Αυγουστίνος ΚαντιώτηςArchive for the ‘MASONIA – satanismos’ Category

13χρονη πεθανε αφου παρελυσε! Ειχε κανει το εμβολιο Pfizer, ξεκινησε ερευνα 2) «Πεθανε 26 χρονος απο την 3η δοση του εμβολιου της Pfizer». 3) Οι υγειονομικοι σε αναστολη ΣΥΝΤΑΓΜΑ 3) Ο Kelly Slater 11 φορες Παγκοσμιος Πρωταθλητης στο σερφινγκ στο πλευρο του Τζοκοβιτς…, 5 γνωστοι μου πεθαναν μεσα σε 2 εβδομ. απο το εμβολιο 4) ΕΙΧΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ! Πως ξεκληριστηκε ολοκληρη οικογενεια στην Σπαρτη… 5) «ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ολοι οσοι πεθαναν με Covid»! Νοσοκομα σηκωνει ΤΣΟΥΝΑΜΙ σε ολο τον κοσμο

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 13th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

1) Vanessa Martins Figueiredo: 13χρονη πέθανε αφού παρέλυσε! Είχε κάνει το εμβόλιο Pfizer, ξεκίνησε έρευνα – ΦΩΤΟ

https://www.triklopodia.gr/vanessa-martins-figueiredo-13%cf%87%cf%81%ce%bf%c%ce%b5/

2) Επίσημο: «Πέθανε από την 3η δόση του εμβολίου της Pfizer» – Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου 26χρονου (φώτο)

https://www.pronews.gr/ygeia/1048974_episimo-pethane-apo-tin-3i-dosi-toy-pistopoiitiko

3) Ἀπό τήν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ὑγειονομικῶν σὲ ἀναστολή τῆς Κυριακῆς 9-1-2022 (Βίντεο)

https://youtu.be/6CFUXMAdGiM

 

4) Ο Kelly Slater 11 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο σέρφινγκ στο πλευρό του Τζόκοβιτς: το σύνδρομο της Στοκχόλμης να μετονομαστεί σε σύνδρομο Μελβούρνης. 5 γνωστοί μου πέθαναν εντός 2 εβδομάδων από το εμβόλιο

https://dimpenews.com/2022/01/09/%ce%bf-%ce%ac%ce%bd%ce%bce%bf%cf%81/

5) ΕΙΧΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ! Πώς ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια στην Σπάρτη…

http://www.press-gr.com/2022/01/blog-post_76.html

6) «ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ όλοι όσοι πέθαναν με Covid»! Νοσοκόμα σηκώνει ΤΣΟΥΝΑΜΙ σε όλον τον κόσμο, vid

https://www.triklopodia.gr/%ceb9-%cf%80%ce%e%bd-%ce%bc%ce%b5-covid/

Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ – Θα πεσουν λοιπον, τα καθεστωτα και θα δημιουργηθει αναρχια παγκοσμια. Θα γινει αυτο που επιδιώκουν οι σκοτεινες δυναμεις. Και μεσα στο κλιμα αυτο της αναρχιας θα εκπηδησει ο αντιχριστος. Αυτος θα ειναι ο παγκοσμιος δικτατωρ.

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 11th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΗΜΕΙΟ

ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Εξ.-Χριστ.(Τα παρακάτω λόγια που είναι πολύ επίκαιρα, ελέχθηκαν στον Κύκλο της Αγίας Γραφής, που έκανε ο  Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος στους άνδρες, στην  Β΄ Θεσσαλονικής κεφ. 2, το 1975-76 και περιέχονται στό βιβλίο Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου: «ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ», εκδοση Β΄, 2008, σελ. 85-86)

  • Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι έρχεται ο αντίχριστος. Και εδώ μας δίνει ο απόστολος Παύλος τα γνωρίσματα του, για να τον καταλάβουμε.
  • Λέει, ότι θα έρθει ο αντίχριστος· αλλά το πότε θα έρθει, είναι ένα πράγμα που δεν μπορούμε ακριβώς να το ορίσουμε. Μας δίνει όμως ορισμένα σημάδια και αυτά είναι τα εξής.

«Κακό πράγμα είναι η εξουσία, αλλά αναγκαία. Γιατί αν πέσει η εξουσία, τότε έρχεται κάτι φοβερό. Έρχεται η αναρχία. Και αυτό επιδιώκουν οι σκοτεινές δυνάμεις. Να κλονίσουν όλα τα καθεστώτα, είτε δεξιά είτε αριστερά είτε κεντρώα και να φέρουν αναρχία.

Τι θα πει αναρχία; Ας υποθέσουμε, ότι αυτή την ώρα δεν υπάρχει στρατός, δεν υπάρχει χωροφυλακή, δεν υπάρχει καμία εξουσία. Φαντάζεστε τι μπορεί να γίνει; Θα επικρατήσουν αμέσως τα άτακτα στοιχεία. Read more »

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ (Toυ Μητροπολιτου πρ. Καλαβρυτων & Αιγιαλειας Αμβροσιου: Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ του αισχρου βλασφημου ΗΛΙΑ ΜΟΣΙΑΛΟΥ & του ομοιου του δαιμονισμενου ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΜΕΝΙΔΗ! 2) ΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ – ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ (του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου)

author Posted by: Επίσκοπος on date Ιαν 10th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 29

Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΗΛΙΑ ΜΟΣΙΑΛΟΥ

9a150f5deb69

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 30 

Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΜΕΝΙΔΗ!

