηνα έλεγε

Ὦ πατριδα, που καταντησες!

Δὲν διδάσκεται πλέον στὰ σχολεῖα ο Βασίλειος, ο Γρηγόριος, ο Χρυσόστομος. Τί λένε· Ἔξω τὰ κείμενα τῶν πατέρων!… Καὶ θὰ δῆτε, ὅτι ἀντὶ τοῦ θρησκευτικοῦ μαθήματος θὰ εἰσαχθῇ τὸ μάθημα τῆς σεξουαλικῆς ἀγωγῆς στα σχολεία. Ἔτσι ὡς μόνη παρηγορία θὰ μείνῃ τὸ κατηχητικὸ σχολεῖο.

589345584235671765gogba

Και διαβαστε το παρακάτω άρθρο, για να δείτε, πως επαληθεύονται τα λόγια του αγωνιστου ιεράρχου!  Νηπιαγωγοί έκαναν μάθημα σεξουαλικής αγωγής σε νήπια 4-5 ετων και τους μήνυσε ο πατέρας ενός νηπίου

https://armagedon2020.blogspot.com/2022/06/to.html

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ  ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ  TO ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

Διαβάστε και τα παρακάτω λόγια του αγωνιστου αδελφου, που δημοσίευσε το άρθρο

 Από το 2017 που ξεκίνησε η αποκάλυψη αυτού του παρακράτους στα Χανιά με το «μάθημα» γεννητικών οργάνων που έκαναν στα νήπια, έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα κατά αυτού του παρακράτους, με σκοπό να προστατέψουμε τα παιδιά και πολλοί από σας είσαστε συμπαραστάτες σε αυτόν τον αγώνα και είχατε βοηθήσει με δημοσιεύσεις των άρθρων, να ενημερωθούν οι Έλληνες και αυτό συγκράτησε την ορμή των παρακρατικών και «φρέναραν» τα παράνομα «μαθήματα» που γίνονταν εν αγνοία των γονέων ή με εξαπάτησή τους.

Η μεθοδευμένη όμως αθώωση των «Νηπιαγωγών» ανοίγει «άλλους δρόμους» στο παρακράτος, η οποία όπως αποκαλύπτω έγινε με  πλαστά έγγραφα και έχω πολύ περισσότερα στην κατοχή μου, αφού έχω τις δικογραφίες στα χέρια μου, όπως έχω και τα γνήσια του υπουργείου και του παιδαγωγικού Ινστιτούτου, που δεν προβλέπουν φυσικά τίποτα τέτοιο.

Υπάρχει ένας φανερός πόλεμος κατά των παιδιών και της ελληνικής κοινωνίας και αυτός ο πόλεμος πρέπει να έχει ΕΝΑΝ νικητή και ο νικητής να είναι η ΈΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ και η Ελληνική Κοινωνία. Read more »

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝHΤΑΙ ΜΑΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: «Εκλεγουμε υπουργους, πρωθυπουργους, προεδρους δημοκρατιας, αλλα αυτοι ολοι ιδιοι ειναι, μονο στο χρωμα της γραβατας διαφερουν. Δεν υπηρετουν τον λαο που τους εκλεγει, αλλα τις ξενες σκοτεινες δυναμεις, που μισουν την ΕΛΛΑΔΑ!!! (Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος)

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 28th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝHΤΑΙ ΜΑΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ

ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

idia komata me alles grabates(Ὁ ἀγωνιστής, Ὀρθόδοξος Ἕλληνας ἱεράρχης π. Αυγουστῖνος Καντιώτης εἶχε πολὺ ψηλὰ τὸ Δημοκρατικὸ πολίτευμα. Ἕναν κυβερνήτη παραδέχονταν, τὸν Καποδίστρια. Γιὰ τοὺς σημερινοὺς πολιτικοὺς ἔλεγε:)


«Λόγῳ τῆς μεγάλης μου ἡλικίας, ἔζησα κάτω ἀπὸ ὅλα τὰ καθεστώτα, δικτατορικά, δημοκρατικά, βασιλικά και διαπίστωσα ότι όλοι οι πολιτικοί μας είναι ίδιοι, μόνο γραβάτα αλλάζουν. Αλλοι φορούν γαλάζια γραβάτα, άλλη πράσινη, άλλη κόκκινη και άλλη μαύρη».
Ο σεβάσμιος ἱεράρχης σε μια σύναξη, για να δείξει οτι βρισκόμαστε υπό ξένη κατοχή στην Ελλάδα, ελεγε: «Εκλέγουμε υπουργους πρωθυπουργούς, προέδρους δημοκρατίας, αλλά αυτοί δεν υπηρετούν τον λαό, που τους εκλέγει, αλλά τις ξένες σκοτεινές δυνάμεις, που μισοῦν την  ΕΛΛΑΔΑ!!!»

