Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ’ Category

Αλλαγες στο Συνταγμα για να αλλαξουν τα τερατα της παγκοσμιοποιησης τα παντα στην Ελλαδα & να μας κανουν σκλαβους τους! ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 51 ΧΡΟΝΙΑ: Η ΕΟΚ (Ε.Ε.) ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ… 2) «Μια συγκριτικη μελετη των σχεδιαζομενων τροποποιησεων σε σχεση με το ισχυον Συνταγμα, σε θεμελιωδεις συνταγματικες διαταξεις, για να αλλαξουν τα παντα στην Ελλαδα (Χαραλ. Άνδραλη, Δικηγορου)

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 24th, 2023 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ· Η ΕΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθηνα 6.2.1972
_____________

_______________

«..Oυαί και αλοίμονο· Η ένταξή μας στην ΕΟΚ όχι απλώς εμπορική, αλλά ιδεολογική, ηθική, οικογενειακή, προφητεύω από της θέσεως ταύτης, ότι θα γίνει ο τάφος της Ελλάδος και της ορθοδοξίας…
Αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν βραχυκυκλώση το ταλαίπωρον Έθνος μας και είναι σαν αετός στο κλουβί…. Εμπρός να σπάσουμε την φυλακήν αυτή και ο αετός να πετάξει πάλι ψηλά, πολύ ψηλά, μέχρι τα άστρα του ουρανού….»

d454142812c7

Οι αλλαγες στο Συνταγμα που θα αλλαξουν τα παντα στην Ελλαδα

Χαράλαμπος Άνδραλης, Δικηγόρος

Μια συγκριτική μελέτη των σχεδιαζόμενων τροποποιήσεων
σε σχέση με το ισχύον Σύνταγμα, σε θεμελιώδεις συνταγματικές διατάξεις

Πρόλογος

Μασωνια τεραςΣε προηγούμενο κείμενό μας[1] υπενθυμίσαμε το «Καινοτόμο Σύνταγμα» του κ. Γεραπετρίτη και της συγγραφικής ομάδας του, το οποίο θα τεθεί επί τάπητος στην επόμενη Βουλή. Αναφέραμε επιγραμματικά κάποιες σημαντικές αλλαγές που αυτό θέτει σε σχέση με το ισχύον Σύνταγμα. Στην παρούσα μελέτη γίνεται εκτενέστερη συγκριτική ανάλυση των αλλαγών που ετοιμάζονται από την επόμενη και τη μεθεπόμενη Βουλή.
Παρά το σχετικά εκτενές της παρακάτω συγκριτικής μελέτης, είναι πολύ χρήσιμο να διαβαστεί από το εκλογικό σώμα, το οποίο καλείται με την ψήφο του να επικυρώσει ή να αποδοκιμάσει τις προωθούμενες συνταγματικές τροποποιήσεις.

1) Αφαιρείται το προοίμιο του Συντάγματος «Εις το Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος»
Οι πρόγονοί μας είχαν την καλή συνήθεια πριν αρχίσουν ένα έργο να κάνουν μία προσευχή. Το προοίμιο του Συντάγματος είναι μία μικρή δοξολογική προσευχή στον Τριαδικό Θεό με την οποία αρχίζει ένα ιερό έργο, το Ελληνικό Σύνταγμα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και μία ένδειξη ευγνωμοσύνης στο Θεό, στον Οποίο είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι Έλληνες για την ελευθερία της πατρίδας.

Αν αφαιρεθεί το προοίμιο, εκτός από τις νομικές συνέπειες που θα τις δούμε αναλυτικά στο άρθρο 3, θα δείξουμε ως έθνος μία αχαριστία προς το Θεό και στους προγόνους μας οι οποίοι έθεσαν την προμετωπίδα ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές. Για όσους πιστεύουμε στο Θεό, αυτή η αχαριστία θα έχει και πολλές πνευματικές συνέπειες.

2) Απαλείφεται πλήρως το άρθρο 3 περί επικρατούσας θρησκείας

Το άρθρο 3 του σημερινού Συντάγματος έχει ως εξής: Read more »

ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ & ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!! ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΣΣΟΒΟ. ΕΤΣΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ & ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ!!! Το τελευταιο διαστημα ορδες Τουρκων και Βουλγαρων περιφερονται στον Έβρο & εξεταζουν τα ακινητα που ο Μητσοτακης μαζι με τον Άρειο Παγο χαρισαν στα funds.

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 9th, 2023 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

8/6/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΚΚΕΛ: Βούλγαροι και Τούρκοι αγοράζουν την κατασχεμένη ακίνητη περιουσία στην Θράκη

ΕΛΛΑΣ ΕΝ ΚΙΝΔΤούρκοι και Βούλγαροι (τουρκικής καταγωγής;) αγοράζουν τα κατασχεμένα ακίνητα στην Θράκη και δημιουργούν προηγούμενο κατοχής της γης μας … χωρίς πόλεμο.
Ο πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), Βάκης Τσιομπανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Funds, Μητσοτάκης, Πάτσης, Σιούφας και ένα σωρό άλλοι, ένα κόμμα τοκογλύφων και εκποιητών της Ελλάδας, ένα κόμμα ανώμαλων παιδεραστών και διευθαρμένων μαυραγοριτών με τον μανδύα των αρίστων με τις ακριβές γραβάτες.
Το ερώτημα παλιό, έλα μωρέ τί να τα κάνουν τα παλιόσπιτα στο τελευταίο ακριτικό χωριό στον Έβρο; Ως τώρα δεν υπήρχε απάντηση και βλέπαμε ότι κάθε χρόνο η αξία των ακινήτων έπεφτε, να τα πάρουν οι τρισκατάρατοι γαλάζιοι κολλητοί, να τα κάνουν τί; Να συντηρούν γκρεμούλια;
Έλα όμως που η απάντηση, ο απώτερος σκοπός δεν ήταν αυτός, σκοπός είναι να περάσει η Θράκη και ο Έβρος σε άλλα χέρια…. Το τελευταίο διάστημα ορδές Τούρκων και Βουλγάρων περιφέρονται στον Έβρο και εξετάζουν τα ακίνητα που ο Μητσοτάκης μαζί με τον Άρειο Πάγο χάρισαν στα funds. Read more »

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. Άκη Σκερτσου, ο οποίος «ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΟΝΔΥΛΙΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ» ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ, των Ναζί !!!!!! (Toυ πρωην Μητροπολιτου ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ)

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 17th, 2023 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Νο 12 – Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΚΕΡΤΣΟΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ…(1)

+ Toυ πρώην Μητροπολιτου ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Αίγιον, Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. Άκη Σκέρτσου, ο οποίος

«ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΟΝΔΥΛΙΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ»
ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ, των Ναζί !!!!!!

