Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ’ Category

«Η παρουσια του Θεου στο Συμπαν» – Αρχιμανδριτης Επιφανιος Χατζηγιαγκου 2) Ο Heino Falcke ο διασημος Γερμανος καθηγητης ραδιοαστρονομιας & αστροσωματιδιακης φυσικης: η Φυσικη χωρις Θεο ειναι αδυνατη. O Θεος ειναι η αρχικη αιτια των παντων.

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 14th, 2023 | filed Filed under: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

___________

_____________

589345584235671765gogba

2) Ο Heino Falcke ο διάσημος Γερμανός καθηγητής ραδιοαστρονομίας και αστροσωματιδιακής φυσικής: η Φυσική χωρίς Θεό είναι αδύνατη. O Θεός είναι η αρχική αιτία των πάντων.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

 Μεγάλοι φυσικοί ήταν θρησκευόμενοι. π.χ ο George Lemaître, ο ιδρυτής της θεωρίας του Big Bang ήταν κληρικός.

«Η άθεη φυσική είναι αδύνατη» δηλώνει ο Heino Falcke ο Γερμανός καθηγητής ραδιοαστρονομίας και αστροσωματιδιακής φυσικής στο Πανεπιστήμιο Radboud Nijmegen ο επινοητής της έννοιας της σκιάς μια μάυρης τρύπας διαστήματος και ο πρώτος που την απεικόνισε με τηλεσκόπιο που κατασκεύασε. Ως και αστεροειδής φέρει τιμητικά το όνομα του. Το κύριο πεδίο σπουδών του είναι οι μαύρες τρύπες και είναι ο εμπνευστής της έννοιας της «σκιάς της μαύρης τρύπας». ήταν ο πρώτος που απεικόνισε μια μαύρη τρύπα του διαστήματος. Η εικόνα ήταν προϊόν ενός έργου δεκαετίας στο οποίο εργάστηκαν μαζί 300 ερευνητές. Ο Γερμανός αστρονόμος Heino Falcke ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία του τηλεσκοπίου Event Horizon…

Ο διάσημος Γερμανός επιστήμονας είπε ότι η φυσική χωρίς Θεό είναι αδύνατη..

Σύμφωνα με τον καθηγητή Falke, στον επιστημονικό κόσμο είναι απαραίτητο να «μιλάμε για τον Θεό ως την πρώτη αιτία των πάντων, ανεξάρτητα από τις προσωπικές πεποιθήσεις».

Ο Heino Falke, ο οποίος απέκτησε φήμη στον κόσμο της αστρονομίας το 2019 χάρη στην πρώτη εικόνα μιας μαύρης τρύπας, είπε ότι η φυσική χωρίς Θεό είναι αδύνατη…. Την συνεχεια:

https://dimpenews.com/2023/12/11/%ce%bf-heino-falckecf%82-%cf%81%ce%b1%ce%b4/

Ευρυβιαδης Μπαϊραμιδης: «Σε καθε ασθενη βλεπω το προσωπο του Θεου»

author Posted by: Επίσκοπος on date Νοέ 29th, 2023 | filed Filed under: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

Ευρυβιαδης Μπαϊραμιδης: «Σε καθε ασθενη

βλεπω το προσωπο του Θεου»

________________

________________

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο νευροχειρουργός, Επιμελητής Α’ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης μίλησε στην εκπομπή «Επίκεντρο» για τη διαδρομή του στην νευροχειρουργική κλινική, τα μικρά θαύματα που ο ίδιος έχει πετύχει με την πρώτη επέμβαση «By Pass» εγκεφάλου σε περιφερειακό Νοσοκομείο αλλά και τα τόσα περιστατικά ασθενών που φθάνουν στη Μυτιλήνη ακόμη και από άλλες περιοχές της χώρας αναζητώντας θεραπεία από τα χέρια του.