9a150f5deb69

ΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ

Ἀπό βιβλίο «ΑΝΤΙΒΛΑΣΦΗΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝ»
Τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου, σελίδα 129-130

αντιβλασφ.-ιστΕνοχοι! Ποιοι; Οι βλάσφημοι. Αυτοί, οι οποίοι οπουδήποτε και αν σταθούν, ακονίζουν την γλώσσαν των, ανοίγουν το στόμα των και ωσάν φίδια φαρμακερά χύνουν το δηλητήριον των, υβρίζουν με το αισχρότερον λεξιλόγιον τα ιερά και όσια της Θρησκείας μας. Φρίκη! Όλοι οι λαοί, και αυτοί ακόμη οι άγριοι, σέβονται τον θεόν των˙ και μόνον ημείς οι Έλληνες, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, υβρίζομεν τα ιερά και όσια της Θρησκείας μας.
Υβρίζομεν! Όλοι λοιπόν υβρίζομεν; Όλοι είμεθα βλάσφημοι; Δεν αρνούμεθα ότι υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι ποτέ εις την ζωήν των δεν εβλασφήμησαν. Καυχώνται μάλιστα δια τούτο και το παρουσιάζουν ως τίτλον αγιότητος. Αλλά και αυτοί έχουν μερίδα εις την ενοχήν των βλασφήμων, και θα δώσουν λόγον δια τας φρικτάς βλασφημίας, αι οποίαι ακούγονται επάνω εις την γην. Ναι, είνε συνένοχοι. Διότι ακούουν με απάθειαν, με αδιαφορίαν να βλασφημήται η Θρησκεία μας. Παρατηρήσατε τι γίνεται! Ένας βλάσφημος εις την πλατείαν της πόλεως βλασφημεί. 50, 100, 200, 1.000 άνθρωποι τον ακούουν. Δεν είνε Εβραίοι ούτε Τούρκοι. Χριστιανοί είνε. Λέγουν, ότι πιστεύουν εις τον Χριστόν. Και όμως, ούτε ένας από αυτούς, οι οποίοι ήκουσαν την φρικτήν βλασφημίαν, δεν συνεκινήθη, δεν εταράχθη, δεν εθύμωσε, δεν ηγανάκτησε, δεν ήνοιξε το στόμα του δια να διαμαρτυρηθή δια την δημοσίαν προσβολήν της Θρησκείας. Πως να ονομάσωμεν τους Χριστιανούς αυτούς του 20ου αιώνος; Χλιαρούς, απαθείς, αδιαφόρους; Επιεικής ο χαρακτηρισμός. Η ενοχή των είνε μεγάλη, τεραστία. Θα ηθέλομεν να ερωτήσωμεν ένα από αυτούς…

Τὴν συνέχεια ἐδῶ: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=39968

Η ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ.. ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΥ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΜΑΣΟΝΙΑΣ του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου. (Βγαλτε την φωτογραφια του σκιτσου & αντικαταταστηστε την με το προσωπο, του καλοταϊσμενο απο την μασονια Μοσ-(χαριου)-ιαλλου) 2) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΘΕΜΑ: ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑΝ ΘΕΟΤΟΚΟΝ (Μητροπολιτου πρ. Καλαβρυτων & Αιγιαλειας Αμβροσιου

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 28th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, Αντιβλασφημικος αγων

 Η ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ… ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΥ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΜΑΣΟΝΙΑΣ

Του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου 1964
_______

________

2) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ

ΘΕΜΑ: ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑΝ ΘΕΟΤΟΚΟΝ
************
Αγαπητοί μου,
Ο εν Βηθλεέμ γεννηθείς Κύριος να βασιλεύη στις καρδιές μας και να κυβερνά τη ζωή μας!
Συνημμένως σας διαβιβάζω μία νέα δημοσίευση στη σειρά
«Κραυγή αγωνίας»
και ζητώ την εκ μέρους σας κατανόηση!
+ Ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος
Αίγιον, Χριστούγεννα, 26 Δεκεμβρίου 2021
*************************

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΛΛΟΓΙΜΩΤΑΤΟΝ κ. ΗΛΙΑΝ ΜΟΣΙΑΛΟΝ, ΙΑΤΡΟΝ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, Τέως ΥΠΟΥΡΓΟΝ Και …….ΕΒΡΑΙΟΝ (;;;;)

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ:
Από έρευνα, που πραγματοποιήσαμε στις σελίδες του Διαδικτύου, ανακαλύψαμε, ότι ο υβριστής της Παναγίας μας, της Υπεραγίας Θεοτόκου, κύριος (με μικρό το κ) Ηλίας Μόσιαλος είναι Εβραίος και μάλιστα στο Ιnternet τα βιβλία του πωλούνται με το όνομα ««Ελάιας Μόσια – Elias Mossia».
«Από πολλές πηγές, που ανενόχλητα κάνουν το γύρο του διαδικτύου, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και «σοφός» του Γιώργου Παπανδρέου επί θεμάτων Υγείας, κ. Ηλίας Μόσιαλος είναι εβραίος και, μάλιστα, ότι τα βιβλία του πωλούνται στο Internet με το όνομα «Ελάιας Μόσια – Elias Mossia». Τυχαίο; Εσείς τι νομίζετε; Read more »

Προς ANT1, Real News κλπ: Ερχεται πολυ συντομα η σειρα σας! 2) ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 19th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

Προς ANT1, Real News κλπ: Ερχεται πολυ συντομα η σειρα σας!

Για ακόμη μια φορά γινόμαστε θεατές στο θέατρο της συστημικής προπαγάνδας που θέλει να εμπλέξει τον νόμιμο σύλλογο μας ανθρώπους, κινήματα και πράξεις με τους οποίους ουδεμία σχέση έχουμε….

https://ierosloxos2012.blogspot.com/2021/12/ant1-real-news.html

  • (Διαβάστε για να δειτε, πως ψαχνουν για θύματα, οι άνθρωποι που εξυπηρετουν το άθλιο σύστημα. Ίσως ο καθένας μας αργότερα να είναι το υποψήφιο θύμα τους. Ετσι συμπεριφέρονταν οι καταδότες της Γερμανικης κατοχής, πού έστελναν στην κρεμάλα τους συμπατριώτες τους, για να τα έχουν καλά, με  τον ξένο βάρβαρο Γερμανο κατακτητή! Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Τα κανάλια, που πριν λίγα χρόνια τα φοβέριζαν με λουκέτο και έδιωχναν το προσωπικό τους, τώρα τα μπούκωσαν με χρήματα, για να προπαγανδίζουν τα ψέματά τους & να τρομοκρατουν τον κόσμο!!! Οι τρομοκράτες εμφανίζονται ως προστάτες! Αλλά ο κόσμος αυτός έχει Αφέντη και θα πληρώσουν με τόκο και επιτόκιο τα εγκλήματά τους).

ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Αθήνα 17Δεκεμβρίου 2021

«Δεν θα μου πάρει την δόξα το ΔΝΤ για το κλείσιμο των δημόσιων νοσοκομείων. Με δικιά μου απόφαση θα κλείσουν» (Αυτά διεκήρυττε ο  κύριος Άδωνης Γεωργιάδης, ως Υπουργός Υγείας). Και αυτά τα λόγια ουδείς Εισαγγελέας τα άκουσε και ουδείς τα θυμάται.

*****
Από το Ιδρυματικό Καταθετήριο
Πλημαχόη της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου την 14η Δεκεμβρίου 2021 δημοσιεύθηκε η μελέτη  των καθηγητών κ.κ. Σωτηρίου Τσιόδρα και Θεόδωρου Λύτρα με τίτλο:«Συνολικό φορτίο ασθενών, περιφερειακές ανισότητες και ενδονοσοκομειακή θνησιμότητα διασωληνωμένων ασθενών με COVID-19 στην Ελλάδα, Σεπτέμβριος 2020 έως Μάιος 2021». Τα δεδομένα της έρευνας κατατέθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό, μαζί με τον κώδικα ανάλυσης.  Η μελέτηβόμβα σχετικά με την θνησιμότητα ασθενών με Covid-19 εκτός ΜΕΘ είχε στα χέρια της η κυβέρνηση ήδη από τον περασμένο Μάϊο Read more »

Περασε στο ΝΤΟΥΚΟΥ! Τσιμουδια απο τον Ευαγγελατο – Νεες βομβες Κουβελα 2) «ΘΕΛΩ να μεινω ΑΝΘΡΩΠΟΣ… Να με διαγραψετε απο τον Ιατρικο συλλογο Αθηνων!» 3) Έλληνα, πως επιτρεπεις σε μικρα ανθρωπακια να σε οδηγουν στον αφανισμο; 4) Μηνυμα για αγωνα που παραλαβαμε

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 8th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, OI EΠIΣTHMONEΣ OMIΛOYN

Περασε στο ΝΤΟΥΚΟΥ! Τσιμουδια απο τον Ευαγγελατο

– Νεες βομβες Κουβελα

https://youtu.be/U8QN5EDOuSs

9a150f5deb69

«ΘΕΛΩ να μεινω ΑΝΘΡΩΠΟΣ… Να με διαγραψετε απο τον Ιατρικο συλλογο Αθηνων!»

Προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών
Αγαπητοί συνάδελφοι.
Σας παρακαλώ να… με διαγράψετε από τον Ιατρικό σύλλογο Αθηνών.
Τα διαδραματιζόμενα γεγονότα γύρω από την ασθένεια του Covid-19 με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή, καθώς δεν με εκφράζουν όλα αυτά που γίνονται στον ιατρικό κόσμο ούτε και η στάση και οι θέσεις του συλλόγου και δεν θέλω πλέον να εργάζομαι ως γιατρός.
Η σιωπηλή τραγωδία και η κατάργηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας με την ανοχή του επιστημονικού κόσμου που καθοδηγείται από την πολιτική με βρίσκει εντελώς αντίθετο….  Βαγγέλης Κουρούκλης

Την συνέχεια: http://www.press-gr.com/2021/12/blog-post_53.html

9a150f5deb69

GEWKWN : Έλληνα, πως επιτρεπεις σε μικρα ανθρωπακια

να σε οδηγουν στον αφανισμο;

Έλληνα, πως επιτρέπεις σε μικρά ανθρωπάκια να σε οδηγούν στον αφανισμό σου; Πως γονάτισες μπροστά σε αυτούς τους άθλιους; Γιατί στέκεσαι αμίλητος σαν να περιμένεις κάτι; Γιατί άφησες τα όπλα κάτω στο έδαφος; Ποιον περιμένεις να τα πάρει και να σώσει την τιμή σου την πατρίδα σου την πίστη σου και τα παιδιά σου; Κανένας ξένος δεν μπορεί να σηκώσει αυτά τα όπλα, είναι ασήκωτα, έχουν ιστορία χιλιάδων χρόνων, μόνο εσύ ο απόγονος του Αλεξάνδρου, του Λεωνίδα και όλων των ηρώων μπορείς να τα σηκώσεις

Ποιος κατάφερε να σε πείσει ότι είσαι «μικρός» ότι είμαστε λίγοι; Έλληνα δεν είσαι μικρός, ο πλανήτης ΓΗ είναι ο πλανήτης των Ελλήνων, που είναι προσωρινά υπό κατοχή από τις σατανικές δυνάμεις, σύντομα όμως ΤΟ ΦΩΣ θα διώξει τους άθεους και αντίχριστους από τον πλανήτη των Ελλήνων

Δεν τους χρωστάς, ποτέ δεν τους χρώσταγες….. Είναι η μοίρα σου να είσαι οδηγός, μην υποτάσσεσαι στους άθεους και αντίχριστους, εσύ ήσουν ρε Έλληνα που οδήγησες την ανθρωπότητα στο δρόμο της σοφίας, για σένα είπε Ο Χριστός » «Θέλω ΦΩΣ να γενείς, για να φωτίσεις όλη την γη»

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑ... Read more »

5.12.2021 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 14.2.1965, με ΘΕΜΑ: ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΚΟΨΟΥΣΙΝ ΕΠΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΝ ΠΛΑΝΩΝΤΕΣ & ΠΛΑΝΟΜΕΝΟΙ

author Posted by: Επίσκοπος on date Δεκ 6th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 5.12.2021 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ & ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 14.2.1965, με ΘΕΜΑ:

«ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΓΟΗΤΕΣ ΠΡΟΚΟΨΟΥΣΙΝ ΕΠΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΝ ΠΛΑΝΩΝΤΕΣ & ΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ»

___

_______

«ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΚΟΨΟΥΣΙΝ ΕΠΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΝ ΠΛΑΝΩΝΤΕΣ & ΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ»

«…Θὰ προκόψουν λοιπὸν οἱ πονηροὶ καὶ ἀπατεῶνες; Μυστήριο πρᾶγμα! Δὲν εἶνε ἀνάποδα αὐτά; Στην προφητεία αυτή τοῦ ἀποστόλου Παύλου, ποὺ λέγει ὅτι οἱ πονηροὶ καὶ οἱ ἀπατεῶνες, οἱ «γόητες», θὰ προκόψουν, θὰ μοῦ ἐπιτρέψετε, ἀγαπητοί μου Χριστιανοί, μὲ πολὺ ἁπλᾶ λόγια νὰ σᾶς ὁμιλήσω, γιὰ νὰ ἐξηγήσω ποιοί εἶνε αὐτοὶ οἱ «πονηροί» καὶ ποιά ἡ προκοπή τους…
Την ομιλία ολόκληρη απομαγνητοφωνημένη:

https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=39590

2η) Ομιλια του Μητροπολίτου Φλωρίνης στο ιδιο θέμα:

«…Ο Παῦλος φωτιζόταν ἀπὸ τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιο καὶ ἔβλεπε πολὺ μακριά. Ἔβλεπε τί θὰ συμβῆ στὸ μέλλον, καὶ αὐτὰ ποὺ ἔβλεπε ἔκρινε καλὸ ὅτι πρέπει νὰ τὰ κάμη γνωστὰ στὸ μαθητή του, γιὰ νὰ εἶναι προετοιμασμένος γιὰ ὅ,τι θὰ συμβῆ. Λέει λοιπὸν ὄτι θὰ ἔρθουν πολὺ ἄσχημες μέρες στὸν κόσμο. Ὅσοι θέλουν νὰ ζήσουν ὅπως θέλει ὁ Χριστὸς θὰ καταδιωχθοῦν καὶ θὰ μαρτυρήσουν. Ἄνθρωποι δὲ κακοὶ καὶ διεστραμμένοι, λέει, θὰ προκόψουν. Θὰ προκόψουν; Ναὶ θὰ προκόψουν˙ ἀλλὰ ποιά θὰ εἶνε ἡ προκοπὴ αὐτὴ ποὺ θὰ κάμουν; Read more »

Νεα στοιχεια για την παιδοκτονια στη δημιουργια της εμβρυϊκης κυτταρικης σειρας που χρησιμοποιειται για τη δοκιμη εμβολιου COVID 2) ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ (ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ»)

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 22nd, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

Νεα στοιχεια για την παιδοκτονια στη δημιουργια της εμβρυϊκης κυτταρικης σειρας που χρησιμοποιειται για τη δοκιμη εμβολιου COVID

Αυτά είναι θεραπευτική Έκτρωση;;;; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ οι δεσποτάδες
Ανατριχιαστικό άρθρο για τον τρόπο που γίνονται οι εξαγωγές κυττάρων για κυτταροκαλλιέργειες από τα νεφρά, το συκώτι και τον εγκέφαλο ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ.
Γεννιούνται με προγραμματισμένη καισαρική, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ αμέσως ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ και ΣΠΑΡΤΑΡΑΝΕ από τον πόνο ενόσω ΤΕΜΑΧΙΖΟΝΤΑΙ και πριν ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ και απορριφθούν ως σκουπίδια!!!

Διαβαστε εδω: https://agonasax.blogspot.com/2021/10/covid.html

9a150f5deb69 ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ»

κορακες -ψ.1986. ψηφίστηκε ο νόμος 1609/1986 με τίτλο «Τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης και προστασία τής υγείας τής γυναίκας και άλλες διατάξεις». Τον είχε εισηγηθεί ο τότε υπουργός υγείας & κοινωνικών ασφαλίσεων τού ΠΑΣΟΚ Γιώργος Γεννηματάς.
Τίς 28 Ιουνίου τού 1986 λοιπόν δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα τής κυβερνήσεως, το υπέγραψε ο υπουργός υγείας κος Γιώργος Γενηματάς, ο υπουργός δικαιοσύνης κος Απόστολος Κακλαμάνης, ο υπουργός οικονομικών κος Δημήτρης Τσοβόλας, και το επικύρωσε ο πρόεδρος τής Δημοκρατίας κος Χρήστος Σαρτζετάκης.
Ήταν άραγε υπέρ τής προσωπικής, κοινωνικής και εθνικής υγείας αυτός ο νόμος; Μήπως ήταν και υπέρ τού προσωπικού (ατομικού) δικαίου, μήπως ήταν υπέρ και τού κοινωνικού και εθνικού δικαίου; Μήπως τέλος ήταν και υπέρ τής προσωπικής, κοινωνικής και εθνικής οικονομίας; Τίποτε λοιπόν δεν ήταν υπέρ, αντιθέτως ήταν όλα κατά. Κατά Τού Θεού εν πρώτης, κάνοντας το θέλημα τού αντιθέτου (Σατανά και τών διαβόλων του, και τών αντίχριστων οργάνων του= παλιάνθρωπων) διότι παραβιάσατε το: «ού φονεύσεις», δεύτερον κατά τού πραγματικού ατομικού συμφέροντος, δηλαδή Read more »

Tερατα της κολασεως Η Pfizer διεξαγει πειραματα σε ορφανα βρεφη εξι μηνων: Αποκaλυψη και καταγγελiα Πολωνων γιατρων 2) ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΓΓΑ 3) Καθηγητής Bergholz: “Στην Ευρωπη, 39 παιδια πεθαναν απο τον εμβολιασμο κατα του covid”. Υπαρχει, λεει, προβλημα εμφανες καθως στη Γερμανια ειχαμε 20 νεκρους απο εμβολια το 2020, & εχουμε 1 230 νεκρους μονο το 2021 απο τα εμβολια κοβιντ

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 13th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

Tερατα της κολασεως

Πατηστε τον κατω τίτλο και θα φρίξετε

Εκτελουν τα παιδια με συριγγα

.