Read more »

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ: «Οι σκοτεινες δυναμεις θα κλονισουν ολα τα καθεστωτα, ειτε δεξια ειτε αριστερα ειτε κεντρωα. Θα τ᾽ απαξιωσει στα ματια του λαου. Θα επικρατησουν κακοποια στοιχεια. Θα δημιουργηθη αναρχια παγκοσμια & μεσα απο το κλιμα αυτο της αναρχιας θα εκπηδηση ο Αντιχριστος. Αυτος θα ειναι ο παγκοσμιος δικτατωρ. (Τα πειθηνια οργανα των σκοτεινων δυναμεων, που βρισκονται στην Ελληνικη βουλη εκαναν προβα: Προβαλλαν & καταχειροκροτησαν τετοια τερατα στην βουλη, τους νεοναζι της Ουκρανιας!!!)

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 12th, 2022 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Οι μασκες της επαναστασης. PAUL MOREIRA. (με ελληνικους υπoτιτλους)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΓΑΛΛΟΣ δημοσιογραφος Paul Moreira, μετα απο ερευνα, σχετικα με τα γεγονοτα που εχουν συμβει στην Ουκρανια το 2014!

Οι μασκες της επαναστασης. PAUL MOREIRA. (με ελληνικους υπoτιτλους)

_________

_________

Κέντρο Επιστημονικών & Κοινωνικών Πρωτοβουλίων

Ένα ντοκιμαντέρ – έρευνα του γάλλου δημοσιογράφου Paul Moreira σχετικα με τα γεγονότα που εχουν συμβεί στην Ουκρανία το 2014! Η προβολή ταινίας στη Γαλλία εχει προκαλεσεί θύελλα αντιδράσεων των επίσημων αρχών του Κιέβου. Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην μεταφράση και την προβολή του εργου στα ελληνικά!

 589345584235671765gogba

ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ & ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

  • ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΝΕΠΥΘΗΜΗΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΕΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΑΝ & ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;

Ας προσέξουν τί εἶπε ὁ αγωνιστὴς ἱεράρχης Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης πριν ἀπὸ 45 χρόνια σε κύκλο ανδρῶν ερμηνεύοντας τὴν Β΄ Θεσσαλονικῆς ἐπιστολή. Τὰ λόγια του εἶναι ἀπομαγνητοφωνημένα. Ὑπάρχουν και ηχητικά.

«Ἔρχεται ἡ ἀναρχία. Αὐτὸ ἐπιδιώκουν οἱ σκοτεινὲς δυνάμεις. Θὰ κλονίσουν ὅλα τὰ καθεστῶτα, εἴτε δεξιὰ εἴτε ἀριστερὰ εἴτε κεντρῷα, θὰ τ᾽ἀπαξιώσουν στα μάτια τοῦ λαοῦ, γιὰ νὰ φέρουν τὴν ἀναρχία.
Τί θὰ πῇ ἀναρχία; Ἂς ὑποθέσουμε, ὅτι αὐτὴ τὴν ὥρα δὲν ὑπάρχει στρατός, δὲν ὑπάρχει χωροφυλακή, δὲν ὑπάρχει καμμιά ἐξουσία. Φαντάζεστε τί μπορεῖ νὰ γίνῃ; Θὰ ἐπικρατήσουν ἀμέσως τὰ ἄτακτα στοιχεῖα. 30, 40, 50, τὰ πλέον ἀπίθανα ἄτομα, θὰ ἔρθουν ἐπάνω στὴν ἐπιφάνεια καὶ θὰ δημιουργήσουν μιὰ χαώδη κατάστασι. Θὰ στήσουν στὴν πλατεῖα καρμανιόλα καὶ θὰ κόβουν κεφάλια, ἐν ὀνόματι κάποιας ἀγνώστου δυνάμεως. Θὰ πέσουν, λοιπόν, τὰ καθεστῶτα καὶ θὰ δημιουργηθῇ μιὰ ἀναρχία παγκόσμια. Θὰ γίνῃ αὐτὸ ποὺ ἐπιδιώκουν οἱ σκοτεινὲς δυνάμεις. Καὶ μέσα στὸ κλῖμα αὐτὸ τῆς ἀναρχίας θὰ ἐκπηδήσῃ ὁ ἀντίχριστος. Αὐτὸς θὰ εἶναι ὁ παγκόσμιος δικτάτωρ. Βλέπουμε σήμερα την ἀναρχία νὰ ἐπεκτείνεται.

