Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ’ Category

277 Ορθοδοξα Χριστιανικα Σωματεια & Πολιτιστικοι Φορεις – μαζι με τα Παραρτηματα τους προβαινουν σε γενικη διαμαρτυρια για το κλεισιμο των ναων & τα Χριστουγεννα 2) Η Χριστιανικη μας πιστη ειναι & αποκλειστικη & αυταρκης. Δεν επιδεχεται βελτιωση, επειδη ειναι τελεια. Η Ορθοδοξη πιστη ειναι κατι αιωνιο & δεν συνυπαρχει με καμμια ιδεολογια & καμμια φιλοσοφια. Για το Χριστιανο, ολ’ αυτα ειναι σκουπιδια για πεταμα. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ, ΑΦΟΜΟΙΩΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 14th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΣYNEΡΓATΗΣ MAΣ K.Θ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ!

Με αυτό το σύνθημα 277 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία & Πολιτιστικοί Φορείς – μαζί με τα Παραρτήματά τους – σε όλη την Ελλάδα προβαίνουν σε γενική διαμαρτυρία για την απόφαση του πρωθυπουργού να κρατήσει ουσιαστικά κλειστές τις Εκκλησίες τις ημέρες των Εορτών, ανακοινώνοντας συμμετοχή μόνο 9 πιστών τα Χριστούγεννα και τα Θεο­φά­νια…
Tήν συνέχεια: https://www.osotir.org/2020/12/14/anixte-atia-ke-foris-zitoun-paremvasi-tou-prothupourgou/

  • Μήπως θὰ πρέπει νὰ κάνουν κάτι πιο δυναμικό, τα ἀγαπητά χριστιανικά σωματεία, γιὰ νὰ τοὺς ἀκούση ἡ κυβέρνηση;

4219881

 

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ, Α Φ Ο Μ Ο Ι Ω Σ Ε
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ

Του ἱερέως συνεργάτου μας

prodotes-or

«Πάς γραμματεύς μαθητευθείς είς την βασιλείαν των ουρανών όμοιος εστιν ανθρώπω οικοδεσπότη, όστις εκβάλλει έκ τού θησαυρού αυτού καινά και παλαιά» (Ματθ.13,52).
Είναι μια από τίς συντομώτερες παραβολές τού Κυρίου μέσα στα Ευαγγέλια. «Γραμματεύς» είναι ό Γραμματικός, ό επιστήμων των κειμένων, ό διδάσκαλος των γραμμάτων, ό φιλόλογος. Ή «βασιλεία των ουρανών» έναι και σχολείο, αφού ό Κύριος είναι «διδάσκαλος» κι’ αυτοί πού τον ακολουθούν «μαθηταί» του, κι’ έχουν βιβλίο τους την Βίβλον.
«Θησαυρός» εδώ, από το «τίθημι-θήκη» είναι ή αποθήκη, ή βαλίτσα, ή κασσετίνα, ή μπιζουτιέρα. Δηλαδή ή καρδιά, ή διάνοια, ό εγκέφαλος, ή συνείδηση, το φρόνημα. Κάθε άνθρωπος πού θησαυρίζει, αντικαθιστά στην αποθήκη του τά παλιά με τά καινούργια. Όταν προσαποκτήση κάτι καινούργιο, και τού χρειάζεται στην αποθήκη του χώρος γι’ αυτό, πετάει (εκβ’αλλει) απ’ αυτή τά πιο φθαρμένα ή ξεπεραμένα και παρωπλισμένα, για να βάλη τά πιο καινούργια και άφθαρτα. Όταν όμως ένας γραμματεύς, καλός εκτιμητής των μαθημάτων, γίνη μαθητής στη βασιλεία των ουρανών και πάρη το μάθημα πού περιέχει ή διδασκαλία τού σχολείου αυτού, τότε δεν λογαριάζει ούτε παλιά ούτε καινούργια, αλλά τά πετάει από την αποθήκη του (τον θησαυρόν αυτού) όλα, καινά και παλαιά, για να βάλη αυτό το ένα πού ανακάλυψε κι’ έμαθε, το μάθημα τής βασιλείας των ουρανών, το ασύγκριτα ανώτερο και πολυτιμότερο κάθε παλιού και κάθε καινούργιου. Μπροστά στο μάθημα αυτό τά πάντα, κάθε διδαχή και κάθε φρόνημα, κάθε παράδοση και κάθε μάθημα, αβελτίωτα και βελτιωμένα, είναι σκουπίδια για πέταμα. Στον θησαυρόν τής καρδίας τού Χριστιανού ανθρώπου, ένα μόνο μάθημα αξίζει να υπάρχη, ή διδασκαλία τού Κυρίου, τής βασιλείας των ουρανών, το περιεχόμενο τής Βίβλου. Read more »

Βρεθηκε η λυση στο προβλημα του Κορωνοϊου !! 2) ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΟΝ 5ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…

author Posted by: Επίσκοπος on date Νοέ 16th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Βρεθηκε η λυση στο προβλημα του Κορωνοϊου !!

_________

____

Η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη έχει δώσει μέχρι τώρα κρατική επιχορήγηση στα κανάλια ΜΜΕ 22 εκατομμύρια ευρώ (σε 3 δόσεις: 11+9+2 = 22 εκατομμύρια) για την καμπάνια του Κορωνοϊού, κάτι που τα κανάλια έπρεπε να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ, αλλά και επιπλέον άλλες οικονομικές διευκολύνσεις.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Τελικά όμως βρέθηκε λύση… Απολαύστε την !!!
Πηγή ενσωματωμένου βίντεο:
http://nikosxeiladakis.gr

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

ΣΤΟΝ 5ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…

https://youtu.be/Za4wooFBHGw

1) Αντιθετοι σε τυχον κλεισιμο των Εκκλησιων οι κληρικοι της Ι.Μ. Χαλκιδος 2) Ανοιχτη επιστολη Μητροπολιτη Ζαποροζιε Λουκα στον Αρχιεπισκοπο Κυπρου Χρυσοστομο

author Posted by: Επίσκοπος on date Νοέ 6th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Αντιθετοι σε τυχον κλεισιμο

των Εκκλησιων οι κληρικοι της Ι.Μ. Χαλκιδος

Οι Κληρικοί της Πόλεως και της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, συμμετέχοντες κατ’ αυτάς σε προγραμματισμένες, κατά τόπους και Αρχιερατικές Περιφέρειες, Ιερατικές Συνάξεις και πληροφορηθέντες από τα Μ.Μ.Ε. τα νέα μέτρα, που, όπως είπαν πρόκειται να ανακοινωθούν σήμερα 5-11-2020 για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, εκφράζοντες και τις θέσεις των ευσεβών Χριστιανών μας, δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι σε τυχόν κλείσιμο των Εκκλησιών και στην τέλεση ιερών ακολουθιών κεκλεισμένων των θυρών.
Θλιβόμαστε δε βαθύτατα, διότι σε όσα προαναγγέλλονται, δεν φαίνεται να προβλέπεται, μεταξύ των επιτρεπομένων μετακινήσεων για τα αναγκαία προς τη ζωή, ούτε καν η μετάβαση στους Ιερούς Ναούς για προσκύνημα.
Είναι γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι η υγεία του ανθρώπου δεν αφορά μόνον την καλή λειτουργία και ευεξία του σώματος, αλλά και την ψυχική του κατάσταση. Και αυτή η δεύτερη πολύ έχει υποτιμηθεί και δοκιμασθεί τελευταία.

