Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ’ Category

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ME ΤΟN ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΘ, ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ 93,8 ΚΑΙ TV KOSMOS ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ 2. Eλληνα ξυπνα. Hρθε η ωρα. Αντισταση τωρα 3. ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ (Αρχιμ. Παϊσιος Παπαδοπουλος)

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 23rd, 2017 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΘ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ 93,8 ΚΑΙ TV KOSMOS ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ 19-9-2017

—————–

—————–

Eλληνα ξυπνα. Hρθε η ωρα. Αντισταση τωρα

Εμπρός εσύ ραγιά, σώπασε και δίδαξε στα παιδιά σου την προσευχή του Αλλάχ.

Εξευτελισμός και τέλος.
Ο απόλυτος διασυρμός-εξευτελισμός της Ορθόδοξης Χριστιανικής Ελληνικής Εκκλησίας και το τέλος του Ελληνικού Ορθόδοξου Χριστιανικού κράτους.

Του Παναγιώτη Τσαγκάρη, Γεν. Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων

Η διανομή από το Υπουργείο Παιδείας, στους μαθητές/τριες των ελληνικών σχολείων των νέων βιβλίων-«Φακέλων μαθητή» του μαθήματος των Θρησκευτικών, συνιστά τον απόλυτο διασυρμό-εξευτελισμό της Ορθόδοξης Χριστιανικής Ελληνικής Εκκλησίας και του Ελληνικού κράτους, διότι διαμέσου αυτών των «Φακέλων» ουσιαστικά:

1. H Ορθόδοξη Χριστιανική Ελληνική Εκκλησία αυτοπαραιτείται πλέον από το δικαίωμά της να χαρακτηρίζεται ως η Εκκλησία, εκχωρώντας στην πολιτεία το δικαίωμα αφενός να την χαρακτηρίζει ως μία των Θρησκειών και όχι ως την Εκκλησία, την κατέχουσα την μόνη εξ Αποκαλύψεως Αλήθεια και αφετέρου να διδάσκει, να κατηχεί και να προπαγανδίζει τους ορθόδοξους χριστιανούς μαθητές/τρίες με πολυθρησκειακή διδασκαλία η οποία καλλιεργεί το διαθρησκειακό πνεύμα, τη σύγχυση και τον συγκρητισμό…. Τήν συνέχεια στὸ ἰστολόγιο:

http://www.petheol.gr

/nea/ellenaxypnaertheeo

diaxor.ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΖΕΤΑΙ

ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ

Αρχιμ. Παΐσιος Παπαδόπουλος
Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά Φιλώτα

Ο λόγος του Θεού επειδή είναι θεόπνευστος καθώς είναι διαχρονικός πάντοτε είναι και επίκαιρος και, βέβαια, μας παρέχει πολλά διδάγματα για το πως ο Θεός ενεργεί αποδίδοντας δικαιοσύνη σε ανθρώπους που διώκονται αλλά και σε ανθρώπους που διώκουν άλλους προσεταιριζόμενοι την εξουσία εις βάρος της ευσέβειας. Υπάρχουν στην Αγία Γραφή πολλά γεγονότα που δείχνουν ότι οι πιστοί που είναι αφοσιωμένοι στο νόμο και το θέλημα του Θεού όσο και αν διώκονται στο τέλος δοξάζονται, αυτή άλλωστε είναι και η διήκούσα έννοια ως σωτηρία -από κάθε άποψη- που διατρέχει όλη την Βίβλο. Στην Παλαιά Διαθήκη είναι τρανταχτά τα περιστατικά εκείνα που περνούν το μήνυμα ότι, όταν ο άνθρωπος δεν υπολογίζει το πρόσκαιρο συμφέρον του και βάζει μπροστά την πίστη του στον αληθινό Θεό τότε έχει την εύνοια και την προστασία του Κυρίου. Γι’ αυτό τα πράγματα κατά κανόνα αλλάζουν και οι ρόλοι αντιστρέφονται! Read more »

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΚΥΡΙΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΛΕΓΕΩΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ & ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ!!! 1. Δεν πιστευα πως θα ντρεπομουν για το Αγιον Ορος 2. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟ, ΣΤΟΝ ΑΡΧΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν πιστευα πως θα ντρεπομουν για το Αγιον Ορος

[ΒΙΝΤΕΟ 2017]

Από τον πρωτοπρ. π.Νικόλαο Μανώλη
https://www.youtube.com/watch?v=b0xnzUc9msU

d47

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

– Αλώθηκε η Εκκλησία μας από τους Οικουμενικούς

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

http://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF/
Ως προπέτασμα καπνού θEpistol. Ambrosα μπορούσε να χαρακτηρισθεί μέρος των όσων έγραψα στην “Τσουκνίδα” του Σαββάτου 1η Ιουλίου 2017, στο σημερινό μου άρθρο! Όταν φίλος αναγνώστης μετά από συνάντηση που είχαμε και αφού διάβασε τα όσα είχα γράψει, μου έδωσε τις δυο επιστολές που θα σας γνωρίσω παρακάτω, δημοσιεύοντας πρώτα για μια φορά ακόμα το μέρος του κειμένου μου κατά την 1η Ιουλίου:
«Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό κατά του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, επειδή τάχατες σηκώνει “μπαϊράκι” ή άλλως, σηκώνει ανάστημα κατά της καθεστηκυίας πολιτικής τάξεως!
Μου σφύριξαν λοιπόν, πως προαλείφεται το έδαφος της διαδοχής του! Έτσι, “καλλιεργείται” το κατάλληλο κλίμα για να έχει ευτυχή κατάληξη η άνωθεν εντολή!
Λέγεται, πως ο “εκλεκτός” είναι ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος! Ναι, ο “τηλεοπτικός” Μητροπολίτης, αφού είχε την επιμέλεια και την παρουσίαση της εκπομπής “Αρχονταρίκι”, από το 1992 -2011…
Όμως, το ισχυρό backup της διαδοχής είναι ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας – Φιλαδελφείας και Χαλκηδόνος Γαβριήλ!
Ο Μητροπολίτης που η ενθρόνισή του έγινε, επί των ημερών στην Πρωθυπουργία του Αντώνη Σαμαρά, στις 10 Οκτωβρίου 2014, στα 38 του χρόνια!
Ακούγεται, πως ήταν επιλογή του Αντώνη Σαμαρά! Που όμως, αποδέχτηκε και η “αριστερά”! Γι΄ αυτό και την ενθρόνιση την “τίμησε” με την παρουσία του και ο “πολύς” και στενός συνεργάτης του μετέπειτα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς»!
Η επιστολή του μακαριστού κυρού Αμβροσίου…p. Aug.+Mitrop. Ambros..

Στις 12 Μαίου 1999 ο μακαριστός Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Αμβρόσιος έστειλε επιστολή στον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο!
Καθηκόντως λαμβάνω το θάρρος να επιστήσω αδελφικώς την προσοχήν σας επί σοβαρωτάτου δογματικού και κανονικού ζητήματος, το οποίον αν δεν αντιμετωπισθή ευθαρσώς σήμερον, ενδέχεται να έχει θλιβερωτάτας συνεπείας δι΄ όλους τους ορθοδόξους λαούς, αλλ’ ειδικώτερον απειλεί να καταρρακώσει το κύρος της Εκκλησίας της Ελλάδος επί παγκοσμίου επιπέδου. Πρόκειται διά την δραστηριότητα της νομιζομένης ορθοδόξου νεολαίας “Σύνδεσμος”, η οποία οργανώνει εις την θεόγνωστον επαρχίαν σας Διεθνές Συνέδριον Ορδοδόξων δημοσιογράφων την προσεχή Κυριακήν 16/5/99. Υπάρχουν δυστυχώς σοβαρώτατα στοιχεία τινά των οποίων θέτω συνημμένως εις την διάθεσίν σας αποδεικνύοντα ευχερώς ότι ο “Σύνδεσμος” ανήκει: εις Συνομοσπονδίαν Διεθνών Παραθρησκειακών Οργανώσεων, χρηματοδοτουμένων με κολοσσιαία ποσά από πολυεθνικά Ιαπωνικά, Αμερικανικά και Βρετανικά Τραστς και Οργανώσεις Κατασκοπείας αποβλεπούσας εις διείσδυσιν και παραπλάνησιν θρησκειών και εκκλησιών ανά τον κόσμον προς επίτευξιν παγκοσμίου θρησκευτικού συγκρητισμού. Read more »

Περιμενουμε απο τον Γεροντα ηγουμενο της Ιερας Μονης Δοχειαριου, ν᾽ αναψη το φυτιλι και ν᾽ ανατιναξη το καστρο της φραγκιας & της πανθρησκειας, που στηθηκε στο Αγιον Ορος, πριν ειναι αργα! Ποιον φοβουνται τον Τουρκο Πατριαρχη, που συμμαχησε με τις σκοτεινες δυναμεις και οχι τον Θεο; 2) «Ας σταματησει η Ορθοδοξη Εκκλησια να παιανιζει αυτο το πικρο τραγουδι του Οικουμενισμου» ΤO KAΣΤΡΟ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΣ

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 12th, 2017 | filed Filed under: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Ι.Μ. ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΛΟΓΕΡΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΑ ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Θὰ προχωρήση στὸ ἐπόμενο βήμα; Τὴν δυναμικὴ διακοπή τοῦ μνημοσύνου; Περιμένουμε

Μητρ.Φλωρινης -ΑΓ.ΟΡΟΣ

Παρακολουθοῦμε τὰ φλογερὰ ἄρθρα τοῦ Γέροντα Γρηγόριου Καθηγούμενος Ι.Μ. Δοχειαρίου. Στὴν ἀρχή ἀσχολήθηκε θέματα φλέγοτα, ποὺ δὲν ἄγγιζαν τὸν αἰρετικὸ πατριάρχη Βαρθολομαῖο.

