Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΣταματησαν την εκπομπη του Δημητρη Νατσιου απο το 4Ε. Το αθεο αντιχριστιανικο & ανθελληνικο συστημα τιμαει αυτους που συμβιβάζονται μαζι του, γι` αυτο η βουλη των Ελληνων τιμησε προσφατα τον πρασινο πατριαρχη Βαρθολομαιο!!! Ὁ Δημητριος Νατσιος δεν ανηκει στους συμβιβασμενους, αλλα στους μαχομενους Ελληνας, που ειναι ετοιμοι να πεσουν υπερ Πιστεως & Πατριδος. Ετσι εξηγειται η αποπομπη του απο το θρησκευτικο καναλι 4Ε!!!

EKΠΟΜΠΗ- ΕΥ ΖΗΝ, στις 3.10.2018, Α΄ Μερος

ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

Με τον Δημήτριο Νατσιό, Δάσκαλος- Θεολόγος και τον Ευγένιο Παπαδόπουλο.

Το αθεο και αντιχριστιανικο και ανθελληνικο συστημα τιμαει αυτους που συμβιβάζονται μαζί του. Ὁ Δημήτριος Νατσιός δεν ὰνήκει στους συμβιβασμένους. Ανηκει στους μαχομένους Ελληνας που ειναι ετοιμοι να πεσουν υπερ Πιστεως και Πατριδος. Ετσι εξηγειται ἡ αποπομπή του απο το θρησκευτικο κανάλι 4Ε!!!

Κάποιοι παραξενεύτηκα, το θεώρησαν AΠΙΣΤΕΥΤΟ NEO, που ὅμως για μας ηταν αναμενόμενο. Οσοι παρακολουθοῦν τὴν οἰκουμενιστικὴ πορεία του καναλιου 4Ε και τις συνεχης προβολες του πατριάρχη περιμένουν και χειρότερα. Ας μη ξεχνάμε ότι και θρησκευτικά κανάλια και οἱ ἱερεῖς και δεσποτάδες και πατριαρχάδες θα προσκυνήσουν και θα προβάλλουν τον Αντίχριστο, που βιάζονται οι σκοτεινές δυνάμεις για να τον κάνουν παγκόσμιο πολιτικό και θρησκευτικό κυβερνήτη.

Να στοιχηθούμε στη γραμμή τῶν Αγίων Πατέρων και να αγωνιστοῦμε, για να μᾶς βοηθήση ὁ Θεός.

________

_________

AΠΙΣΤΕΥΤΟ NEO

Σταμάτησαν την εκπομπή του Δημήτρη Νατσιού από το 4Ε χωρίς προειδοποίηση και έσβησαν τις εκπομπές του από το κανάλι στο YouTube!

Κώστας Καραΐσκος

Για τον φίλο Δημήτρη Νατσιό

Την προηγούμενη εβδομάδα κόπηκε ξαφνικά η πασίγνωστη και μοναδικά εύστομη τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Νατσιού. Όλοι ξέρουμε το φίλτρο των βοθροκάναλων αλλά θεωρούσαμε το 4Ε έξω από την κατηγορία αυτή. Κι όμως, αποδείχθηκε ότι το μακρύ χέρι της εξουσίας (πολιτικής; εκκλησιαστικής;) φτάνει κι εκεί! Καθώς δε ο αγαπητός Δημήτρης, που ποτέ δεν συμμορφωνόταν «με τας υποδείξεις», τήρησε την έντιμη εθνική στάση στο Μακεδονικό, φαίνεται πως ξεχείλισε το καθεστωτικό ποτήρι. Μάλιστα σβήσανε και το αρχείο των εκπομπών του από τον ιστότοπο του καναλιού! Μόλις έστειλα στο κανάλι (info@tv4e.gr) τη γνώμη μου για την εξέλιξη αυτή και θα συνιστούσα να πράξετε αναλόγως:
Κύριοι,
Ο ξαφνικός και αδικαιολόγητος τερματισμός της θαυμάσιας εκπομπής του δασκάλου Δημήτρη Νατσιού είναι όχι μόνο ένα πραγματικό άγος για τον σταθμό σας αλλά και – κυρίως – πηγή μεγάλης απογοήτευσης για τους Έλληνες που σας πίστεψαν. Επισημαίνω την τεράστια ευθύνη σας έναντι αυτών των τελευταίων, καθώς διαψεύδετε τόσο οικτρά τις ελπίδες τους για ένα ψήγμα ελευθεροστομίας και παρηγορίας στους τηλεοπτικούς δέκτες.
Κώστας Καραΐσκος, Κομοτηνή

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.