Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΤΣΙ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ

date Ιαν 26th, 2011 | filed Filed under: Eпископ Артемије

TΟΥΣ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΚΑΛΑ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΤΖΙΑ

sakad1

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ;


sakad4

ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ  ΕΝ  ΤΗ  ΕΡΗΜΩ

ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

«…Τοίς ωσίν αυτών βαρέως ήκουσαν και τους οφθαλμούς αυτών εκάμμυσαν» (Ησ. στ΄ 1-10).

Σερβία (28 Ιαν. 2011) Συμπροσευχές για την εορτή του Αγίου Σάββα.
Όλοι μαζί, ορθόδοξοι και αιρετικοί, στην ευλογία άρτου: ο Πατριάρχης Ειρηναίος, ο Μπάτσκας Ειρηναίος Μπούλοβιτς, ο Παπικός Αρχιεπ. Stanislav Hocevar και ο Νούντσιος. Ασφαλώς από την παρασυναγωγή αυτή, απουσιάζει ο Χριστός και οι Άγιοι, δια των οποίων καταδικάστηκε αυστηρότατα η αίρεση και η εκκλησιαστική σχέση με τους αιρετικούς! (ΦΩΤΟ: από aktines.blogspot.com/2011/01/blog-post_3220.html)

Το ξαναγράψαμε, αλλά πλέον κανείς από τους αρμόδιους δεν ακούει… Σας ικανοποιεί, Σεβασμιώτατοι, η εικόνα της Εκκλησίας που δημιουργείται; Μιας Εκκλησίας που φαίνεται να έχει δώσει «γη και ύδωρ» στους κυβερνώντες για την υποβάθμιση του μαθήματος των θρησκευτικών, για την μετατροπή των ναών σε κέντρα μουσικής, για την οικονομική και πνευματική εξαθλίωση του λαού της Ελλάδος, στον χώρο της οποίας υπηρετείτε; Μιας Εκκλησίας που κατέστη ουραγός στον αγώνα εναντίον των ελευθεριών του προσώπου, απών και φυγάς (ως «Ιερά» Σύνοδος) στον αγώνα κατά της Κάρτας του Πολίτη;
Σας εκφράζει η Εκκλησία των πανάθλιων συμπροσευχών με τους αιρετικούς; Η Εκκλησία που αποκαλεί «αδελφή εκκλησία» την αιρετική παπική παρασυναγωγή ή το κράτος του Βατικανού; Η Εκκλησία που συμβιώνει επί δεκαετίες με την παναίρεση του Οικουμενισμού και ανέχεται ως καθοδηγητές της τους Οικουμενιστές Πατριάρχες κ.κ. Βαρθολομαίο, Ειρηναίο, Θεόφιλο, Θεόδωρο και… και; Η Εκκλησία που αρνείται την ηθική που δίδαξε ο Χριστός, και συναγελάζεται, συμποσιάζεται, φωτογραφείται περιχαρής –στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου, και όχι μόνο– με τους ηγέτες των προτεσταντικών ομάδων, που αποδέχονται ομοφυλόφιλους ιερείς και λεσβίες ιέρειες; Η Εκκλησία των Μητροπολιτών Μεσσηνίας Χρυσοστόμου, με την αιρετική θεωρία του περί «διηρημένης Εκκλησίας» και του Δημητριάδος Ιγνάτιου, που ετσιθελικά και φασιστικά (παρά την αντίθετη γνώμη της δικής σας Συνόδου και του Αρχιεπισκόπου σας, αλλά και του πιστού λαού), αλλοιώνει τα λειτουργικά κείμενα και εισάγει την μεταπατερική θεολογία;
Και επειδή η κατάσταση δεν δημιουργείται μόνη της, αλλά κάποιοι την δημιουργούν, ή (ως έχουν καθήκον) δεν αποτρέπουν την δημιουργία της, να σας ρωτήσουμε για ακόμα μια φορά:
Αισθάνεστε την ευθύνη που έχετε για την Εκκλησία ή όχι; Σας ενδιαφέρει η Εκκλησία να είναι συνέχεια της Εκκλησίας που ίδρυσε ο Χριστός ή αδιαφορείτε παντελώς και την αφήνετε να ταυτίζεται με τους «εχθρούς του Θεού», όπως ονομάζουν ΑΠΑΝΤΕΣ οι Πατέρες της Εκκλησίας τους αιρετικούς; Ποιά Εκκλησία έχετε στο μυαλό σας, Σεβασμιώτατοι; Την Εκκλησία του Χριστού ή την Εκκλησία του αλάθητου Πάπα, τον οποίον αποκαλείτε και Αγιώτατο επίσκοπο της Εκκλησίας της Ρώμης; Είσαστε σε θέση να αφουγκραστείτε  την αγωνία και τον πόνο των συνειδητών πιστών και να νοιώσετε την απογοήτευσή τους;
Αν ακολουθείτε την Εκκλησία των Οικουμενικών Συνόδων, πώς ανέχεστε όλες αυτές τις κακοδοξίες και τις ασέβειες που διαπράττονται εντός του ελλαδικού χώρου, αλλά και μακράν αυτού;
Δυστυχώς, φαίνεται πως την Εκκλησία πια, δεν την θέλετε ή δεν μπορείτε να την διατηρήσετε, όπως σας την παρέδωσε ο Χριστός (ως νύμφη άσπιλη και αμόλυντη), όπως υποσχεθήκατε δι’ όρκου να την κρατήσετε. Κρίμα! Την μεταλλάξατε. Την κάνατε «κατ’ εικόνα και ομοίωσή» σας! Και «καθ’ ομοίωση», ασφαλώς ημών, που σας ανεχόμαστε.
Σημάτης Παναγιώτης