Μιλάει για τη σχέση του με την εκκλησία και λέει ότι σε κάθε ασθενή βλέπει το πρόσωπο του Θεού. Θυμάται την περίοδο της κρίσης του κορωνοϊού με τις αναστολές όταν βρέθηκε εκτός Νοσοκομείου για 16 μήνες λόγω της άρνησής του να εμβολιαστεί. Read more »

«ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ» από τον Bhakdi: Με ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΆΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 31st, 2023 | filed Filed under: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΔΥΝΑΜΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ COVID-19 (Του Κωνσταντινου Γ. Καρακατσανη τ. Καθηγητου Πυρηνικης Ιατρικης, της Ιατρικης Σχολης του Α.Π.Θ.)

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 20th, 2022 | filed Filed under: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΔΥΝΑΜΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ

ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ COVID-19

Ὑπὸ Κωνσταντίνου Γ. Καρακατσάνη
τ. Καθηγητοῦ Πυρηνικῆς Ἰατρικῆς,
τῆς Ἰατρικῆς Σχολῆς τοῦ Α.Π.Θ.

Τὰ νέα διδύναμα ἐμβόλια τῶν Ἑταιρειῶν Moderna καὶ Pfizer, τὰ ὁποῖα ἐνεκρίθησαν ἀπὸ τὸν ἁρμόδιο ὀργανισμὸ στὶς ΗΠΑ (FDA), τὴν 31η Αὐγούστου 2022, πρόκειται νὰ χορηγηθοῦν καὶ στὴν πατρίδα μας. Ἀκολουθοῦν ὁρισμένες ἐπισημάνσεις ὑπό τοῦ γράφοντος, συμφώνως μὲ τὴ δυνατότητα ἡ ὁποία δίνεται ἀπὸ τὸ ἰσχύον Σύνταγμα [1] τῆς πατρίδας μας.

Τὰ προαναφεθέντα ἐμβόλια στοχεύουν στὸ πρωταρχικὸ στέλεχος τῆς νόσου Covid-19 (τὸ ὁποῖο πλέον δὲν κυκλοφορεῖ), καθὼς καὶ στὰ τελευταίως ἐπικρατοῦντα στελέχη τῆς παραλλαγῆς Omicron, τὰ ὑποστελέχη BA.4 καὶ ΒΑ.5.

Σχετικῶς μὲ τὸ νέο διδύναμο ἀναμνηστικὸ ἐμβόλιο τῆς Moderna, γιὰ τὴν παραλλαγή Omicron, ὑπάρχουν κλινικὰ πειραματικὰ δεδομένα –ἀπὸ μελέτες διάρκειας ἑνὸς μόνον μηνὸς– μὲ μέτρηση τῶν ἐξουδετερωτικῶν ἀντισωμάτων τοῦ ὀροῦ γιὰ τὸ διδύναμο ἐμβόλιο, τό ὁποῖο στοχεύει στὴν ὑποπαραλλαγὴ ΒΑ.1. Δὲν παρουσίασε ἡ Ἑταιρεία Moderna δεδομένα γιὰ τὸ διδύναμο ἀναμνηστικό ἐμβόλιο, τὸ ὁποῖο παρήγαγε, καὶ τὸ ὁποῖο στόχευε ἀφ’ἑνὸς στὸ πρωταρχικὸ στέλεχος (αὐτὸ τὸ ὁποῖο ἐνεφανίσθη στὴν Yuchan τῆς Κίνας κατὰ τὰ τέλη τοῦ 2019) καὶ ἀφ’ἑτέρου στὰ ὑποστελέχη ΒΑ.4 καὶ ΒΑ.5, γιὰ τὰ ὁποῖα δόθηκε ἡ ἔγκριση! Σημειωτέον ἐπίσης ὅτι: Read more »

Τι ειναι επιστημονικη αληθεια; 2) Βομβες απο τον γιατρο Κ. Φαρσαλινο για τον κορωνοϊο και την κυβερνηση

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 9th, 2022 | filed Filed under: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

Τι ειναι επιστημονικη αληθεια;