Για το Ιερατικό Συνέδριο
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
† ο Χαλκίδος Χρυσόστομος

Ανοιχτη επιστολη Μητροπολιτη Ζαποροζιε Λουκα στον Αρχιεπισκοπο Κυπρου Χρυσοστομο

Η αρχιερατική μου συνείδηση δεν μου επιτρέπει πλέον να σας μιλήσω ως Επίσκοπος, επειδή έχετε πάρει το δρόμο της προδοσίας του Χριστού – του Αρχηγού της Μητέρας Εκκλησίας μας!
Είμαι σίγουρος ότι ο πιστός κλήρος της Κύπρου, δεν μπορεί πλέον να προφέρει το όνομά σας στη θεία υπηρεσία ως Προκαθήμενος. Read more »

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΤΟ ΣΠΑΘΙ 2) ΔΑΣΚΑΛΕ των παιδιων της Ελλαδος, κρατα γερα στις επαλξεις …. 3) Η δολοφονια της πιστης των μαθητων (απο τους απιστους και ανθελληνας που κυβερνουν την Ελλαδα)

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 23rd, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Η μάχη των Γιαννιτσών, μια μάχη, η σημαντικότερη ίσως των Βαλκανικών πολέμων, που διεξήχθη στις 19 με 20 Οκτωβρίου 1912 και αποτέλεσε ορόσημο και σταθμό για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης μας.
΄Ηταν από αυτές τις μάχες που οι ΄Ελληνες πολέμησαν λιονταρίσια και κάτω από αντίξοες συνθήκες κέρδισαν μία περίλαμπρη νίκη.
Είναι μία από αυτές τις μάχες, που μαζί με τους άλλους αγώνες της εθνικής μας παλιγγενεσίας και το έπος του 40 θα πρέπει να διδάσκονται από την προσχολική ηλικία τα παιδιά μας, για να διαμορφώσουν ένα περήφανο εθνικό φρόνημα, που θα τα καταστήσει ικανά και συνεχιστές των άξιων προγόνων μας, ώστε να αποτρέπουν οποιονδήποτε εισβολέα ή επιβολέα. ΄Οποιος διδάσκεται αυτήν την λαμπρή ιστορία των Ελλήνων μπορεί κάλλιστα να είναι περισσότερο δημοκρατικός από τον καθένα και από την άλλη να είναι και ο μεγαλύτερος ειρηνοποιός, αλλά όταν πάνε να του κλέψουν την πατρίδα να μεταμορφώνεται σε τιτάνα πολεμιστή…
Την συνέχεια:

https://www.triklopodia.gr/%cf%bf-%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b9/

4219881«Οφειλουμε στους δασκαλους το ευ ζην;»

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣΤου Αριστείδη Π. Δασκαλάκη

ΔΑΣΚΑΛΕ των παιδιών της Ελλάδος, κράτα γερά στις επάλξεις ….
ΔΑΣΚΑΛΕ, των παιδιών της Ελλάδος, εσύ που ενσταλάζεις στους Ναούς των παιδιών μας και   μεταλαμπαδεύεις φως, ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ,   τα ιδανικά της φυλής μας σε κάθε γωνιά της Πατρίδος μας, σήμερα  εποχή αμοραλισμού υπό συνθήκες επιθετικής  άρνησης της Πίστεως και εθνομηδενισμού.
ΔΑΣΚΑΛΕ, εσύ που προσεύχεσαι πριν εισέλθεις στην τάξη, που δεν ξεκινάς το μάθημα, αν δεν γίνει η προσευχή με τους μαθητές σου, εσύ που δεν δέχεσαι στην αίθουσα να μην είναι αναρτημένη η εικόνα του ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΔΑΣΚΑΛΕ, που μορφώνεις και εμπνέεις σοφία, σωφροσύνη, αρετή και τόλμη και γυμνάζεις άλκιμους φερέλπιδες νέους και νέες, την ελπίδα του έθνους μας.
  ΔΑΣΚΑΛΕ! Όπου και αν λειτουργείς, αδελφέ εν Χριστώ, εσύ ενέπνευσες το παρακάτω κείμενο, με το έργο σου.
Λογίζεσαι διδάσκαλος του γένους. Μπορεί να μην είσαι Ρήγας Φεραίος, όμως και οι εποχές είναι άλλες, αλλά τα ιδανικά μας παρακαταθήκη, «νύν και αεί» σταθερές Αξίες!…

Την συνέχεια:  https://agonasax.blogspot.com/2020/10/blog-post_25.html

4219881

Η δολοφονια της πιστης των μαθητων

Παναγιώτη Τσαγκάρη
Καθηγητή Θεολόγου, Υπ. Δρ. Θεολογίας,
Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων

Η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως έβαλε εγγράμματους, επιστήμονες της Θεολογικής Επιστήμης(!) και συνέταξαν καινούργια Προγράμματα Σπουδών και βιβλία του μαθήματος των Θρησκευτικών τα οποία αντικατέστησαν τα κατηργημένα από το Συμβούλιο της Επικρατείας Προγράμματα και βιβλία των προηγούμενων Υπουργών Παιδείας Φίλη και Γαβρόγλου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που κοιτάζοντας με μια πρώτη γρήγορη και επιφανειακή ματιά τα νέα βιβλία είπαν, ότι, εφόσον αφαιρέθηκαν από αυτά τουλάχιστον τα θρησκειολογικά στοιχεία, έχουν τρόπον τινά καταστεί ορθόδοξα. Σε αυτή την συμβιβαστική θέση, σε σχέση και με την τόσο σημαντική υπόθεση της χριστιανικής αγωγής των παιδιών, θα απαντήσουμε, χρησιμοποιώντας μια φράση του θυμόσοφου λαού μας, λέγοντας ότι αυτό που έγινε με τα νέα βιβλία του μαθήματος των Θρησκευτικών είναι σαν να «έβγαλε τα ρούχα του ο Μανωλιός και τα έβαλε αλλιώς»!

Σε εκείνους που καλοπροαίρετα θα αντιτείνουν, «μα γιατί τόση ειρωνεία και άρνηση απέναντι στα νέα βιβλία του μαθήματος των Θρησκευτικών;» θα απαντήσουμε με ευθύτητα, λέγοντας ότι δεν μπορούμε να σωπαίνουμε άλλο πλέον, απέναντι στη συντελούμενη εδώ και χρόνια, προσπάθεια δολοφονίας της πίστης των ορθοδόξων μαθητών.

