Αυγουστίνος Καντιώτης



ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΡΕΖΙΛΕΥΤΟΥΜΕ!!!

date Ιούν 24th, 2010 | filed Filed under: ΣΥΛΛΟΓΟΣ «40 MAΡΤΥΡΕΣ» ΚΟΖΑΝΗΣ

ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ KAΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Καταστρ. Δημος Κοζανης istΟ  πρωην δήμαρχος Κοζάνης κ. Πάρης Κουκουλόπουλος

ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΡΕΖΙΛΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ

ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ!

  • (ΤΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΩΝ «40 ΜΑΡΤΥΡΩΝ» ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ!!!)

Διάβασα σε ιστοσελίδες την είδηση

Θετικος ο Δημαρχος Κοζανης στους λαθρομεταναστες αλλα με προϋποθεσεις

  • «Δεν είμαι αρνητικός στην φιλοξενία αυτών των ανθρώπων δήλωσε χαρακτηριστικά, είμαι δημοκρατικός άνθρωπος δεν διακατέχομαι από ακροδεξιά σύνδρομα, αλλά κινδυνεύουμε να ρεζιλευτούμε στην διεθνή κοινότητα αν προκύψει περιστατικό με αυτούς τους ανθρώπους και έχουμε νεκρό, είμαι θετικός ακόμα και με την μεταφορά τους σε εδώ εγκαταστάσεις αλλά όχι έτσι, όχι με αυτές τις υποδομές»

Ποιες εγκαταστάσεις κ. Κουκουλόπουλε εννοείτε; Τα οικοτροφεία του π. Αυγουστίνου, που αρπάξατε;

Με προκάλεσε με  τα λόγια του ο πρώην δήμαρχος Κοζάνης και νυν βολευτής του ΠΑΣΟΚ (βολευτής=βουλευτής) και θα μιλήσω. Όσο για την συνέπεια του κ. Κουκουλόπουλου, δεν γίνεται λόγος! Κατηγορούσε δια του ΤΥΠΟΥ και σε ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ μέσα, τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ· τον παρουσίαζε επιβλαβή για το κόμμα και ανίκανο να κυβερνήση την χώρα, και μετά…, έγινε βουλευτής του!!!

ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΛ. «40 ΜΑΡΤΥΡΩΝ»Για τα δημοκρατικά αισθήματά του Κουκουλόπουλου και για την συμπόνια του στους αλλοδαπούς και στους πτωχούς δεν αμφιβάλουμε!

Όσο για το τι θα πει η διεθνής κοινότητα και αν κινδυνεύουμε να ρεζιλευτούμε κ. Κουκουλόπουλε, ποσώς μας ενδιαφέρει. Είμαστε Έλληνες και μας ενδιαφέρει η Ελλάδα. Αν εσένα σε ενδιαφέρει μόνο η Διεθνής Κοινότητα, ώρα καλή στο καλό σου. Πάρε και την παρέα σου, που με το μαϊμού πρακτικό εκλογών 1/514/2001 κατέλαβε τον Σύλλογο των «40 Μαρτύρων» Κοζάνης και την περιουσία του και αφήστε ήσυχη την δημοκρατία.

Αν είναι δημοκράτες αυτοί που δεν σέβονται την ιστορία ενός τόπου και  βάζουν χέρι σε ξένη περιουσία για να ενισχύσουν τον Δήμο, που πετά τα λεφτά του στα καρναβάλια, να χαίρεσαι τη δημοκρατία σου!

Αν σ’ ένα τόπο τα παραδικαστικά κυκλώματα, με πρωταγωνιστάς κάποιους σούπερ δημοκράτες  λειτουργούν θαυμάσια και κουκουλώνουν πλαστογραφίες και απάτες, για να μεταβιβαστούν ιερές περιουσίες σε ξενα χέρια,  σας την χαρίζουμε αυτήν την δημοκρατία!

Από τέτοιου είδους δημοκράτες μπουχτίσαμε.

Καυχάσθε ότι δεν διακατέχεσθε από ακροδεξιά σύνδρομα! Μήπως διακατέχεστε από μασονικά ή αθεϊστικά σύνδρομα; Γιατί δεν εξηγήται η άθλια συμπεριφορά σας στα ιδρύματα του π. Αυγουστίνου Καντιώτου, του μεγαλυτέρου ευεργέτου της πόλεως Κοζάνης που καταλάβατε!

κ. Κουκουλόπουλε αν η Διεθνής Κοινότητα ενδιαφέρεται για τους αλλοδαπούς, μπορεί να τους πάρει στα μέρη της και να μην κάνει το αφεντικό στον τόπο μας.