Η Pfizer διεξαγει πειραματα σε ορφανα βρεφη εξι μηνων: Αποκaλυψη και καταγγελiα Πολωνων γιατρων

https://agonasax.blogspot.com/2021/10/pfizer_12.html

Καταγγελίες ότι η Pfizer έκανε δοκιμές του εμβολίου της covid-19 σε ορφανά μωρά!!

Ευρωαστ. κορωνοϊουIσχυρισμοί ότι η Pfizer πραγματοποιεί πειράματα σε ορφανά παιδιά ηλικίας έξι μηνών για να δοκιμάσει το εμβόλιο Covid-19 έχουν γίνει από διάφορες προσωπικότητες στην Πολωνία. Ο Σύλλογος Children’s Health Defence, υπό τον δικηγόρο Robert F. Kennedy, ειδοποιήθηκε πρόσφατα από τους Πολωνούς που λάνσαραν συναγερμό  ότι η Pfizer πραγματοποιεί πειράματα σε ορφανά μωρά 6 μηνών για να δοκιμάσει το εμβόλιο Covid-19. Η Pfizer φαίνεται να λειτουργεί εκτός νόμιμων ορίων. Αυτό οδήγησε μια ομάδα δικηγόρων, ιατρών και ακτιβιστών να απαιτήσουν από τα μέλη του πολωνικού κοινοβουλίου και της γερουσίας να πραγματοποιήσουν έκτακτη διάσκεψη το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, με τίτλο: Ιατρικά tssts σε … Continue reading

9a150f5deb69

ΕΚΤΕΛΟΥΝ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΣΥΡΙΓΓΑ

Τρεις μέρες μετά τον εμβολιασμό του πέθανε 16χρονος στην  Τρίπολη            14 Σεπτεμβρίου 2021

Το  απόλυτο  δράμα  ζει  η  οικογένεια του  16χρονου  Ηλια  Γεωργακόπουλου  του  αγοριου  που  πέθανε  στον  υπνο  του  τα  ξημερώματα  της  Δευτέρας  13  Σεπτεβριου  2021   στο  χωριό  Μαντέικα   στην  Τρίπολη  Αρκαδίας. Ο  νεαρός   μαθητής  ειχε  εμβολιαστεί   την  προηγούμενη  Παρασκευή με το εμβόλιο  της   Pfizer.

Read more »

1) ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ & ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ (Του Μητροπ. Φλωρινης Αυγουστινου) 2) ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΜΑΚΡΙΑ! Ο Ελπιδοφορος δεν αφησε αιρετικο, που να μη συμπροσευχηθη. Δεν αφησε μεγαλομασονο, που να μη συνεργαστη, για να αναρριχηθη στο αρχιεπισκοπο & αυριο στον πατριαρχικο θρονο. Τον ειδαμε να κανη τουμπες & στον Ερτογαν!!! Τι αλλο περιμενουμε για να τον χαρακτηρισουμε ως λυκοποιμενα; Η Μακροθυμια του Θεου καποτε θα τελειωση & τοτε αλλοιμονο μας. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ & ΓΙΝΟΜΕΘΑ ΑΣΥΔΟΤΟΙ. 2) Ο Ελπιδοφορος ειναι τελειωμενος (Του Νικ Σταματακη).

author Posted by: Επίσκοπος on date Οκτ 1st, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΚΑΚΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ

ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ & ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ
& ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

____

____

Σχολια  Κατω απο το βίντεο

Anastasia S.M: Πόσο επίκαιρος ο λόγος σου πατέρα Αυγουστίνο. Την ευλογία Του να έχουμε!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ: Επίκαιρη ομιλία! Μας λείπει πολύ σήμερα μία τέτοια φωνή, ομολογιακή και πατερική. Τεράστιο το κενό. Να προσευχηθούμε αδελφοί να αναδείξει ο Θεός έναν νέο Αυγουστίνο, που τον χρειάζεται σήμερα επειγόντως η Εκκλησία και ο πιστός λαός του Θεού!
Konstantinos Dim. Mpletsas: Λιοντάρι !!!
ks8971: Ποσο επίκαιρος είσαι ΔΕΣΠΟΤΑ…
George: Υποκλίνομε ταπεινά στα λογια σου,πραγματικά ο Κύριος τουχε δωσει πολυ χαρη στην ομιλια. Ναί το πυστευω οτι εαν ζουσε θα ειχε πληθος κοσμου διπλα του, αλλα αδελφια κοιταξτε ομως να συμπεριφερθουμε σαν να ειν διπλα μας… Ξεκινηστε την προσευχή & την εξομολογηση & τοτε θα δειτε οτι η χάρη του Κυριου & τον αγίων μας, θανε μαζι μας. Θα γεμισουμε χαρα αδελφια & δυναμη. Πιστη πατρίς οικογενεια & συνεχιζουμε & η Παναγιά διπλα μας

9a150f5deb69

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ελπιδοφορος ειναι τελειωμενος.