Read more »

Οι αντιδρασεις των καταστηματαρχων και ιδιοκτητων επιχειρησεων της Κοζaνης στο lockdown (Βιντεο – kozan.gr.) 2. Ι.Μαζης: Για τον παγκοσμιο κυβερνητη που θα ερθει… «Ποια θρησκεια εξυπηρετει τη Παγκοσμιοποιηση;

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 16th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

kozan.gr. Οι αντιδρασεις των καταστηματαρχων και ιδιοκτητων επιχειρησεων της Κοζανης στο lockdown

https://youtu.be/_jn7F1BTSL4

9a150f5deb69

Ι.Μαζης για τον παγκοσμιο κυβερνητη που θα ερθει…

Ι.ΜΑΖΗΣ: «Ποια θρησκεία εξυπηρετεί τη Παγκοσμιοποίηση;
Ένας νόμος, ένας θεός, ένα κράτος διεθνές, μία θρησκεία»

____________

______________

ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! TO «AΠOΦAΣIZOYME KAI ΔIATAΣOYME» THΣ XOYNTAΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ! ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, (Ο κορωνοϊος με το lockdown της Αττικης και η αστυνομια εκει εκαναν διαλυμα, χαριν της δημοκρατιας! Οι μισοι ηταν χωρις μασκα και κανενας δεν συνελληφθη)! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ!!! ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ;;; 2) ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ lockdown

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 16th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

-Ωραια Δημοκρ.μικρ

Τυπικα νομιζω, οτι ακομα εχουμε δημοκρατια

Ἐλεθερα, λοιπον, θα αποτυπωσω πως ειδα αναστατωμενη την πολη, τὰ πρῶτα λεπτα που ἀνακοινώθηκε τό lockdown

  • ὄχι γιὰ τὰ θύματα τοῦ κορωνοϊου, ἀφοῦ μέχρι αυτή την στιγμή δεν μάθαμε να ὑπάρχει κάποιο στην πόλη, ἀλλὰ ἀπό τὴν εἰδηση, ὅτι  αὐριο τὸ πρωϊ στὶς 6 π.μ και για 14 ἡμέρες (και βλέπουμε) μπαίνει σε lockdown ὁλόκληρος ὁ νομός. Δεν μᾶς τα λένε και Ελληνικά για νὰ ξέρουμε τί σημαίνει ἡ λέξη: lockdown, ἀλλά φαίνεται ὅτι θέλουν να μάθουμε και την γλῶσσα τῶν παγκοσμοιητῶν, γιὰ νὰ μᾶς φιμώνουν καλύτερα!

Τό βράδυ στις 8,15 βρισκόμουν μέσα σε ἕνα μαγαζι καὶ ἄκουσα ἕνα παράξενο θόρυβο, σαν σειρήνα και ρώτησα: Τί εἶναι αυτό; Ἧταν το τηλέφωνο τῆς ὑπαλληλου και μου λέει ἀνάστατη, εἶναι σήμα για lockdown. Αυτοί, ἀν και δὲν εἶχε πρόβλημα νὰ βγῆ ἐκτός νομοῦ, τῆς ἐπιασε κρίση πανικοῦ. Σὲ λίγο ἔρχεται μία κυρία γνωστή, πού σε δύο τρεῖς μέρες ἐβγαλε εἰσητήριο για τὴν Γαλλιά, ἐκεῖ μένει με τις κόρες της. Ἀνάστατη μπαινει στο μαγαζί και λέει: Τί να κάνω; Ἔβαλα εἰσητηριο τὴν Τετάρτη,  γιὰ τὴν Γαλλία. Ἔχω τήν τελευταία θέση & δεν μπορῶ να την χάσω.  Θα πάω στὴν ἀστυνομία να μοῦ ποῦν, τι να κάνω; Τὴν λέω, μή χάνεις τον καιρό σου, ἡ Ἀστυνομία δὲν μπορεῖ νὰ κάνει τίποτα. Αν προλαβαίνεις και υπάρχει λεωφορεῖο, φύγε τώρα στην Θεσσαλονίκη. Δεν εἶμαι ἕτοιμη, μου εἶπε.  Και ἂν πάω, πού θα μείνω; Στο αεροδρόμιο, τρεῖς μέρες; Ἐφυγε πανικόβλητη και ἀπὸ ὅτι ἔμαθα, ὅταν θέληση νὰ μπῆ τὸ βράδυ στο σπίτι της, δὲν εἶχε κλειδιά, ἀπό τὴν ταραχή της τά ξέχασε μέσα ἀπό τὴν πόρτα. Ἔψαξε σκάλα ἀπό τὴν γειτονιά και πηδήξη ἀπὸ τὸ παράθυρο τοῦ ἐπάνου ὁρόφου! Τὰ μεσάνυκτα πῆρε ταξί και ἔφυγε στην Θεσσαλονίκη.

Φεύγοντας ἀπό τὸ μαγαζί, βλέπω δυο αλλοδαπους, μιλοῦσαν σπασμένα Ελληνικα και εψαχναν φωτοτυπικό, για βγάλουν πολλές φωτοτυπίες για να έχουν μαζί τους για την μετακίνησή τους. Ηταν σαν αυτά τα χαρτιά που είχαμε στην πρώτη καραντίνα· νομίζω οτι τώρα δεν χρειάζονται για τήν μετακίνησή μας.
Πηγα στο σπίτι. Μόλις μπηκα χτυπᾶ το τηλέφωνο, ἦταν κάποιος γνωστός ἀπό Θεσσαλονίκη. Μοῦ λέει: Τί πάθατε; Τοῦ εἶπα οτι λένε ὅτι ὑπάρχουν κρούσματα, αλλα δεν ξέρω τί εννοοῦν, παντως κανένα χαρτι κηδείας, που να έμαθα ότι κάποιος κάτοικος της Κοζάνης πεθανε άπο κορωνοϊό, δεν είδα, ὄχι  σήμερα, ἀλλα ούτε και όλους αυτούς τους μῆνες στην Κοζάνη. Ἕνα κηδειόχαρτο πού είδα, μιᾶς νέας γυναίκας 41 ετῶν, πρίν 4, 5 μέρες μοῦ εἶπαν ὅτι πέθανε ἀπό ανεύρισμα και μετά άλλο πρόσωπο μοῦ εἶπε ἀπό κορωνοϊο. Δέν γνωρίζουμε τελικά τίποτε για τον κορονοϊο στην πόλη, μόνο διαδώσεις ἀνεύθυνες κυκλοφοροῦν.
Μετὰ τὸ τηλεφώνημα ἄνοιξα τον ὑπολογιστή για να μάθω τί εἶναι αυτό το lockdown, που τόσο αναστάτωσε την πόλι. Καί νά γράψω κάτι στην ιστοσελίδα. Πριν γράψω ὁτιδήποτε ἄνοιξα να διαβάσω τήν Καινή Διαθήκη, για νὰ φύγω ἀπό αυτόν τον ψεύτικο κόσμο και να ἀκούσω τὴν φωνή τῆς ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Ἤμουν στὴν πρός Ρωμαίους ἐπιστολή κεφ. 8. Σᾶς γράφω ἕνα χωρίο (στιχο 15): «οὐ γὰρ ἐλάβετε Πνεῦμα δουλείας πάλιν εἰς φόβον, ἀλλ’ ἐλάβετε Πνεῦμα υἱοθεσίας, ἐν ᾧ κράζομεν· ἀββᾶ ὁ πατήρ». Δέν μᾶς ἔδωσε ὁ Θεός πνευμα δειλίας…
Παραθέτω λοιπόν τί γράψαν, ἀμέσως μόλις ἀνακοινώθηκε το lockdown κάποια ιστολόγια τοῦ νομοῦ Κοζάνης, που δείχνουν την αγανάκτησή τοῦ κόσμου.

1. Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης:Διαμαρτυρία και Οργή για αποφάσεις που λαμβάνονται για εμάς χωρίς εμάς

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια απόφαση που λήφθηκε για εμάς αλλά χωρίς εμάς. Ως Εμπορικός σύλλογος, από το άνοιγμα των καταστημάτων στις 11 Μαίου, προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά σε όλους τους συναδέλφους και επιτύχαμε τον στόχο μας΄ κρατήσαμε την αγορά όρθια ενώ δεν έλειψε από κανέναν μας η ευθύνη για τη δημόσια υγεία. Τα καταστήματα λειτούργησαν από την πρώτη στιγμή τηρώντας όλους τους…

http://xronos-kozanis.gr/emporikos-syllogos-kozanis-diamartyria-kaihoris-emas/

 

2) Χάρης Κάτανας: “Σε κατάσταση lockdown ολόκληρη η Π.Ε Κοζάνης – Ο επιχειρηματικός κόσμος δικαιούται μια εξήγηση

https://kozan.gr/archives/312741

*

3) Κραυγή αγωνίας από πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης και αντιπρόεδρο σωματείου καφεστίασης Κοζάνης για το LOCKDOWN: «Έχουμε τελειώσει»

4) Κοζάνη: Αλαλούμ με τη λειτουργία των σχολείων και σύγχυση στους γονείς – Διαφορετικές οδηγίες Χαρδαλιά από όσα αναφέρει ο χάρτης ασφάλειας και προστασίας από τον κορονοϊό

*  *  *  * Read more »

Νεα προσωπα της λεσχης bilderberg βαζει σε θεσεις κλειδια ο Μητσοτακης 2) Ενα βιντεο που εξαφανισαν τα ΜΜΕ… Κωστας Μπεης Ομοτιμος καθηγητης πανεπιστημιου Αθηνών! 3) Μοσχα: «Κυριαρχο δικαιωμα της Ελλαδας να επεκτεινει τα χωρικα της υδατα εως 12 ν.μ.»

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 15th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Η λεσχη bilderberg κυβερνα

την Ελλαδα και όχι τα κομματα

Ο Μητσοτάκης δεν τα καταφέρνει μόνος του νά παράδοση τη χωρα στα διεθνη καθάρματα και προσλαμβάνει νέα πρόσωπα της λέσχη bilderberg σε πολύ σημαντικά πόστα.
Η Διαμαντοπουλου άνθρωπος της λέσχης. Όλοι το ξέρουν (τό 2007 ήταν μέλος της στην Κωνστατινούπολη). Περιττή, λοιπόν η απάντησή της, γιατί δέχθηκε την θέση που την πρότεινε ο Μητσοτάκης. Δεν είναι χαϊβάνια οι Έλληνες για να μη το καταλάβουν.

Σέ όλες τίς θέσεις κλειδιά, οι εχθροί τής πατρίδας μας!

Βάλανε Σύμβουλο Εθνικης ασφάλειας τον Ντόκο, δηλαδή αυτόν που έλεγε να κάνουμε συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους στο Αιγαίο; Αυτός έπρεπε νά είναι σύμβουλος της Τουρκίας και όχι της Ελλάδος!!!
Εμείς….. ποιά είναι ή θέση ή δική μας απέναντι σε όλα αυτά τα σκουπίδια;  Μέ τούς Μογγόλους να αλωνίζουν στό Αιγαίο, μία πρέπει να είναι ή…

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Ενα βιντεο που εξαφανισαν τα ΜΜΕ… Κωστας Μπεης Ομοτιμος καθηγητης πανεπιστημιου Αθηνων !

Αυτός είναι καθηγητής, άνθρωπος με κουβέντες αυθεντικές. Μιλ[α για τους βρώμικους πολιτικους

Μοσχα: «Κυριαρχο δικαιωμα της Ελλαδας

να επεκτεινει τα χωρικα της υδατα εως 12 ν.μ.»

Η Μόσχα διαμέσου της πρεσβεία της στην Αθήνα πήρε θέση υπέρ της Ελλάδας και την στηρίζει σε μια επέκταση των εθνικών χωρικών της υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.
Με ανάρτησή της στο twitter, η πρεσβεία της Ρωσίας σημειώνει ότι θεωρεί το Δίκαιο της Θάλασας του 1982 «ακρογωνιαίο λίθο» του διεθνούς δικαίου καθεστώτος των θαλασσών και σημειώνει ότι προβλέπεται ρητά το κυρίαρχο δικαίωμα όλων των κρατών για χωρικά ύδατα έως 12 ναυτικά μίλια.
Φυσικά με την αναγνώριση του Δίκαιου της Θάλασσας του 1982 η Μόσχα αναγνωρίζει και την δυνητική ελληνική ΑΟΖ όπως αυτή ορίζεται από τον περιβόητο «Χάρτη της Σεββίλης».
Η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας Read more »

O κορωνοϊος τους βολεψε!!! Ισοπεδωνουν ολα τα ιδανικα του Ελληνικου Εθνους, με προσχημα τον κορωνοϊο. Ακυρωθηκαν οι παρελασεις της 28ης Οκτωβριου! Τι κανουν οι βουλευτες της ΝΔ, που καποτε καυχοταν για τα πατριωτικα τους αισθηματα; Σε τι διαφερουν αυτοι απο τους Συριζαιους; – Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ 2. Θελω να αντεξετε! Μηνυματα προς ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ… 3) ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΣ

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 5th, 2020 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

O κορωνοϊος τους βολεψε!!!

  • Ισοπεδώνουν όλα τα ιδανικά του Ελληνικου Εθνους, με πρόσχημα τον κορωνοϊό.  Τί κάνουν οι βουλευτές της ΝΔ, που καποτε καυχόταν για τα πατριωτικά τους αισθήματα; Σε τί διαφέρουν αυτοί από τους Συριζαίους; Έκαναν τον πατριώτη, στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και άρπαξαν την ψήφο του Ελληνικοῦ λαοῦ! Και τωρα έγιναν όμοιοί τους! Η Ελλάδα χάνεται και αυτοί ρεμβάζουν!!! Οι λαθρομετανάστες έκαυσαν την Λέσβο, και η κυβέρνηση τους, συνεχίζοντας το πρόγραμμα τοῦ άθεου Τσίπρα, τους εγκατέστησαν σε κάθε γωνία Ελληνικῆς γῆς, αδιαφορώντας για τις αρρώστιες που κουβαλοῦν και για τις φωτιές που μποροῦν να ανάψουν σε ολόκληρη την Ελληνική γη.

Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ

Ακυρώθηκαν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου!