Read more »

Συγκλονιστικη καταθεση του διασημου Ιατρου Vladimir Zelenko στο Δικαστηριο Ραβiνων της Ιερουσαλημ… (Οσα λεει ο γιατρος του Προεδρου Donald Trump, του…) 2. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΑΝ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ & ΠΑΘΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. 3) «ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΝΤΑ (;) ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ» και ανταπαντησις.

author Posted by: Επίσκοπος on date Νοέ 2nd, 2021 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

Συγκλονιστικη καταθεση του διασημου Ιατρου Vladimir Zelenko στο Δικαστηριο Ραβiνων της Ιερουσαλήμ… ?

Δειτε το βίντεο

https://www.brighteon.com/b55bf01f-ddd6-4903-84e8-829d63b4f6ae

Όσα λέει ο γιατρός του Προέδρου Donald Trump, του Rudy Giulliani, του Προέδρου της Βραζιλίας Jair Bolsonaro και του Υπουργού Υγείας του Ισραήλ Yaakov Litzman, είναι συγκλονιστικά.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Θεωρώ ότι με το παραπάνω βίντεο ολοκληρώνουν την αναζήτηση του θέματος του εμβολιασμού. Βρισκόμαστε πλέον στις δαγκάνες του θανάτου. Σώστε τουλάχιστον τους νέους και τις Ένοπλες Δυνάμεις

Με τα θερμότερα συλλυπητήρια
Στέργιος Σμυρλής

9a150f5deb69

 ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

Ἀπό βιβλίο τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου
Οἱ σημερινοὶ ἱερεῖς & ἀρχιερεῖς στὰ ζύγια τοῦ ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ, σελ. 10
Ἠχητικά: https://youtu.be/uEhydCZ8pLI

Ὁ ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλὸς εἶπε δυὸ προφητεῖες γιὰ μᾶς τοὺς ῥασοφόρους, γιὰ μᾶς ποὺ κρατοῦμε τὸ ῥάσο ἀνάξια πάνω στὶς πλάτες μας. Τί εἶπε; ὅτι·
α΄) Θὰ παύσῃ ἡ ἁρμονία μεταξὺ τοῦ κλήρου καὶ τοῦ λαοῦ…..
Θά ᾽ρθουν χρόνια κατηραμένα, εἶπε ὁ Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός, ἡ ἁρμονία αὐτή, ποὺ ὑπάρχει μεταξὺ τοῦ κλήρου καὶ τοῦ λαοῦ, δὲν θὰ ὑπάρχῃ πιά. Ὁ λαὸς θὰ εἶνε ἐναντίον τοῦ κλήρου.
Καὶ νά τὰ χρόνια αὐτά… Δὲν ὑπάρχει, δὲν ὑπάρχει στόμα, ποὺ νὰ μὴ κατηγορῇ τὸν παπᾶ, ποὺ νὰ μὴ κατηγορῇ τὸν δεσπότη του. Μὰ εἶνε ὅλα ἄδικα; Δὲν εἶνε ὅλα ἄδικα. Ἔχει δίκιο ὁ λαός, ἔχει δίκιο ὁ λαὸς ὁ Ἑλληνικὸς νὰ καταφέρεται ἐναντίον τῶν ἱερέων του, ἐναντίον τῶν ἀρχιερέων του, ἐναντίον τοῦ κλήρου του, διότι ὁ κλῆρος δὲν ἐφάνη ἀντάξιος τῶν παραδόσεων του, τῆς ἱστορίας του, τῆς θυσίας του, τῶν ἀγώνων του, τοῦ Εὐαγγελίου. Ἔχει δίκιο, τὸ εἶπε ὁ Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός, θά ᾽ρθῃ μέρα ποὺ θὰ πιάσουν τὰ ξύλα οἱ Χριστιανοὶ νὰ καταδιώκουν καὶ παπᾶδες καὶ δεσποτάδες.
Αὐτὰ τὰ εἶπε ὁ Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός, δὲν τὰ λέγω ἐγώ, δὲν τὰ λέγω ἐγώ. Εἶπε, ὅτι θὰ παύσῃ ἡ ἁρμονία μεταξὺ τοῦ κλήρου καὶ τοῦ λαοῦ…

