Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘MASONIA – satanismos’ Category

Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ (Αποσπασμα ομιλιας & προσευχη του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου Καντιωτου) 2. ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΣΩΣΟΥΝ» ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ

author Posted by: Επίσκοπος on date Νοέ 17th, 2023 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ

Απόσπασμα ομιλίας & προσευχη του Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστινου Καντιωτου

____

____

50751374unled13

2. Οι πολιτικοι μεσσιες, μασωνοι, αθεοφοβοι και απατεωνες

ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΣΩΣΟΥΝ» ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ

(Συνεργάτου μας Λ.Α)

Ἀγαπητοὶ ἀναγνῶστες, δὲν εἶναι μικρὸ πράγμα νὰ διαγιγνώσκουμε τὸ αἴτιον τῆς ἀποτυχίας τῶν περισσότερων πολιτευόμενων στὴν πολιτική, ὅπως τῶν βουλευτῶν μας.

Διότι ὁ καλὸς ἰατρός, τὸ φέρουμε ὡς παράδειγμα, δὲν δίνει μόνον τὴν σωστὴ διάγνωση στὸν ἀσθενὴ του, ἀλλὰ καὶ τὴν σωστὴ θεραπείαν. Δὲν φεύγει ὁ ἀσθενὴς ποτὲ μὲ μόνον την διάγνωση, πάντα συνοδεύεται ἡ ἔξοδος τοῦ ἀσθενὴ ἀπὸ τὸ ἰατρεῖο μέ τὸ χαρτὶ τῆς θεραπείας ποὺ συνιστᾶ ὁ καλὸς ἰατρός. Σὲ πολὺ δὲ σπάνιες περιπτώσεις ἡ διάγνωση δὲν ἔχει θεραπεία. Στὶς παλαιότερες καλὲς ἐποχές, οἱ καλοὶ ἰατροὶ μαζὶ μὲ τὴν συνταγή θεραπείας βάζανε καὶ τὴν φράση: καὶ ὁ Θεὸς βοηθός’’, σχηματίζοντας ἕναν Σταυρό ! Read more »

Κωνσταντινος Βαθιωτης: Οι νεες ταυτοτητες επι θυραις – Αλλαζοντας δικτατορικη πιστα

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 19th, 2023 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

Κωνσταντινος Βαθιωτης: Οι νεες ταυτοτητες επι θυραις – Αλλαζοντας δικτατορικη πιστα

Όσα ακούστηκαν πριν από έναν χρόνο στην πλατεία του Λαυρίου, αλλά στου Ελληνάρα του κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

 • «Εάν ο Ελληνικός λαός εξανίστατο άλλοτε εναντίον των ατομικών φακέλων της αστυνομίας και εζήτει την δημοσίαν καύσιν αυτών ως λίαν επικίνδυνον διά την ελευθερίαν του ατόμου, πολύ περισσότερον θα έπρεπε να εξεγερθεί τ ώ ρ α κατά της εκδόσεως των ηλεκτρονικών τ α υ τ ο τ ή τ ω ν.
 • Αλλά περίεργον πράγμα: Ο λαός μας εν προκειμένω προ του σπουδαιοτάτου τούτου θεάματος, φαίνεται ως υ π ν ω τ ι σ μ έ ν ο ς. Διότι δυστυχώς η έκδοσις τοιούτων ταυτοτήτων θεωρείται ως επίτευγμα επιστημονικής προόδου. Κάτω όμως από το απατηλόν προσωπείον της “π ρ ο ό δ ο υ” δύνανται ν’ αποκρύπτωνται τα απαισιώτερα σχέδια των σ κ ο τ ε ι ν ώ ν δυνάμεων, των οπαδών του Αντιχρίστου. Το είπεν η ε π ι σ τ ή μ η; Πρέπει να υ π α κ ο ύ σ ω μ ε ν, έστω και αν θ υ σ ι ά ζ ο ν τ α ι αι ατομικαί μας ε λ ε υ θ ε ρ ί α ι. Ιδού η μωρά νοοτροπία των πολλών!
 • Αλλά πρέπει κάποτε ν’ αφυπνισθώμεν, διότι φακελλωνόμεθα όχι πλέον αστυνομικώς, αλλ’ ηλεκτρονικώς, όπερ –δεν αρνούμεθα– είναι π ρ ο ο ί μ ι ο ν μιας φοβεράς σ κ λ α β ι ά ς, η οποία έρχεται…».

π. Αυγουστίνος Καντιώτης, 1986

Στις 29 Ιουλίου 2022, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τους υγειονομικούς στην πλατεία του Λουρίου, ο γράφων αναφέρθηκε στην δαιμονική απειλή της ψηφιακής εποχής και, ειδικότερα, στον τεράστιο κίνδυνο μιας καθολικής και αδιάλειπτης επιτήρησης των πολιτών που θα καταστεί δυνατή μέσω των νέων ταυτοτήτων.

Η ομιλία αυτή έλαβε χώρα μπροστά σε ένα ευάριθμο ακροατήριο (περίπου 150-200 ατόμων), την ώρα που η συμπαγής πλειοψηφία των Ελληναράδων διασκέδαζε τρωγοπίνοντας σε γειτονικά μαγαζιά.