Ἔφτασε στὸ Παγκόσμιο Συμβούλιο τῶν «ἐκκλησιῶν» = αἰρετικῶν, που χρόνια τωρα ἐκπαιδεύει τὴν 5η φάλαγγα των οἰκουμενιστῶν, τῶν καλοπερασάκιδων και ἀθεόφοβων επισκόπων, τῶν ἐχθρῶν τῆς Ὀρθοδοξίας καὶ τῆς Ἑλλάδος. Ὁ Γέροντας ἔβαλε φωτία στὰ μπαντσάκια τους, με τον δυνατό του λόγο.
Προχώρησε στὴν φραγκιά, που δὲν ἀφήνει τίποτε ὄρθιο στὸ πέρασμά της.

 • «…μὲ τὰ συγχωροχάρτια, μὲ τὸ καθαρτήριο πῦρ, μὲ τὴν ἱερὰ ἐξέταση, μὲ τὴν ἀνάληψη τῆς Παναγίας, καὶ τόσα ἄλλα φρικτὰ καὶ φοβερά, ποὺ δὲν ἔχουμε τὸν χρόνο νὰ τὰ μνημονεύσουμε. Ξεχάσαμε τὶς καταραμένες σταυροφορίες. Ξεχάσαμε ὅτι οἱ Φράγκοι, ὅταν μπῆκαν στὴν Ἁγια-Σοφιά, ὅπως λέγει ὁ ἱστορικὸς τοῦ ἑλληνικοῦ ἔθνους, ἐπάνω στὴν ἁγία Τράπεζα ἀσέλγησαν καὶ ἐβίασαν τὶς Ρωμιοποῦλες, ἐνῶ ὁ Μωάμεθ ὁ κατακτητής, εἰσερχόμενος στὴν Ἁγία Σοφία, ἀνέβηκε πάνω στὴν ἁγία Τράπεζα καὶ προσευχήθηκε στὸν θεό του, ποὺ τὸν ἀξίωσε νὰ καταπλακώση τὴν ρωμιοσύνη...».

Διαβᾶστε το παρακάτω, νέο κείμενο τοῦ Γέροντος ἡγουμένου Γρηγορίου http://www.pentapostagma.gr/2017/07/ml

Ὅλα δείχνουν ὅτι ὁ Γέροντας Γρηγόριος δὲν θὰ σταματήση ἐκεῖ. Ἄναψε το φυτίλι τῆς Ὀρθοδόξου Πίστεως καὶ θ᾽ ἀνατινάξη την σατανική πυριτιδαποθήκη τοῦ οἰκουμενισμοῦ στὸ Ἅγιον Ὄρος!
Τὸ Ἅγιο Ὄρος, τὸ προπύργιο ἄλλοτε τῆς Ὀρθοδοξίας, δὲν μπορεῖ νὰ παραδώθηκε ἐξ ὁλοκλήρου στὸν Τοῦρκο Πατριάρχη τῶν σκοτεινῶν δυνάμεων καὶ τῆς Φραγκιᾶς. Ἐκτός ἀπὸ τὴν Ι.Μ. Ἑσφιγμένου ποὺ διώκεται ὑπάρχουν Ὀρθόδοξοι μοναχοι και ἡγούμενοι, ποὺ δὲν εἶναι προδότες τῆς Πίστεως. Ἔδωσαν ὑποσχέσεις ἐνώπιον Θεοῦ και ἀγγέλων, ὅτι θὰ ζήσουν καὶ θὰ πεθάνουν Ὀρθόδοξοι καὶ θὰ τὶς τηρήσουν ἀδιαφορώντας γιὰ τοὺς διωγμούς καὶ περιπέτειες. Ὅλοι αὐτοί περιμένουν κάποιο παλληκάρι τῆς Ὀρθοδοξίας νὰ τραβήξη μπροστά γιὰ νὰ ξεσηκωθοῦν.  Πιστεύουμε ὅτι θὰ ὑψώθη καὶ πάλι τη σημαία της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στὸ Ἅγιον Ὄρος καὶ ἐλπίζουμε ὅτι τὰ ἐπόμενα βήματα τοῦ καθηγουμένου Γρηγορίου νὰ εἶναι καθοριστικά.

d47

Γέροντας Γρηγόριος Καθηγούμενος Ι.Μ. Δοχειαρίου: Να πείτε στον Πατριάρχη ότι…

«Ας σταματήσει η Ορθόδοξη Εκκλησία να παιανίζει αυτό το πικρό τραγούδι του Οικουμενισμού»

ΤO KAΣΤΡΟ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΣ

Ὅταν διερχώμαστε τὴν ἱστορία, βρίσκουμε ἑκατοντάδες κάστρα: τῶν Ἀσσυρίων, τῶν Αἰγυπτίων, τῶν Ἑβραίων, τῶν ἀρχαίων Ἑλλήνων, τῶν Βυζαντινῶν… Ὅλα αὐτὰ ἔμειναν μόνον στὴν ἱστορία, μόνον ἀπὸ περιγραφὲς τὰ γνωρίζουμε ἢ ἀπὸ ἐλάχιστα λείψανα ποὺ ἔχουν ἀπομείνει ἀπὸ αὐτὰ τὰ μνημεῖα. Πὲς οἱ ἐχθροί, πὲς οἱ ἀπολίτιστοι καὶ βάρβαροι κατακτητές, τὰ ρήμαξαν, τὰ κατέστρεψαν, δὲν μποροῦνε πιὰ νὰ χρησιμοποιηθοῦν γιὰ ἀκροπόλεις, ἀλλὰ μόνον τόποι νὰ τοὺς περιδιαβαίνουν οἱ τουριστάδες. Τὸ κάστρο ὅμως τῆς Φραγκιᾶς, ποὺ λέγεται Βατικανό, προστατευόμενο πάντοτε ἀπὸ τὶς σκοτεινὲς δυνάμεις, ἔμεινε ἄσειστο καὶ ἐμεῖς, ἡ χιλιοματωμένη ρωμιοσύνη, ἐνῶ πραγματικὰ σουβλιστήκαμε ἀπὸ τὴν παπικὴ ρομφαία, σὰν τάχατες νὰ εἴμαστε οἱ καλοὶ χριστιανοί, οἱ ἀμνησίκακοι, τὰ ξεχνᾶμε ὅλα, ἐπισκεπτόμαστε τοὺς αἰώνιους ἐχθρούς μας καὶ ἀνοίγουμε κουβέντες γιὰ ἕνωση. Ὁ Θεός, μετὰ τὴν πτώση τοῦ διαβόλου, δὲν ἔκανε κανένα διάλογο μαζί του γιὰ τὴν ἐπαναφορά του. Κι ἐμεῖς σήμερα πᾶμε νὰ γίνουμε ἀνώτεροι ἀπὸ τὸν Θεὸ τῆς ἀγάπης καὶ συνάπτουμε διαλόγους, ποὺ χαρακτηρίζονται «θεολογικοί».
Στὴν ἀρχή, σχεδὸν ὅλοι εἴχαμε παρασυρθῆ. Λησμονήσαμε τὰ συγγράματα ποὺ κυκλοφόρησε ἡ Δύση μετὰ τὸ σχίσμα, «ἀπαλλαγὴ ἀπὸ τὶς ἑλληνικὲς βλακεῖες». Κι ἀφοῦ, κατὰ κάποιον τρόπο ἀπηλλάγησαν ἀπὸ τὶς ἑλληνικὲς «βλακεῖες», ἀπὸ τὶς ἑλληνικὲς παραδόσεις, ἀπὸ τὴν ὀρθόδοξη παράδοση, μετρῆστε μόνοι σας πόσες ἑκατοντάδες βλακεῖες ἔκανε ἡ Ρώμη μὲ τὰ συγχωροχάρτια, μὲ τὸ καθαρτήριο πῦρ, μὲ τὴν ἱερὰ ἐξέταση, μὲ τὴν ἀνάληψη τῆς Παναγίας, καὶ τόσα ἄλλα φρικτὰ καὶ φοβερά, ποὺ δὲν ἔχουμε τὸν χρόνο νὰ τὰ μνημονεύσουμε. Ξεχάσαμε τὶς καταραμένες σταυροφορίες. Ξεχάσαμε ὅτι οἱ Φράγκοι, ὅταν μπῆκαν στὴν Ἁγια-Σοφιά, ὅπως λέγει ὁ ἱστορικὸς τοῦ ἑλληνικοῦ ἔθνους, ἐπάνω στὴν ἁγία Τράπεζα ἀσέλγησαν καὶ ἐβίασαν τὶς Ρωμιοποῦλες, ἐνῶ ὁ Μωάμεθ ὁ κατακτητής, εἰσερχόμενος στὴν Ἁγία Σοφία, ἀνέβηκε πάνω στὴν ἁγία Τράπεζα καὶ προσευχήθηκε στὸν θεό του, ποὺ τὸν ἀξίωσε νὰ καταπλακώση τὴν ρωμιοσύνη.
Ὑπῆρξε μεγάλη συσκότιση ἀπὸ αὐτὴν τὴν οἰκουμενικὴ κίνηση, ἕως ὅτου τὸ ἁγιασμένο στόμα τοῦ Ἰουστίνου Πόποβιτς ἦρθε καὶ εἶπε: «Ὁ οἰκουμενισμὸς εἶναι ἡ παναίρεσις ὅλων τῶν αἰώνων». Ἀναρτοῦσαν εἰκόνες, στὴν μέση ὁ Χριστὸς καὶ δεξιὰ κι ἀριστερὰ ὁ πάπας κι ὁ Ἀθηναγόρας νὰ τοὺς εὐλογῆ ὁ Θεός! Ὅταν πήγαινα νὰ προσκυνήσω τὶς ἅγιες εἰκόνες, βλέποντας κι αὐτὴν τὴν εἰκόνα, δὲν μοῦ πῆγε ποτὲ νὰ τὴν προσκυνήσω. Read more »

