Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ: ΑΙΣΧΟΣ, Επιτηρητες με μασκες «Δημοκρατια της Βορειας Μακεδονιας» στις Πανελλαδικες Εξετασεις! (αποκλειστικες φωτογραφiες) 2) Επελεγουν κειμενα αναφορας στις Πανελλαδικες Εξετασεις απο συγγραφεα που ενα απο τα τελευταια του βιβλια εχει τιτλο «Γιατι προδωσα την πατριδα μου» 3) ΝΑΙ, Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΣ! Η ΔΙΚΑΙΩΣΙΣ ΗΜΩΝ ΗΛΘΕΝ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!

date Ιούν 18th, 2020 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΞΙΟΙ & ΑΝΑΞΙΟΙ

ΑΙΣΧΟΣ: Επιτηρητες με μασκες «Δημοκρατια της Βορειας Μακεδονιας» στις Πανελλαδικες Εξετασεις!

  Οι προδότες κοιτοῦν πῶς νὰ προβάλουν τους Σκοπιανούς, μὲ τὸ ὄνομα Μακεδονία, για νὰ τὸ συνηθίσουμε εμεῖς, οἱ Μακεδόνες! Το ΛΙΝΤΛ πάντα πρῶτο στὶς ἀνθελληνικές ἐνέργειες! Να μην παταμε σε αυτά, και αν ακομα μας δινουν τζάμπα τα προιοντα τους.

Όπως μας καταγγέλλουν, εδώ και δύο ημέρες (από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020) που ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις της Γ’ Λυκείου,
στους επιτηρητές δόθηκαν μάσκες που κατασκευάστηκαν στην «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σας παρουσιάζουμε.
Οι μάσκες αυτές παραδόθηκαν από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης (μέσα σε κούτες) σε σχολεία στα οποία γράφουν οι μαθητές Πανελλαδικές εξετάσεις…προκειμένου να τις φορούν οι εκπαιδευτικοί επιτηρητές!….
Διαββαστε καὶ δεῖτε τὶς φωτογραφίες εδῶ:

https://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/06/blog-post_17.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943

2) ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Αυτήν την παιδεία θέλουν να πλασάρουν στη νέα γενιά… Επελέγουν κείμενα αναφοράς στις Πανελλαδικές Εξετάσεις από συγγραφέα που ένα από τα τελευταία του βιβλία έχει τίτλο «Γιατί πρόδωσα την πατρίδα μου»

Στα θέματα που «έπεσαν» στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία με το νέο σύστημα, στην πρεμιέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, συμπεριλαμβανόταν ένα κείμενο του συγγραφέα Θεόδωρου Γρηγοριάδη με τίτλο «Το γιατρικό της αμόλυντης λογοτεχνίας». Ποιος είναι αυτός σίγουρα αναρωτήθηκαν οι περισσότεροι…
Διαβάστε: https://ethnegersis.blogspot.com/2020/06/blog-post_358.html

  • Σχόλιο Πᾶνος: Κάθε λίγο μᾶς ἐπιβεβαιώνουν οἱ κυβερνῶντες, πὼς πρόκειται γιὰ τὴν μέγιστη ἀντίχριστη, ἀνώμαλη καὶ ἀνθελληνικὴ συμμορία ποὺ πέρασε καὶ κυβέρνησε τὴν πατρίδα μας ποτὲ. Τὸ πιὸ λυπηρὸ δέ, εἶναι πὼς οὐδεμία ἀντίδρασις ἀπὸ τὸν λαό, πλὴν ἐλαχίστων ἐξαιρέσεων, ἀπόλυτη ἀποδοχὴ σὲ ὅλα…

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΝΑΙ, Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΣ!
Η ΔΙΚΑΙΩΣΙΣ ΗΜΩΝ ΗΛΘΕΝ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ!
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!

________ Θα μας επιτρέψετε, αγαπητοί μου αναγνώστες, να αναφερθούμε για μια ακόμη φορά στο θέμα του επιβληθέντος Αφορισμού και να κλείσουμε πλέον το θέμα αυτό.
_______Ο Πανάγαθος Θεός ευδόκησε να επικυρώσει τον Αφορισμό με δύο τρόπους:
α) Ένας χαριτωμένος από τον Θεό ασκητής εδήλωσεν, ότι «ο Αφορισμός του Πρωθυπουργού και των δύο Υπουργών έγινε αποδεκτός από τον Ουρανό. ‘Ηταν δίκαιος! Δίκαιος, και ο Ουρανός τον αποδέχθηκε….», καθώς σημειώνει ο κ. Διονύσιος Μακρής (βλ. Στύλος Ορθοδοξίας, αριθμ. φ. 222/ Ιούνιος 2020, σελ.3. Επομένως αυτό είναι μήνυμα εξ Ουρανού! Τα συμπεράσματα δικά σας.
β) Υπάρχει όμως και ένα ακόμη μήνυμα «εξ ανθρώπων», το οποίον και αποτελεί την χαριστική βολή πρός όλους εκείνους, οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν ότι ο Αφορισμός είναι «ανίσχυρος και ανυπόστατος»!
________Πρόκειται για μια επιστημονική πραγματεία, την οποία συνέγραψε και δημοσιοποίησε ο άγνωστος εις ημάς Ελλογιμώτατος κ. Κωνσταντίνος Κυριαζόπουλος, Καθηγητής του Κανονικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο ευλογημένος αυτός άνθρωπος, με δική του πρωτοβουλία, συνέγραψε και εδημοσίευσε μια επιστημονική πραγματεία με θέμα: «Είναι έγκυρος ο αφορισμός του Αμβρόσιου κατά Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδιαλιά;». Η επιστημονική αυτή πραγματεία αρχικώς δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα «pentapostagma», από την οποίαν και την δανειζόμεθα σήμερα, ακολούθως δε και στη ηλεκτρονική εφημερίδα «romfea.gr», Σας την προσφέρουμε ακέραιη παρακάτω.
________Η επιστημονική αυτή πραγματεία, λοιπόν, αποτελεί, όπως προαναφέραμε, την χαριστική βολή πρoς όλους εκείνους, οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν, ότι ο Αφορισμός είναι «ανίσχυρος καί ανυπόστατος» (βλ. Ανακοίνωση της Ι.Σ.), προσέτι δέ προς τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτας Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομον και Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέαν…
Τὴν συνέχεια:
http://mkka.blogspot.com/2020/06/blog-post_50.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.