Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΒΗΤΡΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

Ο ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΚΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ

ΓΙΑ «ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΚΟΝΝΗΣΟΥ ΙΩΣΗΦ»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ· http://aktines.blogspot.gr

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΓΑΚΗΣ είπε…

P. Ayg. PaisΟ ΠΑΤΗΡ ΠΑΪΣΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΝΩ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΠΑΤΗΡ ΠΑ΄Ι΄ΣΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ… ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΓΙΑΣΕ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΄΄ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ΄΄ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ; ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΕΙΜΑΙ.

9 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:27 μ.μ.
Ανώνυμος είπε…

Θερμά συγχαρητήρια στον κ.Γεγάκη για τη θαυμάσια συλλογιστική του.
Αναφορικά με τη δήθεν «συγγνώμη» του μακαριστού Αυγουστίνου, καλό θα είναι, όποιοι διαδίδουν τέτοιες φαιδρότητες,με πρώτον και καλύτερον το μητροπολίτη Προικοννήσου, να έχουν υπόψιν ότι ο αοιίδιμος γέρων σκεπτόταν σοβαρά να διακόψει το μνημόσυνο και του νυν πατριάρχη Βαρθολομαίου όπως διαφαίνεται από επιστολές του προς αυτόν (τουτέστιν τον πατριάρχη). Ο αείμνηστος ιεράρχης σεβόταν μεν το θεσμό του πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως αλλά σε θέματα πίστεως δε χαριζόταν σε πρόσωπα. Γνώριζε να διακρίνει το θεσμό απ τα πρόσωπα που τον εκπροσωπούν (μακάρι να ευπροσωπούσαν κι όλας)! Λίγο περισσότερος σεβασμός στην ιερά του μνήμη δε θα έβλαπτε!

Λ.Ν.

ΤΟ ΨΕΜΑ, Η ΔΕΙΛΙΑ, Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ

Αν είναι δυνατόν!!!

http://paterikiparadosi.blogspot.gr/2013/08/blog-post

Παρακολουθήσαμε αὐτὲς τὶς μέρες στὰ ἱστολόγια τὰ γενόμενα εἰς τὸ Μνημόσυνο γιὰ τὰ τρία χρόνια ἀπὸ τῆς ἐκδημίας τοῦ μακαριστοῦ Ἐπισκόπου Αὐγουστίνου Καντιώτη.
Μᾶς ἐξέπληξε τὸ ψέμα ποὺ ἐκφώνησε ὁ τρόφιμος τῆς Ἱ. Μ. Πειραιῶς, ὁ μητροπολίτης Ἰωσήφ, ὁ ὁποῖος ἂν καὶ ἄνευ νύμφης  καὶ ποιμνίου, ἔχει ὡς προίκα τὴν μητρόπολη Προικο-ννήσου.
Περιμέναμε ἀπὸ τὸν Προικοννήσου, ὅταν ἀποδοκιμάστηκε ἕνα τέτοιο ψέμα, ποὺ λέχθηκε στὸ Μνημόσυνο τοῦ ἀγωνιστῆ Αὐγουστίνου Καντιώτη καὶ ἀμαυρώνει τὴν μνήμη του, περιμέναμε πὼς ἀκαριαία θὰ τὸ διέψευδει ἢ τουλάχιστον θὰ ζητοῦσε συγγνώμη. Τίποτα, ὅμως ἀπ’ αὐτά. Καμιά εὐαισθησία ἀπὸ τὸν κ. Ἰωσήφ.
Καὶ σήμερα ποὺ εἴδαμε νὰ ἐπαναφέρει τὸ θέμα ἄλλο ἕνα ἱστολόγιο («Τρελλογιάννης») θεωρήσαμε ὅτι πρέπει νὰ δημοσιεύσουμε τὴν εἴδηση-ρεπορτὰζ καὶ στὸ δικό μας ἱστολόγιο, ἐπι πλέον δὲ
α) νὰ προσθέσουμε ἕνα ντουκουμέντο: μιὰ ἐπιστολὴ τοῦ πρώην Παραμυθίας Παύλου πρὸς τὸν Πατριάρχη Δημήτριο, τὸν ὁποῖο ἀπειλοῦσε ὅτι ἂν συνεχίσει τὴν οἰκουμενιστικὴ τακτικὴ τοῦ Ἀθηναγόρα, θὰ προβεῖ στὴν Διακοπὴ καὶ τοῦ δικοῦ του Μνημοσύνου. (Εἶναι γνωστὸ ὅτι ὁ Παραμυθίας Παῦλος μαζί μὲ τὸν Καντιώτη καὶ τὸν Ἐλευθερουπόλεως εἶχαν διακόψη τὸ μνημόσυνο τοῦ Πατριάρχη Ἀθηναγόρα).