9a150f5deb69

 + Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Ἐν Αἰγίῳ τῇ 1η Νοεμβρίου 2021

2α ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ήτοι ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ

Πρός τόν Σεβασμιώτατον
Μητροπολίτην Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΝ

ΘΕΜΑ: Δημοσιοποίησις της προς με απαντήσεώς Σας με ημερομηνίαν 29/10/2021 και με τίτλον:
«ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΝΤΑ (;) ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ» (βλ.

orthodoxatemata.blogspot.com /2021/blog-post_919. html?m=1)
και ανταπάντησις.

************

Σεβασμιώτατε καί Ἀγαπητέ μοι ἐν Χριστῷ Ἀδελφέ, Read more »

Ο ΨΕΥΤΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ (ερευνα) 2) ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : “ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ !! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΤΩΝ 4.311 ΣΕΛΙΔΩΝ – & ΟΧΙ ΜΟΝΟ… 3) ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 15 – Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΣ – ΣΥΝΕΧΕΙΑ(2) 4) Σαφες μηνυμα στον Βαρθολομαίο απο το Κιεβο (Φωτογραφίες) 5) Ο μεγαλος Προδοτης ΚΟΥΛΗΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 27th, 2021 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Σαμποταρουν τα Ελληνικα Ταχυδρομεια, εσωθεν; Παραθετουμε στοιχεια & φωτογραφικο υλικο. Ας αναζητησουν και ας αποβάλλουν απο το σωμα τους τα ανθελληνικα αυτα υποκειμενα, οσο ψηλα ή χαμηλα και αν βρισκονται, πριν τα διαλύσουν. Κρατουν τα δεματα με αντικαταβολες, πιθανον, στον τοπο προορισμου, χωρις να τα παραδωσουν στους παραληπτες ή να τους στειλουν ειδοποιητηριο & τα επιστρεφουν στον αποστολεα ως αζητητα ή ακομα και ως αποβιωσαντα!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 5th, 2021 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Σαμποταρουν τα Ελληνικα Ταχυδρομεια, εσωθεν;

επιστραφεντα ως αζήτητα μικρΘα κατατεθουν στο ταχυδρομειο στοιχεία & φωτογραφικο υλικο. Ας αναζητησουν και ας αποβάλλουν απο το σωμα τους τα ανθελληνικα αυτα υποκειμενα, οσο ψηλα ή χαμηλα και αν βρισκονται, πριν τα διαλύσουν. Κρατουν τα δέματα με αντικαταβολές. Που; Πιθανόν, στον τοπο προορισμου τους, ή σε κάποιο αλλό χωρο, χωρις να τα παραδωσουν στους παραληπτες και χωρίς νά τους στείλουν, εστω και ένα ειδοποιητήριο!!!  & τα επιστρέφουν στον αποστολέα ως αζήτητα ή ακομα και ως αποβιωσαντα!!!

Σωρεία δεμάτων με αντικαταβολές επιστρέφονται στον αποστολέα ως αζήτητα ή και ως αποβιώσαντα, το 2021. Επιστρέφουν ως αζήτητα,  χωρίς να ειδοποιηθούν οι παραλήπτες!!! 

Δέμα με παραλήπτη κοπέλα από τον Πύργο Ηλείας επέστρεψε στον αποστολέα με την ένδειξη απεβίωσε!!! Ποιοι κάνουν αυτές τις βρωμοδουλειές στα Ελληνικά Ταχυδρομεία; Ασφαλώς κάποιοι από μέσα, εκτελώντας εντολές με το αζημίωτο! Γιατί; Αυτοί γνωρίζουν, αλλά και εμείς καταλαβαίνουμε. Ξεπουλήθηκε όλη η χώρα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα μείνουν όρθια;

Υπάρχουν παντου ασυνείδητοι, που και την μάνα τους πουλάνε, αν τους τάξουν θέσεις και χρήματα, αλλα ας μη βιάζονται, ο Ιουδας δεν πρόλαβε να χαρη τα 30 αργύρια της προδοσίας του

Τα αποδεικτικά στοιχεία, με φωτογραφικό υλικό, θα κατατεθούν στο ταχυδρομείο του αποστολέα, μαζί με κάποια δέματα που επιστράφηκαν, χωρίς να ειδοποιηθούν οι παραλήπτες.