Η ΕΙΔΗΣΙΣ:
‘Οπως είναι γνωστό σ΄εμάς, που ανήκουμε στη γενηά της Γερμανικής κατοχής, οι Γερμανοί κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο κατέστρεψαν την Ελλάδα! Εγκρέμισαν, ό,τι εύρισκαν όρθιο! Στα Μαρτυρικά Καλάβρυτα, επί παραδείγματι, στις 13 Δεκεμβρίου του έτους 1943, εφόνευσαν όλους τους άρρενας κατοίκους και κατέκαυσαν ολοσχερώς τα Καλάβρυτα! Στο χωριό Ριόλος της Αχαΐας, όπου είχαν καταφύγει οι αείμνηστοι γονείς μου, Γεώργιος και Νικολίτσα, από την πόλη των Πατρών, όπου ήταν η κατοικία μας, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ από την πείνα της Κατοχής, παιδάκι εγώ τότε, ενθυμούμαι, ότι κατέκαυσαν ολοζώντανη την Φαρμακοποιό του Ριόλου, την αείμνηστη Αντιγόνη Βαβαρούτα, γυναίκα του επίσης αείμνηστου Παναγιώτου Βαβαρούτα, ιατρού του χωριού κατά την εποχή εκείνη.
Η Ελληνική Κυβέρνησις, λοιπόν, προ πολλών ετών έχει διατυπώσει το αίτημα καταβολής αποζημιώσεως εκ μέρους της Γερμανίας και αναμένει…..! Read more »

Δυστυχισμενη Ελλαδα! Ελευθερο κρατος ονομαζεσαι, αλλα εισαι δουλη ξενων οικονομικων συμφεροντων! Τα παντα πωλουνται! Σε λιγο θα κληθεις να πληρωνεις φορο και για τον αερα που αναπνεεις!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 16th, 2023 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ TO 1956, ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗ «XΡIΣTIANIKH ΣΠΙΘΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ· «ΚΟΝΚΟΡΔΑΤΟΝ;», ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ETOΣ ΙΒ ΚΟΖΑΝΗ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1956 ΑΡΙΘ. ΦΥΛΛΟΥ 186
«ΣΠΙΘΑ» ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ

ΚΟΝΚΟΡΔΑΤΟΝ;

«Ἀδελφοί, τιμῆς ἠγοράσθητε˙ μὴ γίνεσθε δοῦλοι ἀνθρώπων» (Ἀπόστολος Παῦλος Α΄ πρὸς Κορινθ. 7, 23)

     

Ζητήματα πίστεως

   Ἡ μικρά, ἀγαπητοί, ἡ μικρά μας χώρα δύναται νὰ ὀνομασθῆ χώρα τῶν πλέον παραδόξων καὶ ἑτεροκλήτων συμβάσεων. Πτωχή, ἀδύνατος, ὑλικῶς κατεστραμμένη, διελθοῦσα διὰ πυρὸς καὶ σιδήρου ἡ Ἑλλὰς στρέφεται πρὸς τοὺς ἔξω καὶ κράζει: Βοηθήσατέ μοι… Καὶ ἀμέσως σπεύδουν ἐξ Ἀνατολῆς καὶ Δύσεως οἱ καλοί της φίλοι!

ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

λλὰ δυστυχῶς εἰς τὰ μάτια τῶν περισσοτέρων, ἵνα μὴ εἴπωμεν ὅλων, ἡ δυστυχία τῆς Ἐλλάδος παρουσιάζεται διʼ αὐτοὺς ὡς θαυμασία εὐκαιρία πρὸς ποικίλην καταπίεσιν καὶ ἐκμετάλλευσιν. Ἕν δίδουν, δέκα, ἑκατόν, χίλια, θέλουν νὰ εἰσπράξουν. Πρὸς ἐξασφάλισιν τῶν κεφαλαίων των θέλουν νὰ δέσουν τὴν Ἑλλάδα μὲ ἰσχυρὰ δεσμά, τὰς λεγομένας συμβάσεις, ποὺ δὲν θὰ εἰμπορῆ κανεὶς νὰ μεταβάλη, νὰ κλονίση, διότι ἐπὶ πᾶσαν ἀθέτησιν καὶ τῆς ἐλαχίστης λεπτομερείας ἡ μικρὰ μας χώρα, ὅπως ἕνα ζωηρὸν καὶ ἄτακτον παιδίον, θὰ συλληφθῆ ἀπὸ τὸ αὐτὶ καὶ θὰ ὁδηγηθῆ κατηγορουμένη εἰς τὰ διεθνὴ δικαστήρια!

Οἱ ξένοι θέλουν νὰ ἔχουν τὴν Ἑλλάδα προσδεδεμένην εἰς τὸν πάσσαλον τῶν πλεόν εὐτελῶν συμφερόντων των, θέλουν νὰ ἔχουν τὴν Ἑλλάδα ὡς ἀγελάδα, ποὺ νὰ τὴν ἀρμέγουν αὐτοί, τὰ παιδιά των, τὰ ἐγγόνια, τὰ δισεγγόνια των ἐπὶ πολλὰς δεκαετητρίδας, ἐπὶ αἰῶνος!

Μηχανὴ ἀρμέγματος αἱ μετοχαί. Καὶ εἰς πολλὰς περιπτώσεις οἱ ξένοι ἔχουν ἐπιτύχη ἐν τῆ χώρα μας τοὺς καταχθονίους σκοπούς των. Τὸ μαρτυρεῖ ἡ Ἱστορία 130 ἐτῶν, «ἐλευθέρου» βίου τῆς νεωτέρας Ἑλλάδος.