Read more »

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ZHTOYN THN ΨΗΦΟ ΜΑΣ! Θα ειμαστε συναυτουργοι στα εγκληματα τους εαν τους ξαναψηφισουμε. Ακουστε τι λεει ενα τετοιο κορακι 2) Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (Επισκ. Αμβροσιου. 3) ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ- ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ_(Επισκ. Αυγουστινου) 4) «ΣΑΛΕΥΘΗΝΑΙ… ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΝΑΙ» (Θεσ. 2, 2-3). Γνωρισμα των εσχατων καιρων η εξαπατηση. Υπαρχουν & οι Τσιοδρες Νο2, τους χρησιμοποιει το συστημα

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 23rd, 2023 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ,
ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ & ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ

Κορακια ΑντιχρistoyΕδω: https://youtu.be/jFC8wUoQqJ8

Οι μασονοι πολιτικοι, που κυβερνουν την Ελλάδα, τα 50 τελευταια χρόνια έγιναν οδοστρωτηρες του Εθνους. Ότι απέκτησε η πατριδα με κοπους, θυσίες και αιματα των παιδιῶν της, αυτοί οι ανθέλληνες κατώρθωσαν να το ξεπατώσουν και τωρα μας κάνουν τον δάσκαλο!!! Ζητοῦν την ψηφο μας!!! Θα είμαστε συναυτουργοί στα εγκλήματά τους εαν τους ξαναψηφίσουμε.

No 15 – Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ: «Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,
ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ!

Πατηστε τον υπογραμισμένο τιτλο και διαβαστε το αρθρο του επισκόπου Αμβροσίου

589345584235671765gogbaΕντυπο ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ- ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ_

Του μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστινου Ν. Καντιώτου

Πατηστε τον τίτλο και κατεβάστε την ομιλία

589345584235671765gogba«ΣΑΛΕΥΘΗΝΑΙ… ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΝΑΙ»

Εδω: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=60110

 • Προσοχη, υπάρχουν και υποκριται που λενε ωραια λόγια, κάνουν τον σουπερ χριστιανό και τον σουπερ πατριωτη, μεχρι να πάρουν την ψήφο μας και μετά γινονται αφαντοι. Τους χρησιμοποιει το συστημα και ξεχνουν τα παντα. Αυτοι ειναι πιο επικινδυνοι. Γιατί ένας χριστιανος & πατριωτης δεν ψηφιζει τον μασόνο, που τον ξέρει, γιατί δεν του έχει εμπιστοσύνη.

Read more »

Οι πολιτικοι μας ἀποδειχθηκαν προδοται, ἀντιχριστοι, μισελληνες, δολοφονοι, ψευσται, ὑποκριται, κλεπται & ἀπατεωνες. Δουλευουν για την Νεα Ταξι Πραγματων & την εξαφανιση των Ελληνων 2) Απομαγνητοφ. ομιλια ισλαμιστη: «Στην Ελλαδα ζητανε νεους κατοικους… Ζητω το ΠΑΣΟΚ, Ζητω η Ν.Δ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΖΗΤΩ το ΚΚΕ… Εχουμε μονο μια ευκαιρια εμεις οι βαρβαροι, για να παρουμε όλων των απιστων τα κεφαλια… & Ελλαδα να γινει εμιρατο του Αλλαχ & εμεις να γινουμε τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ…» (ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ δειτε το βιντεο)

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 8th, 2023 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟΣ
Δεν ψηφιζουμε τους παρακατω, που ζητοκραυγαζουν οι ισλαμισται:

Απομαγνητοφωνημένη ομιλία ισλαμιστη

ισλαμιστης τους καλει στην Ελλάδα«Και τώρα μιά ειδηση, που πρεπει όλοι να μάθετε. Στην Ελλάδα ζητᾶνε νέους κατοικους για να τους κάνουν Ευρωπαίους. Ο Παπανδρέου θα μᾶς κάνει Έλληνες και εγώ σας προτείνω να πάτε όλοι εκεῖ.
-ΘΑ ΠΑΜΕ; (…)
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ και ο Παπανδρέου (ζητωκραυγες). Ζήτω η Ν.Δ. και ο Σαμαρᾶς. (Ζητωκραυγες και αλλαλαγμοι σε κάθε πρόταση του ισλαμιστή.
Ζήτω ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α (ΖΗΤΩ).Ζήτω το Κ.Κ.Ε. Ζήτω τα Μ.Μ.Ε. Ζητω οι οικολόγοι οι πρασινοι. Ζήτω ο Αρχηγός.
Έχουμε μόνο μια ευκαιρία εμεις ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ. Για να πάρουμε όλων των απίστων τα κεφάλια. Κανείς από αυτούς τους Πατριώτες θα μείνει. Όλοι θα πᾶνε στον άλλο κόσμο. Κανείς δεν θα πατάει στην γῆ μας. Και εμεῖς θα εὶμαστε τα αφεντικα.
(Δειχνει με τα δυο χέρια): Τόσο απέχουμε από το να τους εξαφανίσουμε. Θά έρθει ώρα πού εμεῖς θα διαφεντεύουμε. Κανείς Κατζαφέρης δεν θα κάνει τον μάγκα. Η Ελλάδα θα γίνει εμιράτο του Αλλάχ και εμεις όλοι θα είμαστε ΑΦΕΝΤΙΚΑ. Οι Έλληνες τί θα είναι;;; ΔΟΥΛΟΙ ΜΑΣ.
ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;;; Δουλοι μας» (Ακουστε το βίντεο: www.facebook.com/watch/?v=10152797077844732 ή

https://attikanea.info/%CE%BC%CE%AE%CF%80%CCE%B7%CE%BD-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83/

