Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ’ Category

«Δικαιωματακηδες» και «επιστημονες της πολιτικης κορρεκτιλας»! Η Κιναιδοκρατεια στη Βουλη! Του ιατρου Λυκουργου Νανη 2) ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ – ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΑΙ (Του ιερεως Ιωαννου Νικολοπουλου Καλαμαρια Θεσσαλονικης)

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 9th, 2024 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

Λυκούργος Νάνης, ιατρός:
«Δικαιωματάκηδες» και «επιστήμονες της πολιτικής κορρεκτίλας»!

Η Κιναιδοκρατεία στη Βουλή! Η Κιναιδοκρατεία στη Βουλή !
Φίλοι μου, ομόφρονες και σύμψυχοι, με προέτρεψαν να μπω στο κανάλι της Βουλής-νομοθετικής χαβούζας προκειμένου να παρακολουθήσω τις τοποθετήσεις κάποιων φορέων (τους οποίους αναφέρει ο κ.Αναγνώστου).
Θεωρώ ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει κανείς προηγουμένως να έχει «θωρακισθεί» και εφοδιασθεί με αντιεμετικά σκευάσματα. Μπήκα για λίγο και βγήκα πιάνοντας τη μύτη μου από τις αναθυμιάσεις των υπονόμων….

https://agonasax.blogspot.com/2024/02/blog-post_45.html#more

d454142812c7

ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ – ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΑΙ

—- . —-
«Ἄξιοι θανάτου εἰσίν»
(Ρωμ.1,32: Δευτ.13,15-16)

Μ ε γ ί σ τ η   Π ρ ο σ ο χ ή εἰς τήν Π α ν σ ο φ ί α ν τοῦ Θεοῦ!
Οἶδά σου τά ἔργα, ὅτι ὄνομα ἔχεις ὅτι ζῇς, καί νεκρός εἶ» (Ἀποκ.3,1)

Μεγας ΑλεξανδροςΧωρίς νά θέσῃ οὐδείς ἐναντίον αὐτῶν φονικήν χεῖρα· ἐκ τῶν ἔργων αὐτῶν εἶναι ἤδη ἀπό μόνοι τους νεκροί, ὄνομα μόνον ἔχοντες ὅτι ζοῦν, διότι μισοῦν καί ἐμποδίζουν τήν συνέχισιν καί τήν διαιώνισιν τῆς ζωῆς ἐπί τῆς γῆς!

«Τί  εἶναι ὁ  ἄνθρωπος, καί τόν  θυμᾶσαι;
ἤ ὁ γόνος τοῦ ἀνθρώπου, καί τόν λογαριάζεις;
τόν ἔκανες λίγο κατώτερο ἀπό τούς ἀγγέλους,
τόν στεφάνωσες μέ δόξα καί τιμή» (Ψαλ.8,5)

«Ὁ ἄνθρωπος παρ’ ὅλο πού εἶναι τιμημένος, δέν
τό καταλαβαίνει· ἐξισώνεται μέ τά κτήνη τά χωρίς
μυαλό καί ἐξομοιώνεται μ’ αὐτά» (Ψαλ.48,13)

Read more »

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ για το «γαμο» & την υἱοθεσiα ἀπo ὁμοφυλoφιλους στο Συνταγμα την Κυριακη 11.2.2023, ωρα 3 μ.μ 2) Ἐκτος Ἐκκλησιας οἱ «ΛΟΑΤΚΙΔΕΣ» βουλευτες ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ 3) Γαμος ομοφυλοφιλων ζευγαριων: Δαιμονικο εφευρημα της Νεας Ταξης Πραγματων

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 8th, 2024 | filed Filed under: ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ  ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
για το «γαμο» & την υἱοθεσiα ἀπo ὁμοφυλoφιλους