Δυστυχισμένη πατρίς! Ελευθέρα επλάσθης από τον Δημιουργόν σου. Η ελευθερία είναι το γλυκύτερον σου άσμα. Υπέρ ελευθερίας, όσον ουδείς άλλος λαός, από αρχαιοτάτων χρόνων γενναίως ηγωνίσθης. Εις άπειρα πεδία μαχών ποταμούς αιμάτων έχυσαν τα εκλεκτά σου τέκνα, πάλαι τε και νύν. Ελεύθερον κράτος ονομάζεσαι. Αλλά δυστυχώς είσαι δούλη, υποχείριος ανωνύμων εταιριών, οικονομικών μεγαθηρίων, που δια μυρίων μέσων απομυζούν και την ελαχίστην ικμάδα. Πως να ζήσεις; Πως να προοδεύσεις; Ύδρευσις, φωτισμός, συγκοινωνίαι επίγειοι και εναέριοι, ανθρακωρυχεία, μεταλλεία, παν ό,τι έχεις πολύτιμον και δι’ έλλειψιν χρημάτων δεν δύνασαι να αξιοποιήσεις, το έν κατόπιν του άλλου περιέρχεται εις την εξουσίαν ξένων εταιρειών. Εκατοντάκις έχεις πωληθεί. Ολίγον ακόμη και θα κληθείς να δίδεις φόρον και δια τον αέρα που αναπνέεις. Μη αμφιβάλλεις ποσώς, ότι εάν ήτο δυνατόν να δεσμεύσουν τον αέρα τον οποίον αναπνέεις, θα τον εδέσμευον και το κοινόν τούτο αγαθόν του Πλάστου θα το ημπορεύοντο δι’ ιδίον λογαριασμόν ως ανώνυμος εταιρεία ελληνικής ατμοσφαίρας!

EINAΙ ΑΥΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ή ΕΙΝΑΙ ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΧΙΩΤΗΣ;;; Ο πατριαρχης και άλλοι δεσποταδες χαριζουν κορανια, αυτος, εκανε πρωτοτυπια!!! Οτι εχει μεσα του ο καθενας εκεινο χαριζει. Η μασονια & η αθεϊα τους ανεβασε στην εξουσια & αυτην υπηρετουν μεχρι να βγη η ψυχη τους! Ο μητροπολιτης Φθιωτιδας χαρισε στον Τσιπρα κορνιζα με τον Βελουχιωτη [βιντεο]

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 15th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Απιστευτο: Ο μητροπολιτης Φθιωτιδας χαρισε στον Τσιπρα κορνιζα με τον Βελουχιωτη [βίντεο]

https://youtu.be/AFZw_C6cZzo

lykosΣχολια πιστῶν

-Είναι φρικτή η κατάσταση. Τον θυμάστε όταν ήταν πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μέχρι αηδίας ασπαζόταν τους αντίχριστους πολιτικούς εξουσιαστές. Ενώ ο πάτρωνάς του, νυν αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διαδηλώνε όταν ο κόσμος κατέβαινε στο πεζοδρόμιο κατά της προδοσίας, έλεγε ότι «δεν είναι ώρα για φωνές»…
Μου φαίνεται ότι χρειαζόμαστε επειγόντως ένα δεύτερο Ιερώνυμο Κοτσώνη…

Απαντηση
φαίνεται» ὅτι χρειαζόμαστε ἐπειγόντως μετάνοια καὶ τὰ ὐπόλοιπα θὰ τὰ διορθώση μόνο ὁ Θεός. Καὶ ἄλλος Ἱερώνυμος Κοτσώνης νὰ ἔρθει, τίποτα δὲν πρόκειται νὰ ἀλλάξει. Read more »

TO ΣXOINI ΓIA NA ΠNIΓΕΙ H EΛΛAΣ

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 28th, 2022 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΘΝΙΚΑ - Β. ΗΠΕΙΡΟΣ

TO ΣXOINI ΓIA NA ΠNIΓΕΙ H EΛΛAΣ

Tο Mακεδονικo θεμα και το εργο του Aγγελοπουλου,

«Tο Mετεωρο βημα του Πελαργου».

O γέροντας επίσκοπος Φλωρίνης π. Aυγουστίνος Kαντιώτης ενατιώθηκε στο γύρισμα της ταινίας «το Mετέωρο βήμα του πελαργού», όταν διαβάζοντας το σενάριό του είδε ότι το έργο που χρηματοδοτούνταν από τους ξένους ευνοούσε την προπαγάνδα των Σκοπίων και «έδινε σχοινί για να κρεμαστεί η Eλλάς·
Aκούστε τι λέει στο Aμύνταιο στις 18-11-1990· (Σημείωση: Ο Επισκοπος Αυγουστινος που γνωρισε καλά την προπαγανδα στην Μακεδονία, όταν το 1942, βρέθηκε στη Φλωρινα. Διαβασε το σενάριο και κατάλαβε τον σκοπό της. Προετοιμαζαν οι ανθελληνες την παράδοση της Μακεδονίας, αλλα δεν τολμοῦσαν να κάνουν τίποτε, όσο ευρισκοταν στην εδρα του ο αγωνιστης ιεραρχης. Τα σκηνικά της ταινίας τα έστησαν κατω απο τα παράθυρα της Μητροπόλεως και στο προαυλιο του αγίου Παντελεήμονος, πολυούχο της Φλωρινας, στο ποτάμι. Ο αγωνιστης Μητροπολίτης εκανε αγώνα για να σταματήση την ταινία. Συσπειρώθηκε όλος ο λαός της Μητροπόλεως του με τον επίσκοπο του. Ο Αγγελόπους έμεινε ανέδοτος, δεν ακουσε ουτε την ευσεβη μητέρα του. Τελος αναγκάστηκε ο  επίσκοπος να του διαβάσει μικρό αφορισμο, για να τον συνετήση, περιμένοντας πάλι την μετανοιά του. Δυστυχῶς, γύρισε την ταινία & ο αφορισμός ένεργοποιήθηκε. Για το τέλος του, διαβάστε στο διαδίκτυο).
Ακουστε την ομιλία και τροπάρια του αφορισμου

