Αυγουστίνος Καντιώτης



ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΠΑΡIΣ ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ) ΚΑΤΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ

Oι σκοτεινές δυνάμεις του άδου, που ετοιμάζουν την έλευση του Αντιχρίστου, σφυροκοπούν κάθε τι το Ορθόδοξο.
Ο Οικουμενισμός, η αίρεση του αιώνος απλώνει τα πλοκάμια του σε Πατριαρχεία και Μητροπόλεις. Ευλαβείς ιερείς διώκονται. Η μασωνία και τα όργανά της πιστεύουν ότι έφτασε ο καιρός για δράση. Τα Σημεία των Καιρών αυξάνονται. Ο Γέροντας αγωνιστής Ορθόδοξος ιεράρχης π. Αυγουστινος Καντιώτης, μας προετοιμάζει γι’ αυτές τις μέρες. Μας δείχνει τον Ουρανό, που είναι η Πηγή της δυνάμεως των πιστών. Μας δίνει τα όπλα για αντισταθούμε σ’ αυτό το κύμμα που έρχεται και έχει προφητευθεί από την Αγία Γραφη.
Τι μας λέει, ας τον ακούσουμε·
Κοιτώ μπροστά μου και με πιάνει απελπισία.
Κοιτώ  κάτω, και τα βλέπω μαύρα και σκοτεινά.
Κοιτώ δεξιά, απελπισία.
Κοιτώ αριστερά, απελπισία.
Κοιτώ πίσω απελπισία.
Σηκώνω τα μάτια μου στον Ουρανό· Ώ, εκεί είναι ο Χριστός, η ελπίδα και η χαρά. Απ εκεί αντλώ τις δυνάμεις και συνεχίζω τον αγώνα.
Ο Γέροντας αγωνιστής ιεράρχης π. Αυγουστίνος είναι στο στόχαστρο των σκοτεινών δυνάμεων. Ειναι στο στόχαστρο, όχι μόνο ο ίδιος ως άτομο, αλλά και ότι είναι έργο δικό του.


Το βιντεάκι περιέχει μικρά αποσπάσματα του DVD «ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ  ΚΑΤΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ». Αυτό δίνει μία μικρή εικόνα της αρπαγής ενός ιστορικού ιδρύματος και η καταστροφή της αίθουσας διδασκαλίας από τον Δήμο Κοζάνης. (Η συνέχεια είναι πιό φοβερή, αλλά δεν περιέχεται στα αποσπάσματα).
Ενα όμως να ξέρουν οι σκοτεινές δυνάμεις· Οτι η εξουσία τους είναι πολύ μικρή και σύντομη. Ο Γέροντας ζει και ειναι 103 ετών, γιατί το θέλει ο Θεός. Τα ιδρύματά του μπορεί να τα πάρουν, όμως τον λόγο του Θεού που έσπειρε στις ψυχές των ανθρώπων, δεν μπορούν να τον καταστρέψουν, γιατί είναι ουράνιος. Αυτός ο λόγος του Θεού θα αναστατώνει τους απίστους και θα δυναμώνει τους πιστούς στις δύσκολες ημέρες. Ας έχει δόξα ο Θεός, που μας δίνει τέτοιους εργάτες του Ευαγγελίου.

Comments are closed.