 3. ομοφυλοφιλοι
 

11/2 – Ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, γιά τό νομοσχέδιο τῆς θεσμοθέτησης «γάμου» καί υἱοθεσίας ἀπό ὁμοφυλόφιλους
Καλοῦμε τούς συμπολίτες μας νά παλέψουμε μαζί γιά τήν ἀποτροπή τῆς σοδομοποίησης τῆς ἑλληνικῆς κοινωνίας. Εἶναι ἠθικό χρέος ὅλων νά ἀντισταθοῦμε ἀπό ἀγάπη καί ἐνδιαφέρον γιά τά ὀρφανά παιδιά, ὥστε νά ἀποτρέψουμε τή χρήση τους ὡς ψευδαισθήσεις «καρπῶν» μίας ἀφύσικης καί ἄκαρπης «σύζευξης».
Ἡ παρουσία μας θά δηλώσει ἔμπρακτα τήν ἀντίθεσή μας καί θά καταδείξει ὅτι δέν εἴμαστε συνένοχοι σέ αὐτό τό ἔγκλημα κατά τῶν ἀθώων παιδιῶν. Εἶναι ὥρα ἀτομικῆς ἀλλά καί συλλογικῆς (ἐθνικῆς) εὐθύνης γιά τό πῶς θά πράξουμε, ἀνεξαρτήτως τελικοῦ ἀποτελέσματος.

____________________

50751235unled5

ΕΚΤΟΣ Ἐκκλησιας οἱ «ΛΟΑΤΚΙΔΕΣ» βουλευτες

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Νὰ ἀναρτηθοῦν  ἔξω ἀπό ναοὺς καὶ μοναστήρια τὰ ὀνόματά τους, ὥστε κλῆρος καί λαὸς νὰ ἐμποδίζουν τὴν εἴσοδο τους σ’ αὐτοὺς! Θὰ συμπεριλαμβάνονται καὶ ὅσοι ἀπέχουν…

Νὰ ἐπιβάλλεται γενικὸ ἐπιτίμιο ἀκοινωνησίας στοὺς χριστιανοὺς ποὺ θὰ τοὺς ψηφίζουν σέ κάθε ἐκλογικὴ ἀναμέτρηση τοπικὴ ἤ ἐθνικὴ.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  https://orthodoxia.gr/2024/02/07/ntropi-sas/

50751235unled5Γαμος ομοφυλοφιλων ζευγαριων:

Δαιμονικο εφευρημα της Νεας Ταξης Πραγματων

Η δυστοπική κοινωνία υπό το φως της ομοφυλόφιλης ατζέντας

ΙΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ & ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΗΣΤΩΝ 2) Mασονοι, φιλομασωνοι, φασιστες ρατσιστες εις βαρος της Ορθοδοξιας & του Ορθοδοξου Ελληνικου λαου 3) Ανακοινωση της ΔΙΣ για τις ταυτοτητες!!! 4) ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ – ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΔΙΧΑΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΧΕΙΡΟΤΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΑΡΠΑΓΕΣ & ΠΥΡΠΟΛΥΣΕΙΣ ΝΑΩΝ, ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΠΙΣΤΩΝ, ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ & ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ & ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 18th, 2023 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΕΝΩΝ

https://youtu.be/1xhgSlQhaVU?si=F7GiYFZiH_wwztFP

 

589345584235671765gogba

Mασονοι, φιλομασωνοι, φασιστες ρατσιστες εις βαρος του Ορθοδοξου Ελληνικου λαου

Βρισκονται στην κυβερνηση, στην δικαιοσυνη, στην εκκλησιαστικη ηγεσια

1. Ο Δημοσιογραφος Αθανασιος Αυγερινος απορει για την σκληρη θεση της Κυβερνησης, στους Ελληνες της Μελιτουπολης

Ακουστε τον: https://youtu.be/pjy8kEmmEQY?feature=shared

Μόνο που ο Μητσοτακης ειναι το ίδιο απαισιος σε όλους Ελληνες & φιλος με όλους τους ανθελληνες! Καιγονταν η Ελλαδα & και αυτος ηταν γλυκες & αγαπες με τον ναζιστη Ζελεσκη!!! Και η αντιπολιτευση ειναι ανυπαρκτη!