589345584235671765gogba

Θανασιμον ἁμαρτημα να ψηφισουμε ἀφωρισμενους & ἀθεους «ἡγετες» & να εχουμε ἡ πνευματικη κοινωνια με αυτους

Τοῦ Δημητρίου Χατζηνικολάου, Ἀναπληρωτοῦ Καθηγητοῦ Οἰκονομικῶν τοῦ Παν/μίου Ἰωαννίνων

Ἔχει γραφῆ πολλάκις ὅτι οἱ πολιτικοί τῶν τελευταίων τοὐλάχιστον δεκαετιῶν ἔχουν ἀποδειχθῆ προδόται, ἀντίχριστοι, μισέλληνες, δολοφόνοι, ψεῦσται, ὑποκριταί, κλέπται καί ἀπατεῶνες. Προτεραιότητές των εἶναι ὁ συνεχής περιορισμός τῶν συνταγματικῶν ἐλευθεριῶν καί δικαιωμάτων τῶν Ἑλλήνων καί ἡ ὑποδούλωσίς των εἰς τήν Νέαν Τάξιν Πραγμάτων (ΝΤΠ), τοὐτέστιν ἡ ἐπιβολή τοῦ τελείου Φασισμοῦ καί τοῦ Σατανισμοῦ (πρβλ. «γάμος» ὁμοφύλων, υἱοθεσία ὑπ’ αὐτῶν, διδασκαλία τῆς ὁμοφυλοφιλίας καί τῶν «ἐμφύλων ταυτοτήτων» εἰς τά σχολεῖα κ.λπ.), ἡ παράδοσις τοῦ ἡμίσεος Αἰγαίου εἰς τούς Τούρκους, ἡ ἀντικατάστασις τῶν Ἑλλήνων μέ ἀλλοδαπούς ἰσλαμιστάς, καί βεβαίως ἡ πλήρης πτωχοποίησίς των μέ τήν ἁρπαγήν τῆς δημοσίας καί τῆς ἰδιωτικῆς περιουσίας των. Στόχος των εἶναι ὁ ἀφανισμός τῶν Ἑλλήνων καί ἡ μετάλλαξις ὅσων ἀπομείνουν εἰς ἄβουλα ὄντα τῆς ΝΤΠ. Read more »

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ & ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΩΝ!!! ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΟΡΘΟΔΟΞΟ!!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ 2) Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΛΕΕΙ: «Οι μουσουλμανοι που θελουν να ζησουν συμφωνα με τον Ισλαμικο νομο Sharia, ενημερωθηκαν οτι πρεπει να φυγουν απο την Αυστραλια, καθως η Κυβερνηση εχει στοχοποιησει ολους τους εξτρεμιστες στην προσπαθεια της να αντιμετωπισει τις εν δυναμει τρομοκρατικες επιθεσεις….) ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ….!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΙΑΚHΡYΞΗ ΑΡΧΩΝ

author Posted by: Επίσκοπος on date Νοέ 7th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ

Του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α)

αγωνιστειτε ενΔυστυχώς, από την προσχώρηση της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση (1981), στη συνέχεια την είσοδο της «τρόικα» στα του «οίκου» μας (2010), δημιουργούνται θεσμοί και διατάξεις, ψηφίζονται νόμοι και λαμβάνονται αποφάσεις, που φαινομενικά κάνουν την Ελλάδα πιο σύγχρονη και προοδευτική, εφάμιλλη των μεγάλων κρατών της Ευρώπης στην πραγματικότητα όμως, την κάνουν να χάνει την Ορθοδοξία της τον Ελληνισμό της, αλλά και την οικονομία της.
Θα αναφερθούμε σε ένα μόνο θέμα, «Την Κυριακή αργία». Με το άρθρο 16 ’’λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές’’ του νόμου 4177/2013 (ΦΕΚ 173 Α/8-8-2013). καταργήθηκε αυτό που για χρόνια γνωρίζαμε και βιώναμε, ως ’’Κυριακή αργία’’.
Σε επτά (7) κατονομαζόμενες Κυριακές του χρόνου, τις Κυριακές στις περιόδους των εκπτώσεων, τις δυο Κυριακές προ των Χριστουγέννων και την Κυριακή των Βαΐων, όλα τα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα μπορούσαν να είναι ανοικτά.
Από την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2022, και σε εφαρμογή μεταγενέστερου νόμου (Ν. 4753/2020 ΦΕΚ 227 Α/18-11-20) που συμπληρώνει (;) το Ν. 4177/2013, ουσιαστικά καταργούν παντελώς την θεοπαράδοτη αργία της Κυριακής, την αρχαιότερη χριστιανική γιορτή η οποία καθιερώθηκε ως γιορτή και αργία από τον 2ο μ.Χ. αιώνα…..
Πατηστε τον υπογραμμισμενο τίτλο και διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

fb76bf1

2) Θεμα: Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ….!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΙΑΚHΡYΞΗ ΑΡΧΩΝ (ας παραδειγματιστούν όλοι οι φιλέσπλαχνοι ευρωπαίοι ιθύνοντες)