N᾽ ANTIΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΜΑΣ (ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΑΚΗ 24-10-96) 2. Συνεντευξη με Ηλια Ευαγγελοπουλο 3. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ

N᾽ ANTIΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

—————

———–

————–

————–

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Συνεντευξη εφ’ ολης της υλης

με τον αρθρογράφο του ιστόλογίου «ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily», Ηλία Ευαγγελόπουλο (Economist).

http://koukfamily.blogspot.gr/2017/02/koukfamily-economist-1.html
http://koukfamily.blogspot.gr/2017/02/koukfamily-economist-2.html
http://koukfamily.blogspot.gr/2017/02/koukfamily-economist-3.html
——-090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Είναι καταπληκτικό πώς δεν χρειάζεται σήμερα να μαντέψει κανείς τις εξελίξεις αν έχει διαβάσει τα πρωτόκολλα των σοφών τις Σιών. Όπως αναφέρουν μερικά από τα πρωτόκολλα:

Πρωτόκολλο Τρίτο
Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού.
Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.
Όλα αυτά τα δήθεν «δίκαια του λαού» δεν υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα. Read more »

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ: ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΙ ΣΑΣ, γιατι εντος ολιγου οι φραγκοπαπαδες θα κυκλωσουν το αγιο Θυσιαστηριο. 2. ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ KEVIN ANNETT! ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΤΟΡΑ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΛΕΕΙ: «ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΑΓΓΛΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ, ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ!!! ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ

author Posted by: Επίσκοπος on date Νοέ 8th, 2016 | filed Filed under: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%bb%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%83Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ: ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΙ ΣΑΣ

Ἐντὸς ὁλίγου οἱ φραγκοπαπάδες θὰ κυκλώσουν τὸ ἅγιο Θυσιαστήριο

«Ὅσο καιρὸ εἶμαι ἐγὼ ἐπίσκοπος ἐδῶ, δὲν θὰ πατήσῃ πόδι φράγκου. Δὲν ξέρω τί θὰ γίνῃ σ’ ἄλλες μητροπόλεις, ἀλλὰ ἐδῶ τουλάχιστον θὰ σχηματίσουμε σύνταγμα ἡρωϊκό, ἕτοιμο πρὸς θάνατον. Ὅσοι πιστοί – ὅσοι πιστοί· Ἔχει μεγάλη σημασία αὐτό τὸ ὁποῖο σᾶς λέγω, διότι σήμερον, αὔριο, μεθαύριο, θὰ ρθοῦν ἀγκαλιασμένοι ὁ Πάπας μὲ τὸν Πατριάρχη, θὰ κοινωνήσουν μαζί, ὅ ἐστὶ μεθερμηνευόμενον· θὰ δύναται ὁ φράγκος νὰ μπαίνῃ μέσα στὴν Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία νὰ λειτουργάῃ. Πρᾶγμα τὸ ὁποῖο δὲν θὰ ἐπιτρέψουμε· διότι χάσμα μέγα χωρίζει τὴν Δυτικὴ ἀπό τὴν Ἀνατολικὴ Ἐκκλησία».

058837d2ea8c5l

ΦΡΙΚΗ! ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ Ο κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

——–

————-

ΕΙΜΕΘΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ; ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΟΡΓΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ; (ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ) 2. Πολυ σημαντικη εκδηλωση στη Μυτιληνη, για το μαθημα των Θρησκευτικων – (Σαββατο 8.10.2016)

Ο ΠΑΠΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστινου Καντιώτου
‘Απόσπαμα ομιλίας του 1959, στην ‘Αθηνα

karagkiozlikia & agapologiesΕίμεθα Έλληνες, αγαπούμε την πατρίδα; Δε μου λέτε σας παρακαλώ, διαβάσατε στην ιστορία για να δήτε, τι έκανε ο πάπας σ΄ αυτό το έρημο Ελληνικό κράτος;
Όργια των οργίων… Θα κλάψετε, θ’ ανατριχιάσετε, θα σηκωθή η πέτσα σας, εάν σας διηγηθώ τι έκαναν οι πάπες.
Τι έκαναν; Φοβερά πράγματα. Στις Σταυροφορίες, μέσα στο ναό της Αγίας Σοφίας, ούτε ο Μωάμεθ δεν έκανε τα όργια που έκαναν αυτοί. Ο Μωάμεθ μπήκε στην Αγία Σοφία και στάθηκε με προσοχή, και είπε «Ως φοβερός ο τόπος ούτος». Σταμάτησε τη σφαγή μέσα στο ναό. Αυτοί τι κάνανε; Τα όσα κάνανε δεν λέγονται. Πρέπει να βγούνε έξω τα μικρά παιδιά για να πούμε τι κάνανε….
Βάλανε μέσα στο ναό της Αγίας Σοφίας μουλάρια. Και πήρανε όλα τα διαμαντικά της εκκλησίας.
Όσοι από σας πήγατε στη Βενετία, θα είδατε τον ωραιότερο ναό της Βενετίας, πού είναι ο Άγιος Μάρκος. Έχει κάτι πόρτες μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας. Είναι όλες σκαλισμένες στο μπρούτζο και στο ασήμι. Οι πόρτες λοιπόν αυτές δεν είναι ιταλικές· είναι οι πόρτες της Αγίας Σοφίας, πού τις πήρανε αυτοί και τις μετέφεραν εκεί πέρα στον Άγιο Μάρκο.
Ένα αυτό. Υπάρχει και άλλο, πού είναι πιο κοντά η μνήμη του. Κάτι ασπρομάλληδες γέροντες θα το θυμούνται.
Δεν είχε η καημένη Ελλάδα συνέλθει από το ’22 πού δέχθηκε στην αγκάλη της 2 εκατομμύρια παιδιά της, διωγμένα σαν πουλάκια από τη Μικρά Ασία, κυνηγημένα από τα γεράκια του σατανά. Δεν είχε ακόμα σφραγίσει τα δάκρυά της, και το 1923 η αρμάδα της Ιταλίας ήρθε έξω από την Κέρκυρα και έστειλε τελεσίγραφο. Ο στόλαρχος, με τα καράβια και τα κανόνια του παπικού καθεστώτος, διά του ασυρμάτου έστειλε από τη ναυαρχίδα του τελεσίγραφο στο νομάρχη της Κερκύρας με τη διαταγή·
– Να καταβιβασθή από το φρούριο η ελληνική σημαία. Έχετε διωρία ένα τέταρτο· μετά το τέταρτο θ’ αρχίση κανονιοβολισμός.
Δεν καταβιβάσθηκε η Ελληνική σημαία, και άρχισαν να βάλλουν τα κανόνια. Σκότωσαν τον άμαχο πληθυσμό της Κερκύρας. Σκότωσαν εκατοντάδες Ελλήνων, επειδή δεν θέλησαν να κατεβάσουν την γαλανόλευκη ελληνική σημαία. Έτσι έγινε η απόβασι των κατακτητών στο νησί.
Βγήκαν από τα καράβια τους οι «γενναίοι» της Ρώμης, βγήκαν οι ναύτες της με τα σπαθιά τους, και γέμισε η προκυμαία. Οι Κερκυραίοι κλειστήκανε μέσα στα σπίτια τους, κλείσανε και τα παράθυρά τους. Κανείς Κερκυραίος δεν υπήρχε. Ξέρετε μόνο ποιοι πήγαν στην προκυμαία και τους υποδέχθηκαν με λουλούδια; Ο φράγκος δεσπότης με τους φράγκους παπάδες.
Και το ’40 – ’41, όταν ήρθαν τα αεροπλάνα από την Ιταλία και βομβάρδισαν την Πάτρα και γέμισαν τα πεζοδρόμια με αίματα, οι φράγκοι της Πάτρας ανέβηκαν επάνω στις στέγες και χαιρετούσαν «αγγελικά» τους φίλους των.

058837d2ea8c5l2. Πολυ σημαντικη εκδηλωση στη Μυτιληνη

για το μαθημα των Θρησκευτικων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΙΗΜΕΡΙΔΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης, η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, η Ένωση Θεολόγων Λέσβου και το Εργαστήριο Παιδαγωγικής – Χριστιανικής Παιδαγωγικής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, ανταποκρινόμενοι στην απαίτηση πολλών γονέων και συμπολιτών μας, για αντίδραση πάνω στην κλιμακούμενη αποδόμηση του μαθήματος των Θρησκευτικών, σας προσκαλούν στην Ημιημερίδα που διοργανώνουν με θέμα:
Εκκλησία – Πολιτεία και το μάθημα των Θρησκευτικών:
Προσέγγιση στην ορθόδοξη παράδοση ή κατήχηση των μαθητών στην πολυθεΐα.
Η Ημιημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, σε γονείς και κηδεμόνες μαθητών, σε κληρικούς και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Κεντρικά Λύκεια).
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΙΗΜΕΡΙΔΟΣ
Read more »

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΙΖΗΣ – ME ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΕΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ TON ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ!!!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΣΙΖΗΣ

Μὲ τὴν πανσπερμία τῶν Αἰρετικῶν, των Μουσουλμανων, τῶν Σιωνιστῶν, τῶν Βουδιστῶν και ἄλλων θρησκειῶν!!!
Πρωταγωνιστή ο αντίχριστος Πάπας και ο ὑποτακτικός του Βαρθολομαῖος

Οἱ Ὁρθόδοξοι ἐπίσκοποι, ποὺ ἔχουν ἀκόμα λίγο φόβο Θεοῦ, δὲν βλέπουν τὰ ἀνοίγματα τοῦ πατριάρχη μὲ τοὺς αἰρετικούς! Πῶς τὰ δικαιολογοῦν στὴν συνείδησή τους; Δὲν βλέπουν ὅτι ἔχει παραδόση τὰ ἅγια τοῖς κυσὶ καὶ τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων; Τί ἀκόμα περιμένουν, για να ἀντιδράσουν; Φοβοῦνται μη χάσουν τὸν θρόνο τους και δεν φοβοῦνται μὴ καταδικαστοῦν μαζί του για τὴν προδοσία τῆς ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ; «Δὲν ἔχει τίποτε νὰ χάσῃ ἡ Ἐκκλησία, ἐὰν 5 καὶ 10 καὶ 20 καὶ 30 ἀρχιερεῖς, ἀρχιεπίσκοποι καὶ πατριάρχαι πέσουν ἐκ τῶν θρόνων των χάριν τῆς Ὀρθοδοξίας»(Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης).

