Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΗΝΥΜΑΤΑ

date Μαι 6th, 2013 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

_

Τα δεκανικια του ψευδους και της απατης

Περίπου τρία χρόνια πριν, η Ελλάδα μπήκε στην λογική των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων. Σήμερα όλοι βιώνουμε τις συνέπειες. Η ανεργία, η φτώχεια, η απογοήτευση και η θλίψη, αποτελέσματα της εφαρμοζόμενης πολιτικής, είναι άμεσα συνδεδεμένα με το σύστημα του Ευρώ. Η τρικομματική κυβέρνηση είναι φανερό ότι δεν πιστεύει πως το δημόσιο συμφέρον είναι πάνω από το ατομικό. Η χειραγώγηση της κοινής γνώμης, μέσω της τρομοκρατίας που ασκούν τα καθεστωτικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς και τα ψέματα και οι απάτες των πολιτικών σε βάρος του Ελληνικού λαού συνεχίζονται:
·         Στις 10 Απριλίου η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) έστειλε στην EUROSTAT στοιχεία για την Ελληνική οικονομία. Εκεί αναφέρονται (στην Αγγλική γλώσσα) ότι: το ΑΕΠ για το 2012 ήταν περίπου 193 δις € και το έλλειμμα περίπου 20 δις €, δηλαδή πάνω από το 10% του ΑΕΠ. Να θυμίσουμε ότι το 2010 το έλλειμμα ανερχόταν επίσης στο 10% του ΑΕΠ. Δηλαδή η τεράστια καταστροφή της Χώρας μας που συντελείται την τελευταία τριετία (οι άνεργοι έφτασαν το 1,5 εκ.) δεν είχε καμία ευεργετική επίπτωση στο έλλειμμα. Αυτό το συγκλονιστικό στοιχείο αποκρύπτεται επιμελώς από τα Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν ψευδώς ότι το έλλειμμα ανέρχεται στο 6% του ΑΕΠ.
·         Αποκρύπτεται ότι δεν ανακεφαλαιοποιήθηκε η ΑΤΕ, με κόστος 7.7 δις €, ενώ έχουν δοθεί δια νόμων 240 δις € στις συστημικές τράπεζες. Έτσι, η ΑΤΕ «χαρίστηκε» στην Τράπεζα Πειραιώς και τα ενυπόθηκα αγροτικά χρέη πέρασαν σε ιδιωτικά χέρια με ό,τι αυτό μπορεί να επιφέρει στο μέλλον.
·         Ωραιοποιούνται τα στοιχεία του Δημοσίου Χρέους μέσω μυστικών μετακυλήσεων χρηματικών ποσών. Αυτό γίνεται σε συνεργασία με την Morgan Stanley με την βοήθεια των swaps*. Έτσι η αποπληρωμή του Δημοσίου χρέους έχει επιμηκυνθεί μέχρι το 2057 (σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2013).
·         Αποκρύπτονται οι προβλέψεις του ΟΟΣΑ για το δημόσιο χρέος που είναι ως ποσοστό του ΑΕΠ 193% για το 2013 και 200% για το 2014.
«…Οι πολιτικοί σαν να μετατρέπονται σε ανθρωπόμορφες μαριονέτες κάποιου γιγαντιαίου και στην ουσία απάνθρωπου θεάτρου. Σε γρανάζια κάποιας γιγαντιαίας πολυσύνθετης μηχανής…», έλεγε λίγα χρόνια πριν ο Τσέχος συγγραφέας και πολιτικός, Βάτσλαβ Χάβελ, και ήταν προφητικός.
Σήμερα η Πατρίδα μας κυβερνάται από ανθρώπους χωρίς αρχές, πιστά όργανα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Θα αντισταθούμε και θα παλέψουμε για την αλλαγή ή θα το αποδεχθούμε σκύβοντας ραγιάδικα το κεφάλι;
Για εμάς το ζητούμενο είναι η άρνηση της εσωτερικής υποταγής, η άρνηση της ταύτισης με τον σύγχρονο κατακτητή και η διατήρηση της εσωτερικής ελευθερίας.

