Αυγουστίνος Καντιώτης



Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ 2. Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ! «ΕΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΡΔΙΑΣ…..» 2. AΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ!

date Οκτ 29th, 2017 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝ.-ΠΕΙΡΑΤΕΣ κ.Ο αείμνηστος Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης έβλεπε την αθλιότητα της κοινωνίας και έλεγε· «Κοιτώ δεξιά απελπισία, κοιτώ αριστερά απελπισία. Κοιτω μπροστά απελπισία. Κοιτώ πίσω απελπισία. Κοιτώ κάτω απελπισία. Κοιτώ μέσα μου απελπισία. Σηκώνω τα μάτια μου στον ουρανό και βρίσκω χαρά και ελπίδα.

Γράφουμε τὰ παραπάνω λόγια τοῦ σεβάσμιου ἱεράρχη π. Αὐγουστίνου γιατί τρομάζουμε μὲ τοὺς πολιτικούς μας ἡγέτες. Δὲν σέβονται τὶς θυσίες καὶ τὰ αἴματα τῶν προγόνων μας! Γίνονται προδότες καὶ ξεπουλοῦν τὰ πάντα στὴν Ἑλλάδα!

Στρέφουμε τότε τὰ βλέμματά μας στοὺς θρησκευτικοὺς ἡγέτες, στοὺς φύλακας ἀγγέλους τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ, ἀλλὰ καὶ αὐτοί, πλην ελαχίστων ἐξαιρέσεων εἶναι ἀθεόφοβοι, σκληροὶ καὶ ἀπαίσιοι.

Διαβᾶστε τὰ παρακάτω ἄρθρα τοῦ Μητροπολίτου Καλαβρύτων Ἀμβροσίου
 

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ

ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ! «ΕΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΡΔΙΑΣ…..»

______Στην πρωϊνή μας προσευχή μεταξύ άλλων χρησιμοποιούμε και την φράση «εν εξομολογήσει καρδίας…», για να ομολογήσουμε την ειλικρίνεια της ψυχής μας, με την οποία απευθυνόμεθα προς τον Πανοικτίρμονα Θεό, τον Οποίον παρακαλούμε και ικετεύουμε να μας αξιώνει να ανυμνούμε το άγιον Όνομά Του με ειλικρίνεια (βλ. Προοιμιακή προσευχή).

_______Καθώς, λοιπόν, τελείωσαν και περατώθηκαν οι εργασίες της Τακτικής κατ’ έτος Συνόδου της Ιεραρχίας της Ελλάδος (03-06.10.2017) πολλοί πιστοί θα ήθελαν να πληροφορηθούν τις θέσεις της Ιεραρχίας μας πάνω σε σύγχρονα καυτά ζητήματα
https://mkka.blogspot.gr/2017/10/blog-post_25.html

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ1940

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ!

________Με μεγάλη αγανάκτηση, αγαπητοί μου αδελφοί χριστιανοί, σας παρουσιάζω ένα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κομμάτι από τα διδακτικά βιβλία της Ε΄Δημοτικού, τα οποία ΣΗΜΕΡΑ, ναί σήμερα, ευρίσκονται στα χεράκια των παιδιών μας!
_______Όσοι έχετε παιδάκι, το οποίον φοιτά στην Ε΄Δημοτικού, παρακαλώ να ανατρέξετε στις σελίδες 44-45 του βιβλίου «Γλώσσα, α΄ τεύχος», του Υπουργείου Παιδείας, όπου υπάρχει η επικεφαλίδα:
Η Ιταλία μας κήρυξε τον πόλεμο!
(Κι εμείς πήγαμε στο υπόγειο)
_______Εκεί, λοιπόν, κάτω από μιά γελοία ιστορία για τα παιδάκια, που έχει σχέση με το γάλα τους και άλλες ανοησίες, το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι αποσιωπάται πλήρως το μεγάλο γεγονός του ΟΧΙ του 1940, για να καταλήξει στα εξής τρελλά διδάγματα:
«Κατεβήκαμε όλοι πιασμένοι χέρι χέρι και μπήκαμε στον κόσμο που και όλοι τρέχαμε και ακούγαμε τις μπόμπες, τις σειρήνες, τα αντιαεροπορικά και τα βαπόρια και φτάσαμε στην πλατεια και σταματήσαμε κάτω από τα δέντρα να ξεκουραστούμε …και ο μπαμπάς με πήρε αγκαλιά και είπε πάλι
– Άκη από σήμερα θα γίνης άντρας.
Εγώ τότε φοβήθηκα πάρα πολύ, γιατί δεν ήθελα να γίνω σήμερα άντρας. Ούτε ήθελα να πάω στο υπόγειο….»!!!!!
_________Κι εμείς πήγαμε στο υπόγειο! Αυτή, βλέπετε, είναι
η …….ανάπτυξη της εθνικής συνειδήσεως, την οποία τα Σχολείας μας προσπαθούν να καλλιεργήσουν σήμερα στις τρυφερές ψυχές των παιδιών μας!
_____Θαυμάστε τους ή ……αποδοκιμάστε τους! Από εσάς εξαρτάται η συνέχεια!

ΔIABAΣTE ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ https://mkka.blogspot.gr/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.