——————

————————–

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΣΙΖΗΣ

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

«Τον Απρίλιο Πάπας και Οικουμενικός Πατριάρχης έστειλαν μήνυμα υπέρ των προσφύγων / μεταναστών, αυτή τη φορά θα στείλουν μήνυμα συνεργασίας μεταξύ θρησκειών και πολιτισμών… Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες η Ορθόδοξη με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία κάνουν ουσιαστικά βήματα προσέγγισης…
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» τον περασμένο Ιούλιο, εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει σαφής πρόοδος στο διάλογο μεταξύ της Ορθόδοξης και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας» (Τὰ ἀποσπάσματα εἶναι ἀπὸ http://www.cnn.gr.

ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ (1η Σεπτεμβρίου), ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
«Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπας Φραγκίσκος ξεκινώντας το μήνυμα που απηύθυνε με αφορμή την 1η Σεπτεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Προσευχής για τη Φροντίδα της Δημιουργίας, αναφέρθηκε στον κοινό ενωμένο οίκο με τους Ορθοδόξους»
«… στο κοινό μας ενωμένο σπίτι με τους Ορθοδόξους αδελφούς και αδελφές μας και με την υποστήριξη των άλλων Εκκλησιών και Χριστιανικών Κοινοτήτων, η Καθολική Εκκλησία εστιάζει στην Παγκόσμια Ημέρα Προσευχής για τη Φροντίδα της Δημιουργίας», αναφέρει ο Ποντίφικας»
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΟΡΟΕΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟ, ΜΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ!
«Επίσης [ὁ Πάπας], έκανε νέο άνοιγμα και έστειλε μήνυμα ενότητας προς την Ορθόδοξη Εκκλησία εγκωμιάζοντας τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για τις πρωτοβουλίες του που έχουν στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.
Ο Βαρθολομαίος τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της Ιταλικής Δημοκρατίας»! Νὰ τὸν χαιρόμαστε και σ᾽ ἀνώτερα.
Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας αναμένεται να τιμηθεί από το Πανεπιστήμιο της Perugia με τον τίτλο του επιτίμου Διδάκτορα στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων».

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΣΙΖΗΣ

Read more »

1. ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ -(ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΑΙ & ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ) 2. Ο πατηρ Ευσεβιος Βιττης αντιμετωπος με την αιρετικη «Ομολογία Θυατείρων»

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 1st, 2016 | filed Filed under: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΕΜΠΟΔΙΟ

ΣΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Λουστροι-Παγκοσμιοποιησησ-

Μητροπολίτης Φλωρίνης Αὐγουστῖνος Καντιώτης

«Οι σκοτεινές δυνάμεις βλέπουν και ζυγίζουν τις αντιδράσεις των Ορθοδόξων και ανάλογα προχωρούν… Αν οι αντιδράσεις είναι δυναμικές κάνουν πίσω και περιμένουν τον κατάλληλο καιρό, για να ὁλοκληρώσουν τα οικουμενιστικά τους σχέδια».

  Τὰ παραπάνω λόγια τοῦ ἀειμνήστου Γέροντα τὰ βλέπουμε νὰ ἐφαρμόζονται καὶ μετὰ τὴν ληστρική σύνοδο τῆς Κρήτης. Αν δὲν ἀντιστέκονταν κανένας, τώρα θὰ ἦταν ἀσύδοτος ὁ πατριάρχης Βαρθολομαῖος καὶ οἱ σκοτεινὲς δυνάμεις ποὺ τὸν καθοδηγοῦν.

4219881

Οι Ορθοδοξοι πιστοι ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ: Κανεις Ορθοδοξος να μην πατησει το ποδι του σε Μεγιστη Λαυρα και Χιλανδαρι, επειδη ΔΙΩΚΟΥΝ Ορθοδοξους Αγιοριτες πατερες. Το σχόλιο μας.

BANNER

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από τον νεοσύστατο «Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ορθοδόξων Λαϊκών «Επίσκοπος Αυγουστίνους Καντιώτης»».

ΦΥΣΙΚΑ και αποδεχόμαστε την πρόταση τους και ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στο μποϋκοτάζ επισκέψεων στις Μονές Μεγίστης Λαύρας και Χιλιανδάρι.
Η νοθεία και αποδόμηση της Πίστης ενεργείται και στο Άγιο Όρος.
Οι εχθροί του Χριστού βρίσκονται ήδη μέσα στην αυλή Του.
«Κάθε κληρικό –λέει ὁ ἅγιος Συμεὼν ὁ θεολόγος– τοῦ ὁποίου ἡ πίστις, οἱ λόγοι καὶ τὰ ἔργα δὲν συμφωνοῦν μὲ τὶς διδασκαλίες τῶν Ἁγίων πατέρων νὰ μὴν τὸν δεχόμαστε στὴν οἰκία μας. Ἀλλὰ νὰ τὸν ἀποστρεφόμεθα καὶ νὰ τὸν μισοῦμε ὡς δαίμονα, ἔστω κι ἄν ἀνασταίνει νεκροὺς καὶ κάνει ἄλλα μύρια θαύματα».[1]
Τα μοναστήρια του Αγίου Όρους που κάποτε ήταν κάστρα της Ορθοδοξίας, εξέπεσαν σε αρχαιολογικά εκθετήρια που διώκουν τους Ορθοδόξους Μοναχούς. Συμπαρατάσσονται στους ψευδοποιμένες της πανθρησκείας και εμπορεύονται την αγιότητα άλλων .
Ορθόδοξοι αδελφοί,….
διαβᾶστε τη συνέχεια://opaidagogos.blogspot.gr/2016/08/blog-post_2.html

4219881

O π. ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΒΙΤΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ «ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΥΑΤΕΙΡΩΝ»

μια επίσημη Ομολογία των Οικουμενιστών!

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΕΚΠΕΥΔΕΥΤΙΚΟΣ

Αγαπητοί αδελφοί και φίλοι των αγίων Πατέρων μας

Η επίσημη Ομολογία του Οικουμενισμού, η «Ομολογία Θυατείρων», κυκλοφόρησε το 1975 έχοντας την επίσημη έγκριση της Συνόδου του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως (επὶ πατριάρχου Δημητρίου), και είναι ένα κείμενο εντελώς αιρετικού πνεύματος, που προτρέπει σε συμπροσευχὴ και μυστηριακή διακοινωνία με τους πάσης φύσεως αιρετικούς, τους οποίους αναγνωρίζει πλήρως και εντάσσει στο Σώμα της Εκκλησίας, χωρὶς να ορίζει όρια εις αυτήν!…

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ;

Ο αείμνηστος πατήρ Ευσέβιος Βίττης, ήταν «ένας άνθρωπος απλός, ξεχωριστός, ταπεινός, με πολλές γνώσεις και πνευματικά χαρίσματα, πατερικά βιώματα και θεϊκή φώτιση, πολυγραφότατος, δάσκαλος που αφιέρωσε τη ζωή του για τη σωτηρία της ψυχής των συνανθρώπων του». Σε απόσπασμα από το βιβλίο του με τίτλο «Η Εκκλησία μου κι εγώ» (Εκδόσεις Ορθόδοξος Κυψέλη), γράφει τα παρακάτω… ας τον απολαύσουμε… και ας γίνουν τα λόγια του μία καλή αφορμή… και έτσι μια ακόμη «Ἔκκλησις πρὸς τοὺς Προκαθημένους τῶν ἁγίων τοῦ Θεοῦ Ἐκκλησιῶν καὶ τοὺς Σεβασμιωτάτους Ὀρθοδόξους Ἱεράρχας», αλλά και μία παράκληση προς όλους εμάς τους αδιάφορους λαϊκούς, ώστε να σταθούμε δίπλα σ’ αυτούς που αγωνίζονται υπέρ πίστεως και πατρίδας.

Η Εκκλησία Σώμα Χριστού (Πατρός Ευσεβίου Βίττη) Read more »

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΜΕ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ

author Posted by: Επίσκοπος on date Απρ 18th, 2016 | filed Filed under: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ NOMIZETΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΗ;
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

karagkiozlikia & agapologies

θεοσ του Βαρθολ

Μετὰ τὴν ἐπίσκεψη τοῦ Πάπα στὴν Λέσβο, μὲ κομπάρσους τὸν πατριάρχη Βαρθολομαῖο καὶ τὸν ἀρχιεπίσκοπο Ἀθηνῶν Ἰερώνυμο, περιμένουμε νὰ δοῦμε τὴν ευαισθητοποίηση τῶν Εὐρωπαίων, ποὺ διαφήμιζαν! Θὰ ἀνοίξουν οἱ Εὐρωπαῖοι τὰ σύνορα καὶ θὰ δεχθοῦν τοὺς πρόσφυγες μὲ ἀνοιχτές ἀγκάλες!!!