https://youtu.be/L7-aA4HY-E8

TO ΣXOINI ΓIA NA ΠNIΓΕΙ H EΛΛAΣ

Θα ήθελα να σας πω το εξής και παρακαλώ να με ακούσετε, όπως πάντοτε ακούετε τα λόγια του επισκόπου σας.
Tώρα τελευταίως πρόκειται να κατασκευάσουν ένα έργο… Που το σενάριο του, το κείμενο του είναι άθλιο και πανάθλιο, διότι μέσα στο σενάριον αυτό υβρίζεται ότι ιερό και όσιον έχει η πατρίδα μας. Tο σύνθημά του είναι ένα· «Kάτω τα σύνορα».
Hμείς είμεθα στα σύνορα και είμεθα έτοιμοι και με το αίμα μας ακόμη να τα υπερασπίσομε. Aυτή την φωνή, να πάει να την πει στην Aλβανία. Aυτή την φωνή, να πάει, να την πει στην Σερβία. Aυτή τη φωνή να την πει στην Pωσία. Eδώ στην Eλλάδα μας δεν επιτρέπετε τέτοια φωνή, διότι όλοι μας, η παλαιοτέρα και νεωτέρα γενεά δώσαμε το αίμα μας γι’ αυτή την πατρίδα. Read more »

ΕΛΛΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥ…. Σε ηπατησαν οι μεγαλοι. Και συ εξακολουθεις να τους πιστευης!!! Μη γελατε απιστοι & ασεβεις, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΣΑΪΟΥ συνιστα, η μικρη Ελλας στις πονηρες αυτες ημερας που ζουμε, να επιζητηση, πανω απο καθε αλλη συμμαχια, την πανισχυρη & αηττητη Συμμαχια του Κυριου.

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 7th, 2022 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΕΛΛΑΣ

«ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΠΙΘΑ» Ιουνίου 1957, φ.195
Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστινου Καντιώτου

ΕΛΛΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥ….

Σὲ ἠπάτησαν οἱ μεγάλοι. Καὶ σὺ ἐξακολουθεῖς νὰ τους πιστεύης

Θηριο μασον.ιστ«…’H Ἑλλάς, ἕρμαιον τῆς ἐξωτερικῆς πολιτικῆς τῶν μεγάλων ἐθνῶν, ἔχει δοκιμάσει πολλὰς πικρίας καὶ ἀπογοητεύσεις μέχρι τοῦδε ἀλλʼ ἐν τούτοις δὲν ἐννοεῖ νὰ σωφρονισθῆ. Λησμονεῖ εὐκόλως τὰς συμφορὰς ἐκ τῆς προδοσίας καὶ ἀπιστίας τῶν συμμάχων της, Ἑλλάς! Ἐνθυμήθητι μερικὰς ἡμερομηνίας τῆς πολιτικῆς σου ζωῆς. Ἐνθυμήθητι τὰς μαύρας ἐκείνας ἡμέρας τοῦ Σεπτεμβρίου τοῦ 1922, κατὰ τὰς ὁποίας ἑκατομμύριον ὀρθοδόξου λαοῦ εἶχε συρρεύσει εἰς τὴν παραλίαν τῆς Σμύρνης. Καὶ ἐνῶ τὰ θωρηκτὰ τῶν μεγάλων δυνάμεων, τῶν λεγομένων συμμάχων, θὰ ἡδύναντο μὲ ὁλίγας ὁμοβροντίας τῶν τηλεβολῶν των νὰ τρέψουν εἰς ἄτακτον φυγὴν τὰς ἀγέλας τῶν θηρίων τῆς Ἄγαρ, ποὺ κατεσπάρασσον τὰ ἄοπλα πλήθη, αὐτοὶ ἀπαθῶς ἐθεῶντο τὴν ἐθνικήν μας ἐκείνην συμφοράν… Ἐνθυμήθητι τὴν 6 Σεπτεμβρίου 1955 κατὰ τὴν ὁποίαν ἡ ἐν Κων)πόλει παροικία τῶν Ἑλλήνων παρεδίδετο εἰς τὸ πῦρ καὶ εἰς τὴν ἀτίμωσιν. Ἑλλάς! Οἱ σύμμαχοί σου οὐδὲν ἐπέδειξαν οὐσιαστικὸν ἐνδιαφέρον. Ὤ καὶ ἐὰν ἐθραύετο ἕνας καὶ μόνον ὑαλοπίναξ τῆς ἰδικῆς των πρεσβείας καὶ ἐρραπίζετο ἕνας καὶ μόνον ἰδικός των πολίτης! Ἐντὸς ὀλίγων ὡρῶν ὑπεράνω τοῦ οὐρανοῦ θὰ ἐνεφανίζοντο σμήνη βομβαρδιστικῶν ἀεροπλάνων καὶ θὰ ἠπειλεῖτο μὲ καταστροφὴν ἡ βιαιοπραγήσασα πόλις. Ἑλλάς! Ἐνθυμήθητι τὰς συνεδριάσεις τοῦ Ὀργανισμοῦ τῶν Ἡνωμένων Ἐθνῶν, κατὰ τὰς ὁποίας ἐπὶ δικαίων αἰτημάτων σου οὐδεμία αὐτῶν ἐλήφθη ἀπόφασις, διότι τὰ μεγάλα ἔθνη παίζουν τὴν διελκυστίνδα τῶν συμφερόντων των. Ἑλλάς! Ἐνθυμήθητι…

Ἐὰν ἀφαιρέσης τὸν Ναυαρῖνον, ποὺ δὲν ἧτο ἐπίσημος ἐνέργεια τῶν «χριστιανικῶν» κυβερνήσεων τῆς Εὐρώπης, ἀλλʼ ἐκδήλωσις ἀγανακτήσεως τῶν ναυάρχων, ποῖαι εἶνε αἱ πρὸς σὲ ἀληθεῖς ὑπηρεσίαι τῶν λεγομένων συμμάχων σου; Σὲ ἠπάτησαν οἱ μεγάλοι. Καὶ σὺ ἐν τούτοις ἐξακολουθεῖς νὰ πιστεύης εἰς τοὺς λόγους τῶν περισσοτέρων ἀπὸ ὅ,τι πιστεύεις εἰς τὰ δόγματα τῆς ἀμωμήτου πίστεως, τὰ ὁποῖα ἀπεκαλύφθησαν εἰς τὸν κόσμον, διὰ τῆς φωνῆς τῶν Προφητῶν καὶ πρὸ παντὸς διὰ τοῦ λόγου τοῦ Υἱοῦ τοῦ Ἀνθρώπου, τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ.

