Αυγουστίνος Καντιώτης



ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

date Φεβ 28th, 2015 | filed Filed under: ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Τα αναθέματα είναι αποκοπή κάποιου αιρετικού μέλους από την Εκκλησία

Οι οικουμενισταί επίσκοποι δεν τα διαβάζουν την Κυριακή της Ορθοδοξίας, γι’ αυτό ακούστέ τα, στο βίντεο, απο το στόμα του σύγχρονου προμάχου της Ορθοδοξίας Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτου.

«…Σημερινοί ἐχθροὶ τῆς Ορθοδοξίας είναι οι χιλιασταί, είναι οι μασόνοι. Ευτυχῶς στην πόλι μας δεν υπαρχουν τέτοιοι, υπήρχαν παλαιότερα σήμερα δεν υπάρχουν.
Μασόνοι μεταξύ τῶν πλουσίων, μασόνοι μεταξύ των πολιτικῶν, μασόνοι, μασόνοι, πολλοί μασόνοι… Τί πιστεύουν αυτοί; Στον αρχιτέκτονα του σύμπαντος που είναι ο διάβολος…»
«Και άλλοι εχθροί τῆς Ορθοδοξίας στην εποχή μας εἶναι μιὰ νέα αίρεση οἱ οικουμενισταί, που λέγουν: Ἔχουν διαφορές οι θρησκεῖες μεταξύ τους, ἐμεῖς θα συλλέξουμε ὅτι ὡραίο ἔχει κάθε θρησκεία και θα δημιουργήσουμε μια νέα θρησκεία την πανθρησκεία. Καὶ θὰ λειτουργοῦν μαζί καὶ ὁ ορθόδοξος καὶ ὁ παπιστής και αγγλικανός και ο Ιουδαίος και οἱ Βουδισταί καὶ οι πάντες. Αλλά ὅπως εἶπε ὁ ἅγιος Ιουστίνος ο Πόποβιτσ, της γειτονικῆς μας χώρας ὅτι ὁ οικουμενισμός=παναίρεσις….»

«Χειρότεροι εχθροί εἴμαστε ἐμεῖς οι ορθόδοξοι, γιατί δεν ζοῦμε σύμφωνα με την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Ἡ Ορθοδοξία εἶναι μεγάλο πράγμα! Εἶναι αετὸς… Καὶ ὅπως ὁ ἀετὸς ἔχει δύο πτέρυγας ἔτσι και η Ορθοδοξία μας ἔχει δύο πτέρυγας. Η μία εἶναι η ορθή πίστις. Πιστεύεις; Δείξε την πίστιν σου ἀπὸ τὰ ἔργα σου. Ορθοδοξία και την Ορθοπραξία…»

ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ

_

____________

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.