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» στηριζόμενη στις παραδόσεις του Γένους μας, έχει ταχθεί να παλέψει για να διατηρηθεί το πνεύμα αντιστάσεως, για να διατηρηθεί ο ψυχικός δυναμισμός του λαού μας. Έχει ταχθεί να παλέψει στον άνισο αγώνα για να γκρεμίσει το σαθρό και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Εσείς Έλληνες, σε ποια μεριά θα σταθείτε;

Ο Πρόεδρος της Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Μιχαήλ Ε. Ηλιάδης

 

* Τα swaps είναι συμφωνίες ανταλλαγής χρηματοοικονομικών προϊόντων μεταξύ αντισυμβαλλομένων μερών σε μια προκαθορισμένη περίοδο στο μέλλον.

wj8spr7l

Νικοπούλου Χαρά στην Κέλλη – ΑΡΝΟΥΜΑΙ

ΣΕΒΑΣ ΣΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ! Αρνήθηκε να παραλάβει πλακέτα από τα χέρια βουλευτή!
“Κρύο ντους” για τον βουλευτή Φλώρινας Στάθη Κωνσταντινίδη – Δείτε ποια του αρνήθηκε αρνήθηκε να λάβει τιμητική πλακέτα από τα χέρια του (Βίντεο)
 Η  δασκάλα του Έβρου, Χαρά Νικοπούλου, η οποία δέχεται πόλεμο τα τελευταία χρόνια από το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των προσώπων που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα αλλά και στην ορεινή Τ.Κ. Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου. Η Χαρά Νικοπούλου, αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας, Στάθη Κωνσταντινίδη, λέγοντας: «δεν μπορώ να πάρω την πλακέτα από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας».   Δείτε το βίντεο…
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου 2013, με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Κέλλης σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου, όπου τιμήθηκαν, εκτός της Χαράς Νικοπούλου, οι Δασκάλες Καραλή Σβάρνα ΑρσινόηΣταγγόλη Ανδρονίκη και Αλεξανδρή Ρούλα, η Ένωση Επιστημόνων Γυναικών Αθηνών, οι μαθητές που πέτυχαν στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές καθώς και ο τ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Εθνικής Άμυνας,Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.
Με πληροφορίες από http://eperiskopio.blogspot.gr/

