Αυγουστίνος Καντιώτης



ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ZHTOYN THN ΨΗΦΟ ΜΑΣ! Θα ειμαστε συναυτουργοι στα εγκληματα τους εαν τους ξαναψηφισουμε. Ακουστε τι λεει ενα τετοιο κορακι 2) Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (Επισκ. Αμβροσιου. 3) ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ- ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ_(Επισκ. Αυγουστινου) 4) «ΣΑΛΕΥΘΗΝΑΙ… ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΝΑΙ» (Θεσ. 2, 2-3). Γνωρισμα των εσχατων καιρων η εξαπατηση. Υπαρχουν & οι Τσιοδρες Νο2, τους χρησιμοποιει το συστημα

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ,
ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ & ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ

Κορακια ΑντιχρistoyΕδω: https://youtu.be/jFC8wUoQqJ8

Οι μασονοι πολιτικοι, που κυβερνουν την Ελλάδα, τα 50 τελευταια χρόνια έγιναν οδοστρωτηρες του Εθνους. Ότι απέκτησε η πατριδα με κοπους, θυσίες και αιματα των παιδιῶν της, αυτοί οι ανθέλληνες κατώρθωσαν να το ξεπατώσουν και τωρα μας κάνουν τον δάσκαλο!!! Ζητοῦν την ψηφο μας!!! Θα είμαστε συναυτουργοί στα εγκλήματά τους εαν τους ξαναψηφίσουμε.

No 15 – Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ: «Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,
ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ!

Πατηστε τον υπογραμισμένο τιτλο και διαβαστε το αρθρο του επισκόπου Αμβροσίου

589345584235671765gogbaΕντυπο ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ- ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ_

Του μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστινου Ν. Καντιώτου

Πατηστε τον τίτλο και κατεβάστε την ομιλία

589345584235671765gogba«ΣΑΛΕΥΘΗΝΑΙ… ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΝΑΙ»

Εδω: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=60110

  • Προσοχη, υπάρχουν και υποκριται που λενε ωραια λόγια, κάνουν τον σουπερ χριστιανό και τον σουπερ πατριωτη, μεχρι να πάρουν την ψήφο μας και μετά γινονται αφαντοι. Τους χρησιμοποιει το συστημα και ξεχνουν τα παντα. Αυτοι ειναι πιο επικινδυνοι. Γιατί ένας χριστιανος & πατριωτης δεν ψηφιζει τον μασόνο, που τον ξέρει, γιατί δεν του έχει εμπιστοσύνη.


Απο τους ψευτες & υποκριτάς την πατά. Εχουμε πολλά παραδειγματα που μπηκαν τέτοιοι στην βουλή και με την ψηφο τους ή την σιωπή τους ενώθηκαν με τα κομματα της καταστροφης. Αυτοι είναι χρησιμοι στο μασονικό συστημα, που τους ανακαλύπτει και τους χρησιμοποιει όταν χρειαζεται για να αρπάξει ψηφους και απο εκεινους που δεν υποτάσσονται.
Θα αναφερουμε ένα παραδειγματα απο τον αγωνα που έκαναν υπερ των εμβολίων. Ποιον ιδικο έβαλαν βιτρινα και την πάτησαν πολλοι που δεν ήθελαν να κάνουν τα εμβόλια; Τον Τσιοδρα, που ήταν «καλός» χριστιανός, ψάλτης και πολυτεκνος πατέρας και έλεγαν πολλοι: Αυτός το είπε, που είναι καλός χριστιανος και παρασύρονταν και έκαναν τα επικίνδυνα εμβολια. Υπαρχουν και στην πολιτικη Τσιοδριδες, ας προσεξουμε.

Εκτος απο τον Θεό, κανέναν αλλο να μην έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Να κάνουμε προσευχή για να μας φωτιση ο Θεος, σε ποιον να ρίξουμε την ψηφο μας.

  • Τωρα, αν φτασαμε σε  αυτά τα χρονια, που αλλον ψηφιζει ο Ελληνικος λαός και μας στελνουν μεσω μηχανημάτων του εξωτερικου μαγειρεμένα τ’ αποτελέσματα, ο Θεός να μας φυλάγει απο τους ψευτες και  εγκληματιες, που παρουσιάζονται ότι έχουν δηθεν και την στηριξη του Ελληνικου λαοῦ.
  • Δεν μπορουν οι Έλληνες να βγαζουν τα αποτελεσματα των εκλογων και πρεπει να μπαινει ξένος δάκτυλος; Αλλα πως θα κρατησουν τους δικους τους ανθρωπους στην εξουσία τα καθαρματα της παγκοσμιοποίησης;

Πατηστε τον κάτω τιτλο και διαβαστε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΚΚΕΛ_ Τα δεδομένα του server των ελληνικών εκλογών φθάνουν σε Ουκρανία-ΗΠΑ μέσω Γερμανίας-Ολλανδίας

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.