589345584235671765gogba

Οι κολασμενοι διαλογοι της «αγαπης–Στο Πατριαρχειο …prodotes-or

Η Διεθνής Επιτροπή είναι το ανώτατο επίσημο όργανο για τον «Διάλογο της Αγάπης» μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της «Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας sic»…

589345584235671765gogba

Οπαδοι της ψευτο-ορθοδοξης αυτοκεφαλης εκκλησιας της Ουκρανιας άρπαξαν ιερο ναο στο δημο Μπορτνιτσι του Κιεβου

https://www.vimaorthodoxias.gr/rosiki-ekklisia/opadoi-tis-aytokefalis-ekklisias-tis-oykranias-arpaxan-iero-nao-sto-dimo-mportnitsi-toy-kievoy/

589345584235671765gogbaΕκδιωξη της Θεολογικης Ακαδημιας Κιεβου απο τον χωρο της Λαυρας

https://www.vimaorthodoxias.gr/rosiki-ekklisia/rosiki-ekklisia-entoni-diamartyria-gia-tin-ekdioxi-tis-theologikis-akadimias-kievoy-apo-ton-choro-tis-layras/

589345584235671765gogba

Στην καταληψη της Λαυρας του Κιεβου & το μακρυ χερι  του Βαρθολομαιου!!!

  • (Ας μη απορρουμε για  τον κλεφτη (του ωρολογιου στην Τουρκια), τον μεγα αρχιμανδριτη του Οικουμενικοῦ Θρόνου, του Βαρθολομαιου.  Και ο Ελπιδοφορος της Αμερικης εκεῖ ξεβαπτισθηκε  & εγινε λυκος βαρυς στην Ορθοδοξη Εκκλησια. Οι σκοτεινες δυναμεις εχουν την φωλια τους στο Φαναρι. Ο Βαρθολομαιος καταντησε αρχιλήσταρχος της Ορθοδοξης Ουκρανικης Εκκλησιας και οι δεσποτάδες μας αγρο αγοραζουν!!! Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστινος σε μια ομιλία του έλεγε: Και τον Αντιχριστο, όταν έρθη, θα του ψάλλουν οι αναξιοι παπάδες και δεσποτάδες, το: «Εις πολλά ετη Εωσφόρε»!)

UOC: Η κατάληψη τη Λαύρας και η δίωξη δεν προκύπτουν από τάση «πνευματικής ανεξαρτησίας», αλλά για οικοδόμηση ανεξαρτησίας από τον Χριστό για να λατρεύουν επίγειους άρχοντες!

Read more »

ΚΑΤΑΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΩΣ 2) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΤΙΣ ΙΡΙΔΟΣ. ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΡΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ; ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 3) ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 11th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

ΚΑΤΑΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΩΣ

Ι. ΠΕΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . 11.8.2023.pdf_

(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-Πατηστε τον τιτλο & διαβαστε το αρθρο)
Διαφημίζουν ήδη την εμφύτευση βιοτσίπ στον εγκέφαλο, για να υποβάλλουν απ’ τα κέντρα τους  λογισμούς δαιμονικούς, υποβιβάζοντας σε άβουλους δούλους τους ανθρώπους (Ελευθερία είναι η επίγνωση της αναγκαιότητας κατά τον Μαρξ, που ήταν μυημένος στα σκοτάδια τους. Συνειδητή δουλεία δηλαδή. Οι ίδιοι βέβαια εξαιρούνται ως «υπεράνθρωποι»). Η ελευθερία είναι συστατικό ιδίωμα του κατ’ εικόνα. Αν αφαιρεθεί, παύει ο άνθρωπος να εικονίζει τον Θεό και συνεπώς αδυνατεί να αναχθεί στο «καθ’ ομοίωσιν», να θεωθεί.

