Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ 2. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗΣ ΠΑΡΡΗΣΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.

date Φεβ 28th, 2018 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

——–

——-

ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΚΟΠΙΔΙΑ

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ & ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ο ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΕΘΕΣΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΑΤΣΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ ΤΟ 1978 και όταν μετά από μερικά χρόνια ο Πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Χρήστος Σαρτζετάκης πήγε στην Φλώρινα έχοντας υπογράψει τον νόμο για τις εκτρώσεις, ο επίσκοπος π. Αυγουστίνος δεν τον δέχθηκε στην Μητρόπολη, παρ` όλο που εκεῖνος εξέφρασε την επιθυμία του να τον επισκεφθη! Οἱ Όρθόδοξοι επίσκοποι ξερουν να αντιστέκονται στα εγκλήματα.

Σημερα όχι μόνο δεν ελέγχουν τον πρόεδρο γι` αυτά τα ανώμαλα και εγκληματικά που υπογράφει συνεχῶς, αλλά τον δίνουν και παράσημα την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!! Για να δείξουν ότι είναι συνένοχοι στα εγκλήματα της αθεας και ανθελληνικης κυβέρνησης.

Στον Κων/νο Τσατσο ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος έγραψε:

«ΤΟ 2ον ΑΡΘΡΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΦΡΙΚΩΔΕΣΤΕΡΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ. ΚΑΜΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΧΡΗΣΙΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ «ΑΝΑΠΟΜΠΗΣ» (ΑΡΘΡΟΝ 42 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ). ΕΙΠΑΤΕ ΕΝΑ ΗΡΩΙΚΟΝ «ΟΧΙ».ΤΟ «ΟΧΙ» ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΗ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΑΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ. ΜΗ ΑΚΟΥΕΤΕ ΦΩΝΑΣ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΩΝ, ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΣΑΣ.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗΝ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΝ ΤΟΥ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΥΤΟΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
ΑΛΛ ΕΛΠΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΗΡΩΙΚΟΝ «ΟΧΙ» ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ».
ΕΦΗΜΕΡΙΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ», ΦΥΛΛΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1978.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.