Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΟΔΟΜΗΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ & ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ – Τι λεει ο Αποστολος Παυλος:

date Ιούλ 12th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

Ο Αποστολος Παυλος για τους Σοδομητες

Διὰ τοῦτο παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς πάθη ἀτιμίας. αἵ τε γὰρ θήλειαι αὐτῶν μετήλλαξαν τὴν φυσικὴν χρῆσιν εἰς τὴν παρὰ φύσιν (Ρωμ. 1, 26)

  • Ο Απ.ΠαυλοςΡωμ. 1,26 Ακριβώς δε διότι ελάτρευσαν ψευδείς και φαύλους θεούς, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις εξευτελιστικά πάθη. Διότι και αι γυναίκες των (χωρίς να εντραπούν και σεβασθούν ούτε τον ευατόν των) αλλάξαν την φυσικήν χρήσιν του φύλου των εις την παρά φύσιν και εξετράπησαν εις ακατανομάστους πράξεις.
  • Ρωμ. 1,27 ὁμοίως δὲ καὶ οἱ ἄρσενες ἀφέντες τὴν φυσικὴν χρῆσιν τῆς θηλείας ἐξεκαύθησαν ἐν τῇ ὀρέξει αὐτῶν εἰς ἀλλήλους, ἄρσενες ἐν ἄρσεσι τὴν ἀσχημοσύνην κατεργαζόμενοι καὶ τὴν ἀντιμισθίαν ἣν ἔδει τῆς πλάνης αὐτῶν ἐν ἑαυτοῖς ἀπολαμβάνοντες.
    Κατά παρόμοιον τρόπον και οι άρρενες αφήκαν την φυσικήν σχέσιν και χρήσιν της γυναικός και εφλογίσθησαν εις τας εμπαθείς ορέξεις μεταξύ των, ώστε άνδρες εις άνδρας να ενεργούν αναισχύντους και εξευτελιστικάς πράξεις και να λαμβάνουν τον μισθόν, που τους έπρεπε δια την πλάνην των, από τον ίδιον τον ευατόν των.
  • Ρωμ. 1,28 Καὶ καθὼς οὐκ ἐδοκίμασαν τὸν Θεὸν ἔχειν ἐν ἐπιγνώσει, παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς ἀδόκιμον νοῦν, ποιεῖν τὰ μὴ καθήκοντα,
    Και καθώς δεν έκριναν καλόν και δεν ηθέλησαν να κατέχουν την αληθή και σοφήν γνώσιν περί του Θεού, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις νουν ανίκανον να διακρίνη το ορθόν, με αποτέλεσμα να διαπράττουν αυτά τα απρεπή και επαίσχυντα...(Ρωμ. 18-32)

d454142812c7

Κωστας Μπακογιαννης: «Ο πρωτος γαμος ομοφυλου ζευγαριου στο Δημαρχειο της Αθηνας θα ειναι το περασμα στην προοδο» 

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ομοφοβίας και τρανσφοβιας, ο δήμαρχος Αθηνών μίλησε ανοιχτά για θέματα τα οποία δεν συζητούνται συχνά και δημόσια. «Εμείς θέλουμε μία πόλη στην οποία ο καθένας και η καθεμιά, να είναι αυτός ή αυτή που επιθυμεί. Μια πόλη ανοιχτή, μία πόλη ακομπλεξάριστη, μία πόλη συμπεριληπτική, μία πόλη από όλους για όλους». Το μήνυμα αυτό έστειλε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μέσω της συχνότητας του Αθήνα 9,84 που έχει αφιερώσει σήμερα, Διεθνή Ημέρα κατά της ομοφοβίας, όλες τις εκπομπές του στην καταπολέμηση των διακρίσεων και στην ενίσχυση της αξιοπρέπειας και του σεβασμού, με το κεντρικό σύνθημα «ΠΟΛΗχρωμη Αθήνα»… Την συνεχεια:

https://www.i-diakopes.gr/lifestyle/kostas-bakogiannis-o-protos-gamos-omofylou-zevgariou-sto-dimarcheio-tis-athinas-tha-einai-to-perasma-stin-proodo/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.