Αν η ταυτότητα είναι προσφράγισμα, δεν συνιστά δέσμευση γάμου, ως αρραβώνας ολέθριος για τον πιστό;

589345584235671765gogba

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Δεν εχεΜασωνια τεραςι καμια σχεση με τις φωτογαφικές μηχανες, που εχουν τα φωτογραφία. Σκαναρουν και δεν φωτογραφίζουν το πρόσωπο και την ιριδα του ματιου. Τι κρυβεται πισω απο αυτήν την τεχνολογία, που πάνε με το ζώρι όπως στα εμβόλια για να μας τα επιβάλλουν, τα αρρωστημένα σατανικά μυαλά των παγκοσμιοποιητων, της Ε.Ε. με την βοηθεια των δικων μας πολιτικων καθάρματων , ο Θεός ξέρει. Οσοι εχετε παλαιες ταυτότητες βγάλτε μεσα στο Αυγουστο καινουργιες, πριν απο την εφαρμογη αυτης της τεχνολογίας.

Στο χερι φουσκωσαν τα επικινδυνα εμβόλια, τωρα θα σκανάρουν & το μετωπο, για να εχουν πληρη ελεγχο για την ολοκληρωτικη σκλαβια του μυαλου που θελουν, μεχρι να φάνε και αυτοι το κεφάλι τους. Διαβαστε Αποκάλυψη και κλειστε τις τηλεοράσεις που κάνουν πλυση εγκεφάλου και πλησιασται τον ΧΡΙΣΤΟ.

589345584235671765gogba

ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

Αθήνα, 6 Αυγούστου 2023

Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία από όλη την Ελλάδα που υπογράφουν το κείμενο αυτό, εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους προς την Ελληνική Κυβέρνηση, για την προαναγγελλόμενη κυκλοφορία ηλεκτρονικών (ψηφιακών) ταυτοτήτων από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, έπειτα από περίπου 40 χρόνια σταθερής λαϊκής αποδοκιμασίας και απόρριψης παρομοίων κυβερνητικών προσπαθειών.

Ως πιστά μέλη τής Εκκλησίας, παραμένουμε προσηλωμένοι στις συνοδικές αποφάσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος (1993, 2626/1997, 2641/1998) και στην παρακαταθήκη των συγχρόνων σεβασμίων και αγίων Γερόντων, οι οποίοι μας συνέστησαν να μην παραλάβουμε καμμία τέτοιου είδους ταυτότητα, με την οποία, όπως εξηγούμε παρακάτω, παραδίδουμε μετά βεβαιότητας τη θεόσδοτη ελευθερία μας στο ψηφιακό κράτος. Read more »

ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ & ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ (-Ηχητικο- Του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου Καντιωτου) 2) Απαγορευμενος ή νενικημενος θανατος; To αναστασιμο μηνυμα κατα των νεοταξιτικων Χαραρηδων (του Κωνσταντινου Ι. Βαθιωτη, Καθηγητου Ποινικου Δικαιου – Δικηγορου Αθηνων)

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 24th, 2023 | filed Filed under: ΜΑΣΟΝΙΑ - ΡΟΤΑΡΥ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ & ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ

Απόσπασμα ομιλίας του Μητροπολιτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου

_______________

________________

Απαγορευμενος ή νενικημενος θανατος;
To αναστασιμο μηνυμα κατα των νεοταξιτικων Χαραρηδων

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου – Δικηγόρος Αθηνών

Αν ο πόλεμος ενάντια στον βιολογικό θάνατο –όπως και όλοι οι άλλοι πόλεμοι, δηλ. κατά της τρομοκρατίας, της πανδημίας και της κλιματικής αλλαγής– επιβληθεί ως κρατική φιλοσοφία, επί τη βάσει της οποίας θα καθορίζεται η αντίστοιχη πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης, τότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την εφαρμογή ενός καταναγκαστικού ιατρικού πατερναλισμού που θα μετατρέψει τη ζωή του ανθρώπου σε επίγεια κόλαση:
Εφόσον όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες θα πρέπει να συμμετέχουν στον πόλεμο ενάντια στον θάνατο, όντας τρόπον τινά υποχρεωμένοι να μην πεθαίνουν, η βούληση του ίδιου του ασθενούς δεν θα έχει πλέον καμία απολύτως σημασία. Ο ασθενής θα είναι έρμαιο του κράτους και των ιατρών, αναγκασμένος να ζει παρά τη θέλησή του, υποβαλλόμενος στις «θεραπείες» που θα αποφασίζονται ερήμην του. Read more »

ΕΤΣΙ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ – ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ & ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ & ΠΑΝΑΘΛΙΑ. ΟΤΑΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ & ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΤΥΠΟΥΝ!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 24th, 2023 | filed Filed under: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

Εικονες ντροπη στην Καστορια:

Του κατασχεσαν το ξενοδοχειο και οι αστυνομικοι τον πεταξαν στον δρομο!