__wj8spr7l

Ο κόρακας φωνάζει κρά…

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Ώστε αποτελεί «τιμή», κατά τη γνώμη  του γνωστού και μη εξαιρετέου κ.Μπουτάρη, η προκλητική «παρέλαση», στην πόλη των αγίων Δημητρίου και Γρηγορίου του Παλαμά,  κάποιων δυστυχισμένων συνανθρώπων μας που ανερυθρίαστα και με περισσό θράσος προβάλλου ν στην κοινή θέα την ξετσιπωσιά, την αναισχυντία, την αδιαντροπιά, τον αυτοεξευτελισμό τους! Είναι κι αυτό σημείο των δύστηνων καιρών μας! Ο σύγχρονος άνθρωπος δεν αρκείται στο γεγονός ότι «παρασυνεβλήθη τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις και ωμοιώθη αυτοίς» αλλά επαίρεται και καυχάται κι όλας γι αυτό του το κατάντημα! Και «διαφημίζει» επιπλέον αυτήν του την επιλογή, και χρησιμοποιώντας παντοίου είδους σοφιστείες επιχειρεί, συνάμα, να πείσει τόσο τον εαυτό του όσο και την κοινωνία στην οποία ζει και κινείται ότι η ανομολόγητη σεξουαλική διαστροφή   αποτελεί μία απλή «παρέκκλιση», μία «παραλλαγή» απ το «θεωρούμενο» σαν φυσιολογικό, ένα διαφορετικό «σεξουαλικό προσανατολισμό». Ότι η βάναυση υποβάθμιση της θεοειδούς προσωπικότητάς μας στο κτηνώδες αποτελεί μία εναλλακτική μορφή ανθρώπινης συμπεριφοράς. ‘Οτι η αποκτήνωση, ο υποβιβασμός και η σε τελική ανάλυση διάλυση του ανθρωπίνου προσώπου που συνεπάγεται η υποδούλωση στο πάθος του σοδομισμού συνιστά πράξη απελευθέρωσης απ το ζυγό των «προκαταλήψεων» και τη συσσωρευμένη «σκουριά» του παρελθόντος. Άλλωστε, στη γέμουσα συγχύσεως και διαστρεβλώσεως της αληθινής εννοίας των λέξεων εποχή μας, κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά θα πρέπει να μας ξενίζει και να μας γεμίζει με απορία! Το μαύρο παρουσιάζεται άσπρο και τούμπαλιν, τη εμπνεύσει κατ αρχήν του «απ αρχής ανθρωποκτόνου» διαβόλου και τη «ευγενεί» συμπράξει των θεραπόντων του νεοταξίτικης προελεύσεως politically correct (των διαφόρων think tank, μέσων μαζικής εξαχρειώσεως των εγχώριων και αλλοδαπών «νταβάδων»,αμαρτωλών ΜΚΟ, μηδενιστών πολιτικών, «στοχαστών» και δήθεν πνευματικών ανθρώπων «ων ο θεός η κοιλία»).  Ω τλήμον Θεσσαλονίκη! Ο πρώτος πολίτης σου, αντί με τις δηλώσεις  και τις εν γένει εκδηλώσεις του να περιφρουρεί τις ηθικές και πνευματικές αξίες που εξευγενίζουν το ανθρώπινο πρόσωπο και που «ποιούν ήθος», εκείνος αποδίδει τιμή στη διαφήμιση της απύθμενης διαστροφής! Απομένει η λεγόμενη «πνευματική ηγεσία» της πόλης, με επικεφαλής τον επιχώριο επίσκοπο, να ανακαλέσει στην τάξη τον ασχημονούντα δήμαρχο και να μην αντιπαρέλθει το συγκεκριμένο, σοβαρό, ατόπημά του. Αρκετά μέχρι τώρα έχει προκαλέσει ο συγκεκριμένος τοπάρχης! Αλλά και οι πολίτες που σέβονται τον εαυτό τους και που αγαπούν την πρόοδο της πόλης τους θα πρέπει, το δίχως άλλο, να αντιδράσουν με σθένος στην ελεεινή πρόκληση. Αναφαίρετο το δικαίωμα του καθενός, στη σφαίρα της ιδιωτικής του ζωής, να ασχημονεί και να διαθέτει το σώμα του όπως αυτός νομίζει! Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να προκαλεί το κοινό αίσθημα! Αυτό ας το καταλάβουν επιτέλους οι προπαγανδιστές της διαστροφής!

Λ.Ν.

058837d2ea8c5l

Θρεφουμε το παγκοσμιο τερας που θα μας κατασπαραξει!

