Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ – ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ; 1) Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ 2) Με Pfizer ειχε εμβολιαστει ο 16χρονος που βρεθηκε νεκρος στην Aρκαδια 3) Μοντρεαλ-Καναδας: Πεθανε 15χρονη μαθητρια Λυκειου στο σχολειο απο ανακοπη καρδιας 24 ωρες μετα τον εμβολιασμο της με Pfizer!!! 4) H Giulia, μια 16χρονη μαθητρια πεθανε 16 ωρες μετα τη β’ δοση με εμβολιο της Pzifer στη Μοντενα στην Ιταλια! 5) Νεκρος απο επιπλοκες του εμβολιου της AstraZeneca ο Εισαγγελεας Εφετων Πατρων, Γιωργος Τσιρωνης!

date Σεπ 15th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΩΝ  ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ;

Ο σταυρος Χριστου σωτηριαΟι κυβενήτες των λαων μετατράπηκαν σε παγκόσμιους δικτάτορες!!! Εκαναν πλύση εγκεφάλου τον λαό, δια τηλεοράσεως! Τον κατατρόμαξαν! Του αφαίρεσαν τις ελευθερίες! Πέταξαν δολώματα στα παιδιά και στους νέους, για να υποκύψουν! Οσοι μένουν όρθιοι και αντιστέκονται, τους εκβιάζουν, βάζοντας το μαχαίρι στο λαιμό, για να υποκύψουν. Τούς δώχνουν από τις δουλειες, τους κόβουν τους μισθους, για να πεθάνουν  αυτοί και τα παιδιά τους!!!
Ορθόδοξοι Ελληνες, ΖΕΙ  ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ και μη τους φοβαστε. Οι σκοτεινές δυνάμεις, δια των εκπροσώπων τους, θέλουν να εγκαταστήσουν τον παγκόσμιο δικτάτορα, δηλαδή τον Αντίχριστο που μας προειδοποιει η Αποκάλυψη. Πετάξτε τις τηλεοράσεις, για να μην ακουτε τις δαιμονικές φωνές τους, προστατεύστε τα παιδιά σας. Ανοίξτε την ‘Αποκάλυψη, που ειναι παρήγορο βιβλίο, για να δητε το τέλος τους και να πάρετε δύναμη. Μη παρασύρεστε, ούτε από τις φωνές των δεσποτάδων, που έγιναν δεκανίκια των μασόνων που μας κυβερνουν.  Οι περισσότεροι από αυτούς, μπηκαν αλλαχόθεν, και όχι από την θύρα της Εκκλησίας και όχι με τον τρόπο που ορίζει η Εκκλησία. Γλύφοντας και έρποντας  αρπαξαν μίτρα και πατερίτσα.
Οσοι πιστεύετε στον ΧΡΙΣΤΟ, που θυσιάστηκε για εμας, μη τους φοβάστε και μην υποκύπτετε στους εκβιασμούς τους.  Ο ΘΕΟΣ μας έδωσε ως δωρο την ελευθερία μας και δεν θα την παραδώσουμε σε χέρια σκοτεινων ανθρώπων. Θα μας προστατεύση ο Παντοδύναμος, αν ζητήσουμε την βοήθειά του και  αν κάνουμε το θέλημά του.

9a150f5deb69

1. Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

*Πατηστε τον τίτλο και διαβαστε το άρθρο σε pdf

9a150f5deb69

2. Με Pfizer είχε εμβολιαστεί ο 16χρονος που βρέθηκε νεκρός στην Aρκαδία

https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b5-pfizer-%c%ce%b2%cf%81%ce%ad/

https://www.pronews.gr/kosmos/1017008_mystiriodis-thanat-eihe-emvoliastei

3. Μόντρεαλ-Καναδάς: Πέθανε 15χρονη μαθήτρια Λυκείου στο σχολείο από ανακοπή καρδιάς 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer!!!

https://dimpenews.com/2021/09/11/129826/

4. H Giulia, μια 16χρονη μαθήτρια πέθανε 16 ώρες μετά τη β’ δόση μ εμβόλιο της Pzifer στη Μόντενα στην Ιταλία!

https://dimpenews.com/2021/09/13/h-giulia-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-16%cf%87%cf%815%cf%84%ce%ac/

5. Νεκρός από επιπλοκές του εμβολίου της AstraZeneca ο Εισαγγελέας Εφετών Πατρών, Γιώργος Τσιρώνης!

Την τελευταία του πνοή έπειτα από σκληρή μάχη με τον θάνατο άφησε σε ηλικία 60 ετών ο Εισαγγελέας Εφετών Πατρών και ποιητής, Γιώργος Τσιρώνης, ο οποίος ήταν σε κώμα για πολύ καιρό λόγω επιπλοκών που παρουσίασε μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca…

https://www.triklopodia.gr/%ce%bd%ce%b585-%cf%84%ce%b7%cf%82-as/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.