Διαβάστε περισσότερα »

ΣΧΟΛΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

(Συγκετρώνουμε σχόλια και άλλων ιστοσελίδων)

Δημοσίευση σχολίου απο: ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

«ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ»

Ανώνυμος28 Αυγούστου 2013 – 9:09 μ.μ.  Ο/Η Ανώνυμος είπε…
Ποια υπήρξε η αντίδραση του μητροπολίτη Φλωρίνης Θεοκλήτου στα όσα είπε ο Προικοννήσου; Πώς προστάτεψε την ιερή μνήμη του γέροντα και προκατόχου του; Ψέλλισε τίποτε;
Εξέδωσε κάποια ανακοίνωση μετά ταύτα που να αποκαθιστά την αλήθεια; Περιμένουμε απάντηση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ· http://www.augoustinos-kantiotis.gr 

  • Η αντίδραση του μητροπολίτου Θεοκλήτου και του πρωτοσυγκέλλου του Ιουστίνου Μπαρδάκα ήταν εναντίον αυτών που διαμαρτυρήθηκαν και όχι εναντίον αυτού που είπε το ψέμα. ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ, (1ον) ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΚΤΑ (11μ.μ.) Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ (2ον) ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΣ, «ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ» ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ._

ΣΧΟΛΙΟ από Hellas-Orthodoxy στις 9:00 π.μ.

Είναι να μας πιάνει θλίψη όταν ακούμε για τέτοιους ιεράρχες που ψεύδονται προκειμένου να κάνουν τις οικουμενιστικές δουλειές τους μη σεβόμενοι ούτε τους νεκρούς και άξιους ιεράρχες όπως ο Φλωρίνης κ.Καντιώτης. Από την άλλη είμαστε σίγουροι πως ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε θα λείψουν από την εκκλησία του Χριστού οι άξιοι ιεράρχες όπως ο Γόρτυνος αλλά και πολλοί άλλοι φωτισμένοι και προικισμένοι από το Θεό. Χρειάζεται και προσωπική προσευχή ώστε να μας ελεήσει ο Θεός και να τους διατηρεί φωτεινούς οδοδείκτες για μας, άξιους ποιμένες και πατέρες μας όλους αυτούς που κρατούν σταθερή τη γραμμή και σηκώνουν με σθένος τη σημαία της ορθοδοξίας.

ΤΑ (4 απο τα 11) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ http://neaflorina.blogspot.gr/2013/08/blog-post_8899.html

  1. Καλό θα είναι ο γράψας περί δήθεν «αδελφικών σχέσεων» Πατριαρχείου και μητροπόλεως Φλωρίνης να αναγνώσει τη με ημερομηνία 18/2/1988 επιστολή του μακαριστού Φλωρίνης Αυγουστίνου προς το μητροπολίτη Κολωνίας(του οικουμενικού θρόνου) Γαβριήλ με την οποία ο αοίδιμος ψέγει τη συμπροσευχή του τότε οικουμενικού πατριάρχη Δημητρίου με τον τότε πάπα της Ρώμης και μιλάει για κρίση συνειδήσεως που συντελείται στην καρδία ενίων αρχιερέων «εάν και κατά πόσον δύναται πλέον να μνημονεύεται το όνομα του οικουμενικού πατριάρχου, ως μη ορθοτομούντος τον λόγον της αληθείας» όπως διαλαμβάνει η σχετική επιστολή.
    Υ.Γ. Ο μακαριστός σχολίαζε αρνητικά και διαμαρτυρόταν για τα πατριαρχικά ατοπήματα. Κάποιοι άλλοι όμως ενώ βλέπουν επί Βαρθολομαίου να γίνονται τρισχειρότερα απ όσα γίνονταν επί Δημητρίου, όχι μόνο σιωπούν σχετικώς αλλά και τιμούν παντοιοτρόπως τον πατριάρχη πικραίνοντας τον πιστό λαό..