Read more »

ΔΕΝ »θριαμβευσες» στην Ουασιγκτον κ. Μητσοτάκη – Aνιστορητος, ανεπαρκης, δεδομενος. Δεν ελαβε -ουτε ζητησε- οποιαδηποτε δεσμευση απο ΗΠΑ για τα ελληνικα εθνικα ζητηματα, αν & εδωσε βασεις, μονοπλευρη αμυντικη συμφωνια (με μηδενικα ανταλλαγματα). Για την δουλοπρεπεια του, εισεπραξε καλα λογια και χειροκροτηματα.

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 19th, 2022 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΔΕΝ »θριαμβευσες» στην Ουασιγκτον κ. Μητσοτακη – Aνιστορητος, ανεπαρκης, δεδομενος.

https://www.kalami.us/2022/omogeneia/mitsotakis-usa-may22.html

Φιλότιμες» οι υπερπροσπάθειες των εξαγορασμένων και άσχετων με πράγματα και καταστάσεις στις ΗΠΑ, ΜΜΕ Αθήνας, να παρουσιάσουν την -τελευταία ως πρωθυπουργού- επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον (16-17 Μαίου ’22), ως »ανεπανάληπτο θρίαμβο». Είναι »φιλότιμες» και οι προσπάθειες πολιτικών και πολιτικάντηδων, να τον ηρωποιήσουν.

Ο πρωθυπουργός, δεν έλαβε -ούτε ζήτησε- οποιαδήποτε δέσμευση από ΗΠΑ γιά τα ελληνικά εθνικά ζητήματα, αν και έδωσε βάσεις, μονόπλευρη αμυντική συμφωνία (με μηδενικά ανταλλάγματα), πρόθεση γιά αγορά F-35 κ.ά., γιά να γίνει αρεστός στην Ουάσιγκτον ως »πρόθυμος, ημέτερος». Φυσικά, γιά την δουλοπρέπειά του, εισέπραξε καλά λόγια και χειροκροτήματα.

Και όσοι ζούμε στις ΗΠΑ, λέμε στον κ. Μητσοτάκη το αυτονόητο: «Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα, εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι». Και ο κ. Μητσοτάκης διαθέτει αρκετά, εκ μεταξίου, εσωενδύματα.

Ας δούμε ψυχρά, λογικά και αντικειμενικά τα του ταξιδιού του κ. Μητσοτάκη και ιδιαίτερα τα αποτελέσματά του. Σίγουρα είχε προσωπικό όφελος ο πρωθυπουργός από τις εμφανίσεις του στην Ουάσιγκτον, σε ότι αφορά τον εντυπωσιασμό ψηφοφόρων του στην Ελλάδα. Το όφελος γιά την χώρα όμως, είναι μικρό.

Η ελληνική παιδεία του πρωθυπουργού, είναι μέτρια, επειδή δεν σπούδασε στην Ελλάδα. Σε συνδυασμό με το γεγονός -και το έχει αποδείξει- ότι είναι ανιστόρητος και οι λογογράφοι του »τούβλα», διαπιστώνουμε ότι είναι μόνο γιά τα… ελαφρά.

Κογκρέσσο, ομιλία Read more »

Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΟΜΑΤΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΑΦΟ ΧΙΤΩΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΧΕΙΡΟΤΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ & ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ! 1) Για πολλοστη φορα ο πατρ. Βαρθομαιος δημιουργει μεγαλη αναστατωση στην Παγκοσμια Ορθοδοξια 2) Ε.Ο.Ν.: Εκκλησιαστικως και εθνικως επιζημια η αναγνωριση Εκκλησιας των Σκοπιων «Πολυ συντομα ο Ελληνισμος θα βιωσει τα οδυνηρα αποτελεσμα αυτων των αποφασεων» 3) Σκοπια: Το Οικουμενικο Πατριαρχειο αναγνωρισε την εκκλησια της «Αχριδας»!

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 12th, 2022 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΑΙ, ΚΑΚΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ

«Εκκλησιαστικες Πρεσπες»-Απο το 2018 ειχαν συμφωνησει για την «Αρχιεπισκοπη Αχριδος» Κοτζιας & Νιμιτς;

ΣΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΑΦΟ ΧΙΤΩΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΣκανδαλισμός στο ποίμνιο που βλέπει τους ταγούς του να εκπορεύονται περισσότερο από πολιτικά κίνητρα παρά από θρησκευτικά.
Το δόγμα της σκασίλας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου έχει προκαλέσει για πολλοστή φορά μέγιστη αναστάτωση στην Παγκόσμια Ορθοδοξία και σκανδαλισμό στο ποίμνιο που βλέπει τους ταγούς του να εκπορεύονται περισσότερο από πολιτικά κίνητρα παρά από θρησκευτικά.
Για τις πρώτες αντιδράσεις τα γράψαμε και χθες. Εντύπωση προκαλεί δύο μέρες μετά η σιωπή της Σερβικής Εκκλησίας. Η SOC μπορεί να εξακολουθεί να σιωπά επίσημα, αλλά τα σερβικά ΜΜΕ αναζητούν τις απόψεις της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για αυτό το θέμα. Μετά την πρώτη αρχική ήπια στάση, είχαμε μια νέα πιο σταθερή θέση από το Πατριαρχείο Μόσχας.