           Καθάρματα τῆς παγκοσμιοποίησης νομίζετε ὅτι μπορεῖτε νὰ κοροειδεύετε τοὺς λαούς, ἐπειδή ἔχετε στὴν τσέπη σας τοὺς κυβερνῆτας;
Ποιά εἶναι «τὰ μεγάλα ὁφέλη» ποὺ διαφημίζατε; Μπορεῖτε νὰ μᾶς δείξετε ἔστω καὶ ἕνα; Ὁλο αὐτὸ τὸ γελοῖο θέατρο τῆς ἀγαπολογίας ἔγινε γιὰ νὰ προβληθῆ ὁ ἀρχιμαέστρος τῆς Παγκοσμιοποίησης ὁ Πάπας, στὸ ὀρθόδοξο Ἑλληνικό νησί. Σὲ τί ὡφελήθηκαν οἱ Ἕλληνες, ἀπὸ τὰ γκαραγκιοζλίκιά σας;

* * *

Η ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΑΠΑ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ:

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ!

Ὁ Παπισμός, ὁ Οἰκουμενισμός καί ἡ Νέα Ἐποχή τοῦ Ἀντιχρίστου ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Μετά τῶν δεόντων σχολίων ἐκ τοῦ Ἱστολογίου ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ! (Διαβάστε στο παρακάτω ιστολόγιο)

http://kaiomenivatos.blogspot.gr/2016/04/blog-post_450.html

* * *

ΟΙ «ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ «ΝΕΕΣ»;;; ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΤΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ! ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΕΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ ΤΙΣ «ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ»;

___Από βαθύτατο σεβασμό τόσο προς τον θεσμό, όσο και προς τα πρόσωπα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αποφεύγουμε να σχολιάσου με την παραπάνω πληροφορία…

http://mkka.blogspot.gr/2016/04/blog-post_18.htm

* * *

Ο ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου

«…Διαμαρτυρόμενος ὁ λαὸς κατά των αναξίων αρχιερέων δεν ασέβει, διότι·

Ὁ εὐσεβὴς λαὸς κατὰ τὸ κανονικὸ δίκαιο εἶναι Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ καὶ ἔχει ὑποχρέωση, ὅσες φορές κάποιος ἀρχιερεὺς παρεκκλίνει ἐκ τῶν γραμμῶν τῆς Ὀρθοδοξίας καὶ γυμνῇ τῇ κεφαλῇ κηρύττει κάτι που είναι ἀσυμβίβαστον με την Ορθόδοξη πίστη, ὁ λαὸς ὄχι μόνον πρέπει νὰ διαμαρτύρεται, για την παρεκτροπή ἀλλὰ καὶ νὰ διακόπτῃ κάθε πνευματικὴ σχέση με τον παρεκτρεπόμενο ἀρχιερέα.
Ἐπικαίρως δὲ ὑπενθυμίζομε κάτι που εγράφη από τον κ. Τρεμπέλα, ὅτι· ὁ εὐσεβὴς λαὸς ἐπὶ αὐτοκράτορος Ἡρακλείου, έχοντας πνευματικοὺς οδηγούς δύο μοναχούς, τὸν Σωφρόνιον καὶ τὸν Μάξιμον, ἐπέτυχε τὴν καθαίρεση καὶ τὸν ἀναθεματισμὸ όχι μόνο τῶν πατριαρχῶν τῆς Ἀνατολῆς ἀλλὰ καὶ τοῦ πάπα Ρώμης.
Κατά τοὺς χρόνους τῆς ἐν Φλωρεντίᾳ συνόδου καταξέσχισε τὸ ἑνωτικόν της ψήφισμα, υπό τὴν ἡγεσίαν ἑνὸς καὶ μόνον ἐπισκόπου, τοῦ Μάρκου τοῦ Εὐγενικοῦ.
Δυστυχώς δεν υπάρχει σήμερα Χρυσόστομος, δεν υπάρχει σήμερα Βασίλειος, δεν υπάρχει Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός. Δυστυχώς οι ολίγοι καλοί επίσκοποι που υπάρχουν είναι δειλοί, δεν έχουν σθένος ν’ αγωνισθούν. Τρέμουν τους κακούς, φοβούνται να μη καθαιρεθούν· και είναι εις θέσιν να τους καθαιρέσουν. Και ξεχνούν οι καλοί επίσκοποι, οτι μία καθαίρεσις είναι τίτλος τιμής, δι’ εκείνον ο οποίος καθαιρείται, λόγω προσηλώσεως στην πίστι. Καθηρημένος απέθανε ο Χρυσόστομος, αλλά η δόξα του είναι αιωνία μέσα στην Εκκλησία. Χίλιες φορές να καθαιρεθώ, απο τοιούτους επισκόπους, και να πάω στην έρημο να κλαίω τ’ αμαρτήματά μου, παρά να ζω μέσα εδώ στην πόλη και να φιλώ την κακοήθεια και την διαφθορά.
Ηγωνίσθησαν, λοιπόν, όλοι αυτοί οι άγιοι Πατέρες. Σήμερα αγών δεν γίνεται. Κληρικοί δὲν αγωνίζονται. Δεν υπάρχει πλέον αγωνιστικό πνεύμα. Τι μέλλει γενέσθαι; Read more »

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ & ΛΗΣΤΩΝ – Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ _ ΑΘΛΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΔΥΟΜΙΣΙ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ
Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΕΘΝΗ!
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΑ!

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/blog-post_4368.html

ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!

(ΑΥΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!)

Άρθρο του Διεθνολόγου Αντώνη Γρυπαίου – (ΒΙΝΤΕΟ) ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΡΌΤΣΙΛΝΤ !!!ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ….!!!

http://elladapoyantisteketai.blogspot.gr/2016/02/34.html

058837d2ea8c5l Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ

ΑΘΛΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ TOY ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_5285.html..

Ἡσαΐας Κωνσταντινίδης

-Προδοτες της Πιστεως

Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Ο πρώην Έφεδρος αξιωματικός του τουρκικού στρατού και φανατικότερος υποστηρικτής της Πανθρησκείας
Ο Βαρθολομαίος ανέβηκε στον πατριαρχικό θώκο της Κωνσταντινουπόλεως το φθινόπωρο του 1991, μετά τον θάνατο του πατριάρχη Δημητρίου.
-Ευθύς αμέσως, με το που πήρε το σημαντικότατο αυτό αξίωμα, πραγματοποίησε πλήρη επίθεση κατά του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας! -Έκανε τότε την απαράδεκτη για Έλληνα Χριστιανό Ορθόδοξο δήλωση: «Την επανάσταση του 1821 την έκαναν μερικοί ξεβράκωτοι, διακόπτοντας έτσι την αρμονική συμβίωση Ελλήνων και Τούρκων στην Οθωμανική αυτοκρατορία»!…
-Αποκάλεσε «ξεβράκωτους» τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τη Μπουμπουλίνα, τον Ανδρούτσο, τον Παπαφλέσσα και τόσους άλλους ήρωες του σύγχρονου ελληνισμού…https://www.blogger.com/nullΈκτοτε ο Βαρθολομαίος αποτελεί τον καλύτερο προπαγανδιστή των τουρκικών θέσεων. Ξεχνάει άραγε κανείς ότι υπήρξε έφεδρος αξιωματικός του τουρκικού στρατού, σε μία χώρα όπου ΔΕΝ λαμβάνεις τέτοια θέση αν δεν είσαι καθαρός Τούρκος; (!) Ή την προπαγάνδα που εξαπέλυσε κάποτε ο Βαρθολομαίος με φανατικό τουρκισμό μέσα του, προκειμένου η Κωνσταντινούπολη να πάρει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008; Όλα αυτά, θα συμφωνήσουν σίγουρα άπαντες μαζί μας, κάθε άλλο παρά Ελληνορθόδοξο πατριάρχη φανερώνουν. Αντιθέτως, φανερώνουν ύπουλο μυστικό πράκτορα της τουρκικής ΜΙΤ…
Όμως ο Βαρθολομαίος δεν αρκέστηκε στα ως άνω. Ήταν και είναι ο φανατικότερος υποστηρικτής της θρησκείας της Νέας Εποχής, δηλ. της λατρείας της «θεάς Γαίας»! Τον θυμόμαστε να συμπροσεύχεται με άλλα δόγματα (που η Ορθοδοξία θεωρεί διαφορετικά θρησκεύματα ή αιρέσεις) μπροστά σε μία… γυάλινη μπλε μπάλα (!), η οποία συμβολίζει τον πλανήτη Γη!… Είναι γεγονός ότι, μέσω του οικουμενισμού και της «ένωσης» των Εκκλησιών που προωθεί ο Βαρθολομαίος, οι διαφορετικές θρησκείες απαλείφονται και στη θέση τους έρχεται η ΜΙΑ (ψευδο)θρησκεία με ΜΙΑ παγκόσμια διακυβέρνηση: η Νέα Εποχή με «Μεσσία» τον ίδιο τον Αντίχριστο…
Ώστε τον Αντίχριστο προβάλλει και επιθυμεί ο Βαρθολομαίος; Θέλοντας μάλιστα να μαγαρίσει την άλλοτε Βασιλεύουσα του ελληνισμού, την Κωνσταντινούπολη, εφόσον το σχέδιο των αντιχρίστων δυνάμεων είναι να εγκαθιδρύσουν εκεί το κέντρο της παγκόσμιας εξουσίας-τυραννίας τους… Ο άθλιος ρόλος του Βαρθολομαίου είναι πλέον φανερός. Εμείς δεν «μασάμε» τα λόγια μας, όπως κάνουν μερικά σαμαρόσκυλα που παριστάνουν τους «πατριώτες»! Το λέμε ευθέως και ξεκάθαρα: ο Βαρθολομαίος είναι επικίνδυνος αιρετικός! Δεν ανήκει στην Εκκλησία του Χριστού… Να αφοριστεί, δεν τον θέλουμε στη ζωή μας, δεν τον χρειαζόμαστε!