  2. Κανένα «φάουλ» δεν έκανε ο μητροπολίτης Γόρτυνος που δεν ξέρει καθώς φαίνεται από ψευτοευγένειες αλλά μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας που μιλούσε και ο γέροντάς του Αυγουστίνος. Δε δημιούργησε το πρόβλημα ο Γόρτυνος αλλά ο Προικοννήσου με τα όσα είπε. Ίσα-ίσα που ο Γόρτυνος καταχειροκροτήθηκε ενώ σημειώθηκε έντονη αντίδραση στα όσα είπε ο Προικονήσου. Μακάρι να είχαμε κι άλλους δεσποτάδες σαν το Γόρτυνος.

  3. Για άλλη μία φορά κατώτερη των περιστάσεων η μητρόπολή μας…ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΚΟΝΗΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ

  4. ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;Ο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΖΩΝΤΟΣ ΤΟΥ Π.ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ-ΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ π.ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ;ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!

    Για τη συνέχεια πατήστε εδώ

058837d2ea8c5lΤΑ 4 (από τα 8) σχόλια της ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ:

Μην περιμένετε λεβέντικη στάση απ το μητροπολίτη Θεόκλητο. Ήξερε ο Χριστόδουλος ποιον έκανε δεσπότη στη Φλώρινα. Πότε ο Φλωρίνης Θεόκλητος ύψωσε τη φωνή του ενάντια στα πατριαρχικά αίσχη; Αντί γι αυτό δεν άφησε επίσκεψη για επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία του Βαρθολομαίου που να μη συμμετείχε ενώ ο πρωτοσύγγελός του ήταν τελετάρχης στην περυσινή επίσκεψη Βαρθολομαίου στη Σιάτιστα, την Κοζάνη και την Καστοριά.
Καμία σχέση από πλευράς αγωνιστικότητας με τον ήρωα προκάτοχό του. Σκέτη απογοήτευση.

Τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο δεσπότης της Φλώρινας που όφειλε να ανακαλέσει στην τάξη τον Προικοννήσου. Έπρεπε να προστατέψει τη μνήμη του γέροντά του. Αν όχι εκείνη την ώρα τουλάχιστο αργότερα με ανακοίνωσή του.

Μεγάλη ευθύνη έχει και ο Εδέσσης Ιωήλ. Θα τρίζουν τα κόκκαλα των μακαριστών Αυγουστίνου και Καλλινίκου για τη στάση των διαδόχων τους.

Τα όσα συνέβησαν στη Φλώρινα κάθε άλλο παρά αποτελούν παρωνυχίδα και καλά έκαναν και αντέδρασαν όσοι αντέδρασαν. Περιμένουμε ακόμη τη δημόσια τοποθέτηση-ανακοίνωση του μητροπολίτη Θεόκλητου. Αρκετά σιώπησε μέχρι τώρα. Εμπρός λοιπόν!

058837d2ea8c5l

Τρία χρόνια ἀπὸ τὴν ἐκδημία τοῦ Μητροπολίτου Αὐγουστίνου Καντιώτη

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ  http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2013/08/blog-post_8159

  1. Γιατί επί επί 26 χρόνια δεν μας έλεγαν τίποτε σχετικό με τη δήθεν συγγνώμη του μακαριστού επισκόπου Αυγουστίνου και το ξεφούρνισαν τώρα; Τους ήλθε ξαφνικά αναλαμπή;
    Μήπως επειδή άρχισε να γίνεται λόγος στο διαδίκτυο για διακοπή μνημοσύνου;

  2. Ο μητροπολίτης Φλώρινας έπρεπε να ανακαλέσει στην τάξη τον Προικονήσου και να προστατέψει τη μνήμη του γέροντά του!

  3. Ο μητροπολίτης Φλωρίνης καλό θα είναι να προσέχει ποιους καλεί στη μητρόπολή του!

