Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΟι τρωγλοδυτες του Φρoιντ και ο Μεσσηνiας κ. Χρυσoστομος

date Ιαν 20th, 2011 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.


Οι τρωγλοδύτες του Φρόιντ και ο Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος


Χθες 31/2/2011, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Σαββάτος τελικά παρέστη και μίλησε κατά την παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης της παπικής μελέτης «Σύνοψη της Κοινωνικής Διδασκαλίας της Εκκλησίας». Με την ομιλία του μας προσέφερε νέα δηλητηριώδη εδέσματα βατικάνειας προελεύσεως. Μετά την περί «διηρημένης Εκκλησίας» αιρετική θεωρία που προπαγάνδισε, χθες ο κ. Σαββάτος προέβαλε τις παπικές θέσεις για ένα «νέο οικουμενικό διάλογο» και το «νέο Οικουμενισμό» ο οποίος θα έχει ως βάση τη «σύνοψη αυτή της Κοινωνικής Διδασκαλίας της Εκκλησίας» του Παπισμού και θα αποτελεί «μια κοινή προσπάθεια των χριστιανικών Εκκλησιών, κυρίως μέσα στην Ευρώπη, για να μπορέσουν όλες μαζί να δώσουν το μήνυμα στο σύγχρονο ευρωπαίο άνθρωπο ότι δεν είναι μόνος του, ότι δίπλα του υπάρχει η Εκκλησία ως Σώμα Χριστού».
Η μετάβαση του Μεσσηνίας Χρυσοστόμου από την θεωρία περί διηρημένης Εκκλησίας στον νέο Οικουμενισμό και η υπέρβαση του όρου «διηρημένη Εκκλησία», που του δημιούργησε προβλήματα, συνέβη σε χρόνο ρεκόρ. Ο αιρετικός και ανεκκλησίαστος Παπισμός, λοιπόν, μαζί με την Ορθόδοξη Εκκλησία αποτελούν το «Σώμα Χριστού»! Αύριο, στα πλαίσια του Βατικάνειου πανθρησκειακού Οικουμενισμού, θα προστεθεί στην παρέα και ο Μουσουλμανισμός, αλλά και κάθε άλλος –ισμός.
Τις αιρέσεις του Παπισμού ο κ. Σαββάτος τις καταχώνιασε στο υποσυνείδητο αυτού του «νέου Οικουμενισμού», απ’ όπου —ως άλλοι τρωγλοδύτες του Φρόιντ— θα κάνουν αισθητή την ύπαρξή τους ως οι νέες κανονιστικές αλήθειες, δηλητηριάζοντας με εφιαλτικά όνειρα τους ουτοπικούς σχεδιασμούς για μια καινούργια τάχα ελπίδα ανόρθωσης της κοινωνίας.
Αλλά, αλλοίμονο, από τα πολλά χτυπήματα του τρωγλοδύτη, το πάτωμα είναι έτοιμο να καταρρεύσει και να εισχωρήσει το Αντίχριστο πνεύμα στα αρχοντικά υψηλά δώματα του Βατικάνειου Οικουμενισμού και των υποτακτικών του.
Το ελληνικό τοπίο, στην κοινωνική, εθνική και εκκλησιαστική του διάσταση, θολό και αβέβαιο.
Θα περιμένουμε η θεωρουμένη «φρουρός της Πίστεως» Ιερά Σύνοδος να τοποθετηθεί και θα επανέλθουμε.

Θεσσαλονίκη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Για την «Φιλορθόδοξο Ένωσι “Κοσµάς Φλαµιάτος”»
Ο Πρόεδρος Λαυρέντιος Ντετζιόρτζιο
Ο Γραµµατέας Παναγιώτης Σηµάτης

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.