Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ: ΘΑ ΚΛΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΘΑ ΠΕΣΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΗ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 2. Καλεσμα ISIS προς Αλβανους ενοψει εορτων: «Σφαξτε, πατηστε ή πυροβοληστε κοσμο» 3. Άρειος Παγος: «Παρανομος καθε ομοφυλοφιλος πολιτικος «γαμος» !

date Δεκ 12th, 2017 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

ΘΑ ΚΛΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΘΑ ΠΕΣΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΗ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

‘Απο το βιβλίο του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου
«ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ», εκδοση Β΄, 2008

6-12Κακό πράγμα είναι η εξουσία, αλλά αναγκαία. Γιατί αν πέσει η εξουσία, τότε έρχεται κάτι φοβερό. Έρχεται η αναρχία. Και αυτό επιδιώκουν οι σκοτεινές δυνάμεις. Να κλονίσουν όλα τα καθεστώτα, είτε δεξιά είτε αριστερά είτε κεντρώα και να φέρουν αναρχία.
Τι θα πει αναρχία; Ας υποθέσουμε, ότι αυτή την ώρα δεν υπάρχει στρατός, δεν υπάρχει χωροφυλακή, δεν υπάρχει καμία εξουσία. Φαντάζεστε τι μπορεί να γίνει; Θα επικρατήσουν αμέσως τα άτακτα στοιχεία. Τριάντα – σαράντα – πενήντα, τα πλέον απίθανα άτομα, θα έρθουν επάνω στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν μια χαώδη κατάσταση. Θα στήσουν στην πλατεία καρμανιόλα και θα κόβουν κεφάλια, εν ονόματι κάποιας αγνώστου δυνάμεως.

Θα πέσουν λοιπόν, τα καθεστώτα και θα δημιουργηθεί μία αναρχία παγκόσμια. Θα γίνει αυτό που επιδιώκουν οι σκοτεινές δυνάμεις. Και μέσα στο κλίμα αυτό της αναρχίας θα εκπηδήσει ο αντίχριστος. Αυτός θα είναι ο παγκόσμιος δικτάτωρ….

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Καλεσμα ISIS προς Αλβανους ενοψει εορτων: «Σφαξτε, πατηστε ή πυροβοληστε κόσμο»

Πηγή: Himara.gr

Ένα μήνυμα προς τους Αλβανούς δημοσίευσε το πρακτορείο ειδήσεων του ISIS, Nashir, όπου χρησιμοποιώντας την γλώσσα τους, τους προτρέπει να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές δίνοντας μάλιστα και ιδέες για το πως μπορεί αυτό να επιτευχθεί.
«Έχετε αρκετό χρόνο για να πάρετε ένα αυτοκίνητο και τα πατήσετε τα πλήθη ή να αγοράσετε ένα μαχαίρι για να μαχαιρώσετε ή να γεμίσετε το τουφέκι σας με σφαίρες. Εάν αυτά δεν είναι αποδεκτά από τη ψυχή σας, αναμειχθείτε με το πλήθος και φωνάξτε «Ο Αλλάχ είναι Μεγάλος»», αναφέρει το μήνυμα.
https://himara.gr/

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Άρειος Παγος: « Παρανομος καθε ομοφυλοφιλος πολιτικος «γαμος» ! Ολοκληρη η αποφαση…

Ο Άρειος Πάγος έδειξε «πόρτα» στον πολιτικό γάμο μεταξύ ομόφυλων κρίνοντας ότι εάν αυτό ήταν η βούληση του εθνικού νομοθέτη θα το είχε νομοθετήσει, φέρνοντας στη βουλή σχέδιο νόμου.
Με ένα εκτενές σκεπτικό, το πολιτικό τμήμα του Αρείου Πάγου, σχεδόν 10 χρόνια μετά τον γάμο που είχε τελέσει ο δήμαρχος της Τήλου, «προκαλώντας» τριγμούς αλλά και την παρέμβαση του εισαγγελέα της Ρόδου τότε, ακύρωσε και τυπικά το… «μυστήριο», κρίνοντας ότι η πολιτεία, αφουγκραζόμενη την κοινωνία, έφτασε μέν μέχρι το σύμφωνο συμβίωσης ακόμη και στα ομόφυλα ζευγάρια, όχι όμως και στην νομοθέτηση και «γάμου».

Για τους Αρεοπαγίτες, ο εισαγγελέας της Ρόδου ορθώς ακύρωσε το γάμο, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή «προβλεπόμενη από το νόμο διαδικαστική ενέργεια , που αποτελεί μέτρο αναγκαίο για την προστασία της ηθικής , ενόψει του ενδιαφέροντος της Πολιτείας για την ομαλή διαμόρφωση και λειτουργία των οικογενειακών σχέσεων».
Επιπλέον, για τους δικαστές, η ενέργεια του εισαγγελέα, δεν αποτελεί επέμβαση στην οικογενειακή ζωή των εν λόγω προσώπων , για το λόγο ότι κυρίως στην περίπτωση του «γάμου» δύο προσώπων του ιδίου φύλου το ζητούμενο είναι κατά πόσον υπάρχει μεταξύ των προσώπων αυτών «οικογένεια », η νομική έννοια της οποίας έχει ως σταθερά στοιχεία το γάμο και τη συγγένεια έτσι ώστε να τίθεται ζήτημα προστασίας της».
Το μπαλάκι στην πολιτεία για τα περαιτέρω, λένε οι ανώτατοι δικαστές, αναφέροντας επιπλέον, ότι το θέμα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, λύθηκε νομοθετικά.
«Ακριβώς για το λόγο αυτό – συνεχίζουν οι ανώτατοι δικαστές στο σκεπτικό τους – σε όσες ευρωπαϊκές χώρες (Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία, Σουηδία, Ισπανία κ.λ.π ) θεσπίστηκε κατά τα τελευταία έτη ο γάμος ομόφυλων προσώπων , τούτο υπήρξε αποτέλεσμα νομοθετικής πρωτοβουλίας του εκάστοτε εθνικού νομοθέτη και όχι υποχρέωση συμμόρφωσης προς τις ρυθμίσεις του άρθρου 12 της ΕΣΔΑ».

Παρακάτω, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ: http://www.kivotoshelp.gr/index.php/eidhseis/1594-areios-pagos-paranomos-kathe-omofylofilos-politikos-gamos-olokliri-i-apofasi

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.