Παλαιότερο περιστατικό στο Ταχυδρομείο της Κοζάνης. Ο κ. Αναγνωστόπουλος, από το Τάμα του Έθνους, έστειλε δωρεάν ακριβούς χάρτες με αφίσες για τα 200 χρόνια (25.3.1821 – 25.3.2021) της Εθνικής παλιγγενεσίας. Επειδη έβλεπε αδικαιολόγητες επιστροφές, έστειλε και σε μας μήνυμα, για να παραλάβουμε το δέμα. Τον ενημερώσαμε ότι Read more »

Συμβουλη Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου: Να το θυμαστε & γραψατε το: Εαν ειστε δειλοι & δεν γινεται ηρωες, θα επικρατησουν οι αθεοι & θα χασουμε & την πατριδα μας & τα σπιτια & τα παντα. 2) Μισθωτοι ποιμενες; 3) Οργισμενοι ειναι οι συγγενεις της ατυχης 44χρονης απο τη Θεσσαλονικη που πεθανε μερικες ωρες μετα τον εμβολιασμο της με Astra Zeneca 4) Τι δεν καταλαβαινουμε αγιοι Ιεραρχες;.

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 6th, 2021 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Να το θυμαστε και γραψατε το

π. Αυγουστινος μικρ. αναλ copyΣυμβουλη του Μητροπολίτου Φλωρινης Αυγουστινου

Εάν είστε δειλοί, να το θυμάστε και γράψατέ το…, θα επικρατήσουν οι άθεοι. Εάν εμείς οι χριστιανοί δεν ξυπνήσουμε και δεν γίνουμε ήρωες, θα χάσουμε και την πατρίδα και τα σπίτια και τα πάντα. Ανδρείοι να είστε και να κοιτάτε ψηλά, προς τον ουρανό. Μόνον έτσι θα κατορθώσουμε να κυβερνήσουμε τον τόπο, να καθαρίσουμε την Εκκλησία από τα ανάξια στελέχη της και να βαδίσουμε ψηλά προς έναν μεγάλο προορισμό που έχει η Εκκλησία και η φυλή μας.

9a150f5deb69

Δραμας Παυλος: »Να σοβαρευτουμε

και να αντιμετωπίσουμε την πανδημία με τη δεουσα σοβαροτητα»

Διαβαστε:

https://www.romfea.gr/diafora/43469dramas-paylos-na-sovareftoyme-kai-na-antimetopisoume-tin-pandimia-me-ti-deousa-sovarotita

9a150f5deb69

Oργισμενοι ειναι οι συγγενεις της ατυχης 44χρονης

από τη Θεσσαλονίκη που πέθανε μερικές ώρες
μετά τον εμβολιασμό της με Astra Zeneca.

«Να σταματήσει αυτό το κακό που ζούμε» – Συγκλονίζει η θεία της αδικοχαμένης 44χρονης
____________

_______________

Τι δεν καταλαβαινουμε αγιοι Ιεραρχες;

Γράφει ο Γιώργος Παύλος
Καθ. Φυσικής και Φιλοσοφίας ΔΠΘ


Με όσα κριτικώς γράφουμε ακολούθως όχι μόνο δεν επιθυμούμε να προσβάλουμε το επισκοπικό αξίωμα, αλλά όλως αντιθέτως θέλουμε όντως να τιμήσουμε το αξίωμα του επισκόπου, το οποίο μειώνεται και σμικρύνεται με την σμίκρυνση του Χριστού κατά την μετακίνηση της εορτής της Αναστάσεως από την Κυριακή στο Μέγα και Ιερό Σάββατο.

Διότι ο επίσκοπος ως διάδοχος των Αποστόλων φέρει επ αυτού τον ίδιο τον Χριστό και ζώντα Θεό εν τη Εκκλησία και δια της Εκκλησίας.

Πολλοί αξιοσέβαστοι επίσκοποι με πραγματικά άγιο βίο, και άλλοι εκκλησιαστικοί ή και λαϊκοί, προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα όσον αφορά στην αλλαγή της ώρας τέλεσης του Μυστηρίου της Αναστάσεως διακόσια χρόνια μετά το 1821, στο συμβολικό και μαρτυρικό έτος 2021, κατά μετάθεση από την Κυριακή του Πάσχα στο Μέγα Σάββατο.