d47

Ε.Ο.Ν.: Εκκλησιαστικως και εθνικως επιζημια η αναγνωριση Εκκλησιας των Σκοπιων «Πολυ συντομα ο Ελληνισμος θα βιωσει τα οδυνηρα αποτελεσμα αυτων των αποφασεων»

Πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής της κατάπτυστης, αισχρής και απαράδεκτης αναγνώρισης του συρφετού των ρασοφορούντων στον σιτοβολώνα της γηραιάς Ηπείρου ως αυτοκέφαλης “Εκκλησίας της Ουκρανίας” και την τοποθέτηση του ψευδοεπισκόπου Επιφανίου ως προκαθημένου αυτής, το Οικουμενικό Πατριαρχείο πιστό στον ρόλο του ως προαγωγού των συμφερόντων των δυτικών δυνάμεων προχώρησε σ’ αυτό που απηργάζετο σκαιώς εδώ και καιρό, στην αναγνώριση της “εκκλησίας της Μακεδονίας” υπό τον ψευδεπίγραφο τίτλο της πάλαι ποτέ εν δόξη λαμψάσης Αρχιεπισκοπής Αχριδών…

https://www.pronews.gr/thriskeia/e-o-n-ekklisiastikos-kai-ethnikos-epizimia-i-anagnorisi-ekklisias-ton-skopion/

d47

Σκοπια: Το Οικουμενικο Πατριαρχειο αναγνωρισε την εκκλησια της «Αχριδας»!

Μόλις το Πάσχα ο Σκοπιανός Αρχιεπίσκοπος στο μήνυμά του προχώρησε σε ανθελληνική προπαγάνδα, μιλώντας για τα δίκαια των «Μακεδόνων»!

Σε μια άνευ προηγουμένου απόφαση, που υποσκάπτει τα εθνικά μας συμφέροντα, προχώρησε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, αναγνωρίζοντας την σχισματική εκκλησία της «Βόρειας Μακεδονίας» με το όνομα «εκκλησία της Αχρίδας»

Όπως συνέβη και με την περίπτωση της εκκλησίας της Ουκρανίας, εκτός από εκκλησιαστικό μέγα ζήτημα, προκύπτει και σοβαρό πρόβλημα στο πεδίο των εθνικών μας θεμάτων από τη σημερινή απόφαση, σύμφωνα με την οποία:

«Η Αγία καί Ιερά Σύνοδος, συνελθούσα σήμερον, Δευτέραν, 9ην Μαΐου 2022 (*), υπό τήν προεδρείαν τής Α. Θ. Παναγιότητος τού Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου, συνεζήτησε διεξοδικώς τό εκκλησιαστικόν θέμα τών Σκοπίων, καί, αξιολογήσασα εις τελικήν φάσιν τήν υποβληθείσαν τή Μητρί Εκκλησία έκκλητον προσφυγήν τής εκείσε Εκκλησίας, ως καί τάς αλλεπαλλήλους εκκλήσεις τής Πολιτείας τής Βορείου Μακεδονίας, απεφάσισε τά εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/gia-ta-dikea-ton-makedonon-iche-milisi-to-pascha-o-skopianos-archiepiskopo

Read more »

Σ.Λαβροφ προς Ουασινγκτον: «Οι ΗΠΑ ειναι σαν τον Χιτλερ – Θελουν να ελεγχουν ολη την Ευρωπη» 2) ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαρ 3rd, 2022 | filed Filed under: Pоссию-ΡΩΣΙΚΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Σ.Λαβροφ προς Ουασινγκτον: «Οι ΗΠΑ ειναι σαν τον Χιτλερ – Θελουν να ελεγχουν ολη την Ευρωπη»

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1062443_sklires-diloseis-slavrof-oi-ipa-einai-san-ton-hitler

5436751

Αθήνα 03-03-2022

ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

«Οι Έλληνες πολιτικοί μονίμως έχουν ως επάγγελμα την σωτηρία της πατρίδας, γι’ αυτό και αποφεύγουν επιμελώς να την… σώσουν. Μετά την σωτηρία, δεν θα έχουν… επάγγελμα».   Γεώργιος Σουρής

κορακες -ψ.Είναι γνωστό ότι το πρώτο θύμα ενός πολέμου είναι η αλήθεια. Δυστυχώς, κυβέρνηση καί κόμματα, με άκριτο ιδεολογισμό, πολιτική ακρισία και στρατηγική μυωπία, καταγίνονται να μας πείσουν ότι ενδιαφέρονται για την σωτηρία του Έθνους για την καταβαράθρωση του οποίου είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι. Σήμερα βιώνουμε έναν τρομακτικό πόλεμο της μηχανής προπαγάνδας που επιφέρει την φίμωση και την λογοκρισία της ενημέρωσης και της πληροφόρησης.

Η εισβολή του Πούτιν είναι αποτέλεσμα μιας πολυπαραγοντικής διεθνούς πραγματικότητας. Φέρει την ίδια ευθύνη για την επιλογή του, με τους δυτικούς συμμάχους που διαμέλισαν την Γιουγκοσλαβία σπάζοντας μιά ισχυρή χώρα σε κράτη-δορυφόρους και φυσικά ήταν αυτοί που κατασκεύασαν το μόρφωμα του Κοσσόβου. Read more »

Βομβα Βαθιωτη: “Δεν επιτρεπουν σε ανεμβολιαστους δικαστες να αναλαβουν υποθεσεις υγειονομικων σε αναστολη” 2) ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ: Αρνουμαστε να πειθαρχησουμε στην Ναζιστικη κυβερνησι του Μητσοτακη και υποσχομαστε να τον θαψουμε χιλια μετρα κατω απο το χωμα. 3) Βιντεο-σοκ: Η Ν.Κεραμεως πεταξε κατω την ελληνικη σημαια σαν σκουπιδι και την παρατησε εκει!

author Posted by: Επίσκοπος on date Φεβ 25th, 2022 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Βομβα Βαθιωτη: “Δεν επιτρεπουν σε ανεμβολιαστους δικαστες να αναλαβουν υποθεσεις υγειονομικων σε αναστολη”

