Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ! ΑΛΛΑ ΟΧΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ & ΟΥΤΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ! ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΙΜΝΙΟ. ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΙΜΝΙΟ. 2) ΚΛΑΥΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤHΣ «ΙΕΡΑΣ» ΣΥΝΟΔΟΥ, ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ & ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ!!! 3) Ν’ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ «ΙΕΡΑ» ΣΥΝΟΔΟ

date Απρ 2nd, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΔΙΩΓΜΟΙ

ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΙΜΝΙΟ

Ἀπόσπασμα ὁμιλίας τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου

—–

—-

ΚΛΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤHΣ «ΙΕΡΑΣ» ΣΥΝΟΔΟΥ

ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!
& ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, βουλευτης και στενός συνεργάτης του μητσοτακη, μιλᾶ με υφος 1000 καρδιναλίων: «Πρέπει να αντιληφθοῦμε όλοι ότι το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό, δεν θα πάμε στο χωριό, δεν…, δεν θα πάμε σε εκκλησίες».

  • ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: «Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν» (Ματθ. 23, 14).

Οι παρακάτω μητροπολίτες υποτάχθηκαν χωρίς όρους στον Καίσαρα, με μια μνημειώδη απόφαση: Νὰ κλείσουν τους ἱερους ναούς την Μεγάλη Τεσσαρακοστή και την Ανάσταση!!! Ὁ ἱερὸς Χρυσόστομος μιλᾶ για το εἶδος αὐτὸ τῶν ἐπισκόπων και λέει: «Ουδέν δέδοικα ως επισκόπους πλην ολίγων».
Αντιστέκεται σ᾽αὐτὴν τὴν ἀπόφαση το μικρό Ποίμνιο τοῦ Χριστοῦ, Οἱ χριστιανοί που πιστεύουν στην δύναμη τοῦ Θεοῦ και οἱ ἁπλοί ἱερεῖς, που ἔχουν Χριστό στην καρδιά τους καὶ δεν προσκύνησαν τον διάβολο τῆς μασονίας για νὰ ἀρπάξουν μῖτρες και μαγκοῦρες