Read more »

Ζητημα ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ η τελεσις της Αναστασεως κατα μεταμεσονυκτιον ωρα, οπως αναφερουν οι Ι. Ευαγγελισται & εθεσπισεν ΑΠΑΡΑΒΑΤΩΣ ο 89ος Κανων της Πενθεκτης Αγιας Οικουμενικης Συνοδου. 2) Μη συμβατη με την Λειτουργικη ταξη της Εκκλησιας η αλλαγη της ημερας και της ωρας του εορτασμου της Αγiας Αναστaσεως 3) Το αβανταρισμα της Ι. Συνοδου στις κυβερνητικες θεσεις για τον εορτασμο του Πασχα δημιουργει χαος σε επιπεδο θεολογικο, λειτουργικο & πνευματικο & διευκολυνει τις επιθεσεις εναντιον της Εκκλησιας του ΧΡΙΣΤΟΥ

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 26th, 2021 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Οι αρχιερεις και οι πολιτικοι καταντησαν οργανα του αντιχριστου! Δεν πιστευουν εις την Αναστασιν του Κυριου! Δεν πιστευουν σε τιποτε απολυτως

Μητσοτακης - ΙερωνυμΓράφει ὁ κ. Παναγιώτης Κατραμάδος, θεολόγος

Δὲν πιστεύουν εἰς τὴν Ἀνάστασιν τοῦ Κυρίου! Δὲν πιστεύουν εἰς τίποτε ἀπολύτως! «Κάνουν μεγάλους Σταυροὺς», ἐνῶ εὑρίσκονται μὲ τὴν πλευρὰν τῶν Σταυρωτῶν τοῦ Κυρίου! Ὅλοι ὅσοι ἐπιθυμοῦν εἴτε πολιτικοὶ εἴτε ἀρχιερεῖς εἴτε ἁπλοὶ ἄνθρωποι νὰ ἀποστερήσουν τοὺς πιστοὺς ἀπὸ τὴν ἑορτὴν τοῦ Πάσχα, κρατοῦντες, ὑπὸ ὁμηρίαν τοὺς ἱεροὺς ναοὺς δὲν διαφέρουν εἰς τίποτε ἀπὸ τοὺς αἱρετικοὺς τῶν πρώτων αἰώνων, ἐκ τῶν ὁποίων ἄλλοι δὲν ἐπίστευαν ὅτι ὁ Χριστὸς ἀνεστήθη σωματικῶς καὶ ἄλλοι ἑόρταζαν τὸ ἰουδαϊκὸν Πάσχα, διότι ἐξίσωναν τὸ συμβολικὸν νομικὸν Πάσχα μὲ τὴν πραγματικὴν Ἀνάστασιν. Ἐκεῖ ἔχομεν φθάσει σήμερον: εἰς τὴν ἀποστασίαν! Ὅλα διὰ τοὺς Διοικοῦντας εἶναι συμβολικά! Δὲν ἐνίκησεν ὁ Χριστὸς τὸν θάνατον, ἀλλὰ τὰ ἐμβόλια καὶ ἡ καραντίνα! Δυστυχῶς, δὲν ὑπάρχουν Ἅγιοι Πατέρες νὰ τοὺς καταδικάσουν, ἀλλὰ θὰ τοὺς «καταδικάση» ὁ λαὸς καὶ τοὺς μὲν καὶ τοὺς δέ!

Κύριε Πρωθυπουργέ,
θὰ ἔχετε τὸ τέλος τοῦ Πιλάτου!…
Την συνέχεια:
https://orthodoxostypos.gr/%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CF%83-%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B1%CF%81-%CE%BF%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%B9-%CF%84/