Μιά ωραία ΄΄θέση΄΄ στο φλέγον ζήτημα. Ξ Α Ν Α Μ Π Ρ Α Β Ο Τ Η Σ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ…….. ! ! !

https://encrypted-tbn0.gstatic.com

Η Αυστραλιανη Πρωθυπουργος Julia Gillard

Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!
Οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο Sharia, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία, καθώς η Κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει όλους τους εξτρεμιστές στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις.

Επί πλέον, η Gillard εκνεύρισε μερικούς μουσουλμάνους με την δήλωση της ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια.
Ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Αυστραλίας Julia Gillard – Australia σε ελεύθερη μετάφραση:

«ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ…. Είτε σας αρέσει είτε όχι. Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους. Από την εποχή των επιθέσεων στο Bali, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση του πατριωτισμού στην πλειονότητα των Αυστραλών.
Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία.

Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, να μάθετε την γλώσσα μας.
Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Read more »

ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ_Ομιλουν και οι κορυφαιοι: ο ιολογος Sucharit Bhakdi (Σουχαριτ Μπαγκντι) και ο Δικηγορος Dr. Reiner 2) Παγκοσμιο φορο τιμης του στρατηγου Christian Blanchon στους ανεμβολiαστους

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 28th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΓΩΝΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ_Ομιλουν και οι κορυφαίοι ο ιολογος Sucharit Bhakdi (Σουχαριτ Μπαγκντι) και ο Δικηγορος Dr. Reiner Fuellmich

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ & ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΤΕ

Θελουν να μας ταἰζουν με τα ψεματα και τα σκουπίδια της Παγκοσμιοποιησεως με την τηλεόραση

____

____

Πατηστε τον παρακάτω τίτλο, για να ακουστε την ζωντανη μετάδοση, στο Πάρκο της Ελευθερίας που κατέβασε το Youtube

Το παρακάτω το αφησαν γιατί δεν έχει μεταφραση στα Ελληνικα και δεν καταλαβαίνει τα λόγια του μεγαλου δικηγόρου ο Ελληνικος λαός, που δεν ξέρει Αγγλικα

https://youtu.be/r2yE98DfZZ4

589345584235671765gogba

Στο τελος σχόλιο συνεργάτου μας

2) Παγκοσμιο φορο τιμης του στρατηγου Christian Blanchon στους ανεμβολiαστους:

Δειτε & την φωτογραφία του εδω σε pdf:Παγκόσμιο φόρο τιμής του στρατηγού Christian Blanchon στους ανεμβολίαστους  Στο τελος σχόλιο συνεργάτου μας

Είναι εκεί, δίπλα σου, φαίνονται κανονικοί, αλλά είναι υπερήρωες.
Ακόμα κι αν ήμουν πλήρως εμβολιασμένος, θα θαύμαζα τους μη εμβολιασμένους που άντεξαν τη μεγαλύτερη πίεση που έχω δει ποτέ, μεταξύ άλλων από συζύγους, γονείς, παιδιά, φίλους, συναδέλφους και γιατρούς. Read more »

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΟΔΟΜΗΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ & ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ – Τι λεει ο Αποστολος Παυλος:

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 12th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

Ο Αποστολος Παυλος για τους Σοδομητες

Διὰ τοῦτο παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς πάθη ἀτιμίας. αἵ τε γὰρ θήλειαι αὐτῶν μετήλλαξαν τὴν φυσικὴν χρῆσιν εἰς τὴν παρὰ φύσιν (Ρωμ. 1, 26)