ολιγαρχια φhttps://www.cnn.gr/politiki/story/237151/deite-live-tin-enimerosi-ton-politikon-syntakton-apo-ton-stelio-petsa
Ο εν λόγω κύριος, μετά το ανοσιούργημα που διέπραξε, δικαιώνει για μια ακόμη φορά το προσωνύμιο του «γαλάζιου Τσίπρα» και του «Τσιπροκούλη».
Πρόκειται για αφόρητη και αηδιαστική υποκρισία.
Και τούτο διότι υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις που και τη δημόσια υγεία διασφαλίζουν κσι τη διεξαγωγή των παρελάσεων εξασφαλίζουν.
Μετά τα εύσημα που απέσπασε από τον Ζάεφ και μετά τις ανιστόρητες δηλώσεις του για τη σχέση ελληνικής και αμερικανικής επανάστασης κατάφερε καίριο πλήγμα με την επαίσχυντη απόφασή του περί καταργήσεως των παρελάσεων στην εθνική αυτοσυνειδησία των Ελλήνων, στην καρδιά της οποίας έμπηξε στιλέτο.
Περιμένουμε καταιγισμό αντιδράσεων από εκείνους που πρωτοστατούσαν στα συλλαλητήρια, υπερμαχούντες της εθνικής αυτοσυνειδησίας.
Γιατί εάν δεν το πράξουν ελέγχονται ως υποκριτές και Φαρισαίοι.

 090634b9b49e9b3e4c9bc943

Φαιδων Βοβολης: Θελω να αντεξετε!

Μηνύματα προς ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ….

Αγαπημένοι μου συμπατριώτες,όλοι πια καταλαβαίνετε πως προσπαθούν να σας διχάσουν…
Είστε πιο εύκολος στόχος διαιρεμένοι.
Για εμένα ΔΕΝ υπάρχουν δύο στρατόπεδα.
Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται,είναι λογικό,ο φόβος έχει μοιραστεί αφειδώς…
Θέλω να σας πω να τους σέβεστε.
Μην διαπληκτίζεστε μαζί τους……

Την συνέχεια: https://www.ksipnistere.com/2020/10/blog-post_226.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΣ

https://orthodoxostypos.gr/%CF%80%CE%B19%CF%83/

Οἱ Παμμακεδονικές Ἑνώσεις ΗΠΑ, Αὐστραλίας, Καναδᾶ, Ἀφρικῆς, Ὀντάριο, Ἑλλάδος ἀπέστειλαν εἰς τὸν Πρωθυπουργὸν ἐπιστολὴν τῆς 22ας Σεπτεμβρίου 2020, ὅπου ἀναφέρουν καὶ τὰ ἑξῆς:

«Θέλουμε νὰ σᾶς ὑπενθυμίσουμε τὰ ἀποτελέσματα ἡμερίδας, καταξιωμένων ἐπιστημόνων, ὅτι ἡ «Συμφωνία τῶν Πρεσπῶν» μπορεῖ νὰ ἀκυρωθεῖ, ἀλλὰ καὶ τὸ ὅτι γιὰ κάθε προσφυγὴ ἀκύρωσής της σὲ διεθνῆ δικαστήρια καὶ ὀργανισμοὺς ἀπαιτεῖται κρατικὴ ὑποστήριξη. Προφανῶς δὲν μᾶς δέχεστε, γιατί δὲν θέλετε νὰ τὴν ἀκυρώσετε καὶ ὄχι ὅτι δὲν ἀκυρώνεται.

Read more »

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ! -Μητροπολιτης πρ. Καλαβρυτων ‘Αμβροσιος: ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΠΑΤΡΙΚΑ Ολοι στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ, ΜΕ ΘΕΜΑ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!! Την Κυριακη 6.9.2020, ωρα 6,30 μ. μ., στην Πλατεια για Αγιας Λαυρας. 2. Στην Πατρα υπαλληλος σουπερ μαρκετ πεθανε στο τιμονι, με την μασκα, εξ αιτιας της μειωσης του οξυγονου στο αιμα 3. Καθολικος παπας στο Καμερουν, πεφτει νεκρος με την μασκα, την ωρα του κηρυγματος 4. ΑΣΚΗΣΤΕ ΤΗ ΓΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! Προς:…

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 4th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ!

Μπῆτε στὸ ἰστολόγιο τοῦ Μητροπολίτου Ἀμβροσίου

Ἀπαγόρευσαν τὶς διαδηλώσεις!!

http://mkka.blogspot.com/2020/09/blog-post_4.html

9a150f5deb69

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων ‘Αμβρόσιος:

ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΠΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ!

Την Κυριακη 6.9.2020, ωρα 6,30 μ. μ., στην Πλατεία για Αγιας Λαυρας
ΘΕΜΑ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

++++2_______Όλο και πιο συχνά τώρα πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και εδώ στο Αίγιο , πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με θέμα: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
_______Η διαμαρτυρία αποβλέπει στο να προστατευθούν τα παιδιά μας από την υποχρεωτική χρήση της μάσκας στο Σχολείο! Αυτό, δηλ. η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, είναι το Σχέδιο των σκοτεινών Δαιμονικών Δυνάμεων, που συγκροτούν την κίνηση της Παγκοσμιοποιήσεως! Θέλουν να καθυποτάξουν την ανθρωπότητα και για να το επιτύχουν πιο γρήγορα δημιούργησαν τον Κορωνοϊό με στόχο να υποβάλουν την Κοινωνία σε πανικό, ώστε μετά ταύτα όλοι μαζί να τρέξουμε να δεχθούμε το ΕΜΒΟΛΙΟ και μαζί μ’ αυτό το τσιπάκι με τον αριθμό 666, που είναι τό Σφράγισμα του Αντιχρίστου!
_______Σας πληροφορώ, ότι σε παγκόσμια κλίμακα άρχισε να διαμορφώνεται πλέον ένα Κίνημα Διαμαρτυρίας εναντίον της υποχρεωτικής χρήσεως της μάσκας! Μόλις προ πέντε ημερών στο Βερολίνο έλαβε χώρα μια μεγάλη διαμαρτυρία, στην οποία έλαβαν μέρος περίπου 30.000 Γερμανοί Πολίτες! Να μια φωτογραφία:

________Επομένως, όσοι αγαπάνε τα παιδιά τους πρέπει να σπεύσουν στην πλατεία της Αγίας Λαύρας την προσεχή Κυριακή και ώραν 6.30΄μ.μ. Read more »

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ & ΠΟΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΨΩΘΗ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΙΔΙΟΥ 76, ΑΠΑΡΙΘΜΟΙ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ (1959). & Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΕ ΔΙΑΚΟΝΟ ΤΟ 1937, ΜΙΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΑΥΜΑΣΜΟ & ΛΕΕΙ: ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΤΡΩΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ. ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ το 2019 ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ» ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ» ΙΟΥΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ! ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ & ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 30th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ & ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

Ὁ Μητροπολίτης Μεσολογγίου Ἱερόθεος
μιλᾶ για τὸν π. Αὐγουστῖνο, τὸ 1959
————-

————

Στὰ ἐγκαίνια τοῦ Ἱδρύματος στὴν Παλαμηδίου 76 και Μακεδονομάχων 2. Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος ἐξηγεῖ μὲ πόσες θυσίες ἔγινε τὸ ἴδρυμα καὶ γιὰ ποιὸ σκοπό ἔγινε. Εἶναι φοβερή!
Είναι παρών ὁ γέροντας μητροπολίτης Ἱερόθεος, που τον χειροτόνησε διάκονο στο Μεσσολόγγι και μιλᾶ μὲ θαυμασμό, γιὰ τὸν π. Αὐγουστῖνο καὶ τὸ ἔργο του.