Γράφει ὁ Νίκ Σταματάκης

Νομίζω ότι συμφωνούν πολλοί μαζύ μου, όταν προτείνω να μετρηθούν οι μέρες του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου στην Αμερική. Ειλικρινά, λίγοι μπορούν εύλογα να περιμένουν ότι οποιοσδήποτε αρχιεπίσκοπος θα επιβίωνε ως ηγέτης μετά από αυτό που έκανε. Αυτή η κοινότητα έχει σφυρηλατήσει μια πολύ ισχυρή ταυτότητα μέσα από πολλές δεκαετίες χάρη στην υποστήριξή της στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αυτό που έκανε ο Αρχιεπίσκοπος ήταν να κατεδαφίσει σε μια ώρα αυτό που χτίστηκε με αφοσίωση και σκληρή δουλειά τα τελευταία εκατό χρόνια. Read more »

«ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι μαρτυρες του Ιεχωβα απο τον εμβολιασμο;» 2) Λεσβος: 27χρονος μυοκαρδιτιδα μετα τον εμβολιασμο 3) Ο ΠΟΥ εκθετει την κυβερνηση Κ.Μητσοτακη για «πειραματα» σε Ελληνοπουλα: «Σε εξελιξη οι δοκιμες των εμβολιων στα παιδιa» 4) S.Bhakdi στους Ελληνες: «Σταματηστε να ακουτε την εγκληματικη κυβερνηση – Το εμβολιο θα σκοτωσει τα παιδιa σας

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 16th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ, ΤΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕ, ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ η ΝΔ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΘΗΤΕΙΑ,ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ; ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ & ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ, ή ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΥΤΟΙ & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!
ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ

9a150f5deb69

«ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι μαρτυρες του Ιεχωβα απο τον εμβολιασμο;»

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης
Κατακερματίζουν την κοινωνία με χίλιες δυό αφορμές. Όσο πιο πολύ είναι κατακερματισμένη κοινωνία τόσο πιο δύσκολο είναι να διεκδικήσει ακόμη και τα αυτονόητα. Το «διαίρει και βασίλευε δημοκρατικά», βρίσκει την τέλεια εφαρμογή στον ληθαργούντα λαό εδώ και πολλά χρόνια, απλά τώρα το φαινόμενο αυτό βρίσκεται σε έξαρση ανάλογη των καταστάσεων που ζούμε….

https://www.inewsgr.com/61/exairountai-oi-martyres-tou-iechova-apo-ton-emvoliasmo.htm

9a150f5deb69

27χρονος μυοκαρδίτιδα – Λέσβος: Σταθερή η κατάσταση του νεαρού

Στην Καρδιολογική Κλινική του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση τις τελευταίες ώρες ένας 27χρονος από χωριό της Λέσβου, ο οποίος το Σάββατο είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της εταιρείας Pfizer. Ο νεαρός άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμφάνισε συμπτώματα οξείας μυοκαρδίτιδας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με την ιατρική κοινότητα η οξεία μυοκαρδίτιδα αποτελεί μία σπάνια παρενέργεια του εμβολίου η οποία εμφανίζεται μία φορά στα 10.000 περιστατικά εμβολιασμού.
Ήδη, για το περιστατικό συμπληρώθηκε κίτρινη κάρτα προς τον ΕΟΦ….

https://www.alphafreepress.gr/2021/09/16/ellada/27xronos-myokarditida-lesvos-statheri-i-katastasi-tou-nearou/

9a150f5deb69

Ο ΠΟΥ εκθετει την κυβερνηση Κ.Μητσοτακη για «πειραματα» σε Ελληνοπουλα: «Σε εξελιξη οι δοκιμες των εμβολιων στα παιδιa»

Λέει «όχι» στον εμβολιασμό παιδιών

Ξεκάθαρα είναι τα όσα αναφέρει (ακόμα και) ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών κάτω των 18 ετών, καθώς επιβεβαιώνει την καταγγελία του ΑΚΚΕΛ πως ο Κυριάκος Μητσοτάκη «κάνει πειράματα στα παιδιά της Ελλάδας με τα εμβόλια»….

https://www.pronews.gr/ygeia/1017452_o-poy-ekthetei-tin-kyvernisi-kmitsotaki-gia-peiramata-se-ellinopoyla-se-exelixi-oi

9a150f5deb69

S.Bhakdi στους Ελληνες: «Σταματηστε να ακουτε την εγκληματικη κυβερνηση – Το εμβολιο θα σκοτωσει τα παιδιa σας

Το δικό του μήνυμα προς τον ελληνικό λαός έστειλε ο διακεκριμένος ιολόγος και επιδημιολόγος, Δρ. Sucharit Bhakdi, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως οι Έλληνες «πρέπει να σταματήσουν να ακούν την εγκληματική και διεφθαρμένη κυβέρνηση».

Ο S.Bhakdi τόνισε «ο ιός δεν θα σκοτώσει τα παιδιά σας, το εμβόλιο θα τα σκοτώσει. Θα πρέπει να σταματήσει η κυβέρνηση αυτή την τρέλα. Οι Έλληνες πρέπει να σταματήσετε να κλαίτε τη μοίρα σας και να σηκωθείτε να αντιδράσετε».
Μιλώντας στον «Focus FM», συνέχισε να καταγγέλλει την κυβέρνηση της Ελλάδας καθώς υποστήριξε πως «πρέπει να σταματήσετε να ακούστε αυτή την εγκληματική και διεφθαρμένη κυβέρνηση, η οποία σίγουρα κερδίζει πολλά χρήματα από αυτό σκοτώνοντας ανθρώπους». Read more »

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ – ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ; 1) Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ 2) Με Pfizer ειχε εμβολιαστει ο 16χρονος που βρεθηκε νεκρος στην Aρκαδια 3) Μοντρεαλ-Καναδας: Πεθανε 15χρονη μαθητρια Λυκειου στο σχολειο απο ανακοπη καρδιας 24 ωρες μετα τον εμβολιασμο της με Pfizer!!! 4) H Giulia, μια 16χρονη μαθητρια πεθανε 16 ωρες μετα τη β’ δοση με εμβολιο της Pzifer στη Μοντενα στην Ιταλια! 5) Νεκρος απο επιπλοκες του εμβολιου της AstraZeneca ο Εισαγγελεας Εφετων Πατρων, Γιωργος Τσιρωνης!

