Αυγουστίνος Καντιώτης



Νεα προσωπα της λεσχης bilderberg βαζει σε θεσεις κλειδια ο Μητσοτακης 2) Ενα βιντεο που εξαφανισαν τα ΜΜΕ… Κωστας Μπεης Ομοτιμος καθηγητης πανεπιστημιου Αθηνών! 3) Μοσχα: «Κυριαρχο δικαιωμα της Ελλαδας να επεκτεινει τα χωρικα της υδατα εως 12 ν.μ.»

Η λεσχη bilderberg κυβερνα

την Ελλαδα και όχι τα κομματα

Ο Μητσοτάκης δεν τα καταφέρνει μόνος του νά παράδοση τη χωρα στα διεθνη καθάρματα και προσλαμβάνει νέα πρόσωπα της λέσχη bilderberg σε πολύ σημαντικά πόστα.
Η Διαμαντοπουλου άνθρωπος της λέσχης. Όλοι το ξέρουν (τό 2007 ήταν μέλος της στην Κωνστατινούπολη). Περιττή, λοιπόν η απάντησή της, γιατί δέχθηκε την θέση που την πρότεινε ο Μητσοτάκης. Δεν είναι χαϊβάνια οι Έλληνες για να μη το καταλάβουν.

Σέ όλες τίς θέσεις κλειδιά, οι εχθροί τής πατρίδας μας!

Βάλανε Σύμβουλο Εθνικης ασφάλειας τον Ντόκο, δηλαδή αυτόν που έλεγε να κάνουμε συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους στο Αιγαίο; Αυτός έπρεπε νά είναι σύμβουλος της Τουρκίας και όχι της Ελλάδος!!!
Εμείς….. ποιά είναι ή θέση ή δική μας απέναντι σε όλα αυτά τα σκουπίδια;  Μέ τούς Μογγόλους να αλωνίζουν στό Αιγαίο, μία πρέπει να είναι ή…

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Ενα βιντεο που εξαφανισαν τα ΜΜΕ… Κωστας Μπεης Ομοτιμος καθηγητης πανεπιστημιου Αθηνων !

Αυτός είναι καθηγητής, άνθρωπος με κουβέντες αυθεντικές. Μιλ[α για τους βρώμικους πολιτικους

Μοσχα: «Κυριαρχο δικαιωμα της Ελλαδας

να επεκτεινει τα χωρικα της υδατα εως 12 ν.μ.»

Η Μόσχα διαμέσου της πρεσβεία της στην Αθήνα πήρε θέση υπέρ της Ελλάδας και την στηρίζει σε μια επέκταση των εθνικών χωρικών της υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.
Με ανάρτησή της στο twitter, η πρεσβεία της Ρωσίας σημειώνει ότι θεωρεί το Δίκαιο της Θάλασας του 1982 «ακρογωνιαίο λίθο» του διεθνούς δικαίου καθεστώτος των θαλασσών και σημειώνει ότι προβλέπεται ρητά το κυρίαρχο δικαίωμα όλων των κρατών για χωρικά ύδατα έως 12 ναυτικά μίλια.
Φυσικά με την αναγνώριση του Δίκαιου της Θάλασσας του 1982 η Μόσχα αναγνωρίζει και την δυνητική ελληνική ΑΟΖ όπως αυτή ορίζεται από τον περιβόητο «Χάρτη της Σεββίλης».
Η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας

«Η θέση της Ρωσίας ως μόνιμου μέλους του ΣΑ του ΟΗΕ είναι η θέση αρχής. Θεωρούμε τη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας του 1982 «ακρογωνιαίο λίθο» του διεθνούς καθεστώτος των θαλασσών», σημειώνει σε ανάρτησή της η ρωσική πρεσβεία και προσθέτει: «Η Σύμβαση προβλέπει ρητά το κυρίαρχο δικαίωμα όλων των κρατών για χωρικά ύδατα έως 12 ναυτικά μίλια και ορίζει τις αρχές και τους τρόπους της οριοθέτησης ΑΟΖ. Αυτό αφορά και τη Μεσόγειο», αναφέρει η ανάρτηση.

Η θέση της Ρωσίας ως μόνιμου μέλους του ΣΑ του ΟΗΕ είναι η θέση αρχής. Θεωρούμε τη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας του 1982 «ακρογωνιαίο λίθο» του διεθνούς καθεστώτος των θαλασσών.
1/2 pic.twitter.com/QwNdN0ZStG
— Rus Embassy, Greece (@RFEmbassyGr) October 15, 2020

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.