Από paterikiparadosi@gmail.com

0418a1c6ac1733m

ΕΤΣΙ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ

Ο ΠΙΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ

-prvg51. prvg3Σε άδειο ναό λειτούργησε την Κυριακή και γιόρτασε την πρώτη επέτειο από την εκλογή του στον πατριαρχικό θρόνο της Σερβίας ο πατριάρχης Ειρηναίος!

Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε καλύτερα στην ιστοσελίδα του Σέρβικου πατριαρχείου.

http://www.spc.rs/eng/first_year_election_serbian_patriarch_irinej_celebrated_liturgical_gathering

http://www.spc.rs/sr/liturgijskim_sabranjem_proslavljena_prva_godina_od_izbora_patrijarha_srpskog_g_irineja

Χωρίς ποίμνιο, λειτούργησε την Κυριακή στο καθεδρικό ναό του Βελιγραδίου ο πατριάρχης Ειρηναίος. Αυτός είναι ο απολογισμός του πρώτου έτους της πατριαρχίας του!!! Μόνο επίσκοποι και παπάδες τον περιστοίχιζαν!!! Ο πιστός λαός γνωρίζει τους ποιμένας του «και τα πρόβατα αυτώ ακολουθεί, ότι οίδασι την φωνήν αυτού· αλλοτρίω δε ου μη ακολουθήσωσιν, αλλά φεύξονται απ’ αυτού, ότι ουκ οίδασι των αλλοτρίων την φωνήν». (Ιωαν. 10, 4-5). Το είπε ο Χριστός και τα λόγια του είναι αιώνια. Ο πιστός λαός γνωρίζει τους αληθινούς ποιμένας και τα κριτήρια του λειτουργούν ορθά. Γι’ αυτό φύλαξ της Ορθοδόξου πίστεως, όταν οι επίσκοποι αδρανούν ή συμμαχούν με τους εχθρούς της Εκκλησίας είναι ο πιστός ορθόδοξος λαός.

κεφ. Ειρ.

________

Ποια σχέση έχουν αυτοί οι ιεράρχες με τον Κύριό μας και με τους άγιους Πατέρας μας;

Μη νομίσει κανείς ότι ο πατριάρχης Ειρηναίος έχει φωτοστέφανο στο κεφάλι. Το χρυσάφι που έχει η μίτρα λαμποκοπά με τους προβολείς Το πρόσωπό του και τα έργα του εκπέμπουν μάλλον σκοτάδι και όχι το φως του Χριστού. Αυτό θα το αποδείξουμε στην συνέχεια.

Εθεώρησαν μάλλον επιτυχημένη την φωτογραφία στο πατριαρχείο, γι’ αυτό την έβαλαν στην ιστοσελίδα τους. Ο πιστός, όμως λαός, δεν βλέπει την λάμψη της μίτρας, αλλά κοιτά τι υπάρχει στο εσωτερικό της κεφαλής του πατριάρχου. Αναζητά εσωτερική λάμψη. Και τέτοια δεν υπάρχει στους φιλοπαπικούς, μασώνους και οικουμενιστάς ιεράρχας.

__________________

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑΣ

Έργα και ημέραι από την άνοδο του πατριάρχη Ειρηναίου στον πατριαρχικό θρόνο της Σερβίας

Απολογισμός του 1ου έτους (2010)

της πατριαρχίας του Ειρηναίου

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΧΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Ελάχιστες ημέρες από την άνοδό του στον Πατριαρχικό θρόνο της Σερβίας δημιουργεί πληγή στο Σώμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Συνεργάζεται με ασυνείδητους δεσποτάδες της Σερβίας, πρώην πνευματικά παιδιά του σεβαστού γέροντος της Σερβίας Ιουστίνου Πόποβιτς, για να διώξουν τον καλύτερο επίσκοπο της Σερβικής Ορθοδόξης Εκκλησίας!!!