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΠΙΝΟΖΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ – ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΪΣΜΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΑΡΝΗΤΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ!!! ΛΑΚΤΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ). ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!

 

ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΪΣΜΟΥ

ΟΙ ΑΡΝΗΤΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ!!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

Ἀπόσπασμα ἀπὸ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΠΙΘΑ», μὲ θέμα «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΠΑΝΘΕΪΣΜΟΣ;» φυλ. 230, Σεπτ. 1960
Τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΜΚΛΩΤΣΙΟΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ

 • «…Τὴν ἱδέαν αὐτὴ τοῦ ἀληθινοῦ Θεοῦ κηρύττουσα ἡ Ἐκκλησία, ἀνύψωσε ὡς ἥλιον ζωῆς εἰς τὸν ψυχικὸν οὐρανὸ τῆς ἀνθρωπότητος καὶ ὅποιος πιστεύει εἰς τὴν θεία διδαχή, ἀνέρχεται εἰς τὸ ὄρος τῆς θεωρίας, μένει ἔκθαμβος πρὸ τοῦ ἀπεριγράπτου κάλλους, πρὸ τοῦ Θαβωρείου φωτός, πρὸ τῶν ἀκτίνων τῆς τρισηλίου Θεότητος καὶ ἀναφωνεῖ· Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεός ἡμῶν; Σύ ὁ Θεὸς ἡμῶν ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος. Καὶ τὴν πίστιν αὐτὴν εἰς τὸν ἐν Τριάδι Θεό ὁμολογοῦμε οἱ Ὀρθόδοξοι σε κάθε θεία Λειτουργία ἀπαγγέλοντες τὸ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, λίγο πρὸ τῆς τελέσεως τῆς φρικτῆς θυσίας. Εἰς αὐτὸ τὸ πρῶτο ἄρθρο, θεμελιῶδες δόγμα τῆς ἀμωμήτου μᾶς Πίστεως εἶναι περὶ Θεοῦ ἀληθεια, οἱ ὁποῖα μὲ λίγες λέξεις μεστὲς νοημάτων ἐκφράζεται καὶ διακηρύσσεται· «Πιστεύω εἰς ἕνα Θεόν, Πατέρα, Παντοκράτορα, ποιητὴν οὐρανοῦ καὶ γῆς, ὁρατῶν τε πάντων καὶ ἀοράτων».
  Δυστυχῶς τὴν Ὀρθόδοξη πίστι εἰς τὸν ἀληθινὸ Θεό καταπολεμοῦν διάφορα φιλοσοφικὰ συστήματα παλαιότερα και νεώτερα. Ἕνα ἐκ τῶν φιλοσοφικῶν αὐτῶν συστημάτων εἶναι ὁ Πανθεϊσμός. Ἀρχηγὸς τοῦ Πανθεϊσμοῦ ὑπῆρξε ὁ ἐβραῖος Σπινόζας, ὁ ὁποῖος μὲ ἑωσφορική ὑπερηφάνεια ὁμιλῶν καὶ ἐκθειάζων τὴν θεωρίαν του διεκήρυττε ὅτι πᾶν ὅ,τι λέγει ἡ Χριστιανικὴ Πίστις περὶ Θεοῦ Δημιουργοῦ ἀποτελεῖ μύθον! Καὶ ὡς δόγμα, κατ᾽αὐτὸν καὶ τοὺς ὁπαδούς τοῦ Πανθεϊσμοῦ ἔρχεται νὰ ἀντικαταστήση τὸ χριστιανισμό…!!!»

  ————————————–
  Μας καταλαμβάνει φρίκη ὅταν βλέπουμε τὶς κινήσεις τοῦ οἰκουμενικοῦ πατριάρχου Βαρθολομαίου καὶ τῶν ὁμοίων του, μὲ τοὺς αἰρετικούς καὶ τοὺς ἀλοθρήσκους! Μπῆκαν σ᾽ ἕνα κύκλωμα σκοτεινὸ καὶ ἀπαίσιο, ποὺ θέλει νὰ ἑνώσει ὅλα τὰ θρησκεύματα καὶ νὰ δημιουργήση μιὰ τερατώδη θρησκεία, τὴν Πανθρησκεία!!! Μὲ ἀρχηγο τὸν Ἀντίχριστο!
  Ἐτοιμάζουν Πανορθόδοξη Σύνοδο, γιατί; Για νὰ ἐξομαλύνουν τὸν δρόμο για τὴν Πανθρησκεία!!!

 

ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΗ

ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΤΟΥ 1920

http://blogs.sch.gr/savvop-nik/

29 ἐγὼ γὰρ οἶδα τοῦτο, ὅτι εἰσελεύσονται μετὰ τὴν ἄφιξίν μου λύκοι βαρεῖς εἰς ὑμᾶς μὴ φειδόμενοι τοῦ ποιμνίου•
30 καὶ ἐξ ὑμῶν αὐτῶν ἀναστήσονται ἄνδρες λαλοῦντες διεστραμμένα τοῦ ἀποσπᾶν τοὺς μαθητὰς ὀπίσω αὐτῶν.
(Πράξεις τῶν Αποστόλων κ’ 29-30)

Η Σύναξη Προκαθημένων τῶν Ορθοδόξων Εκκλησιῶν στη Γενεύη (22-28 Ιανουαρίου 2016) απεκάλυψε το αιρετικό φρόνημα σχεδόν όλων τῶν Προκαθημένων και τον «θρυμματισμένο φωτισμό τῆς Ιεροσύνης» των, κατά τον Άγιο Μάξιμο τον Ομολογητή*.

Με το άρθρο 6 τοῦ κειμένου «Απόφασις σχέσεις τῆς Ορθοδόξου Εκκλησίας προς τον χριστιανικό κόσμο» κατοχυρώνεται η κακοδοξία περί «διηρημένης Εκκλησίας». Αναφέρει: Read more »

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΩΠΕΔΩΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ· ΕΘΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 15th, 2015 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ – ΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

 ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ε.Ο.Κ.

 Ἁγόρευσις τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου πρὸς τὴν Διαρκῆ Ἱερὰ Σύνοδο, στὴν Συνεδρία στὶς 6.10.1989, βλεπ. «ΣΥΝΟΔΙΚΑ»

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ὡς δὲ παρετηρήθη καὶ ὑπὸ ἄλλων ἐχόντων γνῶσιν τῆς ἐθνικῆς μας οἰκονομίας, ἀπὸ τοῦ ἔτους 1992, ὅτε θὰ γίνη ἡ πλήρης σύνδεσις τῆς Ἑλλάδος μὲ τὴν Ε.Ο.Κ., λόγω ἐλλείψεως ἀνταγωνιστικότητος αὐτῆς πρὸς τὰ μεγάλα καὶ πανίσχυρα κράτη – μέλη τῆς Ε.Ο.Κ. καὶ τῆς ἱδρύσεως καὶ λειτουργίας ἐν Ἑλλάδι πολυεθνικῶν ἑταιρειῶν, ἡ ὑπάρχουσα οἰκονομικὴ ἰκμὰς θὰ ἀπορροφηθῆ καὶ οἱ Ἕλληνες θὰ καταντήσουν τότε οἱ «πτωχοὶ συγγενεῖς», οἱ ὁποῖοι θὰ ζοῦν ὡς ὑπάλληλοι εἰς τὰ διάφορα τουριστικὰ κέντρα, ὅπου θὰ συρρέουν τὰ ἑκατομμύρια τῶν ξένων.
Διὰ τοῦτο ὀρθῶς ἐχαρακτηρίσθη ἡ Ε.Ο.Κ. ὡς «λεόντειος ἑταιρεία», ἡ ὁποία ὑπενθυμίζει γνωστὸν μῦθον τοῦ Αἰσώπου, συμφώνως πρὸς τὸν ὁποῖον μικρά τινα ζῶα (ὡς ὁ ὄνος, ὁ κύων, ἡ ἀλώπηξ κ.λπ.) ἐξῆλθον εἰς κυνήγιον μὲ ἐπὶ κεφαλῆς τὸν λέοντα. Ἀλλὰ τὸ πλούσιον θήραμα ἐκ τοῦ κυνηγίου δὲν ἐμοιράσθη δικαίως, διότι ὁ λέων ἠξίωσε νὰ λάβη τὴν μεγάλην καὶ πλουσίαν, τὴν πρώτην, τὴν λεόντειον μερίδα, τὰ δὲ λοιπὰ ζῶα ἐλάχιστα, μηδαμινά τινα ὑπολείμματα.
Ἀλλʼ ἐκεῖνο, τὸ ὁποῖον πρέπει νὰ προσέξη ἐν προκειμένω ἡ Ἐκκλησία, εἶνε αἱ ἐπιπτώσεις ἐκ τῆς προσδέσεως τῆς χώρας μας εἰς τὸ τεράστιον συγκρότημα τῆς Ε.Ο.Κ. Διότι ἡ Ε.Ο.Κ., ἀποβλέπουσα εἰς τὴν δημιουργίαν νέου τρόπου ζωῆς διʼ ὅλα ἀνεξαιρέτως τὰ μέλη – κράτη αὐτῆς, ῥυθμιζομένου ὄχι ἀπὸ τὸ πνεῦμα τῶν ἀρχῶν τοῦ Εὐαγγελίου, τὰς ὁποίας κηρύττει ἡ Ὀρθοδοξία ἀλλʼ ἀπὸ τὴν ὑλιστικὴν θεωρίαν μιᾶς καταναλωτικῆς κοινωνίας, ἐξελίσσεται εἰς ἕνα μεγαθήριον ἐξ ἐκείνων, τὰ ὁποῖα εἶδεν ὁ Εὐαγγελιστὴς Ἰωάννης εἰς τὴν Ἀποκάλυψίν του ἐν Πάτμω, ἀναδυόμενον ἐκ τῆς θαλάσσης τῶν ἀνθρωπίνων παθῶν, καὶ δὴ ἐκ τῆς φιλαργυρίας, ἐκ τῆς λατρείας τοῦ μαμμωνᾶ. Οὕτω ἡ Ε.Ο.Κ., ἔχουσα ὡς σύμβολόν της τὸ 666, θὰ ἐπιβάλη εἰς τοὺς ἀνήκοντας εἰς αὐτὴν νὰ ἔχουν μίαν γνώμην, τὴ γνώμην τού θηρίου, καὶ θὰ εἶνε ἀδύνατον νὰ ζήσουν οὗτοι ἄνευ τῆς συμμορφώσεώς των πρὸς τὰς ἐπιταγάς της (βλ. Ἀποκ. 17,13˙ 17).
Ἡ Ε.Ο.Κ., ὡς φοβερὸς ὁδοστρωτήρ, θὰ παρασύρη περαιτέρω καὶ θὰ ἰσοπεδώσει τὰ πάντα, ἤτοι ἐθνικὴν γλῶσσαν, παραδόσεις, ἠθικὰ καὶ θρησκευτικὰ ἰδεώδη καὶ ὅ,τι ἄλλο ἐξωραΐζει τὴν ἀνθρωπίνην ζωὴν καὶ δίδει ποιότητα εἰς αὐτήν. Τὸν κίνδυνον τοῦτον ἐπεσήμαναν πολλοί, μεταξὺ τῶν ὁποίων καὶ ἡ νῦν πρωθυπουργὸς τῆς Ἀγγλίας Θάτσερ, ἡ ὁποία ἐδήλωσεν ἐσχάτως, ὅτι δὲν πρέπει νὰ δημιουργηθῆ ἕνα εὐρωπαϊκὸν ὑπερκράτος, τὸ ὁποῖον θὰ ἀσκῆ μίαν νέαν κυριαρχίαν ἀπὸ τὰς Βρυξέλλας. Ἰδοὺ τὶ χαρακτηριστικῶς εἶπε μεταξὺ ἄλλων˙ «Βέβαια θέλουμε νὰ δοῦμε τὴν Εὐρώπη πιὸ ἐνωμένη καὶ μὲ μιὰ μεγαλύτερη αἴσθησα τῶν κοινῶν στόχων. Ἀλλὰ αὐτὸ πρέπει νὰ γίνη μὲ ἕνα τρόπο, ὁ ὁποῖος θὰ διαφυλάσση τὶς διαφορετικὲς παραδόσεις, τὶς κοινοβουλευτικὲς ἐξουσίες καὶ τὴν αἴσθηση τῆς ἐθνικῆς ὑπερηφάνειας γιὰ κάθε μιὰ χώρα. Γιατὶ αὐτοὶ οἱ ἐπὶ μέρους παράγοντες ὑπῆρξαν ἡ πηγὴ τῆς ζωτικότητος τῆς Εὐρώπης διὰ μέσου τῶν αἰώνων» (βλ. ἐφημερίδα «Μακεδονία» φ. τῆς 22 – 9 – 1988). Εἰς τὴν χοάνην λοιπὸν αὐτὴν τῆς Ε.Ο.Κ. κινδυνεύει ἡ Ἑλλὰς νὰ χάση τὴν ταυτότητά της ὡς ὀρθοδόξου χριστιανικῆς χώρας. Read more »