Έτσι θα μας πετάνε από τις περιουσίες μας και θα μας δέρνουν και από πάνω
Αυτές τις εικόνες θα βλέπουμε δυστυχώς όλο και συχνότερα το επόμενο διάστημα.
Το ξενοδοχείο «Αιολίς» στην Καστοριά κατασχέθηκε και ο ιδιοκτήτης αντιμετωπίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις -που έδειξαν… υπερβάλλοντα ζήλο!- λες και ήταν εγκληματίας!

Διαβάστε: https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac/

Να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στο… επιτελικό κράτος!

newsbreak.gr

Δαιμονiστηκε το ”ποiμνιο” του Βαρθολομαiου στην Ουκρανiα. Κι αλλη Επιθεση με μαχαιρι κατα ιερεα στο Chornomorsk (Οδησσος) 25/12/22 και σφαγη ιερεα στη Βινιτσα. 2) Ουκρανια: Έκοψαν τον λαιμο σε ορθοδοξο ιερεα!!! Παντου αιματα, αναποδογυρισαν σταυρους 3) Εἰσβολη του πατριαρχου Βαρθολομαιου σε ξενο εκκλησιαστικο εδαφος & oi πολεμικες του κατακτητικες ενεργειες εναντιων Ορθοδοξων εκκλησιων

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 4th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

Κι αλλη Επιθεση με μαχαιρι κατα ιερεα στο Chornomorsk (Οδησσος) 25/12/22 και σφαγη ιερεα στη Βινιτσα 2/3/23. Συμβολαια θανατου κατα ιερεων;;

Δαιμονίστηκε το ”ποίμνιο” του Βαρθολομαίου στην Ουκρανία και σε αμόκ σφάζει ιερείς! ή Συμβόλαια θανάτου κατά ιερέων;;Κυνήγι κεφαλών με τιμές μέσω TV! Επίθεση 25/12/22 με μαχαίρι κατά ιερέα στο Chornomorsk ( Οδησσός) και σφαγή ιερέα στη Βίνιτσα 2/3/23;;;;
 https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%%b5%cf%81%ce%ad%ce%b1-%cf%83/

589345584235671765gogba Ουκρανια: Έκοψαν το λαιμο σε ορθοδοξο ιερεα!!! Παντου αιματα, αναποδογυρισαν σταυρος

https://balsamopsyxhs.gr/2023/01/02/%ce%bf%cf%85%8c%ce%b4%ce%bf%ce%be%ce%bf/

589345584235671765gogba ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ & ΜΟΝΑΧΩΝ,

ΤΙΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΧΕΙΡΟΤΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

 Αύριο η τελευταία λειτουργία στην περίφημη Λαύρα Σπηλαίων Κιέβου-Πετσέρσκ!! Έτσι αποφάσισε ο Ορθοδοξάρας/Ultra-orthodoxe Ζελένσκι!!! Yπερορθόδοξος σίγουρα αλλά ποιας θρησκείας γιατί υπάρχουν κι άλλες θρησκείες που έχουν Ultra-orthodoxes.

Αύριο η τελευταία λειτουργία στη Λαύρα Σπηλαίων του Κιέβου/Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ στον τρίτο ιερότερο τόπο της Θεοτόκου ανά τη γη. Εκεί όπου είναι αποθησαυρισμένα 118 άφθορα σκηνώματα. Από 1/1/ 2023, οι αρχές του Κιέβου θα σταματήσουν να αφήνουν ιερείς και πιστούς να εισέρχονται στις δύο κύριες εκκλησίες της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ…..