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 15th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΩΝ  ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ;

Ο σταυρος Χριστου σωτηριαΟι κυβενήτες των λαων μετατράπηκαν σε παγκόσμιους δικτάτορες!!! Εκαναν πλύση εγκεφάλου τον λαό, δια τηλεοράσεως! Τον κατατρόμαξαν! Του αφαίρεσαν τις ελευθερίες! Πέταξαν δολώματα στα παιδιά και στους νέους, για να υποκύψουν! Οσοι μένουν όρθιοι και αντιστέκονται, τους εκβιάζουν, βάζοντας το μαχαίρι στο λαιμό, για να υποκύψουν. Τούς δώχνουν από τις δουλειες, τους κόβουν τους μισθους, για να πεθάνουν  αυτοί και τα παιδιά τους!!!
Ορθόδοξοι Ελληνες, ΖΕΙ  ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ και μη τους φοβαστε. Οι σκοτεινές δυνάμεις, δια των εκπροσώπων τους, θέλουν να εγκαταστήσουν τον παγκόσμιο δικτάτορα, δηλαδή τον Αντίχριστο που μας προειδοποιει η Αποκάλυψη. Πετάξτε τις τηλεοράσεις, για να μην ακουτε τις δαιμονικές φωνές τους, προστατεύστε τα παιδιά σας. Ανοίξτε την ‘Αποκάλυψη, που ειναι παρήγορο βιβλίο, για να δητε το τέλος τους και να πάρετε δύναμη. Μη παρασύρεστε, ούτε από τις φωνές των δεσποτάδων, που έγιναν δεκανίκια των μασόνων που μας κυβερνουν.  Οι περισσότεροι από αυτούς, μπηκαν αλλαχόθεν, και όχι από την θύρα της Εκκλησίας και όχι με τον τρόπο που ορίζει η Εκκλησία. Γλύφοντας και έρποντας  αρπαξαν μίτρα και πατερίτσα.
Οσοι πιστεύετε στον ΧΡΙΣΤΟ, που θυσιάστηκε για εμας, μη τους φοβάστε και μην υποκύπτετε στους εκβιασμούς τους.  Ο ΘΕΟΣ μας έδωσε ως δωρο την ελευθερία μας και δεν θα την παραδώσουμε σε χέρια σκοτεινων ανθρώπων. Θα μας προστατεύση ο Παντοδύναμος, αν ζητήσουμε την βοήθειά του και  αν κάνουμε το θέλημά του.

9a150f5deb69

1. Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

*Πατηστε τον τίτλο και διαβαστε το άρθρο σε pdf

9a150f5deb69

2. Με Pfizer είχε εμβολιαστεί ο 16χρονος που βρέθηκε νεκρός στην Aρκαδία

https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b5-pfizer-%c%ce%b2%cf%81%ce%ad/

https://www.pronews.gr/kosmos/1017008_mystiriodis-thanat-eihe-emvoliastei

3. Μόντρεαλ-Καναδάς: Πέθανε 15χρονη μαθήτρια Λυκείου στο σχολείο από ανακοπή καρδιάς 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer!!!

https://dimpenews.com/2021/09/11/129826/

4. H Giulia, μια 16χρονη μαθήτρια πέθανε 16 ώρες μετά τη β’ δόση μ εμβόλιο της Pzifer στη Μόντενα στην Ιταλία!

https://dimpenews.com/2021/09/13/h-giulia-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-16%cf%87%cf%815%cf%84%ce%ac/

5. Νεκρός από επιπλοκές του εμβολίου της AstraZeneca ο Εισαγγελέας Εφετών Πατρών, Γιώργος Τσιρώνης!

Την τελευταία του πνοή έπειτα από σκληρή μάχη με τον θάνατο άφησε σε ηλικία 60 ετών ο Εισαγγελέας Εφετών Πατρών και ποιητής, Γιώργος Τσιρώνης, ο οποίος ήταν σε κώμα για πολύ καιρό λόγω επιπλοκών που παρουσίασε μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca…

https://www.triklopodia.gr/%ce%bd%ce%b585-%cf%84%ce%b7%cf%82-as/

ΔΕΙΤΕ ΤΟ binteo ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 2) Παραιτηθηκε ο ανεμβολιαστος διοικητης του ΝΙΜΙΤΣ 3) ”Βομβα” στο ΑΧΕΠΑ: Βρεθηκαν 7 πληρως εμβολιασμενοι υγειονομικοι θετικοι 4) ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ! 5) «Κεραυνοι» απο τον πατερα Στυλιανo Καρπαθiου: «Με το εμβoλιο εξαπaτησαν ολoκληρο τον ελληνικo λαo» 5) ”Βομβα” στο ΑΧΕΠΑ: Βρεθηκαν 7 πληρως εμβολιασμενοι υγειονομικοι θετικοι

author Posted by: Επίσκοπος on date Σεπ 8th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΕΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ .. αυτά αλλού!!! ΒΙΝΤΕΟ

Οδοιπορικό στους δρόμους των Τεχνητών Παραδείσων των ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στη Φιλαδέλφεια. Εξαθλίωση, περιθωριοποίηση, εγκληματικότητα,, αρρώστια, γενοκτονία, πογκρόμ, εξουδετέρωση πληθυσμού δια της μεθόδου των ουσιών. Αυτό ήταν το πολιτισμικό θαύμα του καπιταλισμού…. .Αυτό που πάντα είχε να προτείνει η Αμερική ήταν Βελόνι……..Kι όμως οι λαοί δεν διδάχθηκαν από την ιστορία και τις γενιές που πήγαν στ΄αζήτητα και περιμένουν πάλι από τις ΗΠΑ να σκάσει το πράγμα το καλό κι ένα βελόνι μαγικό…….American dream..

  1. https://youtu.be/HRqQ6-ANjL4

9a150f5deb69

Παραιτηθηκε ο ανεμβολιαστος διοικητης του ΝΙΜΙΤΣ

Ο διοικητής του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ υπέβαλλε την παραίτησή του ύστερα από τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ ότι «στο ΝΙΜΤΣ ο διοικητής είναι ανεμβολίαστος και κυκλοφορεί στους διαδρόμους ανενόχλητος», ονοματίζοντας ακολούθως τα νοσοκομεία στα οποία εξακολουθούν να απασχολούνται ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι, όπως είναι τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας (ο Άγιος Ανδρέας και του Ρίο), το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δαφνίου και το ΝΙΜΙΤΣ…

https://www.pentapostagma.gr/koinonia/7034983_paraitithike-o-anemboliastos-dioikitis-toy-nimits

9a150f5deb69

”Βομβα” στο ΑΧΕΠΑ: Βρεθηκαν 7 πληρως εμβολιασμενοι

υγειονομικοι θετικοι

https://www.triklopodia.gr/%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%83%cf%84bc%ce%b2/

ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!

Οδηγός ταξί υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε χθες το απόγευμα και έπεσε πάνω σε κολώνα επί της οδού Αγίας Κυριακής, πριν την οδό Τρικάλων στα Σπάτα.

Όπως αναφέρει το rpn.gr το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε στο σημείο του έκανε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη (CPR) χωρίς επιτυχία και ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο οδηγός ταξί ήταν περίπου 60 ετών.

press-gr.com

9a150f5deb69

«Κεραυνοι» απο τον πατερα Στυλιανo Καρπαθiου: «Με το εμβoλιο εξαπaτησαν ολoκληρο τον ελληνικo λαo»

https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%85%ce%bd%ce%bf%cc-%ce%ba%ce%b1/

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤIΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΙΣ 29.8.2021, εναντιον του καταναγκαστικου, υποχρεωτικου, πειραματικου, επικινδυνου εμβολασμου. Συνοδευεται με ηχητικο αποσπασμα ομιλιας του Μητροπολιτου Φλωρινης ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ με θεμα: Η μασονια συμφορα του ΕΘΝΟΥΣ & υπευθυνη για την σκλαβια της πατριδος, απο μασονους ανθελληνας πολιτικους, ακομα και επισκοπους

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 31st, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤIΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΙΣ 29.8.2021, εναντιον του καταναγκαστικου, υποχρεωτικου, πειραματικου, επικινδυνου εμβολασμου.

Συνοδευεται με ηχητικο αποσπασμα ομιλιας του Μητροπολιτου Φλωρινης ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ με θεμα: Η μασονια συμφορα του ΕΘΝΟΥΣ & υπευθυνη για την σκλαβια της πατριδος, απο μασονους ανθελληνας πολιτικους & αθεοφοβους επισκοπους

____

___

Δειτε και αυτό:

https://youtu.be/pnRN-HjvfNc

ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙ 2) Πολιτικοι με πλαστα πιστοποιητικα εμβολιασμου; 3) ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! «Πολιτικοι και επισημοι (VIP) εμβολιαζονται με εικονικο φαρμακο. Το εχουν προτεινει και σε μενα»!

author Posted by: Επίσκοπος on date Αυγ 27th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

Εχουμε πεταξει εδω και χρόνια τις τηλεορασεις, γιατί προκαλει αλλεργία και αηδία η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου που κάνει για να διαφθειρει όλους τους Ελληνες και όμως εμεις τους πληρώνουμε!!! Ωραια δημοκρατία!

ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙ

Ἡ κρατική ΕΡΤ ὑπερηφανεύεται ὅτι μπαίνει δυναμικά τήν νέα σαιζόν μέ πληθώρα νέων σπουδαίων σειρῶν. Μία ἐξ αὐτῶν λέγει ὅτι εἶναι ἡ πολυδιαφιζόμενη (φυσικά ἀπό τήν κρατική τηλεόραση ΕΡΤ 1) μέ τήν ὀνομασία: «Ἀγάπη Παράνομη», πρόκειται ὅμως γιά μία ἀρρωστημένη, ἐμετική, και δαιμονόπληκτη παραγωγή πού βασίζεται στό ὁμώνυμο διήγημα τοῦ Κωνσταντίνου Θεοτόκη……

Πατηστε τον τιτλο και διαβαστε το αρθρο σε pdf

 9a150f5deb69Πολιτικοι με πλαστα πιστοποιητικα εμβολιασμου;

Μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία έκανε ο ο πρόεδρος εργαζομένων του ΑΧΕΠΑΜπάμπης Κοροξενός κατά την διάρκεια της μεγάλης διαμαρτυρίας των υγειονομικών που πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από το ΥΜΑΘ, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Όπως κατήγγειλε κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Κοροξενός: «Το Σάββατο 22 Μαΐου στις 14.15, πολιτικό πρόσωπο εισήλθε στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από τον διοικητή του νοσοκομείου και αφού πέρασε όλη τη διαδικασία, ήρθε η ώρα να εμβολιαστεί. Τότε, ως εκ θαύματος, οι άχρηστοι νοσηλευτές που έχουν εμβολιάσει μόνο μερικές χιλιάδες κόσμου, ο διοικητής του νοσοκομείου πήρε τη σύριγγα από τα χέρια της νοσηλεύτριας και της είπε άφησε το θα το κάνω εγώ στο γραφείο μου» ανέφερε και πρόσθεσε ότι με ανάλογο τρόπο θα μπορούσαν να προμηθευτούν και οι υγειονομικοί πλαστά πιστοποιητικά τα οποία πουλάνε στο κέντρο της Αθήνας!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ: https://www.triklopodia.gr/%ce%b1/

Και εδω https://www.pronews.gr/ygeia/1012602_prpairnoyn-pseytika

9a150f5deb69

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! «Πολιτικοί και επίσημοι (VIP) εμβολιάζονται με εικονικό φάρμακο. Το έχουν προτείνει και σε μένα»!

Read more »