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ε.Ο.Κ. (ΑΓΟΡΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ, ΣΤΙΣ 6.10.1989)

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 15th, 2015 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ε.Ο.Κ.

Ἁγόρευσις τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου πρὸς τὴν Διαρκῆ Ἱερὰ Σύνοδο, στὴν Συνεδρία στὶς 6.10.1989, βλεπ. «ΣΥΝΟΔΙΚΑ», σελ. 42)

ολιγαρχια-ΕΟΚ

ΤΟ ΘΕΜΑ «Ἐκκλησία καὶ Ε.Ο.Κ.», ὡς ἀναγράφεται εἰς τὴν ἡμερησίαν διάταξιν τῆς συνεδρίας τῆς 6 – 10 – 1988, εἶνε καὶ διʼ ἡμᾶς τοὺς Ἕλληνας ἕνα φλέγον θέμα, ἐφʼ ὅσον ἐρήμην τοῦ λαοῦ, ἄνευ δηλαδὴ δημοψηφίσματος, ὡς θὰ ἔδει, καὶ κατόπιν τῆς ἐπιμόνου θελήσεως τοῦ τέως πρωθυπουργοῦ Κ. Καραμανλῆ, ἡ Ἑλλὰς προσεδέθη εἰς τὸ ἅρμα τῆς Ε.Ο.Κ., ἐπειδὴ ἐκεῖνος ἐπίστευεν ὅτι ἐκ τῆς προσχωρἠσεως ταύτης ὡς διὰ μαγείας τινὸς θὰ ἐλύοντο ὅλα τὰ προβλήματά μας καὶ ἡ Ἑλλὰς θὰ ἐγίνετο ὡς ὁ παράδεισος τῆς Ἐδέμ.
Ἐπὶ τοῦ θέματος τούτου ὁ ὑποφαινόμενος εἰς τὸ περιοδικὸν «Χριστιανικὴ Σπίθα» (βλ. φ. 426/1977) ἐδημοσίευσα σχετικὸν ἄρθρον, εἰς τὸ ὁποῖον, καὶ ἐξ οίκονομικῆς ἐπόψεως ἀλλὰ κυρίως ἐξ ἐπόψεως ἐπιπτώσεων εἰς τὸν ἐκκλησιαστικὸν καὶ ἠθικὸν τομέα, ἐξητάσθη τὸ θέμα τοῦτο. Τὸ ἐν λόγω ἄρθρον, ὑπὸ τὸν τίτλον «Νὰ γίνη δημοψήφισμα», συμπεριελήφθη εἰς τὸ ὑπʼ ἐμοῦ ἐκδοθὲν βιβλίον «Βασιλεύει τὸ ἀγκάθι» (Ἀθῆναι 1978, σελ. 319-339).
Καὶ ἐξ ἐπόψεως μὲν οἰκονομικῆς ἐξετάζοντες τὸ θέμα, ἀνεφέραμεν ὄχι ιδικήν μας γνώμην, ἀλλὰ κρίσεις πολιτικῶν ἀνδρῶν καὶ εἰδημόνων. «Ἕνας ἐξ αὐτῶν», γράφομεν εἰς τὸ ὡς ἄνω βιβλίον μας, «ὁ ὁποῖος ἐχρημάτισε καὶ πρωθυπουργὸς τῆς δημοκρατικῆς μας πατρίδος, μὲ τὴν σαφήνειαν ἀλλὰ καὶ τὴν λακωνικότητα ποὺ ἐγνώριζε νὰ ἐκφράζεται, εἶπεν, ὅτι “ἡ συμμετοχὴ τῆς Ἑλλάδος εἰς τὴν Ε.Ο.Κ. εἶνε συμμετοχὴ τῆς ἑλλάδος εἰς ἕνα σκληρότατον ἀγῶνα ζωῆς καὶ θανάτου”! Καὶ δὲν ἐξεδήλωσεν καμμίαν αἰσιοδοξίαν, ἐὰν τὸν ἀγῶνα θὰ κερδήση ἡ ζωὴ ἤ ὁ θάνατος. Ἄλλος δέ, ἀρχηγὸς κόμματος, εἶπεν, ὅτι “ἡ Ἑλλὰς ῥίπτεται εἰς τὸν λάκκο τῶν λεόντων”. Ἕνας τρίτος, ὁ ὁποῖος θεωρεῖται ὅτι ἔχει ὀξεῖαν ἀντίληψιν εἰς τὰ οἰκονομικά, εἶπεν, ὅτι “βαδίζομεν κυριολεκτικῶς εἰς τὰ τυφλά. Δὲν ὑπάρχη κἄν μελέτη, ἐκ τῆς ὁποίας θὰ γίνεται φανερὸν ποῖαι ἐκ τῶν βιομηχανιῶν θὰ ἐξαφανισθοῦν διὰ τῆς συνδέσεως καὶ ποῖαι ἔχουν τὰς δυνατότητας ἐπιβιώσεως καὶ ἀναπτύξεως”. Ἄς σημειωθῆ, ὅτι ὁ ἀρχηγὸς αὐτός, ὁ ὁποῖος ὁμιλεῖ ἔτσι, δὲν εἶνε ἐχθρὸς τῆς ἐντάξεως, ἀλλὰ φρονεῖ, ὅτι, χωρὶς ὡρισμένας προϋποθέσεις, ἡ ἔνταξις τῆς Ἑλλάδος θὰ φέρη τὴν οἰκονομικήν της καταστροφήν. Ἄλλος δὲ εἰδικός, ὁ ὁποῖος ἐχρημάτισεν ἐπὶ πολλὰ ἔτη καθηγητὴς τῆς πολιτικὴς οἰκονομίας εἰς τὸ Πανεπιστήμιον τῶν Ἀθηνῶν, ἐκφραζόμενος τολμηρότερον ἐξ ὅλων, ἔγραψεν εἰς δημοσίευμά του, ὅτι “ἡ συμμετοχὴ τῆς Ἑλλάδος εἰς τὴν Ε.Ο.Κ. μόνον Ὡς ἐθνικὴ αὐτοκτονία θὰ ἠδύνατο νὰ θεωρηθῆ”. Νʼ ἀναφέρωμεν γνώμας καὶ ἄλλων εἰδικῶν; Ἀρκοῦν αἱ ἀνωτέρω. Καὶ ἐφʼ ὅσον ἀκούονται ἀντιρρήσεις, ἐπόμενον εἶνε ἡ δυσπιστία νʼ αὐξάνη καὶ πολλοί, ἀκουοντες συνεχῶς νὰ συνιστᾶται ἡ Ε.Ο.Κ. ὡς πανάκεια ὅλων τῶν κακῶν τῆς πατρίδος, νʼ ἀνησυχοῦν καὶ νὰ διερωτῶνται˙ Τὶ εἶνε, ἐπὶ τέλους αὐτὴ ἡ Ε.Ο.Κ.;» (σελ. 322). Read more »

ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΑΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ; ΠOIOΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ;

author Posted by: admin on date Μαι 23rd, 2015 | filed Filed under: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

 ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ;

Ετοιμ. για δεσπ.Ο  ένας υποψήφιος είναι φαναριώτης και οικουμενιστής μέχρι το κόκκαλο. Πήγε και στον Πάπα, για να πάρει την ευχή του!!! Tου χάρισε και μια εικόνα, για να τον κολακεύσει! Την εικόνα αγίου των καθολικών Φραγκίσκου! Ξέρει καλά τον δρόμο για να πάρει προαγωγη και να γίνει διαβολο-δεσπότης! Έφερε από το Βατικανό και λείψανα της αγίας Βαρβάρας (αν βέβαια είναι της αγίας Βαρβάρας και δεν είναι κάποιου διεφθαρμένου Πάπα ή καρδινάλιου)!