Διαβαστε: https://dimpenews.com/2022/12/30/%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b7-%cf%84%ce%b5%ce%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%81/

589345584235671765gogba

Ουκρανία: Διώξεις κληρικών – πιστών και αρπαγές Ιερών Ναών

https://www.romfea.gr/patriarxeia-ts/patriarxeio-mosxas/49427-oukrania-diokseis-klirikon-piston-kai-arpages-ieron-naon

589345584235671765gogba

Ο ακροδεξιός φορέας που ενισχύει το σχισματικό «Πατριαρχείο Κιέβου» συνεχίζει να δρα ανεξέλεγκτα στην Ουκρανία

https://www.ekklisiaonline.gr/ekklisiaonline/akrodeksioi-oukranoi-mpoykaran-se-orthodokso-nao-apsifontas-kai-dikastiki-apofasi-foto/

589345584235671765gogba

Εἰσβολη του πατριαρχου Βαρθολομαιου σε ξενο εκκλησιαστικο εδαφος & oi πολεμικες του κατακτητικες ενεργειες εναντιων Ορθοδοξων εκκλησιων

Πρωτοπρ. Θεόδωρου Ζήση

1. Εἰσβολὴ τοῦ πατριάρχου Βαρθολομαίου σὲ ξένο ἐκκλησιαστικὸ ἔδαφος. Read more »

Η αμαρτια δεν ειναι κατι για το οποιο πρεπει να εισαι υπερφανος _ Sin is Nothing to Be Proud Of_(Το αρθρο ειναι γραμμενο στα Αγγλικα απο Ορθοδοξο χριστιανο ιερεα & η μεταφρ. απο Google) –

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 5th, 2022 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

Η αμαρτια δεν ειναι κατι

για το οποιο πρεπει να εισαι υπερηφανος

Η αμαρτία δεν είναι τίποτα για το οποίο πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Η αμαρτία δεν είναι τίποτα για να γιορτάσουμε. Η τιμή της αμαρτίας είναι από τον διάβολο. Ο αυτοπροσδιορισμός με την αμαρτία καταστρέφει την εικόνα του Θεού στον άνθρωπο και κοροϊδεύει τη διδασκαλία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και της Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Η πλύση εγκεφάλου σε αθώα παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες ώστε να ενστερνίζονται τις διαστροφές και να ασκούν αμαρτία είναι αμαρτία, είναι λάθος. Είναι βδέλυγμα ενώπιον του Κυρίου. Ωστόσο, αυτά είναι ακριβώς τα θέματα και οι στόχοι όλων των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του «Μήνα Υπερηφάνειας» τον Ιούνιο, σε όλη την Αμερική, τον Καναδά και τις περισσότερες δυτικές χώρες. Read more »

ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΜΟΥ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΕΓΩ ΘΗΣΩ;;; (Του ιερεως Ιωαννου Νικολοπουλου απο Καλαμαρια Θεσσαλονικης) 2. Zero Hedge: Οργανισμος Υγειας του Ηνωμενου Βασιλειου: Το 99% των περιπτωσεων της ευλογιάς των πιθηκων ειναι ομοφυλοφιλοι ανδρες 3) Πατελης: Θα δούμε και γκέι πρωθυπουργό στην Ελλάδα

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 16th, 2022 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ π. Ι. Ν.

ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΜΟΥ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΕΓΩ ΘΗΣΩ;;;

Του ιερέως Ιωάννου  Νικολόπουλου
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Πατηστε τον τίτλο και διαβάστέ το σε pdf

fb76bf1

Zero Hedge : Οργανισμός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου: Το 99% των περιπτώσεων της ευλογιάς των πιθήκων είναι ομοφυλόφιλοι άνδρες

https://katohika.gr/diethni/zero-hedge-organismos-ygeias-tou-inomenou-vasileiou-to-99-ton-periptoseon-tis-evlogias-ton-pithikon-einai-omofylofiloi-andres/

fb76bf1

Θα δουμε και γκει πρωθυπουργο στην Ελλαδα

Ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του Μητσοτακη, Αλέξης Πατέλης:

«…Έχω παντρευτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Ελλάδα έχω υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Ελπίζω ότι θα δούμε και στην Ελλάδα να γίνεται γάμος και θα είστε και καλεσμένοι».