___

___

Βομβες απο τον γιατρο Κ. Φαρσαλινο για τον κορωνοϊο και την κυβερνηση
___

___

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΧΥΝΟΥΝ ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!!! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 215 ΧΩΡΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ & ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ 1) Προς ενημερωση, για τους κινδυνους που διατρεχουμε απο τα 5G. Συνταχθηκε απο ειδικους επιστημονες. Απευθυνεται: Προς τον ΟΗΕ, τον ΠΟΥ, την ΕΕ, το Συμβουλιο της Ευρωπης και τις κυβερνησεις ολων των εθνων. Το υπογραφουν 301.136 απο 215 εθνη και εδαφη

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 8th, 2022 | filed Filed under: ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ TOY 2012, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

Σας αποστέλλουμε  προς ενημέρωσή σας μία αξιόλογη προσπάθεια για το 5G που συντάχθηκε από ειδικούς επιστήμονες.

«Πατριωτική Ένωσις-ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Υπάρχουν 301.136 υπογράφοντες από 215 έθνη και εδάφη
από τις 15 Μαΐου 2022

Προς τον ΟΗΕ, τον ΠΟΥ, την ΕΕ, το Συμβούλιο της Ευρώπης
και τις κυβερνήσεις όλων των εθνών

Εμείς οι κάτωθι υπογεγραμμένοι επιστήμονες, γιατροί, περιβαλλοντικές οργανώσεις και πολίτες από (__) χώρες, ζητάμε επειγόντως να σταματήσει η ανάπτυξη του ασύρματου δικτύου 5G (πέμπτης γενιάς), συμπεριλαμβανομένου του 5G από διαστημικούς δορυφόρους. Το 5G θα αυξήσει μαζικά την έκθεση σε ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (RF) πάνω από τα δίκτυα 2G, 3G και 4G για τηλεπικοινωνίες που ήδη υπάρχουν. Η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων έχει αποδειχθεί επιβλαβής για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η ανάπτυξη του 5G αποτελεί ένα πείραμα για την ανθρωπότητα και το περιβάλλον που ορίζεται ως έγκλημα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

περίληψη των κυριότερων σημείων

Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, με την υποστήριξη των κυβερνήσεων, είναι έτοιμες μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να αναπτύξουν το ασύρματο δίκτυο πέμπτης γενιάς (5G). Αυτό πρόκειται να προσφέρει αυτό που αναγνωρίζεται ως πρωτόγνωρη κοινωνική αλλαγή σε παγκόσμια κλίμακα. Θα έχουμε «έξυπνα» σπίτια, «έξυπνες» επιχειρήσεις, «έξυπνους» αυτοκινητόδρομους, «έξυπνες» πόλεις και αυτοοδηγούμενα αυτοκίνητα. Σχεδόν οτιδήποτε κατέχουμε και αγοράζουμε, από ψυγεία και πλυντήρια ρούχων μέχρι κουτιά γάλακτος, βούρτσες μαλλιών και πάνες για βρέφη, θα περιέχουν κεραίες και μικροτσίπ και θα συνδέονται ασύρματα στο Διαδίκτυο. Κάθε άτομο στη Γη θα έχει άμεση πρόσβαση σε ασύρματες επικοινωνίες εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας και χαμηλής καθυστέρησης από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, ακόμη και σε τροπικά δάση, στη μέση του ωκεανού και στην Ανταρκτική. Read more »

Ο κ.ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΣΤΙΣ 8/5/22, στο Συνταγμα – 2) ΤΟ ΦΩΣ (Ως επιστημονικο, φιλοσοφικο και θεολογικο ερεθισμα) του Μαθηματικου ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ε. ΣΑΚΑΛΑΚΗ

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 10th, 2022 | filed Filed under: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

Ο κ.ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΣΤΙΣ 8/5/22

https://youtu.be/KjC8_FQU15c

589345584235671765gogba

ΤΟ ΦΩΣ

(Ως επιστημονικό, φιλοσοφικό και θεολογικό ερέθισμα)