 Ο άλλος υποψήφιος είναι ένας φιλόδοξος παπάς που θέλει να γίνει και αρχιεπίσκοπος. Είναι ο μαϊδανός των δεσποτάδων! Όπου γάμος και χαρά είναι και αυτός εκεί. Κολλάει σε γέροντες μητροπολίτες για να βοηθήσει στην απομάκρυνση τους. Τελικά, ποιός θα γίνει δεσπότης; Ασφαλώς ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.

ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΑΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ!!!

Να μπεί στο σύστημα για να μην τον φοβούνται οι σκοτεινές δυνάμεις! Να οικουμενίζει και να λιβανίζει θεούς και δαίμονες και ας είναι τενεκές ξεγάνωτος, χωρίς Πνευμα Άγιο!
Κάποτε έτρεμαν οι ευλαβείς κληρικοί το επισκοπικό αξίωμα και έφευγαν στας ερήμους και στα όρη για να το αποφύγουν. Εκεί τους εύρισκε ο ευσεβείς κλήρος και ο ορθόδοξος λαός και δια της βίας τους έκανε επισκόπους, γι’ αυτό είχαμε μεγάλους αγίους. Σήμερα γίνεται το αντίθετο! Σκοτεινοί και φιλόδοξοι άνθρωποι αρπάζουν δια της βίας το επισκοπικό αξίωμα!

Μας καταλαμβάνει φρίκη όταν βλέπουμε, ποια πρόσωπα και με ποιον τρόπο γίνονται μητροπολίτες, για να εξυπηρετήσουν το άθεο σύστημα!!! Έφτασαν δεσποτάδες της Εκκλησίας της Ελλάδος να θέσουν θέμα στην «πανορθόδοξη σύνοδο», που ετοιμάζουν οι οικουμενισταί· άκουσον, άκουσον· Να  μην θεωρείται αμαρτία, το σιχαμερό και φρικτό αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας, που ο Θεός κατέστρεψε τα Σόδομα και Γόμορα!  Αν αυτοί οι δεσποτάδες δεν είναι τέρατα της κολάσεως και όχι εκπρόσωποι του Χριστού, τί είναι; Μήπως βρισκόμαστε στους έσχάτους καιρούς της Αποκαλύψεως και στα χρόνια που έλεγε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ότι· Οι κληρικοί θα γίνουν χειρότεροι από τους λαϊκους;;;

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης, που ήταν πραγματικός πατέρας της Εκκλησίας και δεν κολάκευε κανέναν, έλεγε·

«Δυστυχώς και μέσα στην Εκκλησία μπήκε η μασονία. Διαβάστε παλαιότερες «ΣΠΙΘΕΣ» και θα το δείτε. Εγώ κατήγγειλα επίσημα με στοιχεία ότι και επίσκοποι και μητροπολίται και πατριάρχαι είναι μασόνοι… Για να γίνεις δεσπότης ή πρέπει να περάσεις από τα σκαλοπάτια της μασονίας ή άμα δεν περάσεις, -γιατί δεν είναι όλοι οι δεσποτάδες μασόνοι-, όμως είναι γεγονός ότι υπάρχουν τέτοιοι ύποπτοι στην Εκκλησία. Δεν ανακοινώνουν τα ονόματά τους όσο ζουν, άμα πεθάνουν τότε τους φανερώνουν. Εμείς όμως τους ξέρουμε και τους παρακολουθούμε.
Για να γίνεις δεσπότης σήμερα ή πρέπει να κάνεις τούμπα μέσα στην στοά των μασόνων και να προσκυνήσεις τον διάβολο· Τι διαβολο-δεσπότης θα γίνεις; Ή θα επιτρέψει η μασονία να γίνεις εάν δεν την πολεμάς και έχεις ευγένεια απέναντί της. Γι’ αυτό βλέπεις όλοι αυτοί που είναι υποψήφιοι δεσποτάδες σιωπούν, κανείς τους δεν μιλά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Ξέρουν πολύ καλά ότι θα τους φάει το φίδι.
Μωρέ χίλιες φορές διάκονος, χίλιες φορές καλόγερος και να φωνάζω μέρα νύκτα ότι είστε σατανάδες, παρά να με δώστε μήτρες και μπαστούνες. Και αν με κάνετε δεσπότη, τί θα γίνει; Σας τα χαρίζω όλα βρε διαβόλοι. Read more »

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ

author Posted by: admin on date Ιαν 29th, 2015 | filed Filed under: Eпископ Артемије, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ Ο «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ»

ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ Bulovic

Το κίνημα της πανθρησκείας έχει καταλάβει στα δίχτυα του όχι μόνο κάποιους έλληνας πορωμένους και άθεους επισκόπους, που διαμαρτύρονται γιατί δεν γίνονται τζαμιά στην Ελλάδα, αλλά παγκόσμια

Πριν από λίγες ημέρες με τον RTS πρόγραμμα στο σόου που φιλοξένησε εκπροσώπους «των εκκλησιών και των θρησκευτικών κοινοτήτων» στη Σερβία, για την πρόσφατη σφαγή που διέπραξαν οι Μουσουλμάνοι εναντίον δημοσιογράφων εβδομαδιαία Sarli στο Παρίσι. Παρεβρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος του Βελιγραδίου Stanislav Χόσεβαρ, ο Μουφτής Βελιγραδίου Μωάμεθ Γιουσουφσπάχιτς και Ραβίνος Ισάκ Asiel.

Ο «ορθόδοξος» Επίσκοπος Ειρηναίος Bulovic παρουσιάστηκε ως ο μεγαλύτερος συνήγορος, υπεράσπιστης και απολογητής του Μωάμεθ!!!

Πώς έγιναν αγνώριστοι και συμμάχησαν με τις σκοτεινές δυνάμεις που τους βομβάρδισαν, οι ορθόδοξοι Σέρβοι επίσκοποι!!!!!

Βάλτε στην μετάφραση και διαβάστε από την Σέρβικη ιστοσελίδα www.eparhija-prizren.org, το παρακάτω κείμενο

ЕПАРХИЈА РАШКО ПРИЗРЕНСКА | ЕПИСКОП АРТЕМИЈЕ

или зашто епископ Бачки Иринеј радије брани Мухамеда него Господа Христа –

  • Пре неколико дана на програму РТС-а у емисији Да можда не гостовали су представници „цркава и верских заједница“ у Србији, како је било најављено и представљено. Повод за овај јавни сусрет и разговор био је недавни покољ извршен од стране муслимана над новинарима недељника Шарли у Паризу.
  • Присутни су били епископ Бачки Иринеј Буловић, Надбискуп београдски Станислав Хочевар, муфтија београдски Мухамед Јусуфспахић и рабин Исак Асијел.
  • Емисија по много чему значајна и веома симболична. Епископ Бачки Иринеј потврдио се као значајан и ненадмашан бранилац и апологета пророка Мухамеда. Треба одмах нагласити да је реч о лажном пророку – Мухамеду – не од Бога посланом, и коме се није јављао Бог, нити ангео Божији, него су јављања која је доживљавао била демонске природе и порекла.
  • Као што каже и свети Григорије Палама, приликом разговора који је имао са Турцима током свог заробљеништва, Христос нам није рекао да прихватимо неког Мухамеда, зато и не прихватамо нити волимо Мухамеда. Рекао нам је, напротив, као што сведоче и Апостоли, да не прихватимо никога другог, јер ће Он доћи да суди свету. Ми, додаје свети Григорије Палама, Хришћани, не прихватамо ништа, нити то сматрамо за истину, уколико не постоје сведочанства. Од свих Пророка Старога Завета постоје сведочанства за Христа, због тога и верујемо у Њега и његово Еванђеље. Не верујемо, међутим, и не прихватамо никаквог Мухамеда, јер о њему нема сведочанстава код Пророка, нити је пак учинио нешто необично и достојно вере.
  • Буловић је међутим толико добро бранио пророка Мухамеда – слободно се може рећи да је у томе био најуспешнији од свих учесника емисије (изузимајући, наравно, водитељку, која се у то није упуштала, знајући врло добро оквире свога деловања, своју улогу и задатак) – да је муфтија Јусуфспахић у једном тренутку Буловићевог говора сасвим спонтано узвикнуо Владико нека Вас бог (= Алах) награди! Нема сумње да је г-н Буловић надмашио и муфтију Јусуфспахића у заступању Мухамеда, зато и ово јавно признање није изостало, пред очима целог телевизијског аудиторијума, односно целокупне српске (и православне) јавности!
  • Г-н Буловић познат је по свом заступању (лажног) пророка Мухамеда и претходних година; није му овај ТВ наступ прво огледање на том пољу. Read more »