  • Μεταξὺ τῶν ἄλλων λέει: «Αισθάνομαι υπερηφάνεια… για τὸν πιτσιρίκον αὐτόν, τὸν Αυγουστῖνο Καντιώτη, το τέκνο το δικό μου, που ζεῖ βίον λιτότατον. Περισσότερο τρώει ἕνα καναρίνι ποὺ ἔχω στη Μητρόπολη, παρά ὁ Αὐγουστῖνος…»

    Πρῶτα ἀκοῦστε την ὁμιλία και θαυμάστε ἕναν αγνό ἐργάτη τοῦ Εὐαγγελίο καὶ μετὰ γνωρίστε τὰ χριστιανικὰ ἀρπακτικὰ τῆς Θεσσαλονίκης, ποὺ πούλησαν τὸ ἱδρυμα σε ἐταιρεία Ἀλβανῶν μουσουλμάνων!!!

(Τὸ ἵδρυμα τῶν τριῶν ὁρόφων, μὲ ἐγκαινιασμένο ἐκκλησάκι, τὸ κατέλαβαν, μετὰ τὴν παραίτηση τοῦ π. Αὐγουστίνου, κάποια μεγαλοστελέχη τῆς χριστιανικῆς Ἐλπίδος Θεσσαλονίκης. Ἔγιναν μέλη τῆς γυναικείας ἀδελφότητος «Ἁγία Εἰρήνη» τῶν Ἀθηνῶν, μὲ τὴν εὐλογία τῆς «ἁγίας» Ἱουλίας, ποὺ τὴν φιλοῦν τὸ χέρι, χωρίς νὰ ἐρωτηθῆ ὁ π. Αὐγουστῖνος, που τὴν ἀπομάκρυνε ὁριστηκά ἀπό κοντά του το 1989, για σοβαρούς λόγους. Ἐγιναν μέλη και τοῦ Δ.Σ.. Άλλαξαν το Καταστατικό, που απαγόρευε την πώλησή τοῦ ἱδρύματος καὶ τὴν ἀλλαγή χρήσης καὶ στὴ συνέχεια πούλησαν το Οἰκοτροφεῖο τῶν φοιτητριῶν τῶν Ἀθηνῶν «…στὴν Ἀλβανικὴ ἐταιρεία «LG DONSTRUCTIONS O.E.», ποὺ συστάθηκε μεταξύ Armper (Αρμπερ) Ράμα( Rama), του Μπεσίμ (BESIM) καὶ τῆς Μπεντριέ (BEDRIE)…», ἐναντι 200.000 ευρώ, μὲ ἀντικειμενικὴ ἀξία 348.336,38 ευρω…» (ἀντιγραφή ἀπὸ τὰ συμβόλαιο «ἀγοραπωλησίας ἀστικοῦ ἀκινήτου· Οικοπέδου μετὰ τῆς ἐπ᾽ αὐτοῦ οἰκοδομής») Τριόροφο κτίριο στὴν γωνία Παλαμιδίου 76 καὶ Μακεδονομάχων 2 τὸ ἐχάρισαν στὴν οὐσία στοὺς Ἀλβανούς μουσουλμάνους! Δὲν σεβάστηκαν οὔτε τὴν ἱστορία του, οὔτε τοὺς κόπους αὐτῶν, ποὺ τὸ ἔκαναν, οὔτε τὸ Καταστατικό του, που ἀπαγόρευε τὴν ἀλλαγὴ χρήσις, πόσο μάλλον την πώληση σε μουσουλμάνους! Δεν σεβάστηκαν οὔτε τὸ ὄμορφο ἐγκαινιασμένο ἐκκλησάκι στὴν ταράτσια τοῦ ἰδρύματος, που θα το μαγαρίσουν οἱ μουσουλμάνοι.
Πιθανὸν τὸ εξευτελιστικό αὐτὸ ποσόν των 200.000 ευρω, νὰ είναι εὶκονικό καὶ να φαίνεται μόνο στην εφορία. Το πραγματικό να το μετέφεραν στην Θεσσαλονίκη, ἀλλὰ ὅτι και αν έκαναν ο Θεός το ξέρει. Ἄλλοι ἔκανα θυσίες καὶ αὐτὲς καρπώθηκαν τούς κόπους τους!

Στα συμβόλαια για την πώληση, δεν έβαλε την υπογραφή της η πρόεδρος τοῦ Δ.Σ.! Ούτε τα άλλα 4 μέλη! Γιατί;  Read more »

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ (Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος) 2) Προεδρος Πολωνιας: Πλεον επικινδυνος ο σοδομισμος aπo τoν μπολσεβικισμoν! 3) Γερμανια. Και νεες παρεμβασεις κατα της σκοπιανικης προπαγανδας!

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούλ 8th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ

Ακούστε, τι λέει ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης, σ” ένα κατάμεστο εκκλησίασμα, σε εσπερινό κήρυγμα, στην Αγία Τριάδα Πτολεμαϊδος, στις 10-12-1978, για την ομοφυλοφιλία·

—————–

—————–

«…Το μάθατε; Διαβάσατε το πρώτο κεφάλαιο την προς Ρωμαίους επιστολή για να δείτε…. Το ζώο έχει ευπρέπεια, δεν βγαίνει από τα φυσικά όρια που καθόρισε ο Δημιουργός. Επιτρέψατέ μου αγαπητοί μου, να μιλήσω και εγώ με την γλώσσα του Παύλου· Αρσενικό με αρσενικό δε σμίγει, Δεν θα το δείτε σ’ όλη την πλάσει. Αρσενικό με αρσενικό δεν σμίγει, θηλυκό με θηλυκό δεν σμίγει. Το παράφυση είναι άγνωστο. Και όμως υπάρχει η αμαρτία αυτή. Και άλλοτε στην Πατρίδα μας μετριούνταν στα δάκτυλα αυτοί; Τώρα κάτω στην Ομόνοια, κάτω στο Σύνταγμα υπάρχει πλήθος απ’ αυτούς…»

Πρόεδρος Πολωνίας:

Πλεον επικινδυνος ο σοδομισμος

απο τον μπολσεβικισμον!

 8 Ιουλίου, 2020

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ δὲν εἶναι (εὐτυχῶς) ὅλοι ἴδιοι. Ἔστω καὶ λίγοι, ξεχωρίζουν ἀπὸ τὴν πλειοψηφία, οἱ ὁποῖοι «πουλᾶνε» ὅ,τι ἀρέσει καὶ ὅ,τι ἐπιδιώκει ὁ σύγχρονος ἀποστατημένος κόσμος. Ἕνα ἀπὸ τὰ μείζονα πνευματικὰ καὶ ἠθικὰ προβλήματα τοῦ κόσμου στὶς τραγικὲς καὶ ἐσχατολογικὲς ἡμέρες μας, εἶναι καὶ ἡ ἁλματώδης διάδοση τοῦ σοδομισμοῦ, ὡς δῆθεν «φυσιολογική, ἐναλλακτικὴ ἐρωτικὴ ζωή»!
Ὁ Πρόεδρος τῆς φιλήσυχης καὶ πολιτισμένης Πολωνίας Andrzej Duda ἔχει, ὄχι ἁπλὰ διαφορετικὴ ἄποψη, ἀλλὰ χαρακτηρίζει τὴν ἰδεολογία τῶν LGBT, πιὸ ἐπικίνδυνη καὶ ἀπὸ αὐτὴ τῶν μπολσεβίκων! Δεῖτε τὴν εἴδηση:
https://orthodoxostypos.gr/%CF%80%CF%81%CF%CF%82/

Γερμανια·
Και νεες παρεμβασεις
κατα της σκοπιανικης προπαγανδας
απο τον Ιερο Λοχο Γερμανιας!

