Αυγουστίνος Καντιώτης



Την ημερα των Θεοφανειων, στοχοποιηθηκε, με διαταγες ανωθεν, ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!! TI EINAI AYTOI ΠOY MAΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ & ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ; ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ & ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Οι Τουρκοι επετρεψαν τον εορτασμο των Θεοφανειων & τον αγιασμο των υδατων & οι Αλβανοι το ιδιο! Στην Ορθοδοξη Ελλαδα πολιορκησαν, μοναστηρι με 5 πυρπολικα, στις 3 τα μεσανυκτα, γιατι τελουνταν η ακολουθια των Θεοφανειων με πιστους!!! Έγιναν διαπραγματευσεις, με τον Γεροντα ηγουμενο των 85 ετων, που βγηκε εκεινη την ωρα, στο αναπηρικο καροτσι!

date Ιαν 7th, 2021 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Οι Τουρκοι επετρεψαν τον εορτασμο των Θεοφανειων & τον αγιασμο των υδατων & οι Αλβανοι το ιδιο! Στην Ορθοδοξη Ελλάδα πολιορκησαν, μοναστηρι με 5 πυρπολικά, της 3 τα μεσάνυκτα, γιατι τελουνταν η ακολουθία των Θεοφανειων με πιστους!!! Έγιναν διαπραγματευσεις, με τον Γεροντα ηγουμενο των 85 ετων, που βγηκε εκείνη την ωρα, στο αναπηρικο καροτσι. Μετα την τηρηση των συμφωνηθεντων, λυθηκε η πολιορκια, στις 5 το πρωϊ!!!

Θα γράψουμε περισσότερα, αν χρειασθη.

Θεοφανεια Τουρκ. Αλβαν.Η Τουρκία έδωσε άδεια για καθαγιασμό των υδάτων ακόμη και στην Τένεδο! Στην Ελλάδα κόβουν πρόστιμα…..
Η Τουρκία έδωσε άδεια για καθαγιασμό των υδάτων ακόμη και στην Τένεδο! Στην Ελλάδα κόβουν πρόστιμα…..

https://www.exapsalmos.gr/2021/01/06/i-tourkia-edose-adeia-gia-kathagiasmo-ton-ydaton-akomi-kai-stin-tenedo-stin-ellada-kovoun-prostima/

Καταδύθηκε ο Τίμιος Σταυρός & στην Βορειο Ηπειρο,  στον ποταμό του Μπερατίου, παροντοις του Ραμμα!!!

7 Ιανουαρίου 2021

Του π. Ηλία Μάκου
Η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον ποταμό, που διασχίζει το Μπεράτι, έγινε παρόντος του πρόεδροτ της Δημοκρατίας της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα.

Από το τοξωτό γεφύρι του Μπερατίου, όπου έφτασαν με λιτανεία οι κληρικοί, ακολουθούμενοι από τον  πρόεδρο της Αλβανικής Δημοκρατίας και τους πιστούς,  καταδύθηκε,  ο σταυρός, ενώ εννέα άτομα αψήφησαν τα παγωμένα νερά και βούτηξαν για να τον πιάσουν, αναζητώντας και εκζητώντας με αυτό τον τρόπο τη βοήθεια του Θεού στη ζωή τους.
 –

Στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ πολιορκουσαν τους ναους με τα πυρπολικα,  εκαναν δικογραφίες εις βαρος πιστων, απαγορευσαν των αγιασμο των υδατων. Εριξαν προστιμά!!!

Ο Σεβ. Καλαβρύτων Ιερώνυμος θα πληρώσει το πρόστιμο για τον Χριστο

6 Ιανουαρίου 2021

Σχόλιο του Σωτήρη Μ. Τζούμα
Με πλήρη συναίσθηση της ποιμαντικής του ευθύνης έναντι του ποιμνίου του ο νέος  διακριτικός αλλά και μαχητικός Σεβ.Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, συνεπικουρούμενος από τον αγωνιστή  Γέροντά του πρ. Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο, αψήφισε τις κυβερνητικές αποφάσεις και πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό των υδάτων στο Αίγιο.
 Ο τολμών νικά!…

Απολογητικό κήρυγμα του Μητροπολίτη Κερκύρας με αιχμές…. αφού έδιωξε τις κάμερες.

  • 6 Ιανουαρίου 2021

Στην εκκλησία δεν υπάρχουν συντρίμμια”, ανέφερε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριος στο κήρυγμα του, καλώντας τα ΜΜΕ να πάνε στο Ντουμπάι αλλά και στα πρωτοχρονιάτικα τηλεοπτικά προγράμματα και να δείξουν τις εικόνες εκεί.

Ο Μητροπολίτης μεταξύ άλλων ανέφερε: “βλέπετε ότι τα πάντα αμφισβητούνται. Αμφισβητείται η χάρις του θεού δυστυχώς, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που δεν έχουν δυνατά και στερεά θεμέλια εις την πίστη να αφοπλίζονται από όλα αυτά τα κηρύγματα των ΜΜΕ….

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.