 • Ο Απ.ΠαυλοςΡωμ. 1,26 Ακριβώς δε διότι ελάτρευσαν ψευδείς και φαύλους θεούς, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις εξευτελιστικά πάθη. Διότι και αι γυναίκες των (χωρίς να εντραπούν και σεβασθούν ούτε τον ευατόν των) αλλάξαν την φυσικήν χρήσιν του φύλου των εις την παρά φύσιν και εξετράπησαν εις ακατανομάστους πράξεις.
 • Ρωμ. 1,27 ὁμοίως δὲ καὶ οἱ ἄρσενες ἀφέντες τὴν φυσικὴν χρῆσιν τῆς θηλείας ἐξεκαύθησαν ἐν τῇ ὀρέξει αὐτῶν εἰς ἀλλήλους, ἄρσενες ἐν ἄρσεσι τὴν ἀσχημοσύνην κατεργαζόμενοι καὶ τὴν ἀντιμισθίαν ἣν ἔδει τῆς πλάνης αὐτῶν ἐν ἑαυτοῖς ἀπολαμβάνοντες.
  Κατά παρόμοιον τρόπον και οι άρρενες αφήκαν την φυσικήν σχέσιν και χρήσιν της γυναικός και εφλογίσθησαν εις τας εμπαθείς ορέξεις μεταξύ των, ώστε άνδρες εις άνδρας να ενεργούν αναισχύντους και εξευτελιστικάς πράξεις και να λαμβάνουν τον μισθόν, που τους έπρεπε δια την πλάνην των, από τον ίδιον τον ευατόν των.
 • Ρωμ. 1,28 Καὶ καθὼς οὐκ ἐδοκίμασαν τὸν Θεὸν ἔχειν ἐν ἐπιγνώσει, παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς ἀδόκιμον νοῦν, ποιεῖν τὰ μὴ καθήκοντα,
  Και καθώς δεν έκριναν καλόν και δεν ηθέλησαν να κατέχουν την αληθή και σοφήν γνώσιν περί του Θεού, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις νουν ανίκανον να διακρίνη το ορθόν, με αποτέλεσμα να διαπράττουν αυτά τα απρεπή και επαίσχυντα...(Ρωμ. 18-32)

d454142812c7

Κωστας Μπακογιαννης: «Ο πρωτος γαμος ομοφυλου ζευγαριου στο Δημαρχειο της Αθηνας θα ειναι το περασμα στην προοδο» 

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ομοφοβίας και τρανσφοβιας, ο δήμαρχος Αθηνών μίλησε ανοιχτά για θέματα τα οποία δεν συζητούνται συχνά και δημόσια. «Εμείς θέλουμε μία πόλη στην οποία ο καθένας και η καθεμιά, να είναι αυτός ή αυτή που επιθυμεί. Μια πόλη ανοιχτή, μία πόλη ακομπλεξάριστη, μία πόλη συμπεριληπτική, μία πόλη από όλους για όλους». Το μήνυμα αυτό έστειλε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μέσω της συχνότητας του Αθήνα 9,84 που έχει αφιερώσει σήμερα, Διεθνή Ημέρα κατά της ομοφοβίας, όλες τις εκπομπές του στην καταπολέμηση των διακρίσεων και στην ενίσχυση της αξιοπρέπειας και του σεβασμού, με το κεντρικό σύνθημα «ΠΟΛΗχρωμη Αθήνα»… Την συνεχεια:

https://www.i-diakopes.gr/lifestyle/kostas-bakogiannis-o-protos-gamos-omofylou-zevgariou-sto-dimarcheio-tis-athinas-tha-einai-to-perasma-stin-proodo/

«Το εστεμμενο θηριο της Αποκαλυψεως», Του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου Καντιωτου το 1988 στην Αθηνα. 2) Σημειο των εσχατων καιρων: Ποιοι καταλαμβανουν μεγαλες θεσεις & βραβευονται σημερα;

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 30th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

«Το εστεμμενο θηριο της Αποκαλυψεως»

____


___________

Απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα της παραπάνω ομιλίας, τoυ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστινου Καντιώτου. Εκφωνήθηκε στην Αθηνα, στις 16-10-1988

«..Η εξέλιξη και η ανάπτυξη του κακού παρουσιάζεται εις τρεις διαδοχικούς κύκλους…

Εις τον πρώτο κύκλο το κακό συνοδεύεται υπό του αισθήματος της εντροπής…

Εις τον δεύτερο κύκλο το κακό εξέρχεται από την μυστικότητα εις την δημοσιότητα και εμφανίζεται αναιδώς…Λέγεται ότι ερωτηθείς ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, πότε θα έλθει το τέλος του κόσμου, περίλυπος απήντησε: «Όταν θα ιδήτε τας γυναίκας γυμνάς να περιφέρονται εις τους δρόμους!» Και ιδού το θλιβερό τούτο φαινόμενο της γυναικίας αναισχυντίας ευρύτατα παρατηρείται εις τας αποκαλυπτικάς ημέρας μας.

Και ερχόμεθα εις τον τρίτο και χειρότερο κύκλο του κακού, κατά τον οποίο τούτο, ου μόνο εμφανίζεται δημοσίως, αλλά και επικροτείται και βραβεύεται υπό των πολλών, προς θρίαμβο του θηρίου της Αποκάλυψης, των κεράτων του οποίου στέφανοι και διαδήματα είναι ή υπό των πολλών επικρότηση και επιβράβευση του κακού…

Εσχατο σημειο των καιρων

Προχωρεί το κακό με άλματα. Όταν πλησιάζει η εποχή του αντιχρίστου, το κέρατον το εσταφανωμένον, τότε πλέον το κακό δεν θα ντρέπεται να κρύβεται, αλλά θα βραβεύεται με βραβείο Νόμπελ. Και το βραβείο του kακού είναι ο έσχατος όρος της διαφθοράς…

Ποιοι βραβευονται σήμερα; Οι αληθινοι χριστιανοι, οι πατριωτες, οι τιμιοι οικογενειαρχες, οι ανθρωποι της προσφοράς και θυσίας; Οχι

