Αυγουστίνος Καντιώτης



Archive for the ‘Епископ Артемије’ Category

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΥ ΤΗΣ Κ.F.Ο.RΗ.. Αυτα που γινονται στην Ν. Σερβια & παραδοθηκε στους Αλβανους του Κοσσυφοπεδιου, απο το ΝΑΤΟ, μετα απο τους Βομβαρδισμους, θα κανουν συντομα & στη Φλωρινα. Συνενοχοι & η τοτε ιεραρχια της Σερβιας, που υπεκυψε στους εκβιασμους & εδιωξε τον αγωνιστη επισκοπο της, το 2011, που ηταν προστατης των Σερβων & τους συγκρατουσε στα εδαφη τους. Δεν συνεργαζοταν με KFOR & κατεθεσε μηνυση στο Διεθνες δικαστηριο εναντιον της Γερμανιας, Ιταλιας, Γαλλιας, Αγγλιας γιατι παρουσια τους οι Αλβανοι πυρπολουσαν τους ιστορικους ναους & τα μοναστηρια τους

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 27th, 2023 | filed Filed under: Епископ Артемије

Γενική επίθεση κατά όλων των Σέρβων στο μαρτυρικό Banjsk στο Κοσσυφοπέδιο!

Μεγαλο κομβόι των Σατανοφιλων ΗΠΑ-ΝΑΤΟ/ KFOR παει να πατησει την Μονη της Αντιστασης της Σερβιας!!

Γενική επίθεση κατά όλων των Σέρβων στο μαρτυρικό Banjsk στο B Κοσσυφοπέδιο όπου χθες δόθηκε η επική μάχη της μονής με 30 Σέρβους πολιορκημένους από εκατοντάδες Ουτσεκάδες ντυμένους αστυνόμους από την ΕΕ ΝΑΤΟ Νεο-Οθωμανική Αυτοκρατορία! 4-10 Σέρβοι έπεσαν μάρτυρες για το Άγιο τους Κοσσυφοπέδιο!………….

https://dimpenews.com/2023/09/25/%ce%b3%c%ce%b2%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84/

50751374unled13Παλαια αρθρα της ιστοσελίδας μας του 2011

Η ΠΤΩΣΗ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΧΑΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Νεος-Μητρ.-Θ.-ιστ.Διαβάσαμε σε Σέρβικη ιστοσελίδα για τον βίο και την πολιτεία του πατριάρχη της Σερβίας Ειρηναίου και φρίξαμε. Τωρα βρισκεται στην αλλη ζωη & περιμενει την καταδίκη του. Όποιος ξέρει Σέρβικα μπορεί να τα διαβάσει στην ιστοσελίδα

και αν δεν ξέρει Σέρβικα μπορεί να το μετάφραση με το Coogle….

Ασφαλώς, υπάρχουν και αγνοί ιεράρχες στην Σερβία. Είναι αυτοί που δεν έδωσαν την ψήφο τους για να διωχθεί  ο αγωνιστής επίσκοπος του Κοσσυφοπεδίου Αρτέμιος. Όμως φτάνει να σταματήσουν μέχρι εκεί; Τι φοβούνται και δεν μιλούν; Την εξορία του επισκόπου Αρτεμίου; Την καθαίρεση;  Αλλά όπως λέει σε κήρυγμά του ο επίσκοπος Φλωρίνης π. Αυγουστίνος: «είναι τίτλος τιμής να καθαιρεθείς από τέτοιους διεφθαρμένους επισκόπους».

Αν δεν ξυπνήσουν οι καλοί ιεράρχαι και ο ορθόδοξος Σέρβικος λαός θα δούν την ιεραρχία τους να σέρνεται σαν δούλη πίσω από το άρμα του Πάπα και να κάνει το τελευταίο άλματα στο χάος της παγκοσμιοποίησης. Θα δουν τους Σέρβους ιεράρχας,  να στεφανώνουν ακόμα και τον Αντίχριστο στο Βελιγράδι.

Η Ορθοδοξία όμως δεν θα εκλείψει στην Σερβία· θα την κρατήσει το μικρό ποίμνιο του επισκόπου Αρτεμίου. Θα αξιώσει ο Θεός τον επίσκοπο Αρτέμιο να γίνει ένας δεύτερος Μέγας Αθανάσιος στην Σερβία και θα κρατήσει στους ώμους του την Ορθοδοξία….

Την συνεχεια: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=19253

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΥ ΤΗΣ Κ.F.Ο.R

Read more »