  4. Τι δουλειά είχε ο υμνητής-ποιητής (έχει αφιερώσει ένα επιεικώς απαράδεκτο ποίημα στον πατριάρχη) δεσπότης Προικονήσου στην αντιοικουμενιστική Φλώρινα;
    Πώς αντέδρασε ο μητροπολίτης Φλωρίνης όταν παρουσίασε ο Προικονήσου τον π.Αυγουστίνο να ζητά συγγνώμη απ το Πατριαρχείο;
    Μπράβο στο λεβέντη παπά απ την Πτολεμαίδα που δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση του Φαναριώτη επισκόπου!

  5. Μην περιμένετε λεβέντικη στάση απ το μητροπολίτη Θεόκλητο.
    Ήξερε ο Χριστόδουλος ποιον έκανε δεσπότη στη Φλώρινα.
    Πότε ο Φλωρίνης Θεόκλητος ύψωσε τη φωνή του ενάντια στα πατριαρχικά αίσχη;
    Αντί γι αυτό δεν άφησε επίσκεψη για επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία του Βαρθολομαίου που να μη συμμετείχε ενώ ο πρωτοσύγγελός του ήταν τελετάρχης στην περυσινή επίσκεψη Βαρθολομαίου στη Σιάτιστα, την Κοζάνη και την Καστοριά.
    Καμία σχέση από πλευράς αγωνιστικότητας με τον ήρωα προκάτοχό του.
    Σκέτη απογοήτευση.

  6. Όταν έγιναν τα αίσχη του Πόρτο Αλέγκρε και η θρονική εορτή στο Φανάρι με τη συμμετοχή του πάπα ο Εδέσσης Ιωήλ (όπως και ο Φλωρίνης Θεόκλητος) ήταν ήδη μητροπολίτες. Πώς αντέδρασαν; Ποιες οι διαμαρτυρίες τους; Μήπως υποδεχόμενοι με τιμές τον πατριάρχη

  7. Ήξερε ο Προικονήσου εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να αντιδράσει ο δεσπότης Θεόκλητος και διέπραξε την ασέβεια;

  8. Συμφωνώ με όλους τους σχολιαστές.

  9. Ο γνωστός πατηρ Μουλατσιώτης απο πότε έγινε πνευματικό παιδί του π. Αυγουστίνου;

  10. Κάποτε η Ελλαδική Εκκλησία καλό θα είναι να ζητήσει, έστω και μετά θάνατον, μια μεγάλη συγγνώμη απ το μακαριστό για τους διωγμούς τους οποίους έκανε εναντίον του!

    Ανώνυμος29 Αυγούστου 2013 – 2:49 μ.μ.

  1. ΜΠΡΑΒΟ στο blog augoustinos.kantiotis.gr που πρώτο μας αποκάλυψε την αλήθεια για τον Προικοννήσου τη στιγμή που κάποια άλλα ιστολόγια που διεκδικούν το μονοπώλιο του καντιωτικού φρονήματος ασχολούνται με το…γήρας του μακαριστού αντί να καυτηριάσουν τον Προικοννήσου!

  2. Τα όσα συνέβησαν στη Φλώρινα κάθε άλλο παρά αποτελούν παρωνυχίδα και καλά έκαναν και αντέδρασαν όσοι αντέδρασαν. Περιμένουμε ακόμη τη δημόσια τοποθέτηση-ανακοίνωση του μητροπολίτη Θεόκλητου. Αρκετά σιώπησε μέχρι τώρα. Εμπρός λοιπόν!

    • Δυστυχως ο σεβ. Ιωσηφ ειναι αστατος απο την Κρητη στην Αυστραλια, οπου εγινε επισκοπος. Προαγεται σε μητροπολιτη Νεας Ζηλανδια σε 2 χρονια απαλλασεται, δια λογους υγειας. Πηγαινει ιεροκηρυκας με μισθο στον Πειραια, προσπαθει να γινει Λευκαδος. Δεν του εδωσε αδεια. Το πατριαρχειο τον εκλεγει Προικοννησου. Τωρα σκεπτεται να γινη Αυστραλιας.
    • Σταματα δεσποτα, εισαι θνητος. Τι κανεις για να επιμεληθουμε την σωτηρια της ψυχης μας;

    π. Χρυσοστομος Καρυαι Αγιου Ορους

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.