Αυγουστίνος Καντιώτης



Στον Λευκο Πυργο η νεα συγκεντρωση για τη Μακεδονια την Κυριακη 24 Ιουνιου, 19.00μ.μ – Αρχισαν τα παρατραγουδα: Την αναγνωριση μακεδονικης μειονοτητας στην Ελλαδα ζητα το «Ουρανιο Τοξο». Ποσοι ειναι; Στις ευροεκλογες του 1994 πηρε 7.263 ψηφους! Στις νομαρχιακες εκλογες της Φλωρινας ο αρχηγος του κομματος Βοσκοπουλος πηρε 1250 ψηφους. Αυτοι ειναι! Ας αναγνωρισουν πρωτα οι Σκοπιανοι τις 200.000 Ελληνες που βρισκονται στα Σκοπια και τον πολλαπλασιο αριθμο Ελληνων στην Βορεια Ηπειρο και μετα να ζητουν την δικη τους αναγνωριση.

date Ιούν 22nd, 2018 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Στον Λευκο Πυργο η νεα συγκεντρωση για τη Μακεδονια την Κυριακη

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας! Κυριακή 24, Ιουνίου, 19.00μ.μ πλατεία Λευκού Πύργου. Όλοι οι Έλληνες ακομμάτιστα με την Ελληνική σημαία και τον Ήλιο της Βεργίνας στο χέρι. Θα ακολουθήσει πορεία στα προξενεία ΗΠΑ, Σκοπίων και τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ»

Δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Άρχισαν τα παρατραγουδα: Την αναγνωριση μακεδονικης μειονοτητας στην Ελλαδα ζητα το Ουρανιο Τοξο

ΕΛΛΑΣ ΣΚΛΑΒΑ Ε.Ε.Ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή της συμφωνίας για το όνομα της πΓΔΜ και ήδη τα απόνερα των όσων συμφωνήθηκαν στη λίμνη των Πρεσπών χτυπούν ευαίσθητες πτυχές της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.
Συγκεκριμένα, με μια ανακοίνωση – πρόκληση το κόμμα σλαβοφώνων «Ουράνιο Τόξο» κάνει λόγο για θετικά βήματα μετά τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, αφού για πρώτη φορά η Ελλάδα αναγνωρίζει τη μακεδονική γλώσσα και τη μακεδονική ταυτότητα, ζητώντας παράλληλα να αναγνωριστεί και μακεδονική εθνική ταυτότητα.
Αναλυτικά, το «Ουράνιο Τόξο» που στο παρελθόν έχει κατέβει σε εκλογικές αναμετρήσεις στη χώρα μας, σχολιάζει…
http://www.katanixis.gr/2018/06/blog-post_139.html

Τὴν Σκοπιανη μειονότητα τὴν ἐκπροσωπει στην Ελλαδα το «Οὐρανιο Τόξο». Ποσοι ειναι; Στις ευροεκλογες του 1994 πηρε 7.263 ψηφους! Στις νομαρχιακες εκλογές της Φλωρινας ο αρχηγος του κόματος Βοσκόπουλος πηρε 1250 ψήφους. Αυτοί ειναι! Ας αναγνωρίσουν πρώτα οι Σκοπιανοί τις 200.000 Ελληνες που βρίσκονται στα Σκόπια και τον πολλαπλάσιο αριθμό Ελλήνων στην Βόρεια Ηπειρο και μετά να ζητουν την δική τους αναγνώριση.

MHΔΑΜΙΝΟΣ O APIΘMOΣ TΟΥΣ

ΣTHN MAKEΔONIA & ΣΕ ΟΡΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

https://youtu.be/41oSUizEgJI
https://youtu.be/hkPOYuhAxzw

Tο «Oυράνιο τόξο»» που είναι η επίσημη εκπροσώπησης των Σλαβομακεδόνων στην B. Eλλάδα στις Eυροεκλογές του 1994 πήρε 7263 ψήφους.
Mήπως ξέχασαν πόσους ψήφους πήρε στις εκλογές του 1994 ο άτυπα φερόμενος πρόεδρος του κόμματος πού έθεσε υποψηφιότητα για νομάρχης της Φλώρινας;
Nα του το θυμίσουμε· 1250 ψήφους!

Οι ανθέλληνες που μας κυβερνουν, με τα ρατσιστικά τους φρονήματα,  μόνο για τις παράξενες μειονότητες ενδιαφέρονται! Ο Ελληνικός λαός ας πεθάνει! Οι εχθροί της Ελλάδος να ζήσουν, γιατί ετσι βολεύει τα αφεντηκά τους!!!

Mε τέτοια άγρια προπαγάνδα και με υποστηρικτές ισχυρές δυνάμεις, που μισούν την Eλλάδα και δίνουν τα εκατομμύριά τους για να γυριστούν στην πόλη έργα ανθελληνικά, οι φιλοσκοπιανοί πήραν 1250 ψήφους!
Aλήθεια με τους 7263 υποστηρικτές σ’ όλη την Eλλάδα και 1250 άτομα στην Φλώρινα διεκδικούν την Mακεδονία!
Nα χαίρονται τα δημοκρατικά τους αισθήματα!!!!!
Kαι να τους καμαρώνουν οι ισχυροί προστάτες τους!

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.