Αυγουστίνος Καντιώτης



Απαγορευεται η τελεση Θειας Λειτουργιας χωρις πιστους (‘Αποσπασμα ομιλιας του π. Αθανασιου Μυτιληναιου) 2) Ο ΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΛΑΑΜ ΜΙΛΗΣΕ & ΘΑ ΜΙΛΗΣΗ & ΠΑΛΙ, ΠΡΙΝ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΡΙΚΛΥΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΠΟΜΠΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ!!! 2) «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»: Η οργανωση που θα αντικαταστησει την Εκκλησια – «Φωτιες» απο καθολικο αρχιεπισκοπο, ΒΙΝΤΕΟ

Απαγορευεται η τελεση Θειας Λειτουργιας χωρις πιστους

Απόσπασμα ομιλίας του π. Ἀθανασίου Μυτιληναίου
________________

______________

Η ΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΛΑΑΜ ΜΙΛΗΣΕ

GRHGOREITE π. Αυγουστ. Καντιωτης

 ΘΑ ΜΙΛΗΣΗ & ΠΑΛΙ, ΠΡΙΝ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

058837d2ea8c5l

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»: Η οργανωση που θα αντικαταστησει την Εκκλησια – «Φωτιες» απο καθολικo αρχιεπiσκοπο, ΒΙΝΤΕΟ

Αναφορές και στον Κλάους Σβαμπ, επικεφαλής της Μεγάλης Επανεκκίνησης και μέντορα Μητσοτάκη και Τσίπρα

Ο Carlo Maria Viganò είναι αρχιεπίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας εκτόξευσε «βόμβες» για τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος έρθει πολύ κοντάς τόσο με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, όσο και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στο πλαίσιο της νέας εποχής της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η τέταρτη (βιομηχανική) επανάσταση, η οποία διατυπώθηκε ως θεωρία από τον Κλάους Σβαμπ και την οικογένεια των διεθνών χρηματοοικονομικών, βρήκε στο πρόσωπο του Bergoglio (Πάπα Φραγκίσκο), όχι έναν ουδέτερο παρατηρητή, που δεν είχε ακουστεί ποτέ ξανά, αλλά έναν ένθερμο συνεργάτη, ο οποίος κάνει κατάχρηση της ίδιας του της ηθικής εξουσίας, προκειμένου να υποστηρίξει από έξω, έξω από την εκκλησία, το σχέδιο διάλυσης της παραδοσιακής κοινωνίας.

Ενώ την ίδια ώρα μέσα από την εκκλησία, ακολουθεί το σχέδιο καταστροφής της Εκκλησίας, προκειμένου να την αντικαταστήσει με μία φιλανθρωπική οργάνωση μασωνικής έμπνευσης.

Και αυτό είναι σκανδαλώδες».

_____________


_________________

Υπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, κάλεσε όσους ιεράρχες δεν ακολουθούν και τηρούν τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, σε σχέση με την τήρηση των μέτρων περιορίσιμού και διαχωρισμού των πολιτών αλλά και με τα εμβόλια, να πάνε σε «σπίτια και μοναστήρια».

 «Δεν έχεις δυνατότητα να αμφισβητήσεις κάτι, δεν είναι δυνατόν να έχεις κάτι προσωπικό που πιθανόν μα έχεις ερωτηματικά από αυτά που ακούς; Έχεις το δικαίωμα αυτό. Αλλά πάνω από όλα είναι η υπακοή στην Εκκλησία και στην Σύνοδό της, διότι αυτή καθοδηγεί αυτό το σκάφος. Και σε αυτήν θα πειθαρχείς», τόνισε.

Άραγε, αφού η ορθόδοξη Εκκλησία που καθοδηγεί το σκάφος και απορρίπτει όσους ιερείς σκέφτονται ελεύθερα εν Χριστώ, έχει προσεγγίσει τον Πάπα Φραγκίσκο, θα υπηρετεί μαζί του κάποια διεθνιστική οργάνωση, η οποία θα παρουσιαστεί ως φιλανθρωπική αλλά θα είναι μασονικής έμπνευσής, αν ληφθούν υπόψη τα λεγόμενα του Vigano;;; Ποιός θα είναι στην κορυφή της;;; Κάποιος που θα ενώσει όλες τις θρησκείες στο όνομα της ειρήνης, όπως ήδη επιδιώκεται (βλ. διαθρησκειακός διάλογος);;;

Σε όλο αυτό φέρεται να εμπλέκεται και ο «μέντορας» του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

el.gr

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.