Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7.9.2019. Θα πραγματοποιηθει στο Αγαλμα του Μεγαλου Αλεξανδρου στη Νεα Παραλια της Θεσσαλονικης. Χωρις αμφιβολιες, χωρις ενδοιασμους χωρις δευτερες σκεψεις! Θα πραξουμε απλα και μονο το αυτονοητο, απο τη στιγμη που και η κυβερνηση της ΝΔ συνεχιζει να διατηρει τη συμφωνια των Πρεσπων! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. 2) ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ & ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ! ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Σ᾽ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7.9.2019

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Syllalhthrio 7.9.2019

Η ὁμάδα «Ενώσεως Παλιτῶν για τη Μακεδονία» ζητᾶ ἀπό τὸν πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσιοτάκη την ἀκύρωση τῆς Συμφωνίας των Πρεσπῶν.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σὶς 7 Σεπτεμβρίου, ἡμέρα τῶν ἐγκαινίων τῆς 84ης Διεθνοῦς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, θὰ πραγματοποιηθῆ στό Ἀγαλμα τοῦ Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία τῆς Θεσσαλονίκης

 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ…

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/07/7.html
Ραντεβού στην ΔΕΘ στις 7 Σεπτεμβρίου «ΥΠΟΔΟΧΗ» στον Μητσοτάκη…

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραβρίσκεται στη ΔΕΘ, οι Ενωμένοι Μακεδόνες ΞΕΚΑΘΑΡΑ θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήμασταν και με τον Αλέξη Τσίπρα! Χωρίς αμφιβολίες, χωρίς ενδοιασμούς χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Θα πράξουμε απλά και μόνο το αυτονόητο! Από τη στιγμή που και η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να διατηρεί τη συμφωνία των Πρεσπών εμείς απλά θα πράξουμε το καθήκον μας! Θα δείξουμε αντίδραση! Θα δώσουμε παρουσία! Γιατί απλά έτσι πρέπει!

Με μια Ελληνική σημαία και ένα αστέρι της Βεργίνας στο χέρι για να θυμίσουμε στους πάντες ότι είμαστε και πάλι εδώ! Είμαστε και πάλι όρθιοι!!! Μέχρι να νικήσουμε!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

023272093

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ & ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ

ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Σ᾽ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ & ΛΥΚΕΙΑ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕλΕΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΘΕΩΝ!

Διαβαστε εδω: https://www.voria.gr/article/krithike-antisintagmatiki-i-anagrafi-thriskevmatos-se-gimnasia-likia

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.