Αυγουστίνος Καντιώτης



ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

date Μαρ 16th, 2014 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ

www.augoustinos-kantiotis.gr

υλισμος. istΟι φλογερές ομιλίες του σεβάσμιου Γέροντα που καταγράφονται στο ιστόλογιο www.augoustinos-kantiotis.gr, γίνονται στόχος σιωνιστών, παπικών, οικουμενιστών και άλλων σκοτεινών ανθρώπων.

Ο ορθόδοξος αγωνιστής ιεράρχης π. Αυγουστίνος Καντιώτης, όπως φαίνεται, φοβίζει και σήμερα τις σκοτεινές δυνάμεις, που δεν έχουν το θάρρος να τον πολεμήσουν ευθέως. Tα λόγια του τους καίνε και αφυπνίζουν τον Oρθόδοξο λαό, γι’ αυτό χιλιάδες είναι οι επιθέσεις που δέχεται καθημερινά η ιστοσελίδα μας.

Θα αναφέρουμε μερικές, για να ενημερώσουμε τους φίλους αναγνώστας·

Τον τελευταίο καιρό, υπήρξαν ημέρες που δεν εμφανίζονταν στην αναζήτηση της Google η ιστοσελίδα και ίσως κάποιοι αναγνώσται να το παρατήρησαν. Tην έβλεπαν μόνον εκείνοι που την είχαν κρατήσει στα αγαπημένα τους και με ένα κλικ, χωρίς αναζήτηση την έβρισκαν ή την διάβαζαν μέσω των ορθοδόξων χριστιανικών αγωνιστικών ιστοσελίδων, που την έχουν στην λίστα των ιστολογίων τους.

Προσπαθούν κάποιοι να σπάσουν τον κωδικό και άλλοι να θέσουν την ιστοσελίδα εκτός διαδικτύου.  Τελευταία οι επιθέσεις είναι πολλές και μεγάλες. Προσέξαμε μια ιστοσελίδα με Εβραϊκά γράμματα και με Τσέχικη σημαία, να καταγράφει όλη την λίστα των θεμάτων που ανεβάζουμε, πιο γρήγορα και από τα μηχανήματα της Google και παραξενευτήκαμε. Δεν μας φάνηκε φιλική, γι’ αυτό και την αναφέρουμε. Είναι·

  • www.directrss.co.il/TextPage.aspx?id=8494625
    Αν κάποιος ξέρει τίποτε γι’ αυτήν ας μας ενημερώσει.

 Kαθημερινά βλέπουμε μεγάλο αριθμό «επισκεπτών» με Αμερικανική σημαία, που δεν καταγράφονται στην ιστοσελίδα μας ως επισκέπτες αλλά ως εχθροί. Εμφανίζονται και με σημαίες άλλων κρατών για να μην εντοπίζονται τα ίχνη τους. Οι πραγματικοί επισκέπτες από την Αμερική, την  Ρωσία, την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο, που μπαίνουν για να διαβάσουν κάποιο άρθρο εμφανίζονται στην ανάλυση και καταγράφονται ως επισκέπτες. Οι άλλοι που μπαίνουν με κακό σκοπό, μπαίνουν ως επί το πλείστων και χτυπούν  συνέχεια wp-login, wp-login.php?checkemail=registered και άλλους παρόμοιους κωδικούς και δεν καταγράφονται στο εσωτερικό της ιστοσελίδας ως επισκέπτες.

 Μέχρι στιγμής, με τα όποια εμπόδια, η ιστοσελίδα αντέχει στις επιθέσεις, γι’ αυτό παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστας να καταγράψουν τις ιστοσελίδες που μας έχουν στην λίστα τους ή να βάλουν την ιστοσελίδα στα αγαπημένα και με ένα κλικ να μπορουν να την βρίσκουν χωρίς αναζήτηση.

  Δίνουμε επίσης την άδεια στους αναγνώστες να κατεβάζουν όλες τις βιντεοταινίες με τις ομιλίες του Γέροντος επισκόπου π. Αυγουστίνου Καντιώτου που ανεβάζουμε. Να τις κρατούν στο αρχείο τους, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και ίσως σύντομα να μην υπάρχουν τα χριστιανικά ορθόδοξα ιστολόγια για να τις ακούνε. Θα έρθει καιρός, όπως έλεγε ο αείμνηστος γενναίος μητροπολίτης, που θα πέσει δίψα και δεν θα ακούεται ορθόδοξος λόγος Θεού.

Θα αναφέρουμε και μια παλαιά επίθεση που έγινε στις 25/3/ 2010.  Ήρθε μήνυμα στην ιστοσελίδα μας από το YouTube, που έγραφε ότι· Έχουν καταγγελία από τον χρήστη Antixristos, ότι· η ομιλία του επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτου· “ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ” είναι προϊόν υποκλοπής και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων του ιδίου. Το YouTube μας κατέβασε την ομιλία, με την προειδοποίηση ότι θα διαγράψει από το λογαριασμό μας και όλα τα βίντεο που έχουμε ανεβάσει, αν δεν συμμορφωθούμε!