Το Σάββατο της 4 Ιουλίου 2020, έλαβε χώρα στο κέντρο της Στουτγάρδης στην Königstraße 9 ειρηνική διαμαρτυρία με θέμα την ονομασία των Σκοπίων που προπαγανδίζεται με σημαίες ζωγραφισμένες σε δημόσιους χώρους φέροντας το όνομα «Macedonian».
Τα μέλη του Συλλόγου μας κατέθεσαν το φυλλάδιο με την ιστορική αλήθεια στον Ρουμάνο ζωγράφο (συμπτωματικά ή όχι και ο ζωγράφος στην Κολωνίας που προπαγανδίζει υπέρ των σκοπίων με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είναι Ρουμάνος) εκεί ακριβώς που θα ζωγράφιζε την σημαία των Σκοπίων….
https://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/07/blog-post.html

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ= ΒΑΒΕΛ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (Ηχητικο· Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου) 2) Θεμα: Προταση Πανελληνιας Ενωσεως Θεολογων για το θεμα των Απαλλαγων απο το Μαθημα των Θρησκευτικων ΚΟΙΝ.

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 24th, 2020 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ο Η Ε = BABEΛ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ: Ὑπάρχει μιὰ κατάσταση ἐκεῖ ποὺ ἀπὸ ὥρα σὲ ὥρα ἀπειλεῖ ἔκρηξη, διότι συγκρούονται τὰ συμφέροντα ὅλων τῶν ἐθνῶν. Ξέρετε πῶς μοιάζουν; Ἄν εἶχα δικαίωμα, θὰ ἔβαζα μιὰ μεγάλη σκάλα καὶ θὰ ξεκρεμοῦσα τὰ μεγάλα γράμματα Ο.Η.Ε, διότι εἶναι αὐτὰ ἕνας ἐμπαιγμός, εἶναι μιὰ κωμωδία καὶ εἴμαστε ἡλίθιοι τῶν ἡλιθίων ἡμεῖς οἱ Ἕλληνες οἱ πατριῶται…ποὺ τοὺς πιστεύουμε. Λοιπὸν ἀν εἶχα δικαίωμα θὰ ἔβαζα μιὰ σκάλα καὶ θὰ ξεκρεμοῦσα τὰ τρία γράμματα τὸ Ο.Η.Ε….. καὶ θὰ ἔβαζα στὸν μηναρέ αὐτὸ τῶν τουρκαλάδων ΒΑΒΕΛ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ… Βαβέλ στὴν οἰκογένεια, Βαβέλ στὸ σχολεῖο, Βαβέλ στο πανεπιστήμειο, Βαβέλ ἡ πολιτική, Βαβέλ τὸ κοινοβούλιο, Βαβέλ ὁ κόσμος. Σύγχυσις καὶ ταραχὴ παντοῦ…»

—————–

—————

ΠΡΟΣ
Αξιότιμη Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως

Θεμα: Προταση Πανελληνιας Ενωσεως Θεολογων για το θεμα των Απαλλαγων απο το Μαθημα των Θρησκευτικων

ΚΟΙΝ.
1. Εξοχώτατον Πρωθυπουργόν της Ελλάδος κ. Κυριάκον Μητσοτάκη
2. Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμον, Πρόεδρον και άπαντες τους Ιεράρχες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος
3. Σεβασμιώτατον Αρχιεπίσκοπον Κρήτης κ. Ειρηναίον και άπαντες τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης
4. Πανοσιολογιώτον Άγιον Πρωτεπιστάτην της Αγιορειτικής Κοινότητας Γέροντα Παύλον Λαυριώτη και τα μέλη της Ιεράς Επιστασίας του Αγίου Όρους
5. κ. Σοφίαν Ζαχαράκη, Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Αρμόδια για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
6. Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας
7. κ. Ιωάννην Αντωνίου, Πρόεδρον του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής
8. κ. Κωνσταντίνον Κορναράκη, Πρόεδρον της επταμελούς Επιστημονικής Επιτροπής του ΙΕΠ για το μάθημα των Θρησκευτικών

Κυρία Υπουργέ,

Τον περασμένο Δεκέμβριο συστήσατε μια 7μελή Επιτροπή, για να σας υποβάλει εισήγηση, σχετικά με τους «τρὀπους και τις μεθόδους εφαρμογης των αποφάσεων του Σ.τ.Ε., του ΕΔΔΑ και της ΑΠΔΠΧ, οσον αφορα σε ολες τις υπολοιπες πτυχες των αποφασεων αυτων που συνδεονται με το Μαθημα των Θρησκευτικων (ΜτΘ), με εμφαση στη διατηρηση της υποχρεωτικοτητας του Μαθηματος και τη διαδικασια απαλλαγης των μαθητων/μαθητριων». Read more »

Η Υπουργος Παιδειας προσεβαλε τη Δημοκρατiα, το κoμμα σας και τους Ορθoδοξους Έλληνες! ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΓΟΝΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2) Ποιος θα λογοδοτησει, λοιπον, για τις συνεπειες της καραντινας στο γενικο πληθυσμο, κ. Τσιοδρα; ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΏΝ ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ….

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιούν 19th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Η Υπουργος Παιδειας προσεβαλε τη Δημοκρατiα,
το κoμμα σας και τους Ορθoδοξους Έλληνες!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΓΟΝΕΑ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Του Βασίλη Κερμενιώτη

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ! ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ.