https://katohika.gr/ellada/patelis-tha-doume-kai-gkei-prothypourgo-stin-ellada-vinteo/
Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ, μιλᾶ πολύ σκληρα γι` αυτο το αμάρτημα, που ο Θεός κατέκαψε τους Σοδομήτες. Read more »

Τωρα που στην Ελλαδα καταπατουνται ολες οι ελευθεριες των πολιτων, ολες οι πολιτικες μεγαλες παραταξεις δειχνουν ευαισθησια μονο στα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων!!! AYTO TO EΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ & ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!! TETOIOYΣ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ & ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ! – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ψαξτε & ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ & ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ!!!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 25th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

Τωρα που στην Ελλάδα καταπατουνται ολες οι ελευθερίες των πολιτων, όλες οι πολιτικες μεγαλες παραταξεις δειχνουν ευαισθησία μόνο στα δικαιωματα των ομοφυλοφίλων!!!

ΜΙΛΑΕΙ για Ελευθερίες ποιός; Αυτός που καταράκωσε τις ελευθερίες των πολιτών στην Ελλάδα, με το πρόσχημα του κορωνοϊου!
Ο Μητσοτάκης: Οι αδικίες και το μίσος που υφίστανται οι ΛΟΑΤΚΙ+ συμπολίτες μας πρέπει να εξαλειφθούν. Ως Πρωθυπουργός δεσμεύομαι ότι δεν θα αφήσω κανέναν μόνο του σε αυτόν τον αγώνα ελευθερίας και ισότητας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ομοφοβίας και τρανσφοβίας, επισημαίνοντας ότι «ελεύθερη χώρα είναι η χώρα που έχει ελεύθερους πολίτες». Πηγή: Protagon.gr
Τι στερουνται οι ΛΟΑΤΙΚ; Τους διωχνει κανεις από τις δουλείες τους, όπως έκανε ο Μητσοτάκης στους υγειονομικούς; Τους απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις και τις παρελάσεις «υπερηφανείας», όπως απαγόρευαν τους χριστιανούς από τους ναούς, ακόμα και τα Χριστούγεννα και το Πάσχα;
Αν μπορούσαν να γεννήσουν οι ομοφυλόφιλοι παιδιά, θα το έκαναν ελεύθερα. Ποιός τους φταίει αν αυτό που κάνουν είναι αντίθετο από τη φύση του ανθρώπου & προκαλεί την οργή του Θεού; Διαβάστε την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα προπαγανδίζει τους γκέοι, ακόμα και στα μικρά παιδιά του Δημοτικού, για να μην έχουμε ηθικες αντιστάσεις και να μας οδηγήσουν με ευκολία στο μαντρί του παγκόσμιου Τρομοκράτη των εσχάτων καιρών. Του παγκόσμιου κυβερνήτη κατά την Νέα Τάξη. Του Αντίχριστο κατά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννου.

 fb76bf1

Τσίπρας: Ισότητα στο γάμο και δικαίωμα τεκνοθεσίας για όλους

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησε με τα μέλη της οργάνωσης σχετικά με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Δεσμεύθηκε ότι η επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει το σχετικό νομοθέτημα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕς

https://www.pontosnews.gr/688978/politiki/tsipras-isotita-sto-gamo-kai-dikaioma-teknothesias-gia-oloys/

Και ο βλάσφημος Ανδρουλάκης του Κιναλ, δεν μπορει να έχει άλλη γνώμη.

Αλλά και δεσποτάδες  που ποδοπατουν το Ευαγγέλιο, ομιλουν την γλώσσα του θηρίου της Αποκαλύψεως. Διαβαστε το παρακάτω άρθρο:

Θα επιληφθεί άραγε η Ιερά Σύνοδος για τις δηλώσεις αυτές;

https://orthodoxostypos.gr/%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CBF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84/

Της μιτρες και τις πατερίτσες δεν τις προσφέρουν σήμερα στους ευλαβεις κληρικους, αλλά σε πρόσωπα που υπηρετουν το βρώμικο σύστημα.