Αυγουστίνος Καντιώτης



«TA ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ» ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

H Υγεία του σεβαστού γέροντος επισκόπου, των 104 ετών π. Αυγουστίνου Καντιώτου, του αγωνιστού της Ορθοδοξίας και του Ελληνικού Έθνους φαίνεται ότι βελτιώνεται, από το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη την Τρίτη στις 3-8-2010. Οι προσευχές των πιστών εισακούονται.

«TA ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ»

ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

(AΠΟΣΠΑΣΜΑ 1ο)

__________________________

_____________________________

Το DVD κυκλοφόρησε το 2007, με την ευλογία του σεβαστού μας Γέροντος π. Αυγουστίνου Καντιώτου

Aνεβάζουμε ένα απόσπασμα της ταινίας, που έχει σχέση με την υγεία του γέροντος. Ομιλεί ο γιατρός του  κ. Τσιαντήλας, πνευματικό παιδί του π. Αυγουστίνου.

Υπάρχουν φίλοι και πνευματικά παιδιά του αγωνιστού επισκόπου, που τον αγαπούν και προσεύχονται γι’ αυτόν, αλλά υπάρχουν και φοβεροί εχθροί, που το στόμα τους στάζει δηλητήριο. Στο DVD έχουμε αντιπροσώπους και των 2 παρατάξεων.

Ο χρόνος διάρκειας είναι περισσότερο από μία ώρα.

Κάποιος δημοσιογράφος της Κοζάνης, νομίζοντας ότι βρήκε θησαυρό, πήρε από το διαδίκτυο το δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» του 2000, που είναι του Τσιαρκνιά και της Σκοπιανής παρέας του και μη γνωρίζοντας την προέλευσή του το χρησιμοποίησε σε εκπομπή που έγινε σε τηλεοπτικό κανάλι της Κοζάνης, προς τιμή του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου, για τα εκατοντάχρονά του.

Όλες οι κατηγορίες των Σκοπιανών που ακούστηκαν στην εκπομπή, από την παρέμβαση του δημοσιογράφου παίρνουν απάντηση από τον ίδιο τον επίσκοπο π. Αυγουστίνο.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.