9a150f5deb69

ΠΕΘ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Ἡ ρύθμιση καὶ διατήρηση τῆς ἑορτῆς τῶν ἑορτῶν, κατὰ τὶς πρῶτες πρωϊνὲς ὧρες τῆς Κυριακῆς καὶ ὄχι τὸ Σάββατο, δὲν καθορίστηκε τυχαία ἀπὸ τοὺς Ἁγίους Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας μας, ἀλλά, ἐπειδὴ ἔτσι ἡ Ἐκκλησία μας παρέμεινε καὶ παραμένει πιστὴ στὰ θεολογικὰ κείμενα τῆς Ἁγίας Γραφῆς καὶ τῆς Ἱερᾶς Παραδόσεώς μας.
Ἀπὸ πλευρᾶς ἐκκλησιαστικῆς καὶ κανονικῆς τάξεως, δὲν δικαιολογεῖται οὐδεὶς καὶ γιὰ οἱονδήποτε λόγο, νὰ ἀλλάζει, κατὰ τὸ δοκοῦν, τὴν ὁρισθεῖσα, μὲ θεία σοφία ἐδῶ καὶ αἰῶνες, κανονικὴ καὶ λειτουργικὴ τάξη τῆς Ἐκκλησίας. Ἐπίσης, δὲν ἐπιτρέπονται παρερμηνεῖες καὶ ἀλλαγὲς στὴν λειτουργικὴ ζωή, διότι, αὐτές, πέρα ἀπὸ τὸ γεγονὸς ὅτι θεωροῦνται ἀσέβεια, σκανδαλίζουν τὸ λαϊκὸ ὀρθόδοξο αἴσθημα, ποὺ συνδέεται μὲ τήν πίστη καὶ τὴν εὐσέβεια τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ…

Πατηστε τον τίτλο και διαβαστε το άρθρο σε .pdf

9a150f5deb69

Το αρθρο του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ για την Ανασταση και για τα οσα λεει ο Αγιος Νικοδημος ο Αγιορειτης για την Κυριακη προκαλεσε “τσουναμι” αντιδρασεων εκατερωθεν

Οι κυβερνητικές παλινωδίες μετά την κοινωνία δίχασαν και την Ιεραρχία! Μεγάλη ευθύνη για αυτό βέβαια φέρει και το διοικητικό όργανο της Εκκλησίας, η Ιερά Σύνοδος, η οποία αβαντάρισε τις κυβερνητικές θέσεις για τον εορτασμό του Πάσχα δημιουργώντας χάος σε επίπεδο θεολογικό, λειτουργικό και πνευματικό. Το “κατ΄οικονομίαν” που αποφάσισε η Σύνοδος επέφερε μέγιστη αναταραχή σε περίοδο που θα έπρεπε να επικρατεί σύμπνοια και κυρίως κατάνυξη!

Καταρχάς όσα απαιτεί η εγκύκλιος για τους ναούς τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, όπως η διπλή μάσκα, έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Αλλά και σε θεολογικό επίπεδο τίθεται σοβαρό θέμα. Read more »

Ολοι οι πιστοι να δωσουμε ενα ηχηρο μηνυμα το Πασχα! 2) Αλεξανδρου Παντελης (Ιατροδικαστης): Θα συμβουλευα να μην κανετε το εμβολιο… 3) Θέμα: «Το PCR τεστ δεν φτιαχτηκε για την ανιχνευση των διαφορων ασθενειων

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 7th, 2021 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Ολοι οι πιστοι να δωσουμε ενα ηχηρο μηνυμα το Πaσχα!

Προκειμένου νά ἑορτάσουμε πανηγυρικά τό Πάσχα, πρέπει ὅλοι οἱ πιστοί νά προσέλθουμε στούς Ναούς καί νά ἀπαιτήσουμε νά ἀνοίξουν!
Τά ἐμβόλια μεταδίδουν τόν ἰό!
Δέν ἔχουμε κυβερνήσεις, ἀλλά πράκτορες τοῦ ἐξωτερικού!
Δυστυχῶς, ἔτσι ὅπως κατήντησαν τά σχολεῖα, καλύτερα νά μήν ἀνοίξουν.

Η ομιλία εδω:

https://orthodoxostypos.gr/%e1%bd%857%cf%81%cf%8c-%ce%bc/

Αλεξανδρου Παντελης (Ιατροδικαστης):

Θα συμβουλευα να μην κανετε το εμβολιο…

_______

__________

Θέμα: «Το PCR τεστ δεν φτιαχτηκε για την ανιχνευση των διαφορων ασθενειων

81C029E6-D9BF-4683-8C83-CBDB4B95BC56«Το PCR τεστ δεν φτιάχτηκε για την ανίχνευση των διαφόρων ασθενειών αλλά μόνο για να συλλέγει πληροφορίες του DNA & Rna των ανθρώπων. Δήλωσε ό εφευρέτης τού τεστ Karry B. Mullis και «πέθανε» ξαφνικά αμέσως μετά( Απεβίωσε: 7 Αυγούστου 2019) .ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ;…ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ( ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ 13 ΚΕΦ. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ…