Αυγουστίνος Καντιώτης



ΦΡΙΚΙΑΣΤΗΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, ΕΝANTION TΩN EΛΛHNΩN EΠΑΝΑΛΑMBANONTAI! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ. ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΩΝ ΞΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ! ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ & ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣΧΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ! ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ

IΓΝΑΤΙΟΥ : Η Ελλαδα απειλειται απο την Τουρκια,

αλλα τα ΜΑΤ δερνουν τους κατοικους των ακριτικων νησιων μας…

https://www.defence-point.gr/news/i-ellada-apeileitai-apo-tin-toyrkia-alla-ta-mat-dernoyn-ellines

Κανιβαλοι χτυπουν ΕλληνεσΕΞΩ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ & ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. H ΝΔ ΣYNEXIZEI TO EΡΓO TOY AΘEOY TΣΙΠΡΑ, ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ. ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΝΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΗΤΣΙΟΤΑΚΗΣ.ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΛΛΥΠΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Συμπατριώτες μας νησιώτες … προσοχή στο στρατό κατοχής ‘’SEEBRIG’’ που φορά στολές των ΜΑΤ της ‘’Ελληνικής’’ αστυνομίας…

Πρόκειται κυριολεκτικά για δυνάμεις κατοχής που αποτελούνται από τούρκους, γερμανούς, βουλγάρους, αλβανούς, σκοπιανούς και άλλους οι οποίοι φορώντας τις στολές της ‘’Ελληνικής αστυνομίας’’ και με τις ‘’ευλογίες’’ όλων, πολιτικής, στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας, χτυπούν στο ψαχνό και αδίστακτα όσους Έλληνες τολμούν να σηκώσουν κεφάλι ενάντια στα μνημόνια, την τυραννία και την προδοσία της πατρίδας μας….
Η κατάσταση όμως γίνεται πλέον εξαιρετικά επικίνδυνη πια για όλους τους Έλληνες και είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει στον σχεδιαζόμενο βιολογικό αφανισμό μας.

Θέλω να επιστήσω την προσοχή στους αδελφούς μας νησιώτες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν της διμοιρίες των ΜΑΤ που πρόκειται να αποβιβάσουν στον τόπο τους οι μασόνοι πολιτικοί που μας κυβερνούν, κυβέρνησης, αντιπολίτευσης και λοιπών απο-κομμάτων….

Δεν υπάρχει άλλωστε καμία διαφορά μεταξύ τους αφού υπηρετούν το ίδιο αφεντικό.
Θέλω λοιπόν να σας υπενθυμίσω την ύπαρξη της ταξιαρχίας SEEBRIG που εδρεύει στον Τύρναβο και που έδρασε διαχρονικά και διακομματικά υπέρ όλων των κόμματων εξουσίας από το 2010 μέχρι σήμερα.
Πρόκειται κυριολεκτικά για δυνάμεις κατοχής που αποτελούνται από τούρκους, γερμανούς, βουλγάρους, αλβανούς, σκοπιανούς και άλλους οι οποίοι φορώντας τις στολές της ‘’Ελληνικής αστυνομίας’’ και με τις ‘’ευλογίες’’ όλων, πολιτικής, στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας, χτυπούν στο ψαχνό και αδίστακτα όσους Έλληνες τολμούν να σηκώσουν κεφάλι ενάντια στα μνημόνια, την τυραννία και την προδοσία της πατρίδας μας.

Διαβᾶστε: https://attikanea.blogspot.com/2020/02/seebrig.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.