Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑΘΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ & ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ… ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΙΠΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ & Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΑΛΛΗΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ Ι. ΣΥΝΟΔΟΥ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΝΟΜΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΘΕΤΕΙΑ!!! «Πηραμε εντολη», ειπε ο Ραλλης, «απο το Ο.Η.Ε, για να προχωρησουμε σ` αυτο το νομο»! ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ;

date Οκτ 19th, 2017 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Εκλεγουμε 300 στη Βουλη, αθεους & μασονους και μετα ψηφιζουν νομους υπακουοντας στις σκοτεινες δυναμεις, χωρις να λογαριαζουν τον Ελληνικο λαο

—————-

___________

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!

ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!
________Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε, ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής προ ολίγων ημερών επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο με σκοπό να τον ενημερώσει για το θέμα του Νόμου, που αφορά τις έμφυλες ταυτότητες.
______Στη συνάντησή τους, λοιπόν, αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό! «Ο υπουργός Δικαιοσύνης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις διεθνείς δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα για το συγκεκριμένο θέμα….»!!!
_____Ελάτε, λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι και αδελφοί, να φιλοσοφήσουμε πάνω στα λόγια αυτά! Ο κ. Υπουργός ωμίλησε για «τις διεθνείς δεσμεύσεις», τις οποίες έχει αναλάβει η Χώρα μας για το θέμα «έμφυλες ταυτότητες». Τι σημαίνει αυτό;
________Με την απλή λογική, σημαίνει, ότι κάποιοι άλλοι έδωσαν εντολή στην Κυβέρνηση Τσίπρα να νομιμοποιηθούν στην Ελλάδα οι έμφυλες ταυτότητες, δηλ. να δοθεί το δικαίωμα αλλαγής φύλου, Ο γεννημένος ως άνδρας να γίνεται γυναίκα με μιά απλή Δήλωση, ακόμη και στην ηλικία των 15 ετών. Οι δικοί μας, αντί να αρνηθούν, και να αντισταθούν, έσπευσαν να εκτελέσουν τις εντολές των!
Διαβᾶστε την συνέχεια: http://mkka.blogspot.gr/2017/10/blog-post_18.html

058837d2ea8c5lΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΜΑΣ  ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΘΕΤΕΙΑ, ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε


http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=40040
Πριν από χρόνια βγήκε νόμος να απαλλάσσονται τα παιδιά των χιλιαστών της ενόπλου θητείας και αυτό ισχύει μέχρι σήμερα.
Σε περίπτωση πολέμου τα παιδιά της Ελλάδος θα πάνε στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούν την Πατρίδα και μπορεί να σκοτωθούν, ενώ οι γιαχωβάδες που δεν θα πολεμούσαν θα επιζήσουν. Ο νόμος αυτός είναι άδικος, είναι εξωφρενικός.

Η Εκκλησία της Ελλάδος, που είχε παλαιότερα γενναίους ιεράρχες αντέδρασε δυναμικά γι” αυτόν τον άδικο νόμο, που έκανε τα παιδιά των γιαχωβάδων προνομιούχα. Έστειλε 3 δυναμικούς μητροπολίτας στο υπουργείο, για να διαμαρτυρηθούν. Πρωθυπουργός τότε ήτο ο κ. Γεώργιος Ράλλης. Ένας εκ των μητροπολιτών ήτο και ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης.

Ο π. Αυγουστίνος πρώτος πήρε τον λόγο και είπε στον κ. Ράλλη: «Ποιός μασονικός δάκτυλος ενήργησε για να ψηφιστεί αυτός ο εξωφρενικός νόμος, που χωρίζει τα παιδιά της Ελλάδος σε δύο κατηγορίες και κάνει τα παιδιά των γιαχωβάδων προνομιούχα;»

Και ο κ. Ράλλης απήντησε: «Πήραμε ενολή από το Ο.Η.Ε, για να προχωρήσουμε σ” αυτό το νόμο».
Ο π. Αυγουστίνος, που ήθελα να ξαναεπαναλάβει τον φοβερό λόγο ο Πρωθυπουργός, για να τον ακούσουν καλά οι δύο άλλοι μητροπολίτες, είπε στον κ. Ράλλη: «Δεν άκουσα καλά τί είπατε, μπορείτε να το επαναλάβετε»;
Και εκείνος νομίζοντας ότι ο π. Αυγουστίνος είναι κουφός, παρ” ότι ο Γέροντας είχε πάντοτε οξυτάτη ακουή, φωνάζοντας δυνατά, είπε· «Μας υποχρέωσε η ΕΟΚ για να βγάλουμε τον νόμο αυτό». Και βγάζει από το συρτάρι του το συγκεκριμένο έγγραφο και τους το δείχνει. Τότε ο αγωνιστής ιεράρχης σηκώνεται όρθιος και λέει στους μητροπολίτας: Πάμε να φύγουμε, αφού δεν κυβερνούν οι Έλληνες υπουργοί την Ελλάδα. Και πήρε τους μητροπολίτας και έφυγε.

Ο γέροντας Μητροπολίτης π. Αυγουστίνος ανέφερε αυτό το περιστατικό, σε μια σύναξη, για να μας δείξει οτι βρισκόμαστε υπό ξένη κατοχή στην Ελλάδα. Εκλέγουμε, έλεγε, υπουργους πρωθυπουργούς, προέδρους δημοκρατίας, αλλά αυτοί δεν υπηρετούν τον λαό, που τους εκλέγει, αλλά τις ξένες σκοτεινές δυνάμεις, που μισούν την ΕΛΛΑΔΑ!!! Πόσο δίκαιο είχε, το καταλαβαίνουμε σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ο αγωνιστής Ορθόδοξος Έλληνας ιεράρχης είχε πολύ ψηλά το Δημοκρατικό πολίτευμα. Έναν κυβερνήτη παραδέχονταν, τον Καποδίστρια. Έλεγε για τους σημερινούς πολιτικούς: «Λόγω της μεγάλης μου ηλικίας, έζησα κάτω από όλα τα καθεστώτα, δικτατορικά, δημοκρατικά, βασιλικά και διαπίστωσα ότι όλοι οι πολιτικοί μας είναι ίδιοι, μόνο γραβάτα αλλάζουν. Αλλοι φορούν γαλάζια γραβάτα, άλλη πράσινη, άλλη κόκκινη και άλλη μαύρη».

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.