Αν ρίξουμε μια ματια στο διαδίκτυο, θα δουμε ποιοί βραβεύονται & στεφανώνται σήμερα απο τα παγκόσμια οικονομικά φορουμ. π.χ. (WEF, Νταβός)

Ποιοι καταλαμβανουν μεγάλες θέσεις στην κοινωνία:

Ανθρωποι του συμφέροντος, αθεόφοβοι, ανίκανοι, σκοτεινοι, αδίστακτοι, προδότες του έθνους τους, δουλοι της παγκοσμιοποίησης και υπηρέται κάθε είδους διαστροφής και ανωμαλίας. Καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις, γίνονται κυβερνήτες, δεσποτάδες, πατριάρχες, επίτιμοι καθηγηται πανεπιστημίου θεολογικών σπουδών και ας μην έχουν σπουδάσει θεολογία, φτάνει που έχουν μπεί σε σκοτεινες στοές. Φτάνει που έχουν κάποια ανωμαλία & δουλευουν για λογαριασμό της παγκοσμιοποίησης και για την έλευση του Αντιχρίστου!

ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥN BY INJECTION ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ – ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ, ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΙΟΝ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΑ & ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 26th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥN BY INJECTION ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ

2-ygionomikoiΑς απαλλαγούμε πρώτα από τους προέδρους των Διεθνών Οργανισμών, ΠΟΥ, τον Bill Gates και τους φίλους του, ας οδηγήσουμε στη φυλακή όσους έπαιξαν με τον Covid, τα 5G, με τα ραντίσματα, με τα DEW,κλπ. και ας αφήσουμε τον Ταρζάν τον παιδικό μας φίλο, να τα βρει με την μαϊμού.
Αν δεν κάνετε εμβόλιο, η μαϊμού δεν σας πειράζει. Αν δείτε όμως ότι σας ψεκάζουν τότε έχουμε πρόβλημα….
Βλέπετε ότι πολιτικές ηγεσίες είναι δοτές, κληρονομικές και διεφθαρμένες, τα προσόντα που διαθέτουν, είναι:

 • Μπαμπά ή μπάρμπα από την Κορώνη
 • Διαιρούν και βασιλεύουν ή False Flag
 • Διαθέτουν διεθνή εταιρεία καταμέτρησης ψήφων
 • Εξαγοράζουν ανταγωνιστές και εξαρτώμενες οικονομικά και ψυχολογικά αδύναμες ομάδες
 • Υποστηρίζονται από δούρειους Ίππους που ελέγχονται από τον Διεθνή Σιωνισμό
 • Ελέγχουν τα ΜΜΕ και την Δικαστική Εξουσία.
 • Γιατί ανήκουμε στην ΕΕ
 • Ταγοί δεν υπάρχουν….

Η Monkeypox σκοτώνει 250 εκατομμύρια ανθρώπους στην προσομοίωση πολεμικού παιχνιδιού—έχει πλέον βγει LIVE!!! Read more »

Ραγδαιες εξελιξεις!!! Χαμπαρι δεν παιρνουμε στην Ελλαδα…

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 17th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Ραγδαιες εξελιξεις!!! Χαμπαρι δεν παιρνουμε στην Ελλαδα…

Ο Peter Roger Breggin είναι Αμερικανός ψυχίατρος και κριτικός της θεραπείας σοκ και της ψυχιατρικής φαρμακευτικής αγωγής και της ανταπόκρισης στον Covid-19.

___

<div id=»rumble_v129pf1″></div>
<script>
Rumble(«play», {«video»:»v129pf1″,»div»:»rumble_v129pf1″});</script>

___

Βλέποντας πως η Αμερική μαζί με χώρες του ΟΗΕ, όπως η Ελλάδα, οδηγείται σε παγκόσμια χούντα, καθώς η αρχή θα γίνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρει:

«Παρακαλώ λάβετε όπωσδήποτε υπόψη την σοβαρότητα αυτής της υπαρξιακής απειλής για όλα όσα αγαπούν οι ελεύθεροι άνθρωποι. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να διαβιβάσετε αυτήν την έκθεση σε άλλους και να βρείτε τρόπους επικοινωνίας και να επηρεάσετε τους ανθρώπους ώστε να σταματήσουν να εξουσιοδοτούν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να αναλάβει την εθνική μας κυριαρχία και ελευθερία.

