Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ – Ο Ελπιδοφορος, το παλαιο πτωχόπαιδο εγινε Αρχιεπισκοπος Αμερικης!!! Πως; Παλαια τεχνη του διαβολου. Ολοι την ξερουν. Κανεις τουμπες στις μασονικες στωες, γινεσαι δουλος τους & σε κανουν επισκοπο, αρχιεπισκοπο, πατριαρχη, υπουργο, πρωθυπουργο, προεδρο δημοκρατιας & αρειοπαγιτη!!! 2. Ο Σιδηροκαστρου Μακαριος έβαλε τα μπουζουκια μεσα στο Ναό.

ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

____

___

Ο Ελπιδοφορος, το παλαιο πτωχόπαιδο εγινε Αρχιεπισκοπος Αμερικης!!! Πως; Παλαια τεχνη του διαβόλου. Ολοι την ξερουν. Κανεις τουμπες στις μασονικες στωες, γινεσαι δουλος τους & σε κάνουν επισκοπο, αρχιεπισκοπο, πατριάρχη, υπουργο, πρωθυπουργο, προεδρο δημοκρατιας & αρειοπαγιτη! Ο Ελπιδοφορος θα επρεπε να ειναι καθηρημενος. Τωρα τον προσκυνάνε!!!! Τους προσκυνημενους κανουν δεσποταδες και μάλιστα τους επιλέγουν κατω απο το τραπεζι πριν επέμβει το Πνεῦμα το Αγιο, για να μη τους ξεφυγει κανένας! Το είπε ο αγωνιστης Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος. Ας τον ξανακουσουμε.

ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η φωτογραφια μιλαει

????Q?O??? Lo?U ??d??//?U???ýU

Ο Ελπιδοφορος αν ειχαμε επισκόπους αγιους θα ήταν καθηρημενος. Τωρα τον προσκυνάνε!!!! Τους προσκυνημενους  κανουν δεσποταδες και μάλιστα τους επιλέγουν πριν επέμβει το Πνεῦμα το Αγιο, για να μη τους ξεφυγει κανένας! Μας το είπε ο αγωνιστης Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος. Το δημοσιευσαμε & άλλοτε το ξαναδημοσιευουμε και τώρα, για να φυλαγομαστε απο τους μισθοτους ποιμενας. Δειτε την φωτογραφια & κρινετε:

Ο ΝΕΟΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

  • Τί έπαθε ο μετασχηματιζόμενος Φθιώτιδος ; 
  • σ.σ. «Ναι ρε, είμαστε συντηρητικοί! Τι θέλεις; Να χαίρεσαι το σκοτάδι της προόδου σου! Είμαστε συντηρητικοί και αν σ’ αρέσει!»
  • –π. Συμεών, ημιανάπαυση!!!
Γράφει ο ιατρός Λυκούργος Νάνης

 Και εξαίφνης ο μητροπολίτης Φθιώτιδος μετεβλήθη εις…πολέμαρχον! Και από την εύανδρο Φθιώτιδα, ύψωσε το λάβαρο της πολεμικής κατά της υπό της ψευτοσυντηρητικής κυβερνήσεως Μητσοτάκη μελετωμένης νομοθετικής κατοχυρώσεως του ψευτο-γάμου των σοδομιτών και της υπ αυτών «τεκνοθεσίας» αθώων και ανεύθυνων παιδιών.

Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, οφείλω να πω ότι συμφωνώ και επαυξάνω με τα όσα είπε ο εν λόγω επίσκοπος.

Μόνο που το πρόσφατο, σχετικό με το υπό συζήτηση θέμα, ανακοινωθέν της λεγόμενης ΔΙΣ (που συνεδρίασε μόνο 2 ημέρες τον τρέχοντα μήνα ενώ κάθε ημέρα συμβαίνουν σεσιμικά γεγονότα γύρω μας…) δεν είναι συντονισμένο με τον τόνο και το περιεχόμενο των συγκεκριμένων επισκοπικών δηλώσεων…

Επιπροσθέτως, οφείλουμε να υπομνήσουμε ότι ο άγιος Φθιώτιδος εξ όσων ενθυμούμαστε δεν τόξευσε τα βέλη της κριτικής του σε βάρος των όσων ανήκουστων περί σοδομισμού ρημάτων εξήλθαν του έρκους των οδόντων των γνωστών και μη εξαιρετέων Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, Αργολίδος Νεκταρίου, π.Φιλοθέου Φάρου, π.Βασιλείου Θερμού καθώς και σε βάρος της απαισίας μνήμης προσλαλιάς του επίσης γνωστού και μη εξαιρετέου π.Αλεξάνδρου Καριώτογλου κατά τη βάπτιση του «τέκνου» σοδομιτών «γονέων»….
Αναμένουμε, επίσης, από το νεοφανέντα πολέμαρχο, στην απευκταία περίπτωση κατά την οποία, πολιτικοί παράγοντες της μητροπολιτικής του περιφερείας με τους οποίους συχνά-πυκνά συναγελάζεται και συγχρωτίζεται και φωτογραφίζεται μειδιών…, υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο της αισχύνης, να τους αποκόψει από την εκκλησιαστική κοινωνία, τουτέστιν να τους αφορίσει για το δυσθεώρητο πνευματικό έγκλημα που συνεπάγεται για τις ψυχές υπέρ ων Χριστός απέθανε, η καταραμένη αυτή ψήφος.

Οι πιστοί, ας είμαστε επιφυλακτικοί και ας μην ενθουσιαζόμαστε με τις «εκρήξεις» αυτές γιατί στο τέλος μπορεί να αποδειχθούν πομφόλυγες και βεγγαλικά. Μακάρι να συμβεί το αντίθετο προς δόξαν Θεού και προς καταισχύνη των δαιμόνων και των  διαμονόπνευστων και  δαιμονοκίνητων  υπηρετών τους!

Την Συνεχεια εδω:

https://agonasax.blogspot.com/2023/12/blog-post_33.html#more

50751235unled5

2. Ο Σιδηροκάστρου Μακάριος έβαλε τα μπουζούκια μέσα στο Ναό.

Η κατρακύλα δεν έχει τέλος. (βίντεο) ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ;

Σχόλιο Λυκούργου Νάνη ιατρού

Μάλιστα! Μέσα στο φοβερό τόπο όπου τελεσιουργούνται μυστήρια! Που κατεβαίνει ο Ουρανός στη γη. Μπροστά στο Άγιο Βήμα, μπουζούκια και άσματα που κάθε άλλο παρά αποπνέουν ευωδία Χριστού. Ω Κύριε, εις ποίους καιρούς τετήρηκας ημάς!

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.