YP.PAIDEIASΑξιότιμοι κύριοι/ες βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος,

ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία έγινε Κυβέρνηση πριν από ένα χρόνο, είναι διότι την ψήφισε η πλειοψηφία των Ορθοδόξων Ελλήνων. Και την ψήφισαν για να απαλλαγούν από την ακραία εθνομηδενιστική και εκκλησιομάχο πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Οι άθεοι αριστεροί, πέρα από την ενδοτικότητά τους στα εθνικά θέματα (βλ. συμφωνία Πρεσπών), ψήφιζαν το ένα αντίχριστο νομοσχέδιο πίσω από το άλλο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ:

https://drive.google.com/file/d/1IJBChtDxp6saLHbdIsBx9GyL4npBnqG8/view?usp=sharing

9a150f5deb69

Ποιος θα λογοδοτησει, λοιπον, για τις συνεπειες της καραντινας στο γενικο πληθυσμο, κ. Τσιοδρα;

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΠΌ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΏΝ ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ….

https://agonasax.blogspot.com/2020/06/blog-post_745.html#more

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ (11.4.1965) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΛΟΓΕΡΟ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ: Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, του τυπου, των βουλευτων συμπολιτευσεως & αντιπολιτευσεως, με πανδημο συλλαλητηριο στην Αθηνα που βροντοφωνουσε: «KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΝΤΙΩΤΗ». ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝ Ι. ΣΥΝΟΔΟ, ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ (με προτροπη του υπουργου Παιδειας), ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ Μ. ΤΡΙΤΗ

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 15th, 2020 | filed Filed under: ΒΙΟΓΡΑΦ. π. ΑΥΓΟΥΣΤ., ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΔΙΩΓΜΟΙ

«ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ»

____

_____

Ἀκοῦτε τὴν ὁμιλία τοῦ βουλευτοῦ τῆς Εὐβοιας Γεώργιου Βογιατζη, ἐναντιον τῆς ἀπαγόρευσεως του κηρύγματος στὸν π. Αὐγουστῖνο, στις 11.4.1965

Απιστευτη καταγγελια καθηγητη του ΑΠΘ για τον Τσιοδρα: Επινοησε τον υπολογισμο των θανατων 2) Ω, της βλασφημιας! Απολυμαινουν ακομα και το …Χριστο, την Αγια Τραπεζα, τα Αγια σκευη (και βεβαια με …μασκες)!!! Και το διαφημιζουν! 3) «Τι Θεος μεγας, ως ο Θεος ημων»! Ρουμανος Αρχιεπισκοπος νοσησε με Covid 19. Οσοι μετελαβαν μαζι του βρεθηκαν αρνητικοι, εκτος απο τον διακονο του που δεν μετελαβε!

author Posted by: Επίσκοπος on date Μαι 6th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Απιστευτη καταγγελια καθηγητη του ΑΠΘ

για τον Τσιόδρα: Επινόησε τον υπολογισμό των θανάτων

Τη μέθοδο υπολογισμού των θανάτων από τον κορονοϊό την οποία ακολουθεί ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας αμφισβήτησε ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, κάνοντας λόγο για μέθοδο που αποτελεί «επινόηση» του κ.Τσιόδρα και η οποία δίνει «ψευδή εικόνα θνητότητας» του κορονοϊού….
Την συνέχεια:
https://www.msn.com/el-gr/news/national/%CE%B1%CF%8roOwDN0prekJ6MwDc04sgX96iCA5vWnnikoTIxTDJVVQ

9a150f5deb69

Ω, της βλασφημιας!

Απολυμαίνουν ακόμα και το …Χριστό, την Αγία Τράπεζα, τα Άγια σκεύη (και βέβαια με …μάσκες)!!! Και το διαφημίζουν!

–Ενθαρρύνουν τους φοβισμένους πιστούς, όχι με την Πίστη στον Παντοδύναμο Θεό, αλλά με τα ανθρώπνα μέσα!

Διαβαστε: https://agonasax.blogspot.com/2020/05/blog-post_23.html#more

9a150f5deb69«Τι Θεος μεγας, ως ο Θεος ημων»!

Ρουμάνος Αρχιεπίσκοπος νόσησε με Covid 19.

Όσοι μετέλαβαν μαζί του βρέθηκαν αρνητικοί, εκτός από τον διάκονο του που δεν μετέλαβε!

arxiepiskopos-poimin-3

Ο Κύριος θαυμαστώνει το έλεός Του στη Θεία Ευχαριστία. Τέτοια θαυμαστά θα βιώσουμε από εδώ και εμπρός

Θά ἀναφερθῶ σέ ἕνα πρόσφατο θαυμαστό γεγονός πού συνέβη στήν Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ καί σχετίζεται μέ τή θεία Λειτουργία. Φέτος ἐπισυνέβη ἕνα συγκλονιστικό γεγονός (ἕνα “περιστατικό διπλῆς ὄψης”, ἀνεξήγητο γιά τά δεδομένα τῆς τωρινῆς ἀτμόσφαιρας πού διερχόμεθα οἱ πάντες). Ἀνακοινώθηκε εὐρέως σέ ὅλη τή Ρουμανία. Ἀφορᾶ τήν περίπτωση τοῦ ἐνενηντάχρονου Ἀρχιεπισκόπου Σουτσεάβας Ποιμένος. Ὁ ὑπέργηρος Ἀρχιεπίσκοπος Σουτσεάβας Ποιμήν βρέθηκε θετικός στόν κορωναϊό covid-19. Τό Ἐπισκοπεῖο ὅπου διαμένει βρίσκεται ἐντός τῆς Μονῆς τοῦ ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Τραπεζουντίου.
Ἡ ἀνακοίνωση τῆς Μονῆς ἀναφέρει, ὅτι φέτος τό Πάσχα καί τή Λαμπροδευτέρα ὁ Ποιμενάρχης ἔλαβε μέρος στίς Ἀκολουθίες καί στή θεία Λειτουργία καί κοινώνησε ἀπό τό ἴδιο ἅγιο Ποτήριο μέ τούς πατέρες τῆς Μονῆς. Ἐπειδή δέν αἰσθανόταν καλά ἀπό τήν ἀρχή τῆς Μεγάλης Ἑβδομάδος, τελικά τή Δευτέρα τοῦ Πάσχα μεταφέρθηκε στό Νοσοκομεῖο τῆς πόλεως, πού φέρει τό ὄνομα τοῦ Νεομάρτυρος Ἰωάννου. Διαπιστώθηκε ὅτι ἦταν θετικός στόν κορωναϊό καί μεταφέρθηκε τό βράδυ στό νοσοκομεῖο “Matei Bals”.

Ἡ ἀνακοίνωση τῆς Ἱερᾶς Μονῆς ἀναφέρει: «Θέλουμε νά ἔχετε ὑπόψη σας ὅτι ὁ Ἱεράρχης μας Σεβασμιώτατος Ποιμήν λειτούργησε κατά τήν Πασχαλινή θεία Λειτουργία, ὅπως καί τήν ἄλλη μέρα, μαζί μέ ὅλους τούς πατέρες τῆς μονῆς Ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Νέου. Ὅλοι τους κοινώνησαν ἀπό τό ἴδιο ἅγιο Ποτήριο, ὅπως κάθε φορά συμβαίνει στή θεία Λειτουργία, ἐκτός ἀπό ἕνα, τόν διάκονο πού ἐκτελοῦσε χρέη νεωκόρου καί φρόντιζε γιά τήν τάξη τῆς ἀκολουθίας. Τώρα, μετά ἀπό πολλές συζητήσεις καί ἀρνητικά σχόλια πού ἀκούστηκαν στήν τηλεόραση, ἦρθαν τά ἐργαστηριακά ἀποτελέσματα τῶν πατέρων καί τῶν λαϊκῶν διακονητῶν τῆς ἱερᾶς μας μονῆς.  Ἀπό ὅλους αὐτούς πού ὑποβλήθηκαν στό τέστ, ἕνας μόνον βρέθηκε θετικός, καί αὐτός εἶναι ὁ διακόνος πού ΔΕΝ κοινώνησε ἀπό τό ἅγιο Ποτήριο πού κρατοῦσε ὁ Ἐπίσκοπος». Read more »