Αποκαλυπτικός και πάλι ο πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Κωνσταντίνος Βαθιώτης στον Focus Fm και την εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη.
Ο κος Βαθιώτης αποκάλυψε ότι σε συνάντηση που είχε με κάποιους λαμπρούς, όπως τους χαρακτήρισε, δικαστές, ενημερώθηκε ότι, αν και υπάρχουν τμήματα που αποτελούνται από ανεμβολίαστους δικαστές, δεν έχουν χρεωθεί ποτέ υπόθεση υγειονομικού…

https://agonasax.blogspot.com/2022/02/blog-post_76.html#more

090634b9b49e9b3e4c9bc943

OI ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΤΟΥ ΝΕΩΝΕΡΩΝΑ

ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥΣ

https://apotixisi.blogspot.com/

Ευρωαστ. κορωνοϊουΜας εστειλαν ως αναγκαστικη οφειλη το πρωτο προστιμο των 50 ευρω λογω αρνησης μας να δεχθουμε το δηλητηριο του κοβιτ μεσα στον οργανισμο μας.
Αρνουμαστε να πειθαρχησουμε στην Ναζιστικη κυβερνησι του Μητσοτακη και υποσχομαστε να τον θαψουμε χιλια μετρα κατω απο το χωμα. Ιδου η πρωτη ειδοποιησι τους: Αποδέκτης (Recipient): ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝ, Όνομα Χρήστη (Username): otsol

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 24 ΤΟΥ Ν. 4865/2021 (Α΄ 238)

Αγαπητή Κυρία, Αγαπητέ Κύριε,
Σας ενημερώνουμε ότι έχει αποσταλεί μήνυμα προσωπικού ενδιαφέροντος στη θυρίδα του ηλεκτρονικού λογαριασμού του παραπάνω προσώπου στο myAADE.
Για να δει το μήνυμα αυτό, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μεταβεί στην εφαρμογή Μητρώο και Επικοινωνία στο myAADE και στην επιλογή e-Κοινοποιήσεις ή να πατήσει εδώ.
Ευχαριστούμε για το χρόνο και την προσοχή σας. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Η Ν.Κεραμέως πέταξε κάτω την ελληνική σημαία σαν σκουπίδι και την παράτησε εκεί!

Σε εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια μνημείου για τους Εβραίους της Ξάνθης που εξοντώθηκαν από τους ναζί…

Διαβάστε και δειτε βίντεο:

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1059766_vinteo-sok-i-nkerameos-petaxe-kato-tin-elliniki-simaia-san

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, απο τον πρωην Μητροπολιτη Καλαβρυτων και Αιγιαλειας Αμβροσιο: Κυριε Μητσοτακη τι εισθε; ΨΕΥΤΗΣ ή ανικανος; Κατι χειροτερο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 22nd, 2021 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ
ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
Αίγιον, 20 Δεκέμβριος 2021
******
Η Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της (βλ. φ. της 17ης.12.2021) θέτει στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη: 

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
Κύριε Μητσοτάκη τι είσθε;
ΨΕΥΤΗΣ ή ανίκανος;

ΜητσοτακηςΕμείς με τίς φτωχές μας δυνάμεις δεν δυνάμεθα να απαντήσουμε στο ΦΟΒΕΡΟ αυτό ερώτημα. Άλλωστε είμαστε και αναρμόδιοι! Μπορούμε όμως να υπενθυμίσουμε κάτι πιο φοβερό! Ότι δηλ……
Ο κ. Μητσοτάκης είναι ΑΦΩΡΙΣΜΕΝΟΣ!

Αδελφοί μου,
Σε ένα άνθρωπο, που είναι αφωρισμένος από την Εκκλησία, όλα μπορεί να συμβαίνουν! Και ψεύτης μπορεί να είναι! Και ανίκανος! Και κατεδαφιστής όλων των αξιών της ζωής! Read more »

ΕΠΙΤΙΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Π ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠ/ΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Β. ΘΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ALERT ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ», ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ & ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 9th, 2021 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ

https://youtu.be/kttja_458d8

d47

ΕΠΙΤΙΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Π ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠ/ΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Β. ΘΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ALERT ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

& ΓΙΑ OΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
_______

_____

Κανεις δεν μπορει να αρνηθη οτι ζουμε σε ημερες πονηρες. Το κακο εχει υψωσει το κεφαλι με θρασος. Μεγαλα πολιτικα & εκκλησιαστικα σκανδαλα συν­ταρασσουν τον τοπo. Η πατριδα σειεται εκ θε­μελιων. Να εχουμε πιστι στον Κυριο, για να αντιμετωπισουμε τις δυσκολιες. Οι πονηρες ημερες θα τελειωσουν οπωσδηποτε. Λαμπρες ημερες θα ερθουν… (Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος). 2) Καταχραστες της εξουσιας 3) ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 10th, 2021 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Ζουμε σε ημερες πονηρες. Να εχουμε πιστι στο Χριστο,