Συνοψίζοντας την εμπειρία του Πάσχα, όλη η περίοδος που ακολουθεί (περίοδος Πεντηκοσταρίου), ως βιωματική κορύφωση, είναι Φως Αναστάσεως: «Νυν πάντα πεπλήρωται φωτός, ουρανός τε και γη και τα καταχθόνια∙ εορταζέτω γουν πάσα κτίσις την έγερσιν Χριστού, εν η εστερέωται» (Κυριακή του Πάσχα – Τροπάριο).
Όπως μας πληροφορεί η ΓΕΝΕΣΙΣ και επικυρώνει η Επιστήμη, το Φως αποτελεί την πρώτη οντολογική βάση του κόσμου. Το Φως είναι η πρώτη (εκ των οκτώ) κοσμολογική βουλή του Θεού, όπως μας πληροφορεί ο μέγας Μωυσής εις την εξαήμερον: «και είπεν ο Θεός∙ γενηθήτω φως∙ και εγένετο φως» (Γένεσις, Α΄,3). Read more »

Απο την συναντηση των ιατρων του Σαββατου 29.1.2022 Επιστημονικές ‘απαντησεις & στοιχεια για τα επικινδυνα συσκευασματα (Μερος 1ο). Σημερα Κυριακή 30.1.2022, Θα γινη η κεντρικη ομιλια στην Πλατεια της Κοζανης

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 30th, 2022 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

Απο την συναντηση των ιατρων του Σαββατου 29.1.2022 Παραθετουμε το πρωτο αποσπασμα της ομιλιας του συνταγματαρχου ιατρου Ευγενιου Μπαϊραμιδη. Επιστημονικές ‘απαντησεις & στοιχεια για τα επικινδυνα συσκευασματα

____


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

_____

________

Συγκλονιστικη καταθεση του διασημου Ιατρου Vladimir Zelenko στο Δικαστηριο Ραβiνων της Ιερουσαλημ… (Οσα λεει ο γιατρος του Προεδρου Donald Trump, του…) 2. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΑΝ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ & ΠΑΘΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. 3) «ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΝΤΑ (;) ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ» και ανταπαντησις.

author Posted by: Επίσκοπος on date Νοέ 2nd, 2021 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

Συγκλονιστικη καταθεση του διασημου Ιατρου Vladimir Zelenko στο Δικαστηριο Ραβiνων της Ιερουσαλήμ… ?

Δειτε το βίντεο

https://www.brighteon.com/b55bf01f-ddd6-4903-84e8-829d63b4f6ae

Όσα λέει ο γιατρός του Προέδρου Donald Trump, του Rudy Giulliani, του Προέδρου της Βραζιλίας Jair Bolsonaro και του Υπουργού Υγείας του Ισραήλ Yaakov Litzman, είναι συγκλονιστικά.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Θεωρώ ότι με το παραπάνω βίντεο ολοκληρώνουν την αναζήτηση του θέματος του εμβολιασμού. Βρισκόμαστε πλέον στις δαγκάνες του θανάτου. Σώστε τουλάχιστον τους νέους και τις Ένοπλες Δυνάμεις

Με τα θερμότερα συλλυπητήρια
Στέργιος Σμυρλής

9a150f5deb69

 ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

Ἀπό βιβλίο τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου
Οἱ σημερινοὶ ἱερεῖς & ἀρχιερεῖς στὰ ζύγια τοῦ ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ, σελ. 10
Ἠχητικά: https://youtu.be/uEhydCZ8pLI