1ος Δηλητηριώδης καρπός της πατριαρχίας του Ειρηναίου

Παίρνει εντολή από τις διεθνείς δυνάμεις να απομακρύνει τον ηγέτη των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου Αρτέμιο, από τον μητροπολιτικό θρόνο, γιατί δεν συνεργαζόταν μαζί τους. Ηδη στα μέσα Ιανουαρίου του 2010 αξιωματούχος της Κ.F.Ο.R. δήλωσε επίσημα· Ότι θα γίνουν αλλαγές στην εκκλησιαστική ηγεσία του Κοσσυφοπεδίου. Πού το ήξερε;

Ο 80χρονος Μητροπολίτης της Νις Ειρηναίος, με ένα ποσόν πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην τράπεζα του Νις γίνεται πατριάρχης της Σερβίας στα τέλη του Ιανουαρίου του 2010, και 13 ημέρες μετά, μαζί με κάποιους αλητήριους ποιμένας, «αλλοτρίους» κατά το Ευαγγέλιο, ληστάς κατά τον ιερό Χρυσόστομο σχημάτισαν ληστρική Σύνοδο, και στο άψε σβήσε, με προκατασκευασμένες και ανύπαρκτες κατηγορίες, άνευ δίκης, άνευ απολογίας και με παπικές μεθόδους του μεσαίωνα κατέλαβαν σαν ληστές την Μητρόπολη του Κοσσυφοπέδιο. Τα έκαναν όλα γυαλιά καρφιά στην Μητρόπολη και έδιωξαν τον λαοπρόβλητο και θεοπρόβλητο Μητροπολίτη Αρτέμιο!!! Ένας συνταξιούχος δεσπότης ο Αθανάσιος Γιέφτιτς, που κάποτε είχε καλό όνομα στην Ελλάδα, κατέλαβε την Μητρόπολη του Αρτεμίου τον έδιωξε και συμπεριφέρθηκε σαν δικτάτορας! Φρίττει κανείς από τα ψέματα και την κακία που εξέπεμπε!!! Αν ήτο ικανός και μπορούσε να κρατήσει μητρόπολη, γιατί παραιτήθηκε από την δική του και συνταξιοδοτήθηκε;

Δεν θα επαναλάβουμε τώρα αυτά που κατά καιρούς φέραμε στη δημοσιότητα, τούτο μόνο θα πούμε· Οι κατηγορίες ήταν ψεύτικες γελοίες και ξευτέλιζαν και γελοιοποιούσαν αυτούς που τις κατασκεύασαν. Οι συκοφάντες μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο γι’ αυτά που πριν ένα χρόνο έλεγαν. Γι’ αυτό με την μέθοδο της ιεράς εξετάσεως, αλλά και με τις Σταλινικές και Χιτλερικές μεθόδους που γνώριζαν πέταξαν από το Σώμα της Σέρβικης Ορθόδοξης Εκκλησίας τον καλύτερο επίσκοπο της Σερβίας!

Λάθος, αυτοί πετάχτηκαν, γιατί έχουν στενές σχέσεις με τους αιρετικούς και καθοδηγούνται απ’ αυτούς. Ο επίσκοπος Αρτέμιος και τα πνευματικά του παιδιά κρατούν ψηλά το λάβαρο της Ορθοδοξίας στην Σερβία. Ακολουθούν πιστά τα βήματα των αγίων Πατέρων της Ορθοδόξου Εκκλησίας και διώκονται.

Οι κατηγορίες έγιναν σκόνη και διαλύθηκαν όταν έφτασαν στην δικαιοσύνη. Τούτο μόνο θυμίζουμε. Το διεθνές ένταλμα συλλήψεως που έβγαλαν εις βάρος του πρωτοσυγκέλλου του επισκόπου Αρτεμίου για καταχρήσεις μεγάλου ποσού χρημάτων και κρατείτο 4 μήνες σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Θεσσαλονίκη, όταν έφτασε στον Άρειο Πάγο το διεθνές ένταλμα πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων. Θεωρήθηκαν αστήρικτες οι κατηγορίες, αφού ήταν άνευ αποδεικτικών στοιχείων και η σύλληψη του π. Συμεών αποδείχθη ότι έγινε για θρησκευτικούς και πολιτικούς λόγους. Ο π. Συμεών αφέθηκε ελεύθερος στην Ελλάδα και δεν εκδόθηκε στην Σερβία, γιατί θα κινδύνευε η ζωή του.