Στις 22-28 Μαΐου 2022, ο απόλυτος έλεγχος στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Αμερικής, και ως εκ τούτου, η εθνική της κυριαρχία, θα παραδοθεί προς ψήφιση στο κυβερνών νομοθετικό σώμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA). Read more »

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝHΤΑΙ ΜΑΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: «Εκλεγουμε υπουργους, πρωθυπουργους, προεδρους δημοκρατιας, αλλα αυτοι ολοι ιδιοι ειναι, μονο στο χρωμα της γραβατας διαφερουν. Δεν υπηρετουν τον λαο που τους εκλεγει, αλλα τις ξενες σκοτεινες δυναμεις, που μισουν την ΕΛΛΑΔΑ!!! (Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος)

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 28th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝHΤΑΙ ΜΑΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ

ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

idia komata me alles grabates(Ὁ ἀγωνιστής, Ὀρθόδοξος Ἕλληνας ἱεράρχης π. Αυγουστῖνος Καντιώτης εἶχε πολὺ ψηλὰ τὸ Δημοκρατικὸ πολίτευμα. Ἕναν κυβερνήτη παραδέχονταν, τὸν Καποδίστρια. Γιὰ τοὺς σημερινοὺς πολιτικοὺς ἔλεγε:)


«Λόγῳ τῆς μεγάλης μου ἡλικίας, ἔζησα κάτω ἀπὸ ὅλα τὰ καθεστώτα, δικτατορικά, δημοκρατικά, βασιλικά και διαπίστωσα ότι όλοι οι πολιτικοί μας είναι ίδιοι, μόνο γραβάτα αλλάζουν. Αλλοι φορούν γαλάζια γραβάτα, άλλη πράσινη, άλλη κόκκινη και άλλη μαύρη».
Ο σεβάσμιος ἱεράρχης σε μια σύναξη, για να δείξει οτι βρισκόμαστε υπό ξένη κατοχή στην Ελλάδα, ελεγε: «Εκλέγουμε υπουργους πρωθυπουργούς, προέδρους δημοκρατίας, αλλά αυτοί δεν υπηρετούν τον λαό, που τους εκλέγει, αλλά τις ξένες σκοτεινές δυνάμεις, που μισοῦν την  ΕΛΛΑΔΑ!!!»

Read more »

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ «ΘΗΛΥΚΟ ΓΕΡΑΚΙ» ΤΩΝ ΗΠΑ… 2) ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Συναντηση ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτοπουλου με Ουκρανο πρεσβευτη για παραχωρηση των α/α S-300PMU1, Tor-M1 & OSA-AK 3) Θ.Πλευρης: «Όσο διαρκει η πανδημια οι ανεμβολιαστοι υγειονομικοι δεν μπορουν να παρεχουν υπηρεσιες στο ΕΣΥ» 4) Μπλουζακια που προτρεπουν σε αποκεφαλισμους Ρωσων στρατιωτων απο τα ουκρανικα e-shops.

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 5th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ «ΘΗΛΥΚΟ ΓΕΡΑΚΙ» ΤΩΝ ΗΠΑ…
___

______

ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ  ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

2) Συνάντηση ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλου με Ουκρανό πρεσβευτή για παραχώρηση των α/α S-300PMU1, Tor-M1 & OSA-AK

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/synantisi-yetha-n-panagiotopoulou-me-oukrano-presvi-gia-paraxorisi-ton-a-a-s-300pmu1-tor-m1-osa-ak/

d454142812c7

3) Θ.Πλεύρης: «Όσο διαρκεί η πανδημία οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δεν μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες στο ΕΣΥ»

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/th-pleyris-oso-diarkei-i-pandimia-oi-anemvoliastoi-ygeionomikoi-den-mporoun-na-parexoun-ypiresies-sto-esy/

d454142812c7

4) Μπλουζάκια που προτρέπουν σε αποκεφαλισμούς Ρώσων στρατιωτών διακινούνται στα ουκρανικά e-shops. Αντί ρώσικου πολιτισμού η ουκρανική βαρβαρότητα!

https://dimpenews.com/2022/04/03/%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce5%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1/

OI ANΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ THΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ: 1) Οι υγειονομικοι – απεργοι πεινας μιλουν στη «Ζουγκλα» 2) Συλλαμβανουν στην Ουκρανια ορθοδοξο ιερεα, εν ωρα Θειας Λειτουργιας (βιντεο – Δειτε το). 3) Η σατανιστικη «Εκκλησια του Εωσφορου» υποστηριζει την Ουκρανια δηλωνοντας πως «Οι μερες του Πουτιν ειναι μετρημενες»! 4) Μοσχα: «Χαντερ Μπαιντεν, Τζ. Σορος και CDC εμπλεκονται στα εργαστηρια βιολογικων οπλων της Ουκρανιας». 5) «ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ τον Πουτιν για να σταματησει ο πολεμος»! Χαμος με δυτικο δημοσιευμα! Σε μηνυσεις προχωραει ρωσικη πρεσβεια

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 30th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

Οι υγειονομικοι – απεργοι πεινας μιλουν στη «Ζουγκλα»
___

____

Ουκρανοί Ναζί εφόρμησαν εντός του Ιερού Ορθόδοξης εκκλησίας εν ώρα Θείας Λειτουργίας και συνέλαβαν Ορθόδοξο ιερέα και έναν πιστό. ΒΙΝΤΕΟ

Εδω: https://www.triklopodia.gr/%ce%bf%%b9%ce%b5%cf%81/

fb76bf1

Η σατανιστική  «Εκκλησία του Εωσφόρου» υποστηρίζει την Ουκρανία δηλώνοντας πως «Οι μέρες του Πούτιν είναι μετρημένες»!