Ὁ ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλὸς εἶπε δυὸ προφητεῖες γιὰ μᾶς τοὺς ῥασοφόρους, γιὰ μᾶς ποὺ κρατοῦμε τὸ ῥάσο ἀνάξια πάνω στὶς πλάτες μας. Τί εἶπε; ὅτι·
α΄) Θὰ παύσῃ ἡ ἁρμονία μεταξὺ τοῦ κλήρου καὶ τοῦ λαοῦ…..
Θά ᾽ρθουν χρόνια κατηραμένα, εἶπε ὁ Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός, ἡ ἁρμονία αὐτή, ποὺ ὑπάρχει μεταξὺ τοῦ κλήρου καὶ τοῦ λαοῦ, δὲν θὰ ὑπάρχῃ πιά. Ὁ λαὸς θὰ εἶνε ἐναντίον τοῦ κλήρου.
Καὶ νά τὰ χρόνια αὐτά… Δὲν ὑπάρχει, δὲν ὑπάρχει στόμα, ποὺ νὰ μὴ κατηγορῇ τὸν παπᾶ, ποὺ νὰ μὴ κατηγορῇ τὸν δεσπότη του. Μὰ εἶνε ὅλα ἄδικα; Δὲν εἶνε ὅλα ἄδικα. Ἔχει δίκιο ὁ λαός, ἔχει δίκιο ὁ λαὸς ὁ Ἑλληνικὸς νὰ καταφέρεται ἐναντίον τῶν ἱερέων του, ἐναντίον τῶν ἀρχιερέων του, ἐναντίον τοῦ κλήρου του, διότι ὁ κλῆρος δὲν ἐφάνη ἀντάξιος τῶν παραδόσεων του, τῆς ἱστορίας του, τῆς θυσίας του, τῶν ἀγώνων του, τοῦ Εὐαγγελίου. Ἔχει δίκιο, τὸ εἶπε ὁ Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός, θά ᾽ρθῃ μέρα ποὺ θὰ πιάσουν τὰ ξύλα οἱ Χριστιανοὶ νὰ καταδιώκουν καὶ παπᾶδες καὶ δεσποτάδες.
Αὐτὰ τὰ εἶπε ὁ Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός, δὲν τὰ λέγω ἐγώ, δὲν τὰ λέγω ἐγώ. Εἶπε, ὅτι θὰ παύσῃ ἡ ἁρμονία μεταξὺ τοῦ κλήρου καὶ τοῦ λαοῦ…

9a150f5deb69

 + Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Ἐν Αἰγίῳ τῇ 1η Νοεμβρίου 2021

2α ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ήτοι ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ

Πρός τόν Σεβασμιώτατον
Μητροπολίτην Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΝ

ΘΕΜΑ: Δημοσιοποίησις της προς με απαντήσεώς Σας με ημερομηνίαν 29/10/2021 και με τίτλον:
«ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΝΤΑ (;) ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ» (βλ.

orthodoxatemata.blogspot.com /2021/blog-post_919. html?m=1)
και ανταπάντησις.

************

Σεβασμιώτατε καί Ἀγαπητέ μοι ἐν Χριστῷ Ἀδελφέ, Read more »

Νευροχειρουργος Μ.Σπυρου: «Ενω αυξανονται οι εμβολιασμοι για τον κορωνοϊο αυξανονται οι θaνατοι» – Τι φταιει;

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 3rd, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

Νευροχειρουργος Μ.Σπυρου: «Ενω αυξανονται οι εμβολιασμοι για τον κορωνοϊο αυξανονται οι θανατοι» – Τι φταιει;

Στην αύξηση των συνολικών θανάτων που παρατηρείται στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο νευροχειρουργός Μάριος Σπύρου.

«Θα πρέπει να γίνεται ενδελεχής ανάλυση του κάθε θανάτου. Ενώ και το γεγονός ότι ενώ μεν αυξάνονται οι εμβολιασμοί όσον αφορά την πανδημία, έχουμε αυξήσεις θανάτων. Ίσως δε, ίσως μπορεί να μειώνεται το αμυντικό σύστημα του οργανισμού και να είναι επιρρεπής σε άλλα προβλήματα, δεν το αποκλείω. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να γίνεται ανάλυση του κάθε τι. Αλλά σε πόσους που έχουν πεθάνει από κορωνοϊό υπάρχει η αιτία του θανάτου; Σε όλους έγραφαν ότι υπάρχει και ο κορωνοϊός, δεν έγινε μια νεκροψία για να ξέρουμε που επιδρά ο κορωνοϊός», είπε ο Μ.Σπύρου στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» Read more »

Συνταγματολογος Γιωργος Κασσιματης: Γιατι δεν εμβολιαστηκα

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 30th, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

Συνταγματολογος Γιωργος Κασσιματης:

Γιατι δεν εμβολιαστηκα

____

_______

2. ΝΕΚΡΟΣ 19χρονος φοιτητής φιλολογίας

7 ώρες μετά την πρώτη ένεση ΜΠΟΥΡΛΑ mRNA Pfizer.

http://www.press-gr.com/2021/10/19-7.html

 

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ Σ. Μπακτι: «Αυτα που εκανε ο Μενγκελε πριν χρονια τα κανουν τωρα γιατροι σε υψηλοτερο επιπεδο – Αργος θανατος η μασκα» 2) Κατερινη: Πεθανε 61χρονος γιατρος – Μια μερα μετα το εμβολιο της Pfizer

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 30th, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

Σ. Μπακτι: «Αυτα που εκανε ο Μενγκελε πριν χρονια τα κανουν τωρα γιατροι σε υψηλοτερο επιπεδο – Αργος θανατος η μασκα»

«Ο αυθεντικός κορωνοϊός προήλθε από το εργαστήριο της Ουχάν» – Τι λέει για τα φάρμακα

«Υπάρχουν γιατροί και καθηγητές που δεν εξυπηρετούν την υγεία λόγω των χρημάτων», είπε αρχικά ο Bhakdi και πρόσθεσε «αυτά που έκανε ο Μένγκελε πριν πολλά χρόνια τα κάνουν τώρα πολλοί γιατροί σε υψηλότερο επίπεδο. Γι’ αυτό το λόγο έχει γραφτεί ανοιχτή επιστολή από τους επιζώντες του Ολοκαυτώματος». 

Συνέχεια

9a150f5deb69

 

Κατερινη: Πεθανε 61χρονος γιατρος

– Μια μερα μετα το εμβολιο της Pfizer

Ο 61χρονος γιατρός δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Διαβαστε εδω: https://www.in.gr/2021/06/23/greece/katerini-pethane-61xronos-giatros-mia-mera-meta-emvolio-tis-pfizer/

ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ! ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ διασημος Έλληνας νευροχειρουργος Ευρυβιαδης Μπαϊραμιδης. Ομιλια του, στους κατοικους του νησιου (βιντεο). 2) Λάβρος κατά του υποχρεωτικούς εμβολιασμού ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, πρόκειται για τον άνθρωπο που έκανε την πρώτη b

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 15th, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ! ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ διασημος Έλληνας νευροχειρουργος:

«Η ελευθερη βουληση ειναι…»

 ____

_____
[Μέχρι την 31η Αυγούστου φρόντιζε με ανιδιοτέλεια και αγάπη τους ασθενείς του, αναλαμβάνοντας πολύ δύσκολα περιστατικά, χωρίς να ζητήσει το παραμικρό. Είναι ο άνθρωπος που έκανε την πρώτη by pass εγχείρηση εγκεφάλου σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο.
Όμως από την 1η Σεπτεμβρίου, ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, ένας σπάνιος και πολύτιμος επιστήμονας, δεν μπορεί να προσφέρει στους συνανθρώπους του που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης και έχουν ανάγκη την ιατρική βοήθεια του. Βγήκε σε αναστολή επειδή δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
Παρά τον διωγμό του, λόγω των κυβερνητικών αποφάσεων, δεν τα έχει παρατήσει. Αν και δεν του επιτρέπεται να μπει στο νοσοκομείο, αυτός πηγαίνει εκεί καθημερινά και βλέπει τις εξετάσεις των ασθενών, καθισμένος σε ένα παγκάκι.
Για την συγκλονιστική προσφορά του νευροχειρούργου Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη μιλούν οι άνθρωποι τους οποίους έχει βοηθήσει. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση της 16χρονης Παρασκευής Γιώτσα, από την Πιερία, η οποία γεννήθηκε με προβλήματα αιμάτωσης του εγκεφάλου, τα οποία μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να προκαλέσουν το θάνατο της. Όταν επικοινώνησαν με τον κ. Μπαΐραμίδη, αυτός τους είπε ότι θα κάνει την εγχείρηση και δεν θα δεχτεί χρήματα, αφού το μόνο του μέλημα είναι η υγεία του παιδιού. Η εγχείρηση στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία.]
 9a150f5deb69