για να μπορεσουμε να ξεπερασουμε τις δυσκολιες

Του Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου

Μεινε μαζι μας Χριστε«…Κανείς, ἀγαπητοί μου, δὲν μπορεῖ νὰ ἀρνηθῇ ὅτι ζοῦμε σὲ ἡμέρες πονηρές. Τὸ κακὸ ἔχει ὑψώσει τὸ κεφάλι μὲ θράσος. Μεγάλα πολιτικὰ καὶ ἐκκλησιαστικὰ σκάνδαλα συν­ταράσσουν τὸν τόπο. Ἡ πατρίδα σείεται ἐκ θε­μελίων. Καὶ μόνο ἡ Ἑλλάδα; Ὁλόκληρη ἡ οἰκουμένη συνταράσσεται. Οἱ πιστοὶ ἀνὰ τὸν κόσμον ἀποτελοῦν μία ἐλάχιστη μειονότητα.
Ἂς προσέχουν λοιπὸν πολύ. Ἂς προσέχουμε νὰ μὴν ἀφομοιωθοῦμε μὲ τὸν κόσμο, ἀλλά, διατηρώντας ἄφθορη τὴ συνείδησί μας μὴ παύσουμε νὰ ἀγωνιζώμαστε. Κάθε εὐκαιρία ποὺ παρουσιάζε­ται ὑπὲρ τοῦ καλοῦ ἂς τὴν ἁρπάζουμε. Ἂς γίνου­με ἔμπειροι ψαρᾶδες καὶ κυνηγοὶ τῶν θειοτέρων πρα­γμάτων. Ἔστω καὶ ἂν μᾶς μισοῦν, μᾶς χτυποῦν, μᾶς διώκουν καὶ μᾶς σταυρώνουν ἀκόμα, μὴ χάσουμε τὸ θάρρος. Ἂς ἐξαγοράζουμε κάθε στιγμή, κάνοντας καλή, θεάρεστη χρῆσι τοῦ χρόνου.
Νὰ ἔχουμε πίστι στὸν Κύριο. Οἱ πονηρὲς ἡμέρες θὰ τελειώσουν ὁπωσδήποτε. Λαμπρὲς ἡμέρες θὰ ἔρθουν, ἂν ὄχι ἐδῶ στὴ γῆ, ἀσφαλῶς ἐκεῖ στὸν οὐρανό. Μὴ λησμονοῦμε ποτέ ὅτι εἴμαστε «ξένοι καὶ παρεπίδημοι ἐπὶ τῆς γῆς» (Ἑβρ. 11,13. Γέ. 23,4). Μὴν περιορίσουμε μόνο ἐδῶ, στὰ στενὰ ὅρια τοῦ παρόντος βίου, τοὺς πόθους μας γιὰ ἕνα καλύτερο αὔριο, γιὰ τὸ ὁποῖο ἔχουμε βεβαίως χρέος νὰ ἐργαζώμεθα· ἂς ἀτενίζουμε μὲ τὴν πίστι μακριά, πολὺ μακριά, καὶ ἂς λέμε κ᾽ ἐμεῖς ὅ,τι ἔλεγε καὶ ὁ ἀρ­χαῖος φιλόσοφος Ἀναξίμανδρος δείχνοντας τὰ ἀστέρια· «Ἐκεῖ εἶνε ἡ πατρίδα μου».
9a150f5deb69

ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

– ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ

https://agonasax.blogspot.com/2021/08/blog-post_10.html 

9a150f5deb69Η Σακελλαροπουλου, όπως φαίνεται, ειναι χρήσιμο οργανο της Νέας Τάξης! Την προωθουν σε κέραιες θέσεις, για την καταστροφή της Ελλάδος

Η Προεδρος της Δημοκρατιας, οι ανεμογεννητριες και ο Γεραπετριτης

Του Αργύρη Ντινόπουλου, δημοσιογράφου, πρώην υπουργού Εσωτερικών

Το 2012 η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν μια απλή σύμβουλος στο Συμβούλιο Επικρατείας.
Τοποθετημένη, όμως, στο πέμπτο τμήμα του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου.
Στο τμήμα δηλαδή που είναι αρμόδιο για να ελέγχει αν η διοίκηση τηρεί τις διακηρύξεις του Συντάγματος και των Νόμων για την προστασία του περιβάλλοντος.
Και ειδικότερα για την προστασία των δασών από τους κάθε είδους οικοπεδοφάγους που βρίσκουν νομοθετικά «παράθυρα» για να κτίζουν στα καμένα.
Η δικαστής Σακελλαροπούλου δεν αποδείχθηκε κέρβερος.
Το αντίθετο.
Διαβάζουμε στις 12 Απριλίου 2013 στην «Ναυτεμπορική» με «πηγή» το ΑΠΕ (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων»: « Τον δρόμο για την εγκατάσταση ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) ακόμη και στις δασικές περιοχές άνοιξε το Συμβούλιο της Επικρατείας».

Εισηγήτρια της απόφασης του ΣτΕ (1421/2013) ήταν η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Read more »

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!! ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ & ΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ!!! ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ! 1) ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ! (Νο 1). «ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!» Σακελλαροπουλου προεδρος δικτατοριας: Οι μεταναστες μπορουν να αναπληρωσουν το κενο, αρκει να πολιτογραφηθουν ως Ελληνες 2) Μητροπολιτης Αλεξανδρουπολεως: Θα αγκαλιασουμε τους (λαθρο)-μεταναστες, θα παρουν για νυφες & γαμπρους τα παιδια μας!!!

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 7th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ!

Νο 1
«ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!»

τερας μασονιαςΗ Ερίτιμος Κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δηλ. η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, απέδειξε, ότι δεν είναι άξια για την θέση, την οποίαν κατέχει! Αναφερομένη στην υπογεννητικότητα, η οποία εμφανίζεται σήμερα στην Ελλάδα, είπε να μη ανησυχούμε, διότι οι μετανάστες μπορούν να αναπληρώσουν το κενό, αρκεί να πολιτογραφηθούν ως Έλληνες, δηλ. αρκεί να τους δοθεί η Ελληνική υπηκοότης!

Πατηστε τον παρακάτω υπογραμισμένο τίτλο και διαβαστε ολο το άρθρο, του πρωην Μητροπολίτου Καλαβρύτων Αμβροσίου, σε pdf:

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 1 – ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ …

9a150f5deb69

Σακελλαροπουλου: Λυση στο δημογραφικο

η ενσωματωση μεταναστων

https://youtu.be/podzSSVia14https://youtu.be/podzSSVia14

9a150f5deb69

Ο δεσπότης Ανθιμος ειπε τα ίδια λόγια τα Χριστουγεννα του 2019!!! Ολοι οι ανθέλληνες την ιδια γλωσσα μιλουν

2) Μητροπολιτης Αλεξανδρουπολεως: Θα αγκαλιασουμε τους (λαθρο)-μεταναστες, θα παρουν για νυφες & γαμπρους τα παιδια μας!!!

Διαβαστε εδω: http://www.freepen.gr/2020/01/blog-post_486.html

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: Θα αγκαλιάσουμε τους αλλοεθνείς, θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας

Read more »