Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΩΦΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ

ΛΟΓΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

επ. ΑυγΜε μεγάλη χαρά διαβάζω τα κείμενα του Μητροπολίτου Αυγουστίνου Καντιώτου, όταν τα δημοσιεύετε.
Ο λόγος του π. Αυγουστίνου, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ και ΠΟΛΥ ΩΦΕΛΙΜΟΣ για τους Χριστιανούς.
Πιστεύω ότι ΠΡΕΠΕΙ ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ την ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ των κειμένων αυτού του ΑΞΙΟΥ Ιεράρχη.

Ο Θεός να σας ενισχύει σε αυτό το έργο που κάνετε, όταν δημοσιεύετε τα ΨΥΧΩΦΕΛΗ και ΩΦΕΛΙΜΑ κείμενα του Μητροπολίτου Αυγουστίνου Καντιώτου.

Με τιμή – Σ.Σ – Αγία Παρασκευή Αττικής.

Είμαι κάτοικος εξωτερικού και έχω ακούσει αρκετές κασέτες του δεσπότη. Τελευταία είχαμε κουβέντα εδώ με ένα πρόσωπο… και τον κατηγορούσε. Μήπως είναι εύκολο να μου στείλετε μερικά στοιχεία, γιατί λίγο ως πολύ εβγαλε τον γέροντα τρελλό. Θα ήθελα να ξέρω λίγο την ιστορία του Γέροντος, για να μπορέσω να του απαντήσω. Εδώ στο εξωτερικό όπως ξέρετε ο καθένας λέει ότι του κατέβει.

Επίσης εάν χρειαστεί καμιά βοήθεια στην σελίδα σας, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε.

Ευχαριστώ και περιμένω την απάντηση σας.
Καλή και ευλογημένη χρονιά
Σ. Ε.

********************************************************************************



**************************************************************************

ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ

Μηνύματα που έγραψαν στο YouTube, εναντίον του σεβασμίου γέροντος ιεράρχου π. Αυγουστίνου Καντιώτου, κάτω από το απόσπασμα της ομιλίας του· “ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ”.

-«…Ασε μας καημένε στην ησυχία μας και πήγαινε στο Σινά να βρείς κανένα Εβραίο να εξομολογήσεις».

-«Πάλι καλά που έχει ψωφίσει ο τράγος».

-«…Πολύ γαυγίζεις!!

Τα ηυβριστικά αυτά μηνύματα που δημοσιεύουμε, είναι κάπως πιο ευπρεπή από τα υπόλοιπα και δείχνουν την αναστάτωση που προκαλεί ο ξεκάθαρος χριστιανικός λόγος του π. Αυγουστίνου, στην προκειμένη περίπτωση στους ομοφυλόφυλους. Ο Γέροντας δεν φοβάται αυτές τις βρισιές, τις θεωρεί παράσημα, αρκεί και μία ψυχή απ’ αυτούς να μετανοήσει και να σωθεί.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι, που ίσως να μην έχουν το απαίσιο πάθος της ομοφυλοφιλίας, αλλά έχουν κάτι άλλο·
Έχουν όχι μόνο το σώμα τους διαφθαρμένο, αλλά και τα μυαλά τους και την ψυχή τους διεφθαρμένοι και αυτοί ειναι οι προδόται της Ορθοδόξου Πίστεως. Είναι οι οικουμενισταί, οι παπόφιλοι και ουνίται. Αυτοί προσπαθούν να υποτάξουν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και να την σείρουν πίσω από το άρμα του Πάπα. Το μίσος τους εναντίον του Ορθοδόξου ιεράχου Φλωρίνης π Αυγουστίνου είναι απύθμενο.
Το Σαβ 09:30, στις 6/2/2010, κάτω απο το βιντεάκι της ομιλίας του Γέροντος «ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ», YouTube Service, ρίχνουν ακαθαρσίας στο τάφο του Γέροντος (δεν γνωρίζουν οι ταλαίπωροι ότι ο Γέροντας είναι εν ζωή) και γράφουν·
kostasxkk has made a comment on ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΓ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ «ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ»:

« ΣΚ… ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ!!! ».

Ο Χριστός είπε· «Πυρ ήλθον βαλείν επί την γη και τι θέλω ει ήδη ανήφθη;» Ο ζωντανός ξεκάθαρος λόγος ανάβει φωτιές και προκαλεί αντίδραση. Γι’ αυτό ο Κύριος είπε· «Ουαί υμίν όταν καλώς υμάς είπωσι πάντες οι άνθρωποι»(Λουκά 6, 26). Αλλοίμονο σ’ εσάς όταν όλοι οι άνθρωποι λέγουν καλά λόγια για σας.


Και σήμερα, Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010, ωρα 08:05, κάτω από την ίδια ταινία στο YouTube, καποιος άλλος glaggl45, γράφει με σεβασμό·
[Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης], στα χρόνια της κατοχής έσωσε χιλιαδες κόσμο και ιδιαίτερα παιδιά..Αφοβος και ατρόμητος τά έβαλε μέ όλους κύρηξε τόν Λόγο του Θεού ξεκάθαρα καί πρώτα τον τηρούσε καί τον τηρεί ο ίδιος . Ζεί και είναι 104 χρονών. Την ευχή σου νάχουμε Γέροντα.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.