 Εκείνο τον καιρό όπως διαπιστώσαμε, με την λέξη Antixristos, γράφοντας τα γράμματα από το τέλος προς την αρχή, έμπαινες στην ιστοσελίδα του Βατικανού. Δεν ξέρουμε τι σχέση είχε ο Πάπας που ο άγιος Κοσμάς τον ονομάζει αντίχριστο, με αυτόν που κατέβαζε τα ορθόδοξα χριστιανικά βίντεο και από άλλες χριστιανικές ιστοσελίδες.

Το απόσπασμα της φλογερής ομιλίας του Γέροντος επισκόπου, που ενόχλησε αυτούς που κρύβονταν πίσω από τον χρήστη Antixristos, ακούστέ το

________

 

_______

  • «Την πίστη αυτή, που ανόσιοι, απάτριδες, ανάξια παιδιά της Ελλάδος ζητούν να την τορπιλίσουνε, την πίστη αυτή θα την κρατήσουμε. Είναι το φως μας είναι η παρηγοριά μας, είναι η άγκυρά μας είναι ο φάρος μας είναι το φάρμακό μας είναι ο ιατρός μας, είναι η ζωή μας. Προτιμότερο να αποθάνομε, παρά να σβήσει η πίστη. Η πίστης είναι ο βράχος.
    Έχετε δει· -Είμαι από νησί- Κοντά στα βράχια, στα ξερά εκείνα βράχια υπάρχουν στρείδια, άμα καταλάβει το στρείδι ότι πας να το βγάλεις από το βράχο σφίγγει επάνω στο βράχο, που πρέπει να σπάσεις το βράχο, για να βγει το στρείδι από τον βράχο. Βράχος και στρείδι ένα πράγμα. Σαν τα στρείδια να κολλήσουμε στον βράχο, στον βράχο αυτό που λέγετε ΕΛΛΑΣ, στο βράχο αυτό που λέγεται ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Ούτε προτεστάνται ούτε χιλιασταί ούτε άθεοι ούτε άπιστοι ούτε δαίμονες. Θα μείνουμε στην πίστη των Πατέρων μας!
    Αύτη η Πίστης των Πατέρων, αύτη η Πίστη το Eθνος έσωσε, στην Πίστη αυτή θα ζήσομε στην Πίστη αυτή θα αποθάνομε και από γενναιάς εις γενναιά μέχρι συντελείας των αιώνων· έως ότου υπάρχουν ποτάμια, έως ότου υπάρχουν άστρα θα ψάλομε το μεγαλείο της Πίστεως μας. Αύτη η νίκη η νικήσασα τον κόσμο η Πίστης ημών!»

ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ

και αποδείξαμε ότι η ομιλία του Γέροντος (που ηχογραφήθηκε το 1964) είναι από το αρχείο μας και οι εικόνες που χρησιμοποιήσαμε είναι δικές μας και φέρουν την υπογραφή μας. Το κάδρο που παραθέτουμε έχει την υπογραφή μας και την ημερομηνία της κατασκευής του, στις 5/2/1991. Εστάλη ως καρποστάλ, το ίδιο έτος, στην γιορτή του Γέροντος επισκόπου Φλωρίνης και πνευματικού μας πατέρα Αυγουστίνου Καντιώτου και βρίσκεται το πρωτότυπο στα χέρια μας. Ζητήσαμε από το YouTube τα στοιχεία του χρήστη Antixristos και αυτών που κρύβονται πίσω από το όνομά του, αλλά δεν μας δόθηκαν. Μετά από τις παραπάνω ενέργειες μας και τα αποδεικτικά στοιχεία που καταθέσαμε μας ήρθε το μήνυμα·

Θέμα     Re: [#701832072] Υποστήριξη YouTube
Αποστολέας     Copyright Service Add contact
Παραλήπτης     akaplanoglou@augoustinos-kantiotis.gr Add contact
Ημ/νία     Σήμερα 06:22

  • «Hi there,
  • Thank you for your counter-notification. It has been forwarded to the party that sent the takedown notification. If we receive no response, your material will be restored between 10 and 14 business days from today.
  • Sincerely,
  • The YouTube Team»

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

  • «Γεια σου,
    Σας ευχαριστούμε για την αντικοινοποίηση σας. Έχει διαβιβαστεί προς το μέρος που απέστειλε την κοινοποίηση takedown. Αν δεν λαβουμε απάντηση, το υλικό σας θα αποκατασταθεί μεταξύ 10 και 14 εργάσιμων ημερών από σήμερα.
    Φιλικά
    Η ομάδα του YouTube

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.