Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ_Ομιλουν και οι κορυφαιοι: ο ιολογος Sucharit Bhakdi (Σουχαριτ Μπαγκντι) και ο Δικηγορος Dr. Reiner 2) Παγκοσμιο φορο τιμης του στρατηγου Christian Blanchon στους ανεμβολiαστους

date Σεπ 28th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΓΩΝΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ_Ομιλουν και οι κορυφαίοι ο ιολογος Sucharit Bhakdi (Σουχαριτ Μπαγκντι) και ο Δικηγορος Dr. Reiner Fuellmich

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ & ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΤΕ

Θελουν να μας ταἰζουν με τα ψεματα και τα σκουπίδια της Παγκοσμιοποιησεως με την τηλεόραση

____

____

Πατηστε τον παρακάτω τίτλο, για να ακουστε την ζωντανη μετάδοση, στο Πάρκο της Ελευθερίας που κατέβασε το Youtube

Το παρακάτω το αφησαν γιατί δεν έχει μεταφραση στα Ελληνικα και δεν καταλαβαίνει τα λόγια του μεγαλου δικηγόρου ο Ελληνικος λαός, που δεν ξέρει Αγγλικα

https://youtu.be/r2yE98DfZZ4

589345584235671765gogba

Στο τελος σχόλιο συνεργάτου μας

2) Παγκοσμιο φορο τιμης του στρατηγου Christian Blanchon στους ανεμβολiαστους:

Δειτε & την φωτογραφία του εδω σε pdf:Παγκόσμιο φόρο τιμής του στρατηγού Christian Blanchon στους ανεμβολίαστους  Στο τελος σχόλιο συνεργάτου μας

Είναι εκεί, δίπλα σου, φαίνονται κανονικοί, αλλά είναι υπερήρωες.
Ακόμα κι αν ήμουν πλήρως εμβολιασμένος, θα θαύμαζα τους μη εμβολιασμένους που άντεξαν τη μεγαλύτερη πίεση που έχω δει ποτέ, μεταξύ άλλων από συζύγους, γονείς, παιδιά, φίλους, συναδέλφους και γιατρούς.

Οι άνθρωποι που μπόρεσαν να έχουν τέτοιο χαρακτήρα, θάρρος και κριτική σκέψη είναι χωρίς αμφιβολία οι καλύτεροι της ανθρωπότητας. Είναι παντού, σε όλες τις ηλικίες, τα επίπεδα εκπαίδευσης, τις χώρες και τις απόψεις. Είναι ενός ιδιαίτερου είδους. Είναι οι στρατιώτες που κάθε Στρατός του Φωτός θα ήθελε να έχει στις τάξεις του. Είναι οι γονείς που επιθυμεί κάθε παιδί και τα παιδιά που κάθε γονιός ονειρεύεται.
Είναι όντα πάνω από τον μέσο όρο των κοινωνιών τους, είναι η ουσία των λαών που έχουν χτίσει όλους τους πολιτισμούς και έχουν κατακτήσει όλους τους ορίζοντες. Είναι μαζί σου, φαίνονται φυσιολογικοί αλλά είναι υπερήρωες.
Έκαναν αυτό που οι άλλοι δεν μπορούσαν, ήταν το δέντρο που άντεξε στον τυφώνα των προσβολών, των διακρίσεων και του κοινωνικού αποκλεισμού. Και το έκαναν γιατί νόμιζαν ότι ήταν μόνοι, και νόμιζαν ότι ήταν μόνοι.
Διωγμένοι από τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια των οικογενειών τους, δεν έχουν ξαναδεί κάτι τόσο φρικτό. Έχασαν τη δουλειά τους, σπαταλούσαν την καριέρα τους, δεν είχαν λεφτά… αλλά δεν τους ένοιαζε. Υπέστησαν αμέτρητες διακρίσεις, καταγγελίες, προδοσίες και ταπεινώσεις… αλλά συνέχισαν.
Ποτέ άλλοτε στην ανθρωπότητα δεν υπήρξε τέτοια «κατοχή», τώρα ξέρουμε ποιοι είναι οι αντιστασιακοί στον πλανήτη γη.
Γυναίκες, άντρες, γέροι, νέοι, πλούσιοι, φτωχοί, κάθε φυλής και θρησκείας, οι ανεμβολίαστοι, οι εκλεκτοί της αόρατης κιβωτού, οι μόνοι που κατάφεραν να αντισταθούν όταν όλα κατέρρευσαν.
Είναι αυτοί που πέρασαν ένα αδιανόητο τεστ που δεν μπόρεσαν να περάσουν πολλοί από τους πιο σκληρούς πεζοναύτες, κομάντο, πράσινα μπερέδες, αστροναύτες και ιδιοφυΐες.
Είστε φτιαγμένοι από το υλικό των σπουδαιότερων που έζησαν ποτέ, από αυτούς τους ήρωες που γεννήθηκαν από απλούς ανθρώπους που λάμπουν στο σκοτάδι.
09/08/2022 – Christian Blanchon Στρατηγός του Γαλλικού Στρατού»

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ ΜΑΣ

Ίσως, πολλοί αναγνώστες μας νομίζουν ότι ο Γάλος στρατηγός υπερβάλει. Οχι δεν υπερβάλει. Διότι, αυτή η αντίσταση σηματοδοτεί το εάν η ανθρωπότητα θα παραχωρήσει ευκολώτερα ή δυσκολώτερα έδαφος στον Αντίχριστο. Η αντίσταση αυτή είναι μία σοβαρή δοκιμασία για το μέλλον όλης τής ανθρωπότητας, καθώς εάν αντισταθούμε στα ψευτοεμβόλια, θα αντισταθούμε και στο χάραγμα τού Αντιχρίστου. Το ψευτοεμβόλιο είναι ο πρόδρομος τού χαράγματος, στο δεξι χέρι ή στο μέτωπο. Εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί οφείλουμε αυτήν την αντίσταση να τήν παρασημοφορίσουμε , να μιλούμε γι αυτήν στούς ιερούς ναούς μας, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στίς επαγγελματικές σχολές, στίς επαγγελματικες εστίες, στούς συλλόγους, στα αθλητικά στάδια, και κάθε πνευματική και οικογενιακή εστία . –

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.