Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε οσους αμφισβητουν το Κρυφο Σχολειο: «Δασκαλες του Υποδουλου Ελληνισμου» 2) Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΕ «ΠΑΣΑΡΕΛΑ»

date Μαρ 23rd, 2018 | filed Filed under: ΣΤΗΛΗ: Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μια ταινία (μικρού μήκους)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε οσους αμφισβητουν το Κρυφο Σχολειο: «Δασκαλες του Υποδουλου Ελληνισμου».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από 3 σύγχρονα ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

https://opaidagogos.blogspot.gr/2018/03/3.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. pdf

 ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΕ «ΠΑΣΑΡΕΛΑ»

Παρελαση-πασαρελ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ελληνίδες και Έλληνες χρόνια πολλά.
Θα θυμάστε βέβαια, τόσους και τόσους ανθέλληνες και Χριστιανομάχους, που επί σειρά ετών βγάζουν την χολή τους ΚΑΙ κατά του θεσμού των Ελληνικών παρελάσεων.
Αφού λοιπόν είδαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν οι παρελάσεις στις Εθνικές μας εορτές, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τις παρελάσεις, για να περνάνε σιγά σιγά ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ και ΠΡΟΣΤΥΧΑ μηνύματα.
Έτσι αντί να ενισχύουν το πατριωτικό φρόνημα, έχουν μετατρέψει τα τελευταία χρόνια τις μαθητικές παρελάσεις σε κακής και πρόστυχης ποιότητας «πασαρέλα», όπου δεν παρελαύνουν αξιοπρεπείς Ελληνίδες ντυμένες με γαλανόλευκες στολές, αλλά κάτι γύναια που έτσι που τα βλέπεις, δεν ξέρεις αν είναι μαθήτριες σε Εθνική παρέλαση ή είναι τίποτα ελαφρών ηθών θυλικά που ψάχνουν προαγωγούς.
Οι λέξεις να μην σας σοκάρουν, γιατί αν δεν πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, χρόνο με τον χρόνο αυτά χειροτερεύουν και στο τέλος αντί για παρέλαση σε εθνική εορτή θα παρακολουθούμε ένα πολύχρωμο και πρόστυχο καρναβάλι.
Υπεύθυνοι βέβαια για αυτήν την εικόνα που παρουσιάζουν στις παρελάσεις οι μαθήτριες, είναι φυσικά ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ και οι υπεύθυνοι ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ των τμημάτων που παρελαύνουν.
Και προσέξτε τώρα ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ που παρατηρούνται σε ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ αλλά και σε Γυμνάσια όπως και σε Δημοτικά σχολεία και τα βλέπουμε στις μαθητικές Εθνικές παρελάσεις, σε ΟΛΕΣ τις πόλεις της ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ …… «ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ»…
Για την συνέχεια πατῆστε τον τίτλο και κατεβαστέ το σε pdf

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.