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΥ ΤΗΣ Κ.F.Ο.R

  • Δεν συνεργάζονταν μαζί τους. Κατέθεσε μήνυση στο Στρασβούργο στο Διεθνές δικαστήριο ανθρώπινων δικαιωμάτων εναντίον τεσσάρων χωρών της Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Αγγλίας γιατί μπροστά στα μάτια τους οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδιού πυρπολούσαν τους ιστορικούς ναούς και τα μοναστήρια του Κοσσυφοπεδίου και αυτοί έμεναν απαθείς θεαταί. Ο Μητροπολίτης Αρτέμιος δεν δέχονταν τα χρήματα των ξένων δυνάμεων για την αναστήλωση των καταστρεμμένων και πυρπολημένων ναών με τους όρους που του έθεταν. Ζητούσαν στην αναστήλωση των ναών  να προσλάβουν εργάτες και μηχανικούς μουσουλμάνους Αλβανούς, όπως θα προσλάμβαναν και τους χριστιανούς. Δηλαδή οι αλβανοί που με τόση κακία τα πυρπόλησαν έπρεπε να δουλεψουν και να πληρωθούν για την αναστήλωσή των!!!Η αντίσταση του ηρωϊκού ιεράρχου Αρτεμίου δημιουργούσε προβλήματα στους μασόνους της παγκοσμιοποίησης. Δεν τολμούσαν όμως αυτοί να κινήσουν διωγμό εναντίον του και βρήκαν κάποιους ασυνείδητους δεσποτάδες της Σερβίας. Ο γέρος πατριάρχης Ειρηναίος που ανέβηκε στον θρόνο ήταν ο καταλληλότερος, όπως αποδείχθηκε, για να βγάλει εις πέρας την αποστολή τους.

2ος Δηλητηριώδης καρπός·

  • Τον Σεπτέμβριο του 2000 ο πατριάρχης Ειρηναίος πήγε στην Βέννη και έκανε πρωτάκουστες δήλωσεις. Είπε· Αν η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν κάνει διάλογο με τους προτεστάντες, με τους καθολικούς και τ’ όλα τα θρησκεύματα και τις αιρέσεις δεν μπορεί να σταθεί!!!

Για τόσο μικρή και αδύνατη θεωρεί την Ορθόδοξη Εκκλησία, που εμφανίζεται ως εκπρόσωπός της; Αλλά προφήτευσε ο άγιος Κοσμάς για τους κακούς ποιμένας των εσχάτων καιρών και αυτός είναι μιά φωτογραφία τους. Μας το είπε και ο αγωνιστής επίσκοπος Φλωρίνης·

«Ὁ Χριστόφορος ὁ Καλύβας, ἕνας ἐπιστήθιος φίλος µου, σπουδαία φυσιογνωµία, µοῦ ἔλεγε πρό ἐτῶν πού συζητούσαµε: “Ρέ Αὐγουστῖνε, δέν κατάλαβες τί θά γίνῃ; Ὁ σατανᾶς µετεχειρίσθη ὅλα τά µέσα γιά νά διάλυση τήν Ἐκκλησία.  Θά µεταχειριστῇ εἰς τούς ἔσχατους καιρούς καί ἕνα τελευταῖο ὅπλο:  Θά ντύσῃ παπᾶδες καί δεσποτάδες πρόσωπα τῆς ἐξουσίας του· θά τούς φορέσῃ ἐγκόλπια καί θά τούς δώσῃ πατερίτσες!  Καί διά µέσου αὐτῶν τῶν ἀρχιερέων θά διάλυσῃ τήν Ἐκκλησία”»

ΣΕΡΒΙΚΑ

«Hristofor Kaliva, moj prisni prijatelj, veliki covek, pre nekoliko godina rekao mi je tokom razgovora sledeće: “Bre Avgustine, zar ne vidis šta će biti? Satana je iskoristio sva sredstva da razori Crkvu. U poslednja vremena upotrebice poslednje oruzje: Obuci ce u svestenike I Episkope ljude koji su u njegovoj vlasti; ukrasice ih panagijama I dace im paterice! I kroz te Arhijereje unistice Crkvu”».

3ος Δηλητηριώδης καρπός

  • γ) Πήγε στην συναγωγή των Εβραίων και συμμετείχε στο τελετουργικό της Συναγωγής. Άναψε μιά λυχνία στην συναγωγή αυτός, την άλλη ο διώκτης του επισκόπου Αρτεμίου Μπούλοβιτς.

4ος Δηλητηριώδης καρπός

  • δ) Κάλεσε τον Πάπα το 2013 να επισκεφθεί την Ορθόδοξη Σερβία.

Μ’ αυτούς και άλλους πολλούς αιρετικούς καρπούς γέμισε τα χέρια του ο πατριάρχης της Σερβίας Ειρηναίος τον πρώτο χρόνο της πατριαρχίας του στην Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία και ανεδείχθη αιρετικός και ανάξιος.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.