Όσο  για σας και τον Δήμο σας  φροντίστε να καταλάβετε και κανένα ακόμη χριστιανικό ίδρυμα, με την μέθοδο που ξέρετε, για να φιλοξενήσετε τους αλλοδαπούς, παίρνοντας φυσικά, μεγάλα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Μάθατε καλά το μάθημα με το ίδρυμα του Γέροντος π. Αυγουστίνου που αρπάξατε, βοηθούμενος από τον Κωνσταντίνο Βίκα και την παρέα του, που με το μαϊμού πρακτικό εκλογών 1/514/2001 κατέλαβαν τα ιδρύματα του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου!!! Ξέρετε τον τρόπο! Έχετε και  κάποιους εισαγγελείς που σας βοηθάνε! Τα καταφέρνετε θαυμάσια και όταν ακόμα το κατηγορητήριο για τους προστατευόμενούς σας είναι βαρύ·

  • «Πλαστογραφία μετὰ χρήσεως, κατ’ ἐξακολούθηση ἀπὸ κοινοῦ»· καὶ «Χρήση νοθευμένου ἔγγραφου μετὰ χρήσεως κατ’ ἐξακολούθηση ἀπὸ κοινοῦ». Ορίστηκε δικάσημος στο τριμελές, στις 20-5-2008, δηλαδή αρκετά χρόνια μετά τις πρώτες πλαστογραφίες που παραγράφηκαν. Η δίκη ανετράπη μια εβδομάδα πριν την δικάσιμο· Πως; Ο δημοκράτης κ. Κουκουλόπουλος και οι εισαγγελείς του το γνωρίζουν!!! Και όταν παρ’ όλη την  υψηλή προστασία που παρείχαν στους πλαστογράφους, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κοζάνης αποτελούμενο από τρείς έντιμους δικαστές, τους παρέπεμψε με βούλευμα στο Tριμελές στις 4-11-2008, με την ίδια κατηγορία· «Πλαστογραφία μετὰ χρήσεως, κατ’ ἐξακολούθηση ἀπὸ κοινοῦ»· καὶ «Χρήση νοθευμένου ἔγγραφου μετὰ χρήσεως κατ’ ἐξακολούθηση ἀπὸ κοινοῦ», βρήκαν πάλι τον τρόπο. Δεν είχε ένομο συμφέρον, λόγω των παραγραφών, το μέλος εκείνο του Συλλόγου που αγωνίζονταν 8 χρόνια εναντίον των αρπακτικών, ενώ οι πλαστογράφοι είχαν ένομο συμφέρον και είχαν δύο δικηγόρους και τον εισαγγελέα που ευθύνονταν για τις παραγραφές στην έδρα!!! Ωραία δημοκρατία!!!

Αν νομίζει ο κ. Παπανδρέου ότι με τέτοιους δημοκράτες θα ανορθώσει την οικονομία της χώρας, κάνει μεγάλο λάθος.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Η Διεθνής Κοινότητα να κοιτάξει να αποκαταστήσει τους αλλοδαπούς στον τόπο τους και όχι να κάνει και τους Έλληνες αλλοδαπούς! Αλλά υπάρχει Θεός που θα αποδώσει δικαιοσύνη είτε Τον πιστεύετε είτε όχι.

Από την δικαιοσύνη του Θεού, δεν θα ξεφύγει κανείς· Τ’ ακούτε κ. Κουκουλόπουλε! και ΣΙΑ; Υπάρχει και θάνατος. Δεν θα μείνετε αιώνια επι της γης.

  • «Οι φονιάδες των πτωχών και των μικρών Εθνών, οι διεθνείς εγκληματίαι, που σαν σφήκες και καρχαρίες σχίζουν το αραχνόπανο της ανθρώπινης δικαιοσύνης, θα πληρώσουν με τόκο και επιτόκιο τα εγκλήματά των…» (απόσπασμα ομιλίας του επίσκοπου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου).

Ο κ. Κουκουλόπουλος, όπως διαβάσαμε σε κάποιες ιστοσελίδες, ζήτησε να αποκτήσουν Ελληνική ιθαγένεια 40 αλλοδαποί  από την Κοζάνη. Θα είναι ασφαλώς της επιλογής του και θα έχει σίγουρους τους ψήφους τους! Ή θα πάρουν μεγάλα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να «αξιοποιήσουν» τα οικοτροφεία του Γέροντος που κατέλαβαν! Έτσι δυστυχώς ενεργούν κάποιοι άνθρωποι! Με γνώμονα μόνο το δικό τους συμφέρον.

Αυτά προς το παρών για μη ξεχνιόμαστε

Ανδρονίκη Π. Καπλάνογλου

ΚΟΖΑΝΗ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.