Δεύτερη ανάρτηση που έγινε, η πασίγνωστη «βασίλισσα» του αποκρυφισμού και «ιέρεια» του Spirit Cooking, Μαρίνα Αμπράμοβιτς (ΕΔΩ και ΕΔΩ), η οποία είχε διοργανώσει και event εικονικού κανιβαλισμού, καλεί τον κόσμο να ενωθεί και να απαλλαγεί από τον Πούτιν.
Όπως αναφέρουν οι σατανιστές: «Δανοί μέλη της εκκλησίας μας έχουν ενταχθεί στην πολιτοφυλακή ξένων εθελοντών του Ζελένσκι. Δωρίσαμε 3 Bitcoin στην Ουκρανική Βοήθεια και σας ενθαρρύνουμε να κάνετε ό,τι μπορείτε για τον Ουκρανικό σκοπό. Δόξα στην Ουκρανία».

https://attikanea.info/%CE%B7-%CF%83%%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CF%84/

fb76bf1

Μόσχα: «Χάντερ Μπάιντεν, Τζ.Σόρος και CDC εμπλεκονται στα εργαστηρια βιολογικων οπλων της Ουκρανιας»

https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%b9-cdc-%ce%b5/

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ 1) Ο Μπaιντεν πρoτεινε τον βομβαρδισμo του Βελιγραδiου…. 2) ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…! 3) ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΣΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ… 4) ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?? _ JP Sears: Ukraine and Russia

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 23rd, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

Ο Μπάιντεν πρότεινε τον βομβαρδισμό του Βελιγραδίου….

https://www.brighteon.com/watch/39566992-52c3-49cb-9c21-50e78e067b29?index=14

2) ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…!

https://www.brighteon.com/watch/39566992-52c3-49cb-9c21-50e78e067b29?index=3

3) ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΣΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ…

https://www.brighteon.com/b2e78566-060e-4275-9a03-4e0c60192d8f

 

4) ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ??

_ JP Sears: Ukraine and Russia

https://www.brighteon.com/watch/39566992-52c3-49cb-9c21-50e78e067b29?index=6

Αδιανoητο!! Πολιτικη αλητεια: Πηραν πυρομαχικα που ήταν για την προστασια των νησιων μας & τα εστειλαν στην Ουκρανiα οι ανθελληνες!!! 2) Φαρσοκωμωδια Μητσοτακη: Οι Γερμανοι αποκαλυπτουν ποια ειναι η «στρατιωτικη βοηθεια» που στελνουμε στην Ουκρανια! 3) Η Αγκυρα αποφασιζει σημερα για τα Στενα: Θα τα κλεισει μονο αν παρει ανταλλαγματα εις βαρος της Ελλαδας (Τα εδωσε ο Μητσιοτακης)! Εκλεψε το πολεμικο υλικο, που προοριζονταν για την ασφαλεια των νησων & το εστειλε στους Ναζι της Ουκρανιας! 4) Έστειλαν στον Ζελενσκι τις ρουκετες των RM-70 του ΕΣ – Aφοπλιζουν de facto τα νησια;

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 28th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Αδιανoητο!! Πολιτικη αλητεια: Πηραν πυρομαχικα που ήταν για την προστασια των νησιων μας και τα εστειλαν στην Ουκρανiα οι ανθελληνες!!! Εκανα αυτο που ηθελαν οι Τουρκοι!

https://www.ΤΕΡΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ιντpronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1061365_adianoito-esteilan-ston-zelenski-tis-royketes-ton-rm-70-toy-es

 

9a150f5deb69

Φαρσοκωμωδια Μητσοτακη: Οι Γερμανοι αποκαλυπτουν ποια ειναι η «στρατιωτικη βοηθεια» που στελνουμε στην Ουκρανια!

https://www.triklopodia.gr/%cf%86%ce%b1%cf%81%cf%83%bf%ce%af-%ce%b1/

9a150f5deb69

Η Αγκυρα αποφασιζει σημερα για τα Στενα: Θα τα κλεισει μονο αν παρει ανταλλαγματα εις βαρος της Ελλαδας

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/1061452_i-agkyra-apofana-tha-ta-kleisei-mono

9a150f5deb69

Έστειλαν στον Ζελένσκι τις ρουκέτες των RM-70 του ΕΣ – Aφοπλίζουν de facto τα νησιά;

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά σύμφωνα με ανώτατη πηγή του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στο φορτίο των όπλων και των πυρομαχικών που έστειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον καθεστώς Ζελένσκι στην Ουκρανία για να τα χρησιμοποιήσει κατά των Ρώσων, περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός ρουκετών των 115 ρουκετοβόλων RM-70 που είχε προμηθευτεί η Ελλάδα από την πρώην Ανατολική Γερμανία, είναι ακριβώς αυτά που έχουν αναπτυχθεί στα νησιά και η Τουρκία απαιτεί την απομάκρυνσή τους!

Συγκεκριμένα από τις αποθήκες του Στρατού αφαιρέθηκαν χιλιάδες ρουκέτες των 122 χλστ. οι οποίες εστάλησαν μέσα στα κουτιά τους στην Ουκρανία!

Read more »