http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_242.html

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί το σχέδιο δράσης της νέας τάξης που έχει ως σκοπό την καταχώρηση και τον έλεγχο όλων των γαιών σε κάμπους και βουνά, όλων των υδάτων, γεωτρήσεων, πηγαδιών, ποτάμια, λίμνες, όλων των μετάλλων, των φυτών, της αγροτικής παραγωγής, ακόμα και τους κήπους στα σπίτια, των ζώων, στο μεγάλωμα, την πώληση και το σφάξιμο, με κάθετο ολοκληρωτικό έλεγχο , των κατασκευών ακόμα και το κοτέτσι με μια κότα ή το σκυλόσπιτο, των μέσων παραγωγής εδώ έχει γίνει, των πηγών πληροφόρησης και εδώ έχει ολοκληρωθεί, των πηγών ενέργειας και εδώ ολοκληρώνεται και κατ’ επέκταση όλων των ανθρώπων του κόσμου.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 40 ετών έχει εφαρμοσθεί πρωταρχικά σε ολόκληρη την επικράτεια της Αμερικής και τώρα σε όλο τον κόσμο!
Οικολογία, οικονομία και ισονομία και παραβίαση ή παύση του συντάγματος σε κάθε χώρα με υπονομευτικό τρόπο και με τους εγκάθετους κάθε χώρας αποτελούν τους «πολιορκητικούς» κριούς για την νομιμοποίηση της (παγκοσμιοποίησης νέας τάξης)!
Θεωρείται μη-βιώσιμη ανάπτυξη από τα νέο-ταξικά κέντρα, ο τρόπος ζωής της μεσαίας τάξης και προωθούν ταχύτατα στο σχέδιο αφανισμού της που υλοποιείται μπροστά στα μάτια μας σε όλες τις χώρες της γης χωρίς καμία αντίδραση)!
Η ανθρωπότητα έκανε εκπτώσεις στην δημοκρατία ή την ερμηνεύει ο καθένας όπως τον βολεύει!
Οι οικίες στις οποίες διαβιώνει μία και μόνο οικογένεια, τα οχήματα ιδιωτικής χρήσης, η κατανάλωση κρέατος, νοθευμένου και μεταλλαγμένου, ο κλιματισμός, οι ηλεκτρικές συσκευές που μας βομβαρδίζουν με ενέργεια και για αυτό δεν αντιδρούμε και είμαστε ζόμπι, τα φράγματα η γεωργία και η ανεξαρτησία των ανθρώπων είναι παλιό όνειρο, το δικαίωμα στην ενημέρωση, στην παιδεία, στην υγεία έγιναν απαγορευτικά και διώκονται‼
Η αστικοποίηση είναι μία κατάσταση που εξυπηρετεί άμεσα τους στόχους της παγκόσμιας Τραπεζικής ελίτ και της ντόπιας η οποία θα κατασπαραχτεί στο μέλλον από την κεφαλή του τραπεζικού τέρατος που είναι ανικανοποίητο και θα αρχίσει να τρώει τα πόδια του!
Οι αγροτικές περιοχές εγκαταλείπονται και μαραζώνουν ενώ έχουν πουληθεί σε αλλοδαπούς κυρίως αλβανούς αμφιβόλου νομιμότητας να θεωρούνται κοινωνία!
Οι αστικές περιοχές εμφανίζουν υπέρ-συγκέντρωση πληθυσμών μέσω εγκληματικών και προδοτικών πολιτικών 50 χρόνων προδοτική μετανάστευση με αποκορύφωμα τα 15 τελευταία χρόνια , που περιορίζουν τη χρήση γης, με απαγορευτική αύξηση του κόστους που σχετίζεται με τα καύσιμα κίνησης, μέσω της ανεπαρκέστατης έως καθόλου συντήρησης των επαρχιακών και αγροτικών δρόμων και διοδίων και των δικτύων, με το κλείσιμο των επαρχιακών σχολείων, αυτό είναι το ποιο φοβερό σχέδιο της νέας τάξης σε άψογη συνεργασία με τους ντόπιους προδότες!

Δεν θέλουν μορφωμένους ανθρώπους-εργάτες-υπαλλήλους, αλλά δούλους‼!
Με το κλείσιμο των επαρχιακών ταχυδρομείων, εφοριών, αστυνομικών τμημάτων να μην υπάρχει κρατικός έλεγχος στους απατεώνες, που τώρα τους λένε επενδυτές!
Με τον αυστηρότατο έλεγχο στα πηγάδια και στις πηγές υδροδότησης, με τους έξυπνους μετρητές χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος σε αστικές και αγροτικές περιοχές ως ενιαία πολιτική, με αποκορύφωμα την κατάσχεση της ιδιοκτησίας ακόμα και με ένα ευρώ χρέος!
Μην βιαστείτε να με κατηγορήσετε ως απαισιόδοξο η καταστροφολόγο, δεν θα προλάβετε είναι τόσο ανατριχιαστικά κοντά‼!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.