Αυγουστίνος Καντιώτης



ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙ 2) Πολιτικοι με πλαστα πιστοποιητικα εμβολιασμου; 3) ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! «Πολιτικοι και επισημοι (VIP) εμβολιαζονται με εικονικο φαρμακο. Το εχουν προτεινει και σε μενα»!

date Αυγ 27th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

Εχουμε πεταξει εδω και χρόνια τις τηλεορασεις, γιατί προκαλει αλλεργία και αηδία η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου που κάνει για να διαφθειρει όλους τους Ελληνες και όμως εμεις τους πληρώνουμε!!! Ωραια δημοκρατία!

ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙ

Ἡ κρατική ΕΡΤ ὑπερηφανεύεται ὅτι μπαίνει δυναμικά τήν νέα σαιζόν μέ πληθώρα νέων σπουδαίων σειρῶν. Μία ἐξ αὐτῶν λέγει ὅτι εἶναι ἡ πολυδιαφιζόμενη (φυσικά ἀπό τήν κρατική τηλεόραση ΕΡΤ 1) μέ τήν ὀνομασία: «Ἀγάπη Παράνομη», πρόκειται ὅμως γιά μία ἀρρωστημένη, ἐμετική, και δαιμονόπληκτη παραγωγή πού βασίζεται στό ὁμώνυμο διήγημα τοῦ Κωνσταντίνου Θεοτόκη……

Πατηστε τον τιτλο και διαβαστε το αρθρο σε pdf

 9a150f5deb69Πολιτικοι με πλαστα πιστοποιητικα εμβολιασμου;

Μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία έκανε ο ο πρόεδρος εργαζομένων του ΑΧΕΠΑΜπάμπης Κοροξενός κατά την διάρκεια της μεγάλης διαμαρτυρίας των υγειονομικών που πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από το ΥΜΑΘ, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Όπως κατήγγειλε κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Κοροξενός: «Το Σάββατο 22 Μαΐου στις 14.15, πολιτικό πρόσωπο εισήλθε στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από τον διοικητή του νοσοκομείου και αφού πέρασε όλη τη διαδικασία, ήρθε η ώρα να εμβολιαστεί. Τότε, ως εκ θαύματος, οι άχρηστοι νοσηλευτές που έχουν εμβολιάσει μόνο μερικές χιλιάδες κόσμου, ο διοικητής του νοσοκομείου πήρε τη σύριγγα από τα χέρια της νοσηλεύτριας και της είπε άφησε το θα το κάνω εγώ στο γραφείο μου» ανέφερε και πρόσθεσε ότι με ανάλογο τρόπο θα μπορούσαν να προμηθευτούν και οι υγειονομικοί πλαστά πιστοποιητικά τα οποία πουλάνε στο κέντρο της Αθήνας!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ: https://www.triklopodia.gr/%ce%b1/

Και εδω https://www.pronews.gr/ygeia/1012602_prpairnoyn-pseytika

9a150f5deb69

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! «Πολιτικοί και επίσημοι (VIP) εμβολιάζονται με εικονικό φάρμακο. Το έχουν προτείνει και σε μένα»!

https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc/

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.