Μυτιληνη: Ο λογος του νευροχειρουργου Ευρυβιαδη Μπαϊραμιδη που βγηκε σε αναστολη στους κατοικους του νησιου (βιντεο)

https://www.zougla.gr/greece/article/mitilini-o-logos-tou-nevroxirourgou-evriviadi-mperamidi-pou-vgike-se-anastoli-stous-katikous-tou-nisiou

9a150f5deb69

Λάβρος κατά του υποχρεωτικούς εμβολιασμού ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, πρόκειται για τον άνθρωπο που έκανε την πρώτη by pass εγχείρηση εγκεφάλου σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο.

…………………..

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του ειπε:

«Η φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη των εμβολίων. Όπου υπάρχει απολυτότητα, υποχωρεί η επιστημονικότητα. Στην Ιατρική τίποτα δεν είναι απόλυτο. Το ενδεδειγμένο σήμερα αύριο μπορεί να αντενδείκνυται. Αμφιβάλλω για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού γιατί διακρίνω μια εμμονή σε απόλυτο βαθμό για την ασφάλεια του εμβολίου, τη στιγμή που καταγράφουμε σοβαρές παρενέργειες, κάποιες φορές και μοιραίες. Σπάνιες; Μπορεί και να συμφωνήσω. Όχι όμως ανύπαρκτες. Χωρίς σοβαρή καταγραφή παρενεργειών ποτέ δεν θα μάθουμε την επιστημονική αλήθεια.

Read more »

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΙΑΤΡΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ‘’ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’’

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 16th, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΙΑΤΡΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ‘’ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’’

Την διοργάνωσε το δικτυο Ελληνισμου
Το Σάββατο 13 Φεβ 2021

___

__________

Έχει καταλυθεί όντως το Σύνταγμα;
Ποιες από τις συνταγματικές διατάξεις αθετούνται; Ποια η ευθύνη των δημοσίων φορέων, όπως των οργάνων της Δικαιοσύνης, των ιεραρχών της επίσημης Εκκλησίας και των στελεχών της Εξουσίας εν γένει (των βουλευτών και της κυβέρνησης);
Με ποιον συνταγματικά ορθό και νόμιμο τρόπο οφείλουν ν’ αντιδράσουν οι πολίτες απέναντι στο φαινόμενο της κατάλυσης του Συντάγματος;
Τα ληφθέντα μέτρα κατά της πανδημίας (επιβολή φίμωτρων, μακροχρόνιοι εγκλεισμοί, αναγκαστικοί εμβολιασμοί, μετακινήσεις βάσει πιστοποιητικού εμβολιασμού κλπ) συνάδουν προς το Σύνταγμα;
Ο ιός είναι φυσικός ή εργαστηριακής προέλευσης; Υπάρχει αληθώς πανδημία; Διαπιστώνονται παραβιάσεις της ιατρικής επιστήμης στον νέο ορισμό περί “πανδημίας”;

Read more »

Φοβερη ομιλια που αποκαλυπτει την απατη των πολιτικων (αλλα και των εκκλησιαστικων «ηγετων»), οι οποιοι ειναι τοσο εξωνημενοι, ωστε συνεχιζουν το …ηλιθιο χαβα τους! Αξιζει να τον ακουσετε

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 23rd, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

Άλλη μια ομιλία που αποκαλύπτει την απάτη των πολιτικών (αλλά και των εκκλησιαστικών «ηγετών»), οι οποίοι είναι τόσο εξωνημένοι, ώστε συνεχίζουν το …ηλίθιο χαβά τους!

http://trelogiannis.blogspot.com/2020/09/blog-post_753.html
_____________

______________

  • Πηγη: EOE Channel http://www.eoeresearch.org/covid19/ Απόσπασμα από την διαδικτυακή μετάδοση 19-20 Σεπτεμβρίου 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