d47

Ν’ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ «ΙΕΡΑ» ΣΥΝΟΔΟ

Λάρισα, 2 Απριλίου 2020

φιλημα Ιουδα

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) – «Ελληνοκρατείν» καταδικάζει τις χθεσινές (1-1-2020) ανόσιες αποφάσεις της κανονικώς ανυποστάτου Διαρκούς «Ιεράς» Συνόδου (Δ.Ι.Σ.), η οποία φέρεται πραγματοποιήσασα… τηλεδιάσκεψη στην κρατική ψηφιακή πύλη e:presence.gov.gr υπό την αιγίδα (διάβαζε δαμόκλειο σπάθη) του υπουργείου ψηφιακής διακυβέρνησης (sic) και επιτάσσει οι Ιερές Ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδος και της Διακαινησίμου να τελούνται χωρίς λαϊκούς πιστούς, κεκλεισμένων των θυρών!
Αποπτύουμε επίσης τις τρομολαγνικές, κυβερνητικές απαγορεύσεις, που θέλουν να μετατρέψουν τον κόσμο σε αγέλη δαιμονήλατων χοίρων. Δεν εμπιστευόμαστε κανένα Κούλη, κανένα Χαρδαλιά, κανένα μπασκετμπωλίστα Κικίλια, κανένα Πέτσα από τον εσμό που μάς έχουν φλομώσει στο ψέμμα. Οι φωστήρες που μάς κατέστρεψαν με τα μνημόνια, αυτοί που πανηγυρίζουν για την είσοδο του νεοκομιτατζήδικου τιτοϊκού μορφώματος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το κλεμμένο όνομα της Μακεδονίας μας, αυτοί που σφράγισαν προς το θεαθήναι τα σύνορα στον Έβρο [με εξαίρεση την πρωτοφανή υπέρπτηση τουρκικών drone(s)] αλλά διευκολύνουν ακριβώς τους ίδιους μωαμεθανούς λαθροεισβολείς να κάνουν απόβαση στα νησιά μας μάς λένε τάχα την αλήθεια για την ίωση του κορωνοϊού; Αυτοί οι μισέλληνες, που απαγορεύουν στους Έλληνες την κυκλοφορία άνω των 2 προσώπων μαζί αλλ’ επιτρέπουν στους λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν ανά 10(!) – βλ. ΦΕΚ Β’ 985/22.03.2020 είναι αξιόπιστοι; Μόλις χθες ο Κοινοτάρχης Προμαχώνος κατήγγειλε την παρουσία 5 Τουρκμένων (ναι, καλά, διαβάσατε, Τουρκμένους κουβάλησε στην Μακεδονία ο Κούλης) μολονότι είναι σε «κλειστό» κέντρο. Στα ελληνικά των μασωνοφιλελέδων της κακιάς ώρας, φαίνεται, η λέξη «κλειστός» σημαίνει ορθάνοιχτος.
Δεν δίνουμε καμμία βάση μήτε στα λεγόμενα του αποφοίτου της διαβοήτου Σχολής Χάρφαρντ υποκριτή Τσιόδρα. Τον ψάλτη και τον δήθεν συγκινούμενο για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας να τον παίξει στην Επίδαυρο, σε μάς δεν περνάνε οι βιρτουόζοι της υποκριτικής, όσες περγαμηνές και αν διαθέτουν. Ήδη απεκαλύφθη ότι τον Απρίλιο του 2017, επ’ αφορμή συμμετοχής του σε παγκόσμιο συνέδριο στην Βιέννη (European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases – ECCMID) προέβη σε δηλώσεις για τους ψευδοπρόσφυγες – λαθροεποίκους που θα ζήλευε και ο χειρότερος λαθρολάγνος! Είχε μάλιστα και το θράσος να εγκωμιάσει δημοσία προχθές τον διαχρονικώς δοσίλογο θανόντα Μανώλη Γλέζο, που το μόνο που μπορεί να τον σώσει (μακάρι να μετανόησε!) είναι ότι ζήτησε να κηδευτεί χριστιανικά.
Παρένθεση: Και ο θεομπαίχτης ανθέλληνας Τσιόδρας και όλοι οι όμοιοί του ψευτοδεξιοί παλιάτσοι που έπλεξαν κατ’ αυτάς διθυράμβους για τον προδότη Γλέζο, δεν άρθρωσαν λέξη για την χθεσινή επέτειο από την αρχή του Αγώνος της ΕΟΚΑ στην Μεγαλόνησο. Οι δε γαλάζιοι πολιτικάντηδες δεν μίλησαν για τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα ειμή για να εξεμέσουν χυδαία, συκοφαντικά σχόλια.
Επανερχόμαστε όμως στο μείζον. Οι μάσκες των κυβερνώντων και των ψιττακών τους έπεσαν προ πολλού. Ουδείς χάφτει το παραμύθι ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει στους κόλπους της Χριστιανούς Πατριώτες. Αλλ’ είναι αδιανόητο οι αντίχριστοι της ΝΔ να έχουν ως σεργιανιστές συνεργάτες του Αρχιερείς μας. Είμαστε Χριστιανοί και πιστεύουμε ότι ο ανάξιος, καθαιρετέος Τζερώνυμο και τα μέλη της ΔΙΣ που έλαβαν την πρωτοφανή απόφαση τελέσεως ακολουθιών κεκλεισμένων των θυρών δεν αντιπροσωπεύουν ολόκληρη την Ιεραρχία ούτε τον Κλήρο. Για την Ιστορία, καταγράφουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων στην τρέχουσα (163η συνοδική περίοδο):
Πρόεδρος: Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Μέλη οι Μητροπολίτες:

Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος
Παραμυθίας, Φιλιατών και Γηρομερίου κ. Τίτος
Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος
Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος
Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος
Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος
Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος
Παροναξίας κ. Καλλίνικος
Φωκίδος κ. Θεόκτιστος
Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος
Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος
Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος.

Αρχιγραμματεύς: Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.